A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SaciKép
Jó lenne, de több ismerősömnek semmi jele nem volt és akkor lett babás!Kép
Nagyon jó a kedved! Szuper! Előre a lombikra!!! Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda Kép
Ne agyalj azon, hogy mit érzel, vagy mások mit éreztek. Mindenki máshogy reagál a babásodásra. Nagyon izgulhatsz már! De legalább a hétvége hamar el fog telni, akkor Karcsi is melletted lesz. Jó társaságban pedig, mint tudjuk gyorsan telik az idő Kép
Karcsi, hogy viseli a várakozást?

Sackólány Kép
Te nagyon pozitív vagy. Így, hogy nem bízol annyira az uccsó inszemben, még össze is jöhet. Én azért drukkolok neked, tudod a kolleganőmnek is az utolsó 6. reménytelen inszem jöt be.
Ugye te ismerted Madarant?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Madaran a kolleganőd? Õ szokott írogatni a Kaális és a Dévais topicban, olvastam, hogy sikerült neki, nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Könnyű azt mondani, hogy ne agyaljak rajta!Kép Ok!
Karcsi nem mutatja, hogy izgulna!
Hétvégén meg lehet, hogy megyünk öcsémékhez, bár a babók és a felesége kicsit betegek, de ha felgyógyulnak akkor végre megköszöntjük őket.

Tényleg azt írtam már, hogy 27-én lesz, hogy 9 éve megismertük egymást és 28-án lesz a drágam 34.éves!Kép

manda

Manda Kép
Nem a kolleganőm, Madaran "régi motoros" a babáravárók táborában. Ezért gondoltam, hogy megírom, hogy sikerült a lombikja, ha valaki emléxik még rá!
Hát igen, a férfiak máshogy viselik az egész lombik dolgot. Õk nem mutatják, nekik erősnek kell lenniük.
Akkor a márc.27. duplán csodaszép dátum lesz! +++

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép akkor most a Madaran nak a 6. inszem, v a lombik jott ossze?? vegul is mindegy, a fo , hogy anya lesz.
koszi a drukkot. Ja,,lehet, hogy ez jon be,,bar meglepodnek..Kép
Mire mesz dokihoz, nekem is kiderul, hogy osszejott-e. Szilcsi, ez a 3. a nagy nap lesz

Manda Kép koszii, annyira jo, hogy igy leveszitek a Szilcsivel, hogy jo a kedvem,,tenyleg. Lattok a gepen keresztul?? Kép
saci

Sackólány Kép
Ezek szerint zavarosan írtam, mert te sem értetted.
Szóval a kolleganőmnek a 6. inszem sikerült.
Madarannak pedig a lombik. (Azt nem tom hányadik)
Nede emléxel Madaranra?
Örülök, hogy ilyen jó a hangulatod! Nem vagy semmi Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Febr.27-et akartál írni igaz?!Kép

SaciKép
Lelki szemeim előtt látlak, de már jó lenne valami élethűbb kép!!!Kép

manda

Manda Kép
Persze Kép Mán olyan leszek, mint a Sackó Kép
Szóval remélem csodaszép nap lesz a FEBRUÁR 27. Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Köszi!

manda

Szilcsi Kép ertem. es igen, emlkeszem Madaranra. mindket nonek gratulalok a sikerert..

Manda Kép ami kesik, nem mulik...

Hol a napsutes ma?????? KépKép
saci

Sziasztok!

Képzeljétek ma is nagyon alacsony volt az ébredési hőm. Ma meg tegnap meglepően alacsony volt. Ez nagyon furcsa mert eddig mindig az volt hogy pé. után folyamatosan ment felfele és csak mensi előtt ment le. Most meg talán ha 36,5 van...
Mitől lehet ez? Tud valaki erről valamit? Tapasztalat?

SaciKép - én mindenképp a Péterfybe szeretnék szülni és ehhez keresek orvost. Én olyan orvost keresek aki amellett hogy jó szakember emberileg is tud támogatni ...és állítólag ő nagyon jó ebben, emberséges, türelmes, nem harapófogóval kell kihúzni belőle mindent...és nem fiatal. Az én eddigi nőgyógyászom is jó szakember, de nekem ez kevés egy terhesség-szülés alatt. Ez azért más mint amikor éves rákszűrésre mész szerintem. Ja és a másik hogy én mindenképp EDA-val szeretnék szülni de mindenképp hagyományosan, és állítólag a Péterfyben ezt nagyon támogatják, sőt az az oktatókórháza. Állítólag Tarnóczy doktor úr is nagyon hajlik a hagyományos szülés fele, ez szerintem nagyon jó, mert sok olyan orvosról hallok, aki egyből felvág, kényelmi vagy egyéb szempontok alapján. Szóval ezekért szeretném őt választani.
Vendég

Sziasztok.

Egyszer írta itt vki (Mary 78?)...nem emlékszem pontosan..., hogy a barátnőjének az újszülöttje agyhártyagyulladást kapott, Budapestre szállították.
Mi lett a babával ezután?

Wish, Manda, szorítok.
potter_76

SziasztokKép

SzilvaKép
Szerencsére csak szombat este volt 2-3 órán kerezstül a barnázás, aztán elmúlt, azóta nincs semmi. Mondjuk csináltam tesztet utánna az negatív lett, de azért még reménykedem.

SaciKép
Nehezen, de telik a várakozás. Tesztelni már nem akarok, csak mielött megyünk a dokihoz. Az meg jövő hét szerda, ami mindjárt itt van Kép

TündeKép
Küldöm mindjárt a táblát, egyszer már ártküldtem, de sikerült elgépelnem az email címedet.

wish

Sziasztok,

megjöttem a dokitol és kéne egy kis tapasztalatátadás 9 napon volt látott 3 tüszőt 16,5mm, 13,5mm, 12mm szerintem ebből a 16,5mm a nyerő bár nem tudom. Azt mondta hogy napo 1,5mm nőnek. Szombaton kell a repesztőszuri és hétfőn lesz az inzsem.
Szerintetetk mind a 3 esélyes vagy csak a 16,5?
A mény...azt mondta hogy nagyon szépen fejlődik mert 8mm-es és hogy hétfőre az is jó lesz.

Szerintetek ezek jó számok vagy olyan közepesen szarokKép
pbj12

Judit Kép
Jézusom, ne írj már ilyeneket! Nagyon jók a tüszőid, és szép szám a 3. Szerintem mindhárman esélyesek lehetnek, de a két nagy biztos! A mnyh. pedig tényleg szép vastag, és hétfőre még vastagabb lesz! Ne aggódj, a feltételek nagyon jók a baba/ák megtapadásához! Szurkolok, hogy legyél kivételesen szerencsés az 1. inszemnél Kép
Hova jársz?

Wish Kép
Az nagyon jó, semmi barnázás, és semmi mensi! Csak így tovább. Tesztelni meg nem lett volna szabad! Továbbra is nagyon-nagyon szorítok érted!

Kép
Kép
szilva069

JuditKép
Szupik a tüszők, a mnyh. meg főleg. Szerintem több esélyes tüsző is van.Kép Hajrá-hajrá!!

Szilcsike drágaKép
Ne irigykedj! Hidd el, Neked is sikerülni fog. Annyi drukk megy Neked, hogy sikerülnie kell!!!

MaryKép
Remélem, most azért összejön és nem kell halasztani a transzfert.

MandaKép
Hú, egyre izgibb a dolog. Már alig kell párat aludnod. De tudod, OPTIMISTÁN!!! És akkor febr. 27-28-a az év legszebb időszaka lesz Nektek.Kép

WishKép
Jónak hangzik, hogy a barnázás elmúlt. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!! Akkor várom a táblátKép

TűzmanóKép
Elvileg a menziig fent kellene maradnia a hődnek. Nem tudom, mitől mehetett le. Mindig ugyanott és ugyanabban az időpontban méred??

TizaKép
Már lehet, hogy úton vagytok. Síeljetek sokat és kapcsolódjatok ki!!
gtünde

Elszállt az üzim Kép
Leírom még1x!
Wish Kép
Örülök, hogy semmi barnázás, és semmi mensis tünet Kép Tesztelni meg nem kellett volna! Továbbra is nagyon-nagyon szorítok érted!

Judit Kép
Ne mondj már ilyeneket!!!!!
Nagyon szép az a 3 tüsző. A két nagy egészen biztosan esélyes, és a mnyh. is szép vastag, és ez még csak vastagodni fog hétfőig! Szóval nagyon jók a feltételek a babásodásra. Szurkolok, hogy azon szerencsések közé tartozz, akiknek ilyen hamar összejön inszemmel a babó!
Hova jársz?

Kép
Kép
szilva069

Most meg itt van az üzim Kép Bocs Lányok!

Kép
Kép
szilva069

Tüncsanyu Kép
Én akkor is irigykedem, és kész Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem baj, ha kétszer van meg az üzidKép

SzilvaKép
Nem baj, ha kétszer van meg az üzidKép

Egyébként már én is jártam így.

JuditKép
Abszolut esélyes mind a három, iszonyat gyorsan tudnak nőni, nekem volt olya ami 6 mm nőtt két nap alatt. Szerintem szuperek ezek az eredmények.

MandaKép
Amióta írtad a hagymás rántottát, azóta csorog a nyálam rá. Legalább tudom mit ebédelek. Megyek meg is csinálom. Nyami Kép

wish

Judti Kép ez nagyon jo. meg ha 1 tuszod lenne, az is jo lenne, de igy meg jobb

wish Kép akkor mar csak 6 nap !! Drukkolok nagyoon ! Muszaj mar sikerulnie !!!! remelem sokat pihensz es kenyezteted magad...

Tuzmano Kép ertem, jol hangzik. priviben kerdezhetek vmit? az enyem:sacixxkukachotmail.com
saci

Sackólány Kép
Ma egész nap visszaszámolsz Kép Észrevetted?

Kép
Kép
szilva069

Nem hiszem el, írtam egy tök hosszú üzit, oztán eltűntKép

PotterKép
Azóta annyi van a kislánnyal, hogy akkor bent volt 2 hétig a kórházban Pesten, infúziókat kapott, és azt mondták nekik, hogy semmi maradandó károsodása nem lesz, mert még nagyon idejében vették észre. Aztán hazaengedték, rá 2 hétre kellett visszamenniük, akkor meg azt mondták, hogy nem tudják biztosra mondani, hogy nem lesz károsodása, mert hogy nem tudják mekkora volt a kutacsa, és nem tudják mihez viszonyítani. Megmondom őszintén én nem is értem az egészetKép Azóta 2 hetente viszik kontrollra, de mindig ezt mondják nekik.
Egyébként a kislány nagyon szépen fejlődik, jó étvágya van, sokat eszik, nagyon mosolygós szép kislány, annyi van, hogy a kis kezeit mindig nagyon görcsösen ökölbe szorítja, ez idegi alapon lehet, de tornáztatják.
mary78

Jaj lányok olyan aranyosak vagytok nagyon feldobódtam ám!!!!! köszönömKép
WishKép
nagyon jó hogy csak kicsit barnáztál, és hogy elmúlt Szilvának igaza van, nem lett volna szabad tesztelni, kitartás....nagyon nagyon szorítok!!!!!! nem szabad feladni!!!!
SzilvaKép
bp Kaáliba járok, jár oda még valaki?
Nálad most hogy megjött mi lesz a következő lépes, kell menned kontrolra?
pbj12

Judit Kép
Nagyon sokat járnak a Kaáliba, jó kis hely Kép
Jövőhét pénteken megyek vissza a dokihoz, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább???????

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Gondoltam benézek még indulás előtt. Kb. egy óra múlva megyünk. Igaz ezzel megint kitettem magam a férjem enyhe gúnyolódásának, hogy teljesen függő lettem. Dehát ebben igazat kell adnom neki.

MandaKép
Akkor kb. egy időben fogjuk megtudni, hogy mi a helyzet. Én is olyan 28-a körül akarok teszteli, persze csak ha nem esik le a hőm. Már meg is vettem a tesztet. Az van ráírva, hogy a fogamzás után 12. napon már kimutatja. Remélem mindkettőnknek sikerült. Egyébként néha az én pocim is szurkál, de szerintem ennek nincs semmi jelentősége. Más esetben észre se vennénk, de most mindenre figyelünk.

SzilcsibeKép
Sztem is jó, hogy nem tervezgetsz. Valahogy azok soha nem jönnek be (vagy csak nagyon ritkán.)Bízom benne, hogy most már jól alakulnak a dolgaid. Én mindenesetre szorítok.

TűzmanóKép
Valószínűleg nem volt peteérésed. Mérjed még a hődet, lehet hogy most később lesz és csak becsapott a szervezeted, de az is lehet, hogy ebben a ciklusban kimarad. Néha állítólag "megpihen" a szervezet. Hányadik napon vagy?

Kép
Kép
tiza

na beírtam egy tök hosszú levelet erre elszállt az egészKép

Szóval Saci : a mailcímem siqa@freemail.hu

TündiKép az a helyzet hogy ebben a hónapban nem jött össze a hőmérőzés mert az elején beteg voltam utána meg minden reggel úgy ébredek hogy sürgősen wc-re kell mennem, akkor meg ugye utána már nem lehet, szóval oda az egész. A helyzet az, hogy ismerem már annyira a szervezetem hogy ha a homlokomra teszem a kezem nagyjából érzem hogy mikor alacsony, ill. nagyon alacsony és mikor magasabb...bár ez most egy kicsit hülyén hangzik, de tényleg így van. A hőmérős topikban azt olvastam hogy ez lehet a beágyazódás időpontja is, de lehet hogy csak annyira szeretném ezt a babát, hogy már mindent ideologizálok...Kép
Vendég

Tiza: biztos hogy volt peteérésem, éreztem, sőt pontosan tudom hogy melyik hónapban melyik petefészkemből szabadul ki - ezt november óta figyelem: nov.jobb olldal, dec. bal oldal, jan. jobb oldal, febr. bal oldal, és érzem mikor szurkál. Sőt 14-én magasra, 37 fölé kiugrott a hőm.is
szóval azért még reménykedem...Kép
Vendég

MaryKép sajnálom szegény picúrtKép Írd majd meg ha van fejlemény! Mitől kapott agyhártyagyulladást?
Vendég

Iza Kép
jó sielést és kapcsolódj ki! Majd meglátjuk akkor jövő héten, kinek mit hoz a sors!

manda

TűzmanóKép
Hát nem tudom, hogy a 36,5-öt csak saccoltad-e (mint egy időben Szilva), de ha tényleg annyi, akkor ott nincs baba. A beágyazódásnál ennyire nem esik vissza. A 36,5 borzasztóan alacsony. Biztos, hogy jó a hőmérő vagy nem lehet, hogy elnézted a reggeli kómában?

MandaKép
Köszi. Remélem jó lesz és aztán jó hírekre jövök haza. Így legalább nem fogok állandóan ezzel a témával foglalkozni.

Kép
Kép
tiza

Szilcsi Kép ja !! hihihihiih Kép

Tuzm Kép 3 perc es megy a mail
saci

Sziasztok csak azért kukkantottam be hogy lássam Wish veled mi a helyzet?
Nagyon szorítok neked!!!!!

Ági
+Domi (7+1)

Kép

Kép
pkagi

Elköszönök most tőletek 4-5 napra, mert megyek holnap síelni 2 napra, utána meg otthonleszek és ott nincs netKép
Hétfőn gondoljatok rám, hogy minden sima legyen!
Wish-MandaKép
kitartás Csajok küldöm a sok sok babatapasztót!!!!
pbj12

JuditKép
Neked is jó síelést!! Hétfőre gyűjtöm Neked a drukkokat!

Tábla:

Kép
Kép
gtünde

Jó reggelt Csajok!

Voltunk magándokinál megbeszéni a HSG időpontját, vett kenetet, de adott krémet+kúpot,hogy tuti minden tiszta legyen. Szóval köv. ciklus első felében HSG, 20. nap előtt kell menni W. dokihoz feliratni a stimu gyógyszert.
Azt mondta, hogy még akár inszem is lehet. Ha a HSG mindent rendben talál, szerintetek legyen inszem. VAgy egyből lombik. Nem értem. Még ki fogom faggatni. A HSG-nél kifolyik majd a cucc ami alapján a röntgen megmutatja az átjárhatóságot???
Meséljetek!!!
A stimu alatt hányszor kell a BMC-be menni???
mot

Mot Kép ha ajanlak az iszemet ,akkor erdemes megprobalni, mert mind lelkileg, mint anaygilag joval keveseb terhel meg, mint a lombik. persze ez attol is fugg, hogy hany eves vagy es hogy miota probalkoztok.

tuncsi Kép koszi a tablat..

Manda, Wish Kép sikeres pehenest Kép

Szilcsi Kép ment mar a fonokod a pand..ra? a baratnom elhozta a konyvet,,haat, erdekes,,csak tudod olyan bena abrak vannak benne, de majd vegighamozom. vegul is jogagyakorlatokbol azok vannak kicsemegezve,,amik a termekenyseget segitik

Tuzmano Kép hogy vagy? teszt? ho?

sieloknek jo sielest !! !!

tobbieknek szep penteket !!!!!!!!!

sackolany
saci

Mot Kép
Kifolyik a „cucc”, rögtön kifolyik Kép ne aggódj, teljesen gyorsan és simán megy a HSG – és drukkolok, hogy nálad ne találjanak semmi olyan furcsaságot, amiket nálam sajna felleltek!
gmarta

Tuzmano - irtam meg tegnap elott neked a privatba,,megkaptad?
saci

Köszönöm Lányok!

Kellemes hétvégét!
mot

Márta Kép
Szia! Neked mikor lesz a hisztero? Van már időpontod? Ugye most az következik?

Sackólány Kép
Már megint nem vagy képben Kép Úgy imádlak, hogy ilyen vagy Kép
Szóval a főnököm már túl van az első fokon pránanadiból. Ezért fog Õ adni nekem 4 alkalom kezdőkezelést. Ez különben ma indul. Azt mondta kézrátétes dolog lesz (Aki nem hisz benne ne röhögjön Kép ) Kedden és csütörtökön pedig magasabb szinteshez megyek!
Egyébként a főnököm menni akar tovább is a "tanulásban", mert nagyon érdekli, és hisz benne. Különben egy teljesen normális pali, bár nem pali, hanem Karcsi Kép

Mot Kép
Szia! Az inszem vagy máris lombik rajtad múlik, nehéz ebben tanácsot adni. Minden esetre ha kíváncsi vagy az én véleményemre, ha valamelyikőtöknek van valami problémája, márpedig úgy emléxem, hogy a párodnál van bibi, akkor én nem húznám az időt az inszemekkel. A lombik sikerének sokkal nagyobb az esélye, főleg ha már nagyon-nagyon vágysz a babára.
Én szívesen kihagytam volna a 3 inszemet az életemből, ha tehettem volna. Lehet, hogy más sokkal előrébb tartanék az úton.
És azt se feledd, hogy a BMC-ben azért az inszemnél is komoly stimu van. Nekem a 3 inszem majdnem 1 lombik árában volt.
Persze ez a TI döntésetek, én csak a véleményemet osztottam meg veled, és tudom azt is, hogy másnak más lehet a meglátása.

Manda Kép
Hogy vagyTOK? Úgy izgulok már érted!

Kép
Kép
szilva069

Köszi SzilvaKép
Jól vagyok, már finishelek lassan!Kép
Ne izgulj, úgyis csak 50-50% az esély!Kép
Majd hétfőn minden kiderül. A jó vagy rossz hírt majd megírom, ha hazajöttünk, de ha akarod küld el a telcsiszámodat és vagy felhívlak vagy megírom SMS-ben az eredményt! mpontandakukacfreemailponthu
Nem muszáj, csak ha akarod!
És ne izgulj!!!! De azért köszi, jól esik!

manda

Manda Kép
Nehogy már te nyugtass!!!!!!!!!!!!!!
Már nem kell sokáig kétségek között lenned. Meglátod, nagyon gyorsan eltelik ez a hétvége Kép
És csak a legjobbakat reméljük, OK?!
Megírom ide a telcsiszámom, nem vacakolok vele, és nagyon örülnék, ha tájékoztatnál hétfőn. (06 30 400 9660)
Remélem számítani fog, hogy nagyon sokat fogok majd rád gondolni Kép +++++++++

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Persze, ne nyugtassalak!Kép
Én is ideges vagyok, csak próbálom elterelni a gondolataimat!
Köszi, küldtem SMS-t, de már biztos megkaptad!Kép
Puszi!!!
És persze, hogy számít, hogy gondolsz rám!!! Kép

manda

Szilcsibe Kép
lapar következik, március 6-án, aminek keretében eltávolítják az egyik pvezetőmet, amelyik úgysem jó semmire (mert állítólag bezavarn a későbbi lombikoknál - ha egyáltalán eljutok egyszer odáig). Aztán majd néhány hét múlva lesz hisztero. Nem vagyok túlságosan feldobva az egésztől. Kép
Nálad most mi a helyzet? Visszamész a BMC-be és megnézitek, mi történt myomailag? Vagy már előbbre tartasz?
gmarta

Márta Kép
Jaj, Márta nagyon sajnálom, hogy neked is így összejöttek a dolgok. Miért zavarna be az elzáródott p.vezető a lombiknál? Ugye neked az egyik van elzáródva?
A hiszteroval az árnyékot fogják feltérképezni?
Én jövőhét pénteken megyek BMC-be vissza. Megnézi ügynökünk, hogy alkalmas-e a szervezetem a fagyibabák fogadására. Myoma van, és egyenlőre úgy néz ki marad is, megpróbálunk mindenféleképpen még legalább 1 beültetést. Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Persze fel vagyok készülve, hogy pénteken még akármi is történhet.
Kitartás Márta - mondom én akinek szintén fogytán van a türelme - mást úgysem tehetünk, minthogy próbáljuk túlélni a napokat, heteket, hónapokat, hátha egyszer mi is sorra kerülünk Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia MártaKép
Ne légy szomorú, meg lesz az a fránya lapar és hisztero és utána jöhet a lombik és biztos hoz babát is neked!!!Kép
Drukkolok!!!

manda

Na sziasztok!

ELnézést kérek nem tudtam tegnap délután óta visszajönni.Kép

SACI: Most megyek a mailemre és azonnal válaszolok!!Kép

Legyen nagyon szép napotok!

Tűzmanó
Vendég

Na sziasztok! megint elszállt az egész...Kép

Elnézést kérek sajnos nem tudtam tegnap óta vissza jönni Kép

SACI: Most tudok menni a mailemhez és AZONNYAL válaszolok Neked! Kép

Legyen nagyon szép délutánotok!