Tüncsi
Jó a mai nap? Hogy érzed magad? Én elég szarul, de mindjárt beveszem az Algoflexemet, most hozattam a férjemmel. Azt hiszem ma lesz az első ciklus nap, de még mindig nem jött meg teljesen, de már több vér van és igen csak görcsölök.
A Réka és a Panna is egyik kedvenc nevem. Még tetszik a Lara is, kár hogy update Norbi lenyúlta.
Tűzmanó
Drukkolok, hogy maradjon a hőd ilyen jó. Én is nehezen szántam rá magam a hüvelyire, de az tényleg lényegesen gyorsabb, így nem kell vele reggel sok időt tölteni.
Szilcsi
Jó, hogy így meg tudtad magad nyugtatni. Azon az egy cikluson már semmi nem múlik, de én értem a türelmetlenségedet. Én is úgy vagyok, hogy most ebben a hónapban nem tudom mi lesz, mert szabira megy a dokim, de még nem mertem felhívni, mert nem tudom megmondani mikor jön meg igazán.
Mary
Szerintem sem vagy kövér egyáltalán, de ezt már egy régi képed közlése után is írtam. Nekem is idén lesz érettségi találkozóm, de már a 15 éves. Hát mit mondjak, jobban érezném magam, ha már pocakosan mennék, nem kellene a többiekre irigykednem.
Egyébként egy időben én is csináltam egy pár hétig az update-et, de én nem fogyni, hanem kicsit szálkásodni akartam. Nem sokáig bírtam, pedig csak este nem ehettem szénhidrátot. Onnantól fogva mindig édességet v. valami szénhidrát tartalmú kaját kívántam. Végül feladtam és elfogadtam, hogy én képtelen vagyok bármiféle diétát (nem a fogyókúrára gondolok) betartani.
Manda
Jól teszitek, hogy elmentek kikapcsolódni. Lehet, hogy majd pont az segít.
Karcsinak boldog szülinapot! A férjemnek is nem rég volt, csak neki már a 35.