Edelweiss
23
2004.05.02 14:19

2004.05.02 20:36
, de csak egy gyors bejelentkezés erejéig futja tőlem
... ugyanis fáradtabban jöttem haza, mint ahogy elmentem! 2004.05.03 18:09
Egyébként két kislányra tippelek, de lehet hogy csak azért mert a párom azt mondta, ha két kislány, akkor Ő költözik innen, mert 3 macska az már sok.
Pedig ígértem neki dorombolást

2004.05.03 18:33
A "kicsik" már 4,2 cm nagyok
teljesen egyformák. A tarkóedő 1,2 és 1,3 mm, ami nagyon jó érték. Mindekettőnek 2 keze és 2 lábikája volt. Nagyon aranyosan, össze-vissza mocorogtak. Minden OK

2004.05.03 23:06
!
Kár,hogy te rólad nem készült kép (vagy csak nem küldted el?), máskor valaki vegye ki Leone kezéböl a gépet, és öt is kapja le gyorsan

2004.05.04 05:32
Egyébként a kedvenc nevemet kapta.
Apának nem tetszik, igaz nekunk nem is ment volna a vezetéknévhez.
Tudom, hogy még korai.
Én sokszor el sem tudom képzelni, hogy boldogulnék két gyerekkel.
Viszont alvás nélküli nyűgös Eszterért nem.
2004.05.04 12:18

Irtam mailt remélem megkaptad.
Mi újság?
Nekem 107 cm volt a szülés napján de sovi babucik voltak, mert sajna nem volt idejük meghizni
Te csak hizlad Őket bátran aztán majd ha kint lesznek úgyis lezuhannak Rólad a kilók
Tudsz otthonról netezni?Esténként ha leteszed a picit én is többnyire akkor szoktam, meg most, hogy Geri itt kukkol az ölemben
Segit a gépelésben nagyon

Hogy vagytok?
Nagyon jó érzés látni Őket az már igaz
Ennek ellenére "bulizunk" éjszakánkét. Ha nem veszem ki az ágyból akkor ordit, és persze néhány perc után már sztereóban csinálják, mert felveri Lilcsikét is. Ha kiveszem gagyog, gügyög, boldog vidám és éber
Veletek mi újság van, hogy vagytok?
Bocsi, mostanában nem tudom követni a dolgokat
Babák jól vannak, kezdeti fogyás után már hiznak is. Lilcsike sajna még továbbra sem hajlandó semmit megenni kanállal ezért többnyire üvegből etetem... Egyébként nagyon mosolygósak, vidámak érdeklődőek és persze imádják, ha dögönyözzük, gyúrmázzuk, röptetjük Őket
Doris 
2004.05.04 17:17
2004.05.05 03:02
! Sok-sok tejcsit, és viszonylag zökkenömentes összeszokást kivánok!

2004.05.05 09:35

Virágot például mindig köszöntöm Virág napon és Mónika napján is
2004.05.05 12:03
2004.05.05 13:20
2004.05.05 14:26
Sárának torokgyulladása van.
Lázas.
Csak fekszik egész nap a kiságyban szomorú szemekkel és rágicsálja a nyuszikája fülét.
Kis drágámat annyira sajnálom.
Soma (még) jól van. Próbálom őket külön tartani, de a doki néni szinte tényként kezelte, hogy két nap múlva őt is visszük.
Bogár
Doris

Mégegyszer gratulálok!
Hogy álltok a szopival? Beindult a tejcsi?
Gratulálok a bilis fiúnak.
2004.05.05 15:04
2004.05.05 19:35
Talán, próbáld meg Gerinél ezt a taktikát.
2004.05.05 20:02
Nagyon örülök, hogy sikerült azonos hullámhosszra kerülnöd az orvosoddal
Drukkolok
Ez már hihetetlenül izgi lehet
Sajna a képek magyarázata nem jött át a leveledben.
Szivből gratulálok újra
Növesztgesd csak Őket
Az AFP-m katasztrófális lett, az ismétlés pedig mégkatasztrófálisabb, hisz akkor már előrehaladottabb terhes voltam...Tényleg nincs jelentősége. Genetikai UH-ra mindenképp érdemes elmenni
Nagyon boldog Névnapot kivánok
De eddig Gerike is hajthatatlannak tűnik ráadásul egy idő után persze Lilcsikét is fölveri igy aztán dupla az "öröm" minálunk
Remélem a szomszédok is örülnek...

MOndjuk eddig úgysem volt gyerekes család a házunkba, hát most belekostolhatnak
Én sajnos már "rutinos" vagyok a betegségek terén, tényleg olyan nagyon rossz érzés... Jó lenne ha Soma megúszná, de sajna nálunk két-három nap után azonnal elnyalta a másik is a bacikat igy nem tudom mivel biztathatnálak...Gyógyuljatok hamar
Láttam a talis képeken a "kisjószágok karámját"
Néztük itt Svájcban, sajna nincs. Ha másutt nem akkor otthon beszerzem
Megkaptad a levelemet amit két napja irtam?Voltak benne kérdések...
Kár, hogy nem tudtunk otthon talizni
Gerikémet megpróbálom másként rakni ahogy irtad, hátha
Már napok óta vékony pizsiben, zokni nélkül altatom
Nagyon helyesek vagytok a talis képeken és a babák is nagyon szépek
2004.05.05 20:34
Már nagyon izgi!!!! Köszi az Eszter képeket. Én is kérni a többi fotóról a linket.
2004.05.06 11:42
Nagyon ügyi a kiscsaj, gratulálok a kúszáshoz.
2004.05.06 12:14
majd szepen kimossa es elakasztja, az oszi tali utan meg felveszed, mintha mi sem tortent volna
Na, mit szoltok?
Meg a vegen szulsz a topiknak egy "napra babat"!
2004.05.06 13:16
2004.05.06 16:10

2004.05.06 16:50

2004.05.06 19:39
) azok között akik már nem csak babakocsiban ülnek. Négykézláb mászik ezerrel, homokozik, hintázik, labdázik, meg örül a többi gyereknek. Én is nagyon jól érzem ott magam.
2004.05.06 19:52
Mindenki nagyon pozitív volt, és leginkább én lepődtem meg azon, hogy ők már pletyiztek arról, hogy babás lehetek
Mert, hogy látszik!!! Csak azt nem tudom, hogy hol. Eddig 2 kilót fogytam, így hízásról nem beszélhetünk, a pocim ugyan nő, de az meg ruhában nem igazán látszott... na mindegy. Mindenki örült nekünk, még azok is, akiktől nem vártam. Jól estek a kedves szavak
és 2 hetet fogok még dolgozni

2004.05.06 19:56
Nagyon jó volt olvasni, hogy ilyen remekül érzitek Magatokat a játszón és jó kis csapat jött össze
Az olyan ritka...
Babák nagyon édesen "csevegnek", huncutul nevetnek és imádnak röpködni
Ezt úgy kell elképzelni, hogy anyuci a hátára fekszik, felhúzza a lábait, ráröpül a babácska és már indulhat is a Holdjárás
SuperLili és SuperGeri nagyon élvezik ezt a játékot és hangosan kacagnak nekem meg jó kis hasizomerősités
2004.05.06 20:11
2004.05.06 20:13
Két gyerek mellett főleg iszonyú lehet igy az életetek.
Szüléstörténetet is várunk ám!
Szuper!
Drukk-drukk megy Neked továbbra is a természetes szüléshez! Dokid jó fej!
) Péter (gyorsan lekopogom), még nem volt beteg.
Lehet, hogy én valamit rosszul csinálok, mert állandóan lemarad a fele annak amit betervezek.
Manókám nagyon úgy tűnik, hogy ráérzett az éjszakai alvás szépségeire. Utóbbi napokban este 9-től reggel 6-fél 7-ig csend van.
Imádom! Igaz nekem még csak egyszer sikerült átaludnom az éjszakát, mert ha nem arra kelek fel, hogy pisilnem kell, akkor valami részeg biztos, hogy a mi ablakunk alatt ordítozik.
A pillanatnyi állapot: (du. 3-kor) Péter itt alszik a nappaliban a földön már több, mint egy órája.
A kiságyban egyszerűen nem akart elaludni. Kihoztam ide, én eddig vasaltam, Ő meg néhány perc után bealudt.
Hát a fene érti ezeket az apróságokat! Miért jobb a kemény föld, mint a puha ágyikó!
2004.05.07 08:50

Ezért nem hiszem, hogy bármi gond lenne Gergővel, mert kiegyensúlyozott, nevetős baba. Sajnos más a napirendje mint a kishúgának, és Nektek. Csak-csak kinövi. 2004.05.07 09:07
Ez meg milyen parositas?
Tuti, hogy kismamaknak meg szoptatosoknak talaltak ki, nem?
El sem hiszem...
, eszetekbe jut meg neha, hogy hogy ereztuk magunkat a masik topikban? Hogy azt hittem nekem ilyeneket sosem kell majd venni...)
Eddig nem tudtam elkepzelni milyen lesz, most megvettem,haaaaaat
)2004.05.07 09:09
már szültektől:
? Na komolyan kérdezem mi segít? De amiket eddig összeszedtem gondolatban már kamionnal kell mennem külön lakosztályt bérelni a cuccaimnak.
)2004.05.07 09:44
2004.05.07 10:59
De nagyon szomorú vagyok.