A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Nem tudtál=nincs mit. Nem probléma.
Próbáld többször kínálni, muszáj h igyon azért. Esetleg tápszer, vagy megint kakaó!
Jól elkaptátok, hatalmas ölelés.

Lőrincnek "csak" bronchitise van.

Kép
kata05

Többször kínálgatom, amúgy sem egy nagy ivó, szomszéd kisfiú sokkal többet iszik. A kakót is babatejből adom, én még nem adok neki tehéntejet, szereti a babatejet, és a müllerbe van olcsóbb fajta.

Hát a bronchitis sem jó, jobbulást neki. Az visszatérő ha jól tudom :?

Kép
gaby25

Azt nem tudom h visszatérő vagy sem, először van neki.
Nem is kell neki még tehéntejet adni, 2 év alatt sztem elegendő a babatej.
Mint az én fiam, ő sem az ivásáról híres, ő nagyon keveset iszik. Kb.6 dl naponta.

Többiek??

Kép
kata05

Sziasztok!

Jaj csajok! Jobbulást a gyerkőcöknek! :cry: Az olyan rossz mikor betegek! :cry:

Bocsika, de valahogy sosincs időm még szinte netezni sem! Reggel rohanás a bölcsibe, aztán bevásárolok, intézkedek! Rohanok haza egy kis házimunkára, főzésre és már rohanok is ismét a bölcsibe érte! Onnan tovább sietünk, mert most sószobába hordom egy kis immunerősítésre! Aztán fél 6 mire hazaérünk! Egy kis játék, fürdés, altatás! Azt nem tudom még, hogy ehhez hogy fog még beleférni a napi 8 óra munka! :wink: :lol: Egész jól viseljük most már a bölcsit! Tegnap szülinapi buliban is voltunk! Nagyon kerek a világ! Ma telefonáltak, hogy holnap mehetünk ismét megnézni egy lakást! Jó lenne, ha jó lenne, mert akkor még lenne időnk átköltözni mielőtt dolgozni megyek! Szóval nekünk, nekem nagyon pörög most az élet!

Egy ilyen kis beszámolót azért szívesen olvasnék mindenkitől! :idea: :wink:

Kép
bettike
Eger

Kata
na ja, akkor te fiad sem iszik sokat. Hát ilyenkor ez fokozottan probléma :?

Bettike
na lassan én is rohangálhatok bölcsibe :? drukk a lakáshoz

ma elvittem dokihoz manót, na nem a sajátjához, mert abban már nem igazán bízom, hogy múltkor bele sem nézett a szájába, és mi vettük észre, hoyg aftája van. Párom régi gyerekorvosát hívtuk fel, ő nézte meg. Hálistennek a manó dédije jó viszonyban van a dokinénivel. Azért vittem el, mert éjjel megint hányt egyet :? aztán délelőtt egy kaki volt, de megint bokáig, és nem tudok elég innivalót belediktálni, elég nyomi volt már. Felírt neki egy jobb gyógyszert hasmenésre, mondta hogy a smecta ilyenkor nem jó, mert mikor visszajön a hasmenés, felerősödik a vírus, ez meg fertőséses hasmenésre jó. Azóta még nem volt hasmenés, se hényás, de inni még mindig alig, és enni se sokat akar. Hálistennek infúzió azért nem kellett, attól tartottam, hogy kórház lesz belőle :cry:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gaby: szegények, tényleg jól kifogtátok :-( remélem hamar megjavul Máté!!! Mindjárt itt a bölcsi is. Kíváncsi leszek, hogy sikerül a beszoktatás.

Bettike:
ha majd dolgozol, akkor úgy lesz, hogy a bölcsiből nem mész bevásárolni, és utána haza házimunkázni :-) komolyra fordítva-nehéz lesz szerintem. Marad a hétvége házimunkára!

Kata: Lócinak itt is jobbulást!!!

Enyém gyerek nem szereti a babatejet...(mondjuk nem csodálom :-)
Én ma telefonáltam bölcsi ügyben, mert megváltozott a rendszer. Hááát, nekünk 1 hónappal a tervezett beadás előtt kell beadni a jelentkezési lapot. Mondjuk kicsit izgalmas, ha az ember lerendezi a melóhelyet, hogy pl. októberben kezd, aztán a gyereket meg nem veszik fel bölcsibe és ez csak szeptemberben derül ki...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Érdekes ez a rendszer! Főleg, hogy nekünk már fél évesen listára kellett kerülni és már akkor tudtuk, hogy oks, benne leszünk! :roll: Ez a másik véglet! :lol:

Szezso! Na ja! Egyébként gondoltam,hogy ebéd időben bevásárolok! És mivel nincs cigi és kávé szünetem azt lecsippentem és hazaszaladok házimunkát végezni! :wink: :lol: Jaj és bilibe lóg a kezem! :lol:

Babatejet mi sem ittuk meg soha!

Gaby! Kívánom, hogy most már ne legyen hányás, fosás! Bölcsihez csak pozitív hozzáállás! :wink: Köszi a drukkot!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Gaby sajnálom Mátét! jobbulást

KAta Lőrincnek is!

Zsiga se itta meg sosem a babatejet.. ő 1,5 éves korától apránként kapta a 3,5% os tejet..

Bettike ügyes Máté és a diplomája is tetszik :wink:

most már ZSIga is mondja a mondókákat, az ÖReg néne Őzikéje első 5 versszakát is, meg a BORibon és a játékmackót is mondja magától.ezek a kedvencei .esténéként diavetítőzünk, 3-4 mese simán megy

eddig az éjjeleink katasztrófák voltak mióta bölibe járunk, csapkodott, rugdosódott, kiabált álmában utána.. most hogy beteg itthon vagyunk csütörtök óta, 2 napja megint alszik éjjel.. :roll:

napközben viszont emlegeti ZSófi nénit és Ildi nénit meg a bölcsit..

na majd meglátjuk...

Szezsó hogy csak 1 hónappal előtte lehet jelentkezni.. :twisted:
Vendég

Bölcsibe már feliratkoztunk, nyáron lesz kifüggesztve kit vettek fel. Mi jövő szeptemberben megyünk, ha felvesznek.......nem várom.

Gaby, Lőrinc sem issza meg a teát, gyümölcslevet, tejet ,kakaót szóval semmit. Egyedül a sima víz és a tápszer jön szóba(de az is csak este, meg nagyon néha reggel). Ez van nem kell féltenem a fogait a cukros lötyitől. :lol:

Zsiginek, Máténak további jobbulást. Mi ma megyünk kontrollra.

Szezso, köszi.

Lányok képeket a fiúkról!!!!! Mindenki!!!!

Napirend: Reggel 6 körül kel. Pizsamástul ugrik a motorra és teper vele fél órát a lakásban, addig én megkvgatok, felöltözök, beágyazok...stb. Majd következik ő. 8 körül reggeli, majd fél 10 magasságában séta, bevásárlás, esetleg játszótér, ha nem kell főznöm. Ha igen akkor haza főzni, addig játszik. Majd ebéd, és alvás(lassan csak 1x alszik egy nap). Ez kb 1 óra. Azalatt én vagy tanulok angolt, vagy szobabicozom. Ha fel kelt akkor játék, majd uzsi, játék, séta, vacsi. 7-kor fürcsi, és rögtön szunya.
Mindenevő, kivéve paradicsom. Szépen rág és eszik darabosat, a 8 foga ellenére.
Nyugodt, de ravasz gyerkőc. :lol: Imád formabedobózni, és motorozni.
Hát ennyit rólunk.

Kép
kata05

Eladó kislányruhák ha érdekel küldj privit

http://picasaweb.google.com/bonihard/El ... directlink
Vendég

Kata jó volt olvasni a beszámolót:)

Zsiga meggyógyult elvileg..de a bölcsiben mindenki beteg, még a gondozók is, így elgondolkodtató vigyem é.. sajnos itt nem divat hoyg ha beteg a gyerek otthon maradjon.. szerintem ez a kicsinek sem jó.. én pl itthon sokat szívom az orrát..ott csak max 2 szer szívják. egyszer délutáni alvás előtt.. . ez is hátráltatja azért a gyógyulást.. szerintem.. viszont ZSiga immunrendszere is erősödött,mert 3 hét ig ellenállt a bacirengetegben... tavaly 2 nap után kifeküdt volna..

napunk: általában 6-7 között ébredünk, 9.30ig játszás én főzök , aztán lemegyünk játszóra, bicajozik bevásárlás 11.20kor ebéd, majd 12-15ig alvás utána eszik valamit, ismét lemegyünk sétálni, játszóra 17körül fel,evés apával játszás 19kor fürdés tejci, aztán 20kor be aludni

ha bölcsibe megyünk, akkor 8-12ig én itthon teszek veszek, és kb 13körül alszik el 16ig.

Kép Kép Kép
Vendég

Nincs időnm visszaolvasni,se írni, csak bekukk. Még mindig beteg vagyok, pedig 1 hónapja műtöttek. Itthon teljesen szétesve, minden nap kellene menni kezelésre, de nincs, aki a gyerekre vigyázzon én meg nem tudom levinni magammal. Szóval car a helyzet. Anyum feljött vidékről és itt volt 1,5 hetet, ami nagy segítség volt, de haza kellett mennie. Nem tudom, mi lezs velünk, mert nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Egyszerűen matermatiakilag megoldhatatlan az időhiány. 3 óránként eszik, de van, h. nem bírja addig. A cok cumisüvegezés miatt rosszul szopik. Nyámmog, bealszik, cumizik a cicin. Azért kell cumisüveg, mert a beteg mellből nemhogy szoptatni, de a lefejtet sem szabad nekiadni. Tejkészletem most fogy el, táépis kieg.kell.
A 3 órás evés úgy néz ki. h. pelusozás, szopi, mérés, h. mennyit adjak még neki, melegítés (vagy ezentúl tápszer készítésí9 etetés, böfi, 1-1,5 óra fejés, masszírozás, jegelés, közben altatás, mellszívó, cumisüvegek mosása, sterilizálás. Közben már enni, pisilni nincs is idő. Gondolhatjátok. Totál kész vagyok fizikailag is és idegileg is.
Nem panaszkodni akartam, csak elmondani, miért nem tudok jönnni.
Puszi
Ha vki akar, telón elér. Majd jelentkezem.
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
Édes a kiscsaj! És micsoda hajacska! :lol: :lol:

Azért dobok pár képet én is :o)

Kép

Almapép evés :lol:
Kép

Kép

Kép
princzike

Szépek a csajok! :lol:

Baba asszem én sokszor felajánlottam a segítségem mást nem tudok. kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat! Lakást megkaptuk! Mostantól kezdve 3 hetünk van full felújítani, beköltözni, ezt rendbe tenni és átadni. Szóval áááá! De azért tök jó! :lol:

Babim! Nagyon sok erőt, türelmet és kitartást! :wink:

Kép
bettike
Eger

Baba, sajna én segíteni nem tudok. Kitartást! És teljesen rád hasonlít Fannika!!

Princzike, nagyon szép Adél, végre képet is kapunk!!! Írhatnál magatokról!

Bettike, lemaradtam még a drukkolásról is. Írnál bővebben róla?

Boni, Zsigi hatalmas lett, kis gesztenyeszemű.

Kép
kata05

Kata
Mi jól vagyunk, Adél már 6,5 kg és 62 cm (igaz korához képest lehetne hosszabb, de amúgy is rövidecske volt :) )
Már eszünk almapépet, sütőtököt, sárgarépát, fehérrépát, és lassan próbálkozok a célklával és a spenóttal is :) Eddig mindegyik kaja bejött neki. Legalább is ami olyan, azt egy kicsit meg szoktam keverni anyatejjel. Így talán egy kicsit édesebb elsőre. Persze mindig kevesebbet teszek bele, hogy a rendes ízét szokja.
Még mindig szopizunk mellé.
Forogni annyira nem akar még, persze oldalra időnként (ha olyan kedve van) megfordul, de inkább ülni akar és négykézlábra emelkedni. Ha így folytatja, Karácsonyra nem csak ülni fog, hanem már mászni is :lol:

Kép

Kép
princzike

Bonikám neked is ezer dolgod van. puszillak!Aranyos vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Princzike, nagyon ügyes Adél baba!!!!!Hihetetlen már 4 hónapos! Nem tudok betelni a pofijával, esetleg Lőrinc ringbe szállhat a kegyeitekért? :lol: 8)

Gaby, meggyógyultatok? Az ahova jártál fogyiszalon bevált?

Kép
kata05

Boni
mekkora már Zsigacsiga :D és ezeka szemek, elolvadok :P
hát az gáz, hogy bölcsibe mindenki beteg, és betegen lehet menni :evil:

Babim
jaj szegénykém, kitartás, remélem hamarosan azért jobban leszel végre

Princzike
nagyon édes a kis lurkó :D kevés az anyatej, hogy már ilyen sokfélét adsz neki? :roll:

Bettike
szuper, gratula az új kecóhoz

Kata
köszi kérdésed, hát szombaton már normális volt a kaksi, összeállt szépen :D vasárnap reggel is jó volt, és mivel egy hete könyörög már joghurtért, kapott egyet, és este megint bokáig fosta magát :cry: azóta megint nem áll össze rendesen, pépes, de volt egy hígabb is. Nem hiszem, hoy még mindig a vírus lenne benne, csak a pocija nehezen áll helyre :roll: normaflort szoktam adni pedig. meg probálom itatni vele a sárgarépa levet a mi hasmenésre van, összekevertem neki sáragrépás gyümilével, kicsit iszik belőle de nem eleget, napközben is babatejet kér, pedig már jó idesej csak reggel este kapott, de most mutogatja, hoyg neki biza az kell. Azt amúgy megissza kakaónak is és macikávéval is.
Lehet a foga is bűnös a fosikában, kibújt a bal felső szemfoga is már, most így 14 fogacska van. Szerintem alsó szemfogak is kibújnak lassan.

Kép
gaby25

ja, és újabban elkezdett kevesebbet aludni, eddig 11-12 órát is aludt éjjel, most meg 9-10, délben meg 1-2 óra. MOndtam neki, hogy elég lenne korán kelnie egy hónap múlva :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Csak rátok néztem gyorsan! :lol: Holnap kezdjük ismét a bölcsit, mert eddig betegség miatt mégsem mentünk, bár engedélyünk volt rá. Sokat szaladgálunk a lakás miatt. Holnaptól míg Máté bölcsiben pedig 2-szer annyit! Nagyon zajlik az élet. Ő már mondogatja, hogy új lakás, szobám, fürdőszobám. Minden az övé lesz! :wink: Látta már, hogy verdás lámpát kap majd. Nagyon izgatott ő is. Doktor néni szerint még nem egészen érti, de ha így folytatjuk és a mostani kuckójához hasonló marad legalább egy darabig az új szoba egy része, akkor simán fog menni.

Gaby! Máté nagyon előre látó! Ügyes! Úgy gondolta, hogy ő már most kezdi magát szoktatni, lesz rá ideje. :lol:

Óta átállást, hogy bírjátok? Állítólag 1-el többet aludtunk! Szerintem a gyerekesek kizárt! :lol: Máté régi idő szerint kelt és alig tudtam átállítani, hogy az új szerint együnk, aludjunk. Mostanra kezd rendeződni.

Bocsi, hogy csak gyorsan ennyit írok. Betegeknek jobbulást, Bölcsiseknek kitartást, dolgozóknak még többet. Mindjárt itt a Mikulás! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kép Kép Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Bettike: jó intézkedést lakásügyben! Mikor költöztök? (lehet már írtad :oops:

Gaby: jövő hétfőtől akkor indul a bölcsi? :-) Reméljük minden simán megy!!

Princzike: Adél nagyon édes!

Kata: hogy vagytok? Lóci?

Boni: Zsigi beszokott teljesen?

Baba: remélem melled gyógyulgat! Fannikátok nagyon szépséges, tiszta Te! És micsoda kis gömbölyű pocakja van :lol:

Mi megvagyunk, kicsit most szenvedünk az alvással, 1 kevés neki még napközben, 2 meg sok :roll: majd alakul...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata
:o) Naná :o)

Gaby
Hát nem igazán tudom eldönteni, mert elég rapszódikusan eszik. Néha úgy érzem, hogy lenne elég, máskor meg nem vagyok róla meggyőződve. Így ezzel egy kicsit talán többet eszik és hát talán kiegyensúlyozottabban.

Baba
Édes a kicsi lány nagyon :o)
Ahogy nézem a képeket ti már a kórházba bele tetettétek a fülit. Nekünk még ez hátra van. Mi a házidokit kérdeztük, hogy hogy, smint kerülhetne belel a fülébe, de azt mondta, hogy fél éves korban teszik bele. (fülbelövés) Így nálunk csak decemberben lesz fülike a lánynak a fülében :o)

Kép

Kép
princzike

ja.. ez lemaradt:

Kép

Kép

(lehet kicsit életlenek ak épek, de elég nehéz a kis ficánkánkat lencsevégre kapni )

Kép

Kép
princzike

Princzi, több, mint 1 hónapos volt és a védőnéni tette bele.De édes a Picúrkád!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
Nálunk se doki néni, se a védő néni nem vállalta :roll:
Ez van.
Remélem bírod a strapát :o) Kitartás!

Kép

Kép
princzike

Gyönyörűek ezek a kislányok!

Szezsó éjszakáitok megoldódtak?

Marcinak utólag is boldog névnapot!

van eladó Megabloks kockakészletünk, ZSiga kinőtte ha valakit érdekel esetleg..mi nagyon imádtuk

http://teszvesz.hu/item1306311312_epitk ... _80db.html

és egy ikeás kisautó készletet is átadnék bontatlanul

http://teszvesz.hu/item1315894231_3_db_ ... golas.html
Vendég

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast!

littlebabymarket
Budapest

Tegnap este megint a klinikán kötöttem ki és tűt kellett szúrni a mellembe és leszívni belőle a tejet, mert elzáródott a sebem és nem ürült a tej és nagyon fájt. Végeredmény: el kell apasztani a tejet. 8,5 liter van a fagyasztóba, az kitart egy ideig, majd a tápszer mellé naponta adok neki tejcit is. Már szedem a Bromocriptint, így a tejet innentől kezdve ki kell önteni. Nagyon elkeseredett vagyok és csak sírok, de az orvos azt mondta, hogy ezzel már én kerülök veszélybe, ha ezt így folytatjuk és megegyeztünk az apasztásban. Nagyon szomorú vagyok és sokat sírok, de tudom, hogy ez az ésszerű döntés, csak tudjátok annyira szeretett szopizni a kis Drágám, a szívem megszakad....
puszi nektek.
(Bocs, h. önző módon csak a híreket írom és nem is olvasok, de most nagyon szar...)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Princzike, Adél baba továbbra is a szívem csücske! Gyönyörű!!!
Jó lesz az a fülbevaló decemberben is, de képet kérünk!

Baba, Fanni tiszta te(szerintem), ő is szépséges!
Sajnálom hogy el kell apasztani. Nem is tudok nagyon mit írni. :cry:
Talán vigasztaljon az hogy az első 6 hétig a legfontosabb hogy anyatejet kapjon. És most az egészséged az első, hogy ne legyenek fájdalmaid, és kiegyensúlyozott légy, attól fogja Fanni baba is jól érezni magát.
Tényleg nagyon sajnálom sok mindenen mentél keresztül innen már csak jó jöhet!!

Szezso, hát benne vagyunk a betegségekbe eléggé. 4. hete beteg Lőrinc egyfolytában, minden nagyzás és túlzás nélkül. Már Ab-zünk nem lehetett mit csinálni. Nagyon megsirattam magamba.

Boni, tesóüggyel hogy álltok?És mizu veletek, bölcsi hogy megy?

Kép
kata05

:oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Életjel!

Tündériek a gyerkőcök, gyorsan nőnek!

Babim! Szívből sajnálom! Fannika hogy viseli? Nagyon nagy ölelés nektek!

Csak olvasni van időm! Még 2 hét a költözésig. Máté most másodszorra náthás, így itthon. Bölcsibe majd jövő héten. Viszont így alig tudok valamit is intézni. Nagyon nehéz lesz azt hiszem az ügyintézés, pakolászás, takarítás. Pedig segítség is van azért. És kezdődik a munkahely is. A héten már 2-szer voltam, hogy átvegyem a dolgokat. Nem is változott olyan sokat, és nem sok minden. Már az első nap elég könnyen belerázódtam. Majd meglátjuk folyamatosan hogy fog menni, de nagyon szét vagyok csúszva. És ez még csak fokozódik. Na de már sokkal rosszabbat és ezt is éltek már túl mások. Mennie kell.

Puszi

Kép
bettike
Eger

Babim
óóóóó, szomorúan olvastam a hírt :cry: de ha a doki azt mondja, a te érdekedben ezt kell tenni, akkor nincs mese, és ne stresszeld magad, így is tudsz anyatejcsit adni kb 4 hós koráig. Párom barátjának is nemrég született a baba, és sajnos nem indult be a tejcsi feleségének, és nem is szedhetett tejserkentőt, mert anno neki valami probléma volt a cicivel, és doki mondta, hogy nem szedhet. MÉg mindig szerencsésebb helyzetben vagy, persze sovány vígasz tudom, de ott van a te kis gyönyörűséged, akiben minden nap örömöd lelheted. Vigyázz magadra

Boni
jaja, bölcsivel hogy álltok?

Kata
jobbulást Lőrinc babának :( mi az hogy ab-ztek?? :roll:

Mi ma kezdtük volna abeszoktatást, de nem mentünk, mert taknyosak lettünk, és reggel 37.4 volt a hője, talán szerdán kezdünk. Bölcsiben minden második gyerek taknyos volt, mert ha nincs láz, akkor lehet vinni a manókat :?

Kép
gaby25

Hali!

Mi még költözés alatt! Szombaton lesz az első ott alvás. Zsák és doboz halmon élünk már aztán kitudja meddig még. Mióta nekiláttunk a dolognak Máté itthon a betegséggel. Most már a 2. fajta antibogyó kell. Hörghurut stb. Tegnap óta pedig csalánkiütéssel tetézve. Így kaják kísérletezve, hogy arra jön-e ki vagy a betegség, vagy az előző antibogyó. És még a héten havat is mond. IZGI! Ismerősöknek már csak annyit mondok, ha kérdezik mi van velünk, hogy "Beteg gyerekkel költözünk a hóban!" :lol: Kínomban már csak vigyorogni tudok.

Máté ezerrel várja a Mikulást és a Karácsonyt! Lesz a bölcsiben is és a munkahelyemen is. Ja tényleg azt is kezdem 2 hét múlva.

Remélem nem a betegeskedés miatt hiányzik mindenki.

Kata? Szőkeségem?
Szezso? Ti jól?
Gaby? Megyógyultatok? Beszoktatás?
Boni? Bölcsi?
Babim? Bírod? Bírjátok?
Szilcsi? Lassan ovi?

Akit lefelejtettem bocsika! :oops:

Írjatok!

Kép
bettike
Eger

Gaby, beszoktatás hogy megy?

Bettike, sokat gondolok rátok a költözés miatt. Szeretem a humorodat.

Rólunk:
4 hét betegség után múlt hétfőn abbahagytuk az antibiotikum szedését. 6 napig egészséges volt. Erre szombat hajnalban utolért a hányásos vírus ledöntve kettőnket(L+én). Gyerkőc több mint 10x hányt, ügyelet. Hál istenek a kórházat elkerültük. Ja és egyszerre tört ki rajtunk fél óra eltéréssel.
Most már jól vagyunk de azt a 12 órát senkinek nem kívánom, maga a pokol volt minden szempontból.

Kép
kata05

Bettike, Máté hányadikán született?

Szezso, nagyon el vagy tűnve, ugyi nincs baj?

Kép
kata05

Sziasztok!

Bettike, köszi a hiányolást! Nem semmi, amin keresztülmentek mostanában, kitartást hozzá! Máténak mielőbbi gyógyulást! Nem lehet, hogy az otthoni felfokozott izgalmak is hozzájárulnak a betegeskedéshez? Biztos megviseli a kis lelkét... Nemsoká az új helyen lesztek, hajráhajrá, utána már csak jobb lesz!!! Hogyhogy már az idén elkezdesz dolgozni? Miért nem vártad meg az új évet? (Nekünk itt az ünnepek alatt mindig nehéz, mert nincs mindig ügyelet a bölcsiben, csak másik bölcsiben más gondozókkal, elég nehéz összehoznunk, hogy ne kelljen Lalkót ügyeletbe adni.)

Kata, végre hogy kikeveredtetek a betegségekből!!! Most már tessék erősödni!!! Na a hányós cuccot ismerem, nekünk is volt belőle részünk, hasmenéssel kombinálva... Tényleg kutya nehéz, de a lényeg, hogy a kórházat megúsztátok!!!

Boni? Gaby? Baba??? Jól vagytok? Hogy állsz az apasztással? Lelkileg??? Szezso? Piskóta? Csikken? .......

Mi jól vagyunk, már 5. hete bölcsizünk!!! Megszakítás nélkül... (koppkoppkopp) Lalkó várja már az ovit, januárban ott kezdünk már. Mondogatja, hogy ő már nagyfiú és oviba fog járni. :lol: Egyébként hisztis eléggé, akaratos, mint az apja és keményfejű. Nagy dumás, be nem áll a szája és egyre önállóbb (egyedül vetkőzik, öltözni még nem tud).
Napirendünk: reggel 5.45-kor anya kel, elkészülődik. Fél 7-kor Lalkó ébresztése, kb. 15 perces könyörgés, hogy most már aztán mars ki az ágyból, reggeli, öltözködés, mesenézés kicsit, majd 7.15-kor indulás a bölcsibe. 7.40-től bölcsi. 4.15-kor megyek érte, hazatömegközlekedünk, bolt, játék. Fél 7-7 között vacsora, fél 8-kor fürdés, esti mese apával a nappaliban dvd-ről, esti mese anyával az ágyban könyvből, anya kimegy - és kezdődik az esti terror-horror. Negyed 9-fél 9-től kb. fél 10-10-ig könyörgés, hiszti, pisi-kakimenet, ivás, kijárkálás, éneklés, tapsolás... Mire apával már majd' világgá megyünk, végre elalszik - és én is zuhanok az ágyba. Hétvégén persze magától ébred hajnali 7 órakor, délután alszik 2,5 órát és sokat csavargunk vagy mamáékhoz megyünk.
az étvágya csapnivaló, válogatós és alig eszik. Rosszul alszik, minden éjjel köztünk köt ki, éjfél és kettő között átjön és befurakszik közénk. Engem nem zavar, azon már rég túljutottam, hogy visszacipeljem a szobájába, nem lehet bírni hosszú távon.
Szóval nálunk nem most lesz még tesó... :D

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Máté betegeskedését sajnos a bölcsi okozta, azaz 1 kisfiú, akit gyógyszerezve beadtak. A csoportból 12-en vannak azóta 2-en járnak. Mindenki más lázas vagy tüdőgyulladása van stb. Persze a szülőire az az 1 anyuka nem jött el. De már ezen túlléptem, bár az elején eléggé ideges voltam.

Költözést várja, mert végre külön szobája lesz. Úgy is mondja ő is, hogy új lakás és a szobám, fürdőszobám, konyhám. Most minden az övé lesz. Kapott verdás lámpát, választott mickey egeres órát. Mivel ezeket mind együtt vettük mindig mondja, hogy majd a szobájában lesz a falon. Nem biztos, hogy teljesen érti a dolgokat, de "segít" dobozolni, zsákolni. Szoktam magammal vinni az új lakásba, ha csak kisebb dolgokat csinálunk. Hátha könnyebb lesz neki megszokni így.

Munka. Eddig tartott ki a szabadságom. A pénz miatt vissza kell mennem. De csak 2 hetet dolgozom, mert a suliban a téli szünetre hagytam meg szabit, így amíg a bölcsi zárva az ünnepek alatt otthon lehetek vele.

Napirend dettó! Átmászás hozzánk és alvás tovább dettó! :wink: :lol: Kivéve az elalvás jól megy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok

megpróbálok írni, bár a cicimen a pici!

Jól vagyunk, Domi egy gyönyörűség. Vasárnap már két hónapos.

Kitti jövő héttől kezdi az ovit, már várjuk , főleg én. :)

Elég kibírhatatlan :) ááá nem is,. imádom.szerencsére elvan magával, ha éppen nem érek rá.
a lakás kicsit úszik, ma mondjuk pont volt időm rendet rakni, de ált. nincs, miután elhatároztam, hogy a lakás a sorban az utolsó.
Szegény Kittit szivattam párszor, hogy hívott játszani, de éppen Domit ettettem, mondtam, ha evett és elaludt. amikor elaludt akkor meg elkezdtem mosogatógépbe pakolni. stb- gondolván, hogy ha kész leszek még Domi alszik, de ált. felkelt, így Kittire nem maradt időm. Most ha alszik Domi akkor Kittizek. DE jövő héttől ovi lesz

Szépek a gyerekek, babák.

Kata, sajnálom a betegséget. Jó hogy nem kellett befeküdni.

Bettike, de jó, hogy költöztök. Hova? Saját szoba, király :)

Puszi mindenkinek!

Csikken
Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Hello

Kata: jajj, szegények jól kikaptátok :-( remélem ezzel le is tudtátok a betegségeket erre a téli szezonra!!! Antibio: de legalább 1 éves koráig nem kellett. Az is tök jó!!! Hogy tudtad ellátni Lócit, ha Te is lerobbantál?
Köszi, minden rendben velünk, csak nem volt időm/erőm jönni. Az alvással volt egy kis bajunk, most sem szuper minden, de már legalább le lehet tenni nappal.

Bettike: költözés, nem irigyellek...2,5 éve költöztettük a szüleimet+tesómat családi házból...durva volt. Így, hogy Máté beteg, még halmozottan nehezebb lehet. De jó, hogy apránként tudtok pakolni, nem egy hétvége alatt kell mindent.

Szilcsi: de jó, hogy jól vagytok!!! :-) Az esti "műsorért" simi! Nálunk is lehet lassan kezdődik a műsor, csak reggel...már több hete hajnalban kelünk, és 2 napja, hogy hajnali 4-kor kelt minket Bendi, és nem akar visszaaludni. Ma hajnalban ottaludtam vele (a padlóra ágyaztam), és majdnem 8-ig húzta! Kicsit félek, hogy rendszer lesz belőle...magunk mellé nem tudjuk odavenni, mert akkor vihánc van.

Gaby: bölcsivel mizujs????

Boni???

Csikken: de szépek vagytok!!! :-)

Babim: annyira sajnálom ezt a tej-mizériát, hogy végül ez lett a megoldás, annyi szenvedés után. DE!!! Csodálatos Anya vagy!!! A kis gömbölyű babád is erről tanuskodik!!! Bújjatok össze sokat szopi helyett...

Puszi Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata! Nagyon boldog névnapot kívánunk! Ölelés! Puszi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike, köszi!!! :wink:

Szezso, mi volt a probléma?
Nagyon jó képeket hoztál, Bende nagyon szép és már most sármos kisember!!
Hát nehezen oldottam meg...... éjjel egykor az ügyeleten ültünk Lőrinccel úgy h én is szarul voltam. Borzalmas volt, de letudtuk.

Csikken, gyönyörűek a gyerkőceid!!Kittike, kiskirálylány, a picitől meg el vagyok olvadva!Ovinak drukkkkk!

Szilcsi, alvást, evést sajnálom. Gratula az 5. héthez!!! Képeket teszel nekünk??

Baba, mizu??

Boni??

Kép

Kép
kata05

Kata, itt is boldog névnapot! :-) Háát, Lóci sem szenved sárm-hiányban :lol: gyönyörű!!!

Az volt a gond, hogy Bendi egyszercsak nem akart aludni napközben. Ez akkor történt, amikor Apa szabin volt 1 hétig. És azért volt gáz, mert Bendi nagyon korai kelő, és azért kell még aludnia napközben. Meg hát látszott rajta, hogy álmos, próbálkoztunk is mindig lerakni, de üvöltés lett a vége rendszerint. Apa szabija után még 1 hétig szenvedtünk, mire visszaálltunk a napi 2 alvásra. Amit reméltem, hogy lassan 1 hosszabb délutáni szunyára redukálhatunk, de nem megy, mert hajnali 4 és 5 között van ébresztő... :?
Ja, meg hát az éjszakáink is hagynak némi kívánnivalót maguk után...(4-5 ébredés)

SzezsoKép
KépKép
szezso

beszoktatást elkezdtük hétfőn, nagyon jól megy, jó érzi magát, bölcsis nénik nagyon aranyosak, türelmesek. Másik csoport bölcsis néniét már hallottam kiabálni a gyerekkel, pedig semmi olyat nem csinált, örülök hogy nem ő lett a bölcsis nénink. Hétfőn kedden még nem mentem ki a szobából, akkor 10-12-ig voltunk, ebéd nem nagyon kellett neki, csak 4-5 kanállal evett. Karalábő főzelék volt, és céklafőzelék. Szerdán már 9-re mentünk, és kimentem 20 percre, kicsit sírt, de pikk-pakk abbahagyta hálistennek, ebédre zöldbabfőzelék nagyrészét megette :D Ma is 9-re mentünk, fél 10 után kimentünk az udvarra, és háromnegyedkor köszöntem el, adtam puszit, mondtam mindjárt jövök, először nem is kart elköszönni el volt foglalva a labdával, mikormentem az ajtóhoz, akkor kapcsolt, ici pici nyafi volt, de aztán Ági néni ment vele labdázni, és nem volt sírás. Fél 12-re kellett visszamennem, hogy ha nem tudja ő etetni, akkor én ebédeltessem, de nagyon szépen evett bölcsis nénivel, vadas volt krumplival, háromnegyedéd megette. NAgyon büszke vagyok rá, jó kisfiú volt :D kocsiban elaludt hazafele, de sikerült visszaalttni ágyikóban, most szunya van. Holnap ha korán kel, akkor már 8-ra bemegyünk. Jövőhét hétfőn nem viszem, mert anyu vasárnap jön haza, és itthon marad, hogy unokázhasson. Aztán majd valamelyik nap megpróbáljuk már az ottalvást bölcsiben.
Amúgy még kicsit taknyosak vagyunk mindketten.

Kata
jaj szegénykéim, jobbulást nektek, mi is mi egyszerre betegeskedtünk Mátéval, a hányás fosás is egy napon jött ránk, csak nekem pár órával később :?
utólag boldog névnapot

Szezso
nektek is jobbulást. Amikor apa szabin volt, akkor egyet sem aludt napközben, vagy kettő helyett egyet? Úristen nagyon sokat ébred éjjel, hogy bírod? :shock:

Szilcsi
esti elalvás akkor elég macerás, nekünk változó, (naapközben is) van amikor 5 perc alatt elalszik, de van hogy fél óra, max egy óra. Általában végig szunya, ma mondjuk felébredt hajnalban egyszer, sok pisi volt, pizsicsere is kellett, ilyen még nem volt.
NA kiváncsi vagyok gyorsan megszokja e az ovit, az új társaságot, esetleg új bacikat is :?
MÁté is eléggé váloagatós, nem olyan mindenevő mint az anyja :lol:

Bettike
fránya pénz, én is maitt megyek vissza, olyan szívesen maradnék még pedig. Én január 4-én kezdek, decemberben vagyok szabin.
jobbulást Máténak.

Boni
ti hogy vagytok?

Babim
mi újság, hogy viseli a picúrés te hogy nincs cicizés?

Kép
gaby25

Szezso, Gaby, köszi!

Szezso, elhiszem h nehéz lehetett h nem akart aludni. Biztos apájának örült, h egész nap otthon. Még nálunk is van h 2x alszik egy nap de már kevesebb 7 napból 3. DE ha nem alszik délelőtt akkor is egy nagy ritkán 1,5 órát alszik délután.
Ölelés nektek fog alakulni, csak gondolom már fáradt vagy.
Cicizik még? Evéssel hogy álltok?

Gaby, Máté ügyibogyó!!!Jobbulást kívánok nektek!!

Kép
kata05

Hali! Életjel! Jelentem beköltöztünk már az új helyről írok. MÉg van 3 doboz és 1 zsák. Aztán majd a héten ha már Máté bölcsizik és ügyeket is intéztem még rendezgetem a cuccokat.

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: