A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

Ez aztán a hírek!!! :D

Nita,
gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kacika,
mégegyszer gratula Petra babához! Nekem küldhetsz képet megint ilba76@freemail.hu
Mi az a néma hegszétválás? És hogy derült ki?

Picipacám 6mm és dobog a szíve. 8)

KépKép
dreika

sziasztok.
Hű grat mindenkinek.
Kacika örülök hogy rendben ment minden, csodálatos lehet a picurt kezedben tartani.
Nita ez igen!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kell senkinek félni mostmár ez a topik átváltott örömködő topiccá
Dreika, nagyon szorítottam, örülök hogy minden rendben, mindkettőnk szervezete betartotta a kiszabott várakozási időt, hiába akartuk előbbtudja a babó mikor kell jönnie.
Többieknek is hajrá, figyelgetlek benneteket, minden jó hírnek örülök.

Kép

Kép
napsugár035

Dreika akkor nem jó a vonalzód?
Mert nekem 6+3-nál 7mm volt, a gép szerint

Kép

Kép
napsugár035

Kacika: Gartula :)

Kép
csucsu05

Kacika,
mikor engedtek ki? Hogy vagy?

Képzeljétek itt a munkahelyemnél szabályos hóvihar volt az előbb olyan 10 percen keresztül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: oké hétfőn gyere te a következő zebrás teszttel:)
Nálunk meg hét ágra süt a nap!!

Kép
csucsu05

Csucsu,
ha csak ezen múlna, jönnék én...
Most már itt is hét ágra süt a nap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok csajok!
hazajöttem a játszóról és barnáztam meg vérezgetem megint :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, gratu!!! :D Nagyon jó hír!!!

Dreika, éédi a kis 6mm dobogó szívű... :wink:

Kacika, mi a túró az a néma hegszétválás???? :shock: Nem hangzik vmi jól... :roll:

Kép
zmimi

Beléptem a 3. trimeszterbe!!! Jupijéééé!!! :D

Kép
zmimi

zmimi gratula a 3. trimeszterhez!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tegnap gyantáztam az alfelem :? ... mivel a hasamtól már nem látom, tükörből próbálkoztam :x ... és mivelh nem sokmindent szoktam volt rajtahagyni , gondoltam ha már nekiláttam terhesség ide, pocak oda, hagy szóljon... :roll:

aztán mikor az egyik szeméremajkamra úgy ráragadt mint az állat és vállogatott szitkok/könnyek közepette tépegettem lefelé (lett is egy kis bibi...) számolgattam, h ezt még hányszor kell átélnem a szülésig.

Én nem bírom a borotvát, mert gyűlölöm, h szúr egy nap után.

Kép
zmimi

a szűlésnél alig beretválnak valamit,kevés terűletet beretválnak le!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kacika!

Hatalmas gratula!!!!!! Jó egészséget kívánok Neked és a kis Petrácskának!!!
Vendég

ppetike hogy vagytok?rég voltál?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Sztem mielőbb menj el dokihoz,biztos kell egy kis progi pótlás!nekem azt mondta a dokim hogy ha teherbe esek menjek egyből és ír ki utrot mert vetélés után lehet hogy kevesebb progit fog termelni a szervezetem.Szerintem nálad is ez lehet!
Minden esetre nem jó ez a barnázás-vérzés semmiképp!

kacika:nagyon gratulálunk a picihez!

Dreika:neked is hatalmas gratu a dibi-dobi szivecskéhez,az első kő azt hiszem leesett! :wink:

Mimi:Mától a visszaszámlálás indul!Mikorra vagy kiírva?

KépKép
lyndee

és hova menjek pénteken dokihoz?
itt halásztelken nincs doki :? max hétfő marad akkor is :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hétfő húsvét,de jövőhéten biztos lesz doki.

KépKép
lyndee

Nita!

Ha más nem, holnap délelőtt menj be a SOTE női klinikára. Szombaton is mehetsz. A vérezgetés nem jó, kell a segítség! Sztem ne várj hétfőig!!!

Kacika!

Várom a képet.
Hú az a néma hegszétválás sem hangzik jól. :cry: Hogy vagytok?

Mimi!

Talán kozmetikus? Ez azért már nem móka. Én már pl. égettem meg magam gyantával... az sem fincsi.

tjuca

Sziasztok!

Nita! Gratula pozitív teszthez! :lol: Szerintem is menj dokihoz. Halásztelek nincs olyan messze, ha bejössz Bp-re bármelyik ügyeleten megnéznek és felírják a progit.

Dreika! Hurrá dobogó szivecske! :lol: :lol:

Kacika! Ez a hegszétválás engem is érdekelne. Hogy vették észre? Mik voltak a tünetek?

Luca! Sokat gondolunk rád, remélem minden rendben!

Mimi! Na én nem voltam ilyen bátor. :oops: A borotvát én is utálom, látni én sem látok semmit, így elmentem a kozmetikushoz, szétraktam a lábam (mostanában ebben nagy rutinom van :lol: ) és lekapta nekem a felesleges bundát. 8) Nagyon profi volt, alig éreztem valamit. Mondtam is , hogy szülés előtt újra jövök, hogy a kórházban se kelljen borotválni.

Holnap mi elutazunk Debrecenbe húsvétolni, majd hétfőn este jövünk. Addig mindenki vigyázzon magára! Kevés locsolót :lol: és sok fincsi sütit mindenkinek. :lol: A kilókkal majd ünnep után foglalkozunk. :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

köszi montana!holnap megyek sztkba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca, Monti, én az egyetem előtt/alatt kozmetikusként dolgoztam.... csak hát ott ugye nem én voltam az alany... :twisted:

nehezen szánom rá magam, h más keze alá feküdjek, ez alól csak a masszázs a kivétel! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!
Hüha, mennyi mindenről maradtam ma le!

Nita!
Gratula! Minél hamarabb menj dokihoz, nehogy csalodj megint. Mennyi időt vártatok vetélés után? Ez a 3.?

Az utro ahogy irtátok jo hatással van a szervezetre vetélés után? És csak a terhességtől lehet szedni vagy már hamarabb is? Én nem ismerem azért kérdezem.

Szép álmokat!
encike 2

encike:az utro az progreszteron pótlásra szolgál,ami akkor kell ha terhes vagy mert ez a hormon a babát támogatja.
A sárgatest termeli és ha nincs elegendő vagy nem termel eleget a szervezet akár vetélés is lehet belőle.
a peteérés után ha megemelkedik a testhő akkor valószínű jó a progi szint,ha nem vagyis ha alacsony akkor gond van.
De nekem azt mondta a dokim hogy valószímű hogy ha terhes leszek szükség lesz szedni.
Az orvos csak uh-val igazolt terhességnél írja fel,nekem legalább is ezt mondta,de van akinek már előbb is kiírta.

Hát én csak ennyit tudok erről :roll:

KépKép
lyndee

Évi: Tényleg ilyen rendesek voltak a miklósi gyűgyszertárba? Tudom melyik az a gyógyszertár köszi jó tudni, hogy ott humánusak nagyon.
Évi tényleg te is milyen közel laksz hozzánk:) Na majd egy találkozót tényleg kell már ejteni:)

Nita: Jó döntésmenj csak el dokihoz . Mondjuk nem értem a másik dokit ahol most voltál. Azt mondta meg fog jönni. Erre terhes vagy. Hát jól megvizsgált az biztos. Szivem szerint felhívnám, hogy elmondjam neki gratulálok a diagnozisához mert a mensi = baba nála.

Kép
csucsu05

Helló!

Ma egy kérdéssel indítok: na kire ütött ez a gyerek??? :lol:

Kép

tjuca

Na jó a füle az enyém 8)

tjuca

Sziasztok!
Bocs, hogy így ismeretlenül bekapcsolódom kicsit.

Nita!

Nekem van itthon 19db Utrogestanom. Szívesen odaadom neked!
A Blahánál lakok, ha van valaki aki innen Budapestrôl el tudja vinni neked, akkor ma már használhatnád is. Sajna nekem nincs autóm, de föbb közlekedési csomópontokhoz elviszem.
Szólj, ha kell!

Lona
lona1

Sziasztok, sajna a hegszétválás előfordul annak akinek volt már császárja, bár elég ritka. Azért néma, mert nincs tünete, nem fáj.
A műtét közben derült ki, :shock: egy millimétert semkellett a méhen vágni , mert szét volt nyílva.
A gyereket a burok tartotta, doki szerint meleg helyzet volt, egy erősebb fájás és megrepedhetett volna a burok, akkor viszont a gyerek pár másodperc alatt elhalt volna. Ha időben nem kerülök móűtőbe akkor viszont nekem is annyi lehetett volna hamar.
Szóval nekem elég is volt 2 gyerek, két terhesség, a doki szerint állati rizikós lenne még egyet vállalni.
Amúgy jól vagyunk , ma megyünk a dokihoz megmutatni neki a picurt.

Dreika, küldtem két képet a kórházban csináltakból. Itthoni még nincs, semmire sincs időm.

Peti amúgy egyelőre úgy tűnik szereti a picit, de iszonyúan fel akarja hívni magára a figyelmet, és ez marha fárasztó. De keddtől ha minden igaz ovi, és akkor talán a délelőtt kicsit nyugisabb lesz.

Nita, gratulálok.

Most ennyit láttam ezen az oldalon.

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat.
Majd még jövök amint tudok!
Vendég

Kacika: El is hiszem ha most a két gyerek elég neked. Hisz ez tényleg rizikós. De a fő, hogy az égiek veletek voltak és mindenki egészséges:)

Kép
csucsu05

Kacika,
és miért került végül sor a műtétre? Ha ugye maga a hegszétválás csak a műtőben derült ki. Rossz volt az NST?

Nita,
voltál orvosnál?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is Nitát várom de még nem jött sem ide sem msn-re. biztos még a dokinál van.

Kép
csucsu05

lona köszi elfogadom!mennyivel fogok tartozni???
előre isköszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az orvos azt mondta hogy még nem lát semmit.jövöhéten kell vizeletet vinnem!!!!!!!!
pusza délután jövök még!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Juca, hááát nem rád... :twisted:

Kacika, ez elég rém! Hála Istennek, h nem lett semmi baj!!!

Kép
zmimi

Nita: most mit vizsgált a doki? Uh volt? És minek kell vinned vizeletet?? A terhességi teszt most is kimutatja .
Na a fő, hogy nincs gáz.

Kép
csucsu05

Nita!

De utrót azért nem írt fel mi??? :evil:

Kacika!

Hű. De örülök, hogy minden rendben volt! Pihengess, már amennyit lehet két gyerek mellett.
Engem is érdekelne, az, ami Linát, hogy akkor megérzés alapján lett csaszi, vagy az NST nem volt jó?

tjuca

Nita: Tényleg utrót nem kaptál??

Kép
csucsu05

Nita!

A Blaha és Astoria közt fél úton (ha előtted a Duna, hátad mögött a Keleti akkor bal oldalt van egy gyogyótár ott is kapsz recept nélkül gyogyit. Nekem fogamzásgátló kellett, és minden további nélkül kaptam. Bár ez sok éve volt, meg az utró elég kurrens és hiánytermék)

tjuca

Mimi!

Majd visszasírja, ha a szőrös mellkasát is az apjától örökölte... :twisted: :lol:

tjuca

Juca: :)

Kép
csucsu05

Sziasztok
Nita itt volt nálunk Mátéval egy tünemény babával egy kis vendégségbe.

Nita Naggyon örülök hogy megismertelek és tuti fogunk még talizni jó sokat.

Együtt voltunk dokinál is és azért nem szoktak utrot felírni addig míg nem lát petezsákot mert nehogy a méhen kívüli terhességet támogassák a gyógyszerrel.
De mondtam neki hogy fogadja el mert napi 1 szemmel tuti nem lesz gáz és még segíti is a megtapadást. Majd jön és elmondja mit mondott a doki neki.

Velem
A doki 17!!!! mm-es nyálkahártyát látott és mondta hogy ez itt biztos baba csak nem látni még mert korai. Én mondtam neki hogy tudom és hogy nem is ezért jöttem tul képpen hanem hogy mire számítsak a vetélés miatt mert ugye nem volt még meg nekem. Azt mondta hogy jövőhéten menoteszt úgy színtén és csütörtökön megnéz és akkor már tuti kell látni petezsákot és rögtön kiír és gyógyszer

Felrakom nita tesztjét az ő engedélyével. A többi képet amit it csináltam róluk azt majd ha ő megengedi.

Kép
És egy a fiainkról. Ezt tuti megengedi.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: Akkor ez jó hír :) Jövő hét csütörtökön hány hetes leszel ?
Na akkor most megnyugodhatsz már csak egy a kérdés fiú vagy lány???:)
Én a lányra szavazok :)

Aranyosak a gyerköcök együtt:)
Nita már el is jött ??
Akkor ő egy szélvész:)

Kiváncsi vagyok majd a doki mit mondott neki is.

Kép
csucsu05

Nita!

Semmivel!!
Csak használjon!
Írd meg, hova juttassam el!

Lona
lona1

Sziasztok!!

Lucáról tudtok valamit??????????

Erika!
BENINEK VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!! :)

Gratulálunk a kistesóhoz, remélem múlnak a rosszullétek! Sok erőt!!!

Kislibus!
Ábival nem igazán lehet foglalkozni :lol: Makacs és öntörvényű, gondolom Juca is tudna erről mesélni :oops: :lol: Igazad van, biztosan amiatt nyugis kistesó, mert tudja mi vár rá idekint :D
DRUKK-DRUKK-NAGYON DRUKK!!!

Nita!
Szívemből örülök, jó egészséget, boldog babavárást!!

Juca!
Aranyosak! :)
Csatlakozom, én is őszülök asszem..... Ábel csínytevései: felmászik a fotel-ülőgarnitúra tetejére, majd fejest ugrik az ülőrészbe...., széket az asztalra, majd felmászik, h beleüljön... (kicsi halom, nagy a rakás...) Égnek áll a hajam, de elég egy ölelés és olvadozok :)

mimi!
Gratula a 3. timeszterhez!!!!!
Én is utálom a borotvát..brrrrrrrrrrrrr

Linácska!
mega-giga drukkok hétfőre!! Lili?

Kacika!
Mielőbbi felépülést kívánok, Petrának, Petinek simik!

Évi!
Hogy vagytok???

Vera!
Gratulálok! A babához és a srácokhoz is!!!

Rólunk:
Voltam tegnap a házidokimnál. Nagyon aranyos volt, örült a tesóhírnek. Szerinte is ideális a 2 év 3 hónap korkülönbség :D Adott beutalót vérvételre (nálunk a terhesgondozás során csak 16. hét körül van az első vérvétel, így inkább elküld Ő, h lássuk mi ujság most, hogy áll a szervezetem...) Csinált EKG-t, -szétizgultam magam, -de tökéletes lett. Annyit mondott, h egy kis magnézium nem árt. (majd megkérdem a dokim, lehet, h emelünk a napi 1 magne B6-n) Viszont a vérnyomásom.........160/100 volt. Tuti, h a stressz miatt, de azért irt fel gyógyszert, egyenlőre kétszer fél szem kell belőle... :cry: :cry:

Öröm is volt, Ábikám nem igazán beszél, csak alapszavakat. Amíg én dokiztam, Ők apával motoroztak a Tiszaparton. Amikor szóltam, h végeztem, taliztunk a kocsinál. Apa kérdezte Ábit: kisfiam beülsz az autóba? Mire Ábel: oda be és mutatja a gyerekülést...... apróság, de mi nagyon örültünk. :lol: (mindent megért, csak a babanyelvet használja)

Boldog ünnepet Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
köszi, most én nem vagyok annyira jól, görcsöl a hasam, ráz a hideg, WC-re rohangálok, remélem annyira nem leszek beteg a 3 napra. Holnap mennénk Bécsbe kirándulni.
Lili jól van, oviban van, már nem ő a legkisebb, van 2 kisebb nála (egyik öt nappal:-)). Semmi gond nem volt 3 hét után.

Vera,
17mm az vastagnak számít? Mikor mi legutoljára néztünk peteérést, akkor volt 14 mm nekem, de félidőben. Mondjuk terhes sajnos nem lettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

na sziasztok.itt vagyok a hugoméknál!
vera köszi a teszteket,most csináltam egyet de az nega lett :cry: :cry: :cry: :cry:
nyugodtan felteheted a többi képet is ami lett csinálva!!!!!!!!!!!!

Lona a vera címére küld el és ő majd oda adja.Mert én nem biztos hogy megkaptnám a köcsög anyósom miatt!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Várom Vera címét és küldöm.
Nem azért lett negatív, mert most délután csináltad?
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: