Sziasztok!
Száradnak a pockok, mindjárt mennei kell az oviba is...
Tiza, tényleg, kezdek gombóc lenni
Jól vagyunk, csak nagyon fáradékony vagyok. Elég a háztartás, a két gyerek és én még rohangálok terhesen is.
BAbcsi akkoriban még nem tudott jönni mikor az ovis nehéz idők jártak, akkor maradoztam el tőletek is, mert dőlt belőlem a panasz...
A helyzet sokkal jobb, talán kezdik elfogadni a gyerekek, hogy kistestvérük lesz. Márton nagyon kikészült ettől meg az ovitól.
Janka hihetetenül helyes lett, csacsog egész nap, de rengeteget hisztizik. Már most látom, hogy féltékeny lesz, lesz dolgunk kitalálni melyiknek mi jön majd be, hogy enyhítsük a gondjaikat.
Orvosnál is rég voltam már, nem is rohangálok gyakran, mert a lényeges vizsgálatokon túl vagyok, a pénz is nagyon fogy ránk... Most kezdtem el azon gondolkodni, hogy harmadszorra jó lenne már gátvédelemmel szülni, ezt meg csak fogadott szülésznővel lehet itt nálunk. Ajánlott a doki egyet, de még nem kerestem meg. Költözni is szeretnénk majd a télen, szóval zajlik az élet
Ez a terhesség sokkal kimerítőbb mint a tesók voltak, meg nincs is kedvem annyit csacsogni. A barátok is mind újra dolgoznak, aki még megvolt elköltözött, hát nagyon magamra maradtam.
Benneteket meg nem akartalak zavarni a gondokkal, hiszen épp akkoriban sok sikertelen próbálkozás szegte annyi topikos kedvét.
Remélem a tavasz kicsit felráz mindenkit!
Vizkrisz, Wish, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
Szilcsi, holnapra nagyon drukkolok!
Tiza, neked is nagyon kívánom ám már azt a babát!
Gyugyi, a múltkor tudom nagyon bíztál, remélem majd a május babát hoz nektek!
Manda, Sackó nektek is puszi