A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok Kép
Kérhetnék egy szivességet tőletek.
Beneveztem egy fényképet egy pályázatra. A képen a férjem látható a barátaink kislányával, aki aranyosan elaludt a nyakában.
www.tgv.hu /fotópályázat és az első oldalon látható a kép az a címe, hogy "fáradság".
Dobjatok rá egy szavazatot. Kép
Köszi. Kép

Ági

Kép

Kép
pkagi

NoéKép
Én a "Babaproject előtt állók" topicba szoktam írni, de hallottam hírét, hogy megérkezett a kicsi zebrád és szeretnék Neked nagyon gratulálni és boldog, problémamentes 9 hónapot kívánni! Kép

Puszi

Unique
22+0

KépKép
unique

Pkagi
Nagyon aranyos ez a képKép
Szavazat mentKép
Most megnézem a többi lurkót.
Vendég

Noémi!

Gratulálok Nektek! Annyira örülök ennek a jó hírnek! Sok-sok boldogságot kívánok és nagyon szorítok!
Bogi
bogi1975

sziasztok!

Noi!

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!
Annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát meg kell mondanom nem volt problémamentes ez a hét. Mamám meghalt kedden, szombaton temetés. Kép

A vizsgálatok megvoltak a mai nap folyamán.

UH-s eredménye:
a méhem nagysága: 65×35mm
endometrium: 4mm , endo-myometrialis határfelület éles
mindkét p.fészek PCO-s
kürtök: felületükben kóros nincs

vérvétel eredménye majd csak hétfőn este, mert akkor megyek a dokihoz vissza.

A férjem eredménye:
spermiumok 90M/ml
Motilitás:70%
aktív:60%
renyhe:10%
Jelen állapotban fertilis. Kép

Kép
lara26

Szia Ági!

Szavaztam én is !
Kép

Kép
lara26

Lara,
sajnálom.
Remélem a pco-s gondok miatt tudnak segíteni és hamarosan lesz babátok!

Ági, én is!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok,

Fanni vagyok a "Beültetés előtti és utáni érzések" topicból. Olvasgattalak ma Titeket a short-long problematikájával kapcsolatban. Nekem hétfőn volt a transzferem, és korántsem "okoskodó" szándékkal megpróbálok segíteni Nektek.
Szóval, alapvetően a short és a long között - amennyire én tudom - az a különbség, hogy a short esetében a saját ciklusodba avatkoznak bele (tehát a saját peterérésedet "turbózzák fel") ez fogigátlóval kezd és ciklus 2-3.napjától jönnek a tüszinövelők, míg a long esetében (én ezen voltam) a 21-23.naptól szúrod magad (Suprefact,Deca) ezek leállítják a petefészek működését, lenyomják az ösztradiol szintet, majd ezután kezdődik a tüszőnövelés (Puregon,Merional,Gonal kinek mi, kortól és kortörténettől függően) és emellett megjön a mensi amikor megjön (van akinek egyáltalán nem is jön meg, nekem pl. már javában ment a tüszőnövelés, amikor a 33.cnap megjött) itt tehát a ciklusod járja a maga útját és attól teljesen függetlenül mesterségesen érlelik a petesejteket. Hogy kinél melyiket alkalmazzák, az is gondolom az előzményektől, életkortól, orvostól függ.

Bocs a betolakodásért, de remélem segítettem.

Üdv mindenkinek: Fanni
fanny1

Azt elfelejtettem írni, hogy ciszta nincs de rohadt sok tüszőcske van egymás hegyén hátán és nem tudnak beérni. ÛEzt moindta az UH-s doki.

Kép
lara26

Lara
Sajnálom a mamádatKép
Mit mondott a doki a PCO-ra, hogyan tovább?
Férjed eredménye szuper!Kép
gtünde

Orvoshoz hétfőn kell mennem délután.

Én is büszke vagyok rá! 31 éves lassan 32

Kép
lara26

Lara
Akkor jónak tűnik, hogy dokit váltottál.
gtünde

Remélem, minél hamarabb megoldódik a problémádKép
gtünde

Õ már szeretné nagyon, ha decemberre összejönne!
Hát még én! Kép

Kép
lara26

Lara
Itt olvashatsz a PCO-ról:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_polic.htm
gtünde

Köszi! Utána nézek!

Kép
lara26

Gondolom, akkor hétfőn beszélitek meg, hogy hogyan tovább. Persze, hogy türelmetlenKép
Jelentkezz majd, hogy mi volt!
gtünde

lányok sziasztok látom nem csak nekem jött össze.Istenem de jó.
NOÉMI
gratula nekem is halvány volt a mensio elött két nappal és a mensi napján tegnap tök erős.jó lenne dumálni mert egy idősek vagyunk .gratula mégegyszer
MANDA
köszi jól vagyok BABCSIKA MEG MINDENKI köszi az érdeklődést,nagyon szurkolok mindenkinek.
MANDAlátod nagyon tud a kineziologus csaj hihetetlen.
TÜNDIKE hogy vagy
gilingalang

Szia Gili!
Már hiányoltam is, hogy reggel nem láttalakKép
Köszi jól vagyok, és te? Mikor mész dokihoz?
gtünde

NoémiKépKépKépKépKép

Elmondhatatlanul, vagy leírhatatlanul ? mindegy, de nagyon - nagyon örülök neked és a ici-pici babókának, aki benned lakik!!!!
Nagyon szorítok Nektek hogy minden rendben legyen, de hát miért ne lenne? puszi

Alina és Márk(28+1)
Vendég

Feltétlen jelentkezem!
Amint tudok jövök mindig! Kép

Kép
lara26

Lara
OkKép
gtünde

Na sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!
gtünde

Csajok, most csak egy gyors bekukk!

NoéKép
Ekkora hírt!!! Először Gili most meg te is!!!Kép Anniyra boldog vagyok, hogy sikerült!!! Küldöm a sok-sok drukkot és pozitív energiát nektek:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

LaraKép
Rettenesen sajnálom a mamádat!Kép Nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani, talán azt, hogy kívánom, hogy mielőbb fel tudd dolgozni az elvesztését.

TüncsikeKép
Csatlakozom hozzád, pirike keze elért engem isKép ma még csak pirosozás, de szerintem holnap leszek az 1. cn.-on.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok,
végre hazaértem.

NoémiKépKép
Nagyon, nagyon, nagyon....KépKép

Lányok!
Húzzunk bele! Zebrásodásra fel!!!

Ági
Szavaztam ám!

Gili
Hogy érzed magad?

Amica
Jól értettem, még szoptatsz? én is így voltam a másodikkal, de a dokim azt mondta, hogy ne! Terhesség és szoptatás nem jó együtt. Mikor mész orvoshoz? Kíváncsi vagyok, neked mit mond.
Vendég

Noémi, egy kompót?
Nekem jöhetneKép

Tüncsi, jó utat Bécsbe! Sopronban lakunk, de 5éve nem léptem át a határt!Kép

Gyugyi, jól értetted, annyiszor elmeséltem már a többieknek, hogy a második úgy jött össze, hogy a mensim meg sem jött az első szülés után és még napi 6-szor szoptattam. Most már 15hónapja megvan, de nemrég hagyta abba az éjszakai szopit, nappal ezerrel. Most be is vagyok tojva, mert egyik napról a másikra elválasztani nem lehet!!!!!!!!!!!!!! A dokim már a múltkor is azt mondta, hogy nem kéne, a védőnő 20. hétig hagyjam abba, hát nekem még együtt is szoptak másfél évigKép
Gyugyi, tudom gáz vagyok, most kicsit tanácstalan is...
Próbálok majd egy képet dobni!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsibe, Wish és Szilva várja a nyomikosarast,
mégis hozzád tévedt?Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Hát mi abbahagytuk egyek napról a másikraKép
Igaz már 18 hónapos volt és csak "anyázásból" szopizott. Na, ezt jól megaszontamKép
Egy sírós éjszakánk volt, aztán beletörődött. Lehet, hogy emiatt voltak a petefészekcisztáim is. Bár ezt csak én okoskodtam ki.
Vendég

Gyugyi!
Hát direkt nem jól küldöm, mert ciki, de ez a kép Márton 3.szülinapján készült, Janka 15hónapos.
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Gyugyi, míg a kórházban voltam Mártont nem izgatta, hogy nem vagyok, de mihelyt meglátott azonnal hozzámbújt és azt mondta cici. 20 hónapos voltKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Haláli kép!
A lányom a Balatonon alakított nagyot:
Levettem a strandon a melltartómat, hogy napozok egy jót. A kisasszony észrevette, nekifutás, dobbantás és már csüngött is rajtam!Kép
Vendég

Gyugyi, próbálok fürödni menni.
Alszanak a kölykök, engem meg már gyötör a fáradtság és az álomkórKép Még éjjel is képes vagyok émelyegni.
Hétfőn már remélem eljutok a dokihoz.

Kandikám, pá-pá! Mindjárt kakas!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Az az émelygés az borzalmas.Kép
Nagyon szeretnék már émelyegni.Kép
Megyek, kezdődik a Helyszínelők, aztán alvás, mert csörög az a rohadt vekker. Utálom.

Jó éjtmindenkinek!Kép
Vendég

Gyugyi! amit a lányod alakitott balcsin én is láttam Kép apropo átragadtak ránk a szokásaitok Gyugyi mert már mi is a lejárt szavatoságu csokit majszoljuk itthon KépKép megyek Helyszinelőzök jóéjt!!
keresztlány

Sziasztok!
Szia Amica
Olvasó üzemmódban vagyok,mert hiába nincs itthon Nati....mindig találok valamit itthon tenni-venni!....de mindenkiről tudok....főleg Noi-ról,Õt gyorsan fel is hívtam...hogy gratuláljak Neki!Nagyon jó volt hallani a repkedő hangját! KépKépKép
Tündi Baba Írtam mailt reggel,munka elött....a msn-re meg pont akkor hívtál amikor porszíztam és férjem játszott....bocsika ezért Kép
Többieknek is pusza,figyelek ám!
Lara Kérj Merckformint,vagy Adimetet....és már lehet,hogy az első hónapban lesz saját petécskéd....ha még csak most derült ki a PCO-d,akkor tuti használ!Kép
na pusza,megyek fürcsizni....mert Amica már rám is szólt,hogy kakas bekészült....szerencsére délutánra megyek...de jól esik a pihi!7év alatt most másodszorra van Nati távol Tőlem....nagyon rossz,már alig várom a szombat reggelt.Apa focija után repesztünk érte!Végre!
Babásodást kívánok és szép álmokat!pusz-puszKép
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi KépKépKépKépKépKépKépKép
nagyon örülök nektek. Szurkolok a 12. hétig! Kép

Mofly,
írtam mailt.

Wish,
szia. Nem vagyok túl naprakész belőled. Mi lett a genetika eredménye?
potter_76

Hello!

Hű, olyan sokat gratuláltatok nekem, hogy el se hiszem!

Próbáltam visszaolvasni, remélem, hogy senkit sem hagyok majd ki!

Stella Kép Cat Kép Zituska Kép Alina Kép Szilvi Kép Ági Kép Unique Kép de jó hallani rólatok!

Szilvi Kép neked már megszületett a kisbabád? Sokat gondoltam rád mostanában. Látod, a természet kárpótol mindenért. Kép

Cat Kép jövök át nyomban, már alig vártam, hogy átmehessek, gondolhatod Kép

Babcsi Kép ne add még fel kérlek!!!!
Lányok, képtelen vagyok mindenkit név szerint felsorolni, de nagyon meghatódtam, ahogy olvastam a soraitokat. Folyton arra gondolok, hogy ugye minden rendben lesz ezzel a babával?
Holnap nem vérvételre megyek, hanem biostripre, úgyhogy kérnem kellene a vérvételt, nem tudom, hogy lehet-e ilyet. Klassz lenne, mert akkor progeszteront is kérnék.

Még visszaolvasok és jövök.
Van itt még valaki?

Még
Vendég

Potter Kép veletek mizújs? Nagyon köszönöm neked is!

Gili Kép biztosan lesz egy nyári topik, de én ugyan nem hozom létre, mert a téli nekem nem jött be Kép de majd csatlakozom szívesen.
Te hányadik napon vagy most? Én ma 28.
Vendég

Jajj, egy nagyon fontos dolgot szerettem volna leírni a tünetekről.

Ne kövezzetek meg miatta, de a tüneteim akár valótlanok is lehettek volna, emlékszem, hogy augusztusban és júliusban ezeknél sokkal egyértelműbb 'tüneteim' voltak, és mégse jött be. Pedig ott még kajától is undorodtam, meg minden ami kell. A hasam folyamatosan szúrkál és fájdogál, de ez mensi előtt is szokott lenni.
Csak azért írom le, mert tudom milyen rossz várni a jeleket, ami nem jön, vagy akár jön is. Augusztusban jó kis hugyúti fertőzésem volt, akkor azt hittem sikerült, azért jártam ki éjszakánként. Azért remélem most kijut nekem bőven a tünetekből, mert múltkor nem volt, és meg is lett a böjtje Kép. Küldenétek egy kis hányingert is légyszi rókakomával? akkor megnyugodnék kicsit Kép.

Kár, hogy nincs már itt senki. Így nem olyan jó írni. Azért maradhatok még egy kicsit?
Vendég

Noé
Küldöm rókakomát, nálunk mostanában eléggé bemerészkednek a városbaKép: Rókakoma menj Noéhoz Rókakoma menj Noéhoz Rókakoma menj Noéhoz Rókakoma menj Noéhoz Rókakoma menj Noéhoz Rókakoma menj Noéhoz Rókakoma menj Noéhoz!!!!!
gtünde

Babcsibe
Remélem, ez valami tévedés, és vasárnap zebrás leszel!

Kandika
Semmi gondKép Most már megyek aludni, majd írok, amikor hazajöttem. Szióka!
gtünde

Amica
Jó a képKép

Gyugyi
Jó lehetett az a balatonos vetődősKép
gtünde

Na most már tényleg lépek!

Puszi
gtünde

SZiasztokKép

Bocsi, hogy délután eltüntem, de elbambultam az időt és rohannom kellett, mikor észrevettem hogy mindjárt elkések. Akupunktúrára mentem, aztán meg színházban voltunk (Isten pénze) és most értünk haza.
A nyomi kosaras valóban idetalált egy órával késöbb, hogy küldtétek Kép

PotterKép
Még nem jött meg a genetika eredménye, úgyhogy reménykedem, hogy minden rendben van. Azt mondták legkésöbb három hét múlva levélben kapjuk meg az eredményeket, ha minden ok, ha meg találnának valamit, akkor telefonálnak. Ez volt két hete, eddig nem telefonáltak, úgyhogy remélem már nem is fognak.

Jó éjt mindenkinek Kép

wish

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodom, csak Noémi régi barátnőm, és most látom a jóhírt!!

Noémi!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
nagyon -nagyon gratulálok és nagyon örülök, hogy sikerült!!! vigyázz magadra, pihenj sokat és írhatnál egy emilt, gondolom a mh-i címed és mobilod már nem él, de ha írsz egy számot, felhívnálak a jövő héten!! puszillak!

Andi
psandi

Andi Kép el se hiszed mennyire örülök neked!
Már rég lógok egy meghívással neked és a fiúnak Kép.
Te is fenn?
Remélem most minden rendben lesz. A számom nem változott, a hotmailem meg még él.
Beszéljünk! Holnap ha végeztem a dokinál, rádcsörgök. Kép

Jó éjszakát! Kép
Puszi
Noémi
Vendég

Hellóka

GyugyiKépszét nevetem magam a balcsis storyn.

NoémiKép

tuti h minden rendben van,de ha szertnéd küldök egy kis hányingertKép,de aztán nem panaszkodniKép
Vendég

Még egy kérdés aztán én is ledőlök,
Bekerülhetek én is a táblába?????
Nagyon megkedveltelek benneteket olyan sok erőt adtok nekem,Igazán jó kis banda vagytok!Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

WishKép Javíts ki légyszí a táblicskuba, ma vagyok az 1.cn.-on. köszi

TüncsikeKép
Sajna nem tévedés, pirike itt vanKép

AmicaKép
De klassz a szoptatós kép!Kép Bár már én is ott tartanékKép Hogy van a kismami?Kép

GilingKép
És ez a kismami, hogy van?Kép

NoéKép
Nem adom fel, főleg, hogy most egyre több zebránk van, Amica, Giling és most te is!!! Nagyon klasszKép

Kép

KépKép
babcsi

NOÉMI
én ma 32 cn vagyok 2 pozitiv teszt.nekem sincs hányingerem és én is azon röhögök h amikor nem voltam terhes olyan terhességi tüneteket produkáltam amit most nem.én azt vettem észre h a has szurkálás azért nem egészen olyan mint mikor megjön.én már 2 nap múlva észre vettem h terhes vagyok még írtam a lányoknak is h feszit a hasam nem kezdett el a mellem úgy fájni mint a mensi elött hanem érzékeny lett a melegre hidegre.oldalt a hónajban kell érezni a fájdalmat mert a mirigyek kezdenek bedurrani,ja és a hányinger a 7 hét körül jön olvastam és sajna már tapasztaltam.de lehet neked nem is lesz egyéntől függ.néha kicsit szédülök meg a melleim akkorák lettek és feszül meg érzékeny,hála égnek nem nagyon fáj mensisen a hasam amitől félek.pedig az is normális csak a frászt hozza rám igaz szedem az utrot este egy kapszula a hüvelybe.mert volt 2 vetélésem.de tök jól vagyok és boldog .hát ennyi,szóval még jöhet róka rudi akkor küldeni fogodKép
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: