Helló lányok,
olyan jó fejek vagytok, hogy belém szuggeráljátok a babát....
Rambóka, Norka, Babancs, Kavics: köszönöm az érdemi segítséget a progeszteronnal kapcsolatban. Nem is gondoltam, hogy ennyire szar ez az értékem.

Egyébként ng-ben van megadva, tehát kb 15-20 kellene legyen ez az én jónak tartott 5,7-em..... innen szép nyerni ! Egyébként 3.dpo-n volt levéve a vér.
De ez is annyira viszonylagos ! Tavaly februárban néztek progeszteront, 1,2 volt, és az akkori kissé tehetségtelen endokr. doki akihez jártam, csak annyit tudott mondani: hölgyem, önnek így nem lehet gyereke ! Rá két hónapra tehes lettem...
Kicsit azért izgulok, hogy most tényleg baba van-e dologban, de nem merek egyelőre hinni benne. Majd meglátjuk hétfőn, ha addig nincs mensi. Ha negatív, hivom Ácsot, hogy adjon időpontot, oszt felturbózzuk a progeszteronomat. És köszi a drukkokat mindenkinek !!
Kavics, te gyakorlott metforminos vagy, tudhatnád, hogy a csoki nagy mennyiségben megfosat.... én nem tudtam..... most már tudom...

(még a diéta előtt volt szerencsém belakmározni )
Norka, ezek a szemét nőcik, azért megkérdezhetnéd őket, hogy mikor nekik volt kicsi a gyerekük, nem esett-e jól nekik, ha valaki segített a dolgaikat megoldani.... az ilyen emberek foglalják a helyet az agilis állás nélküli fiatalok elől, azért ez szégyen ám a tanszékre nézve...
Rambóka, szuper, hogy megtaláltátok a kiságyat ! Végre megnyugodhatsz ! Innentől annyira de annyira jó lesz neked, már csak készülgetned kell, vasalgatni, pakolászni, pihenni.... a legszebb időszak jön az életedben ! Ugye van valami féle riadó lánc, hogy mikor eljön a nagy nap, tudjunk majd rólad ? Természetesen Rejokáról is ugyanúgy szeretnénk hallani, de ti már túl vagytok egy "szülésen" (Norka és Bogi ), biztos valahogy értesítettétek egymást... igaz ?