A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

JóestétKép Kép Kép

Megválzotozz a rendelési idő, és péntek helyett csütörtök délután van rendelés.Ezt ma 2kor tudtam meg. Egyből elmentem a dokihozKép

6*14 mm-s petezsák, vélhető szikhólyaggalKép
5+5

Akkorát sóhajtottam, el sem hiszitekKép
Régebben voltam ennél a dokinál egyszer, és akkor nagyon bunkó volt. Meg is ijedtem, mikor megtudtam, hogy ma ő rendel. De annyira rendes, jófej volt, hogy azt sem hittem elKép

Gtünde, kiveheted a zebrátKép

Viszont pihennem kell, és rutascorbint szedhetekKép
Vendég

HagaKép
Szupiii!!!! Akkor holnaptól Te is feljebb csúszol.Kép
gtünde

HagaKép
De jó!!! A frászt hoztad ránk. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!Kép
Vendég

Haga!Kép

Látod, látod! Kép
Vannak még csodák!!
Én is hiszek bennük!
Nagyon vigyázz magatokra!

Kép
lara26

TündiKép

Köszi szepen, most mar kibirom amig mehetek dokihoz. Mar nagyon varom, szörnyü ez a bizonytalansag.
Jo pihit neked es a babodnakKépKép

Kép
Kép
jucmuc

Jaj Haga, egész este aggódtam értetek, úgy örülök!!Kép

és már átrakattad volna magad 1. cn-re..

Vigyázz nagyon magadra és a kis pocaklakódra!

Szép estét Mindenkinek!Kép
Vendég

Haga,
vigyázz magatokraKép!!!!!!!!!!!!!
Ügyes voltálKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ha volt már vmelyikQtök HSG-n , emlékszetek rá, hogy abban a hónapban lehetett próbálkozni? Kicsit összezavarodtam, mert mindenki mást mond. ElQre is köszi!
nolina

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Kedden W. doki - országos gyógyszerhiány miatt - antagonista protokolt javasolt. Ma a 14. cn napon vagyok. Ha megjön piri kezdődik a szuri.

Kivel mi történt???
mot

Szia MotKép
Zajlik az élet, kukkants a táblára!!
Én most éppen várok. (26.cn.)

Buta vagyok:mi az az antagonista protokol?
Vendég

NolinaKép
Sajnos, én nem tudok segíteni, én is HSG előtt vagyok.Kép De a válasz érdekel!Kép
Vendég

HagaKép
De jó! Én gondoltam, hogy nem lesz semmi, amikor írtad, hogy elmúlt a barnázás. Ez mással is előfordult.

NolinaKép
Nekem egyből laparom volt, így nem tudom a részleteket. A lányok szerint nem vészes, kb. 15 percig tart. Folyadékot áramoltatnak a méhedbe és a petevezetőkön keresztül. Ha a folyadék rendben átjut, akkor nincs elzáródásod. Ennyit tudok, de biztosan fognak írni mások részletesebben, akik ezen átestek. Van akinek fáj egy kicsit, van akinek nem. Állítólag inkább annak fáj, akinek elzáródása van, vagy nehezen átjárható.

Egyébként megjöttem az UH-ról. Nagyon nagyra nőttek a tüszőim, de a doki szerint nem vészes a helyzet. A nyálkahártyámra pedig azt mondta, hogy baromira megvastagodott (14mm), ami jó. Reménykedjünk, hogy terhes vagyok (ezek a doki szavai.) Jövő csütörtökön azért még egy kontrollra vissza kell mennem.

Kép
Kép
tiza

Gyugyi!

Egy harmadik féle protokoll (long, short)!

Két hét alatt lezajlik, kevesebb szuri...
Kép
mot

NolinaKép
Nekem nem volt HSG-m, sajna nem tudok segíteni.

CsajokKép
Megjöttem UH-ról. Most épp nagyobb a baba, mint a kora. Nem is mért ülőmagasságot a doki, hanem a fejét mérte. BPD 29 mm (nem sok ez??). Kora (UH szerint) 13+3 hét. Ma dolgozom utoljára. Jövő héttől Győrben leszek, majd próbálok azért jelentkezni. Ez függ attól, hogy mennyire fog működni a vezeték nélküli hálózat.

TizaKép
UH eredmény????
gtünde

TizaKép
Közben olvastamKép
gtünde

Ja, és képet persze nem kaptam. Majd 3 hét múlva kell visszamennem, azt mondta a doki, akkor majd ad. Na ezzel a 3 héttel is volt egy kis gond. Mentem UH időpontot kérni, ott az asszisztensnő problémázott, hogy a 16. hétre nem szoktak visszahívni, csak a 18-ra. Mondtam neki, hogy nem én találtam ki. Aztán végül adott időpontot.
Gondoltam, kép ügyben elugrom az ultrahangcentrumba, de ott 10.000,- egy UH+vizsgálat. Annyit meg azért nem adok érte, inkább kivárom a 3 hetet.
gtünde

Nolina,
lehet próbálkozni, persze. A HSG-t általában (amennyire tudom és nekem is úgy volt) a ciklus első felében csinálják, éppen azért, hogy ne "zavarjanak bele" az ovulációba.
gmarta

Tüncsi Kép, Haga Kép Tiza Kép Mot Kép
esz a sárga irigység, amikor benneteket olvasnak - közben persze nagyon örülök, hogy
a) Tüncsi és Haga minden rendben
b) Tiza és Mot van miért izgulnotok
Kép
gmarta

MártaKép
Ne keseredj el, nem sokára Te is leszel olyan állapotban, hogy izgulhass.

TüncsiKép
Jó nagy feje van a babódnak, de szerintem ilyenkor az normális (valahol mintha olvastam volna). Az a lényeg, hogy minden rendben, a fénykép miatt meg ne mérgelődj. Lehet, hogy most megköveztek, de engem az annyira nem érdekel(ne), ha már végre ott tartanék, csak az, hogy lássam a monitoron. A férjem úgysem venne ki belőle semmit.

Kép
Kép
tiza

Lányok, köszönöm a gyors választ! Jövő csütörtökön lesz, 8. napon, a pé-em 15. napon szokott lenni és ez lesz a 16. próbálkozós hónap és úgy tudom, HSG után nagyobb az esély, ezért szeretném, ha már rögtön próbálkozni lehetne. Férjemmel minden ok, hormonjaim perpillanat rendben, ezért reménykedem,hátha a HSG után lesz szerencsénk. Igazából önző dolognak tartom, hogy egy hónapot nem tudok várni, de volt egy kis műtétem két hónapja és szörnyen lassan telt el az "üres" hónap, félek, hogy befordulok megint. Pedig a legfontosabb egy egészséges baba.
Még egy kérdés. Kismamák , amikor sikerült mindannyian képesek voltatok nem gondolni abban a hónapban a témára? Félek,hogy azért sem sikerül, mert ezzel foglalkozok, de hiszen erre vágyom legjobban, hogy lehet ezt kiverni a fejemből?
Mot, Neked most volt HSG-d, Nektek lehet most próbálkozni?
nolina

Tüncsi,
ne felejts el eljönni hozzánkKép
Hamarosan már szép idő leszKép

Kép
Kép
Kép
amica

Haga,

Örülök,hogy nincs baj, izgultam érted. Kép

Tiza,
Nagyon szuperek az eredményeid, ebből simán még több baba is lehet. A nyh is nagyon vastag...nagyon nagy esélyed van a babócára.

Gtündi,
Neked fájt a hasad mikor terhes lettél, ma vagyok a 25 cn és még semmit sem érzek, a többi inszemnél már régen görcsölt a hasam. Szedem a Duphaston 3x 1-et, amitól elvileg nem fog megjönni. De ettől függetlenől az előző inszemeknél volt már ilyenkor mensi érzésem, fel volt fuffadva a hasam is.
Tudom, hogy nem kéne figyelgetnem ennyire magam, de minden gondolatom ekörül forog, pedig dolgozom és a munkám is elég sok.

Fruzsi

fruzsina32

Haga,

Örülök,hogy nincs baj, izgultam érted. Kép

Tiza,
Nagyon szuperek az eredményeid, ebből simán még több baba is lehet. A nyh is nagyon vastag...nagyon nagy esélyed van a babócára.

Gtündi,
Neked fájt a hasad mikor terhes lettél, ma vagyok a 25 cn és még semmit sem érzek, a többi inszemnél már régen görcsölt a hasam. Szedem a Duphaston 3x 1-et, amitól elvileg nem fog megjönni. De ettől függetlenől az előző inszemeknél volt már ilyenkor mensi érzésem, fel volt fuffadva a hasam is.
Tudom, hogy nem kéne figyelgetnem ennyire magam, de minden gondolatom ekörül forog, pedig dolgozom és a munkám is elég sok.

Fruzsi

fruzsina32

Nolina Kép

Mi tegnap egymásba gabajodtunk....
mot

FruzsiKép
Nekem nem volt görcsölgetés. Pont az volt a furi, hogy előtte már 4-5 nappal a menzi előtt görcsölgettem, most meg semmi ilyen nem volt. Úgyhogy, remélem, Nálad is babát jelent!!!

NolinaKép
Szerintem lehet benne valami, mert mikor nekem sikerült, akkor épp a lombik lett volna a köv. lépés, csak előtte még pihiztem 1-2 hónapot. Nem mértem hőt, nem figyeltem magam, próbáltam a ciklusnapokat sem számolni és bejött!!

MárcsibeKép
Nem negatívoskodni ám! Az irigység meg természetes dolog, tudom, én is így éreztem.

TizaKép
Nem is írtam, hogy szupi a méhnyálkahártyád. De jó lenne!!! Együtt tologathatnánk a babákatKép Ja, a kép nem is igazán nekem fontos, csak a Gábor (arany szívem) mondta, hogy már szeretné a szíve fölött hordani a babó képét.

AmicaKép
Munkába jövet pont azon gondolkodtam, hogy meg kellene néznem, mikor megy vonat hozzátokKép
gtünde

GABALYODTUNK...
mot

Gtündi,

..és szedtél te is gyógyszert Duphaston-t, Utro-t vagy valami ilyesmit?

Fruzsi

fruzsina32

NolinaKép
Én nem tudom hogyan kell függetleníteni magunkat, nekem egyáltalán nem megy.Minden gondolatom a szabad perceimben a baba körül forog. Most is figyelem a testem minden rezdülését, de azért szerintem így is sikerülhet.

FruzsiKép
Az jó, hogy nem fáj a pocid, drukkolok.
Én is nagyon bizakodok. Ha kettő lenne nem bánnám, de háromtól már rám jönne a rémület. Főleg, hogy 162 cm és 51 kiló vagyok.

TüncsiKép
Az tényleg nagyon szupi lenne, ha egyszerre babásodnánk. Még nem is lenne olyan nagy korkülönbség. (Ó, istenem nagyon elkezdtem álmodozni, félek, hogy nagyot koppanok.)

Kép
Kép
tiza

FruzsiKép
Nem. Csak a 8 héttől, mert akkor mentem a dokihoz először, és a biztonság kedvéért felírt 2x1 Utrot. De amikor használtam az inszemek után, akkor is simán görcsölgettem mielőtt megjött.

TizaKép
De olyan jó álmodozniKép Nem koppansz!! Most annyira szuper tüszőid voltak, meg a mnyh. is szép vastag. Mindenünk keresztbenKép
gtünde

Mot, Kép tegnap? Hogy is ? Én meg észre se vettem?Kép
Tündi, Képolvastam,hogy milyen csoda volt nálatok lombik előtt és vissza is olvastam a történeteteketKép, de hiába tudom,hogy nem erre kellene gondolni, mégis, ha egy percem van, tervezgetek, hogy lesz, ha velem is megtörténik a csoda. Ezért szeretnék ellenpéldát, pl. inszemes-lombikos lányok tudtak másra gondolni abban a két hétben, vagy így nem is fog sikerülni?
TizaKép, minden hónapban tervezem, ha sikerül minden babaváró topikban leírom, hogy mégis lehet úgyis,ha "mindengondolatomababa". De még eddig nem jöhettem ezzel a hírrel.
nolina

NolinaKép
Hát még én sem, de a remény hal meg utoljára.

TüncsiKép
Hát igen, álmodozni nagyon jó. Azért baromi türelemetlen vagyok. Úgy szeretnék már legalább egyszer tesztelni. Eddig talán egyszer próbálkoztam vele, mert a többi esetben addigra mindig megjött legalább a mensi előszele. Két nappal előtte le szokott esni a hőm és elkezdek görcsölni meg pecsételgetni. Akkor már tudom, hogy nincs remény. Remélem most nem így lesz.

Kép
Kép
tiza

Jesszum! Dél óta sehol senki????

A lényeg: végül is sikerült UH képet szereznem!!!!!!!!!! KépKépKép Azért nagy előny, ha az ember anyja orvos.Kép Mondjuk nem olyan jó minőségű, mint a nőgyogyinál lenne, de én tök jól látom rajta. Sajna egészben nem fért rá, mert a kis lüke nem úgy feküdt. Viszont van egy kép a szép lábairól is, merthogy 4 képet kaptam. Tök rendi volt a dokinéni, mondta, hogy bármikor menjünk, ha kell.
Később még dobok egy táblát. Aztán a hétvégén nem nagyon leszek.
Jó babásodást és pihit mindenkinek!

NolinaKép
Hát inszemek után én sem tudtam másra gondolni. Ezért volt jó az üresjáratKép
gtünde

Tüncsike Kép
azért szívesen látnánk a kisfiad (vagy -lányod?) lábacskáit! Kép
a holnapi táblában (már ha holnap is "dobsz") légyszi írj nekem egy 1. cn-t (mert a ma este ugye már annak számít) - megjött Piri, menetrend szerint, mint az IC Kép
kellemes hétvégét Kép
gmarta

Leesett a hőm.
Nem erre számítottam.
KépKépKépKépKépKép
Vendég

GyugyiKép
Nagyon leesett?? KépKépKép

MárcsibeKép
SajnálomKép Én mindig abban reménykedem, hogy másnak is úgy összejön, mint nekem. Hogy nem is számít rá. És ilyenkor kicsit elszomorodom. De örülök, hogy Te nem. A képet majd csak valszeg jövő héten tudom felrakni. Majd kíváncsi leszek, Ti is látjátok-e a lábaitKép

Tegnap elmaradt a tábla, de most rakom:

Kép
Kép

Ildi, Banyus, BabcsibeKép
Lécci jelentkezzetek!!!!!

Mary, Fruzsi, TizaKép
Drukkhegyek!!!!!
gtünde

BarbiKép
Bocsi, javítottam a lombikot inszemre.

Kép
gtünde

Így nézek ki:

Kép
Vendég

GyugyiKép
Hát igen, ez lent vanKép De még nem a vonalnálKép
gtünde

TüncsiKép
Gyorsan iszom egy forró kávét és rögtön mérek egyet nyelv alatt.Kép
Vendég

mértem: 37,6 KépKép
Vendég

GyugyiKép
Hú, ez jóKépKép Lehet, hogy reggel is így kellene mérniKép
gtünde

Már ha a szádban méred, mert ha "oda" öntesz forró teát, az kicsit fájdalmasKép
gtünde

TüncsiKép
Na ezen röhögtem egy jót! KépKép
Köszi!Kép

(Pirike még sehol)
Vendég

GyugyiKép
Addig jó, míg a rühes csaj nem jelentkezik. De úgy is érzed, hogy meg akar jönni?
gtünde

TüncsiKép
Egész picit érzem a hasam. Pé után egy hétig sokkal erősebben "fájt". Nem tudom. Pedig komolyan bíztam ebben a hónapban. Annyira "tökéletes" volt minden.
HSG után okosabb leszek.

Ti hogy vagytok? Elmúlt már a rosszullétes időszak? Képeket mikor láthatjuk?? Szeretnék irigykedni!Kép
Vendég

Én tiszta zizi vagyok.(Kép)
Megnéztem a mintagörbéket a wunschkinderen. 25 terhesnél felfelé ment a görbe, 19-nél lefelé indult a várható m körül!
De hát amilyen az én formám.... Csak álmokat kergetek.
Vendég

GyugyiKép
Képeket majd csak jövő héten tudom felrakni. De szerintem csak én látom, ami rajta vanKép Asszem csak a lábait fogom felrakni, mert azokat jól látniKép Lekopogom, de mintha az émelygésem már múlóban lenne. Úgyhogy jól vagyunkKép
Azért tök szupi lenne, ha Te is bebabásodnálKép
Na lépek, mert megyünk Anyukámékkal kajálni.
gtünde

jó étvégyat! Kép
Vendég

Sziasztok lányok tegnap megjött azt mondta a doki valszeg megrepedt a cisztám de 2 hétmúlva csak láttni szeretne most egyelöre ez van fáj a hasam nagyon KépKép
ildikoo5

IldiKép
SajnálomKép De az jó, hogy a ciszta megrepedt. Mielőbbi jobbulást!
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: