A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mot Kép
Nem túl jól. Szörnyű ez a várakozás Kép
De ez van.
Az a rossz, hogy valahogy mindig minden máshogy alakul, mint ahogy eltervezi az ember. Valami mindig közbejön - és az általában nem jó .

Kép
Kép
szilva069

MandaKép
Ne légy negatív! Legalább tudják, mi a probléma, és orvosolható is. Nem feladni!!!!
gtünde

Tüncsibe Kép
Sok sikert a spontánhoz!

Kép
Kép
szilva069

Hát nem bírok magammal.. Kép

A petevezeték átjárhatóság vizsgálat az milyen?
mot

Manda DrágaKép

Nagyon sajnálom, de miért nem lett vastagabb, hogy ha gyógyszert is szedtél rá?
Hát igen, az idő előrehaladtával biztos jobban el leszek én is kenődve, de az a mottóm, hogy:
Minden egyes sikertelen próbálkozással közelebb kerülünk ahhoz, amelyik majd sikerül. Mert olyan nincs, hogy egyik sem sikerül! Lesz gyerekünk!

Különben én is attól félek, hogy közbejön vmi olyan gebasz, amire eddig nem is gondoltam.
Meg eleve vmiért a fagyisban nem bízom annyira, bár az egyik lánynak egyetlenegyet raktak vissza, és sikerült neki.

Meg most annyi bajom van, hogy tegnap óta nagyon szédülök, és én soha sem szoktam. Ha nem tudnám az eredményt, ennek nagyon tudnék örülni, de igazából nem tudom miért lehet. Na mindegy, csak elmúlik.

Csak KITARTÁS! Ez egy igazi türelemjáték!
mary78

Manda sajnálom, nekem se volt peteérésem amit puregonnal oldottak meg, nyugi, sikerülni fogKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda miből jöttek rá, hogy nincs pé-d?

Giling, írnál a kinezről, most én is járok, igaz még csak egyszer voltam, kiváncsi vagyok neked milyen tapasztalataid, élményeid vannak? Tényleg segített a babásodásban?

Kép
elizabeth25

ElizaKép
Szerintem onnan jöttek rá Mandánál, hogy az UH-n nem látszódott tüsző.
gtünde

Tüncsibe Kép
Te milyen okos vagy Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Húúúúúúúú, nagyon beindultatok, alig győzöm olvasniKép
Nekem hiányoznátok ám ha nem írhatnék, hozom a pockom is magammalKép!!!!!!!!

Tüncsi, itt megint szakad egész nap a hó, még az a rengeteg sem olvadt el mire itt az újabb adag.
Szép napot!

Barbi, a barátnőm gyereke lett skarlátos mikor ő a tesót várta, el is kapta kicsit, de kapott valami gyógyszert(talán penicilint) és a babának semmi baja sem lett!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsibeKép

Én is csatlakozom ám a februárban terhesedőkhözKép

Különben én azt érzem, hogy nekem az lesz a tuti.
De ha az sem, akkor viszont a következő stimus lesz, és annak pedig tuti sikerülnie kell!
mary78

Szia AmicaKép
Húú, irigyellek a hó miatt. Itt meg latyak, az eső még mindig esik, az ég szürke. Tiszta lehangolóKép Ráadásul Apa is elment GyőrbeKép

Szilcsike
Már mér?Kép
gtünde

MaryKép
Persze, hogy az lesz a tuti!! Februári zebraeső leszKép
gtünde

Tüncsibe Kép
Mer az vagy és kész Kép
A 12 57-es hozzászólásod miatt! Különben tényleg így lehetett a tüszőkkel és az UH-gal!

Kép
Kép
szilva069

Gtünde, bárcsak igazad lenne! Kép

Kép
elizabeth25

Szilcsike
Ja, OKKép Nem ellenkezemKép
gtünde

ZBARBI én holnap megyek uh ra most léptem a 10 hétbe és te most hány hetes vagy és jól vagy?
ELIZABETH
nekem segített a kinez látod itt a pocaklakóm.valószínű úgyanazt csinálja a te kinezesed amit mi.meditálni tükrös gyakorlat saját magaddal megbeszélni látni dolgokat régieket amit felkell oldani ami gátol esetleg.
TÜNDIKE
puszika remélem jól vagy drukkolok hogy babásodjatok.babcsikát puszilom.megpróbálok most már többször jönni.
gili
gilingalang

Giling 9 hetes, nagyon aluszékony vagyok, bárhogy , bármikor eltudok aludniKép, hányinger ritkán talál meg, fejfájás annál többször!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Giling, igen az enyém is ezt csinálja. Te mennyi ideig jártál hozzá, mire összejött a baba?
Neked megmondta, hogy mikor leszel babcis?

Kép
elizabeth25

Giling, én még csak egyszer voltam nála, másfél órás kezelésre, felderítette a múltbéli dolgokat, aztán megyek még 3x, és a csinál oldásokat, aztán egy pozitív én-t, aztán egy hónap múlva kell menni.

Kép
elizabeth25

tundi Kép de hulye vagyok Kép - mar emlekszem is....
ugy latszik az elso munkanap elvitte az agyam KépKép

Amica Kép jo szankozast !
saci

Giling Kép - te hol szulsz? milyen dokinal? a baratnom terhes es dokit keres vhol pesten..koszi elore is KépKép
saci

sziasztok!

Bocs a beleszólásért, hátha valaki tud nekem segíteni.
Csináltam egy tesztet, és egyszerűen nem tudom értelmezni. A control csík egyértelműen látszik, a másik szinte nem, hanem végig rózsaszín lett a teszt, csak nagyon halványan dereng a második.
Szerintetek mit jelenthet?
A tájékoztató szerint a halvány is jelenthet terhességet.

Megpróbáltam befotózni: a bal oldali erős csík a control csík.....szerintetek?

Köszi előre is ha valaki próbál segíteni.
Kép
hellász

Sziaszto!
Új lány vagyok itt...
Nem teljesen értem ezt a hőmérőzést...
mérem már magam két hónapja, de nemlogikus számomra.
KÉrlek segítsetek nekem leírom az eddigi hőméréskleteimet
dec 23.án jött megés azóta így alakult reggeli hőmérsékletm:
35,8
36,4
36,4
36,1
36
36,4
35,8
36,3
36,6
és a mai:36,1 ez a 11. nap
mire kel figyelnem, mikor lesz peteérésem...
nekem ez nem tűnik szabályosnak
4. hónapja nem jön össze, célzottan csináljuk a 11, 13, és 15 napon fixen
julcsi
babatszeretnek

Sziasztok!
Új lány vagyok itt...
Nem teljesen értem ezt a hőmérőzést...
mérem már magam két hónapja, de nemlogikus számomra.
KÉrlek segítsetek nekem leírom az eddigi hőméréskleteimet
dec 23.án jött megés azóta így alakult reggeli hőmérsékletm:
35,8
36,4
36,4
36,1
36
36,4
35,8
36,3
36,6
és a mai:36,1 ez a 11. nap
mire kel figyelnem, mikor lesz peteérésem...
nekem ez nem tűnik szabályosnak
4. hónapja nem jön össze, célzottan csináljuk a 11, 13, és 15 napon fixen
julcsi
babatszeretnek

Hellasz, Babatsz. Kép -sziasztok itt.
sajnos egyik terulet sem az erossegem, de a google be beirva a hogeorbere biztos kapsz valaszt
a teszttel kapcs.- nem tudsz megegyet csinalni? amugy szerintem inkabb bizakodjal, mint sem, mert amikor -, akkor mindig , egyertelmuen csak 1 vonal van.
Sok sikert nektek

sacko
saci

Saci! KÖszi szépen Kép Csak hát a reggel még olyan messze van... Kép
hellász

Manda Kép Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze a transzfer... Akkor remélem, te is csatlakozol a februári nagy hajránkhoz...Kép

Hellász nem lehet esetleg, hogy túl sokáig vártál a teszt kiértékelésével? Általában bizonyos idő után elszíneződik és átitatódik a csík.... Persze nem akarok vészmadár lenni.... Én a helyedben biztosan csinálnék még egy tesztet...
banyanya

SziasztokKép

MaryKép
Végülis most nem szedtem gyógyszert, csak E-vitamint, meg Elevitet, de ma felvilágosított ügynökünk, hogy az Elevittel nem lesz vastagabb a nyh., úgyhogy, ami van beszedem, aztán abbahagyom, max. visszatérek a Centrumhoz, az eddig bevált.
Elevittel csak hízom, mint tehén!

ElizaKép
Tüncsibének igaza van, nem látott tüszőérést a doki, se most, se a múlt hónapban.
Meg az itteni nődokim is mondta tavaly, hogy valószinüleg nincs, mert csináltunk hőmérőzést is és Uh-t is és semmi nem volt.
Érdekelne a kinezed telcsi száma: m pont anda kukac freemail pont hu. Már a múltkor is szerettem volna megkérni, de másfelé terelődtünk.
Remélem, jól teltek az ünnepek?!

TüncsibeKép
Igazad van! És lehet, hogy nálam is a február hoz majd babát! Legalábbis remélem!Kép

GilingKép
Gyere gyakrabban te is és jobbulást neked! És csodás pocaknövelést kívánok!!!

Hellász, Babatsz.Kép
Üdv nálunk! Van fertility-s honlap ahová be lehet írni a hőt, ha tudsz angolul! A címet nem tudom, de biztos rátudsz keresni origon vagy google-n.
A teszttel kapcsolatban sajna nem tudok segíteni!

SackóKép
Szívem, csak pihi, pihi és pihi!!!
Babatapasztók mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

BanyanyaKép
Én nem bánom! Igen, szeretnék csatlakozni a februári zebrásokhoz!!!

manda

Hellasz - megertem...

Manda Kép haat, en nem pihenek eppen,,de fel vagyok porogve,,es most pl a lakast pakolom (felig), amikor nem irok.. Az Elevit is csak egy agyonreklamozott termek, en a helyedben nem szednem..tok felesleges, hacsak nem zsiroskenyeren elsz evek ota.
jo dontes a febr. i csatlakozas Kép:
saci

Oksi SaciKép
De azért vigyázz magadra!!!
Hajrá lányok, februárra fel!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda , koszike, es en meg (titkon) a dec ben is remenykedem ..Kép
saci

Persze SaciKép
Én sem adtam fel a tiédet!!!

manda

Jó éjt!Kép
Saci, csíkos álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok & Csibék!
Most már jó ideje nem tudok jönni és kb. január 20-ig nem tudok továbbra sem... Wish, légyszi a táblázatban javits ki - ma vagyok 7. cn.
Köszi és a legjobbakat Kép
gmarta

Jó Reggelt,

Hát nem tudok valami jó híreket mondani, most is a könnyeimel küszkődőm, a baba nem növekszik 10 nap alatt mindössze 2 mm-t nőt vagyis csak 8mm a szíve ver a doki szerint kétesélyes a dolog a természet kb másfél hét alatt eldöntiKép, kérhetnék egy kis babanövesztő energiát

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt Csajok! Kép

Hát tegnap bepótoltuk a kihagyott időt....
Szóval holnap andrológus bácsi megmondja mi a helyzet.. Bár egy eredmény nem eredmény!! (igazából ugye a harmadik, de az első a Budai Andrológián)

Szóval izgalom hegyek, bár a hangulatunk egy kicsit már jobb. Vagy így, vagy úgy de lesz poronty és kész!

Ez mindenkire vonatkozik! Kép
mot

BabatszeretnekKép
A hődet a www.fertilityfriend.com oldalon tudod vezetni. Először regisztrálnod kell. Az oldal angol nyelvű. A program a hőid alapján berajzolja, mikor van pé-d. Nézd meg Lara hozzászólását, január 1-én 14 órakor szúrta be a hőgörbéjét, ő is ott vezeti a hőit. Sok sikert!

MárcsibeKép
Kár, hogy ilyen sokáig nem tudsz jönni, de várunk vissza!!
gtünde

Zbarbi!

Akkor írhattad üzeneteded mikor én is elküldtem az enyémet!!!!! Bocsánat, elég nagy így a kontraszt!

Érzed? Már átküldtem az energiát!!!!!
mot

Barbi ÉdesKép
Küldök Neked milliószor millió babanövesztő energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Barbi Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A fő, hogy ver a szivecskéje! Nem tudok mit írni, csak azt, hogy nagyon szorítok a manócskáért!
Mikor kell visszamenned UH-ra?

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Gyugyi Kép
Ági tényleg szül?

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva Kép

Jó hogy hallak!

Holnap kiderül,hogy beborul-e!
mot

Igen!!
Reggel 4 óta vannak fájásai. Hamarosan meglesz a baba. A méretei miatt nem szülhet természetes módon. Ezt olvastam. Remélem jól emlékszem.
Vendég

Hajrá ÁGI ! Kép Kép Kép
Még egy óriásbébi!

Mot Kép
Szia! Remélem csak jó híreket kaptok.
Hányra mentek holnap?
Jegyezd meg a doki nevét, kíváncsi vagyok ki az andrológus!
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Most indulok a BMC-be nem bírok semmi másra összpontosítani, bízzom benne hogy az uh felbontása miatt van a különbség.Köszönöm a drukkokat , viszem magammal remélem segíteni fog.

Ági ügyes légy!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

BarbiKép
Egyik ismerősöméket is a 12. hétig azzal riogatták a BMC-ben, hogy nem nő úgy a baba, ahogy kellene, készüljenek fel a legrosszabbra, minden héten így mentek UH-ra, aztán egyszercsak beindult a bébi és a 12. hétre érte el a korának megfelelő nagyságot.
Szívből kívánom neked, hogy a te bébid is ilyen erős és kitartó legyen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

MandaKép
Nyár óta én is híztam vagy 6 kg-t, a tanulás alatt is rámjött egy-pár, aztán tuti a hormonoktól is, meg hát biztosan az Elevittől is.
Annyira gáz, most 1 db nadrágom van, amit tudok hordani. Febr.-ig megpróbálok legalább 2 kg-t fogyni, nem fogyókúrával, csak nagyon oda figyelek, nem vacsorázok, kerülöm a kenyeret stb.
Nagyon bízom benne, hogy februárban kb. egyszerre tudunk menni, az tök jó lenne!
mary78

Barbi Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: