A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VKriszKép
Tuti a rucidKép Álomszép menyasszony leszel azon a csodás napon, meg helyenKép

GTündeKép
Szívből gratulálok a babócádhozKép

És mindenkinek minden jót kívánokKép
haga_28

KriszKépKép

Ez a ruha GYÖNYÖRÛ!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Márta Kép
Reggel be kell menned a BMC-be, kis pakkal (törcsi, papucs, betét, póló). 10 óra körül szokták a HSG-eket elvinni a vizsgálóba egy másik épületbe. Ott megcsinálják a vizsgálatot, ami nem több 10 percnél. Van akinek fáj, van akinek nem. Remélem te a szerencsések közé fogsz tartozni. Azért ne aggódj túl lehet élni Kép
Azután megvárod a zárójelentést, és már mehetsz is haza! Sok sikert hozzá! Mikor is lesz a HSG-d?

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Értem már, illetve sejtettem, hogy ezért mentél. Remélem a piros ruhás rüfke megtalál holnap, hogy te se maradj le mögöttünk Kép
Éljen Piri (kivételesen) !

Kép
Kép
szilva069

Kriszta Kép
Szerintem is gyönyörű a ruhád Kép
Ez most melyik? Az első választás?

Kép
Kép
szilva069

Szilva069
Hogy vagy? Mikor kezdesz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mot Kép
Szia! Nincs semmi kérdésed? Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

SzilvaKép
Na, ma reggel megtalált a Piri, szarul ébredtem, hasfájásra, később már a derekam is fájt, úgyhogy Algopyrint kellett bevennem. Most már jobb egy kicsit. Most meg majd rohanhatok utazási utalványért a Nővédelmibe. Úgy rühellek oda menni, tök a bunkó a recepciós csajszi fiatal, de semmi kedvesség nincs benne.

Remélem MaryKép már te is jobban vagy?! Látod, követtelek egy kis késéssel!Kép

WishKép
Légy szíves írj be: ma van az 1 cn-om! Hurrá!!!!!!!!!!!!!Kép

Puszi mindenkinek!

manda

SzilvaKép
Biztos jót tett Sz.ügynök a "botjával", hogy a Piri ilyen gyorsan megtalált!Kép
Mondjuk fájt is utána egy picit a pocom!

manda

Sziasztok!
Ebben a két napban nem voltam valami aktív, de szerdán konfi volt, csütörtökön meg csak fél napot voltam. Olyan fáradtság jött rám, hogy hazamentem lefeküdni. Tök jót aludtam.

KriszKép
A ruha nagyon szép és Te is biztosan nagyon szép leszel benne. Úgy irigyellek. Nekem nagyon kellemes emlékeim vannak az esküvővel kapcsolatban. Kár, hogy csak egyszer lehet ilyen az embernek (jó, tudom, hogy többször is férjhez lehet menni, de az már nem olyan).

SackóKép
Tudom a véleményed a tamponról, de én továbbra is csak azt vagyok hajlandó használni és még sosem volt semmilyen fertőzésem. Ja, és csak szexis bugyit hordok. Szóval szerintem van aki hajlamos rá, van aki nem. Nem vagyunk egyformák. Emlékszem a lapar előtt is elrémítettél a síeléssel kapcsolatban, aztán már 6 nappal utána simán lefutottam a szokásos távomat.

Kép
Kép
tiza

KriszKép
Szép a ruhád. Szerintem ne válassz egyszerűbbet.

TündeKép
CSak viccelek. 10 nap múlva nem kéne megjönnie. És úgy döntöttem, miért is ne sikerülhetne?

Csináljunk kitűzőt a nicknevünkkel. Kép Biztos néznének az emberek.

Kép
mofly

Manda Kép
Jaj de jóóóóóóóóóóóó Kép Örülök, hogy végülis nem kellett annyit várni Pirire!
Azt a bunkó recepciós csajszi meg szard le! Kit érdekel. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben, hogy tuskó a lány! Kép (Mondjuk ez inkább neki legyen ciki)
Sz. ügynök "megbotolt"? Ez jól hangzik. Lehet, hogy már nekem is az hiányzik Kép Kép Kép
Én is kértem ilyen üa. elsz. papírt. Ma megyek érte a háziorvoshoz.

Sackólány Kép
Drukkolok neked a jövőhétre! Mikor akarsz tesztelni?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Már nem tudok mit kérdezni Kép

Jön a hétvége! Kép Aztán két nap meló Kép
Szerda szabadnap Kép És információ szerzés Kép
mot

Mot Kép
Örülök, hogy belevágtok végre Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

MandaKép
Hurrá-hurrá! Gondoltam is tegnap, hogy majd ügynökünk megturkál egy kicsit, aztán tuti megjönKép Tök jó, hogy egy nap eltéréssel megyünkKép
mary78

HagaKép
KösziKép

MandaKép
Végre!! Mennyi babásunk lesz itt februárban.Kép De a talákozóra el tudtok jönni, nem előtte lesz a transzfer?!

Szilcsike, MaryKép
És nektek mikorra várható a transzfer??

MoflyKép
Igazad van. Akkor kívánom, hogy 10 nap múlva ne jöjjön meg!Kép

SackóKép
Mikorra nem várod Pirit? Olyan jó lenne, ha elkerülne!

TizaKép
Nagyon gyanús nekem ez az álomkór!Kép

MotKép
SziaKép

VKriszKép
Nagyon szép a ruha. Ez most melyik? Az első választás?

Csajszik!
Azért jó lenne azt is lefixálni, hogy melyik Mammutban, és azon belül hol lesz a tali?!
Ja, és jön még Mandáén kívül valakinek a párja? (Hú, érthetően írtam ezt?)
gtünde

Kép
Kép

wish

Tüncsanyu Kép
Én majd inkább szerdán nyilatkozom a transzfer várható idejéről. Akkor már tudni is fogok valamit.
Az én férjem nem akar jönni, pedig hívtam. Bár az én jelenlétem is kétséges. (Tudod miért?)

Jól vagy, kismami?

Kép
Kép
szilva069

WishKép
Légyszíves írj majd át a táblában: ma van 2. cn.
Köszönöm!

TüncsibeKép
Hogy vagy ma? Én úgy számolom, hogy nekem kb. vagy 10.-én, vagy 13.-án lesz a transzfer. Szóval a tali ezért nem biztos nekem.

SzilvaKép
Nekem pont úgy fog kijönni, hogy pénteki napra esik majd a 16. cn, hétfőre a 19. Remélem nem kavar be a hétvége. Bár ugye a tüszőrepitől függ, hogy melyik nap lesz a transzfer.
mary78

Javaslom a Mammut II-t. Ott vannak beülős helyek. A palacsintásnál lehetne találkozni, az középen áll, mindenki megtalálja. Ahol a Sushi-bár van.

WishKép
Mégis szeretnék bekerülni a táblába. Hátha szerencsét hoz. 2004. július. 29-30 nap, rendszeres. 20.cn. Budapest, 33év, kivizsgálás van folyamatban. Köszönöm.

Kép
mofly

MandaKép
HurráKép Akkor azért használt az ijesztés nálad is Kép

KriszKép
Nagyon szép a ruha.
Bár a barlanghoz jobb lenne valami ősasszonyos, nem? KépKépKép

Akárhogy is nézegetem a naptárat nem túl valószínű, hogy el tudok menni a talira Kép.
Ma megkaptam az első szurikat és hétfőn megyek majd tüszőnézőbe, remélem szépen elkezdenek nőni addigra. A legnagyobb bajom, hogy nem tudok dolgozni.
Ezt a ciklust nyomom reggel óta: pisi (kb 5 perc), visszakellenezökkeniamunkábadeelöbbmegnézemírtak-evalamitalányok (kb 5 perc), álmodozás, hogy sikerül-e a lombik (kb 10 perc), hüppögés és sírás, hogy mi lesz ha nem sikerül (kb 10 perc)nagynehezen dolgozás (kb 15-20 perc), majd a francba már megint pisilni kell Kép.
A sok pisilés a sok ivástól van, meg kell igyak legalább két liter vizet, de én három fölött nyomom, biztos, ami biztos.
Ugye, hogy nem lehet így dolgozni!

wish

Mary Kép
Háááááááááááát, kíváncsi vagyok melyik nap fogja csinálni ügynökünk neked a transzfert????????
Ne aggódj, biztos megoldja, tudod, nagyon ügyes Kép
Nekem hétfőre a 17. cn. esik.

Kép
Kép
szilva069

Wish
KépKépKép
Ma én is ugyanezt csinálom. 5 percenként szaladgálok pisilni, de még munkaundorom is van, semmit nem haladok. Aztán nézegetem a naptárat, hol is tartok, mikor szűlnék, mikorra időzítsem a nyaralást... Én képtelen vagyok napi 1-1,5 l-nél többet meginni.

Kép
mofly

Wish Kép
Ha ez vígasztal, én is iszom, mint állat a vizet, és én is egyfolytában járok pisilni. Aztán meg én is azon filózok, hogy mi lesz, ha ebben a ciklusban vissza se kaphatom a fagyibabáimat???? Próbálok nem is tervezni előre. Azt már megtanultam ez alatt az idő alatt, hogy valahogy semmi nem úgy alakul, ahogy azt eltervezzük. De azért egyre optimistább hangulatba kerülök Kép
Megértem a problémádat, de azért próbálj lelkileg is ráhangolódni a lombikra, méghozzá + értelemben. Remélem az is segít, hogy én nagyon drukkolok nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

TüncsanyuKép (Hi-hi Szilva, ez tetszett)
Még korai lenne a babásodás miatti álomkór, mert tegnap még csak 23. cn-on voltam. Egyébként sem akarok minden apró jelből arra következtetni. Most nem érzem azt sem, hogy az lennék, azt sem, hogy nem. A cicim, pocim fáj egy kicsit, de az máskor is szokott. Nem is igazán álmos, inkább hulla fáradt voltam tegnap, csak azt nem tudom mitől, mert futni sem voltam. Ma már jól vagyok.
Az én párom nem jön, de valahogy nem is szeretném.

Lányok! Nekem állandóan telepíteni akarja a Babanet a Macromedia Playert. Nálatok is v. csak az én gépem hülyült meg és mit tudok vele kezdeni?

Kép
Kép
tiza

CsajszikKép
Köszi a lelkendezést!

Wish, Mary, SzilvaKép
Sajnálom, ha nem találkozunk, de a transzfer most fontosabb és csak összejön majd a köv-őre egy kismamákkal bővített tali!Kép

Mi szerintem csak azt követő héten transzferezünk, nálam még a 20-22.cn. is jó, mivel a múltkor is 20.cn.-on volt, biztos a hosszú ciklus miatt.

KriszKép
Nagyon szép a ruhád, és te is gyönyörű leszel! Izgalmas igaz?! Nekem is nagyon szép és kellemes emlék az esküvőnk, már nem is hiszem tegnap volt 5 éve és 5 hónapja.

Hogy megy az idő!
Azt hittem, hogy ilyenkor már két gyerekkel leszek otthon!
Hát ez van!

manda

IzaKép
Nekem is ez volt és a végén leigeneztem!
Hogy jól tettem-e nem tudom, most már minegy!
Majd a rendszergazdánkat, ha zavarja, csinál vele valamit!Kép

manda

MandaKép
Drukkolok Neked. Én nem merem leigenezni, de az informatikusnak sem akarok szólni (kicsit ciki lenne, ha kiderülne mivel töltöm az időt a mhelyemen.) Egyébként ma semmi dolgom, nagyon ráérek. Már alig várom, hogy 1 óra legyen és mehessek haza.

Kép
Kép
tiza

Manda Kép
Nagyon fogom sajnálni ha nem találkozom veletek, de azt mégjobban sajnálnám, ha elmaradna a transzfer.

Kép
Kép
szilva069

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!
Sok sétát a hideg, de friss levegőn!!!!!

Kép
mot

Szia Mot Kép

Én is elköszönök, lassan én is megyek!

Jó hétvégét Lyányok Kép

Kép
Kép
szilva069

JÓ HÉTVÉGÉT ÉS KELLEMES PIHENÉST SZILVAKép ÉS MOTKép

manda

Sziasztok!
Igen lányok ez az a ruha amit végül választottam. Kép
Megy a drukk mindenkinek!!!
Kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback

Kriszta Kép
Nade, először is ezt választottad?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Te nem mentél még haza?

manda

Manda Kép
Ááááááááááááá ne is mondd! Úgy volt, hogy már 2-kor lelépek postára, de jött a könyvelőnk, és megcsináltuk a K-s nyomtatványokat, meg a Szilárd adóbevallását. Így aztán nem sikerült hamarabb elmennem Kép
Most már 4-ig maradnom kell Kép
De nem sokára a 4 óra is eljő Kép
Te már otthon?

Kép
Kép
szilva069

MoflyKép
Legyen benne részedKép
Legyen benne részetek Kép

StellaKép
Köszi a gratulátKép
Ámulok és bámulok, hogy micsoda osztódási sikeretek van. Hasonló tapadási és kihordási arányokat kívánok Kép

MiliKép
Pihenj és babásodjKép
Ha továbbra is lázasnak "érzed" magad, akkor sínen vagyKép
Néha a párom csók után ugrik a hőmérőért, hogy baj van, aztán bennfentes mosollyal közli, hogy Gyöngy-növelő hőmérsékletem van Kép (37,2-37,5)

SaciKép
A jelek sosem a naptárhoz igazodnak Kép

EllaKép
IgyekszünkKép

AndisutiKép
Amikor ilyen bajaim voltak, akkor vettem filteres cickafarkat, belevágtam a kádba, engedtem a forró vizet, mire hűlt annyit, hogy bele menjek, addiga az is kiázott Kép
Mi is Szegedre járunkKép
A Káliba be szoktunk integetni - ki tudja, nem-e egy netes ismerős csücsül épp bent Kép
Johnsons Kép Kép Kép Lassan érik a jó gyümölcs, tudod Kép

HagaKép
Köszi, az ötlet tetszikKép
Még hivatalos oldalt nem találtam arról, hogy a Gyöngy anyakönyvezhető lenne, ezért írni fogok az anyakönyvvezetőnek (meg előtte beszélek is vele).
Már csak az kell, hogy a doki azt mondja: lányka ül a pocakomban Kép
jó, most látom a következő leveledetKép Akkor nem írokKép

KriszKép
Hol lehet megnézni a ruhádat?

MandaKép
Örülök, hogy megjött. De az utazási papírt nem lehetne a háziorvossal elintéztetni. Hülyék mindenütt vannak... SAjnos...
Esetleg nem lehetett volna, hogy apa botoljon meg Kép ?

Mofly, Mary, Szilva, Tiza:9
HajráKép
tündér11

HI! Kép

Tündér!

klikkelj Kriszta nevére és akkor meglátod a profiljában a csodaszép ruháját! Kép

Kép
lara26

Jaj jaj csajok! Kép Remélem Viktornak is tetszeni fog a ruha.
Szilva
Nem, először, amikor voltam ruhát nézni két ruha között vaciláltam. Először nem e mellett döntöttem, hanem egy hagyományos mellett. De aztán rágott a kétség, két nap múlva visszamentem és azt választottam, ami benne van a profilomban. A régi ruhát majd legfeljebb felteszem ide a szövegek közé...az úgyse titkos.
Van egy kis sztorim ezzel kapcsolatban:
Azt mondta az eladónő, hogy eddig egy ilyen menyasszonya volt, aki többször visszajött mert nem tudott dönteni. És ő is az én régi ruhámmal (a Bogival) volt így. Elment a szalonba, megnézte a ruhát, távozott. Később visszajött 3 emberrel, még nem döntött. Később négy emberrel, akkor se döntött. /Mondom a nőnek:ez a ruha el van átkozva Kép/ Aztán visszament 8 emberrel...stb /Mondom: tényleg el van átkozva/...Erre azt mondja nő:de végül a Bogit választotta. /Ó-mondtam/...Erre az eladó: de az esküvő végül elmaradt. Kép Na szóval, lényeg a lényeg...azt a ruhát nem fogom visszasírni. Kép

Mellesleg már elég jól vagyok...de még vérezgetek.

Nagyon nagyon kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Babázós lányok!
Általában csak esténként tudok leülni a géphez, ez a hetem elég húzós volt,minden délutánom kihúzódott.De ma PÉNTEK van, és holnap mégcsak mindig szombat, jó lesz egy kicsit lazítani.
Wish, nagyon tetszik a táblázat, ügyi vagy.
Manda, nekünk is az 5. házassági évfordulónk lesz idén.Nagyon boldog voltam az esküvőnkön, tényleg jó buli volt a lakodalom része is.Persze akkor még a rózsaszín szemüvegen keresztül nem sejtettem, hogy milyen próbatételek állnak még előttünk. De ezzel együtt is szép az élet, eljön majd a mi babázós időnk is.
Tündér, lehet hogy találkozunk egyszer Szegeden,tudod milyen kicsi a világ.Én örülnék neki, majd értekezünk még erről, ha aktuális lesz.Mindenesetre drukkolok, hogy jól menjenek a dolgaid!
andisuti

Krisz! Nagyon szép a ruhád, elegáns a hosszú fátyollal.Jó készülődést a nagy naphoz (is) !
andisuti

Tiza, csak azt szeretném mondani, hogy sajnos én sem bírok napközben betétben lenni.Esténként használom csak, napközben még itthon is mindig tampont használok.Pedig már máshol is hallottam, hogy nem tesz jót a hüvelynek az állandó t.használat, és állítólag az illatosított tisztasági betétek sem ajánlatosak.
Mindenkinek jó éjt, látom csak én vagyok ilyen éjszakai bagoly.Holnap jövök,sziasztok!
andisuti

Tündér , van nekem is Utónévkönyvem, közel 3000 névvel.Na és mi van a női gy betűnél?
Gyémánt,Gyopár,Gyopárka,GYÖNGY,Gyöngyi,Gyöngyike,Gyöngyvér,Gyöngyvirág,Györgyi,G yörgyike
GYÖNGY: Egy régebben elterjedt női név, a köznév alapján.Névnap: Január 18.,május 12.,14.
NEM szerepel a név mellett, hogy"nincs a hivatalos névjegyzékben".
andisuti

Sziasztok!

Én a BMC-be járok topikba szoktam irni, és most rátok találtam Kép Mandát ismerem is onnan, szia Manda Kép
Röviden annyit rólam, hétfőn punkcióra megyek 12 petécském van Képtavaly október körül kezdtük,azonnal lombikprogi lett,mert kevés a "kiskatona".
Szurkolok mindenkinek,minnél hamarabbi babásodást! Kép

chesti

Sziasztok
Csak egy pillanatra jottem Tegnap megvolt az ET. Mind a ketto baboca szépen fejlodott és mind a kettot visszakaptam. Most jon a kéthetes reményteljes várakozás és azután vérvétel. Koszonom a drukkokat.
mili

Szia Chesti! Tavaly október óta nagyon gyorsan haladtok.Én nem tudom mi az a punkció, gondolom a lomkik előkészítéséhez tartozik.Nálam még csak ezután lesz a vérvétel a pvezeték átjárhatóság,és utána gondolom az inszem vagy a lombik.Igazából most ismerkedem ezekkel a kifejezésekkel, habár 3 éve nem jön a baba.Vártam, hogy talán mégis sikerül a spontán teherbeesés, mindenféle cécó nélkül.Sok sikert kívánok!
andisuti

Andisuti!
A punkció pete leszívást jelent Kép hogy ilyen gyorsan már itt tartunk, hát nem sok mindent tudnak csinálni azzal ha nincs elég "kiskatona" azért lett mindjárt lombikprogi.

Milli!
Drukkolok neked én jővőhéten megyek beültetésre Kép

chesti

Értem, náunk komolyabb bajt még nem találtak/engem még nem is nagyon vizsgáltak/, a férjem második lelete jó lett, de látod még mindig semmi.Egyre inkább úgy érzem, hogy nekünk is segítségre lesz szükségünk, de most végigcsinálom.Mese nincs, elmúltam 31.Minden jót a továbbiakban, majd még beszélgetünk. szia
andisuti

MiliKép
Szorítok értetek. Küldök babatapit.Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: