A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

HagaKép
Mea culpa! Elfelejtettelek a babás részbe rakni, de pótoltamKép

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok!
Szoktam néha olvasgatni ezt a fórumot, és most felfigyeltem Gyugyi táblájára, amit bedobott, mert hasonlít az enyémre, de a tizedek nem stimmelnek. Nekem a 7. napja váltakozik a hőm, 37 és 37,1 között, és most a 25.cn-on vagyok. Valahol olvastam, hogy ha baba van, akkor egy ideig magas a hő, 37 fölött, ez igaz?
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet, mi még csak február óta projektelünk, bár már októberben abbahagytam a gyogyszert, de csak most jött meg clostival. Ezért a ciklusomat nem is tudom, hány napos,mert február elején jött meg először, aztán meg 22-én, most meg helyreállni látszik. 26 éves vagyok, és Larához hasonlóan Komlón lakom.
Nagyon jó volt visszaolvasgatni, mennyire figyeltek egymásra, és hogy tartjátok egymásban a lelket, szerintem ez nagyon sokat segít.
Tina

tynus12

IldiKép
SajnálomKép
Az viszont tényleg jó, hogy a ciszta magától megrepedt. 2 hét múlva okosabb leszel, addig meg kitartás.

TinaKép
Üdv! Igaz a 37 körüli hő, de kivételek mindig vannak. Most lett egy lány babaás a másik topikban alacsonyabb hővel. Azt mondják, az alaphőd től is függ.
Nekem 13 évvel ezelőtt magasabb volt az alaphőm, mint most. Akkor 37 fölé mentem, mikor babaás lettem.

(Még nem jött meg)
Méhszájnak milyennek kell lenni? Az enyém puha, zárt és lecsúszott tegnaphoz képest. Ez most jót jelent? Megyek kutakodni a googlera.Kép

TüncsiKép és TöbbiekKép
Ismeritek a "Barátnőim a terhességről" című könyvet? Ajánlom. Könnyesre röhögtem magam.
Vendég

TinaKép
Üdv itt! Elvileg a 37 feletti hő jó, de csak akkor jelent babát, ha a várható menzi első napján sem esik le. Ja, és nem csak egy ideig magas, hanem peteéréstől megugrik és ha baba van, fent is marad. Egy kis leesés némelyeknél van a beágyazódáskor. Az kb. a peteéréstől számított 7. nap. De utána megint fel kell, hogy menjen. Nem vagyok a téma nagy szakértőjeKép

GyugyiKép
Nem ismerem, de utánanézek. Jó kutakodást!
gtünde

Sziasztok Szép estét mindenkinek!
Na gyorsan benéztem Megasztár közbenKép

TüncsiKép teljesen egyetértek, szerintem pontosan így van ahogy mondod.. kis szakértő,igenKép emlékszel, nekem is leesett egy pár napra a hőm a fogamzás után kb 1 héttel...

Most egy kicsit megijesztettél ezzel a hányinger dologgal, ha ez a 13. hétig tart mi lesz velünkKép április végén utazunk egy buszos körutazásra, körbehányom majd a buszt?! Totál odáig voltam hogy nekem bezzeg nincs hányingerem, na tegnap meg ma délelőtt olyan rosszul voltam...

Vigyázzatok magatokra és boldog pocakosodást és / ill. akciózást!

Tűzmanó
Vendég

Nem nagyon értem ezt a német oldalt, pár napja találtam csak, beírtam visszamenőleg, és nem oda tette a peteérést, ahová a fertility.Az 14.napra tette, ez meg 17-19re.A projekt fertility szerint zajlott, viszont 19-én már fent volt a hőm. Ha bele tudok magamba beszélni egy gyereket,akkor jó úton haladok:-)De most akkor melyik a jó? Meg a 32.cn-ra rakta mariskát,de hogy miért?! Ha sikerül felteszem, nektek biztos többet mond. KépMivel kell ezt kicsinyíteni?

tynus12

TinaKép
Ébredés után méred? Mert az időpontok elég nagyot ingadoznak. Látom a nyákot is figyeled. Nem volt nyúlos izé?
Vendég

Igen, ébredés után mérem, csak mindig máskor ébredek. Ott fent mutatja az időket,bár összefüggést nem látok az idő és a fokok között. A nyákkal kapcsolatban azt akkor rosszul fordítottam, a folyást nézem csak.Ahol a k betű van, ott a fertyn eggwhite volt. Szerinted van okom reménykedni? A 11.nap körül óta enyhe szúrást érzek a jobb petefészkem táján, ez jó, vagy rossz?

tynus12

TinaKép
Reménykedni mindig lehet, sőt kell is.Kép Eddig jónak néz ki a görbéd, de szerintem korai lenne bármit is mondani.Egy -borzalmasan hosszú hét- múlva okosabbak leszünk.Kép
Vendég

Technikai kérdés:
Az azonosítót és a jelszót minden hozzászólás után be kell írni, vagy van valami lehetőség arra, hogy megjegyezze nekem a gép? Ez így elég macerás...
Vendég

Persze, reménykedek, csak ne kéne várni. Én ilyen "adj uram isten, de rögtön" típus vagyok, ami nem mindig jó.
Technika: A profilodban pipáld be a Remember me-vel kezdődőt, és nekem kitölti helyettem, amit kell.

tynus12

Köszi Tina! Kép
Sikerült!
Vendég

Bepofátlankodom,bocsika,és nagy SZIA mindenkinek!

Tynus
Ez a két görbés program különböző beállítások alapján rak p.é.-t.Nálam még egy időpont sosem volt a két programon!Kép
Figyeld a hőd mellett a nyákot,és esetleg LH teszt.Úgy lesz biztos az időpont!
Sok sikert,gyors babásodást kívánok!

Mindenkinek puszika!Sajnos az eseményeket már nem tudom követni,de gratula a babásoknak,és kitartás a várakozóknak!!!Reméljük a gólyák nemcsak a madárnáthát hozzák el!Kép

KépKép

KépKép
okr

No, jóccakát mindenkinek, leragadak a szemeim. holnap meg kelni kell, mert a rajtról nem akarok lemaradni!Kép
Vendég

Jó reggelt!Kép

Piri sehol, hő 36.6 (mint tegnap), test negatív.Kép
Vendég

Jó reggelt Gyugyi!Kép

Szerintem teljesen jó a hőd, ez eddig , a grafikon alapján babásodást jelentKép

Csatlakozom Okr-hoz, szerintem is akkor jársz a legjobban ha hőd és a nyák milyenségét vizsgálod.
Szerintem a teszttel várj még , főleg ha a péd 18-19 nap körül volt, akkor ha babásodtál, 28-29 nap előtt ne tesztelj..persze tudom, én sem bírtam ki, mindig előbb teszteltem, és persze mindig negatívat.Kép Amikor én bebabásodtam nekem a fogamzás utáni 10. napon egy nagyon halvány csík már látszott, de igazán hatáorzott csík csak a mensi idejének környékén, azaz a fogamzás után kb. 2 héttel.
Vendég

Jaj ELNÉZÉST, elnézést most látom csak hogy a grafikont nem Gyugyi rakta fel, hanem Tyna! ..SZóval akkor ez most Tynára érvényes amit az előbb írtam, bocs!

Úgy látszik nagyon kora reggel van még!!!KépKép

Legyen szép napotok!

Tűzmanó 6+3
Vendég

Jó reggelt!
Köszönöm a tanácsokat. A nyákot hogyan kell vizsgálni? És mi az az Lh?Nekem sem jött meg, és a hőm 37.
Gyugyi nagyon izgulok most mindkettőnkért, elnézve a te táblázatodat is, kb.2nappal vagyok tőled "lemaradva".
Ha baba van, általában mikor kéne érezni a jeleket? Neked kérte a wunsch, hogy hány napos a ciklusod? Nagyon zavar, hogy csak úgy magától 32-re rakta.

tynus12

TinaKép
A fertility arra a napora rakja a pé-t, ami után a hőd legalább 3 napig magasabb. Ha megnézed a görbéd, a 14. nap után tényleg felment a hőd és fent is maradt. LH tesztet a DM-ben vagy a Rossmannban vehetsz. Ez a peteérést mutatja. Van hozzá tájékoztató, ami leírja a használatát. Én anno Babymark-ot használtam.
A nyák vizsgálatáról itt olvashatsz: http://meh.communio.hu/billings.htm
Én nem igazán éreztem jeleket, csak annyit, hogy nem görcsölt a hasam, mint menzi előtt általában. Mindenesetre nagyon jól hangzik a hőd és a görbéd is jól néz ki.

GyugyiKép
Akkor ma még alacsonyabb?? Az nem jóKép

TűzmanKép
Én a konkrét hányingert megúsztam, inkább émelygésnek nevezném a dolgot. Szerencsére a hányásig nem jutottam el, most meg már alig-alig émelygek. Azt pedig sokszor úgy tudtam leküzdeni, hogy egyfolytában rágcsáltam valamit. Én nem tudom, elmennék-e, főleg egy buszos útra. Kérdés, egyébként bírod-e a buszozást hányinger nélkül.
gtünde

TüncsiKép
Nem lett alacsonyabb, ugyanannyi.
Bealudtam a forma 1 alatt, a kockás zászlónál mértem gyorsan egy ébredési hőtKépKép, 36,9.
Minél tovább nézegetem a sz*r lily tesztet, annál bizonytalanabb leszek. Nem olyan, mint szokott lenni. Mintha.... (Szerintem csak bemesélemKép) Jönne már meg, utálom ezt a várakozós bizonytalanságot.

TinaKép
Nkem is jóval később (6-7. hét) körül voltak tüneteim. (Most bezzeg mindent produkálok a fogínyvérzéstől az émelygésik.)
Wunsch magától rakja be a ciklus hosszát. Nkem havonta változik. Eddig kb. talán 2* találta el.

TűzmanóKép
De azért az én görbém is jó, ugye? Lécci, lécci, léci.KépKépKép
Vendég

Kép
Vendég

Reménytelen, mi?Kép
Vendég

Sztem nem reménytelen, beírtam a gogliba, hogy dpo peteérés, mert nem tudtam, miaz a dpo, és kiadott itt egy archívot a babát szeretnék topicban, 2005.július 4-én Dbogica írja 13:20-kor, hogy neki is lement 36,9-ről 36,6-ra, és valaki a fórumon még így volt és nála baba lett.
Elég kacifántosan írtam le, sztem keresd vissza, lehet hogy előtte dobtak görbét is.
Dohányzik valamelyikötök? Nekem a bnőm azt mondta, hogy mikor terhes volt, undorodott tőle, volt így vki? (Én még nem undorodom)

tynus12

TinaKép
Már nem dohányzom. Egy éve nem gyújtottam rá és baromi büszke vagyok magamra.Kép Napi egy dobozzal elszívtam.Kép
Az előző terhességeimnél bagóztam, amikor teherbe estem. (Erre nem vagyok büszke) De tényleg megundorodtam tőle, de nagyon. Utána nem is szívtam. (Csak visszaszoktam..Kép)
Vendég

Sziasztok!
Tina, Gyugyi +++++++++++++++++++++++Kép

Tüncsi, én nem is tudom hányadik napon vagyok, 23.hét, de ma akkora hányingereket produkáltamKép!!!!!!!!!!! Szerencsés vagy, hogy már múlik, örülök neki, hogy legalább ezzel nem kell megszenvednedKép!

Kép
Kép
Kép
amica

36.5 KépKép
Vendég

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Vérvételen voltam pénteken hormonvizsgálat céljából, ami a 14-ik napomon volt. Szerintetek befolyásolja az eredményt, hogy mikor küld el az orvos? Elejen közepén végén? Vagy teljesen mindegy?
Előre is köszi!
nyuszifülû

Szép Jó REggelt Mindenkinek!
Pénteken voltam vérvételen hormonvizsgálat céljából, ami a 14-ik napomon volt. Szerintetek befolyásolja az eredményt hogy mikor megyek el, vagy teljesen mindegy??
nyuszifülû

Nahát Bocsi! Ez nem direkt volt. Azt hittem elszállt mindenem.
Pusza!
nyuszifülû

Sziasztok!
Szerintetek befolyásolja az eredményt hogy mikor vettek tőlem vért hormonvizsgálat céljából. 14-ik napomon volt. Vagy telejen mindegy???
Üdv.
Pusza
nyuszifülû

Tiszta hülye ez a net. Az előbb még semmi nem volt abból amit írtam. Na jól van nem szerencsétlenkedek tovább!
Szép napot!
nyuszifülû

Jó reggelt!
Gyugyi!
Amíg nem jön meg, addig van remény! Ne add fel!

tynus12

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma vagyok a 17.cn-on. Várom pirir és irány W.doki. Antagonista protokoll kezdődik.

Kivel mi történt a közelmúltban??? Nem voltam pár napig....
mot

NyuszifülKép
Nagyon nem mindegy mikor nézik a hormont. Általában a ciklus 3. és 21. napja körül szokták, de van olyan nődoki, aki a 14 körül is kéri. Önmagukban nem sokat jelentenek. Kell mindegyik. Máskor nem kell menned?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok, szép reggelt mindenkinekKép

Gyugyi, TinaKép ezerrel küldöm a drukkokat!! Szerintem is Gyugyi, amíg nem jön meg, egáyltalán nem reménytelen - hő ide vagy oda! Tényleg, mikor tesztelsz?

Hormonvizsgálat: én is azt olvastam, hogy a 3. napon szokták nézni. Nekem pl. volt januárban egy teljes vérvizsgálatom egy teljesen más dolog kapcsán, én meg tudtam hogy januártól élesben próbálkozunk és szépen magamtól beikszelgettem a laborlapon hogy mire vagyok kiváncsi. A prolaktinom kicsit magas lett, bár még a normál tartomány 25-ig van, 23,4. Azt olvastam hogy magas prolaktin meddővé tehet, vetélést okozhat. Hát nekem februárban, rögtön a 2. hónapban sikerült teherbe esnem. Mutattam a nőgyógyásznak, aki azt mondta, abszolút ne törődjek vele, különben is ez a vérvétel a ciklus 2. felében történt, amikor mindenkinek egy kicsit magasabb, és ezek a hormonszintek, még napszakonként is változnak! Azóta próbálok nem rágódni ilyeneken, mert csak fölöslegesen idegesítgetem magamKép.

TüncsiKép Buszozás: Érdekes, hogy én mindig az autózástól kaptam hányingert busztól nem. Mindenképp szeretnénk menni mert most utoljára utazunk kettecskén - hármacskán, egyébként a doki azt mondta egészen nyugodtan lehet utazni és mindent lehet, sőt javasolt is csinálni csak óvatosan. Hát én próbálom úgy intézni a dolgokat, hogy minél kevesebb látványos felfordulás legyen az életünkben, úgis lesz magától is épp elégKép. Te mikor fogod megvenni az összes babacuccot, kiságyat stb.? Pl. Melltartót pl. 3x veszel majd terhesség alatt?
Vendég

Halihó! Kép
Tiza!
Nem mondott semmit. Annyit tudok, hogy meg lesz az eredmény, és ha valami baj van gyógyszerrel orvosoljuk, kicsit bajszos leszek, meg egy kicsit el fogok hízni. Szóval ezekkel biztatott. 1,5 éve nem sikerül a baba, azért mentem el hozzá, éreztem hogy valami nem igazán stimmel nálam. Most egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy el fog e küldeni újra.
nyuszifülû

NyuszifülKép
Hát kíváncsi vagyok, hogy a 14. napi vérvételből hogyan tud mindent megállapítani, de majd meglátod. Én is kapok hormonokat, de még nem lettem bajszos. És hízni is sztem csak azért híztam egy nagyon kicsit, mert a férjem nem enged futni. Azelőtt minden nap futottam, de ha most nem sikerül teherbe esnem, akkor folytatom a futást. És ha sikerül, akkor is fogok sportolni.

Kép
Kép
tiza

Chesti ! Gratulálok! Hogy vagy? Kép Mesélj!!!
Zuzmó Kép Milyen volt a punkció???

Szilva hol vagy??

Kép
mot

1.cn. KépKép
Vendég

Sziasztok, szép napot mindenkinekKép

Péntek óta nyomom az ágyat, elkaptam valami takonykóros nyavajátKép
Szegény BABA, remélem nem lesz semmi baja!!! Nem akartam kitenni Õt semmi betegségnek, de sajna mégisKép

Közeleg a tavasz, olyan szép idő vanKép
Remélem más házhoz is leszáll a gólyaKép

Teljen jól a napotok!

Üdv: Haga
6+2
Vendég

GyugyiKép
Sajnálom, de gondolom az előzmények miatt már nem ért váratlanul.

HagaKép
Vigyázz magadra és gyógyulgass! Nem irigyellek. Egyébként nagyon sokan betegek.

Kép
Kép
tiza

Haga, végre újra itt!! Kép
Nyugi, pontosan ugyanez történt velem is! Ezért egész héten nem mentem dolgozni, szerencsére mostanra jövök ki belőle. Szerencsére a babóink biztonságban vannak, ezzek légúti nyavalyák. Sajnos nem lehetünk mindig steril környezetben. Pihenj sokat, sok sok meleg tea, és próbálj meg semmit nem bevenni! Én annyira kivoltam a héten, hogy hét közepén összesen egy fél Algopyrin-t bevettem, de rá is van írva hogy azt lehet.

Barnázgatás, ugye elmúlt?
Vendég

Tudod Tiza engem az zavar a legjobban, hogy vigyázok magamra, pláne most, duplán, itthon kikúrálom magam, aztán szépen majd bemegyek dolgozni, és a kedves kis 'manager' munkatártsaim 1 nap alatt szétköhögik nekem az irodát...rohadt multinál dolgozomKép, sajnos.
Vendég

A cégnél alapból elvárt, hogy:
- a nők mind 35-40 éves vénlányok akik soha nem akartak szülni nincs családjuk, kutyájuk macskájuk

- ebből kifolyólag mindenki este 8-10-ig benn b..a a rezet, már elnézést,

- szabályosan megköveznek hogy én 6-kor lépek, eleve utálják, irigylik aki párkapcsolatban él

- a gőnöknek pont ilyen emberekre van szüksége

..ja és persze betegen járnak be dolgozni
ja és bennt cigiznek az irodájukban - az egyikre multkor már rácsaptam az ajtót

ne haragudjatok de a gondolattól is kivagyok h erre a pár hónapra is akár de vissza kéne menni
Vendég

TűzmanóKép
Ha ilyen pocsék a helyzet, akkor gyorsan írasd ki magad táppénzre!
Én szerencsére tök jó munkahelyen dolgozom, de itt meg a fizetések elég alacsonyak. A versenyszférában a többszörösét lehet megkeresni, de többet is kell dolgozni és kiszipolyozzák az embert. Én erre nem vágyom.

Kép
Kép
tiza

Szia TizaKép
Igyekszem gyógyulniKép

TűzmanóKép
Szia!
Kúrálom magam, bogyót nem veszek be!Már nem is tudom, hogy mikor vettem be utoljára gyógyszert, talán az utsó a fogigátlóm volt, úgy kb. 3,5 éve. Én inkább szenvedek, minthogy bármit lenyeljek!
Örülök, hogy Te már kezdesz kilábalni a nyavajából. Amúgy hogy érzed Magad?
Nekem még mindig semmi tünetem a szédülésen kívülKép Nem mintha hányni akarnék, de azért furcsállom. Volt olyan doki, aki azt írta, hogy akinek nincs hányingere sem, annak alacsony a progi szintje, és nem sok jóra számíthat... A barinőmnek is elment a babája, mikor nem volt hányingere. Viszont a másik barinőmnek meg kisfia született hányinger nélkül. Úgyhogy nem tudom, de félek. Majd jövő csütörtökön megyek Uh-ra ismét, ott majd remélhetőleg megnyugszok!
Ha nekem lenne munkahelyem, ahol ilyen ocsmány az egész bagázs, ahol kizsigerelik az embert, tuti, hogy elmennék táppénzre!

Holnap megyek be a régi melóhelyemre kérdezősködni, hátha lesz esélyem pár hónapra visszamenni dolgozni. A fizu kevés, de imádtam ott dolgozni, és szerettem a csajokat is otbent. Remélem sikerül ismét visszamennem, majd drukkoljatok! Még 2-3 kötelező itthonlétem van, és utána kiderül.

Üdv Mindenkinek!
Vendég

TűzmanóKép

Igen, a barnázgatás elmúlt, csak aznap volt, amikor írtamKép
Pihennem kell, és szedhetek RutascorbintKép
Vendég

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy 5+5 hetesen a 6*14 mm-s petezsák jó? És mi a 6, mi a 14?
Annyira magamon kívül voltam a dokinál, hogy elfelejtettem megkérdezniKép
Vendég

Nekem tegnap meg tegnapelőtt hányingerem volt , ma nincs. Egyébként amióta kimaradt a menses azóta émelygek, nem jó a pocim. De azért amit az az orvos ír, elég durva, és szerintem jól ráijeszt a kismamákra. Szerintem ha elmegy a baba nem azért megy el mert nincs hányingered, ill. nem a hormon hiányát jelenti a hányinger hiánya...de nem tudom, végülis nem vagyok orvos. Anyukámnak sosem volt hányingere és mégis 2 gyönyörű gyerekt szültKépKép. Több olyan ismerősöm is van az egyik decemberben szült, a másik most áprilisban, egyiknek sem volt semmi hányingere. Ez utóbbi lány azt mondta nekem egyébként, hogy állítólag fiúbabáknál nincs hányinger, ha leányzót vársz akkor igen. Egyébként az említett ismerőseimnek mindkettőnek fia lesz/lett.

Haga! Ez az UH hogy van? Mert én is úgy tudom hogy a 8. héten van. Viszont engem a doki 1 hónap múlvára rendelt vissza ami nekem a 10. hét. A védőnő adott beutalót Neked a hasi UH-ra?
Nekem úgyis felajánlotta a doki a kórházét, ahol szülni fogok, majd legfeljebb átmegyek hozzá, ha a védőnő nem tudja...örülök hogy minden 1 helyen vanKép

Betegáll.: persze én is kiíratom magam majd, de most még eddig be sem jelentettem...sajnos addig is ki kell húzni vhogy. A másik h táppénz ide v. oda, az azért mégiscsak 75%... és a babóka érkezése előtt azért nagyon sok kiadásunk lesz várhatóan. Szerintem kb. nyárig dolgozni fogok, ősszel már nem. De eredetileg én is úgy terveztem hogy na aint megtudom azonnal kiírattatom magam..de a valóságban azért ez nem így működik.
Vendég

Én is 5 hetesen +5 naposan voltam pontosan, nekem 12 mm-es volt akkor. Szerintem ez teljesen jó méret, vagyis megfelel a korának. Olvasgattam itt a babaneten egy másik topikban írt egy lány hogy neki ugyanekkor 7 mm-es, és hogy jó-e. Akkor még az orvos arra is azt mondta h várjanak egy hetet, de sajnos később elvetélt. A másik lány ugyanerre a korra meg azt mondta hogy neki 17 mm-es volt, és azt meg nagynak találta az orvosa, lehet h ikrek. Szóval szerintem a 12-14 mm-es petezsák az jó.Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: