A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok ma vagyok 2 cnKép), úgy örülök neki, holnap 3 cn vérvétel és remélem következő hónapba lombik.

SzilvaKép annyira sajnálom, próbálj meg olyan mosolygos lenni mint a találkozón febr.-ba, ne add fel sikerülni fog mindenkinek. Küldők neked sok ölelést és energiát.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

NoéKép
Szuper csini vagy!!! és dönörű a pocid! Látszik, hogy nagyon boldog vagy! Mindenkinek ennyi mosolyt kívánok az arcocskájára!

TüncsikeKép
Kérünk tőled is ilyen mosolygós képet!!!

MotKép
Együtt izgulunk veled!!Kép

KrisztaKép
Igen, végre szép az idő! Reméljük mindenkinek meghozza a tavasz a várva-várt gyömülcsét!Kép

TizaKép
Sajnálom nyomikosarast, de nemsokára lesz nélküle kilenc egész hónapodKép

BabrbiKép
Látod, van aki örül annak a kis mesefigurának! Hajrá és mennek a drukkok ezerrel!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Ma vagyok a 24 cn.-on, hőm 1 tized fokkal lejjebb ment 36.7-re....szerintem ebből a hónapból se lesz cserebogár, ha jól számolom csütörtökön kellene nem megjönnie..lehet, hogy volt ott valaki mert csak volt egy nagyon halovány csíkocska, persze lehet, hogy nem az volt, na mindegy...ha megjön akkor pv. átfújás májusban..most már nem lehet tovább halogatni...

Kép

KépKép
babcsi

TizaKép

A klinikán az UH fizetős?

Kép
ancsa34

Szilva
Nagyon sajnálom. Ne add fel!Sok erot kell gyujtened és optimistán újra nekivágni. En nagyon fogok neked szorítani.
mili

Sziasztok!
Én a sikeres inszemeseknél szoktam írogatni,de néha olvasgatok másokat is.

Mili!
Azért írok most ide,mert megláttam,hogy itt vagy.Te régen szintén a sikeres inszemeseknél írógattál???Én vissza olvastam ott a lányokat ,így emlékszem rád,ha te vagy.Bocsika,hogy így ismeretlenül írok neked,de a te kálváriádat is olvastam és megkönnyeztem,mikor írtad a lányoknak,hogy 2 pici szív dobog nállad.Épp most meséltem a csajoknak odaát,hogy én is szeretnék ikreket.Ezúton szeretnék gratulálni és jó egészséget kívánni.Ha volna kedved, a régiek miatt néha jelentkezni nállunk.Na meg én is kíváncsi vagyok és számunkra a te eseted csak bíztató.Köszi!

Mindenkinek kítartást és sikereket kívánok!!!

Odry

Kép

Kép
odry

Mot Kép nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva Kép nem is tudom, mit írjak, nagyon sajnálom. Tarts ki, sikerülni fog. Csak erre gondolj.

Köszönjük szépen a bókokat, de igaziból azért tettem fel, mert mindenkinek lesznek ilyen képei! Erre gondoljatok. Én is mindig ebben bíztam, és most látjátok?

Puszi
Noémi és Dani baba
25+4
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Tegnap W. doki úgy döntött, hogy egy nappal tolódik minden. Tegnap este volt még 200 puregon, 1 merional, 1 orgalutran. Ma délután ismét UH. Szépen nőnek petikék. Valószínű csütörtök punkció, vasárnap visszaültetés. Remélem ez a terv marad.

Nagyon-nagyon izgulok.
mot

AncsaKép
Nem fizetős az UH. Csak menj oda olyan háromnegyed nyolc körül, majd jön az asszisztens és neki kell odaadni a menzesznaptáradat v. amit kaptál. (Ha azt kérdezik, hogy andrológiára vár-e valaki, akkor jelentkezzél. Én először nem tudtam, hogy az rám vonatkozik.) Utána név szerint fognak szólítani. Én olyan fél kilenc-háromnegyed kilenc körül szoktam végezni.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Reggel már megjártam a BMC, nagyon sokan voltak, levettek 5 kémcső vér, már kínomba röhögtem a csajokkal hogy vérszívók. Jövö hónapban lombik ha nem jönn közbe valami, kicsit kezdek reménykedni megint.
NoémiKép nagyoncsinos kismama vagy, hihetetlen hogy eltelt már az idő szép lassan már szülni fogsz, irigykedem ámKép)

MotKép) nyugi minden rendben legyen.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

JuditKép
Ügyes legyél ma!!! Nagyon szorítok az inszemhez!!

Tud valaki valamit Mihone-ról???

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok lányok,
Szilva, nagyon-nagyon sajnálom, és nagyon együttérzek veled.
Noémi, nagyon csinos kismami vagy!!!
Nálam végre események vannak: 10 mm méhnyh, és 19,8 mmes tüsző bal oldalon, ahonnan kioperálták az endot!!!Kép) Holnap du. repesztünk, aztán csütörtök, péntek próbálkozás. Ebben szeretnélek kérdezni titeket: tüszőrepi után kinek hány órával volt inszem vagy időzített együttlét? Én már túl vagyok egynéhány inszemen, de mindig más volt, 24 óra, 36 óra stb. Mi lehet a legjobb? Főleg, akinek összejött. KÖszi!
Jó végre 5 hónap után ismét reménykedni!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!
Emma
Nagyon örülök, hogy ismét ilyen közel kerültél a babócához! Sok sikert ebben a ciklusban!!!
A szurikúra után megjött magától a menzid és ha igen, mikor? Nekem még van 3 szurim (mert én hatot kapok), jövő héten kapom a 4-et.
Szilva
Nagyon sajnálom. De mi nem adjuk fel, ugye???

Kép
vizkriszisback

Vizkrisz
Utolsó szurimat jan. 20-án kaptam, és ez az első peteérésem spontán. Szóval azért jóval később jutattam idáig, mint gondoltam, de sebaj, doki szerint nagyon jót tett a szünet.
Arról hallottál/hallottatok, hogy lehet, hogy vissza sem tér az endo? Dokim azt mondta, hogy nem tud százalákos esélylatolgatást mondani, de vam sansz a teljes gyógyulásra.
Tündi, beírnál kb12. ciklusnapra?

Kép
Kép
emma1976

BaebiKép
Olyan jó, hogy végre itt a tavasz és vele együtt az új remények! Nagyon drukkolok neked!Kép

EmmaKép
Hajrá-hajrá! Neked is mennek ezerrel a drukkok!

KrisztaKép
és neked is ezer millió drukk!Kép

SzilcsikeKép TüncsikeKép GyugyiKép AmicaKépNoéKép és mindenki

Mi a helyzet veletek?

Úgy néz ki, hogy ma megjöttKép, már van egy icipici piri de azért Tüncsi még ne írj be, majd szólok ha 1. cn-on vagyok (lehet, hogy már este). A hőm is szépen leesett, de a pocim most még nem fáj. Ez tök furi mert eddig mindig görcsölt, nem mintha hiányoznaKép Hát, ez van, ebből már nem lesz a hónapban babócaKép
De nem nyavajgok, folyt. köv...

Kép

KépKép
babcsi

Emma
Drukkolok nektek nagyon! Bíztatóak ezek az eredmények Kép
Vendég

Sziasztok!

Noi!

Megkésve, de annál nagyobb szeretettel kivánok boldog névnapot!

Kép
lara26

EmmaKép
Nagyon klasszak az UH eredményeid. Mennek a drukkok!! Nekem sajnos nem volt sikeres inszemem, de tüszőrepi szurit kaptam. Kb. 24 órával inszem előtt. Beírtalak 12. cn-re.

BabcsibeKép
Amíg nem jön meg, tudod, nem feladni. Nekem tetszik, hogy nem fáj a hasad!

VKriszKép
Nagyon tetszik az optimizmusod. Itt olvasva Téged, olyan könnyedén veszed az akadályokat. Biztos meglesz az eredménye!!
gtünde

Kép
Kép
gtünde

TüncsikeKép
Hát, sajna 1 cn.-on vagyok Kép most már tuti... és úgy tűnik megváltozott a ciklusaim hossza is, átállt olyan 24-27 naposokra (attól függ, hogy a 10. 11. vagy a 12. cn-on van a pé-m.) ez van, de nem csüggedek csak egy kicsit, holnap már jobb kedvem lesz...

Kép

KépKép
babcsi

A sajna után ilyet akartam rakni Kép és nem ilyetKép mert ez azért mégsem annyira jó hír...

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Képzeljétek! Tök beteg lettem...kb 2 napja elmenőben volt a hangom...de mostanra már teljesen tragikus. Ma csak 2 órám volt suliban, úgyhogy nem csináltam belőle gondot...de estére 38.5 lett a lázam. Szóval táppénz holnaptól. Semmi más bajom nincs, csak be vagyok rekedve szörnyen, gondolom megfásztak a hangszalagjaim.
El is kezdtem a kúrát:sok gyümi, grapefruitmag kivonat. Vettem be egy lázcsillapítót, de szerintem még nem hat. A legszebb az az egészben, hogy szombaton éjjel indulnánk Auswitz-be (nem tudom így írják-e...bocsi) a sulitól, és én lennék az egyik tolmács. Meglátjuk.
Emma
Engem is azzal ijesztgetnek az endós fórumon, hogy nincs teljes gyógyulás, csak tünetmentesek vagyunk. De eldöntöttem, hogy én ezt nem hiszem el! Kép
Babcsi
Összekaparod te magad egy pár nap alatt...aztán hajrá ismét!!! Kép

Kép
vizkriszisback

BabcsibeKép
SajnálomKép Akkor most mész átjárhatóságira??

VKriszKép
Jobbulást!!
gtünde

KrisztaKép
Köszi a bíztatást! Nem fogok elkámpicsorodniKép
Neked pedig jobbulást és pihenj sokat! Engem a láz nagyon le tud dönteni a lábamról, úgyhogy vigyázz nagyon magadra!

TüncsikeKép
Igen, megbeszéltem a dokival, hogy menzi után megcsináljuk. Ha minden igaz akkor az a jövő hét.. meglátjuk, hogy alakulokKép

Ti hogy vagytok Ficánkával? Mozgolódik a babucika?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Drágák!

Köszönöm, hogy gondoltok Rám!

Tegnap voltunk W. dokinál: ma este 22.00-kor tüszőrepi, péntek punkció, vasárnap visszaültetés. Nagyon-nagyon izgulok. Írjatok mi történik a punkción?????

Hová kell a tüszőrepit beadni???
mot

TizaKép

Köszi az infót, jelentkezem ha van valami.

Szép napot mindenkinek.

Kép
ancsa34

MotKép
Akkor javítottalak péntekre. A punkció, ha jól tudom, elaltatnak és leszívják a petikéket.

BabcsibeKép
Íme itt a tegnapi pocóm. Szokott nagyobb is lenni (kétszer ekkoraKépKép), ha teleeszem magam, mert általában felfúvódom.

18+4
Kép

Tábla:
Kép
Kép
gtünde

TüncsikeKép
Húúú, de szuper nagyok vagytok már!!!Kép Ficánka biztos szép nagy babuci!Kép Mikor mész 4D-re? Olyan kíváncsi vagyok!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Majd kicsit később. Kb. a 28. hét körül terveztem, de lehet, hogy nem bírom ki addig.Kép
gtünde

Sziasztok!Kép

TüncsiKép
Tök jó a pocid. Irigykedek.Kép

BabcsiKép
Akkor most hsg?

MotKép
Mennek a drukkok.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KriszKép
Jobban vagy már?

Többieknek is pusszantásKépKép

Bocs, hogyilyen szűkszavú vagyok, de nagyon fos a kedvem.Most jöttem a dokitól...hát, nem sok jóval bíztat. Lehet, hogy nem fog összejönni a baba, mert a szervezetem nem engedi. Nekem magas a vérnyomásom, gyógyszert is kellene szednem rá, csak a tervezett terhesség miatt eltiltott a kardiológus. Valószínű, hogy a testem olyan jelzéseket küld, hogy nem megfelelő a helyzet egy terhességehez. Ez van. Most a következő hónapban még closti meg uh. És megállt a tudomány. Kaaliba akar küldeni, én meg nem akarok odamenni.Kép Úgy érzem, most minden reményem elszállt. Csak ülök és nézek ki a fejemből....
Na, nem nyavalygok tovább, hiszen lesz ez még így se. Meg aztán mindig volt valahogy.Kép

Lehet, hogy most nem írok egy darabig -úgy se bírom ki-, de olvasni foglak Benneteket.

Sok puszi mindenkinek!KépKépKép
Vendég

GyugyiKép
Azért remélem, minél előbb rendbejössz. Nem is tudtam, hogy a magas vérnyomás befolyásolja a teherbeesést. Én azért nagyon drukkolok, hogy a következő hónap sikeres legyen. Érthető, ha most egy darabig nem írsz. Mi is gondolunk majd Rád, ahogy a többi "eltűnt" topikos leányzóra.
Puszi!
gtünde

Kedves GYUGYI!
Csak biztatásképp írom le, hogy velem mi történt.
(Januárban irogattam ide párszor és kiderült, hogy veled nagyon hasonló helyzetben vagyok: 38 év, két gyerek: egy fiú egy lány, császáros szülés, sikertelen harmadik, mellesleg Gy betűvel kezdődő településen lakom, igaz én Pest megyében)

Mi kitartóan próbálkoztunk hónapokon át és nem értettük a sikertelenséget, mert mindkét gyerekünk rögtön fogant anno. Aztán láss csodát: a 10. ciklusban összejött a babóca. 7 hetesen mentem orvoshoz, aki akkor manuálisan mindent rendben talált. Pár nap múlva volt az UH, ahol viszont csak egy petezsák látszott, benne embrió nem volt elkülöníthető és szívhang sem látszott. Feltételezve, hogy esetleg később fogant, vártunk bő 1 hetet. 8,5 hetesen az UH-n egy jóval nagyobb petezsák látszott, de se embrió, se szívhang. Ezután még pár napot vártunk, hátha jót jelent a növekvő petezsák, de végül 9 hetesen a harmadik UH-n már csak egy teljesen összeesett valami látszott... Másnap műtéti befejezés. Szerencsére fizikailag semmilyen fájdalom nem volt, lelkileg pedig csak a műtét előtti napokban. Most várom, hogy legyen egy rendes ciklusom és utána próbálkozhatunk. De felrémlett bennem, hogy ha megint hónapok telnek el sikertelenül, akkor lehet, hogy feladom. Ráadásul az UH-n a doki még egy miómát is talált...

Egyébként a hőmérős topicba és a 36 éven felüliek topicjában irogatok, ide csak benézek néha.

Azért, így ismeretlenül is mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

Kép
regina3

köszi lányok...KépKép
Vendég

Gugyi drágaKép
Nehogy feladd és tudjuk, hogy nincs reménytelen eset! Egyébként én mindenképpen javasolnám neked az akupunktúrát mert a magas vérnyomást is kitünően gyógyítja. Én az Ormos Intézetbe jártam kezelésekre minden más egyébb miatt és nagyon sokan jártak oda magas vérnyomás kezelésére ami nagyon hatásos volt! Így nem kellene gyógyszert szedned!! Össze fog jönni a babóca meglátod! Kitartás!Kép

TüncsiKép
Ugyi majd felrakod a 4D-s képet! Jajj de izgiKép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi, nem hiszem, hogy egy kardiológus ilyet állítson! Mitől magas a vérnyomásod? Remélem azt tudod, hogy a magas vérnyomás nem betegség, hanem TÜNET!!!!!!!! És az okát IS kell kezelni. Nem csak levinni a vérnyomást gyógyszerrel. Mert az csak a gyógyszergyáraknak jó, a probléma megmarad. Szerintem keress egy másik orvost is, aki a probléma okát is meg tudja találni.

Olyan pedig nincs, hogy a szervezeted olyan jelzéseket küld, hogy nem megfelelő a helyzet a terhességhez. Sokmindent a pszichével is lehet javítani és rontani is. Te inkább javíts rajta. Nehogy feladd!!!!
Nagyon drukkolok!

Ja, eszembe jutott valami, 9 éves kori csigolyatörésem eredményeképpen egyszer úgy 10-12 éves koromban egy "szaki" azt mondta, hogy nem fogok tudni soha kihordani egy gyereket a csigolyák miatt, vagy ha mégis, max végig fekve. Na, én most elmentem egy másik szakihoz emiatt, meg a szülés miatt, aki kijelentette, hogy a tört csigolyámnak köze sincs a terhességhez, mert telejesen máshol van, mint ahol galibát okozhatna. Ráadásul gond nélkül kigyógyultam belőle. A szülést se befolyásolja. Na, erre varrjak én gombot. 20 évig éltem úgy, hogy "beteg" vagyok, erre most kiderül, hogy semmi bajom. Egy orvos nem orvos. Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Már elég rég nem jelentkeztem, de azért itt vagyok, olvaslak titeket.

Gyugyi!
Szerintem Noéminek teljesen igaza van! Ne add fel, amíg másik dokival nem beszéltél erről! Én akkor hinném el, ha 3 mondaná ugyanazt,de legalább 2.
Mikor mi injekcióval védekeztünk, sok orvost megkérdeztem, és egyedül egy itt a neten a babázós fórumban írta azt, hogy amint megjön, nyugodtan próbálkozzunk. Volt olyan, aki azt mondta, hogy annyi idő kell kitisztulni, mint amennyi ideig kaptam a szurit(4év)!!
Úgyhogy ne add fel!!Kép

Noémi! Nagyon szép kismama vagy, sugárzik rólad a boldogság!Kép

Tündi!Kép
Szépen nő a pocid, én már nagyon várom, hogy túllegyek a 12.héten, hátha elmúlik ez a rosszullét. Nagyon szar így dolgozni, sajnos a táppénz nem jöhet szóba. Még van 3hét, addig valahogy kibírom, utánna remélem volt-nincs.Kép

RönciKép
Te is olvasol azért, hogy nem írsz?Mi van veled?

tynus12

Drágáim Kép

Tegnap este 10-kor megkaptam a tüszőrepit, ma már csak egy szuri és péntek punkció. Antagonista protokoll - 34 szuri.
A jövő héten otthon leszek, majd lezavarom páromat egy netes helyre, hogy írjon Nektek. Nagyon-nagyon izgulok, és olyan jó, hogy itt vagytok nekem......

Nagyon kellemes napot mindenkinek!!!!!!Kép
mot

Szép jó reggelt!
Tündi
Nagyon szép a pocid! Kép

Én mára már jobban vagyok. Kopp kopp kopp.
Tegnap éjjel-reggel volta mélypont. HÁnytam és 39,2 volt a lázam. Nem is tudtam levinni gyógyszerrel, mert a vizet is kihánytam. A doki adott lázcsillapító szurit. Vettem ki b6-ot és Normaflore-t. Tegnap egész nap feküdtem, izzadtam...alig ettem, de nem is ittam túl sokat. Hányingerem volt egész nap, fóleg este, de talán hála a b6-nak minden bent maradt. Hasmenésem szerencsére nem volt, nincs, de nem is jött még ott semmi...a végén szorulásom lesz. Kép Ma reggel a hőm 36,2 volt...kihűlök. Kép A hangom is jobb már. Ettem vajas pirítóst teával. Szóval talán túlélem. Kép
Nem tudom írtam-e már, de megkapjuk a hitelt a lakáshoz, úgyhogy a párom tegnapelőtt és tegnap egy csomót rohangált az előző tulajjal, hogy átírassa a dolgokat. Tegnap este kilenkor még felugrottunk a lakásba,hogy felvigyünk egy-két dolgot..ugyanis megkaptuk a kulcsokat is. Kép Persze van mit csinálni a lakáson, de nem bírtuk ki, hogy ne nézzük meg hogy illik a konyhába a szék...stb. Kép
Tynnus
Remélem neked is hamarosan elmúlik a hányingered. Nekem csak két napja van részem benne (bár egész más okból)...de elég szörnyű. Reméljük a 12. hét után elmúlik és fehőtlenül élvezheted a babásodást!
Pusz.Kriszta

Kép
vizkriszisback

Tüncsibe Kép
Szerintem tegyél le a tábla aljára, cn-ok nélkül, de akár ki is vehetsz belőle.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Csak akkor veszlek ki, ha nagyon akarod, ok?! Nekem az nagyon drazstikusnak tűnik. Olyan, mintha feladnád, amit persze nem teszel, igaz?! Gondolom, mostanában kevesebbet fogsz jelentkezni, de lécci adj majd hírt Magadról! Ha nem itt, akkor a címemre írhatsz, de ez nem kötelező. Mi itt mind szurkolunk Neked. Millió puszi.

Lányok!
Köszönöm a pocak dícséretet!

GyugyiKép
Látod, mindenki azt mondja, ne add fel. Szerintem is igazuk van.

VKriszKép
Örülök, hogy jobban vagy. Nem semmi, hogy még betegen is tele van az írásod mosolygós arcokkal. Nem láttam még ilyen optimista embert. Igazán irigylésre méltó a hozzáállásod. Gratula a kölcsönhöz. Jó költözködést!

BabcsibeKép
Én viszont az új lakásotokról kérek képet. Meg a kis kertről!

TynusKép
Sajnos nem tudom, elmúlik-e majd a hányingered. Minden terhesség más. Nekem szerencsém volt, mert igazi hányingerem ha kétszer volt, hányni viszont egyszer sem hánytam. Az émelygésem viszont a 13. hét után elmúlt. Viszont szinte semmi kajától, szagtól nem undorodtam meg. Ugyanúgy érzem magam, mit terhesség előtt. Kivéve, hogy nő a pocim, meg érzem a kis pöttöm mozgolódásátKép Remélem, Neked is elmúlik nemsokára a hányinger!

MotKép
Nagyon ügyik vagytok! Mennek a drukkok! És várjuk a tudósítást!
gtünde

Szilva!!!
Miért írtad ezt??? Annyira magad alatt vagy???
Ne tedd ezt légyszi', nekem olyan jó példa voltál, hogy bármi történt, összeszedted magad, és optimista voltál. Ugye folytatjátok majd?

Kép
Kép
emma1976

Magamról annyit, hogy tegnap este 7kor megkaptam a Choragon-t, sajnos nem voltak egyáltalán kedvesek a nővérek a Szt. Imrébe, alig akarták beadni... Na mindegy ma-holnap rástratolunk a babócára Kép

Kép
Kép
emma1976

Szilva Drága Kép

Ne tűnj el, kérlek!!! Kép
mot

Tüncsi Kép Emma Kép Mot Kép
Szó sincs róla, nem adom fel, csak úgy érzem lassan belehülyülök ebbe az egészbe. Minden gondolatom a lombik és a gyerek körül forog. Azt hiszem ennek nem lenne jó vége. Ezért jövök most ritkán, talán így könnyebb lesz egy idő után.

Pénteken a vérvételen 8 volt a HCG-m. Sz. ügynök bíztatott egy picit, hogy lehet, hogy csak későn indult be az embrió a fagyasztás miatt. Aztán vasárnap sajnos +jött. Kedden visszamentem BMC-be, és beigazolódott, hogy biokémiai terhesség volt, azaz beindult a terhesség, de sajnos megint nem maradt meg a baba. Ügynökünk megkonzultálta a myomámat Koncz ügynökkel, és végülis arra jutottak, hogy nem javasolják a myoma műtétet, mert nagy a kockázata.
Tehát folytatjuk tovább a lombik-programot. Talán egyszer sikerül majd megtartanom a babát/-kat. Meglátjuk...
Puszillak benneteket. Azért majd biztos benézek néha-néha Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nagyon rossz olvasni, amiket írsz. Kérlek ne add fel. Tudom, hogy annyi mindenen keresztül mentél már és néha nehéz reménykedni (sokszor még nekem is, pedig állítólag tök egészségesek vagyunk), de nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!

MotKép
Biztos nagyon izgulsz már. Hát jó sok szurit kell kapjál. Én csak hetet kapok (pontosabban adok) egy ciklusban, de ez is soknak tűnik. Nem azért mert félek beadni, de mindig figyelni kell, nehogy elfelejtsem ugyanabban az időben beadni stb.

TüncsiKép
Hát már jó nagy, szép pocid van. Bárcsak már nekem is lenne vagy ekkora.

TynaKép
Remélem elmúlik hamar a hányingered és utána már csak élvezed a pocakosodást. Tényleg, nem is kérdeztem. A Panka dokihoz jársz v. kerestél másikat?

KriszKép
Örülök, hogy jobban vagy. Én nagyon utálok beteg lenni, de nem is nagyon szoktam. (A férjem mindig azt mondja, bocs: "B@szott jó az immunrendszered".) Esküvői előkészületek hogy állnak?

Kép
Kép
tiza

Szilva Drága Kép

És mikor kezdődhet újra a szurizás??? Nagyon sokat gondolok Rád és szorítok Nektek!!! Kép

Tiza Drága Kép

Nem emlékszem pontosan!! Mi újság Veletek???
mot

Mot Kép
Van még a hűtőben 2 fagyibabánk, először Õket kapom majd vissza! Talán most, vagy a következő ciklusban. (Drukkolok ám neked nagyon!)

Kép
Kép
szilva069

Gyugyi,
nekem is elég furcsa volt, amit a kardiológusod mondott. Szerintem is kérj tanácsot mástól is. Csak magadnak teszel rosszat, ha nem kezelteted.
Noémi,
sajnos a magas vérnyomás okát a mai orvostudomány 90%-ban nem tudja megállapítani, bár először persze mindig keresik rendes helyeken. Ez van...
potter_76

És, hogy a régi ÉN-emet is előhozzam!!! Mennyiber kerül a fagyasztás???? Megbeszélik visszaültetés előtt, hogy 2 vagy 3 kerül vissza???
mot

Szilva Kép, irány a természet és pihi, kikapcsolódás, dvd-k a kényelmes ágyikóból egész nap stb....
mot

Mot Kép
Látom nem engedsz el Kép
BMC-ben nem kell fizetni a fagyasztásért.
A transzfer után megmaradt összes fagyasztható embriót hibernálják 3-as szalmákban. Egyszerre egy ilyen szalmát olvasztanak fel, és annyit raknak vissza amennyi túléli a felolvasztást.

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: