A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NoéKép
szám szerint három tesztet, ja és csináltam egy újat is és azon is kivehető valami! De annyira halványan, hogy nem tudom eldönteni, hogy az-e vagy csak a vágás mellett kiszivárgot valami kékecske csík...annyira buta vagyok, már ezerszer megbeszéltük, hogy várni kell de én már csak ilyen tesztfüggő vagyok!Kép Most lehet, hogy megyek és veszek mégegyetKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Na, megcsináltam eg gravi-hcg-t, persze, hogy teljesen nega... most már tényleg nem tesztelgetekKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Ezt nem hiszem el, a 21. nap teszteltél. Legalább nem csalódtunk benned, hi-hi. Azért ebbe ne éld bele magad, mert az ilyen koraiak sokszor álpozitívak, lásd Tüncsi első kétcsíkos tesztje.

AncsaKép
Milyen volt a doki? Én is voltam tegnap. Felírta megint a gyógyikat, csak most fele adagot kell szúrnom a Gonal F-ből, hogy ne legyen mega mennyiségű tüszőcském, mint a múltkor. Még nem lesz inszem, csak sima stimu.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Hát, igenKép Nem tudok nektek csalódást okozniKép Már megint gyűjtögetem a tesztecskéketKépKépKép Természetesen nincs mibe beleélnem magam, mert még tényleg kora és azért Tüncsién volt is második csík, az enyém meg eldönthetetlen olyan halovány, szinte nem is csíkKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Mindegy, úgyis az izgalomért csinálod, ugye? Olyan ez, mint a lottózás. Ott is kicsi az esély (még a teherbeesésnél is sokkal kisebb!), mégis sokan töltögetik, mert olyan jó eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha.
Én megértelek.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Pontosan! és mi van ha egyszer kihúzzák neked a lottó ötöst!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Hát az érdekes lenne, mert én nem lottózom. De azért hátha.

Kép
Kép
tiza

BabcsibeeeKép
Hát nem bírtad ki?!?KépKép Azért nem hazudtolod meg MagadKépKép

TizaKép
Szióka! Hétfőn otthon leszek. Elvileg 13 órára megyek a megyeibe genetikai "megbeszélésre", utána ráérek. A vonatom 18.44-kor indul. Ha gondolod, akkor egy rövid tali belefér. Ha nem, az sem gond.

NoéKép
Képzeld, mintha már érezném Ficánkát. Szerintem ez már ő lehet, mert ilyet előtte nem éreztem. Habár néha arra gondolok, biztos a "szelek" mennek bennem.KépKép Nagyon szép a pocid. Nekem is már 103 körül van (most mértem le), de én "nagyobbról" indultam. Eddig kb. 2 kg-ot híztam. Örülök, hogy jól vagytok. Mentek még 4D-re?? Én majd a 28. hét körül tervezem.

SzilcsikeKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AmicaKép
Jó, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben a gyerkőcökkel. Szégyellem magam, hogy még nem látogattalak meg, de vagy rossz idő volt, vagy nekem volt sz*r kedvem. De ha még fennáll a meghívás, akkor ami késik, nem múlikKép Esetleg írd meg, meddig mehetek. Gondolom, a vége felé örülsz majd, hogy élszKép

EllaKép
Akkor ez jó hír!! Remélem, clostival összejön. Drukk!!!
gtünde

Kép
Kép
gtünde

TüncsikeKép
Nem, nem bírtam ki, pedig annyira ki akartam bírni.KépKép
Érzed Ficánkát?Kép Jajj de klassz!Kép Ilyenkor biztos minden nap egy élmény! Mindig új dolgokat tapasztalsz!

SzilcsikeKép
Mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Nekem egyelőre jónak tűnik a hétfő. Akkor majd egyeztetünk napközben. Az is lehet, hogy el tudok jönni 4 előtt is, de ezt most még nem merem megígérni.

SzilcsiKép
Annyira szorítok!!! Ha megvan az eredmény kérlek jelentkezz. Légyszi, légyszi, légyszi!

Kép
Kép
tiza

Szilva Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Végre ma már elkezdtem barnázni, komolyan mondom hogy örülők neki, remélem hétvégén megjönn, és mehetek 3 cn vérvételre.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TizaKép
Most jutott eszembe, hogy lehet, hogy a védőnővel is találkoznom kell. Írtam neki mail-t, ha válaszolt, akkor tudok pontosítani. Szóval, még jelentkezem addig.
gtünde

BarbiKép
Hát Kép is meg Kép is. Mert milyen klassz lett volna, ha megúszod. Pedig nálam is így indult a dolog. Mármint, hogy vártam, hogy megjöjjön, hogy mehessek megbeszélni a lombikot, aztán nem jött. Bizti, hogy semmi remény már???
gtünde

BarbiKép
Ugye, néha örülni is lehet a nyomikosarasnak? Nekem is volt néhány csepp piros tegnap meg ma reggel is, de még a hőm elég magas (36,9), úgyhogy lehet, hogy csak vasárnap jön meg szombat helyett. Az jó lenne, mert a dokim akkor tud megnézni jó időben UH-val. Mondta is, hogy beszéljem meg magammal, hogy csak vasárnap jöjjön meg. Hát még a végén bejön.

TüncsiKép
OK.

Kép
Kép
tiza

CsajokKép
nekem a 17. cn.-on volt olyan kis, hogy is írjam ragacsos barna valami, de csak nagyon pici, meg ma is egy icipici. Ez mi lehet? Mert nem a tipikus barnázás volt. Ezért is csináltam tesztet. Vagy túlspirázom a dolgot?

Kép

KépKép
babcsi

TündiKép, TizaKép
Szerintem már nincs remény,megfog jönni a mensi csak az a kérdés hogy mikor.Az én hőm is még mindig 36,9, de bízom benne hogy hirtelen leesik és akkor jön aza nyomikosaras.Az biztos hogy nagy meglepi lett volna a baba főleg hogy tavaly pont ilyenkor lett terhes! De nem szomorkodunk megyünk előre és közbe Szilvának drukkolunk!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TüncsiKép, naná!!! Bármeddig jöhetsz!!!!!!!!!!
Jöhetsz majd babanézőbe isKép

Örülök, hogy már jól vagy!

Noi, puszi! Szép kismama vagyKép

Babcsi, azért a 21cn még nem a végeKép

Kép
Kép
Kép
amica

TizaKép

Voltam tegnap Panka dokinál, tényleg jó fej.
Azt mondta, abszolút jól tettem hogy nem várok tovább a vizsgálatokkal.Volt egy vérvételem, plusz megvizsgálta apa kiskatonáit. Sajna nem túl jók az eredményei. 40 % az életképes, és kb a fele mennyiség van csak, mkint aminek lenni kellene. (egyébként meg lehet hogy az eredmény sem túl megbízható, mert a táskámban vittem be, ebből is látszik hogy kezdő vagyok). C és E vitamint kell szednie, meg egy Male nevű csodabogyót, amit tegnap meg is rendeltem.6 hét múlva Õ is jön velem.
Egyébként tényleg elég gyorsan pörögnek a dokinál az események.
Jövő héten megyek a klinikára hüvelyi UH-ra, aztán 1 hét múlva ismét hozzá.
Az UH-val kapcsolatban van valami megszívlelendő tanácsod?
Veled pontosan mi van? A szuridtól van sok tüsződ? Mi az a stimu? Bocs, de még csak most tanulom ezeketKép

BabcsiKép

Õszintén: egy hónapban hány tesztet csinálsz?Kép

TüncsiKép

Biztosan nagyon boldog kismama vagy. Hogy telnek a napjaid? Változott valami amióta babát vársz? Pl: megfogadtad h. a babavárás ideje alatt megteszed, amire korábban nem volt időd stb.?

Kép
ancsa34

AmicaKép
Mia helyzet? Hogy smint vagy?
hihihi...tudom, tudom!Kép az utolsó negyed a legizgibbKép ráérek még pityeregniKép

Kép

KépKép
babcsi

Ne ez az első mondtat aztán szépen magyarosra kerekedett!Kép Szóval hogy vagytok?

Kép

KépKép
babcsi

AncsaKép
Õszintén?Kép Hol ennyit, hol annyit de van, hogy annál is többetKép Egyébként mostanában már visszafogom magam, csak ez a hónap valahogy így jött kiKép Meg néha a többi isKép

Kép

KépKép
babcsi

AncsaKép
Köszi az érdeklődést, leginkább pihengetek. Meg varrogatok. Meg néha főzökKép Nem mondhatnám, hogy bármit is megfogadtam volnaKép Inkább csak élvezem az egészet. Örülök, hogy szimpi volt a doki bácsi. Remélem, párodnak használ a csodabogyóKép

BarbiKép
Akkor minél előbbi Piroskázást!!

AmicaKép
OksiKép KösziKép

SzilcsikeKép
????????????
gtünde

Sziasztok LányokKép
GTündeKép
beírnád a táblába, hogy 3. inszem 04.25 lesz. Ma voltam tüszőnézőben 1 kicsi és 2 nagy van, vasránapig még kell érlelne őketKép

SzilcsibeKép
???? én úgy de úgy szorítok!!!!!
pbj12

JuditKép
Akkor küldök tüszőnövesztőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

SzilcsikeKép
Hírek???????????????????

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok jó és szép hétvégét mindenkinekKép
WishKép
1cn
ildikoo5

Sziasztok,köszönöm mindenkinek a jókívánságokat,aranyosak vagytok!Ma nemrég "költözködtem" haza anyutól,most tudok csak jelentkezni.Csak futólag olvastam vissza,holnap majd jobban belevetem magam a netezésbe.Erősödöm, és tényleg jól vagyok.Szilva,holnap jelentkezem,de azért remélem a lombik sikeres lesz.Jó pihizést, sziasztok!
andisuti

NoéKép
Nagyon Boldog Névnapot!!!!!

Kép
gtünde

Noi!Kép
Boldog névnapot!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Hibiszkusz?
gtünde

SzépKép
gtünde

Igen Tüncsi!
Már egy szép nagy fa, most virágzott rengeteget, mert megint nagyobb cserepet kapott, csak már lassan mi nem férünk el tőleKép

Szép vasárnapot!

Szilcsivel vajon mi lehet?

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsikeKépAmicaKép
Szép napot!
Szépek a virágok nagyon!

NoéKép
Én is Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!!Kép

Igen, nem jelentkezik Szilcsike, remélem minden rendben van és jó hírekkel jön majd!!!

Folyamatosan kertészkedekKép Már annyi mindent megcsináltam, még földet is talicskáztam, mert murvát, meg gereblyézek, meg minden ilyesfélét, annyira klassz rendezgetni a pici kertecskénketKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, milyen jó, hogy van kertetek! Én is úgy szeretnék, de egyenlőre esélytelen...

Kép
Kép
Kép
amica

NoémiKép
Picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel nagyon boldog névnapot kívánunk!!!! Puszi a babó fejére!

Manda és Karcsi

manda

AmicaKép
Nekünk is ez az első kertünkKép én is sokat álmodoztam róla, hogy majd leszKép Kívánom neked, hogy mielőbb legyen nektek is. Bár a kertnél sokkal többet érnek a babucik!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva
Nagyon szorítok én is a háttérben. Jelentkezz amint tudsz. Kép

14+4
mili

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat. Olyan kedvesek vagytok.

Szilváról csak egy pár szót, biztosan jön majd, ha.... lelkileg olyan passzban lesz.
Csak annyit mondok, hogy kérlek szorítsatok még neki nagyon-nagyon-nagyon. Kell még neki a drukk.

Én is küldök neki!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok puszi
Noémi és Dani baba
25+3

Íme egy mai pocis kép Kép

Kép
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép
Noémi
Nagyon csini vagy...és nem csak a pocid, hanem te is! Kép
Szilva
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Itt a tavasz! Kép Nekem már le is égett a vállam tegnap, ugyanis kint tanítottam délidőben a kertben. Nem gondoltam volna.

Pusz

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Pénteken W. doki 4-5 petikét látott petefészkenként. Megelmete a puregont 150-re, merionalból is egy egész kell, meg vasárnapig orgalutran is. Szóval tegnap megvolt az utolsó 3-as szuri. Ma du-án UH és menetrend. Ha minden igaz szerdán punkció.

Lányok, ÉN ANNYIRA IZGULOK!!!!!
mot

AncsaKép
Az UH-nál csak arra kell figyelni, hogy előtte menj el pisilni. Amúgy egyáltalán nem vészes. Jobb, mint egy nőgyógyis vizsgálat.
Igen a szuriktól meg a Clostilbegyttől van annyi tüszőm, de most kisebb adag szurit kell adnom, biztos kevesebb lesz. A stimu, az stimuláció. Ezekkel a gyógyszerekkel és szurikkal stimulálják a szervezetemet. A szuri FSH hormon, magyarra fordítva tüsző stimuláló hormon.
Örülök, hogy tetszett a Panka doki. Hát tényleg nem szuttyog nálad sem. Szerintem ez jó.

TücsiKép
Sajnos mégsem érek rá ma. Sajnálom, de azért még remélem össze tudunk hozni pletyis talit. Ja, ma vagyok 2. cn-on. A szervezetem szót fogadott a dokinak és csak vasárnap hajnalban jött meg.

SzilvaKép
Jelentkezz! Úgy izgulok, de azért ha nem sikerült ne érezd úgy, hogy csalódást okozol nekünk. Tudod, hogy melletted vagyunk.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Nem sikerült Kép

Kép
Kép
szilva069

Drága Szilva !!!!

Sokat gondolok Rád és tudom, hogy erős vagy!!!! Mikor lesz a következő?? Mi a menetrend???
mot

Szilcsike
Nem is tudom mit mondjak....Kép
Úgyis tudod, hogy Veled vagyunk...
Vendég

SzilcsikeKép
Nagyon sajnálom!Kép De meglásd jönnek a jobb idők és nemsokára mosolyogni fogsz csak!

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsiKép
SajnálomKép, de ne add fel. Pedig úgy szorítottunk itt mindannyian. Egyetértek Babcsival. Nem sokára csak mosoly jön, nem csak neked, hanem mindenkinek itt a topciban.

Kép
Kép
tiza

SzilcsikeKép
Annyira sajnálomKépKép De hidd el, előbb-utóbb összejön. Küldök sok-sok ölelést és pozitív energiát!!!!

TizaKép
Nem is gond, mert elég sűrű lesz a napom. Reggel már megjártam a dokit és az UH-t. Minden OK. Délben háziorvos, egykor a megyeiben a genetikai tanácsadó, utána be kell ugranom a melóhelyre, 3-kor meg jön a védőnéni.
Sajnálom, hogy megjött, de legalább jól időzített.Kép

GyugyiKép
Te, mint győri lakótárs, tudsz nekem Győrben 4D-s UH-t ajánlani?? Nagyon megköszönném.
gtünde

TüncsiKép
TIASON Kft. rendelője, Győr, Babits M: u. 38/c
30/373-2106
Lehet, hogy van máshol is, majd megkérdezem kismama ismerőseimet. (Mindenki terhes.....)
Vendég

GyugyiKép
KösziKép Ezt találtam én is. Előre is köszi a kérdezősködést.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: