Noci
Izgatja mar ngyon a fantaziam mi az amit szertnel nekem adni

Nem sugod meg

Kikuldeni ha van ra penzed kikuldheted de csak akkor ha nem sulyos mert egy konnyu dolog meg hagyjan

Vgy majd a nyaron

A cicatejtol meg csak amulok es bamulok

nemhiaba minden nap tanul az ember

Nagyon szepen koszonom az angyalkakat

vegig ott voltak velem

Jah dokira meg ugy ertettem,hogy nem fogadott han em valasztott....vgy az ugyanaz

Ertem en,hogy ugyis a szuleszno lesz ott es a barinom is mondta az orvos nem csinalt semmit nem is erti miert volt ott

A szuleszno mar megvan

Apuddal beszeltek mar

irgum burgum te is fafeju vgy am

Doki jol hangzik

es nanaaa,hogy minden rendben lesz

Vegre kiderul az is,hogy punis-e vgy kukis

es eldol ki gyozott

En voltam az egyeduli aki lanyt szavazott neked
Zsu
Hajfestes olyan sikeres lett,hogy tod korbe elol a fejem is barna lett

Jo eros ez a festek legkozelebb odafigyelek ra

Tanitassal haladok bar nem tom emlexel-e ra milyen volt mikor eloszor leultel a gep ele mert en igen

Emailjeimet akartam megnezni de segitseget kellett kernem mert halvany gozom se volt,hogy kell

Anyum meg mar csak 58eves de haladunk....az msn-t es skype-ot beallitottam automatic bekapcsra...a neten meg a kedvencei koze bevettem vgy 5lapot amit nezeget....meg iwiw van hatra de meg kellett volna egy het es akkor jobban menne neki

csak tod azt hittem neki n em vista-ja lesz es nem mertem az enyimen gyakoroltatni a dolgokra erre neki is vistaja lett

na mind1...ma mar csorgott anyu,hogy hol vgyok mert o ott ul a gep elott mert en aszontam neki reggel mikor o kel 6kor akkor gepnel vgyok

hat ja gepnel de ma utaztam es hazaerve agynak doltem jah es hetvege van

Ugyhogy halad

Koszi a jo utat

Neked vannak mar elkepzeleseid dokival kapcsiban

vgy neked is szuleszno lesz csak

Minya 12hetes leszel es onnantol egy "oriasi kovet ledobunk"
Melaszka
Koszi

Magatokrol nem irsz picit

Apa,hogy van melohely

Tenyleg te mikor gondolkozol visszamenni marads 3evet otthon
Kitty
Koszi igen a felhok felett jartam

remelem marad azert a hetvegen idotok egymasra a paroddal

SZoval a kerdesem meg mi ndig ugyanaz:ezt az also vonalzit ugy kell kulon kerni?merthogy en csak babasat latok mindig....mar sokszor neztem masok milyen szerelmetes vonalzikat raknak fel,mint most te is de en nem talaltam sosem
Pendi
Izgultam de tenyleg nem volt semmi....es mar itt is vgyok

Pendi ez a sunci naon ari volt

Koszi....kaja hogy sikerult
Enis
Azta micsoda sztrafotooo

kire hasonlit

Szoke haj kek szem...wow

ngyon szep nagylany

Milyen lett a serod

vgy csak siman szaritottad

Ja es egy gondolatm tolem neked:Azert mert koran szultel es van egy 12eves lanyod az nem azt jelenti,hogy oreg vgy

Laptetuuuuuuu

Koszi neked is jol repultem
Jelentes
Hat az uton 2fiu kozott ultem akik egyutt voltak de persze nem akartak cserelni,hogy egymas melle uljenek

ittak egesz uton es dumaltunk pedig en azert aludtam volna

leittak magukat eleg szepen aztan az egyik bealudt a masik meg dumalt de mar ngyon farasztott

aztan mondtam neki szerintem pihenjen mert mar csak 4ora van hatra...aztan bealudt....annyit ittak ilyet meg nem is lattam repulon

aztan ott buzlottek ketoldalrol korbevoltam veve

Leszalltam hivom apat nem veszi fel

hivom szobatarsat o felkelti apat

apa meg hulla almosan hallo

elment este vacsizni meg 1-2 italra aztan elkezdtek jonni az ismik es hajnal 3ig elvolt

tok pipa voltam

hazajovunk ledolunk erre ugye ma van az a hanami amikor a fa altt eves van

hideg is volt faradt is voltam meg a borondom is delutanra mondtak hogy kiszallitjak,aahh mondom ne menjunk sehova...erre uzen a szobatars,hogy senki nem ment meg a piknikre es ott ulnek ketten

ember meg aszongya menjunk mar ki csak addig amig nem jon valaki

ok tusolas keszulodes kimentunk

pisilnem kellett sorbaallas vgy 30ember volt elottem a sorban es vgy 20percet alltam ott mire sorrakerultem

akkor elkepzelhetitek mennyien voltak

es ott fagyoskodtam mar 20percet a sorban nyugi voltam es almos es apara is pipa voltam

es akkor meg ez is..kicsit kiultunk utana duma a tobbiekkel aztan csorogtek,hogy megjott a borondom

en meg nem vgyok otthon na spuri haza es aztan be az agyba...most keltunk 4oraja ettunk meg apa tevezett en meg irom a regenyem mar 1oraja nektek

aztan megyunk aludni mert itt most fel 12 van mar

hat birkozni max holnap mert nekem meg kicsit megvan

Na mentem csajok holnap jovok

legyetek rosszak