A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Márta Kép
Értem, akkor tulajdonképpen majd jövő héten dől el igazából a "sorsod". Kíváncsi vagyok, hogy a Jánosban csinálnak-e lapart+ hiszteroszkopiát????? Kitartás Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackó Kép Márta Kép
Már csak azt nem értem, hogy nekem miért nem javasolta ügynökünk a lapart?????????

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
De jó hogy hallom a hangodat!! Kitartás!!! Kép

Márta Kép
Köszönöm a bíztatást. Ahogy már írtam előbb vagy utóbb DE SIKERÜLNIE KELL!!!!
mot

MArta Kép persze, hogy tuleled.. Kép
Szilva Kép ez jo kerdes. Pedig a laparral a mioma is megszunne es tobbet latnanak, hogy mi van "ott bent". Lehet, hogy elobb viszont a miomat csokkenteni kell. A csaj, akinek alma nagysagu miomaja volt, azt is muteni szerettek volna , de nem engedte es igy kerult a nyirobe. ott "lecsokkentettek" vmi gyogyszerrel es akkor laparoztak sikeresen. Egy marad: kerdezni, kerdezni ...es fol ne vagasd magad, csak ha tobb orvos is azt mondja, mert latod, hogy hany csaj irt, hogy miomaval szult , lett terhes...stb
saci

MártaKép
Sajnálom a rossz híreket, de a laparral lehet, hogy meg tudják nyitni a petevezetődet és legalább megint egy lépéssel közelebb jutsz (Te is) a célhoz. A műtét pedig nem borzasztó, igaz nekem csak laparom volt, de a szobatársaimnak meg csak hisztero és még aznap hazamehettek, tehát az a kevésbé igénybevevő. Szerintem meg fogják csinálni egyszerre.

SzilcsibeKép
Remélem a lelked egy kicsit jobban van. Te olyan erős vagy. Izgulok érted.

Ma megyek vissza a dokimhoz, hogy ebben a hónapban el kezdhessük a stimulációt. Nagyon kíváncsi vagyok miket ír fel és majd biztos lesz kérdésem a tapasztaltabbakhoz. Pechemre a ciklus első felében kétszer is fel kellene utaznom Pestre (munka) és nem tudom hányszor és mikor kell majd uh-ra mennem. Az egyik nap pont a 14. cn-ra esik. Azt hiszem kihúzom magam, most a baba a legfontosabb. Tök ciki, de mindent meg kell beszélni a 60 éves férfi főnökömmel, de tök jó, mert megértő és nagyon drukkol nekem.

Kép
Kép
tiza

Iza Kép mazli a jo fonok. Nalam is tok rendesek....neha csodalkozom is..
saci

SackóKép
Én ebben nagyon szerencsés vagyok. Igazán nem nyalizok neki, de fél szavakból is megértjük egymást és mindig azt mondja, hogy nem is tudja mi lenne vele nélkülem (mármint a munka terén), ezért mindent megenged és mindenfelé dícsér, de sajnos hamarosan nyugdíjba megy. Addig remélem teherbe esek.

Kép
Kép
tiza

Sackó Kép
Már elkezdtem másfele is érdeklődni. Ne félj futok azért ezügyben még pár kört. Nem megyek egyből a kés alá Kép Szerintem nem kell csökkenteni, mert "csak" 24 mm-es. Szerintem az nem olyan nagy nem?

Tiza Kép
Jobban vagyok, köszi, de gyötrődöm Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép
csinálnak a Jánosban lapart+hiszterot - maga az a doktorbácsi mondta, aki a HSG-t csinálta. Gondolom, nekem a hiszterot az "árnyék" miatt javasolta, a lapart pedig a "postakürtszerűen" (így szerepel a papíromon...) kitáguló jobb oldali pvez. miatt.

Tiza Kép
köszi a biztatást, én is azzal vigasztalgattam magam az első néhány könnycsepp után, hogy Te is, Kriszta is épp mostanában estetek túl ezeken a szörnyűségeken. Drukkolok, hogy nektek most már könnyebben menjen!
Nálad, ha csak a myoma van, ami esetleg még el is múlhat magától, miért is kellene bármilyen beavatkozás?
gmarta

Szilcsi Kép
csinálnak a Jánosban lapart+hiszterot - maga az a doktorbácsi mondta, aki a HSG-t csinálta. Gondolom, nekem a hiszterot az "árnyék" miatt javasolta, a lapart pedig a "postakürtszerűen" (így szerepel a papíromon...) kitáguló jobb oldali pvez. miatt. Nálad, ha csak a myoma van, ami esetleg még el is múlhat magától, miért is kellene bármilyen beavatkozás?

Tiza Kép
köszi a biztatást, én is azzal vigasztalgattam magam az első néhány könnycsepp után, hogy Te is, Kriszta is épp mostanában estetek túl ezeken a szörnyűségeken. Drukkolok, hogy nektek most már könnyebben menjen!
gmarta

Szilcsi, Tiza Kép
A 15.46-os üzenetet hagyjátok figyelmen kívül! Összekeveredtek benne a mondatok! Amit Szilvának szántam, az Tizánál jelent meg - a 15.48-as már korrekt Kép
gmarta

Lányok senki nem küldi nekem a piritKép

Szilva örülök hogy jobban vagy. Szerintem jobb hogy vársz, nekem is volt több 28 mm-es cisztám és pár hónap alatt felszívodott.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Márta Kép
A myoma nem múlik el magától Kép
Ha a Jánosban is csinálnak lapart+hiszterot, akkor végképp nem értem nekem miért nem jó???????

Kép
Kép
szilva069

Nekem 65 mm-es ciszta "múlt" el, de lehet, hogy itt más a történet!
mot

SzilvaKép
Örülök, hogy már egy kicsit jobban vagy és tényleg beszélj más orvossal is, hátha nem kell műteni.

BarbiKép
Én szívesen átküldöm neked a rüfkét, mert most nálam tanyázik már második napja, hogy rohadna meg.

MártaKép
Gondoltam, hogy valamit összekevertél, de semmi gond.

Lányok, lassan indulok haza. Holnap jelentek, hogy mi volt az én ügynökömnél.
Sziasztok!
Mindenkinek szép (szebb) estét!

Kép
Kép
tiza

Barbi Kép
Küldeném én hozzád szívesen Piroskát Kép

Kép
Kép
szilva069

Jajj Barbi Kép en oromest atadom neked.
TESSEEEEK !

Kép
saci

Köszönöm Kép, Kép, Kép,Kép,Kép el se hiszitek már mennyire várom, de nem kopogtatt, pedig forró fürdő, has gyakorlat, sexKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

tenyleg: inszem utan nem jo szexelni? Noi, Kép te hogy csinaltad?
saci

MártiKép
Nagyon sajnállak a műtét miatt. Remélem jól viseled majd. Jó hír azért,hogy csak az egyik nem teljesen átjárható.

Kép
mofly

Szia Mindenkinek!!
Saci,WishKép
Mennek a drukkok,aztán ügyesen ám!!!!

SzilvaKép
Sajnálom azt a fránya myomátKép
,sztem is jól kérdezősködj körbe,ill.valaki írta a bioptron lámpát,próbáld ki én sok mindenre használom és tényleg jó,persze rendszeres használat mellett.

AmicaKép
ne aggódj,bizti megtaláljátok h mi bántja,pár nap múlva már ő se fogja tudni, utána olyan ördögfióka lesz,hogy aztán azért izgulhatszKép

NoémiKép
Hogy telik az idő!?Annyira jó olvasni a soraidat,csak úgy sugárzik belőle a boldogságKép
Azért majd kérünk ám fotókat,tőletek is Amica,Tündi!!Kép

Gmarta
KépGondolj arra h utána sokkal több esély lesz a babócának,nincs az olyan messzeKép

TündérKép
Jót nevettem az uh-ás sztorin!
Vigyázzatok magatokraKép

Akit kihagytam,bocsi!

Velem semmi jó,ezért nem is irok nagyon,csak olvasok!kb.2 hónap szünet van a bacik miatt,nagyon fájt 5 napig a bal oldalon a hasim,de úgy h lezsibbadt a lábam teljesen,aztán uh-n,nőgyógyásznál meg csomó helyen voltam mig kiderült,h bevan gyulladva egy izom,kaptam rá gyógyit,remélem jobb lesz már!
Jaj, Gyugyi,sorstársak lettünkKép,három napja már én is fogyúkúrázok,kopog a szemem az éhségtőlKép
sok sikert!!!Jó ám az a 4 kg!!!!!
Helló csajok!!
Vendég

MárcsibeKép
Sajnálom, hogy műtét kell, de én is túléltem. Ráadásul nekem külön csinálták a kettőt. Az viszont jó, hogy az egyik petevezetőd átjárható.

EllaKép
Hát csak jövő héten megyek dokihoz. Ha lesz UH és kapok képet, akkor felrakom.
Jó fogyózást!

TizaKép
Nekem mindig a 12. napon volt UH. Várom a beszámolót. Kíváncsi vagyok, mit mond a doki.

SzilcsikeKép
Jó, hogy már jobban vagy.

BarbiKép (tudod milyen nehéz megállnom, hogy nem írjam a neved végére a -ka-tKép)
Szóval, nekem ok a tali. Majd az is kellene pontosan, hogy hol. Mármint, hogy melyik kajáldában stb.
gtünde

Sziasztok Lányok!Kép
Nézzétek este a TV2-t! "Szemünk fénye akció"
Talán egy kis jókedv ránk fér.KépKép

Nekem meg nincs hangom. Így ébredtem. Valami hörgésszerű suttogás, amire képes vagyok. Érdekes napom volt így a suliban a 26 gyerekkel.Kép
Vendég

Sziasztok!

Vannak persze pozitív példák is! Van egy barátnőm, emlékszem, amikor próbálkozni kezdtek és nem jött össze neki egy pár hónap után, ő is kezdett teljesen erre ráállni, nem járt máson az esze - most én vagyok itt.

Aztán kb. egy év után jöttek a vizsgálatok és végül náluk is a beültetés maradt és

ELSÕRE SIKERÜLT

Most 4 hónapos a babája, iszonyat aranyos, most voltam náluk. Én rá szoktam gondolni, az szokott feldobni, hogy másoknak is sikerült - lásd őt - akkor nekem is előbb utóbb fog.

Én ezt a hónapot már feladtam, de ahogy megjön, ami szerintem 1-2 nap lehet már, mert kb. 3 napja barnázok, akkor mehetek a dokihoz és azt mondta, hogy akkor nekiállunk.
katibaba

Sziasztok!!!!!!!!!!
Mot!
Nekem az első inszem sikerült anno,de azóta még a stimulációk se sikerültek...elgurult a labda Tőlem...Nálatok van már!...passzoltam!´KépKépKép
Saci!
Nekem anno a Dévai kimondottan ajánlotta a szexet,már aznap este és másnapra is!Na és be is jött!KépKépKépKépKép
***Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

SziasztokKép

Pár napja nézegetm ezt az oldalt, nagyon tetszik.
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek az normális, hogy az én cicim kb. a 18-19.napon fáj, de csak akkor, ha hozzáérek.Akkor se nagyon. 2napig fáj, aztán elmúlik.A dokim azt mondta, hogy piri megjöveteléig kéne fájnia. Van úgy is, hogy abszolút nem érzem. Hormonálisan rendben találtak.
Még egy: fájdogál a pocim, mintha meg akarna jönni. Ezek szerint akkor babóca most sem lehet?
Hőmérőzés nálam nem működik, mert nem tudok mindig ugyanakkor felkelni.
radar

Mofly Kép
Köszönöm az együttérzést. És nem tudom, jó-e, h az egyik átjárható - akkor akár már eddig is sikerülhetett volna, de mégsem. Az elmúlt 1 hónapban nem nagyon tudtalak olvasni benneteket - veled most mi a helyzet?

Ella Kép
köszi a vigasztalást - én is így próbálom magam nyugtatgatni, még ha igazságtalannak is érzem az egészet. Nem baj, lehet, hogy pár hónap múlva majd együtt örülhetünk, addig meg gyűjtjük az erőt és edződünk. És fogyózunk Kép A héten kezdtem én is, már másfél kilóval könnyebb vagyok Kép

Tüncsibe Kép
Drága vagy Kép Tudom, hogy Te is keresztülmentél ilyen szörnyűségeken. Csak hát amikor az ember türelmetlen és már nagyon szeretne a célhoz közeledni - a cél meg egyre távolodik... Na de pont neked magyarázom?! Kép Inkább igyekszem, hogy mielőbb utolérjelek!
gmarta

MárcsibeKép
OK! Küldöm a gólyátKép

GyugyiKép
Én maradok a HelyszínelőknélKép

RadarKép
Szia, üdv itt! Nekem nem fájt a hasam, amikor terhes lettem. De szerintem ahány ember, annyiféle tünet. Lehet, hogy ami valakinek menzis tünet, másnak terhességi. Hány naposak a ciklusaid? Hányadik napon vagy?
gtünde

Sziasztok Netes Lányok!
Tündér, jó hogy jelentkeztél,éppen akartam kérdezni hogy mizujs.Biztos nagy élmény lehetett a babátok szívhangját hallani.Rendes ember lehet a párod, ha az örökbefogadás is felmerül bennetek,szép gondolat.További boldog babavárást kívánok, ja és szerencsés vagy hogy nem kívánod az édességet,feleslegesen nem fogsz hízniKép
GMárta, végig kell menni a rögös úton, hogy célba érjünk.(ezt magamnak is mondom, nálunk majd később derülnek ki az ilyen kis "apró részletek")Majd szorítok!
GTünde,kellemesen izgalmas babavárást neked és a párodnak!
Saci, szurkolok neked is, várom a jó híreidet!
Megyek, megnézem mikor kezdődik az esti film, biztos jó mulatság lesz!Sziasztok!!!!!!!!
andisuti

TüncsiKép
Valszeg mi is helyszínelőzünk. A filmet meg felveszem videjóra.Kép
Vendég

Szia GTündeKép

Változók a ciklusaim. 24 és 27 nap köztiek. Ma a 26. napon tartok. Végülis ne görcseim vannak, hanem olyan furcsa feszítő, puffasztó érzés, mintha wcre kéne mennem.Ez piri előtt 2 nappal szokott lenni, 1 napig. Most meg volt már hétfőn is, meg azóta is szinte folyton, csak éjjel nem.
Volt egy vetélésem már, és akko is ilyet éreztem. olyan furcsa ez az érzés, nem is tudom pontosan megfogalmazni, de vmi ien feszítő, puffasztó, meg mintha már a 3.napon lennék, olyasmi érzés. Na, ennyire telikKép

Neked Gratulálok a pici babókádhozKép
Mennyi ideje próbálkozatok ha megkérdezhetem?
Még nem nagyon néztem meg visszafele a tényállásokat.
radar

SziasztokKép

SzilvaKép
Drága, nyugi eljön a te időd, csak még az élet kicsit próbára tesz! De tuti, hogy ezen is túl leszel és elnyered méltó jutalmadat! Annyira megérdemled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

MártiKép
Neked is hasonlót írok, tudom, hisz írtad is, nehéz, hogy már nem kezdhettek neki a projektnek, de előbb minden legyen ok-és és utána könnyebben veszed a következő akadályokat!

Nekünk Csajok, itt mindnyájunknak az jutott, hogy küzdenünk kell, nem kapjuk az élettől ingyen azt, amire oly nagyon vágyunk: egy pici babát!
De annál felkészültebbek és érettebbek leszünk, ha már a kezünkben tarthatjuk!

Nagy szavak, amiket írtam, de hát ez jutott nekünk!

Én mostanában sokszor elgondolkozom azon, hogy lesz-e, remélem azért igen, még max. 1 stiumus protokoll és azt hiszem, ha annak sem lesz eredménye, leállok!
De addig még bízom, hogy sikerül és végre lesz kisbabám!!!

Pusszancs!

manda

RadarKép
Mi 2003. február óta próbálkoztunk. Volt 3 sikertelen inszemem, már a lombikra készültünk, csak gondoltam, előtte kihagyok-pihizek 1-2 hónapot. És ez a taktika sikeresnek bizonyult.Kép
Ha még nem vérzel, az jó. Ha pár napot késik, akkor akár tesztelhetsz is. Én nagyon szorítok Neked is!!
Most megyek, mert leragadnak a pilláim. Jóéjt!
gtünde

Még annyit, hogy az én ciklusaim is kb. ilyen hosszúak voltam. A 30. napon teszteltem először pozitívat.
gtünde

Sziasztok!
Nekem tegnap derült ki, hogy az egyik kolleganőm endos volt. Még 1998-ban derült ki, kivették a bal petevezetékét, petefészkét, a méhéből is egy darabkát. 1 év hormonkúrára fogták (Danoval)...annyira szenvedett a mellékhatásoktól, hogy nem is dolgozott. Utána az első babóval egyből spontán terhes lett....a másodikkal pár hónapot próbálkoztak de már ő is 2 hónapos lassan. Kép

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Tegnap voltunk a nőgyógyászomnál. Kenetet vett, ha nincs semmi baci, akkor meg lehet csináni a HSG-t 13-án. (ez a ciklus 15.napja). Ha baci van, előbb azt kikezelik és csak utánna HSG, mert a folyadékkal beküldött esetleges baci nagy bajt tud csinálni. Ha minden jól megy nem csúszik a stimu kezdete, mert az ugyis csak a köv. ciklus 21. napján indul.
Meséljetek a HSG-ről!!! A méhszáj "nyitás" mennyire fáj? A folyadék a vizsgálat után szépen "kicsorog"?
mot

Krisz Kép hogy lehet vki terhes, ha a mehebol egy darabot kivettek? az elet fantasztikus dolgokat produkal. Akkor nekunk is sikerulnie kell...

Tuncsi, tobbiek Kép meg nem jott meg. Osszesen 1 potty barnazas ma. tegnap is volt egy keves. tali a mammutban a III on, a miro kavezoban lesz. (Mammut 1 ben van) foglaljunk asztalt? vagy aki eloszor odaer az foglal helyet?

VAn Vki akivel utrot szedettek ??? ( + duphastont?) nektek is eltolta a mensit???

MAnda Kép igazad van, amit a kuzdesrol irtal. De ha veletlenul nem jon most ossze nektek (de OSSZE FOG !! ) , akkor nehogy maaa nem probaljatok eg ujra?? akkor mi lesz a kuzdessel?? Kép

Andis Kép koszii

Kandi Kép kosz a valaszt, mi is akcioztunk, csak most atfutott az agyamon, hogy nem kellett volna ??
kivanom, hogy a labda hozzad is guruljon..

Mot Kép hsg, az atjarhatosagi? ha az, az egyaltalan nem faj, nekem 2 x is csinaltak, olyan mint egy nogyogyaszati vizsgalat..ennyi.Vigyel magaddal egy kicsi betetet, de nem sok csorog ki utana..
saci

VAn Vki akivel utrot szedettek ??? ( + duphastont?) nektek is eltolta a mensit???
saci

SaciKép
Még egy stimut megpróblok mindenképpen, utána lehet, hogy többet nem.

Nekem sajna kicsit tolt az utro, de neked nem biztos, hogy fog.

Puszi!

manda

Saci szerintem foglaljunk asztalt az a biztos.

Saci KépIgazán ígéretesen hangzik, hogy elkerül a mensid, remélem nálam fog koppogtatni a jövő hét elején.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
akkor ennek a mostaninak kell sikerulnie
es az utro remelem nem nagyon tolja el,,mert enm birom ezt a varakozast...Kép ha a tuncsit nezem, akkor holnap tesztelhetek, mert hasonlo a ciklusom...haaaat...
saci

Barbi Kép megprobalom megszerezni a szamat a kavezonak, es hany fore foglaljam?milyen neven? babanet ? KépKép

koszi a biztatast, en is nagyon remenykedek, es remelem nem az utro tolja el a mensit...kozben meg minimalisan barnazok..
saci

Saci elküldőm a táblázatott és abból kiderül hogy hányan jeletkeztünk.Babanet találkozó az jó, de tölem az én nevemre is lefoglalhatod.

Lányok mindenki jönn jövő szombaton akit bejelöltem a találkozóra?<!--attachment: babanet-talal_-350581.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.9**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci Kép
Inkább "Ma megint megjött"-re foglald az asztalt Kép

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Neked nem fájt a pocid a Puregontól? Nekem most elkezdett fájni olyan löketszerűen a baloldalam, nem tudom attól van-e vagy mástól, meg kicsit hányingerem van. Olyan mensiszerűen fájogat.

SaciKép
Köszi előre is a foglalást, mi ketten megyünk, hozom Karcsit is.Kép

Nyugi, holnap akkor majd tesztelsz, addig pihizz és ne izgulj!!!

manda

barbi- az 11 fo ! de joooo ! a babanet nevet viccbol mondtam Kép nehogy mar ugy fogaljam Kép Akkor foglalom BARBARA neven, az jo??
vagy mi a vezetekneved? bar szerintem a barbara is eleg, nem?
saci

Én tuti megyek! Páromat vihetem???

Igen, átjárhatósági a HSG. Mégpedig a folyadékkal feltöltés+röntgen módszer lesz.
mot

CsajokKép
Valaki nem válaszolna a kérdésemre?

Barbi?

manda

Nekem se válaszol senki a HSG-vel kapcsolatban! Kép
mot

Sziasztok, jó reggeltKép

BarbiKép
Én biztosan megyek a talira a férjem nélkük, de ő visz fel Pestre.

MandaKép
Szívesen válaszolnék, de én még nem kaptam eddig semmit.
Mától kezdem nyomni a hormonokat. 5 napon keresztü 2x Closti, és szuriznom kell magam 75 egység Gonallal és végül, ha minden jól megy tüszőrepi Ovitrelle-vel. Kicsit izgulok a szuri miatt, magamat még soha nem böktem meg félek nehogy eltolja az egységeket v. hogy mikor kell beadni a nagy izgalomban, de azért biztos menni fog. (Remélem.)

SackóKép
Drukkolok, már alig várom, hogy tesztelj egy pozitívat.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: