A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggel Mindenkinek!

Stella Kép
Tényleg 29 ill. 27 petesejtet szívtak le? És hány termékenyült meg? Nagyon szurkolok és néha nézz be hozzánk!!!!! Transzfer után meddig voltál otthon?

Andisuti Kép
Sajna, párom kiskatonái nem elég fürgék 16 millióból 5% mozog csak!

Szilva Kép
Mindjárt vége a hétnek!!! Kép
mot

Sziasztok Lányok!

Pár napja olvaslak benneteket, konkrét kérdésre keresem a választ nálatok, hátha tudjátok mi lehet.
2 évig fogamzásgátlót szedtem, aztán abbagytam. Elég balga módon, mert a levélből már beszedtem 7 szemet. 4 napra rá jelentkezett a megvonásos vérzés. És ami a kérdésem lenne. A vérzéstől számítva kb. 15-20 napra egyik nap elkezdett fájni a mellbimbóm, de nagyon. (azóta is, 4 napja)És a jobb oldalam fájdogált, egészen lent a hasam alja, de csak 1 napig. Szerintetek ez miféle működést jelent ott bent??? Mi történhetett?. És ez a mellfájdalom, ami még megvan most is?
Tudtok nekem mondani valamit a tapasztalatatok alapján?
Köszönöm és sok sikert mindenkinek. Egyenlőre én várom, hogy visszaálljon minden az eredeti kerékvágásba. Bár nem védekezünk, ki tudja így gyógyszer után, mikor jön össze....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda Kép

Én egy orvos felkeresését javaslom!!!!

Mindenki Kép
Meséljetek, hogy a stimuláció alatt a hízás milyen mértékű lehet?

Munkahelyén, ki, hogy oldotta meg a távolléteket? Szabi, táppénz? Főnök mindent tudott?
Ki,mikor, hogy sportolt?
mot

Jó reggelt!
Koda
Én ismerek olyan aki abbahagyta a gyógyit ily módon mint te és azonmód babás is lett. Persze ő nem akart. Kép A hormonrendszerednek biztos nem tett jót, hogy így hagytad abba. Légy kis türelemmel....de ha eltelik az utolsó vérzésed kezdetétől 28 nap, sztem tesztelhetsz. Na nagyon fáj vmid fent vagy lent, akkor inkább fordulj orvoshoz, egy uh sok mindent megmutat.

Csajok!
Mondtam tegnap a páromnak, hogy őrlődöm, nem a megfelelő ruhát választottam. Döntöttünk:ma visszamegyek a szalonba és ismét felpróbálom mind a kettőt. Kép Tudjátok, ezzel amit választottam az a fő bajom, hogy hasonlít a régi ruhámhoz...persze csak nagyvonalakban....és ez rossz érzéssel tölt el. A másik,ami még szóba jön, sokkal egyedibb. Elmegyek, viszek magammal vkit, hogy le is fotózzon és majd feldobom ide a képet pár napra,ok? Tiszta zizi vagyok, nem?

Kép
vizkriszisback

Más:
Visszafogytam a karácsony előtti súlyomra!!! Kép Már csak azt várom, hogy rendbejöjjek a műtét után és indulhat az alakformálás. Kép

Kép
vizkriszisback

Lányok ahogy a táblázatott nézem febr. 11-én lenne a találkozó időpont még nincs, de szerintem a délelőtti időpont lenne jobb, többen jönnek messzebről. Szerintem ha 10-11 között találkoznák az talán mindenkinek jó lenne( addigra a vonatok is felérnek a kávézók se nyitnak 10-nél előbb).De nekem bármelyik időpont jó én elég hammar odaérek.Szavazásra bocsátom a kérdést!<!--attachment: babanet-talal_-343509.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.9**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kimaradtam a táblázatból Kép
Nekem mindkét időpont megfelelő! Kép
mot

Sziasztok!

Ma reggel engem is megtalált Pirikénk, ami tök jó, mert már 6.-án mehetek drága ügynökömhöz!!
Két nappal korábban jött, de éreztem is, hogy előbb volt pé-m.

MandaKép
Mi van veled? Most tényleg elmentél a BMC-be?
mary78

Nekem a szombat lenne jó, nem tudom hogyan kell jelezni.

Kép
Kép
tiza

Lányok itt az új tábla!
Valakit kihagytam szóljon!

<!--attachment: babanet-talal_-343624.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*17.9**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Csajok
Végre JOHIREKET kozoltek velem. Mindketto petike megtermékenyult. Holnap ebéd korul lesz a transzfer. Tudom, hogy még koránt sincs vége, de annyira orulok, hogy végre idáig is eljutottunk. Képkoszonom az eddigi drukkokat.
mili

MiliKép úgy örülők ,bízom benne hogy végre jó dolgok fognak jönni!Holnap egy jó nagy kupacot kívánok és a következő 9 hónapra!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MárcsibeKép
Jó hallani felőled. Remélem, mielőbb túl leszel a hiányzó vizsgálatokon, és bele tudtok végre kezdeni a babagyártásbaKép Köszi a gratulációt! Annyira megijedt a petefészkem a várható lombiktól, hogy gyorsan kibocsátott egy megtermékenyülni vágyó petikétKép

MiliKép
Szuper!! Nagyon drukkolok, hogy meg is tapadjanak a kis babakezdeményekKép

IldiKép
Engem érdekelne a recept. Köszi!

KodaKép
Sajnos nem tudok segíteni, de szerintem is érdemes lenne felkeresni egy orvost.

MaryKép
Hurrá!! Neked is vannak fagyibabáid, ugye?

VKriszKép
Várjuk a képeket!!
gtünde

StellaKép
Gratula a két babáhozKép

Manda, sajnálom! Nem tudtam. Kép

KriszKép
Gratula a ruhádhoz, a pocidra nagyon vigyázz! Remélem a lelked már jobban van.

AndisutiKép
A só teljesen mindegy milyen. Eredetileg mind tengeriKép Amikor nem volt itthon csilivili só, akkor fogtam a konyhasót, azzal kúráltam magam/magunkat. Kiviszi a náthát is.
Utána feltehetőleg testápolóra fogsz szorulni. Jól le kell öblíteni tiszta vízzel.
johni szappan bőrsemleges, simán mosdasz vele, mint bármely mással.

SaciKép Kép
Két decitől asszem dobnék egy hátast és másnap délig aludnék Kép Hiába, én se vagyok már a régi csirke Kép
A DUphastontól nekem is feszített. Meg koraterhességben bántóak a szelek Kép Kép

GtündeKép
Ami az émelygést illetiKép pár napra abbahagyta nekem isKép aztán két napja teljes erőből reggel 7-10-ig, majd késő délutántól éjszakáig Kép Jó hír: a 14. hét után elmúlik. Vagy nem. Kép
Bánom is én!!! Kép

IldikooKép
H aez vigasztal, tavaly nekem is teljesen elzáródott a petevezetőm Kép

MiliKép
Gratula!!!

GmartaKép
Szia!

KodaKép
Szerintem is menj el egy nődokihoz. Uh majd megmondja milyen állapotban van a nyálkahártyád. Nem tiszta, hogy miért hagytad abba?

CSAJOKKép

Gyöngy 3.2 mm volt tegnap, és DOBOGOTT A PICI SZÍVE Kép És életemben ilyen gyönyörű képet még nem láttam, mint Õt Kép
12. hétig Duphaston és itthoni szigorú fekvés.
23-án kontroll.
Már nuchaszűrésre is előjegyeztek Kép
A méhem kacsatojásnyi és nagyon széépppppp Kép
Alig bírtam felkelni az ágyról, csak zokogtam ott, miközben vigyorogtam.
A doki meg közölte, hogy Gyöngy átment az első vizsgán Kép és megsimogatta a vállamat, majd diszkréten kiment.
Odakint alig bírtam elmondani Apának Kép
Azóta bevettük a Vigyorexet. Kép
Ja és a vérképem is véradóhoz méltó Kép

CSak a terhesgondozóba ne kék elmenni ahhoz az állathoz Kép

6+7 Kép KépKépKépKép
tündér11

A recept hozzávalok:50dkgliszt,1margalin,1tojássárgája
2kiskanál só,1kispohár tejföl,2dkg élesztő,tej
kiskanál cukrostejben megfutatni az élesztőt és a többivel összegyúrni kinyuútani és összehajtani mint a rétest megint kinyújtani összehajtani félórát igy pihentetni majd nyújtani és sütni még szép piros nem lesz a tetejeKép
Jó étvágyatKép
Tündér Kép
hogy álapitoták neked meg hogy elzáródtak és hogy mitől és mégis spontán sikerült gratula mégegyszerKépKép nekem azt mondta tegnap a dokim hogy lehett hogy szülés közben kaptam valami fertőzést amit nem vetek észre vagy késöbb és megroncsolta a petevezetőket de ez engem már nem vigasztal
ildikoo5

Ildikoo5
Minek a receptje?
Nekem a virslis Bucié kellene...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mili Kép
Hurra Kép hurra Kép hurra Kép
Akkor holnap ikreket fogsz "ebédelni" !
Nagyon örülök, hogy végre valahára eljutottál a transzferig!
Nagyon fogok neked drukkolni az elkövetkezendő 2 hétben! ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizni fogsz végig? Tudsz majd jönni?

Kép
Kép
szilva069

IldikooKép
Amikor tavalyi első vetélés után kontrollra mentünk. Akkor menses alatt is láttak érett tüszőt. Akkor már sokadjára Kép
Aztán egy hónap múlva jött Angyalka.
Elvetéltem újra.

Most meg itt vagyunk Kép
6+7

GtündeKép
Azt hittem egy hete, hogy ROSSZUL vagyok, mert émelegtem a melegtől, hányingerem volt a szagoktól.
Hááááááááttttttttttt...
A mostani állapotokhoz képest...
Kb. másfél órán át nem émelyegtem, azt hittem ezzel letudtama mai napot.
Negyedórája kimentem a konyhába, mer tújra kezdődött, gondoltam eszek valami.
De csak a tojás megy le.
Azt meg meg kellett sütni...
Annak meg szaga van.
Most úgy áűllunk, hogy megettem másfél tojást, és megyek fekszem vissza, hátha a B6 alakítana valamit...

DE EZERSZER INKÁBB EZT, MINT AMI EDDIG VOLT Kép Kép Kép Kép Kép Kép

6+7 Kép
tündér11

Márta Kép
Végre jelentkeztél! Látod kimaradtál az egyik Ötye terhesedéséről. Kép
Remélem a HSG-n mindent rendben fognak találni. Van már különben valami eredmény, valamelyik vizsgálatból?

Mary Kép
Üdv. a fagyibabára várók táborában Kép

Manda Kép
Eltűntek a hozzászólások! Akkor téged is meglátogatott Piri a nyomikosarával? És ma mentél ügynökünkhöz? De jó!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Szilva lehet hogy lemaradtam sőt biztos, dokinál nem tegnap voltál?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Bocsi azt elfelejtetem irni a sajtos pogácsa ja és a sajtot is kihagytam bellöle én tetem egy kicsit belle is a tésztájába reszelveKépkezdek felejteniKépKép
lányok szerintetek mennyitől alacsony a vérnyomás már úgy értve menyitől számit annak ha valaki tudja irja már le köszike
Tündér teljes szivemböl kivánom hogy most boldog babásodásod legyenKépKép
ildikoo5

Barbi Kép
Csak jövőhét szerdán megyek. Akkor leszek 12. napon, és akkor dől el, hogy visszakaphatom-e a fagyibabákat Kép
Te jártál most K. ügynöknél is? Õ mondta az áprilist?

Kép
Kép
szilva069

Szilva069
Biztos vissza fogod kapni a picurikat. XXXXX

kagyló

Kagyló
Írtam mailt. Kép

Kép
vizkriszisback

Kagyló Kép
Köszi Kép
Tényleg, nyomod a stimut? Hogy állsz?

Kép
Kép
szilva069

Tünde, Tündér Kép
Kitartás! Kép Irigylem az émelygéseteket! Kép

Kép
mofly

Vizkriszisback
Meg kaptam, válaszolok.Kép
Szilva069
Nincsen MSN-ed? Oltogatom magamat rendesen.

kagyló

Szilva nem nála voltam sajnos ő nem lett volna ennyitre figyelmetlen, hanem K ügynöknél.
Képzeljétek már 1,5 kg leadtam,ja és onnan ahonnan kell, de még nincs megállás cél min. 5kg!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na most jöttem vissza, 10-kor hazamentem görcsölniKép De már jól vagyok, igaz bevettem egy Contramal-t, most mint aki betépett, olyan vagyokKép

SzilvaKép
Mandának úgy tudom nem jött meg, de elhatározta, hogy mindenképpen megy a BMC-be.

Jó hír: az unokanővérem ismerősének most volt az első fagyis transzfere, és sikerült neki. Remélem mi is így leszünk!

TüncsibeKép
Igen, két "kölök" van lefagyasztva.

KriszKép
Én is nagyon kíváncsi vagyok a rucira, mindenképpen tedd fel kérlek, hátha kedvet kapok én is az esküvő megszervezéséhez!
mary78

Lányok,
megvannak az előző napok is, csak pont fordítva vannak ráncba szedve. A tegnapiak pl a 2006 Archívban.

Noémi,
babamozgásszerűt akkor éreztem, mikor betöltöttem a 15. hetet. Olyan volt, mintha a beleim mozogtak volna ezerrel, vártam, hogy majd rohannom kell a budira, de nem jött semmi. Kép De egyértelmű csak a 17. hét után lett, akkor éreztem kis rúgásokat vagy ütéseket, de azóta minden reggel arra kelek. Kép Apa csak a 20. hét után érezte, de még most is csak minden ötödiket kb.
Remélem te is ilyen hamar érzed majd. Kép
És remélem, hogy itt minden babára váró nemsokára! Kép

Koda,
lehet, hogy peteérésed van?
Nekem gyógyszer után lassan állt vissza a normális ciklusom. Furcsa volt nekem is a cicifájás, petefészekszúrkálás az elején. Szerintem nincs gond.

Mili,
hajrá holnapra!

Szia Mofly Kép
potter_76

Koszonom hogy így szorítotok nekunk. Holnap délben kapom oket vissza.

Szilva
A terv szerint a transzfer napjával egyutt 3 napig pihizek és a jovo héten csak 2 nap dolgozom. Nem tervezem végigfekudni a 2 hetet, de ightosan fog telni.
Szilva nagyon szorítok neked jovo hétre hogy te is visszakapd a picurikat. Tudsz nekem egy-két tanácsot adni hogy mire kell figyelni vagy foleg hogy mit nem szabad csinálni ET után 2 hétig?
mili

Hello PotterKép
Elképesztő, hogy szaladnak a heteid! Mindjárt szülsz, én meg még mindig csak itt kullogok.

Már csak 10-et kell aludnom, hogy kiderüljön, sikerült-e! Kép

Én amikor abbahagytam a gyógyszert, utána tiszta pocsékul éreztem magam. Pé. után úgy éreztem magam, mint aki lázas. 10 év után nagyon szokatlan volt. Kérdeztem is a dokit, a nők minden hónapban így érzik magukat? Érdekes, hogy most már észre se veszem, teljesen megszoktam.

MiliKép
Én is nagyon szurkolok!

Kép
mofly

Kagyló Kép
Nincs MSN, sajnos a tűzfalunk nem engedi Kép
Szurkolok, és örülök, hogy megy a szúrkálás Kép

Barbi Kép
Értem... Akkor egyre jobban fogsz kinézni Kép
Remélem azért a találkozón még észre fogunk venni Kép

Mary Kép
A görcsnek gondolom nem örülsz, de Pirinek igen Kép Jobbulást!
Miért ment akkor Manda ma a BMC-be?

Mili Kép
Csak azt tudom leírni, hogy én hogy csináltam végig ezt a 2 hetet!
Én a transzfer napján, és másnap is sokat feküdtem, de azért felkeltem viszonylag gyakran egy kis mozgásra. Kaját csináltam magamnak, mosogattam, kutyát, macskát simogattam, meg ilyenek. Utána még 2 napig voltam otthon. Nagyon szép idő volt akkor, úgyhogy sokat napoztam a teraszon, de pihiztem nagyjából. Aztán az 5. naptól visszajöttem dolgozni, de csak lájtosan csináltam mindent! Neked is ezt ajánlom. Nem kell végig feküdni az egészet. Ezt a doki is mondta.
Ne hajlongj sokat, és ne emelj nehezet!
Nagyon drukkolok, és még 1x sok sikert!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

MotKép

Most csak bekukkantani van időm.

Megtermékenyülés:
1. kör 29-ből 24; ebből osztódott 16.
2. kör 27-ből 24; ebből osztódott 16.

Transzfer után két hetet terveztem itthon tölteni. Másodszor viszont 1 hét itthon, 2 hét kórházban lett belőle.

Már kevesebb, mint egy hét febr. 1-ig Kép!

TündérKép
Gratulálok a dobogó pici szivecskéhez!!!

Kép
stella9

Stella Kép
Köszi az infókat. Számomra még mindig nehezen felfogható,hogy ennyi petesejtet szívtak le.

Kellemes napokat!!!!! Kép

És néha tényleg jelentkezz be!!
mot

Szilvám!!! Kép

Holnap már péntek! Kép
mot

Barbi Kép, Talalkozos csajok Kép koszi a tabalt, akkor szombat 11- kor? igy ha vki messzirol jon, annak sem kell tul koran kelnie..es a III. emeleten, hol?? De jo !!! KépKép

Mili Kép 2 db "majdnem -baba ! gratulalok, Szilcsibe mar leirta, hogy mit kell tenni - en amugy sem tudnam...- Sok sikert es sok pihit..++++

Manda Kép halado felhasznalo, ugyi ! Ma mentel a "jancsiba"? (janos-korhaz)

Babasok Kép ahogy megbabasodik vki, azzal repul az ido,,csak a tobbiekkel all. De a mi idonk is eljon...vmikor Kép pl az enyem jovo heten ??!! ki tudja,,elegge furcsa a hasam, de korai, hogy barmi jele legyen...

Krisz :Kép varjuk a kepeket..Es jo, hogy ilyen pozitiv vagy a jovovel kapcsolatosan .Igazad van,,csak igy szabad hozzaallni. Debrecenbe jar vki rajtad kivul ? marmint, hogy te oda mennel...

Tunder :Kép koszi az infot

Ildi Kép koszi a receptet, 1x kiprobalom

Szilcsi, tuncsi, Mot, Potter, MAry..sziasztok, majd meg irok, - rohannom kell
saci

Sziasztok!
Hát úgy látszik, én már mindig csak az esti műszakban tudok bejelentkezni. Irigyellek ám benneteket sokszor, amikor 4 körül rohantok hazafalé - nálam ez sajna nem jellemző Kép

Andisuti Kép
mi kicsit több mint 2 éve próbálkozunk sikertelenül és mivel már nem vagyok olyan nagyon fiatalka, és az idő meg rohan, hát novemberben elkezdtük a kivizsgálásokat a BMC-ben. És reménykedünk. Nálatok mit vizsgáltak eddig?

Tüncsibe Kép
remélem, minden napotok sugárzó boldogságban telik! Hát... ijedezhetne már az én petefészkem is, de semmi jelét nem mutatja Kép

Szilcsike Kép
Azon kívül, hogy volt egy kis baktérium, meg gomba, amit már remélem kiirtottunk, mindent teljesen rendben találtak eddig, úgyhogy már csak a HSG miatt kell aggódnom. Ha minden igaz, jövő csütörtökön lesz. Akkor egész nap ott kell lennem? Drukkolok neked, hogy gyorsan kapjál fagyibabákat!!!
gmarta

hogy fogjuk egymast megismerni?
lesz mindenkin piros kalap ? Kép
vagy pocok? hihi KépKépKép
vagy nevtabla?
saci

Hellóka!

Andisuti
milyen fertőzésed van?Mit kapsz rá?

Köszi lányok,tudom h először meg kell gyógyulni,de már kezdem unni!
Saci,
ezek jöttek elő,nekem volt már ez a betegségem,kb.féléve gyógyultam ki,de most újra kitenyésztették.Mondta a dokim,h akinél hosszú ideig volt,annál bármikor visszajöhet.Érthetően mondtam,nagyjából?

Vkrisz
Ne parázz h melyik lett volna a jobb nem hiába választottad azt,ne legyenek kétségeid bizti szép leszel!Kép

Kismamáinkanak,sok egészséget és nyugalmat!Vigyázzatok magatokra!!!

Mili
Gratula,ügyi legyél!Kép

szép estét!
Kép
Vendég

MoflyKép
Nem vagyok képben. Mi derül ki 10 nap múlva?

SackóKép
Velem pont, hogy lassan telik az idő. Még két hét, amíg újra megyek dokihoz. Elég messzinek tűnik.
gtünde

Tuncsi Kép itt lesz hamar, csak vigyazz magadra, meg ne fazz ebben a minuszban....

Ella Kép nekem szerettedvolna irni? vegul is mindegy, a fertozes az nem jo.a gombara gondolsz, hogy az visszajohet? visszatero temankhoz erkeztunk" tampon-sacko" specialitasa. Kép
Lanyok, felejtsetek el a tampont, nekem azota SEMMI bajom, pedig elotte sokat kuszkodtem minden-felevel..Kép.ill. intimtornazni kell, es csak pumut alsonemut, de azt miindenki tudja. A szexi csipkeket, csak az agyban Kép Kép
saci

SziasztokKép
Most értünk haza vagy félórája!Kép

SzilvaKép
Azért mentem a BMC-be, mert már nem győztem kivárni a Pirit. Még mindig nem jött meg rendesen!Kép
Néztek vizeletet, ami persze negatív lett, amit tudtam is, mert ugye régi jó mondásom a két nincsből nem lesz a valami!KépKépKép
Utána Uh-t csinált Sz.ügynök és mondta, hogy látja, hogy le fog válni a mnyh., úgyhogy meg fog jönni, de ha jövő hét csüt.-ig nem jönne meg, akkor (írt fel biancoba gyógyit) kezdjem el szedni és 10 nap múlva megjön. De azt is mondta, hogy szerinte már hétvégére megjön. És ha szombaton, ne izguljak, menjek nyugodtan hétfőn vissza (mert hát ugye az nem a 2cn lesz, hanem a 3. A Hilda (a szőke asszisztens csaj) is nagyon aranyos volt, már megismer, hisz többször találkoztunk, kérdezte mi újság, jövök a következőre. Jól esett. Sz.ügynök is rendes volt, háromnegyed kilencre értünk oda, mert csak a 7-es vonattal mentünk és negyed tizenegykor végeztem. Akkor már alig volt valaki. Irénke mondta is, hogy ilyen napnak is kell lenni, mert a héten mindig este 5-kor mentek haza annyian voltak. Két csajjal jól elbeszélgettem, meg UH-n előttem voltak, és utána doki mindegyikkel megbeszélte a dolgát, azért is végeztem ilyen soká.
Utána Mammutoztunk, majd elmentünk ki az Árkádba, a Sugárba és az Ikeába. Hát az Árkádtól nem estünk hasra, szerintünk olyan, mint a Campona.
Na, elég sokat írtam a mai napról!

KriszKép
Ne izgulj, válaszd azt a ruhát, ami a szívednek a legjobban tetszik, no persze meg a szemednek is!!!

MiliKép
Drukkolok neked holnapra, biztos nagyon ügyik lesztek! Babatapasztók mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MárcsibeKép
De jó, hogy jelentkeztél, éppen minap gondoltam rád, hogy már lassan végére kell érjetek a vizsgálatatoknak! Te is a BMC-be jársz, hogy K.ügynököt írtál?

SackóKép
Akkor tali febr.11-én?!Kép Még nem tudom hogy ismerjük meg egymást, bár én a Barbit és Maryt már ismerem, Tüncsanyuról, Szilváról, Noémiről már láttam képet. Remélem őket is felismerem!
Szerintem, ahol sok nő lesz, ott lesznek a netesek!!!!KépKépKép De lehetnek férfiak is, én viszem Karcsit, helyesebben hozza magát, meg hát ő régebbi babanetes mint én, csak én helyettesítem most őt is!KépKépKép

Na, asszem írtam eleget!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Sziaszto Lányok!
Tündér, köszi a tippet,már ázik a cickafark.
Ella: Dalacin 1 hete 3x1, Cataflam 2 hete 2x1,múlt héten szedtem a Stercort/vagy valami ilyesmi/+ volt egy gyógyszer amiből csak 1 db-ot kellett bevennem /1.400 Ft/ Gombás és bakteriális fertőzésre szedem ezeket.
Marta, én sem leszek már fiatal anyuka, 31 éves múltam májusban.Szoktam mondani, hogy majd bottal megyünk a gyerekünk ballagására, ha megérjük...Tavaly áprilisban Szegedre elkezdtem járni egy professzorhoz, aki erre specializálta magát.A férjemnek először nem lett jó a lelete, lassan mozogtak a sejtjei, aztán egy rövid gyógyszeres kezelés után rendbe jött.Nálam szinte csak rutinvizsgálatok voltak, a hőmérőzésig jutottunk el,azt mondta idáig rendben van.Ezen felbátorodav úgy gondoltam, elég ügyesek leszünk mi orvosi segítség nélkül is.Az az igazság hogy Szegedtől még kb 50 percre lakom autóval, a férjemnek elég sűrűn kell az autó,vagy ez inkább csak mentegetőzés...nem volt kitartásom.Most egy másik dokinál próbálkozom, de most végigjárom, ehhez kell a segítségetek.Január 6-án kerestem fel, szóval még az elején vagyunk.
Krisz, várom a képeket én is!
Mot , arra gondolok mindig, hogy szerencsére a mai világban azért a mi problémánkon tudnak segíteni, csak végig kell csinálni.
andisuti

Ella! Ideadta az orvos a leletet, azt mondta hogy ha a jövőben újra kijön rajtam akkor ebből a leletből kell kiindulni.Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kiújulhat.Kérdezte, hogy fürdőben voltam-e mostanában, mondtam hogy nem.Mondta hogy ne aggódjak, kigyógyulok belőle, csak a szöveteknek is szépen le kell csillapodni, utána lehet csinálni a petevezeték átjárhatóságot.Ha az összes gyógyszert beszedtem és nem lesz panaszom, akkor még a vérvétel előtt újból megnézi a hasam ultrahangon.Most még kb. 4 cm-es gyulladásos "tócsát" lát a kismedencében.Bocsánat a kifejezésért, de mintha egy rüfke ku....va lenne az ember, bezzeg az út szélén portyázók élik világukat. Hát nem?!
andisuti

Ella! Ideadta az orvos a leletet, azt mondta hogy ha a jövőben újra kijön rajtam akkor ebből a leletből kell kiindulni.Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kiújulhat.Kérdezte, hogy fürdőben voltam-e mostanában, mondtam hogy nem.Mondta hogy ne aggódjak, kigyógyulok belőle, csak a szöveteknek is szépen le kell csillapodni, utána lehet csinálni a petevezeték átjárhatóságot.Ha az összes gyógyszert beszedtem és nem lesz panaszom, akkor még a vérvétel előtt újból megnézi a hasam ultrahangon.Most még kb. 4 cm-es gyulladásos "tócsát" lát a kismedencében.Bocsánat a kifejezésért, de mintha egy rüfke ku....va lenne az ember, bezzeg az út szélén portyázók élik világukat. Hát nem?! Elfelejtettem , hogy 10 db huvelykúpot is kaptam.
andisuti

Látom most nem vagytok gépközelben, elköszönök én is,jó pihenést mindenkinek!
Azért ma sem tagadtam meg magam a dupla küldéssel,köszi a türelmeteket.Tündér, neked külön köszi, azt hittem hogy a ti netes szóhasználatotokban a Johnson's 5.5-nek van valami külön jelentése.Én hülye meg megkérdeztem hogy mit kell csinálni vele 31 éves léttemreKép
Holnap este jelentkezem, sziasztok
andisuti

Sziaztok csajok! Kép
Raktam fel egy képet a ruháról amit végül választottam. Nem tuti minőség a kép...de majd 060701 után kárpótollak titeket. Kép
Ma nem érzem jól magam. Mozgáshiányom van, rájöttem, hogy a napi két liter vizem 2 deci lett mostanában, a Greenfood-omat sem ettem. Holnap kezdem a teljes rehabilitációt, ez így nem mehet tovább. Jó sokáig tervezek aludni mert ma csak 5 órát aludtunk mert a párom vizsgázott.
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Tündér11 Kép
Először is gratula GyöngyhözKép
Most olvastam vissza a tényeket, rég jártam ittKép
Nem tudom segítek-e a név anyakönyveztetése ügyében,de leírom. Minthogy hivatalban dolgozom, már párszor találkoztam olyan esetekkel, ahol különféle (olykor röhejes) neveket szeretnének anyakönyveztetni. Írsz a helyi anyakönyvezetőnek egy szép levelet, hogy mit és miért szeretnétek, majd ő elküldi a kérelmedet a Belügyminisztériumba, hogy ott fent a nagyokosok eldöntsék, hogy lehet, vagy nem lehet. Pár hónapot vesz igénybe. Remélem, valamit tudtam segíteni! Ha megpróbáljátok, SOK sikert hozzá!!!
További jó babásodástKép
haga_28

Már megint előbb írtam, minthogy megnéztem volna valamitKép

TündérKép
Van itthon egy névlistám, vagyis több is.Tudod, mi is babát szeretnénkKép
Nos, előkapartam a szekrény mélyéből. Még a melóhelyen fénymásoltamKép
Na mit látok???
Gyöngyvirág, Gyöngyvér, Gyöngyike, Gyöngyi, és

GYÖNGY Kép Kép Kép Kép Kép
haga_28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: