A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

KriszKép
Kitartás, semmi sincs veszve. Kicsit bonyolultabb lesz a dolog, de biztos, hogy baba lesz a vége.
Amikor volt a beültetésem dec.-ben, mellettem egy olyan lány feküdt, akit 2 év alatt 3-szor műtöttek, mert olyan nagyfokú endoja van/volt. Teljesen el volt keseredve, hogy neki tuti emiatt nem sikerül majd a lombik sem. Aztán a második sikerült neki, valami irtó magas HCG-vel.

SzilvaKép
Nagyon örülök, hogy az a kis dög végre megtalált!
Húúú, de jó, akkor jövő héten már mehetsz is ügynökünkhöz. Nekem már úgy hiányzik a drágaKép
Remélem legkésőbb szombaton nekem is megjön!

MandaKép
Tudom, hogy most tanfolyamon vagy, de neked nem jött meg ez a kis dög?

Szerintem a héten nem nagyon fogok jönni, mert most javult meg a bérprogramom, és dolgozok ezerrelKép Persze úgysem bírom ki, hogy ne nézzek beKép

Mindenkinek szép napot!
mary78

Tüncsibe Kép
Ha minden jól fog alakulni, akkor jövőhéten szerdán megyek a BMC-be.
Hogy érzed magad?

Mary Kép
Nekem is nagyon hiányzik ügynökünk. Én már el is felejtettem milyen Kép
Majd átirányítom hozzád Pirit, hogy te is minél előbb visszakapd a kicsikéket!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
De jóóóóKép Úgy szorítok Neked! Szerdán UH lesz??
Köszi, jól vagyok. Pici émelygés reggel, délután álomkór, estére cicifájásKép Ennyi. Szerintem nagyon jól viselemKép
gtünde

Tüncsibe Kép
Örülök, hogy jól vagy!
Szerdán UH, ha lesz pé., és szép mnyh. akkor lesz transzfer is valamikor az azt követő napokban.

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép
Olyan jó neked, én úúúúúgy irigyellek!!!
Nagyon vigyázz magadra, hogy ebben a csúnya hidegben meg ne fázz!

SzilvaKép
Már napok óta akartam kérdezni tőled, csak mindig elfelejtettem: Te szeded most a MagneB6-ot is?
Azt lehet csak úgy szedni? Mert arra gondoltam, hogy nekem is kéne. Az Elevit mellé lehet? Pénteken a konditeremben kicsit húzta a görcs a lábam.
mary78

SzilcsikeKép
De jó, de jóKép Küldök akkor mnyh és tüszőnövelőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MaryKép
Köszi, nagyon jólesikKép Neked mikor indul a következő lombik?
gtünde

Mary Kép
Én még nem szedem, de én is gondoltam már rá, hogy elkezdem a napi egyet, mert én is sokat járok tornázni. A lábgröcsre is nagyon-nagyon jó a Magne B6. Szedd nyugodtan, majd meglátod használ. Én is az Elevit mellett szedtem. A transzfer utáni görcsölés után 3x1 kellett szednem. Az Elevitet most is szedem.

Kép
Kép
szilva069

Szilva !!! Kép
Megjött piri!! Hurrá!!! Kép

ÉN meg annak örülök, hogy jövő hét szerda febr.1.

Már nagyon nehezen viseljük a várakozást.
mot

Lányok!
A találkozóval kapcsolatban! Az Árkádot én írtam, de csak hülyeségből: Hogy mindenki menjen az Árkádba várostól függetlenül.
A legutóbbi infó a Mammut volt.
Jó az nektek? (Nekem igen!)

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Hányra mentek a BMC-be?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Ha jól emlékszem 11-12 óra között lett ráírva a "beutaló"-ra!!!

De fél 11-re odamegyünk!! Aznapra szabit vettünk ki!!!
mot

SzilcsikeKép
Hogy lehet a Mammutba eljutni?
gtünde

Vagy hülyeség előbb menni?
mot

Lányok lehett egy nagyon buta kérdésem ha mentek a dokihoz hú nehéz megfogalmazni na szóval ha mentek akkor nektek borotválva van vagy nincs mert én borotválom és nemtudom hogy nem e cikki vagy hozzá vanak e már szokva a dokikKépKépbocsika
ildikoo5

AZ Arkad azert merult fol, mert a Tundi30 vetette fel, hogy egyuttal egy masik topic talalka is lesz (ami nem baj, sot - hasonszoru lanyok hozzank)...
de nekem a Mammut is jo...
de izgi KépKép

majd visszaolvasok, most csak ezt itt gyorsan lattam...
szep hetfot (ha van ilyen)
saci
saci

SzilvaKép
Örülök, hogy megjött. Végre jöhetnek a fagyibabák. Remélem nyomatod a vizet és fehérjét, hogy pihe-puha méhnyálkahártya várja őket odabenn.

MaryKép
Ha görcsöl a lábad, akkor magnézum mellé jó ha egy kis plusz kálciumot és káliumot is viszel be.
Kácium forrás a tej tertermékek és olajos magvak, káliumforrás a banán, répa, krumpli.

wish

TüncsibeKép
Én hétvégére várom Pirit, pénteken lesz a 28. napom. Remélem korán megjönKép Aztán nekem is a 12. napon kell mennem UH-ra. Így pont egy hét csúszással követem SzilvátKép És remélem Manda is becsatlakozikKép

SzilvaKép
Akkor ma veszek én is, és el kezdem szedni. Végülis ártani nem árthatKép
Tiszta hülye vagyok, már fóbiám lett, hogy attól rettegek, hogy megfázok, felfázok...stb. aztán nem lesz transzfer.
Ja és még annyit kérdeznék, hogy a mensi után szted még menjek tornázni? (nem tudom lejárni a bérletetKép) Nem fogja befolyásolni a méhnyálkahártya vastagodását? Ez most lehet, hogy egy igen hülye kérdés!?
mary78

IldiKép
Szerintem már hozzászoktakKép Abszolút nem ciki.
gtünde

Lányok végeztem a dokinál, hát okosabb nem lettem, szövettan alapján semmit nem tudtak mondani, megvizsgált és közölte hogy minden szép és majd márc. menjek megbeszélésre.Már megint hammar lerázottKép, szomorú lettem nagyon hogy hol van még az a márc vagy ápr. pedig lelkiekben már tudtam de mégis csalódásként éltem meg.

Szilvi örülök nagyon hogy végre megjött pirike!
Ma bolondogháza van de ígérem holnapra adok egy találkozó táblát.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mary Kép
Biztos, hogy nem árt! Én úgy gondolom, hogy amíg nem nagyok a tüszők, nem tudsz nekik ártani, a mnyh meg úgyis vastagszik, azt nem befolyásolja a torna. Én a 12. napig biztos fogok járni, aztán már nem hiszem.

Wish Kép
Naná, iszom, mint állat, és sok tejet, joghurot fogyasztok. Lehet, hogy a szardíniára is ráveszem majd magam. Zuzmó írta, hogy azt ajánlotta neki a doki. (Igaz, csak transzfer után.)
Neked elkezdődött már a stimu? Vagy februárban kezdődik?

Ildikó Kép
Én is borotválom magam, és úgy megyek dokihoz. Szerintem nem ciki. Legalább könnyebben "betalál".

Tüncsibe Kép
A Mammut közel van a Déli Pu-hoz. Azt tudod hol van?

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Gondoltam én is, hogy előbb nem kezdheted sajna. Dehát gondolj arra, hogy így jobb helye lesz majd a babucinak. Kép
Végülis akár jó hírnek is veheted, hogy a szövettanon nem találtak semmit. Nem?

Kép
Kép
szilva069

Hát igen, elméletileg örülhetnék neki,de nem tudok! Elégé bunkó volt a doki 12 hetes kismamákkal hívott be, akik örültek a babáknak én meg ültem mint a hülye és sírtam( ma lennék 12 hetes én is).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Köszönöm a válaszokat igérem mainap nemkérdezek többetKépKépKép
ildikoo5

Barbi Kép
Nagyon sajnálom Kép Át tudom érezni, szörnyű ezt végig csinálni, de nem tehetünk mást!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Én még várom, hogy megjöjjön (szombaton kellett volna). Ha megjön akkor kezdjük a stimut.
Remélem vagy ma megjön, vagy kilenc hónapig nem.

wish

Wish Kép
Vannak még csodák!!!!
Inkább a 2. variáció jöjjön be Kép

Kép
Kép
szilva069

Elisab..Kép sokat segitett a kineziologia? ha nem nagyon privat es van kedved , leirod roviden, hogy hogy ment?

Szilva Kép HURRRAAA ! Kép lehet elore menni,

Barbi Kép - csak ezt az uresnek hangzo dolgot tudom mondani -- hogy nagyon sajnalom...remelem elropul az ido marc. ig. Az mi, hogy a "szovettan alapjan semmit nerm tudtak mondani? "

Mary Kép az ovatosabb sport tuti, hogy nem art, sot. Egyel vmi immunrendszer erositot, pl: homoktovis csepp, grapefruit csepp, aloe vera..

Mot Kép kivanom, hogy hamar elteljen az ido

Tuncsi Kép de jo, hogy ilyen jol viseled a babasodast

Gyugyi Kép sok sikert a fogyohoz,,milyen modszert csinalsz? nyarra mar tokeletes leszel..nem erdemes gyorsan fogyni.

Manda Kép remelem hamar megjon neked is, csinaljal feluleseket es uljel meleg vizben (bar mult heten vki azt mondta, hogy a meleg furdo a megtapadast is elosegiti - en inkabb az ellenkezojet vallom)

tuncsi - te mint kismama: Kép lehet, hogy , bar meg csak a 18.ik napon vagyok es hogy "nyomast " erzek a hasamban? vagy az az utrotol es duphastontol van? mielott megjott volna neked, de ereztel vmit mar? vagy semmit?

wish Kép koszi a tablat, sok sikert neked is

Ildi Képmeg ilyen vall dolog es hormon kapcsolatarol nem hallottam ,de lehet, hogy igy van. Menj utana, fo az egeszseg

Babcsiiiii Kép - rol tud vKI VMIT ??

s.
saci

Wish Kép nem kizart, hogy nem jon meg 9 honapig.
Hany ilyet hallottunk, hogy X sikertelen lombik es utana spontan jott a bebi Kép - en hiszek ebben

bar el kell, hogy mondjam, hogy a 3,5 ev babaproject legremenyvesztett estejet tegnap eltem meg, total kikeszultem, halalra bogtem magam , szegeny ember is csak nezett..aztan egesz ejjel nem aludtam. Ma nem is mentem dolgozni, ez van.
tudom, hogy elmulik es lesznek jobb napok, de most total ugy erzem, hogy ez a szar ugy, nem fog menni..KépKép
- ezt csak ugy irtam. - Kép Kép
saci

Saci, nem tudják pontosan megmondani hogy mitől ment el a baba.

Nem is meséltem nektek, Hungáriától A csók királyt énekeltem nektek, hát nem volt semmi.Kép, igaz már pár pohár bor után voltam!
Szombaton voltam Repülők koncerten, közepesen tetszett.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép nem kizart, hogy nem jon meg 9 honapig.
Hany ilyet hallottunk, hogy X sikertelen lombik es utana spontan jott a bebi Kép - en hiszek ebben

bar el kell, hogy mondjam, hogy a 3,5 ev babaproject legremenyvesztett estejet tegnap eltem meg, total kikeszultem, halalra bogtem magam , szegeny ember is csak nezett..aztan egesz ejjel nem aludtam. Ma nem is mentem dolgozni, ez van.
tudom, hogy elmulik es lesznek jobb napok, de most total ugy erzem, hogy ez a szar ugy, nem fog menni..KépKép
- ezt csak ugy irtam. - Kép Kép
saci

Sziasztok!
Eddig nem tudtam írni, mert egész nap rohangálok (jó mi, -10 fokban), mert tegnap összetörte egy horvát az autómat. Belém tolatott a parkolóban. Kb 1,5 órámba telt ma mire kiderítettem, hogy egyáltalán hová kell fordulnom.

KriszKép
Sajnos eltűnt az üzid, de a hozzászólásokból megfejtettem, hogy mi a rossz hír. Sajnálom, de biztosan rendbe tudnak hozni, és nem lesz semmi baj.

TüncsibeKép
Áll még a mai tali? Nekem jó.

SzilvaKép
De jó, hogy a büdös ribi megtalált. Most végre beindulnak a dolgok.

Kép
Kép
tiza

SaciKép SzilvaKép
A páromnak azt mondtam, hogy ha holnap reggelig sem jön meg tesztelek egyet (mit nekem még egy teszt ide vagy oda Kép). Ilyenkor mindig jól be szokott ijedni és mégis megjön.

wish

SziasztokKép

Kicsit nem vagyok és mindenki elszomorodik itt magában? Kép Ejnye!!!

Nőgyógyász egy hosszú nap után bemegy a kocsmába.
Kikéri a sörét, megrázza magát és körbenéz, majd így sóhajt fel:
"- Ááááááááhhhhhh, VÉGRE ARCOK!!!"

Ezt elmeséltem a profomnak, amikor nagyon ki volt szegénykém az ügyeletes hétvégéje után Kép Olyat röhögött, még a színe is megváltozott Kép

DandiKép
Szurkolok!

KriszKép
Szerény véleményem, hogy a dokid mindent megérdemel, kivéve a hálapénzt. Az, hogy ilyen dolgokat forgatsz a fejedben esküvő előtt, a te állapotodban természetes, ám ha nem teszed magad gyorsan túl rajta, akár úgy, hogy unásig megbeszéled a pároddal a szorongásaidat, olyan máélyen sérülhetsz lelkileg, hogy utána azért nem jön össze. Tapasztalat. Engem is elhagyott egy, tőle lett volna 4 (5, mert ott is egy iker volt), aztán jött a férjem, akinek előadtam azt, amit Te is. Azt mondta, ne gondolkozzak ilyeneken, ő valóban jóban-rosszban, akkor is, ha nem lesz baba. Akkor fogadunk örökbe. A tavalyi két vetélés után elkezdtem utána járni a csecsemők örökbefogadási lehetőségének.
Aztán Karácsony után már ÚGY éreztem magam, de nem akartam eljinni. Korainak gondoltam a tüneteket. Most tessék rám nézni Kép!!! Fel a fejjel! A dokit sürgősen cseréld le. Tudomásom szerint az endót Debrecenben nagyon jól kezelik. Dobd fel a témát a chat-en, aztán meglátod mi sül ki belőle. DE ahhoz a dokihoz biztosan nem mennék többet. Műhibának számít az is, ha nem mondja meg mikor kell varratszedésre menned és miot kell a sebeddel csinálnod, mire számíthatsz. De ha arra kerülne a sor, tudod mit mondana: beszűkült tudatállapotban voltál, ő mindenben a szakma szabályai szerint járt el, mindent elmondott. Egyedül voltál a szobában, senki nem tud melléd állni. Neked pedig szakszerű ellátásra van szükséged és hiszem, hogy meg is fogod kapni Kép!!!

SaciKép
Te meg vegyéál pédát a GtündérőlKép

GtündeKép
Hol vagy? Kép

WishKép
Mi van, ha nem jön megKép???

ZbarbiKép
Ha bőgni kell, soha ne fogd vissza magad. Nekem január másodikán kellett volna szülnöm...
Addigra Gyöngy már itt volt, a Papája már tudta, én még csak sejtettem, de akkor is totál kiborultam, pityeregtem egy kicsit, hogy mért nem megy zöldebb legelők felé. FEl a fejjel! LESZ EZ MÉG SOKKAL JOBB IS!!!
tündér11

Szia TizaKép
Mi újság körülötted? Rég láttalak!
tündér11

SaciKép
Remélem innen csak felfelé van. Jól tetted, hogy nem mentél ma dolgozni!
Meg ki tudja, lehet hogy már ott csücsül benn valaki Kép

BarbiKép
Sajnálom, hogy ilyen vacak volt a dokinál. De azért a március nincs olyan messze szerencsére, "csak" két hónap. Addigra itt a tavasz is és reméljük minden rendben lesz legközelebb Kép

wish

<!--attachment: 2005_dec_09-2006_januar23-340796.unk*attachment_icon.gif*application/vnd.oasis.opendocument.graphics*24.7**2005%2edec%2e09%2d2006%2ejanuar23%2eodg --><center><pre>
Kép
2005.dec.09-2006.januar23.odg (24.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
ilyen egy kétfázisú görbe babával spékelve
bocs, de ki kérdezte, azt már nem tudom
remélem segít és reményt ad
tündér11

SzilcsikeKép
A délit tudom, mert oda szoktak Pécsről befutni a vonatokKép Onnan hogy jutok a Mammutba?

SackóKép
Nem éreztem semmit előtte. A cicifájás is csak a 23-24. nap környékén jött. De lehet, hogy ez a depis hangulatod babát jelent?!?

BarbiKép
SajnálomKép De úgy hallottam, hogy sokszor nem találnak semmit a szövettanon.
Azért megnéztem volna az előadásodKép Ha jól tudom, Tiza is volt a koncerten. Még össze is futhattatok volna.

WishKép
De jó lenneeeee!!!! Juj, szurkolok nagyon.

TizaKép
Nekem is jó. Capri 4 óra?! Aztán lehet, hogy bealszom a cukrászdábanKép
Sajnálom a kocsidKép De legalább nem ment el az ürge.

Tényleg, Babcsibe jól eltűnt!
gtünde

TündérKép
Ha nem jön meg akkor az van, hogy vagy csak késik sokat, vagy babás vagyok vagy klímaxolok. Más nem jut eszembe Kép
De fáj a fejem, ami tipikus mensi előjel szokott lenni, szóval szerintem meg fog jönni.

wish

valakiiiiiiii
nálam nem nyílik meg
ha átlövöm, valaki átszerkeszti?
fogalmam sincs mia neve a képszerkesztőnek linux alatt Kép (mindig elfelejtem, olyan sűrűn használomKép )
tündér11

Wish Kép - vicces vagy !! Kép . remelem ma is "jol megijed, es megjon " . Emberek, hogy mi miket ki nem talalunk, csak, hogy celba erjunk !!...Kép

Tunder Kép hihiih- a vicc

Tuncsi Kép remelem igazad van, bar meg olyat nem hallottam, hogy vki allandoan bogott es terhes volt. ..
a beagyazodas is a megtermekenyulestol kb 6 nap, nem? szoval ha sikerult egyaltalan az inszem szerdan, akkor meg nem "lakik" bennem senki..
huuu, ezt jol megmondatam

IZa Kép sajnalom a kocsi-ugyet. szornyu az ilyen, foleg, hogy nincs eppen jo ido
saci

Babcsi Kép ugye nincs bajod??

vki nem tudja a privi cimet??
saci

Szia Tündér!
Hát nem vagyok valami jó passzban az autóm miatt. 25000 telefon, személyes utánajárás után tudtam meg, hogy egyáltalán hol kell kezdenem. Meg sajnálom az autót is, mert eddig sérülés mentes volt. És mivel a károkozó horvát, lehet hogy jó sokára lesz pénz is belőle. Tök szerencsétlen vagyok. Tavaly ugyanígy jártam egy másik autómmal, csak akkor egy magyar nő jött nekem.
Amúgy nincs semmi különös. Ma vagyok a 20. napon és nem érzek semmit. Csütörtökön megyek síelni, azt már nagyon várom.

BarbiKép
Én a pénteki Rapülőkön voltam, nekem tetszett. Kivéve a Dobó Katát, az iszonyúan nézett ki.

Kép
Kép
tiza

Tiza, érdekes volt a három lány az biztos, nekem legjobban a honvédség férfi kórusa tetszett, attól libabőrős lettem.
Lányok Ha véletlenül valakit kihagytam a táblából vagy nem írtam be valamelyik naphoz szóljon, nem direkt volt. Egyenlőre a Mamutba van a találkozó.
<!--attachment: babanet-talal_-340808.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.4**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

WishKép
Ha megnyugtat, Gyöngy nekem is fejfájással indított Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

TizaKép
A síelés jó sport, bár én még csak tv-ben láttam, a kedvenc olimpiai számom télen meg a bob Kép
A jamaicai bobcsapatnak szurkolunk Kép
Menj is, sieltesd meg a kicsi Tizát Kép Kép Kép Kép Kép
Az autó miatt ne bánkódj, annak már úgyis mindegy. LEgfeljebb januárban jövőre nem ülsz kocsiba és nem találkozol félőrültekkel az úton.
tündér11

TüncsibeKép
Jó, akkor 4-kor a Capriban. Ha elalszol, majd hazaviszlek a hátamon (persze csak a kocsiig). Hi-hi, ez vicc volt.
Az ürge persze, hogy nem ment el, hisz bent ültem az autómban, én épp előtte tolattam ki és már egyben mentem előre. Még rendőrt is hívtam, aki egy idő után nagyon berágott az emberre, mert csak telefonon tudott neki tolmácsot biztosítani, az meg a követségre akart menni egy koccanásos balesettel. Olyan mérges lett rá, hogy fel is jelentette, de ezt a horvát ott nem tudta, mert nem értette. Inkább nem kellett volna hepciáskodnia.

SackólányKép
Köszi az együttérzést, az ilyen sosem jön jól. Legyél bizakodó, látod Tüncsikének is milyen sokára jött össze, ráadásul spontán. Azért tudom milyen ez, főleg ennyi idő után. Néha én is arra gondolok, hogy ez egy lehetetlen vállalkozás, pedig csak 1,5 éve próbálkozunk.

KriszKép
Teljesen megdöbbentett a dokid viselkedése. Az enyém pont olyan volt, mint amit Te elvártál volna, az ágyam szélére ült és többször is bejött. Elmondta, hogy mikor kell varratszedésre menni. Igaz a sebről nem mondott semmit, de én már a műtét után pár órával megfürödtem, kicsit vigyáztam rá és másnap leszedtem a kötést és csak egy sima ragtapit tettem rá, de nekem csak a köldöknél mentek be, illetve egy szúrás volt még, de azt le sem ragasztották.

Kép
Kép
tiza

Iza Kép jo lehetett a koncert..miert nezett ki iszonyuan a dobo kata?en lattam a "sex es mas semmiben" es hat ott eleg jol birt kinezni, sot szerintem jol is alakitott (meg is lepodtem Kép) ..

Tunder Kép volt az a fim : jeg veled" az szolt a jam,i bobcsapatrol, nagyon vicces. gyongy lesz a kislanyotok neve? vagy gyongyver? vagy ez csak egy "atmeneti pocak nev. " ?
saci

Barbi Kép
Én a babaprojektes topikba szoktam írni. Nekem decemberben volt missed ab-m. Először én is azt hittem, hogy a szövettanból megtudok valamit, de szerencsére még a doki időben szólt, hogy valószínűleg csak annyi fog kiderülni belőle, hogy tényleg elhalt terhesség volt.

Majcsi

Majcsi
majcsi

TizaKép
SaciKép

Nem szabad feladni semmit! Állandóan ismétlem magam, de ha kell még ezerszer leírom: az ex-vőlegényemmel 5 évig próbálkoztunk, állandóan elvetéltem, elhagyott, a férjemmel két éve próbálkozunk, vele 2x vetéltem el. Most meg itt van Gyöngy és csakazétris kihordom ésminden rendben lesz!!!
Vagy ott van GtündeKép, sikertelen inszemek, lombik előtt meg spontán!!! Kép
Fel a fejjel!

SaciKép
Igen, akkor zártam én is a szívembe őket Kép

Ha valóban lány, ahogyan érezzük, akkor valahogy lehet, hogy megpróbáljuk keresztül vinni a Gyöngy nevet. Ha nem,a kkor pocaknév marad. Gyöngyvért nem szeretnék, ne tapadjon hozzá vér. A Gyöngyi sem szimpi, ne kérdezd miért. Talán az alkoholista Gyöngyi ismerős miatt(rokon).
tündér11

TizaKép
Bent találkozzunk, vagy kint előtte? Nem szeretek egyedül bemenni ilyen helyekre. Szégyenlős vagyokKép
Amilyen erős vagy, még el is bírnálKép

SzilcsikeKép
Hogy jutok a Keletiből vagy a Déliből a Mammutba?

BarbiKép
És a Mammutban hol lesz a tali?

SackóKép
Lakni lakhat benned már valaki, mert már megtermékenyült. Csak úszkál lefelé a petevezetőn. Habár a 6. napon akár már be is ágyazódhatott. Higgyél benne, most sikerült!
gtünde

Lányok,
azt hiszem, hogy orvosként egész jól bírom a kollegákat ért kritikákat, de most valahogy nem bírom magamban tartani a gondolataimat.
1. Az élet minden területén vannak különböző intellektusú emberek, köztetek is. Ezért nem értem, miért kell feltétlenűl bunkó orvoskról és szegény betegekről beszélnetek. Van szegény beteg is, aki tojik átadni a helyet pl a buszon, de elvárásai nagyon is vannak másokkal szemben.
2. Azt hiszem, a média elég eredményesen formálja a közvéleményt minden területen, még ha nem is igazán akarjátok is.
3. Az egészségügyhöz mindenki fűz véleményt, mert valahogy már mindenki részt vett benne. Nagyon biztosan állítotok sokmindent, amihez ne haragudjatok, de lövésetek sincs, csak romantikus elképzelés.
4. Keleten vagyunk, a magyar eü meg szinte tiszta balkáni. Az én alapfizetésem annyi, amennyiért egy diplomás nem menne el sehova, de szerintem egy nemdiplomás is meggondolná. Másfélszeresét dolgozom a 168 órának (éjjel is, amikor az átlag alszik), és elhihetitek, hogy napi 8 óra után nem ugyanaz, és éjjel sem a teherbírás. Nem végeztem pszichológiát, de igyekszem ezügyben is, de csak ha erre marad idő. Ha minden betegem lelkére annyi időt szánnék, ami nekem is megfelelne, akkor napi 2 órát ráhúzhatnék teljesen ingyen, amit sokszor meg is teszek...a férjemre maradó idő rovására. Az én kollegáim legnagyobb része ilyen, a nyugdíj előtt álló kolleganő pont ennyit dolgozik, ebben lássuk be, elég kevés a remény jelenleg. Persze ahogy idősödik az ember, egyre inkább rájön, hogy már megint rásötétedett, hogy a házit már megint nem nézi át a gyerekkel, unokával, stb...ilyenkor visszavesz...jelentkezzen az, aki nem így cselekedne!
5. El sem tudjátok képzelni, mekkora megterhelés sokszor az empátia, meg ami velejár. Nem sokan lennétek képesek megfelelni a saját elképzeléseiteknek azt hiszem, mi sem.
6. Én sem vagyok mindig ugyanaz, pláne a betegek szemében. Volt, hogy reggel egy betegem azt mondta, hogy még sosem találkozott ilyen lelkiismeretes dokival, este pedig azt mondta egy másik, hogy én hozzá többet sose nyúlhatok. Pedig nem lettem sokkal másabb, talán csak az egyikkel frisebb voltam, és jobb hírt közöltem. És a 2 beteg is más volt természetében.
7. A rossz hír hozója nem tud elég szimpatikus lenni.
8. Hálapénz: én sok olyan embert ismerek, aki még sosem, vagy nagyon kevésszer fogadott el bármit is. Én pl még nem. De én egyedül sosem tudtam volna saját lakást vásárolni a keresetemből, pláne mást is eltartani. Ha vki ezt meg akarja tenni, pl egy férfi, az miért ne fogadná el? Ti nem tennétek? Nos, nagyfokú romantikára vall, ha nem. Persze az gáz, ha pénz hiányában nem tesz meg vki olyat, amit kötelessége lenne!
8. Ha eltörölnék a hálapénzt, szerintem a betegek követelnék az újralegalizálását. Akkor olyan lenne, mint pl Angliában: 3 hónap lenne egy szívinfarktus után is, hogy orvoshoz bekerüljön a beteg. Simán lehetne felőlem ez is, csak hát sokaknak nem tetszene, akik már megszokták a régi rendszert. Nekem mindenesetre nagy könnyebbség lenne.

Elhiszem én, hogy a meddőség kényes téma, sok az elvárás, de sajna a kínálat nem ehhez igazodik. Persze sokszor igazatok is van. Most én általánosítottam persze, de részletekbe nem tudok menni, mert ez már így is sok volt.

Na, még sok gondolatom van, de asszem a széllel szemben pisilek. Ezt is csak magamnak írtam le. Kép
potter_76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: