Sziasztok!
Tiza
Marha jó a sztori, tényleg lehetne a csúcspontja, hogy ma foganjon meg a bébitek! Mindent bele!
Mi vacsi után csak nagy ritkán tudunk hancúrozni, mert mindig úgy bekajálunk, hogy utána mozdulni se bírunk

Úgyhogy Ti csak lájtosan egyetek
Szilva
Nincsen tokád, én mondom! Nekem is pici ám a fejem, napszemüveget is alig tudok venni, mert mindegyik 5 cm-rel szélesebb, mint az arcom. Sapkát se hordok, mert az meg még lenyomja a hajamat is, és olyan hülyén érzem magam, hogy egy nagy testhez van egy pici gombfej
Szóval barnának képzeltél? Hát nem vagyok messze tőle, ha nem melíroztatnék, elég komolyan barna vagyok
Tüncsibe
Az jó, hogy nem látszott a zavartságom, de azért általában nagyobb ám a szám, mint szombaton volt

Remélem Gábor nem mérges, hogy mégiscsak felkerült a világhálóra, és országos ismertséget szerzett
Karcsi
Jók a képek nagyon, látom ügyesen szortíroztál!
Noémi
Email címem:
matyasmaria@enternet.hu Előre is köszönöm!
Manda
Szerintem én már ugyanúgy izgulok, mint Te!
Majd írj ám, hogy mi volt! Azéé irigyellek!
Barbi
Az Irénkével való megvitatás a legjobb ötlet! Azért ez elég kényes kérdés. Kíváncsi vagyok, mit mond.
Mi is utáljuk a Valentin-napot, de azért reggel rádumáltam a párom, hogy menjünk el vacsizni. Nyílt Fváron egy marokkói étterem, azt akarjuk kipróbálni. Utána meg mozizunk egyet