A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

A táblában benne van, ki hova valósi és hány éves. Onnan tudsz lesniKép
gtünde

Szép jó reggelt!Kép
Nem süt a nap...Kép
Vendég

Tünde,
igazad van! Köszi most megneztem ezt a profil-dolgot. Hat tenyleg jo sokat kellet varnod. De mi volt a baj ha nem vagyok indiszkret? Biztos voltak kivizsgalasaid. Vagy pedig minden rendben volt csak egyszerüen ilyen sokara akart jönni a picurka? En azt is hallottam, hogy nem szabad nagyon akarni mert akkor jusztis nem sikerül. Hat en ugyan nem akarom!KépKépKép
Ciao mindenkinek
Juci

Kép
Kép
jucmuc

Hú, lányok, most jöttünk a balesetiről. Kicsi fiam borult egyet a biciklivel.Kép Semmi komoly baja nincs, de jól megijesztett. Az oldalát ütötte meg. Elég rondán néz ki.Kép. Megnézték hasi UH-val is. (Én meg sovárogva néztem az UH készüléket...úgy befeküdtem volna egy kukucskálásra.Kép)
Remélem az idei menetrendszerű balesetünk letudva.

További kellemes hétvégét! KépKép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen későn jöttem.

Egyiptom nagyon szép!
Az 1. 3 nap "hideg" volt, mert hüvös szél fújt.
A szálloda szobánkban 17 fok volt az 1. nap.
Aztán kezdett melegedni.
Az 1. 5 napban hajóval mentünk a merülőhelyekre.
A képek árulkodnak, hogy nem volt meleg a z elején. Viszont a napnak volt ereje rendesen! CSak a szél leplezte azt!
Láttunk delfineket, rájákat, szép színes halakat.
Voltunk Luxorban: 33 fok volt!
Megnéztük a templomokat, elmentünk papirusz múzeumba, ahol tilos volt fotózni, de az idegenvezető azt mondta, hogy tegyünk úgy mintha őt fotóznánk!
Voltunk a Banán- szigeten is. Ma még nem tudunk ránézni a banánra, annyit ettünk ott.
Elmentünk Kairóba is, megnéztük a Giza-i piramisokat.
Voltunk Kheopsz fáraó piramisában is.
Ott is bementünk egy papirusz múzeumba.
Parfüm boltban is voltunk.
Vettünk papiruszt, parfümöt, szkarabeusz bogár szobrot,
Tutanhamon szobrot, és még cica szobrot is mert azt mondják, hogy a cica örömöt hoz a házhoz!

Az 1. 3 napot leszámítva nagyon meleg volt.
Itthon gondoltuk, hogy bérlünk valami járművet Egyiptomban, de amikor megláttuk, hogy hogyan közlekednek lemondtunk róla!
Este helyzetjelzővel, vagy még anélkül is közlekednek!
A dudát mindig használják non-stop.

Mindenesetre nagyon jó volt!

Ajánlom mindenkinek!
Felszini búvárkodást nem kihagyni!!

Kép
lara26

Képek:

http://kep.tar.hu/szatti2

vannak már vízalatti képeink is

Kép
lara26

GyugyiKép
Jobbulást a fiadnak! Hát igen, én is örülnék egy saját UH készüléknekKép

JuciKép
Nálunk elvileg semmi gond nem volt. Egyedül a prolaktinom volt magas, amire gyógyszert szedtem. Amikor ez először kiderült, akkor kb. egy hónapig kellett csak szednem, utána normalizálódott. Csakhogy nem lett rendszeresen ellenőrizve, és egy későbbi vérvételkor megint kiderült, hogy magas. 3 inszeminációm volt, amikor tüszőérést segítő gyógyszert is szedtem. Egyik sem sikerült, már a lombikra készültünk. Előtte, mivel közeledett karácsony, adtam magamnak egy-két hónap pihenőt és bejöttKép Már épp vártam, hogy megjöjjön és készülhessek a lombikra, amikor is nem jött meg. És most itt csücsül, vagyis inkább kalimpál a pocimban egy babaKép Abban lehet valami, hogy nem kell görcsösen akarni, de ha már több éve nem jön össze, akkor ezt nehéz megvalósítani.

LaraKép
Nagyon klassz lehetett az egész "nyaralás". Jók a képek is. És remélem, lesz egy kb. 9 hónap múlva kézzelfogható eredménye is a pihenéseteknek!Kép
gtünde

SziasztokKép
Még nem jött meg szerintetek egy kicsit reménykedhetek??
Szép estét mindenkinek Ildikó
ildikoo5

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket (is), én jelenleg a BMC-s topikban szoktam garázdálkodni Kép

Mivel hasonló problémával kűzdök, mint ti, gondoltam betársulok Kép - ha szabad.

Rólunk annyit, hogy a férjemmel immáron 11 éve vagyunk együtt, és sacc/kb. 8 éve nem védekezünk. Eleinte persze nem volt gond, hogy ezekből az együttlétekből nem lett baby, de telt-múlt az idő, és gyanússá vált a dolog. Pár éve már tudjuk, hogy nagy az esélye, hogy nem lehet ágyban, párnák közt gyermekünk, de húztok-halogattuk a dolgokat, és nem jártunk pontosan utána, hogy akkor most mit is kellene tennünk az ügy érdekében. Tavaly elmentem a nődokimhoz kivizsgálásra, ahol újra megerősítettek abban, hogy nincs peteérésem, és a párom vizsgálata sem lett kedvező, 1,4 millióan vannak csak a fiúk... úgyhogy a dokim átirányított a BMC-be. Dr. Wiegandthoz járunk január óta, jelenleg még tartanak a kivizsgálások, és ha a sors is úgy akarja, akkor hamarosan kezdődik a stimu...
Már csak a párom genetikai eredményére várunk (2 hét múlva lesz meg), nekem meg a HSG van hátra.

Mivel nincs, illetve csak nagyon ritkán van peteérésem, ezért a nődokim írt fel Norcolutot, aminek az utolsóját csütörtökön este vettem be, de sajnos piri azóta sem jelentkezett.
Szedett már valaki közületek Norcolutot? Mikor kell az utolsó gyógyi után megjönnie elvileg?

10.-re kaptam HSG-re időpontot, így, ha nem jön meg legkésőbb holnap, akkor sajna az időpont csúszni fog Kép

Ha tudtok valami okosat erről, várom hozzászólásaitokat Kép

Előre is köszi,
puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

IldiKép
Igen-igen-igen!!!! Húúú, mennek a drukkok ezerrel!!!!

ZsókuciKép
Ezt találtam Neked: https://www.babanet.hu/szak/no349.php
gtünde

GtündeKépköszike
de olyan hihetetlen lenne és valahogy mindig várom hogy na most fog megjöni és nem is szeretném magam nagyon bele élni mert mivan ha csak szórakozik igaz ilyen még nemvolt hogy ilyen sokáug váratot volna magára most néztem vissza és mindig megjött 27-28napra
a párom is azt mondta ne éljem bele magam nehogy véletlenül pofira esekKépigaza van még nemgondolok semmire
ildikoo5

Gtünde!

Nagyon köszi - és azt is, hogy ilyen gyorsan reagáltál... Akkor még nyugiban lehetek, mert ez még csak a 2. nap a gyógyi abbahagyása óta. Remélem nincs más gond - UH-on biztos látták volna, ha lenne, nem?

Kép

Kép
zsókuci

TündeKép
Igazan megerdemelted mar ezt a babat, eleg kemeny lehetett ez a harom ev!
Ez olyan igazsagtalan, hogy sok nönek ennyit kell szenvedni masok meg eldobjak a gyerekeiket.
De jo, hogy adtal magadnak "egy-ket honap pihenöt"
Nekem is az a bajom igazabol, hogy nem tudok nem gondolni ra. Mostmar merem a hömet is, a nyakot is ellenörzöm, a mehszaj vizsgalatrol itt olvastam, az meg eleg meredeknek tünik, de a cel erdekeben mindent! Vettem magamnak egy kis gepet, PERSONA ami az ovulazio körüli napokban ker vizelet mintat, s abbol megmondja elöre mikor jo a helyzet. Legalabb van peteeresem.En mar azt gondoltam az sincs! Ma van a 9.napom, ugyhogy a jövö het a nyerö!
IldikoKép
Nagyon szoritok neked, latom debreceni vagy, en ott születtem,csak amikor meg pici voltam a szüleim Szekesfehervarra költöztek.A nagymamam viszont meg ott el.

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt!
Én vagyok az első?

IldiKép
Még mindig semmi, ugye????? Mikor tesztelsz?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok!
Fájhat, ha a clostival felturbózott tüsző megreped? Nekem nagyon érzékeny ott bent minden. Remélem ez nem rosszat jelent. (Pitty-pötty barnám is volt.)
Vendég

Gyugyi, nanáKép!!!!!!!! És jót jelent, jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!

IldiKép+++++++++++++++++++++++++++

"Kandi"-nak vannak sajnos ilyesféle tapasztalatai, ha benéz biztosan válaszol neked! Jó, hogy orvoshoz fordultatokKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Megjött végre piri...57 nap után...

Gtünde,
akkor igaz ami azon a linken olvasható volt a norcolut utáni 3.napról...Kép Én voltam türelmetlen.
De most eléggé fájok Kép

Szép vasárnapot Mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

SziasztokKép
Még mindig semmiKépKép
ildikoo5

Mindenkinek!
KépKép
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

SziasztokKép
Még mindig semmi et mát több mint gyanúsKépszerintetek tesztelhetek már??pénteken még csak egy csikom volt most késik már 6 napjSép napot IldikóKép
ildikoo5

Jó reggelt!

Bocsi, hogy tegnap nem raktam táblát, de nem voltam túl jól.

IldiKép
Ez jól hangzik. Én biztos csinálnék már most egy tesztet.

ZsókuciKép
Örülök, hogy megjött. A pocidnak jobbulást!
gtünde

Jó reggelt Mindenkinek!

Szombaton megtalált piri. Csütörtökön jöhet a HSG!!!
mot

Jó reggelt!Kép

IldiKép
Tesztelj!!!!!

MotKép
Akkor hajrá! Majd mesélj, lehet, hogy rám is ez vár áprilisban.

TüncsiKép
Remélem már jobban vagy. Hányinger, émelygés? A második trimeszter jobb lesz!(Vagy nem)

Voltam UH-n. Mnyh-11mm, a jobb oldali 3cm-es helyett egy szabálytalan alakú 17mm-es tusző, vagyis megrepedt! A másik oldalon egy 25mm. csak azt lenne jó tudni, hogy mikor repedt meg. Egy órája, vagy még szombaton. Vagy ne legyek ennyire telhetetlen?Kép
Vendég

Teszteltem és egy csik szerintetek most ilyenkor mivan????mitöl lehett hogy nem jött meg és a teszt csak egy csikos
ildikoo5

IldiKép
Nem tudomKép
Milyen érzékenységű a teszt? Olvastam már ilyenről. Álítólag, ha későn van pé, akkor a teszt is csak jóval később mutatja ki. Remélem ez van Nálad...
Dokit nem tudod felhívni?
Vendég

most hivom
ildikoo5

felhivtam aztmondta hogy várjak még egyhetet és ha nemjött meg akkor lehett arról beszélni hogy terhesvagyok de nemkizárt hogy mástól nemjött meg vagy még megjöhett de elsösorban kikell zárni hogy terhes vagyok mondtam neki a tesztet azt mondta hogy még lehett hogy korai egy hetet várjak és utána meglátjukKépna ez szép csak velem eshet meg az ilyen hogy bizonytalanságban legyek még egy hétig remek most nemtudom örüljek vagy sirjak KépKép na majd jelentkezek
ildikoo5

Sziasztok!

A norcoluttól olyan szinten durván megvan, hogy alig élek...Kép Reggel arra ébredtem, hogy úgy megvan, mintha pisilnék...és nagyon fáj a méhem is...Kép

Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy ez normális a norcolutnál, meg hogy azért van, mert meg volt vastagodva a méhnyálkahártyám...
De ő is mondta, hogy így nagy a valószínűsége annak, hogy a pénteki hsg elmarad...KépKép

Volt már valakinek hasonló élménye?

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Kép
Üdv a topicban Kép
Én szedtem már Norcolutot, pontosan azért, hogy meghozza a vérzést. Nekem a megvonásos vérzés a gyógyszer elhagyása utáni 3. napon jelentkezett, de nekem nem volt olyan erős a mensim, mint ahogy te leírtad. Mondjuk nekem a mnyh-m sem volt vastag az biztos, mert vetélés utáni küret után voltam Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva,

nekem is a 3. napon jött meg, és valószínűleg tartom, meg a dr. is azt mondta, hogy a vastag mnyh miatt van, hiszen, az ilyenkor leválik, vagy mi...

A legnagyobb tampon sem ért semmit, mintha ott sem lett volna... de inkább hagyom a részleteket Kép

Azért ilyedtem meg nagyon, mert kb. 2 éve is megvolt hasonlóan - de nem ennyire egyszer, de akkor csak úgy, gyógyi nélkül, és akkor eü-kaparást csináltak, és reggel ebbe belegondoltam, és el is bőgtem magam, hogy én nem akarok kórházba menni... de szerencsére nem kell! Kép Úgyhogy ez azért nagyon jó!!!

Kép

Kép
zsókuci

jo reggelt TT csapat Kép
ki hogy van???
amica Kép de cuki a babad !!! En is ilyet szeretnek mar !!

Ildiko Kép csinalj egy tesztet holnap is, ilyenkor (ha terhes vagy) minden nap valtozik a nemtudommilyen szint, ami a terhesseget mutatja. Ertelmes voltam Kép de erted , ugye?

Zsokici Kép udv itt

Szilcsi, Tuncsi, Gyuggyi Kép SZIASZTOK !!! en most pihizek, meg dolgozom ezerrel es aztan marc kozepetol vegetol megyek dokihoz, meg nincs idom most a dologgal foglalkozni,,de majd tudositok

Amica Kép edes a kep

Fruzsi Kép teszt?
saci

Fruzsi Kép most latom, hogy meg csak a 12, cn vagy,,szoval meg odebb van a teszt, de drukkolok azert nagyon !!!

Wsih Kép mi van veled? pihengetsz? vagy mar dolgozol?
saci

SaciKép
nemhiszem hogy holnap csinálok nem akarom pocsékolni se a pénzt se a tesztet majd kiderül 1hét múlva
ildikoo5

Zsókuci Kép
Akkor szerintem nem lesz semmi gond ezzel, legalább szépen kitisztulsz Kép

Lányok Kép
Lenne egy kérdésem ciszta ügyben. Ilyenem még nem volt, úgyhogy tudatlan vagyok ebben a témában. A ciszta 33 mm-es, kaptam rá gyogyit. Nem vagyok tisztában, hogy a ciszta felszívódik?Mikor? A gyógyszer hatására, vagy pedig ha szerencsém van a következő mensivel?

Manda Kép Wish Kép
Megvagytok?

Kép
Kép
szilva069

Ildikó Kép
Helyesen teszed, várj még pár napot, ha nem is 1 hetet Kép Ha ott van a baba, akkor majd megmutatja magát!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Nekem a terhesség alatt volt cisztám. Rengeteg. Mindkét petefészkem 15-20 cmre dagadt. Nem látták a gyereket tőlük. DE, magától felszívódtak.(kb 4 hét alatt)
Vendég

Szilva!
Nekem is volt már sok cisztám. Volt gyógyis és simán felszívódó is...

Sziasztok!
Kicsit jobban vagyok, ma már 100%-on kell teljesítenem.

Kép
Kép
Kép
amica

Szilcsi Kép huu, de jo, hogy mar 2 lany is irt,,remelem es BIZTOS, hogy neked is magatol fel fog szivodni ! ELmentek vegul masik dokihoz es az mondta? mert az ugynokod az nyaral, nem? vagy mar megjott? lehet, hogy hianyolt es hamarabb visszajott? Kép ( bocs, ha nem vagy vicces kedvedben,,csak hozom a formam Szilcsi..)

Ildi Kép ertelek, akkor 1 het is kiderul..
saci

Szilcsi Kép huu, de jo, hogy mar 2 lany is irt,,remelem es BIZTOS, hogy neked is magatol fel fog szivodni ! ELmentek vegul masik dokihoz es az mondta? mert az ugynokod az nyaral, nem? vagy mar megjott? lehet, hogy hianyolt es hamarabb visszajott? Kép ( bocs, ha nem vagy vicces kedvedben,,csak hozom a formam Szilcsi..)

Ildi Kép ertelek, akkor 1 het is kiderul..
saci

Tuzmano Kép koszi a kerdest, megvagyok, csak kezdek kicsit savanyu lenni. UGY UNOM mar ezt a gyerek-temat, de tudom, hogy muszaj + nak lennem, szoval most adok magamnak egy kis pihit es megprobalok az egesszel nem foglalkozni azt megint turbozom magam lelkileg...csak fogy az erom, de nem adom fel Kép
bocs, a hosszu valaszert ,csak jol esett dumalnom KépKép
sacko
saci

Gyugyi Kép jobbulast a fiadnak ! nagyon megijedhettel...
saci

Gyugyi Kép Amica Kép
Akkor szerintetek jó eséllyel eltűnik nekem is a kövtkező mensiig, vagy csak a mensivel? Ugye a gyogyival nagyobb rá az esély, hogy felszívódik?
3 hét múlva kell visszamennem a dokihoz, addig el is tűnhet? Mi van ha nem szívódik fel?

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Pénteken még volt ügynököm, és az az igazság, hogy nem tetszettem magamnak, ezért a férjem unszolására fogtam magam, és visszamentem a BMC-be. Hála istennek, vagyis illetve Szilárdnak, mert, hogy most meg egy cisztát diagnosztizált Sz. Ma már síel ügynökünk, és 2 hétig nem lesz, de én legközelebb már hozzá megyek.
Sackólány, ha ez vígasztal, az én erőm is fogy, sőt már sehol sem találom magamban azt a bizonyos erőt Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép akkor most a 2 hetben hagyd a fenebe az egeszet,,es massal foglalkozz. Amikor Sz. visszajon, akkor elhatarozod, hogy megint nagyon bizol es MUSZAJ LESZ vhogy azt az erot Kép megkeresni. Szilcsi, ha ez megnyugtat, MIN-DEN csak aggyal mukodik. es elhatarozas kerdese. En most mozizok, dolgozom, bulizok, sportolok ezerrel es csak veletek vagyok max errol a kerdesrol dumalni. ma ilyen monologos napom van, bocs...
s
saci

a toka-tampon csapat sem tud egy kis mosolyt csalni orcadra Szilcsi ?? KépKépKép
(masik: en azt hiszem hamarosan megyek egy pszichologushoz - nem szegyen bevallani, hogy lassan sok mar nekem is ez az ugylet. neked meg meg kemenyebb volt Szilcsi...hidd el, hogy sokat tud segiteni, ha jo helyre jarsz..)
saci

SziasztokKép
Szilva, SaciKép
Megvagyok, olvaslak benneteket, csak írni nincs kedvem, se ide, se a másik topicba.
Ma amúgy lelkileg nagyon rossz napon van, nem tudom miért, hiszen nagyon jól sikerült a hétvége. Kicsit sírós vagyok ma, de hát remélem majd elmúlik.

Olvasom majd továbbra is a topicot, de most egy-két dolog (nem itt) irritál. Kép Ez van!
Ne haragudjatok!
Puszi mindenkinek!

manda

Sackó Kép
Tudom, hogy igazad van, hogy nem gondolni rá, meg kikapcsolni, de erre nem vagyok képes. Ha éjszaka felébredek, egyből ezen jár az eszem, nap közben meg mindig. Bocs a hisztiért, dugulok, de azért a cisztával kapcsolatban még várom az infókat Kép

Manda Kép
Megértem, hogy nincs kedved most irogatni, én is sokszor vagyok így, de aztán valami miatt mégis mindig rákattanok a b.netre. Nem akarok nyálas lenni, de együttérzek veled, és sokszor gondolok rád Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda, Szilcsi Kép en nagyon megertelek Benneteket..Idot kell adni, de azert is irtam szilcsi, hogy most lehet, hogy azon a ponton vagyunk, vagyok, vagy, hogy kell egy plussz kulso segitseg. sok no, mar 1 ev probalkozas utan is hisztizik allandoan. lehet, hogy vissza fog utni, hogy mi ilyen "fegyelmezettek" vagyunk...Erted? ki kell adni a feszultseget neha ! es lehet, hogy en mar magamban ezt nem tudom megoldani.
szilcsi Kép a hiszti nem itt kezdodik...es nekunk nyugodtan mondjad,,,ezert vagyunk KépKép
saci

Sackó Kép
Hát ezaz az IDÕ, nekem abból van a legkevesebb!

Kép
Kép
szilva069

Szilcs, Manda Kép bocs,,"szofosasom"van Kép
en azon veszem eszre hogy vmi nem stimmel, hogy nincs kedvem emberek kozt lenni. Egyedul egesz jol elvagyok..- ez normalis???? KépKép
saci

Szilva Drága Kép

6,5 cm-es cisztám a műtét előtti kontroll ultrahangnál derült ki, hogy felszívódott...

SPORT, SPORT...kifulladásig...nagyon sokat segít a lelkemnek...legalábbis nekem...
mot

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: