Sziasztok!!
Lucáról tudtok valamit??????????
Erika!
BENINEK VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!
Gratulálunk a kistesóhoz, remélem múlnak a rosszullétek! Sok erőt!!!
Kislibus!
Ábival nem igazán lehet foglalkozni

Makacs és öntörvényű, gondolom Juca is tudna erről mesélni

Igazad van, biztosan amiatt nyugis kistesó, mert tudja mi vár rá idekint
DRUKK-DRUKK-NAGYON DRUKK!!!
Nita!
Szívemből örülök, jó egészséget, boldog babavárást!!
Juca!
Aranyosak!
Csatlakozom, én is őszülök asszem..... Ábel csínytevései: felmászik a fotel-ülőgarnitúra tetejére, majd fejest ugrik az ülőrészbe...., széket az asztalra, majd felmászik, h beleüljön... (kicsi halom, nagy a rakás...) Égnek áll a hajam, de elég egy ölelés és olvadozok
mimi!
Gratula a 3. timeszterhez!!!!!
Én is utálom a borotvát..brrrrrrrrrrrrr
Linácska!
mega-giga drukkok hétfőre!! Lili?
Kacika!
Mielőbbi felépülést kívánok, Petrának, Petinek simik!
Évi!
Hogy vagytok???
Vera!
Gratulálok! A babához és a srácokhoz is!!!
Rólunk:
Voltam tegnap a házidokimnál. Nagyon aranyos volt, örült a tesóhírnek. Szerinte is ideális a 2 év 3 hónap korkülönbség

Adott beutalót vérvételre (nálunk a terhesgondozás során csak 16. hét körül van az első vérvétel, így inkább elküld Ő, h lássuk mi ujság most, hogy áll a szervezetem...) Csinált EKG-t, -szétizgultam magam, -de tökéletes lett. Annyit mondott, h egy kis magnézium nem árt. (majd megkérdem a dokim, lehet, h emelünk a napi 1 magne B6-n) Viszont a vérnyomásom.........160/100 volt. Tuti, h a stressz miatt, de azért irt fel gyógyszert, egyenlőre kétszer fél szem kell belőle...
Öröm is volt, Ábikám nem igazán beszél, csak alapszavakat. Amíg én dokiztam, Ők apával motoroztak a Tiszaparton. Amikor szóltam, h végeztem, taliztunk a kocsinál. Apa kérdezte Ábit: kisfiam beülsz az autóba? Mire Ábel: oda be és mutatja a gyerekülést...... apróság, de mi nagyon örültünk.

(mindent megért, csak a babanyelvet használja)
Boldog ünnepet Mindenkinek!