A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt Csajok! Kép

Tegnap voltam W. dokinál. A 100 egység puregon és fél adag Merionál mellé bejön 3 napig még egy szuri holnaptól. Párom is kapott egy 3 napig szedendő gyógyszert, és én is egy zselét. Pénteken megyek vér+vizelet, délután UH. Ja és azt mondta szépen növögetnek mindkét oldalon a petikék.

Nagyon izgulok!!!!!!!

Mellékhatás: enyhe hányinger néha
mot

CsajszikKép
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókivánságokat!!!

FruzsiKép
Nagyon örülök, csak így tovább, boldog pocakos hónapokat!
Sackólány lombikozni kezd lassan.

BarbiKép
De régen hallottam már rólad! Te is ritkán jelentkezel! Én azért drukkolok hátha babó van a hasadban!!!

IzaKép
Köszi a köszöntést, majd írok ígérem nemsokára!

TüncsimamiKép
Nekem Szilcsi azt mondta, hogy múlt héten hétfőn volt a transzfer és utána 10-11.napon lesz eredményhirdetés, legalábbis nálam úgy volt. Én úgy számoltam olyan péntek felé lenne.

Mikorra is vagy kiírva! Bocsi, de táblát nem néztem meg. Úgy repül az idő!!!
További boldog pocakosodást!!!!

BabcsiKép
Mindent bele!!!
És gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon ügyes vagy!!!

GyugyiKép Szia!

manda

GyugyiKép
Hol lehetne megnézni Amicát? Nem találomKép

manda

MandaKép
Számításaim szerint szeptember 22-re várható Ficánka. A terheskönyvembe még nem sikerült senkinek beírniaKép
gtünde

Barbi!

Nekem 42. cn-ra jött meg múlt héten. Ne add fel!!!!!!
mot

Sziasztok Csajok!
Szép Napot Mindenkinek!!!!
Tudtok nekem segíteni? Mérem az ébredési hőmérségletem minden reggel. Kisebb nagyobb ingadozással kezdődött, négy nappal ezelőtt szépen elkezdett felfelé menni, tegnap reggelre pedig hirtelen a 16-napomon leesett. Megörültem, hogy éljen középidő!!! De ma reggel is 36,2 volt, ugyanúgy mint tegnap!
Szerintetek ez normális? Nem úgy múködik hogy leesik a hő, majd hirtelen felmegy? Normális ez, hogy két napig is lent marad? Hirtelen kell felemelkednie ezután vagy fokozatosan???
Jajj Mamikám!!! KÉsz vagyok már teljesen,meg vagyok rémülve hogy nincs pé-m. Kép Nyilván csak el kell mennem kivizsgálásra! Szerintetek???
Köszi előre is!!
Pusz!
Nyusz
nyuszifülû

NyuszifülKép
Nem kell megijedni, ez teljesen normális. Akár több napig is lent lehet a hőd de általában az emelkedés előtti utolsó alacsony hőmérsékletkor van pé. Lényeg, hogy utána menjen fel. Nem biztos, hogy hirtelen, az is lehet, hogy lépcsőzetesen emelkedik. Szóval minden o.k. nyugodj meg!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsibe, Babcsibe, Barbi és a többiek, sziasztok Kép
Túl vagyok egy hiszteroszkópián - Tüncsike majd javíthatod a táblázatban, hogy májusban újabb hisztero... Hiába, én aztán nem vagyok egyszerű eset Kép
gmarta

Köszi Babcsi! Tök jó! Nyuszifülű megnyugodott Kép
Küldök egy pusszantást érte: PUSSSZ
nyuszifülû

MártiKép
Mi történt? Miért kell még egy hisztero?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem eddig, de elég rossz passzban voltam/vagyok. Igen, transzfer megvolt múlthét hétfőn. Pénteken lesz a vérvétel. Az eredményt már most borítékolom nektek. A beágyazódáskor nagyon szuper volt minden, mert éreztem, hogy sikerülni fog. Szúrt és nyomott a pocakom, de sajnos 2 napja minden "terhesedési" tünetem elmúlt. Teljesen úgy érzem magam, mint a normális életemben. Asszem ez nem sok jót jelent.
Hát velem ennyi.

Babásoknak, babára vágyóknak továbbra is drukkolok Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Örülök, hogy írtál, de szerintem ne légy ilyen pesszimista. Ilyenkor nem feltétlenül kell még valamit érezni. Semmi sincs veszve. Biztos jó nehéz lehet kivárni a pénteket, de én szurkolok.

Kép
Kép
tiza

Sziaaaaaaaaaaaa SzilvaKép

Végre itt vagy, ne add fel még kérlek , nem kell feltétlenül érezned tünetett. Péntekre nagyon szorítok neked!

MotKép neked mondot valamit a doki, hogy miért késett ennyit?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva Drága Kép
Olyan jó hallani a hangodat....és ne adddddd fellllll...... Nagyon szorítok NEKED!!!!! Kép
mot

Szilcsikeeeee!!!!Kép

Végre jelentkeztél!!! Kép Mindannyian nagyon drukkolunk neked/nektek!!!!! Ne add fel!!! ez nem biztos, hogy rosszat jelent!!!

MárcsibeKép
Szióka! Még egy hisztero? Miért kell?

NyuszifülKép
Örülök, hogy megnyugodtálKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Miért nem írod te be a könyvecskédbeKép Úgyis te tudod a legjobbanKép

SzilcsikeKép
Nem tudom jó ötlet-e, de nem kéne csinálni egy tesztet hátha mutat valamit?

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe drága! Kép
Annyit gondoltam rád! És azért drukkolok még neked egy kicsit, hátha mégis...

Tiza, Babcsi Kép
Sajnos olyan nem mindennapi polipok nőttek a méhemben, amik ránőttek a méhfalra – a doki ugyan leszedegettek őket, de el is küldte szövettani vizsgálatra, aminek az eredményére természetesen várni kell egy ideig. Egy hónap múlva szeretné megismételni, hogy lássa, mi a helyzet odabent. (kedves volt, mert azt mondta, szeretné, hogy minden ideális legyen ahhoz, hogy az embrió majd meg tudjon tapadni). Ezek a ma reggeli híreim – hát nem vagyok túlságosan feldobva, de kezdem megszokni a havi 1 műtétet + hogy velem mindig történik valami nem szokványos dolog. Kép
gmarta

MárcsibeKép
Akkor kitartás és drukkolunk, hogy minden a legszupibb legyen a babucinak!!!

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Babcsibe, bár az még azt hiszem, nagyon messze van...
gmarta

Sziasztok Lányok!Most tudok jelentkezni, és sajnos most sem jó hírrel.4-ére voltam laparra előjegyezve, be is mentem a klinikára.Nagyon jól tartottam magam,gondoltam én már mindent tudok a laparról,nem lesz nagy ügy.Sajnos nagy hasi műtét lett belőle, szombaton engedtek haza,6 hét táppénz, anyunál erősödöm(A férjem éjszakánként is dolgozik, nem szerettem volna otthon egyedül lenni adott esetben.)Ezért jelentkezem csak most,ma sétáltam haza egy kicsit.Azért vágták fel a hasamat, mert nagyon nagy volt már a miómám.Viszont ami nagyon boldoggá tesz:megmaradt egészségesen az összes női szervem, szülhetek még.A méhembe nőtt a mióma, így a belső sebem is a méhemen van, szóval most az a dolgom hogy gyógyuljak.Egyik szemem sír, a másik nevet.A szobában 4-en voltunk frissen műtöttek,az egyik hölgynek a méhét,a másik kettőnek a petefészkeit kellet eltávolítani.Ezek után csak arra tudok gondolni,hogy nagyon nagy szerencsém volt, lehetett volna másképp is....
Szóval mentálisan jól vagyok, szépen erősödök,fájdalmaim nincsenek. 4 hét múlva megyek varratszedésre, akkor lesz egy kontroll vizsgálat is.Mindenkit üdvözlök, sziasztok!
andisuti

Andi Kép
Hős vagy! És jó, hogy pozitívan fogod fel a dolgokat – tényleg arra kell gondolni ilyenkor, hogy lehetne rosszabb is. Szépen lassan rendbe jössz, aztán hajrá tovább előre! Gyors gyógyulást kívánok neked és nagyon sok pozitív energiát a következő hetekre-hónapokra! Kép
gmarta

Szilcsi,
Végre itt vagy...Kép Szerintem, hogy nem érzel semmit az jót jelent. Amikor én most terhes lettem, a világon semmit sem éreztem, semmilyen tünetem nem volt. Nem fájt a hasam, sem a mellem.Még fura is volt, hogy miért nem fáj semmim, pedig a gyógyszertől mindig fájt a hasam. Fagyibabás transzfered volt?

Tünci,
Hol csinálták neked a Down-kór szürést (nem az AFP-t), a kétmarkeres vizsgálatot? Én csak pénzes helyet tudok (28 ezer ft)Ha lehet ingyen is akkor nem fizetnénk érte.

Andi,
Mielőbbi gyógyulást kivánok neked és nagyon tetszik,hogy ilyen pozitivan álsz a dolgokhoz.
Akik itt vagyunk sokat szenvedtünk már mindannyian a babáért, de meglátod majd neked is sikerülni fog.

Fruzsina

fruzsina32

MandaKép
Lakóhely szerint/Soproni kismamák/április 18. kedd, 10.28 Kép
Vendég

KépKépKép
(Bocsi, de ezt ki kell próbálnom!)
Névtelen

KépKépKép
(Bocsi, de ezt ki kell próbálnom!)
Névtelen

FruzsiKép
Most találtam meg a neten a pécsi genetikai tanácsadást. Ezt írja:
GENETIKAI TANÁCSADÁS PTE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Pécs, Édesanyák útja 17. régi ép./fsz. Dr. Veszprémi Béla egyetemi docens, humángenetikus. Hormonvizsgálatokon alapuló a 12. és 16. terhességi héten végzett, az országban egyedülálló szűrés a számbeli kromoszóma rendellenességek kiszűrésére. K :11-14 óráig, Cs: 10-13 óráig 72/536-001/5120-as mellék
gtünde

SzilvaKép
Drukkolok nektek!!!!!
Sikerülnie kell! Punktum! Kép

wish

AndiKép
Nagyon örülök, hogy jól sikerült a műtét és ilyen pozitív a hozzáállásod!! Jógyulj fel mihamarabb és hamarosan babucid is lesz!!

WishKép
Szióka! Jó hallani felőled!Kép Mizújs veled?

Kép

KépKép
babcsi

Szia Gtünde!

Itt vagyok a "Mediterrán Városban", hazajöttünk anyuhoz pihenni, erősödni.
Hogy vagytok? Ha jó lett a down-kór kockázatelemzés, szerintem felesleges a hasbaszúrást megcsináltatnod. Utánaolvastam a neten, már nem emlékszem hol, de finn orvosok azt találták, a mai UH technika kb. ugyanolyan hatékonyan kimutatja a dolgokat. De ez csak az én véleményem.
Egészséges az a babó!

Tündi, vagy pécsi lányok, hol lehet itt Pécsen kismamaruhákat venni? itt van időm, meg anyu vigyáz is Domira, de itt nem tudok egy helyet sem.
Köszi!

Rejo
(13+6)

Kép

Kép
rejo

Szia RejoKép
Köszi a tanácsot, de most épp úgy vagyok, hogy megcsináltatom. Már csak a magam nyugalma érdekében is. Kismamaruhabolt: én a gatyóimat az Árkád mellett a Régió Üzletházban a Kismama divatban vettem - nagyon szimpatikus és kedves volt az eladó. A C&A-ban(Árkádban) is van kismama rész. A kórház Garay utcai bejáratával szemben is nyílt egy bolt, és a Nagy Lajos király útján is van, a 10/a-ban. Ez utóbbi kettőben nem voltam még.
Remélem, az utazás nem ártott meg és jól vagytok. Jó vásárolgatást!Kép
gtünde

Ja, és még van a Brendon is, de ott elég gyatra a választék.
gtünde

Sziasztok!
Manda, Wish, Kandi és minden AndiKép, Isten éltessen benneteket sokáig!
Noémi, remélem te is jól vagy, na meg Tüncsi is szépen növöget!
Szilcsi, most láttam, hogy megvolt a transzfer++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!Kép

Rég jöttem, annyian szüneteltetek kicsit, hogy én is elmaradtam.
Babcsi, látom te szerencsére megvagy, remélem jó úton haladsz a babásodás feléKép
Időnként jövök!
Sajnos elköltöztek az utolsó még meglévő sétálós barátaink így a soproniakhoz szoktam írni, mert már teljesen egyedül maradtam a városbanKép

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt mindenkinek!

AmicaKép
Szióka!! Igen, volt itt már ennél nagyobb pörgés is, de ami késik nem múlikKép Hiányzol ám nagyon!! Ki mos nekünk pockot ha nem vagy itt!! Szerencsére most esik az eső és ki tudom őket rakni a teraszraKép Hogy vagytok? Írjál kicsit magatokról!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!
Nálunk süt a nap, pörögnek a gépben a pockok, ha kiteregettem jövök!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

BabcsiKép
Nincs semmi velem, csak a dolgos hétköznapok. Messze még a következő lombik....

wish

Jó reggeltKép

AmicaKép
Jól eltűntél, örülök, hogy minden rendben van. Állítólag már óriás pocid van. Gratulálok.

SzilvaKép
Nagyon drukkolok holnapra, úgy örülnék, ha sikerülne!!!!!!!

TüncsiKép
Akkor végül elmész a vizsgálatra? Remélem minden rendben lesz.

AncsaKép
Ma én is megyek a Pankához. Igaz jó későn (19.30), mert csak most jelentkeztem be. Eddig vártam, hátha csoda történik és terhes leszek, de ma reggel már elkezdtem pecsételni. Nem vagyok egyáltalán lehangolva, nem is számítottam rá, hogy most sikerül, és kezdődik megint a stimu. Abban jobban bízok.

Kép
Kép
tiza

LányokKép
Küldtem egy üzit és eltűnt. Tegnap is így jártam. Megpróbálom megint. Ha véletlenül kétszer megy el, akkor bocsi.

AmicaKép
Már jó régen jelentkeztél. Állítólag jó nagy pocid van, gratulálok.

TüncsiKép
Akkor most már biztos, hogy megcsináltatod a vizsgálatot? Remélem minden rendben lesz.

WishKép
Mi újság az esküvő kérdéssel. Milyen lesz? Szűk körű vagy világra szóló?

AncsaKép
Ma én is megyek a Panka dokihoz 19.30-ra, mert reggel elkezdtem vérezgetni, így már biztosan megjön szombaton. Nem vagyok egy cseppet sem elkeseredve, ebben a hónapban nem is nagyon reménykedtem. Most megint kezdődik a stimu, abban jobban bízok.

Kép
Kép
tiza

Na tessék, ahogy sejtettem, mégis csak elment. Bocsi SzilvaKép, hogy a másodikból kifelejtettelek. Attól még nagyon sokat gondolok rád és szorítok ezerrel!!!!

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Az esküvőn a szűk család lesz és a legközelebbi barátok. Ez már 80 fő, mert nagyon nagy a család. De csak egy ebéd lesz, nem lesz lesz táncolás, meg dínom-dánom.
Már megvan az étterem, meg a ruhám, még virágot és fotost kell intézni. A nászút is le van fixálva Kép

wish

WishKép
Hát az a 80 fő nem is olyan kevés. Már sokmindent megszerveztél, ügyi vagy. Biztos szép lesz, majd tegyél fel képeket!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok, el is felejtettem írni, hogy meg lett a genatikai vizsgálat eredménye én teljesen lány vagyok a párom meg fiúKép).Vagyis nincs velünk próbléma.
Szerintem ma leesett a hőm 37 körüli eddig 37,2 volt, talán végre lassan megjönn, kezd sok lenni ez a 41 nap.

WishKép annyira jó lesz neked, képeket teszel majd fel.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia BarbiKép
Jó hosszú lett a ciklusod. Ha megjön kezdődik a lombik?

Kép
Kép
tiza

Halihó!
Sziasztok! Kép
Ritkán járok errefelé mert el voltam havazva...de visszaolvasgattam.
Tiza
Sajnálom a pecsételést de irány a stimu! .)
Szilva
Megy a drukk holnapra!!!
Wish
Hallom neked is bekötik a fejed. Kép Hatalmas gratula és sok boldogságot!!!!
GTünde
Úgy olvasom, élvezed a terhességed. Ne aggódj feleslegesen! Azt mondják a 2. trimeszter a legszebb:már nem rókázol de még tudsz mozogni. Kép
Velünk minden ok. A suirúkúrám felén túl vagyok...két hét múlva jön a 4. szuri. A hőhullámok miatt néha hirtelen elkezdem ledobálni magamról a ruhákat...aminek a párom kifejezetten tud örülni Kép (persze csak ha ő előtte csinálom). Nálunk is megy a lagziszervezés meg a lakávásárlás...ezért is vagyok itt keveset...nembeszélve a Wish által említett dolgos hétköznapi teendőkről. De nem panaszkodom, így legalább gyorsabban repül az odő. Kép
Mindenkinek további szép napo!
Pusz: Kriszta

Kép
vizkriszisback

Andi Kép
Látom milyen nagy hasi műtéted volt! Légyszi írd meg a privát elérhetőségedet, mert szeretnék majd kérdezni tőled dolgokat a műtéttel kapcsolatban. Ha a lombik nem sikerül, akkor rám is ugyanez a műtét vár. Szeretnék róla tudni valamit!
Írhatsz rögtön az én emilemre is: szilvia.strausz@fitoland.hu
Jobbulást és gyors sebgyógyulást kívánok!

Lányok Kép
Köszi a sok-sok drukkot, nagyon jól esik. Majd meglátjuk mit hoz a holnap.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Száradnak a pockok, mindjárt mennei kell az oviba is...
Tiza, tényleg, kezdek gombóc lenniKép

Jól vagyunk, csak nagyon fáradékony vagyok. Elég a háztartás, a két gyerek és én még rohangálok terhesen is.
BAbcsi akkoriban még nem tudott jönni mikor az ovis nehéz idők jártak, akkor maradoztam el tőletek is, mert dőlt belőlem a panasz...
A helyzet sokkal jobb, talán kezdik elfogadni a gyerekek, hogy kistestvérük lesz. Márton nagyon kikészült ettől meg az ovitól.
Janka hihetetenül helyes lett, csacsog egész nap, de rengeteget hisztizik. Már most látom, hogy féltékeny lesz, lesz dolgunk kitalálni melyiknek mi jön majd be, hogy enyhítsük a gondjaikat.
Orvosnál is rég voltam már, nem is rohangálok gyakran, mert a lényeges vizsgálatokon túl vagyok, a pénz is nagyon fogy ránk... Most kezdtem el azon gondolkodni, hogy harmadszorra jó lenne már gátvédelemmel szülni, ezt meg csak fogadott szülésznővel lehet itt nálunk. Ajánlott a doki egyet, de még nem kerestem meg. Költözni is szeretnénk majd a télen, szóval zajlik az életKép
Ez a terhesség sokkal kimerítőbb mint a tesók voltak, meg nincs is kedvem annyit csacsogni. A barátok is mind újra dolgoznak, aki még megvolt elköltözött, hát nagyon magamra maradtam.
Benneteket meg nem akartalak zavarni a gondokkal, hiszen épp akkoriban sok sikertelen próbálkozás szegte annyi topikos kedvét.
Remélem a tavasz kicsit felráz mindenkit!
Vizkrisz, Wish, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
Szilcsi, holnapra nagyon drukkolok!
Tiza, neked is nagyon kívánom ám már azt a babát!
Gyugyi, a múltkor tudom nagyon bíztál, remélem majd a május babát hoz nektek!
Manda, Sackó nektek is pusziKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szaisztok Csajok!

AmicaKép
Hát a pocokmosás mellett lesz elég teendőd a gyerkócök megygyőzésével, de biztos nagyon fogják szeretni a kistesót csak idő kell majd, hogy megismerkedjenek és rájöjennek, hogy azért mert ő van ők még ugyanolyan fontosak mint eddig! A nagy pocid mellett azért el is hiszem, hogy elfáradsz a sok teendő mellett!! Már biztos alig várod a kis lurkót, hogy kikukkantson!Kép

WishKép
Biztos gyönyörű menyasszony leszel!!Kép Kérünk majd képeket!!!

KrisztaKép
Jó felőled is hallani!! Látom te is szervezed az esketőt! Wishel tudtok majd konzultálniKép Te is tegyél majd fel képeket! Tök jó, hogy ennyi mennyaszonnyunk van!Kép
Csajok, hátha a tavasszal beindulnak a babásodások és a már meglévő kismamiink mellé csatlakozhatunk többen!

TizaKép
Sajnálom a pecsételést, várjuk azért meg a fránya nyomikosarast, hátha...

SzilcsikeKép
Mennek a drukkok ezerrel holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TüncsiKépGyugyiKépBarbiKépés mindenkiKép sziasztokKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!Kép
Ritkán jövök ,de szoktalak benneteket olvasni!

Vkrisz,WishKép
Nagyon szuper lehet az előkészületekkel foglalkozni.Biztos nagyon szépek lesztek,majd kérünk képeket!

AmicaKép
Láttam ám a pockod,szépen növögettek!Kép

SzilvaKép
Szoritok neked,ne add fel,azért tudosits ám minket,jó??Kép

Rólam:
Eddig maratoni hosszú ciklusaim voltak,ma meg megjött 24cn.-ra,Tüncsi majd javits légyszike 1cn.re!!
Hétfőn megyek vérvételre,Uh-ra,és vszeg closty-t kapok,hátha..reményedek is!Kép

Többieknek is puszi!
Legyetek jók!!!
Vendég

Sziasztok!

Szilcsike Kép holnapra nagyon szorítok, én se éreztem semmit, csak pisilni jártam. De nem is vettem észre. Úgyhogy hátha!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amica Kép de jó hallani felőled is, mi jól vagyunk, képeket találtok a babanetes fotóalbumban, a profilomban ott a címe Kép. Képzeld, tegnap megmértem magam körbe Kép Kép 100 cm a haskörfogatom. És most tartok 7 kilónál. Ma töltöttük be a 25. hetet. Olyan hihetetlen!
Te hogy vagy?

Tündi Kép nemsokára megérzed. Csak figyeljed! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Babcsika Kép van egy pozitív tesztem, átküldjem neked? Eltettem a novemberi első és egyetlen tesztemet, ami a neten is fenn van, kicsit poros már, de ugyanúgy néz ki. Méghogy később már nem mutat pontos eredményt Kép. Küldjem??? Kép

Barbi Kép azért én még drukkolok neked. Hátha úgy jársz mint Tündi Kép

Mot Kép nagyon drukkolok nektek!

Fruzsi Kép nagyon örülök, hogy megnyugtattak az UH-on. Ez már fél siker. Igazán csak a 10. hét után fogsz először megnyugodni, utána pedig a 12. hét után. De az már mindjárt itt van. További szép pocaknövesztést! Émelygés, hányinger???

Puszi Mindenkinek!

Noémi és mocorgó Dani baba
25+0 Kép
Vendég

SzilcsiKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!Kép

NoéKép
Drága vagyKép Nagy szó az első és egyetlen + teszt felajánlás!Kép Küldjed Drága, hátha szerencsét hozKép Képzeld, én a régi tesztjeimet megcsináltam újra!hihihi...az a fura, hogy mindegyiken lett egy icipici halvány csíkocska! ez létezik? egyébként ma vagyok a 21. napon és nagyon reménykedek, hátha ez a hónap! De hát nem is kell mondjam, mindannyian tudjuk ez milyen!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: