A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » SIKERES INSZEMINÁCIÓ(anyukák,kismamák)

Ilonkám,
hát izgulok persze, pedig ez most még "csak" egy uh lesz. :lol: Most néztem meg a postát és megint jött valami levél a klinikától, amit alá kell írni. Már ettől is oylan izgalomba jöttem, hogy huhu, már történnek a dolgok!!!! :wink:
katata

Csajok,
mit hívnak zigótának? Hány sejtes?
katata

Domo!
sokezerkismillió drukk neked hétfőre :)
++++++++++++++++++++++++++
sonjus

Kata,
Zigóta az a megtermékenyített petesejt és utána kezdi az osztódást 2-4-6-8-16-32stb sejtes lesz.
Vendég

Zigóta

Az ivarsejteknek a megtermékenyüléskor bekövetkező egyesüléséből létrejövő új sejt. , ne izgulj minden oké lesz, ennyi várakozás után nem lehet másképp.

kamilla, akkor most irány a lúgos táplálkozás!

sonjus, neked elkezdődött a 2-ra a felkészülés, vagy kivárod a dokidat? Hogy döntöttél?
bbilona

Pandácska, Ilona,
köszi. Kicsit rácuppantam a témára, mert nézgetem a papírokat, amiket már eddig aláírtunk. És ott van,hogy zigótákat fagyasztottak le, akkor ez stimmel is. :lol: És Embriókat kapok vissza. 8) Azért remélem aludni fogok tudni. :lol: :lol: :lol:
katata

katata, holnap biztosan megnyugszol egy kicsit. Várjuk a híreket!
bbilona

Persze, biztosan megnyugszom utána, de most izgulok,mert nem ismerem a várost sem, oda kell találnom, parkolót kell keresnem és a rendelő, a doki is új lesz. Persze tudom,hogy ezek nyavajgások, de azért hozzájárul az izgalmamhoz. :D
katata

Lányok!
Annyira aranyosak vagytok, köszönöm a bíztatást! :lol:

Kata!
Szorítok neked!Ügyi legyél!
A megtermékenyített petesejt, a zigóta már a beágyazódás előtt fejlődésnek indul, ami kb. a 4. és 10. nap között jön létre.Zigóta, embrió-kezdemény.

Zel!
Igazad van a legjobb munkahely a babával itthon lenni!Csodás dolog, én már csak tudom.

Ilona!
Jól veszem ki a sorok közül, hogy örökbe szeretnétek fogadni?Neked nincs több próbálkozási lehetőséged?Bocs, ha én értettem valamit félre!

Domo!
Szorítok hétfőn neked!
sapé

sapé,nincs semmi félreértés. 6 inszemen vagyunk túl, egyenlőre jegeltük a lombiktémát (a férjem halalni sem akar róla), és még januárban elkezdtük intézni az örökbefogadást, ez olyan mentsvár, tudod ennek látni a biztos végét, ahol egy kisgyermek csak ránk vár.

katata, menni fog minden simán ahogy kell. Az út a dokiig, a parkolás, és ami fő az uh-n is mindennek rendben kell elnnie. ++++++++
bbilona

Sziasztok!

Már megint rég nem írtam, de követtelek titeket.
Katata!

Én előszőr nem értettem egyébként, hogy miért nem kaptad vissza a túlstimus hónapban a babákat, de az orvosod biztosan tudja mit csinál. Engem is túlstimuláltak. 24 petesejtem lett, de a doki azt mondta, hogy fájdalmas veszélyes, de a mi malmunkra hajtja a vizet, mert amennyi sejt, annyi visszamaradt sárgatest, ami támogatja a terhességet. Sikerült, bár az első 3-4 napot pokoli fájdalmak között fetrengtem végg, és még hónapokig egy rossz fordulás vagy tüsszentés belenyilalt a petefészkembe, de megérte. Mindegy ezen már kár rágódni.

Nálunk 3-4db-os adagokban fagyasztják le a zigótákat. Nekem le van fagyasztva még egy 4-es és két hármas adag, és egyre inkább úgy néz ki, hogy ha három évesek lesznek az ikrek, akkor visszamegyünk értük. Itt úgy megy, hogy kiengednek egy adagot, és lutri, hogy mennyi jön vissza belőle, mert a felengedés kockázatos. Azt el tudom képzelni, hogy nálatok egyesével vannak lefagyasztva és addig engedgetik, amíg nem jön vissza kettő, így tudhatták neked biztosra ígérni a kettőt. A barátnőm akinek a negyedig lombik sikerült végigcsinálta. 1 lombik leszívással nem sikerült, nem madadt fagyasztható, második szintén leszívással, nem sikerült, de 12 maradt fagyasztva 4-es kupacokban. A következőre két adagból azaz 8 ból, 5 jött vissza, amiből az egyik nem lett olyan szép, így 4-et kapott vissza, ez sikerült neki, de elhalt, majd a negyediknél rettenetesen izgultak, mert úgy ment hogy reggel felengedték, és mondta a doki, hogy ne jöjjön be, csak akkor, ha van visszaültethető, majd telefonálnak. Borzasztó idegtépő volt neki, én is hivogattam, hogy mi újság! És képzeld mind visszajött , így elfogyott az összes, de az utolsó sikerült. Ő az aki szintén járt a talpmasszőrhöz.

Persze remélem ezerrel, hogy neked elsőre sikerül, csak érdekességképpen írtam le. Felengedés után el kell kezdeni osztódniuk. De mint ahogy az is változó, hogy a leszívástól a visszaültetésig, azonos idő alatt hány sejtig jutnak el 2-3-4-8, az is változó, hogy a felengedés után a visszaültetésig meddig osztódnak. A barátnőm kapott vissza harmadik alkalommal blasztocisztát is (már számolhatatlan osztódás ez a szedercsíra állapot) és sokkal jobb esélyei vanak. A D-plusz módszernél, csak ilyat tesznek vissza. De a negyediknél, ami sikerült 10 sejtesek voltak, ha jól emlékszem. Igazából szerintem az a fontos, hogy a szervezet fel van-e készülve a befogadásra. Én úgy fogok majd visszamenni, hogy egyszerre csak egyet (adagot) engedek meg, hogy felengedjenek, és meglátjuk mennyi jön vissza ha egy tegyenek vissza egyet, de legyen több alkalomra esély. Mert a szervezet kiszámíthatatlan. Most ez azért vicces, hogy itt ülök két babával a pocakomban és azon morfondírozok, hogy megint megyek. Bocsánat attól, akit ez esetleg bánt , mentségemre szolgáljon, hogy én már megjártam a hadak útját...

Egyébként a barátnőddel teljesen jogosak az érzéseid.

Kamilla!

A fogigátló nem csak a Kaáliban divat, én is kaptam a Nyírőben, és máshol is adják, de egyénfüggő, én azt vettem észre, hogy az kapja, akit korábban már sokat stimuláltak, hogy a korábbi stimukat elfelejtessék a szervezettel. Egy kicsit elaltatják. Hogy tiszta lappal tudjon indulni. Lelkileg számomra ez az időszak volt a legkevésbbé megemészthető. Nem tudtam összeegyeztetni a két dolgot, de bejött. Volt ott egy lány velem együtt aki apai okok miatt rögtön lombikra jött, ő nem kapott. De lehet, hogy nem csak ettől függ. Biztos tudják, mit csinálnak.

Puszi mindenkinek, és mindenkinek minél hamarabb sikerüljön: Tamara
tamaranna

Kép helló, visszajöttem :lol:
kicsit jobban vagyok, de hajolgatás, guggolás stb. szóba sem jöhet... na de mik történtek amíg nem voltam:o)

kata, hát képzeld nekem is van egy barátnőm (bár ezt a dolgot megkérdőjelezném most már...barátnő??!!) szóval őneki 4. inszem jött össze, azt végigéltem vele, aztán utána ahogy a baba megszületett egy jó ideig nem tudtunk talizni...aztán fél évre rá felhívott (amikor tudta, hogy nekünk sem sikerül 2 éve..), csak azért, hogy közölje babát vár. ismerős a történeted és megértelek, azt ajánlom, kicsit tartsatok szünetet, hátha elgondolkodik ezen. és ami ennél sokkal-de sokkal fontosabb iszonyúan gratula és várom, hogy már az aprócska embriók a nekik szánt szuper helyen legyenek!!!!

zelem, hát barnaköpeny, na én is szeretnélek látni!!! nem vagy semmi, te aztán tényleg pörögsz! tök jó! amúgy? hogy leledzel drága mami?

sapé, de jó, hogy jelentkezel! kitartást neked!

domo, én is nagyon szorítok neked a hétfőhöz :wink:

pandi, köszi a kombinált tesztes oldalt én is most gyors elolvastam, én jövő csütörtökön megyek 11 órára uh-ra meg asszem vérvételre. ahogy elolvastam van egy kát verzió (integrált, kombináét, 4 markeres...stb.) azt nem tudom, hogy a pécsi klínikán melyiket csinálják a 35 év felettieknek...én is izgulok mi lesz és szorítok neked is nagyon 20-ra!

Kép
kicsiboris

Sziasz!

Kata! Simán odatalálsz! Az új doki, rendelő, stb meg olyan szép és szimpatikus lesz, hogy csak na! Minden OKÉ!!!! Tudod: ANYA KEZDŐDIK!!!!!

Bbilona! Te szeretnél lombikra menni?? Mert akkor remélem, aug.-ban úgysikerül mennünk, hogy találkozzunk a férjeddel is. Majd mi tudunk talán egy kicsit hatni rá! :lol:

Én most a szokásos programba kezdek. Mert Katám, ugye áldás egy nyaraló!!! Hétfőig maradunk, csak estefelé jövünk haza. ÉÉÉÉs kedden meg irány a Dévai! Így jó gyorsan el fog menni ez a 4 nap..

Kép
Kép
Kép
zel

Kicsibé! Édescsillagom!

Jól van, látom jobban vagy! Te csak pihenj, vigyázz kis Borisra!
Ugye még nem mész vissza dolgozni?!

Kép
Kép
Kép
zel

reni, bocsi, lehet nem vagyok képben, de miért is hagyod ott az előző intézetet?
és...egyetértek veled a 12. hetes bejelentéssel. nálunk a család már egy hónapja tud arról, hogy babát várunk és most, hogy volt ez a lepénymizéria mindenki jól megijedt...szóval jól teszed a titkolózást, nekem is ezt kellett volna talán tennem :wink:

tamar, de jó, hogy te is jelentkezel :lol: most már én is kezdem érteni, hogyan is zajlik egy lombik, basszus nem semmi azért, ez sem egy egyszerű dolog, csajok őszintén becsüllek benneteket, lombikosokat!!

odry? babszi? móni? és a többiek megint régen jelentkeztek..
tizu ha olvasol, úgy várom, hogy írjál nekünk milyen a babával? milyen anyukának lenni?

Kép
kicsiboris

Csajok,
olyan aranyosak vagytok, olyan jól esik. Könnybe lábad a szemem. Olyan jó, hogy vagytok nekem!!! Most indulok és jövök, amint hazaértem.
katata

Nnnnnna... Kész. Indulok!

Puszilok mindenkit! Legyetk jók, ha érdemes!
Mindenki vigyázzon magára!

Sziasztok!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Katata! :lol:

Tessék beszámolni ha haza értél! :lol: :lol:
Várom kiváncsian!

zel! :lol:

Jó pihenést,csak nehogy leégj a jó időben! :wink:

Kicsiboris! :lol:

Örülök,hogy jobban vagy,de tényleg pihenj sokat.
Én szívem szerint nem hagynám ott az intézetett,de ugye a kaáli Intézetbe nem lehet szülni!Jó lenne ha lehetne!

Én a lombikot nem tartom nagy dolognak,nem kellemes de ha ezen múlik,hogy gyerek legyen akkor semmi akadálya!
Én a karomat oda adtam volna,csak hogy sikerüljön!
Túléltem mindent amit csak lehetett egy szó nélkül.
Pedig a beültetés sem ment egyszerűen a harmadik műszerrel sikerült a helyükre tenni a babákat mivel kökemyényen hátrahajló a mészályam!Az inszemeket is mindig a megszenvedtük!
Na de kit érdekel a 3,5évnyi dokihoz járásnak meg lett az erdménye!
Mondjuk azért az jó lesett, hogy a múltkor a doki mondta,hogy beszélték a dokival ,hogy milyen kis ügyes vagyok!
/Bár ezt nem tudom mire értette/Sajnos az a meglátásom,hogy nagyon sok hisztis nő van.....
Ja poén a beültikor begörcsölt a combom :lol: :lol: és úgy kellett maszírozni!
m. reni

Ilona!
Nem értem. A párod beleegyezett az örökbefogadásba, de a lombikba, nem? Pedig azért az 5 alkalomból csak összejönne az egyik. Azt nem akarta, hogy hormonokkal kezeljenek téged? Bocs, ha nem tartozik rám, nem muszáj leírni csak meglepődtem.

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, igen félt a lelkem, ő már a 2. inszemnél azt mondta nem csinálná tovább. De tudjuk a pasik ingerküszöbe, hú nem is látom olyan mélyen van (tisztelet a kivételnek).
Úgy van vele egészségesek vagyunk, előbb utóbb csak lesz saját is. Persze én ezt nem hagyom annyiba, de most nagyon jól esik egy kis szünet. Aztán megpróbálom szeptemberben a tamaranna által ajánlott reflexológust, és majd a többit meglátjuk Ki tudja talán addig.... :wink:
Holnap kezded a szurikat?? ++++Szorítok!

Kicsiboris, csak óvatosan, pihi pihi, vigyázz magadra!
bbilona

Megjöttem! :lol:
Képzeljétek, olyan ögyes voltam, hogy csontra odataláltam, egy rossz kanyar sem volt. :lol: Valószínű, hogy a szívemben van egy iránytű, ami vezérelt ésmegmutatta a helyes utat. Még parkolkó is volt az udvarán az épületnek és éppen egy szabad hely volt. :lol: Az is csak rám várt. :D Bent csak azért kellett várnom, mert korábban érkeztem. Mosolygós doki fogadott (az én dokim egy évben egyszer mosolyog) Nagyon kedves volt, felvázolta a szitut és átmentünk a másik szobába az uh-ra. Amit megjelent a monitoron a kép, márkezdte is magyarázni, hogy most mit látunk.MAGÁTÓL!!! Semmit nem kérdeztem még, de már mondta is. :D A bal oldalamon van egy 18 mm-es tüsző (éreztem is hogy ott van már tegnap óta) és a nyálkahártyám 7 mm. Ez nem valami vastag, de ma még csak a 11 napon vagyok. Ez szerintetek jó ebben a szakaszban? :roll: Ő azt mondta jó, ésminden rendben. Rákérdeztem, hogy van-e nyoma a túlstimunak és azt mondta,hogy semmi, minden tökéletes. :lol: Kinyomtatta a tüszőmet, a méhemet és a másik petefészkemet is. Utána tanulmányozta, majd mondta,hogy mivel messze lakom, ezt úgy szokták megoldani, hogy felír LH teszteket és holnap, holnapután kell megcsinálnom őket, és ha pozitív lesz, akkor kell telefonálnom, mert akkor kezdik a felélesztését a babóknak. Utána nem tudja mégmegmondta mikor lesz a beülti, de a jövő héten. Azt mondta általában 2-8 sejtesen teszik vissza őket, minden nap megduplázódnak. Szóval jövő hétközepe felé lehet rá számítani. Hát nagyon jó volt, hogy ilyen aranyos volt ez a doki, sokkal jobb, mint az én dokim. Miután az akcentusomból kitalálta (nem volt nehéz:) ), hogy külföldi vagyok, még kérdezgetett is, hogy honnan jöttem, és kiderült,hogy volt is már Magyarországon, Budapesten és a Balaton környékén. Szóval egész kellemesre sikeredett. Örülök, hogy nem kell majd vérvételekért hajnalban oda rohangálnom, legközelebb már csak remélem a babókért megyek. Olyan fura érzés volt, hogy olyan közel vagyok a babáimhoz és úgy megnéztem volna őket. Tudom,hogy hülyeség, de olyan anyai ösztönféle volt rajtam. Már nagyon várom őket, biztosan ezért...
katata

Tamara,
köszi, hogy leírtad ezeket, örülök neki.
Itt nagyon kiakadtak a klinikán, hogy a dokim túlstimulált. Szóval itt ilyen után nem csinálnak beültit.
Nekünk kettesével vannak lefagyasztva a babák, remélem jól fognak ébredezni. :D
katata

Kata,
Ez fantasztikus :lol: :lol: :lol: mindjárt babás leszel :lol: :lol:
Kép
Vendég

Ilona! Én még nem kezdek szurikat. Hétfőn vérvétel és majd a köv ciklus elején asszem. Vagy a mostani végén??? Majd kiderül.

Kata! Örülök, hogy minden ok. Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!

Biztosan elmondtad már a többieknek, csak akkor én még nem voltam. Szóval, te hogy kerültél ki külföldre? És mikor?

Kép

Kép
kamilla306

katata, könny szaladt a szemembe, látod milyen jól alakulnak a dolgok :D Most zel helyett mondom, igyál, igyál, és vizet is! Lányok mi az az LH teszt? Pisiből? :oops:
bbilona

te kamilla én ezt nem értem, ez most nem inszem lesz neked, mert a vonalzód..? Kimarad egy hónap?
bbilona

Ilona,
Igen pisiből kimutatja az ovulációt jó kis játék :lol: amúgy teljesen olyan mint egy terhes teszt itt is két erős csíkra kell vadászni!
Vendég

Ilona! Nekem ez volt a hatodik. A vonalzóm automatikusan átugrott 1 cn-re, de az csak holnap lesz majd. Át is javítom mindjárt. Most augusztusi lombikbabára gyúrunk.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy egyenesbe értél!Jövő hétre 10000000000000000000000000000000000000000000 drukk megy!

Ilona!
Azt sajnálom, hogy nem mentetek tovább, de annak örülök, hogy legalább az örökbefogadást elkezdtétek.Türelemmel kell lenetek és szülők lehetek.
Az LH ( luteinizáló vagy sárgatest hormon ) úgynevezett gonadotrop hormon.Nőknél az LH a progeszteron termelődését és így a peteérést szabályozza, férfiaknál a tesztoszteron termelődésén át a spermiumok érését befolyásolja.
A patikákban is kapható teszt működési alapja az ún. luteinizáló hormon (LH-hormon) vizeletben lévő szintjének kimutatása. Az LH-hormon szintje a ciklus során állandóan változik, legmagasabb szintjét az ovuláció előtti 24-36 órában éri el. Ez a változás a teszt több napon át tartó használatával nyomon követhető. Egy tesztdoboz általában öt tesztcsíkot tartalmaz, az elsőt 28 napos ciklus esetében a 11. napon kell felhasználni.Az eredmény könnyen értékelhető a rajta található kontrollmező segítségével. A megtermékenyülésre a legmagasabb hormonszintet jelző napon, illetve az azt követő két napon van a legnagyobb esély. A tesztet napközben érdemes elvégezni, lehetőleg minden nap nagyjából ugyanakkor.

Boris!
Örülök, hogy látlak!Miért is kell pihenned? Valami gond volt? Vigyázz magatokra!

Ha nem tudnék jönni, szép hétvégét mindenkinek!
sapé

Igen, LH tesztet legalább hamarosan látjhatok +at.
Nekem úgy kell használni, hogy reggel ébredéskor egyet, majd utána 3-4 órára rá megint egyet és csak akkor kell telefonáljak, ha nagyon erősa második csík. Még mintát is mutattak, hogy melyik ami még nem jó és melyik, ami igazán pozitívnak számít.
Nekem ez a megoldás jobban tetszik mint a vérvételek... :D
Köszi a drukkokat LÁnyok! :D

Kamilla,
lombiknál az első ciklus végefelé, nekem a 23. naptól el kellett kezdeni az egyik injekciót. Miután persze kizárták a terhességet. Azután, miután megjött, jön a második ciklus, ami alatt ugye tovább megy ez az első szuri, el kell kezdeni a 3. napon a második szurit is. Mindkettőt a tüszőrepi szuriig kellett nyomni. Egyiket reggel, a másikat este. Jó kis szórakozás. :? De így utólag, 21 babával már semmiségnek tűnik. :wink:
katata

Kata, úgy örülök! :lol: Minden jól alakult, és már jövőhéten babás lehetsz, ez fantasztikus :lol: :lol: :lol: (remélem én is :lol: )

Ilona, az LH tesztet én is használtam, remek, mert azon mindig szép két csíkom volt :lol: Aztán megtanultam magamtól is, hogy mikor mi történik, és azóta nem költök rá!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
domo

Sziasztok!
Hát jól szégyenlem magam, hogy olyan régen nem jártam itt, de valahogy semmire sincs időm, pedig anyu még itt van és segít. Sajnos a szgép az emeleten van, de nekünk első nap a babával le kellett költöznünk a földszintre, mert túl meleg volt és hát a császáros sebemmel csak akkor jövök fel, ha muszáj. Illetve most már nem fáj annyira, ezért gyakrabban.
Tudom, hogy a másik topicból már értesültetek egy-két dolgoról, ezért arról már nem írok. Marci nagyon édes baba. Iszonyú torkos és azt hiszem meg is kell vonni tőle a túlzott adagokat, mert tegnap egész nap üvöltött, szerintem fájt a hasa. Nem is csoda, mert 80-90 g-okat evett (2-3 óránként), az előírt adagja meg 40-50 lenne egy evésre. Két hét alatt fél kilót hízott és már nem olyan nyamvadt. Eleinte nagyon sajnáltam, olyan volt, mint egy kismacska.
Én már elég jól érzem magam, szinte mindent csinálok, csak mértékkel. Egy kilóval vagyok több, mint a teherbeesés előtt, de az alakom jó asszonyos lett, szinte semmi nadrág nem jön rám, mert azelőtt csupa szűk cuccost hordtam. A férjem viszont iszonyú szexinek talál és azt mondta, hogy felszántatja a parkot, ahol azelőtt futottam. Szerinte egyetlen sport amit űzhetek a fejkörzés, nehogy lefogyjak. Mondjuk esélyem sincs fogyni, mert egy zabagép lettem (a terhesség előtt is az voltam, csak akkor nem ettem édességet, most meg minden nap nyomatom.)

Kboris :)
Remélem most már minden rendben és vigyázz magatokra. Anyukának lenni nagyon jó és sokszor nem tudok betelni Marcival, csak nézem, ahogy édesen szuszog. Olyankor nagyon szép, kisimul a kis arcocsjája, néha csücsörít, szóval meg kell zabálni. Nem tudom kire ütött, mert egyikünk sem ilyen szép.

Kata :)
Remélem minden rendben és szurkolok, hogy ezúttal sikerüljön.

Zel :)
Most már nem messze van az első lépés. Szóval a Dévainál maradtatok. Sajnos nem tudok visszaolvasni, csak a vonalzódat nézem.

Ilona :)
Én sem értem a férjedet. Én nem tudnám így feladni. Annak idején már alig vártam, hogy lombikozhassak, mert kezdtem úgy érezni, hogy az inszemmel nem fog sikerülni. Végülis nem sokkal rosszabb, mint egy inszemes stimu. Én a helyedben kis szünet után újra kezdeném. Vagy esetleg még bevállalnék néhány inszemet. Nálam az örökbefogadás csak a legvégső esetben jött volna.

Mindenkinek mielőbbi babásodást és szép hétvégét kívánok.
Íme néhány kép Marcell babáról:
Kép Kép Kép

Most már kicsit nagyobb, csak nincsenek a képei átjátszva a gépre. Ha lesz új, akkor teszek még fel.
Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Tiza!
Örülök nektek és gyönyörű a babátok!
Igen meglepödtem, hogy most én vagyok a következő, mert még van időnk. Úgy néz ki nem is lesz augusztus elött baba, de hát még van elvileg 5 és fél hetem.
Várjuk a képeket, pláne, hogy Ő itt az első fiúcska!

Szerdán a klinikán kötöttem ki, mert a babánk eg sem nyikkant, akár mit csináltam. Utólag kiderült nem elég határozott fellépéssel probálkozta. Rendesek voltak nagyon, mondták inkább menjek be, mint valami baj legyen. Mondta a doki, hogy ezek szerint a frontra igy fogunk reagálni, hogy beájul a gyerek és jót alszik. Én is a hideg frontra vagyok érzékeny, ezt már tuti töllem örökölte. :wink:
A dokim most 2 hétig szabin van, de mondta, hogy nem lesz baba hamarabb..... hát majd látjuk. Mondjuk a párom augustus 4től van itthon és mondom is a Dávid babának, hogy onnantól várjuk. Remélem hallgani fog rám.

Kata!
Örülök a jó híreknek és drukkolok!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép

Kép
odry

Tiza!
Örülök, hogy jelentkeztél, csodaszép fiúcskátok van! :) Gratulálok!
Ugyanilyen pelenkázó alátétünk van, és csak ámulko, mennyire elveszik benne Marci Annához képest! Na de pár hónap és már alig fog ő is ráférni! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tiza,
örülök, hogy jelentkeztél, édes nagyon Marci baba. :) A kis torkos. :lol:

Odry,
ne izjezgess itt hallod!!! Szuper, hogy csak jót aludt a kis Drága!

Csajok,
nekem meg az LH tesztem nem akar pozitív lenni. :( Már tiszta idegek vagyunk párommal, hogy mi van. Azon agyalunk, hogy lehet, hogy nálam ez a probléma, hogy nem szabadul ki a petesejt, vagy ha igen már későn???? :shock: Nem tudom mi van, de pénteken, a 11. napon volt 18 mm-es a tüszőm, és ma még semmi. Úgy félek, hogy ebből megint nem lesz beülti, mert van valami gigszer. :roll: A doki szerint tegnap vagy ma már jeleznie kellene az LH tesztnek... Mi meg itt nézegettjük őket, de nem jó még egyik sem. :( Jajj, úgy félek. :? Ha valaki tud segítsen már, hogy most mi lehet, miért nem jelez még?????
katata

Ja és, hogy naponta ,mennyit nő a tüsző? Ha pénteken 18 mm-es volt, akkor ma mekkora lehet? Nem öreg már??? :roll:
katata

Kata :)
Általában 2 mm-t nő naponta, de ez nem szentírás. Van, hogy hirtelen megnő és megreped. Még ne izgulj, lehet, hogy csak holnap lesz tüszőrepid. Hőmérőzni nem próbáltál mellette? A kettő együtt biztosabb.

Odry :)
Jól megijesztett benneteket a lurkó. Nekem sosem volt nyugis időszaka. Szinte állandóan rúgkapált, szerintem ezért is tekeredett rá annyira a köldökzsinór. Most is nagyon mozgékony, ha ébren van, jár keze-lába.

Mágnes :)
Köszi szépen. Szerintem is hamar meg fog nőni, mert irtó mennyiségeket tud eltüntetni. A férjem már rám szólt, hogy ne adjak neki annyit, mert olyan mint egy kis disznó (persze viccesen) és addig eszik, amíg van (tejem meg van bőven.) De hát nem is tudom elvenni tőle, mert annyira szorítja a cicimet (még pihenés közben is), hogy fáj, ha rángatom. Remélem azért nem fog elhízni később.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért és hogy csak így betörök ide egy ostoba kérdéssel!
Múlt héten volt az első inszeminációm másfél év sikertelenség után, párom rendben, én rendben, csak a peteéréssel vannak gondjaim, ami viszont clostilbegyttel helyrehozható. Viszont korábban 4 hónapon keresztül szedtem clostit, volt peteérés, de a baba mégsem sikerült. :(
Most megint feltúrbóztak clostival + 1 szuri + 1 tüszőrepi szuri, aztán inszem és most duphastont szedek.
Elvileg most minden körülmény "tökéletes", mégis attól tartok, hogy nem fog sikerülni... Szerintetek mennyi az esély? Ha nem sikerül, akkor miért nem?
Van valami jó ötletetek, hogy mivel lehet rásegíteni a +tesztre? Hallottam, hogy sok fehérjét kell enni és sok vizet kell inni, sokat pihenni.

Köszi, ha tudtok segíteni! :D
dóri797

Dóri,
azt hiszem az még nagyon fontos, hogy hinni kell benne!!!!!Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de szerintem ebben nagyon is van valami! :wink:

Csajok,
képzeljétek, a mai második tesztem majdnem pozitív lett. Komolyan néha azt érzem, hogy eszem vesztem már ettől az egésztől. :roll: Akkor pozitív ez a teszt, ha erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Na most nekem egy hajszálnyival halványabb még. Ebben az esetben majd meg kell ismételnem még 5-kor is, meg holnap reggel. Ma már másodszor bőgtem. Először az első negatívon, most meg azon, hogy majdnem pozitív és talán rendben lesz minden. Csak Ti értitek milyen szörnyű ez az egész, na meg a férjegykém is,mikor vígasztalja eszement asszonykáját. :lol: Kicsit kezdek már megnyugodni és újból bizakodni...
katata

Köszi! :D Próbálok pozitívan hozzáállni. Néha teljesen bizonyos vagyok benne, hogy sikerült, de ilyenkor elhessegetem magamtól a gondolatot, mert félek, hogy pofáraesés lesz a vége. Nehéz megtalálni az egyensúlyt a "hiszek benne" és a "nem élem bele magam" között. :roll:

Én sokat lh teszteztem már, tudom, hogy akkor pozitív, ha erősebb a tesztcsík a kontrollcsíknál, de nekem volt egy olyan hónapom, amikor lh teszteztem, hőmérőztem + 2x néztek ultrahanggal is és amikor az uh és a hőm peteérést mutatott, akkor előző nap erősebb lett a tesztcsík, de még mindig a kontrollcsík alatt maradt picivel, pedig tutira volt rendes peteérés. Ez jó bonyolult mondat lett... :shock:
dóri797

Ó Dóri,
nagyon is tudom mit érzel, én is így vagyok vele. De nagyon igyekszem pozitív lenni, még ha pofára is esek. Olvastam valahol, hogy nagyon sokminden a fejben dől el. :wink:
Szorítok, hogy sikeres legyen! Gyere közénk sűrűbben, hétközben többen vagyunk ám!!!

Én lombik előtt vagyok és ezért kell most a LH teszt, hogy mikor kapjam vissza két babámat. Remélem ma este erősebb lesz,meg holnap reggel is. De mindenképpen telefonálok holnap reggel, mert ha nem is lesz erősebb, ez tuti azt jelenti, mert a reggelinél a délelőttin sokkal erősebb a tesztcsík, mint a reggelin.
katata

Kata, igen, a saját környezetemben is látom, hogy sokminden a fejben dől el! Rengeteg baba fogant mostanában 2 inszem vagy 2 lombik között :) , ami biztos a pszichés dolgoknak is köszönhető!

Nem is tudtam, hogy lh teszt alapján döntenek ilyesmiről :o . Remélem beerősödik az a csík és sikeres lesz a beültetés! :D
dóri797

Kata, ne izgulj, még teljesen időben vagy! Holnapra tutira erős lesz a kontrollcsík! Nekem a múlt hónapban 14. napon volt 25 mm-s tüszőm, és a hőmérő alapján csak két nap múlva jött ki. Tényleg a hőt nem méred?
Írjál, hogy milyen lett az esti teszt!!!

Tiza, csodaszép Marci baba! Jó, hogy újra fel tudsz menni az emeletre :lol:

Dóri, mikor volt az inszem? mikorra lesz pozítiv eredmény?
A siker receptjét sajnos én nem tudom, nekem holnap lesz a harmadik inszem. Majd próbálok pihengetni, de túlzásba sem akarom vinni. És persze a sok víz!

Kép
domo

Domo, kedden volt az inszem. Azért is vagyok kissé pesszimista, mert az oké, hogy inszem után fáj a méhszájam és a petefészkeim, de most (5 nappal az inszem után) az egész méhem fáj, illetve úgy érzem, hogy az elülső fala, ráadásul elég élesen :( . Lehet ez a sok progibogyótól? :o

Jövő hét szerdán kell tesztelnem és ha még nem jött meg, be kell mennem vérvételre (teszttől függetlenül), bár én fölöslegesnek tartom ezt a "ha nem jön meg akkor..." dolgot, mert amíg duphastont szedek, addig nem terhesen sem fog megjönni.

Nálatok találtak valami problémát vagy nem tudjátok miért nem sikerült?
dóri797

tiza:
az etetés miatt ne aggódj, anyatejes baba nem fog elhízni! Egyen amennyi jól esik neki :) Nekem sajnos már nincs tejem, és nagyon rosszul éltem meg, hogy vége ennek a korszaknak. Amúgy sem volt probléma mentes szoptatásunk, úgyhogy hajrá! :)

dóri:
inszem után nekem is fájt az egész méhem. A sok stimutól van, sajnos vele jár.. Hová jársz inszemre? Egyébként nekem sem volt peteérésem. Most be is vagyok kicsit parázva, mert nem szoptatok, de még mindig nem jött meg, nem tudom ilyenkor mikor kell megjönni. Remélem nem lesz megint gond a ciklusommal!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes, A bp-i Kaáli járok és nagyon elégedett vagyok vele :) Te/Ti hová jártok, illetve jártatok?
A stimutól van? Akkor jobb ha beletörődöm, hogy ez mindegyik inszemnél így lesz..., persze tudom,hogy ez még nem a világ vége!

Nagyon édi a babód! Hogy sikerült végül a peteérésed helyreállítani? Látom, hogy még csak 6 hónapja szültél, talán több idő kell, hogy beálljon, bár ehhez nem igazán értek :oops:
dóri797

dóri:
Mi a SOTE II.-re jártunk/járunk. :) Azért nem írok múlt időben, mert ha beindítjuk a tesóprojektet, akkor oda megyek majd vissza. Ha pedig ne adja az ég nem sikerülne spontán, akkor visszamegyünk egy kistesóért, ha már Pannámat ilyen szépre centrifugálták. :wink:
Igen, van, akinek érzékeny a méhe inszemekkor. Én a peteérést éreztem a legjobban, ilyenkor Cataflamot írt fel nekem az orvosom, azzal el tudtam viselni.

A peteérésre szedtem Clostyit, Bromocriptint, és Choragon szurit. Így volt érésem, és a ciklusom is 30-31 naposra beállt. Azért jó lenne már újra nagylánynak lenni, megnyugodnék, hogy gyógyszer nélkül is megy ez!

Kép
Kép
Kép
mágnes

kata:
Mi van azzal az 5 órai teszttel??? ugye jó erős a csíkocska?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Dóri, nekem csak aznap fájdogált a méhem, utána nyugi, majd görcsölgetett (de azt mindig csinálja). Szerintem jót is jelenthet, ha fáj, lehet beágyazódás is :lol: (de lehet, hogy rosszul tudom)
Velünk semmi baj sincs, minden a legnagyobb rendben, csak mégsem jön a baba már 2 éve. Na, de majd most :lol:

Kata, volt 2 csík?

Kép
domo

Mágnes, én most nem merek cataflamot bevenni. Peteéréses fájdalomra igen, de így inszem után nyúl vagyok, pedig tudom, hogy még ha sikerülne is az első inszem (ami azért igen ritka ), akkor sincs még kontakt a babával. Úgyhogy szenvedek, de megéri! :D Drukkolok, hogy bogyók nélkül is beálljon a ciklusod!

Domo, egy beágyazódásnak igazán örülnék! :wink: Neked is nagyon drukkolok! Hány inszemen vagy túl?
dóri797

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: