Sziasztok!
Hát jól szégyenlem magam, hogy olyan régen nem jártam itt, de valahogy semmire sincs időm, pedig anyu még itt van és segít. Sajnos a szgép az emeleten van, de nekünk első nap a babával le kellett költöznünk a földszintre, mert túl meleg volt és hát a császáros sebemmel csak akkor jövök fel, ha muszáj. Illetve most már nem fáj annyira, ezért gyakrabban.
Tudom, hogy a másik topicból már értesültetek egy-két dolgoról, ezért arról már nem írok. Marci nagyon édes baba. Iszonyú torkos és azt hiszem meg is kell vonni tőle a túlzott adagokat, mert tegnap egész nap üvöltött, szerintem fájt a hasa. Nem is csoda, mert 80-90 g-okat evett (2-3 óránként), az előírt adagja meg 40-50 lenne egy evésre. Két hét alatt fél kilót hízott és már nem olyan nyamvadt. Eleinte nagyon sajnáltam, olyan volt, mint egy kismacska.
Én már elég jól érzem magam, szinte mindent csinálok, csak mértékkel. Egy kilóval vagyok több, mint a teherbeesés előtt, de az alakom jó asszonyos lett, szinte semmi nadrág nem jön rám, mert azelőtt csupa szűk cuccost hordtam. A férjem viszont iszonyú szexinek talál és azt mondta, hogy felszántatja a parkot, ahol azelőtt futottam. Szerinte egyetlen sport amit űzhetek a fejkörzés, nehogy lefogyjak. Mondjuk esélyem sincs fogyni, mert egy zabagép lettem (a terhesség előtt is az voltam, csak akkor nem ettem édességet, most meg minden nap nyomatom.)
Kboris
Remélem most már minden rendben és vigyázz magatokra. Anyukának lenni nagyon jó és sokszor nem tudok betelni Marcival, csak nézem, ahogy édesen szuszog. Olyankor nagyon szép, kisimul a kis arcocsjája, néha csücsörít, szóval meg kell zabálni. Nem tudom kire ütött, mert egyikünk sem ilyen szép.
Kata
Remélem minden rendben és szurkolok, hogy ezúttal sikerüljön.
Zel
Most már nem messze van az első lépés. Szóval a Dévainál maradtatok. Sajnos nem tudok visszaolvasni, csak a vonalzódat nézem.
Ilona
Én sem értem a férjedet. Én nem tudnám így feladni. Annak idején már alig vártam, hogy lombikozhassak, mert kezdtem úgy érezni, hogy az inszemmel nem fog sikerülni. Végülis nem sokkal rosszabb, mint egy inszemes stimu. Én a helyedben kis szünet után újra kezdeném. Vagy esetleg még bevállalnék néhány inszemet. Nálam az örökbefogadás csak a legvégső esetben jött volna.
Mindenkinek mielőbbi babásodást és szép hétvégét kívánok.
Íme néhány kép Marcell babáról:
Most már kicsit nagyobb, csak nincsenek a képei átjátszva a gépre. Ha lesz új, akkor teszek még fel.
Mindenkinek jó hétvégét!