A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi MárcsibeKép
Fel a fejjel! Majd jól kivizsgálnak a BMC-ben és majd megtudod, hogy mi a probléma. OK. Addig fölösleges rágni magadat, mindenféle hülyeséggel!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda
Hát BabcsibeKép Igaz, hogy most kicsit lement a hője, de szerintem ez a kinti hideg hatásaKép
gtünde

Noémi!

Ez fantasztikus, a két csík egyértelmű. Gratulálok, és most nem lesz semmi gond.

Üdv. Junko a babaprojektes topikból
Vendég

Márcsibe
Hát sokszor én is ezt érzem, hogy selejtes vagyok, mert a párommal semmi gond. Mondjuk nekem is csak a prolaktinom magas, de ez pont elég, hogy ne sikerüljön.
Nálad már történt kivizsgálás? Vagy csak úgy gondolod, hogy "selejtes" vagy?
gtünde

TüncsibeKép
Hát persze, az a tyúkeszem!!!
Bocsi BabcsiKép

manda

Manda
Ez betudható annak, hogy izgulsz a holnap miattKép
gtünde

TüncsibeKép
Hát lehet. Kicsit jobb a kedvem, de nem az igazi. Remélem Sz.ügynök kiráz ebből a mélabúbólKép

manda

Lányok tudom hogy már írtátok, te mit kell tudni a lombikről, mikor kell elkezdeni a szúrit( hányadik ciklus napon) kb. mennyi ideig kell szúrkálni, stb,stb....
Azt láttom Mary-nél hogy egyszer több fajtát kell szúrni.Köszönöm a segítséget

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Ez függ attól, hogy long(hosszú) vagy short(rövid) protokollja lesz az embernek. A shortot általában 2cn-on kell kezdeni, és kb.1-1,5 hét alatt lemegy, a longnál a 21-23.cn-on kezdődik először a Decapeptyl inekcióval (azt hiszem ez védi a tüszőket, nehogy idő előtt megrepedjenek) és majd a mensi után jönnek a növelők (Puregon, Menopur).

De még ráérsz ezzel foglalkozni, hiszen lehet, hogy zebrásodsz!!!

Manda

manda

Barbi
Héhahó! Nem a lombikon gondolkodni még!!!!

Manda
Örülök, hogy már jobb a kedved, és nagyon ajánlom Sz. ügynöknek, hogy vidítson fel, különben....Kép
gtünde

Tüncsibe Kép
Sok minden szól amellett, hogy valami gáz van: volt egy előző házasságom, még huszonévesen, ott sem sikerült a baba (igaz, nem próbálkoztunk évekig), hormonvizsgálaton voltam, az úgy tűnik, teljesen rendben van, a ciklusaim normálisak, amióta mérem a hőmet, az is normálisnak tűnik, szóval a franc se tudja. Talán ha végre eljutunk a BMC-be, felgyorsulnak a dolgok és hamarosan többet fogunk tudni. Csak sajnos, mivel csibe vagyok már Kép, félek, hogy minden hónappal elveszítek egy-egy kicsit az amúgy sem biztos, hogy nagyon sok esélyből. Ezt persze biztos, hogy minden csibe így érzi.
Azért bízom nagyon bennetek, és magamban is Kép a nehéz pillanatokat leszámítva
gmarta

Ja, és a long protokoll nekem kb. 3-4 hétig tartott mire punkció és transzfer lett belőle.
Júl 21-től aug.15, 18-ig.

manda

Manda
Én még mindig nem értem, hogy nekem miért Decapeptyl-t adtak tüszőrepi szuriként?!
gtünde

Mitől függ hogy short vagy long protokoll?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TüncsibeKép
Ezt én sem értem, mert mint írtam a Decapeptyl tüszőket védi.

SzilvaKép
Rosszul emlékszem?

manda

BarbiKép
A doki dönti el. Talán attól, hogy milyen hosszú a ciklusod. Nekem hosszú és gondolom ezért választotta még Z.ügynök, mert ő indított el, de Sz.ügynök is ezt mondta az első vizsgálatok utáni elbeszélgetésen.

manda

Márcsibe
Hát én is csibe vagyok, ugyi, most mégis kis szünetet rendeltem magamnak. A BMC-ben mit fognak csinálni? Megnézik, van-e elzáródás?
gtünde

Manda
Pedig múltkor direkt rákérdeztem, és azt mondták, hogy ez a tüszőrepi szuri. A fene se értiKép
gtünde

Manda, ha jól értem akkor ha 28-30 naposak a ciklusaim, és éltalába van 2 tüszőkém, akkor lehet hogy elég a short protokoll, ott csak tüszőnővelőt ( puregon) kell csak adni

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tüncsibe
gondolom, jól kivizsgálgatnak mindenféle szempontból, aztán majd kitalálják, mi lenne a jó nekünk. Azért bízom bennük jobban, mint a sima nőgyógyiban (akinél már nyáron jártam), mert talán gyorsabban és célirányosabban megy minden. A nőgyógyi által javasolt menetrendet nagyon lassúnak találtam (a koromhoz képest legalábbis).
Mikor utazol Győrbe? már ma? vagy csak holnap?
gmarta

BarbiKép
Nem az ismerőseimnél volt már short és adták a Decapeptyl-t azt mindenképpen kell adni és Menogont (az még volt nyáron és abból kettő adagot vagy még többet kapott).

manda

Márcsibe
Holnap délelőtt utazom.
Hát az biztos, hogy a meddőségiben gyorsabban fognak menni a dolgok. Remélem, minden rendben lesz nálatokKép
gtünde

A Lombikbaba.com-ról
Decapeptyl agonista
AGONISTA:A receptorhoz kötődve a sejt válaszreakcióját elindító (gyógy)szer. Az agonisták adásával gyakran természetes (élettani) hatóanyag aktivitását pótolják.

manda

MandaKépéppen én is ezen a honlapon olvasgatok, de nem találtam meg a long és short protokoll közötti különbséget.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Gyakori kérdések
IVF kezelések, prtokollok

manda

MandaKép
Köszönöm, megtaláltam!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SziasztokKép
Noémi Kép
Gratulálok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

BarbiKép
Nyugika, még akármi lehet, nem leírni előre a babát, aki lehet kapaszkodik ezerrel!

SaciKép
Hát ez az inszem nagyon nem akar összejönni. De a akárcsonyt szerintem is jobb kihagyni, és inkább januárban belevágni.

MaryKép
Ügyi vagy Kép

lányok, légyszi ne küldözgessétek pirokát össze vissza, mert szegény már teljesen meg van zavarodva és nem bír eltalálni hozzam. Lehet ez megint olyan monstre cilkus lesz, mint az első lombikom után volt Kép

wish

Kép
Kép

wish

WishKép
Küldjem hozzád Pirikét?
Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!Pirike menj Wish-hez!!!

manda

Wish, tudom igazad van, de az ember agya jár ezerrel( legalábbis nekem mindig)Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish, hát neked kell piri?
Piri rohanj Wish-hez!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Húhhh, de felpörög itt az élet ha beugrik egy zebra!!!!!!!!
Wish, Noinak bejött, hogy otthonmaradt, remélem te is hasonlóképp már csak babástul nem gondolsz a munkahelyedre!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Hú, az előbb olyan klasszul elkezdett szakadni a hó, hogy csak na.Kép Most meg alig esikKép

Wish
Én már Szilcsihez irányítottam a nálam vendégeskedő Pirit, de majd mondom neki, ha ismer még szabad Piriket, egyet küldjön már felédKép
gtünde

Mármint Piri, nem SzilcsiKép
gtünde

Tündi, itt a XIII.ker szakad a hóKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Akkor küldd már le ide délre azt a nagy hófelhőtKép
gtünde

Barbi
Beszéltél a dokival a bogyódról? Tudod, hogy szombatra elfogy és mi legyen.
gtünde

Hűű lányok, nagyon határozottak voltatok pirikével. Annyira beijedt, hogy már ide is ért Kép

wish

BarbiKép
Én is XIII. kerület Kép

wish

Wish
Komoly?!? Akkor tök jóKép
gtünde

Itt dolgozom az OMV kút felett, már 5 éve.
Tündi nem beszéltem,tudom nem jó ez a negatívizmus,de lassan megfog jönni( érzem) így nincs miért!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na Lányok!
Ha ma már nem néznék be, akkor mindenkinek szupi hétvégét, jó HcG és UH eredményekkel, valamint zebrákkal!!!Kép

Puszi
Tünde
gtünde

Köszi TüncsibeKép
Neked is jó hétvégét, jó kirándulást és vásárlást Bécsben!!!
Érezzétek jól magatokat!!!

Pusszancs!
Manda

manda

Lécci, amíg nem látsz pirosat, ne írd még le a dolgot!!!!! Tudom, milyen ez, mert én is mindig előre éreztem, de lehet, hogy most jól átver a kis nyomikosaras, és mégsem jön. Küldd el őt oda, ahol már várják!Kép
gtünde

Manda
KöszikeKép Én meg várom ám a jó UH eredményeket!!
gtünde

NoémiKépKépKép
Szívből gratulálok! Neked tényleg bevált az otthonlét. Most reményt adsz nekem is. Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Zebrások!
Nem akartok bekerülni a táblázatba, hagy lássuk milyen szép zebraesőnk van?!

Kép
mofly

NoémiKép

Gratuálok!!!KépKépKép
Annyira vártam már ezt a jó hírt!!Kép
Természetesen nagyon szorítok NekedKép, de tudom, hogy ezúttal minden rendben lesz!!Kép

Kép
Kép
zituska28

NoémiKépKépKép

GRATULÁLOK!!!

Nagyon örülök, hogy sikerült! Szorítok nagyon!

Szilvi
szilvi26

Noémi!!!!!!

HATALMAS GRATULA NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El sem tudom mondani mennyire örülök neki!
Holnap is jelenkezz ám be a HCG eredményeddel!!!!
Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok,

Mindig csak rohanok és nem bírok írni, pedig annyi mindent tudnék!!
Olyan jó hogy van közöttünk egy zebrás SZUPER!!!!! gratula!!!!

WishKép
ki tudnál javítani a táblába 4cn re?

most rohannapm kell megit, holnap jövk
pusza
pbj12

Sziasztok

NoémiKép
Ezért a hírért érdemes bekapcsolni a gépetKép
Nagyon nagy gratula és örömteli pocakosodástKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: