A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

GyugyiKép
Már átjavítottalak 37-re, ahogy magamat is. Nem gond?? Hol olvastad, hogy Eliza terhes??
gtünde

Most felrakom újból, a többi javítást majd csak holnap este tudom megcsinálni, mert a melóhelyről nem tudom felrakni a táblát.
Addig várom a módosítási kérelmeket.
(Milyen fontos ember lettem hirtelenKépKép)

Kép
Kép

Akik már megszültek, azok a Wish táblájában sem voltak bent. Ha valaki mégis akarja, berakom. Rajtam nem múlikKép
gtünde

EllaKép
Köszi jól vagyok, pihizem továbbra is.

TüncsiKép
A Babát szeretnék topicban írták Elizát, meg volt egy kis összezörrenés.

manda

Manda Kép nagyon drukkolok neked 27-ére!

Mili Kép nektek is az UH-hoz 24én.

Nem tudom mi a gond a nettel, semmi adat nem jött át napokig, most se tudom mitől műxik.

Nagyon köszönöm Szilvának a tudósítást, velünk minden rendben.

Tünde Kép gyönyörű lett a táblicsku! Vigyázzatok magatokra!

Saci Kép nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek!

Noémi és Dani Kép
16+3
Vendég

MandaKép
Nincs is most más dolgodKép,nem úgy mint 9 hónap múlva..,na akkor örülsz ha le tudsz ülniKép

SaciKép
Attől még lehet h a babók csináljákKépa hányingert,mindenkinek más és más.!!!

Gyugyi
Ügyi vagy nagyonKép
Kis borttól bizti jobb kedved lenneKép
Vendég

NoémiKép
Nagy gratula még egyszer, nagyon szép nevet választottatok. Köszi a drukkot előre is! Vigyázz továbbra is magatokra!
Puszi!

manda

Manda Kép köszi Kép

Te is vigyázz magatokra Kép.
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek jó pihenést!
+++++++++++++++++++++akinek most kell!
-----------Gyugyi kilóinakKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Kép
Gugyi
Azért nem vagyok pattanástalan...de csak a szokásos. Kép Az ujjam már nem fáj. Kép
GTündi
A cn-hez nekem tehetsz kérdőjelet. Nem fontos. A megjegyzéshez viszont írhatnád, hogy 6 hónap szurikúra endo miatt. Köszi.
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

SziasztokKép

TündiKép
Szép szisztematikusan elkezdtem visszaolvasni, hogy beírjak mindent a táblába, erre mire a mai naphoz érek látom, hogy megelőztél. Nagyon szép lett a táblád, ha akarod csinálhatod, de csinálom én is szívesen tovább. Ha át szeretnéd venni, akkor azért átküldöm neked a régit, abban benne vannak a megszületett babák adatai is, amit csak akkor raktam fel, amikor valaki megszült.

Én ezt az Eliza dolgot nem értem, itt febr. 7-én azt írta, hogy megjött neki, a másik topikon más dátumokat ír és ott már terhes (legyen így!). Szerintem várjuk, meg hogy jelentkezik-e, hogy mi van vele, ha meg nem jön akkor vegyük ki.

SzilvaKép
Látom, hogy olyan szomorú vagy mostanában. Annyira sajnálom, tudom, hogy ez a mióma dolog elég szar, de hidd el minden rendbe fog jönni. Én is ezt mondogatom magamnakKép

Én megvagyok, kicsit még náthásan, de túlélem. Tegnap sajna volt egy kis barnázás, ma semmi, úgyhogy várakozó állásponton vagyunk. Azaz én tegnap bőgtem ezerrel, apa meg vígasztalt. Ma reggel csináltam egy teszett (transzfer után 11. nap), amiről nem lehet se azt mondani, hogy negatív lett, sem azt hogy pozitív. Ha azt mondanám, hogy halvány csík van rajta, az nagyon erős túlzás lenne. Talán úgy fogalmaznék, hogy van rajta valami nagyon halvány maszat, ami nem csík, de nem is tök fehér. Szóval ez van pár nap múlva okosabbak leszünk, addig igyekszem pozitív maradni, bár nem könnyű.
Azt azért még el akarom mondani, hogy visszaolvasás közben nagyon-nagyon jó érzés volt látni azt a sok jókívánságot, amit írtatok nekem. Nagyon köszönöm Kép

wish

WishKép
Lesz a a csík még erősebb!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

GyugyiKép
Hogy Te milyen korai vagy! Szurkolok a fogyikúrához, bár én képtelen lennék rá, inkább próbálok nem meghízni.

WishKép
Szerintem ne keseredj el, mert a jelek, amiket írtál inkább bíztatóak, mint lehangolóak. A barnázás sokmindenkinél van, attól még lehetsz terhes. Drukkolok.

Kép
Kép
tiza

Tiza:Kép
Sajnos fel kell kelnem,ébreszteni kell a kölköket. Pedig úgy tudnék aludni...(Ma csak fél 10 körül kell indulnom.)

kKpzejétek, nem esett még le a hőm... 36.7. Nekem nem szokott 37 lenni soha. Mondjuk szájban mértem, nem akarom alulra dugdosni, mégse olyan tiszta (?). Igazi piri nincs még, csak pity-pötty. Eldönthetné, mert be kell vennem a csodabogyókat!!
Vendég

WishKép
Köszi a dícséretetKép De hát volt egy jó mintaKép Megköszönöm, ha elküldöd. Csinálhatod ám tovább, de ha nem érsz rá, akkor szólj és akkor csinálom én.
Nagyon bíztatóan hangzik az a csíkféle!! Én is pöttyöztem 2 napig. Mennek továbbra is a drukkok!!!
Nem is tudtam, hogy ez az Eliza az az Eliza.Kép

GyugyiKép
Amíg pitty-pötty, addig jó!Kép

TizaKép
Még mindig futáselvonókúrán vagy? Mikor mentek síelni? Sikerült a színházjegyeket kicserélni?
Én meg kezdek beparázni, mert a cicim már nem fáj úgy mint eddig, ráadásul az émelygésem is csökkent. Remélem, semmi bajKép
gtünde

Wish Kép
Nagyon szorítok érted Kép Egy kis barnázás még jót is jelentehet! ++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, engem Piri még mindig nem látogatott meg, pedig most szívesen átvenném tőletek Kép

Kép
Kép
szilva069

TüncsiKép
Nyugi!
Szagolj bele a hűtőszekrénybe, rögtön visszatér az émelygésed!Kép
Vendég

SzilcsiKép
Átzavarom hozzád a rüfkét!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Vendég

TüncsiKép
Igen, a férjem még mindig nem enged futni, de helyette gyorsgyaloglok. Azért azt nem élvezem annyira. A színházjegyeket végül sikerült kicserélnem, de nagyon bunkó volt a nő a színházban. El kezdett káricálni, hogy náluk ez nem így megy, meg nem szoktak ilyet csinálni bla-bla-bla. A 4 jegy 30.000 Ft volt, azért nem szerettem volna, hogy elvesszen a pénzem.
Síelni most csütörtökön megyünk vasárnapig, utána pedig a következő szombattól keddig. Jó sűrű lesz, de így jött ki. Legalább gyorsabban megy az idő, mert Valentin nap óta csak vánszorog. Szerintem még ne izgulj, nem feltétlenül kell mindig émelyegni, biztos minden rendben lesz.
UI: munkaundorom van

Kép
Kép
tiza

TündiKép nagyon jó lett a tábla, 28-30 napos a ciklusom rendszeres!
Eddig ment az elképzelésem akkor voltunk együtt a hétvégén mikor kedvünk volt, minden este ittam valami alkoholt vagyis próbáltam elengendi magam.

SzilvaKép nagyon sajnálom hogy még nem látogatott meg a piri, de biztos vagyok benne hogy jó páran átadnák neked. Meleg fürdő, torna próbálkoztál már ezekkel.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
A tornát rendszerességgel űzöm, de a melegfürdőt nem tudom kipróbálni, mert csak zuhanyzónk van Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

WishKép
Én is pont arra gondoltam, mikor olvastam soraidat, hogy volt már rá példa , hogy a barna pötty jót vagyis terhességet hozott.Kép Ne keseredj még el, jó?! Drukkkolok és küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

GyugyiKép
Piri még sehol?

SzilvaKép
Még hozzád sem jelentkezett be, fene a pofáját! Pedig én küldtem! Küldöm még egyszer: Piri fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához! PirPiri fuss Szilvához!i fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához!Piri fuss Szilvához!

Tüncsi:
Még ne izgulj! Küldöm a babanövesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++

Szia IzaKép

CsajokKép
Hogy telt a hétvégétek?

manda

Szia BarbiKép

manda

GyugyiKép
Sajna a szagokra nem vagyok érzékeny. De kicsit azért émelygekKép

TizaKép
Azért bírom az ilyen szolgáltató cégeket. Nem az lenne a dolga, hogy szolgáltasson? Különben is, bármikor közbejöhet vmi, és 30ezer Ft mégiscsak 30ezer Ft. A síelés bizti tök jó lesz. Mire visszajöttök, addigra meg tesztelhetsz isKép Mondjuk egy pozitívat?!

MandaKép
Ella jól mondta, most nincs más dolgod, mint pihenniKép

NoéKép
Köszi a tábla dícséretét! Nagyon klassz lehetett látni a kis tökitKép Képet nem tudsz felrakni?
gtünde

BarbiKép
Ügyes vagy! Csak így tovább, lazán-lazán!Kép

SzilcsikeKép
Sajnálom a hülye pirit. Esetleg forró fürdő helyett engedj forró vizet a hasadra.Kép

A módosításokat jegyeztem, este javítom.
gtünde

Sziasztok,

Nem szoktam örülni a hétfőknek, de most egyszerűen kibújok a bőrömbőlKép
Olyan jó idő van nálunk és olyan jó végre kigombolt kabátban sétálni az utcán!!!
TündeKép
Átírnál a táblában, ma vagyok a 6cn-en és első inszem lesz márciusban.

Lányok én úgy be vagyok zsongva csütörtökön megyek ultrahangra és ott dől el mikor lesz az inszem...bár tudom az első ritkán sikerül de én olyan bizakodó vagyok! Tényleg kicsi az esélye hogy elsőre sikerüljön?
pbj12

JuditKép
Szerintem nem kicsi az esélye. A babaprojectes topikban pont mostanában sikerült az egyik lánynak az első inszem. Úgyhogy csak pozitívan!!
Este javítalak!
gtünde

TüncsiKép
Hát én is ki voltam akadva a nőcin. Meg is mondtam neki, hogy ha így szokott menni, ha nem, ugye nem gondolja, hogy ki dobok 30 ezret az ablakon.
Én is azzal bíztatom magam, hogy ez a három nap csütörtökig csak eltelik valahogy, utána meg ki lesz töltve a napom, nem érek rá agyalni. Mire hazajövünk tényleg 1-2 nap és tesztelhetek. Úgy terveztem, hogy csak március 1-én tesztelek (29.nap), de szerintem nem fogom kibírni és 1-2 nappal előbb fogok, ha nem lesz barnázásom és nem esik le a hőm. Eddig mindig leesett előbb, úgyhogy nem kellett tesztelnem.

MandaKép
Hogy bírod az otthonlétet? Én épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy milyen jó volt a lapar miatti pár nap ágyban fekvés, mert végre hosszú idő után olvashattam. Én csak úgy szeretek könyvet olvasni, ha jóformán le sem teszem. Na, erre évek óta nem volt példa. Lehet, hogy én a lombikot is élvezném, de azért remélem nem kell addig eljutni.

SzilcsiKép
Én eddig is próbáltam terelni a dögöt hozzád, de most méginkább. Én látni sem akarom vagy 8,5 hónapig.

Kép
Kép
tiza

Tizom Kép
Úgy legyen, kerüljön el téged Piri, de jó nagy ívben!

Kép
Kép
szilva069

MandaKép, szia, hogy vagy? Láttom Karcsi kényeztett a hétvégén.Lelked hogy van?

Szilva lehet hogy hülyeség, de ha meleg lábasfedőt raknál a hasadra az talán segítene.

Wish reméljük hogy az a beágyazódás jele volt, szorítok!!!!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép Tüncsibe Kép
Olyan aranyosak vagytok, hogy segíteni akartok. Sajnos egyenlőre semmi előjelét nem is érzem a mensinek.

Kép
Kép
szilva069

JuditKép
Szióka! Drukkolok neked, hogy sikerüljön!!!

IzaKép
Eddig egész jól bírom a fekvést, azért néha sétálok a lakásban. Az első két nap után már nagyon untam, most talán nem. Én most inkább tv-zek és dvd-zem, olvasni nem tom miért, de nincs kedvem. Most a héten már szeretnék keresztszemezni is, meg amit haza hoztam melót pár táblát megcsinálni.

BarbiKép
Eddig még jó a kedvem, ez a hét lesz szerintem a legrázósabb!

manda

Manda Kép
Mikor is lesz az eredményhírdetés?
Még mindig nagyon drukkolok a két kis eszkimónak Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Végre szép tavaszias nap van!!! Erre vártam 3 hónapjaKép

SzilvaKép
Az OK, hogy kádad nincsen, de lavórod csak van?Kép
Elképzellek, ahogy a szép új fürdőszobátokban üldögélsz egy lavórbanKép De nyugi, jönni fog az a fránya piri! Mondom én, pedig mostmár én is türelmetlen vagyok. Eddig egész jól bírtam, de már nagyon várom, hogy mehessek én is.

TüncsibeKép
Nagyon ügyi vagy a táblával, lassan majd átjavíthatsz engem is 28. évesre, mert nőnapkor betöltömKép Jaj most nagyon várom a szülinapomat, mert ha minden igaz, aznap mennék vissza a BMC-beKép És Te se aggódj, én nem hiszem, hogy minden nap ugyanolyan intenzitással kell émelyegni, meg a cickót érezni. Különben neked én is kislányt gondolokKép

VizkriszKép
Én most ott tartok, hogy van két fagyibabám a hűtőben, és remélem március közepén visszakapom őketKép

MandaKép
Akkor ezek szerint mégsem dolgozol? Hát lehet, hogy én is meggondolom majd, lehet, hogy mégis otthon maradok végig. Elég gáz a helyzet a mhelyemen, most próbálom az agyamat arra ráállítani, hogy tényleg ne foglalkozzak az itteni dolgokkal. Végülis hétvégén arra jutottam, hogy minek idegeskedjek én amiatt, hogy vmi munkám nem lesz elvégezve...stb. A főnökeim se idegeskednek azon, hogy nekem sikerül-e a lombikom, lesz-e gyerekem...stb. A Szilárddal meg is beszéltem, hogy ha olyan lesz a helyzet, akkor már lehet, hogy stimu alatt is (bár remélem nem lesz több) otthon maradok. Aztán lesz.rom, hogy mi lesz a cégnél.

Ma jön meg a Progeszteron injekciómKép

SaciKép
Te mikor is tesztelsz?

WishKép
Mennek a drukkok neked is!!! Sztem nagyon bíztató az a valami a teszten, és sztem a barnázás is!

JuditKép
Simán sikerülhet elsőre az inszem!!! Hajrá!!!

Láttátok a HVG-ben a meddőségi kp.-ok sikerességének táblázatát?
mary78

Szilva Kép ulj mosdotalba,,az is jo kad helyett..+ feluleseket probaltad mar?? + szauna?

Wish Kép lesz az meg erosebb csik is, nagyon drukkolok !!! nem lehet konnyu ezeket a napokat kivarni most, de hidd el, hogy el fog telni az ido

Tuncsi, Amica Kép kerdes: fogantatastol szamitva hanyadik napon lehetseges, hogy az embernek hanyingere legyen? az csak a menstruacio elmaradasa utan lehetseges?
Olyan nincs ugye, hogy vki akciozik sikeresen pl dec 1.en es 3. an mar el kezd hanyni ??
kicsit hulye a kerdes, de engem erdekel, mert elegge hanyos voltam ma...

Manda Kép hogy erzed magad? meg mindig otthon?

PBj Kép miert ne sikerulne neked az elso inszem ! ne rolam vegyel mondjuk peldat Kép ,,de sokaknak osszejott mar..

noi Kép koszi !! remelem kovetelek mar hamarosan...Kép

Iza, Krisz, Gyugyi, Barbi Kép -sziasztok,,
saci

Mary- mostaniban van a cikk? hvg
saci

Mary Kép
Csak vödrünk van, abba meg nem fér bele a sejhajom Kép Mos mit tegyek?
Különben meg van kád az új fürdőszobában, csak még nincs kész teljesen, még nem használjuk.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát akkor a vödörrel mégse próbálkozz!Kép

SaciKép
Igen, fent van a www.hvg.hu-n. A lap alján, asszem!
mary78

MAry Kép neztem a neten, de ott nem latom. koszi az infot.
hogy van a gyomrod?? vettel fekete afonyalet? vagy gyogyvizet? Kép
saci

Szilva Kép
A szex is segít. Kép

MaryKép
Ha megteheted, szerintem jobb ha otthon maradsz.
A progiszuri azért nem olyan vidám ám Kép Fáj a helye rendesen, de persze túl lehet élni.

MandaKép
Én meg most pont többet olvasok és kevesebb filmet nézek Kép

Hát lányok, a mai tesztem sajnos fehér, mint a hó.

wish

WishKép nyugi, tudom nagyon nehéz, de még korai a tesztelésre.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MaryKép
Itthon vagyok, mert végig gondoltam, ha nem sikerül, ne ez legyen az oka.
Szerintem, te is légy kicsit majd otthon!

SaciKép
Itt a cikk!
http://hvg.hu/hvgfriss/2006.07/200607HVGFriss2213.aspx

manda

MaryKép megnéztem a cikket, érdekes! Nem semmi hogy durván 900 embrióbeültetésből 300 szülés lesz a végén, de annak nagyon örülök hogy BMC elég jó helyen áll. Megint megerősitettem magam hogy a legjobb helyet választotuk!

SaciKép, veled mi újság, lassan vége a ciklusnak ugye!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SaciKép
A cikknek Hogyan készül a gyerek? a címe.
Még nem vettem, nem voltam patika közelben. Majd talán ma este. De tegnap sem fájt, meg ma sem. Szombaton egy kicsit elkezdett görcsölni, el se hiszitek hogy mitől!? Én ált. szombaton hazamegyek a szüleimhez, és az egyik barátunk szokott hazavinni, mert ő mindig arra jár. Na a lényeg, hogy felkeltem korán, 6-kor, mosogattam. Hallgattam a Juventus-t. Erre bemondják, hogy idézem: "Az irigyelt Marsi-Palik álompárnak csütörtökön este végre megmutatta az UH, hogy kisfiuk lesz!" Na én erre úgy felhúztam magam, mert már eleve nem nézek tv-t sem, mert idegesít, hogy abból csinálnak műsorokat, hogy éppen melyik bemondónő terhes, és akkor én szombat hajnalban mosogatás közben ilyeneket hallgassak! Olyan gyomorgörcsöt kaptam, de komolyan!
mary78

Draga Mary Kép ezen tok felesleges stresszelni magad..orulj a sok bebinek, mert lesz ovoda igy a tiednek is es lesz kov. generiacio aki fizeti (talan) a nyugdijadat...Kép

Barbi Kép meg odebb van,,de koszi, kb 10 nap

Manda Kép koszi a cikket

Wish Kép lombik utan nem ajanljak a szexet? vagy szigoruan tilos?
saci

vki jar a Szemmelwisbe? van onnan vmi friss info?
mert latom, hogy oda nem jarnak sokan (Hvg alapjan) es talan akkor nem kell orakat varni.
privibe is jo a valasz, aki nem akar nyilatkozni itt.
sacixxkukachotmail.com.
Kosz Kép
saci

Sziasztok!
Wish
Még nem adjuk fel!Kép
Én viszont vkinek átvettem a menzijét. Menstruálok. Kiváncsi leszek ebből mi lesz. A szurikúra alatt ugyanis elvileg nem kellene. Persze mondta a doki, hogy az első szuri után még általában van menzi...csak az már sokkal gyengébb. Én elvileg ma vagyok a 17. napon...és megjött. :/ Görcsöl is a hasam, szóval tuti menzi. Remélem többet egy ideig nem látom Pirit...de most ezzel lehet, hogy "megmentettem" vkit. Kép

Kép
vizkriszisback

MaryKép
Marsi-Palikéktóll már én is ki vagyok. Vicc az egész. A legjobban az tetszett, hogy csak úgy heccből megnézték UH-val a pociját és jé ott egy gyerek.
Éppen a HVG-t olvastam, mikor láttam a hozzászólásodat. Ki is keresetem gyorsan. Megnyugtatott, hogy a pécsi klínika is egészen jó eredményeket produkál. Bár remélem nem lesz rá szükség, hogy igénybevegyem. Az én dokim is ott dolgozik.
Akkora hülye vagyok. El kezdtem kiszámolni a százalékokat (sőt végig is számoltam) mire észerevettem, hogy a harmadik oszlopban ott van az eredmény. Most lehet röhögni.

Kép
Kép
tiza

SaciKép
Az én dokim szerint szigorúan tilos. Más dokik engedik, csak a pukció után kell várni kb egy hetet, hogy a punkció sebei begyógyuljanak.
Olyan azt hiszem sehol nincs nincs, hogy kifejezetten ajánlják, mivel az orgazmus oxitocint termel és méhösszhúzódásokat okoz, ami kilökhetik a megtapadni készülő babát. Persze erre is lehet mondani, hogy hülyeség, hiszen a hagyományos úton fogant babák sem löködnek ki, de azt hiszem, aki a sokadik lombikig eljut, ezzel már nem fog kockáztatni. Nekem ráadásul a hasam is szokott fájni, úgyhogy én kívánni sem nagyon kívánom.

wish

A HVG-s staisztikát, azért kezeljétek fenntartásokkal. Ezek nagyon semmitmondó számok igy magukban, az igazi lombikos statisztika az lenne, ha életkorra, beültetett embriószámra, módszerekre és ezek mindenféle keresztmetszerére vonatkozóan is lennének adatok. Az USA-ban nagyon komoly statisztikák vannak, azok alapján már jobban lehet következtetni, ez inkább csak tájékoztató jellegű információ.
Az szerintem nagyon durva pl hogy a sote és a pécsi klinika 38-40%-kal dolgozik, ha ez így lenne, az világszám lenne. Itt biztos vannak olyan háttérdolgok, ami miatt ilyen jók az eredmények.
Például van olyan hely, ahol a problémásabb eseteket élből elküldik, így nyilván könyebb jobb statisztikát csinálni, mintha midenkit megpróbálsz kezelni. Szóval nem egyszerű dolog ez, a legfontosabb, hogy a dokid szimpatikus legyen és meg tudjál benne bízni.

wish

IZa Kép --Kép legalabb egyszer nem en csinalok ilyesmit Kép "welcome to the club" Kép

Wish Kép koszi a valaszt. nem tudtam, de igazad van, ha lombikra kerul az ember, akkor nem kockaztat..
a statisztikakkal kapcs. is egyetertek,,nem kell annyira komolyan venni, de kozeben en a Szemmelwisrol semmit sem hallottam meg,,es hatha nekem az lenne a jarhato ut..

Az azert megnyugtato, hogy nalunk legalabb 5 ot tamogat az allam,,es tenyleg sokkal olcsobb itt, mint pl az Usaban. Meg akkor is , ha tobbet keresnek az emberek

Krisz Kép remelem az en mensimet "vitted el" ...csak sajnalom, hogy gorcsolsz..
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: