Szisza!
Bocs, h. nem nagyon vagyok a többi topikon, már nincs hozzá erőm!
Olvastalak a családineten!
De akkor itt válaszolnék:
Szerintem az IR-ed nem kétséges. Már csak az van hátra, h. az egyéb okokat kizárják!
Mehetsz a Ruzsához is, biztosan felírja a metformint, akár a régebbi eredményeid alapján is, de ha kéred, megcsináltatja az 5 pontos cukor-inzulin terhelést is! (Lehet, h. Áfonyánál csak azért nem csinálta meg, mert rám hivatkozott és gondolom nem akart vele szívózni, v. annyira egyértelmű volt a helyzet!)
De szerintem nálad fontosabb lenne egy alapos kivizsgálás minden más irányban, nehogy vmi egyéb is befigyeljen (pl. hipofízisadenoma v. pajzsmirigy probléma) és esetleg éveket veszíts feleslegesen!!!! Úgyhogy inkább Tűű doktort javaslom!!!
Backa!
Szerintem se lesz ebből a csajból már normális ember soha többé!
Sajnos a saját környezetemben is van olyan lány, aki mindig beleválaszt a pasikba!
Vmiért nem képes elviselni, ha odaadóan szeretik, csak azt, ha felmosnak vele!
Minden eddigi pasija egoista dög volt, akik állandóan lealázták, birtokolták, és állandóan féltékenykedtek! Mi meg nem értettük, h. egy szép nő ezt miért hagyja???
Az utolsó előtti pasija teljesen kikészítette, majd dobta! Totál kiborult!
Erre egy közös fiú ismerősünk elkezdte istápolni a lelkét, teljesen beleszeretett (mármint a srác!), a csillagokat is lehozta volna neki az égről, a csaj meg csak bátorította. Már örültünk, h. végre egyenesbe került! Egyszercsak kirakta a srác szűrét! Nem értettük az egészet, máig nem tudjuk mi volt a konkrét baj!
Aztán összejött a jelenlegivel és 3 hónap együttjárás után hozzáment feleségül! Ez most megint felmos vele, állítólag már az esküvő is inkább a srác focis haverjairól szólt, a csaj meg kint bőgött az udvaron! Szerintem nem telik bele sok idő és még verni is fogja!
Szóval vannak nők, akik áldozatként érzik jól magukat!!!!!
Megy a drukk a tüszőknek!!!!
Lara!
Pill. nem találok Pécs térképet itthon!
Úgy találsz oda, h. a Kürt utcánál leszállsz a 30-as buszról, lemégy a Kürt utcán az első jobb oldali kis utcáig, ott befordulsz jobbra, és a 2. ház az utca jobb oldalán!! Ki van írva! Egy negyedórával korábban menj oda, mert vannak pofátlan népek, akik bejelentkezés nélkül betolakodnak eléd, de azért ez az utóbbi időben már ritkult, mert most már időre hív és nem nagyon fogad időpont nélküli betegeket. Így is van, h. csúszik egy negyedórát, de hidd el a te ügyeddel is rendesen fog foglalkozni akármennyire meg van csúszva! Még vmit: az ajtó kissé áthallatszik, de ne foglalkozz vele!!!!!

[/url][/url][/quote]