A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Szia! Hanna! De jó, hogy itt vagy! Csak közben elment az előző üzim :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó éjt Kamilla!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ne menj el!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

kamilla,már mész???
vedresandi

Mi a baj Kamilla?

Kép
hanna30

Még el akarom mondani, hogy örülok, hogy ilyen kellemes élmény volt a mai babásodásod! :wink: A férjed még nem ért haza? Ma már meg volt a doki! Ne telhetetlenkedj :D :D

Andi! Pusziljuk a fiad! Mond meg neki, hogy az előbb láttama pizsamamrakétát felszállni :D :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: esze ágában sincs aludni,éppen játszanak a párommal :lol: :lol: és most kérdezték,mi a vacsi :lol:
kikészülök tőlük :shock: :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Mi a baj? Azt hittem, hogy elmentek, mert amíg pötyögtem, nem vettem észre, hogy írtatok. És úgy megijedtem, hogy fel is ébredtem :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Igen! A dokim rendes volt és még arra is volt ideje, hogy ápolja a lelkemet. Apával még rá kellene dolgozni, de nagyon görcsöl a pocim.
Te hogy vagy?

Kép
hanna30

Itt vagyunk! Ez az éjszaki műszak. Én egész nap csak feküdtem szinte.

Kép
hanna30

Ja, Kamilla! A doki nem úgy volt meg. :oops:
Szóval a mai nap alapján csak a férjemnek volt jó. :lol:

Kép
hanna30

Mond meg nekik, hogy már csak reggeli lesz! Nem férünk bele az időnkbe :wink: Nekem pl. a mosogatni való tornyosul, dehát legalább másfél órát olvastam :D
Mikor Hanna írta inszemről hazajövet, hogy visszaolvs, feljajdultam, hogy nehogy olvasgasson, hanem írja már, hogy mi volt :D Arra nem gondoltam, hogy mikor én olvasom ezt az egészet, ő már rég megírta :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Gyors volt 3 perc alatt megvolt. :lol:

Kép
hanna30

Csak vicceltem Hanna a dokival :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ok. Remélem, nem olvassa a topicot. :oops:

Kép
hanna30

Hanna, akkor mégsem figyelt eléggé rád :D Jaj, ilyen komoly dolog és viccelődünk vele....Nem szabad! De azért tök jó, hogy nem úgy jöttél haza, hogy szörnyű volt. Így a babó is jobban érzi majd magát, ha jókedvű az anyukája :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: nem kap már enni,mert dagi lesz,és azt nem akarom.evett már töltöttképit vacsira,de bélpoklos.
Meg nekünk dolgunk lenne,mert a katicáim a pirosban vannak... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Igen, nagyon jó hangulat volt. :lol:

Kép
hanna30

Fúúú, ha olvasná :oops: Kinyírna minket!

Andi! Csak nem vacsit csinálsz? Van már suli a gyerkőcnek? Mi már voltunk ma.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: holnap kezd, de 4 órája van, és könnyű nap,azért nem csesztetem.Félkor ágyba rakom :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kamilla!
Amúgy nem hiszem, én becsülöm a munkáját, azt amit a nőkért tesz! :lol: Nagyon normális.

Kép
hanna30

A francba Andi! Küld már el aludni! Te vagy a főnök, aztán majd megint am-ed lesz :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Visszaszámlálás: 7perc :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: nem tehetem,olyan tacsi szemekkel nézett,hogy még egy picit, nem bírtam nemet mondani.Remélem hamarosan megtudjátok Ti is :lol:
vedresandi

Kamilla: nem tehetem,olyan tacsi szemekkel nézett,hogy még egy picit, nem bírtam nemet mondani.Remélem hamarosan megtudjátok Ti is :lol:
vedresandi

Na, mentem tényleg!

Jött Apa! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!

Kép
hanna30

Megbolondult a rendszer :evil: Kidobott és egy óra volt mire visszaengedett :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én meg ágyba dugom a kispajtást!

Szép estét Nektek!!!!
vedresandi

Szia Hanna! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó éjt neked is Andi! Jó fárasztó éjt :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet..
Vendég

Itt az eredmény:

Kép tündérkénk :)
Vendég

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn tudtam, én tudtam, én tudtam.....GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!

Köszi :lol: :lol: :lol: Én is tudtam.. ezt megérzi az ember ;)
Vendég

Jóreggelt! :wink:

Betsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szóhoz sem jutok!!!!!!! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Nekem megírhatnád, h mi a tea neve amit a Csala ivott, mert én kipróbálnám valamikor. Kerestem én is, de én nem találtam meg :oops:

Csajok!
Ezt nézzétek:
Kép
:shock: megőrült a ferty? miért tett nekem oda pét? hiszen még csak holnap megyek szurira.... :shock:

babszika

Jó reggelt!

És milyen csodaszép reggel, Betsy!!!!! Nagyon nagyon gratulálok! Ez nem volt kérdéses, hogy pocaklakód van!!! Remélem ahogyan szeretnéd, úgy kislány tündérkéd lesz!! Boldog további pocakos hónapokat kívánok!!!Annyira jó!!!! Szépen telitődik a táblázat!!! Így előzetes számítások alapján mikor születik a babóka?????

El sem tudom hinn!! Annyira drukkoltam Neked/Nektek!!! Ez a szerda nagyon szép!!! :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee mama és a többiek: ilyet várunk mindenkitől szépen sorban!! :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszika!

Köszi! :lol: Nem lehet, hogy a 10.napon volt péd, azért tette oda? A hődet mindig akkor méred?

Heni!

2007.december 9. a szülés várható időpontja mensi szerint, de gondolom pár nappal kisebb, mert nekem nem 28 napos a ciklusom. Csütörtökön hívom fel a dokit, majd ő megmondja, mikor menjek el hozzá. Az sem baj ha kisfiúcska lesz, csak egészséges legyen!!! Én is meglepődtem magamon, hogy megcsináltam ma reggel a tesztet, mert várni akartam szombatig, de azonnal kimutatta a két csíkot :) Meg voltak jelek, ami megint csak meglepő, mert Petinél csak 8 hetesen kezdődtek és csak a hányinger, hányás. Ti jól vagytok?

Mindenkinek köszönöm aki drukkolt nekem, szép napot, megyünk reggelizni!
Vendég

Betsy!
Valójában én nem tapasztaltam semmit 8-án.... se tojásfehérje, se görcs, szóval semmi.
De amúgy igen, minden nap 6:10kor kelek a mérés miatt. Egyetlen nap volt későbbi mérés, de azt be is jelöltem a fertynek, h ne vegye figyelembe.

Na mindegy, majd meglátjuk! :wink:

Tök jó, h lesz még idei babánk is!! (bocsi a birtokosért, de...) :oops: :roll: :lol:

babszika

Sziasztok,

Majd még jövök, de muszály gratulálnom Betsy-nek.
Ilyen erős 2 csíkos tesztet még nem láttam.
Nagyon boldog vagyok miattad, remélem jövő hónapban már én is büszkélkethetem egy ilyen teszttel.

GRATULÁLOK

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Betsy: ebből is látszik, hogy kislány lesz!! Amikor én vártam a kislánykámat, akkor már egész korán 5. héttől állandóan hánytam és nagyon kivoltam....Most egyenlőre néha kis hányinger, rengeteget eszem és jókat alszom....Egyenlőre ennyi! De én úgy érzem, hogy kisfiam lesz...Nem tudom honnan, de teljesen erősen ez jön.... Akkor nyilas lesz! A bátyám dec 8-i és piszok szerencsés az életben!! A Te kicsid is ilyen szerencsés legyen... Az én kicsi babám skorpió lesz, de ha pár napot "késik", akkor már ő is esélyes a nyilasra!

Heni

Kép
Kép
csheni26

GRATULÁLOK BETSY!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

SZÉP A REGGEL ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN,ÉLJEN!!!!!

Bele kell húzzunk! :lol: :lol: :lol:

Babszika:herbáriában vagy gyógynövény boltban,vagy patikában lehet kapni,de nekem maradt,ha kell neked adom.Mi bisztos nem fogjuk meginni!
vedresandi

Andi!
Az tök jó, de én a nevét nem tudom..... :roll:

babszika

Babszika: én sem tudom a nevét, Csaka Zsuzsa teaként kértem, de holnap elviszem Neked,ha kell, mert a szomszédban laksz :lol: :lol: (holnap szabin leszek,mert a Dani holnap lesz 13 éves,és mire hazaér a suliból,szeretnénk meglepni,ezért otthon várjuk egy mini szülinappal)
vedresandi

Heni!
Az tök jó, h nem vagy nagyon rosszul!!!!
Az én csop. vezem most már talán a 13. hétben van és ő volt annyira szerencsés, h egyáltalán nincsenek tünetei!!!!!
Én mindannyiunknak ezt kívánom! (de főleg nektek, akiknek épp aktuális)

babszika

Jujj, de jó lesz neked Andi!!!!!
Gratulálok a kis.... akarom mondani: a nagyfiadhoz! És boldog szülinapot így előre is neki!!!!

Azt gondolom, h épp emiatt te holnap nem fogsz ráérni.... Már csak azért sem, mert én viszont dolgozom és csak 1/2 5 körül érek haza.
de nagyon rendi tőled! és szavadon foglak ám!!! :wink:

babszika

Babszika: Dani fél 2 körül fog haza érni, utána bármikor el tudok feléd menni...nem probléma (köszönöm a gratulációt :lol: )
vedresandi

Jó reggelt!

Betsy! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Andi, jól van, ahogy gondolod!
Tőlem talizhatunk bármikor.
Ha adsz priviben egy telcsiszámot és hogy mikor vagy elérhető, akkor felhívlak, h megbeszéljük!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: