CHRISSYY: Hogy telnek a napok? Jársz még suliba? Martin elindult már?
HENI: Mindannyian náthásak vagyunk, de amúgy minden oké. Bence mindent eszik, nem válogatós. Vagy konkrétan leírjam, mikor mit eszik? A playskool játék nagyon tetszik Bencének, a szerelőállványnál is sokat szerelget, a formakeresővel is próbálkozik, de ő bármivel képes eljátszani. Majd írok ötleteket télapóra, karácsonyra.
OMNIA: Nagyon rég írtál már! Várjuk a friss képeket!
JAIMEE: Gratula az első lépésekhez! „Férjecskédnek” utólag is boldog szülinapot!
OLIK: Milyen volt otthon? Apukád hogy van? Gyerkőcök hogy bírták az utat? Hogy telt ez a 10 nap? Ma értetek haza, ugye?
BARBI:Tessék jelentkezni ám!
JUDY: Nemsokára Dani szülinapja.. Mit kért a nagyfiú? Suli hogy megy nekik? Barbi hogy van? Milyen 3 gyerkőccel?
CHRISTELL: Köszönjük a köszöntést! Gratula a 7. hónaphoz. Képeket mikor raksz fel a házikótokról? Olyan kíváncsi vagyok!
BAMBIKA: Hihetetlen gyorsan fejlődik mozgás terén Gergő. Nagyon ügyesen ácsorog már.
SIRKICI: Holnapra meg vannak már a ruhácskák, hátterek?
BIBI: Kell is egy fiúcska Bibi mellé
GYABI: Én is kislány párti voltam.. Nagyon édespofa Beni. Mindig a hatalmas szemei ragadnak meg!
MIRCI: Édes az alvós kép Bálintról az iwiw-en. Hogy telnek a napok?
GABI: Nagyon szép fiúcska Lackó! Ügyes vagy, hogy természetes úton meg tudtad szülni. A tejcsit meg szívjad mondjuk 2 óránként, akkor is, ha csak 4 óránként szopizik Lacika. Próbálj meg mindig egyre többet szívni, akkor is szívd, ha semmi nem jön, mert egy idő után úgyis fog jönni. Pár nap, és lesz rengeteg tejcsi.
SONNY: Köszi
ARIKON: Amikor Bencét terveztük, vártam, rózsaszínnel írtam (remélve, hogy lány), Amikor megtudtuk, fiúcska lesz, váltottam kékre, Zölddel azóta írtam, amióta zöld vonalzójuk volt a fiúknak. Amúgy a lila a kedvenc színem, mostantól azt használom