Itt a hétvégi műszak!!!!!
Maminti ezt már biztos utána olvasod el, úgyhogy remélem, hogy nagyon jó hétvégétek lesz kettesben a Balcsin!!!legyetek sokat együtt és egymásé!!!!
Utánaszámoltam, és még 4 (!) nap szabim van idén, azaz igen, decemberig. Sokat elvitt a suli meg a vizsgák. Asszem fizetetlent fogok kérni.
Erdélybe merre mentek? milyen táborba?
Nicika a closty mellé mindenképpen kell UH-ra járni, bár nekem az orvosom nem mondta, de ajánlott, mert ciszták alakulhatnak ki. Tüszőrepit Zafír kapott, úgyhogy Õt kérdezd.
Akkor mikortól nem fogsz dolgozni? Mit fogsz csinálni! Vigyázz Magatokra!!!
Anyafej nagyon szorítok, hogy a csík megerősödjön!!!!!! ++++++++++++++++++++
Zsu a szagok, meg minden... NAGYON REMÉLEM!!! SZORÍTOK!!!! Köszi hogy hiányoltál!!!!
Kata nagyon ügyi vagy, hogy csináltál táblát!!!!Neked is nagyon köszi, hogy hiányoltál!!!!!
az esküvő témához annyit, hoyg nekünk 2004 szeptember 18-án volt az esküvőnk, 300 fővel, oloyan igazi "paraszt" lagzi, a 2004 -es "divattal fúszerezve"
nagyon-nagyon jó volt!!! mindenki azt emlegeti azóta is! Azt persze hozzá kell tennem, hogy nagy szerencsénkre a lagzit a szülők tartották. (asszem itt ez a szokás
) ja és a hőmérőés!
Én is szoktam, de valaki írta, hogy csak akkor jó, ha mindig ua. az időben kelsz és fekszel. Szerintetek van olyna ember, aki mindig pontosan akkor méri??? Akkor ha én mondjuk hétvégén egy órával később mérem, akkor az nem is ér semmit, vagy most mi van????

most kkor mi lehet ?