A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Manda
Mikor is mentek dokihoz?
Hétvégén nem jöttél MSN-ezniKép
gtünde

Babcsi, valaki kipróbálta, hogy régi negatív tesztet újra felhasznált és...
Nem tudom megnézni, kidobtam mindet, küldj ide virtuálisan és tesztelem!!!!!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsibeKép
Én akartam MSN-ezni, de szombaton nem jött össze, valami volt a rendszerrel, vasárnap meg elfelejtettem. Ne haragudjKép
Olvastam a topicot, meg most is inkább olvasó üzemmódban mükődöm, valahogy nincs írnivalóm.
Pénteken megyek UH-ra Sz.ügynökhöz, de nem vagyok nagyon feldobva. Szerintem már túl lennék rajta, valahogy most elment a kedvem a lombiktól. Tegnap épp azon gondolkodtam, hogy ha nem sikerül, lehet, hogy végleg abbahagyom.

Manda

manda

Köszi Amica a képet!!!Kép

manda

Manda
Ne már!!! Én sem hagyom végleg abba, csak kis szünetet tartok. Neked meg úgyis össze fog jönni!
Nem haragszom, csak hiányoltalak.Kép
De miért a rosszkedv????
gtünde

Babcsibe
Amúgy nem is tudnék tesztelni holnap, mert nincs tesztemKép De nem is fog kelleni.
gtünde

TüncsibeKép
Nem tudom, de most úgy elegem van az egészből. Biztos csak pillanatnyi érzelmi válság, vagy csak téli depi, de kész vagyok már ezen a téren.
Nem is tudom sokszor én akarom a gyereket vagy csak azért akarom, mert ez az élet rendje?

manda

Manda
Megértelek teljesen, most én is hasonlóképp érzek. De tudom, hogy egy kis idő múlva megint nekiveselkedem a dolognak. Sokszor én is arra gondolok, hogy nem azért akarom-e, mert akkor nem menzizek, meg dolgoznom sem kell. De szerintem ezek pillanatnyi hülyeségek, mert imádom a gyerkőcöket. Neked most még itt van ez a lombik, ami sikerülni fog, úgyhogy ne depizz, kérlek.Kép
gtünde

TüncsibeKép
Megpróbálom, én is imádom a gyerekeket. Hétvégén anyuméknál volt a kisleány, olyan édes volt, átmentünk a Karcsival hozzájuk kicsit játszani. Később jött pici Andráska is, őt is megbabusgattam. Olyan aranyos, csak vigyorog.

manda

Én most úgy próbálom felvidítani magam, hogy már a hétvégét tervezgetem. Pénteken megyek apához Győrbe, és szombaton kiugrunk Bécsbe nézelődni, esetleg vásárolni karira. Addigra remélem a menzim is már a vége felé fog tartani, és tudom élvezni a dolgotKép
gtünde

MandaKép
Fel a fejjel! Tegnap még én is így voltam, ma meg már sokkal szebbnek látom a világot. Én is ezen szoktam gondolkodni, hogy azért erőlködök, mert itt van az ideje, körülöttem mindenki szül, meg ilyenek. Néha még azt is gondolom, hogy ha nem lesz hát nem lesz, majd elleszek valahogy. Ha egyszer én ennyire akarok, és mégsem jön, másnak meg nyűg a gyerek, akkor hol az igazság? És ilyenkor megsértődök a világra, és ekkor gondolom azt, hogy akkor megleszek gyerek nélkül is. De ez nagyon-nagyon ritka. És most már abban is egyre biztosabb vagyok, hogy igenis van abban valami, hogy akkor sikerül, amikor lemondasz róla. Meg ugye mondják, hogy ne foglalkozzak a dologgal. De hogy nem lehet vele foglalkozni, amikor a mindennapi injekcióról, bogyókról stb csak ez jut eszedbe? És akkor még néha a párom lelkét is rendbe kell tennem, mert időnként rájön a para, hogy mennyire fél a felelősségtől. Nem az van, hogy nem akar gyereket, hanem az hogy nagyon fél. Mert azt a gyereket nem csak simogatni kell, hanem etetni és iskoláztatni kell - szokta mondani. És mi van, ha majd nem tud megfelelő színvonalat biztosítani ... stb. És ilyenkor tiszta depis lesz. Én meg tiszta ideg, hogy nem elég a bajom, de még az ő lelkét is én tegyem rendbe. Szóval iszonyú nehéz ez a meddőségi téma, de végig fogjuk csinálni és MINDEGYIKÜNKNEK LESZ GYEREKE, ÉS AKKOR HIPP-HOPP ELFELEJTJÜK EZT A SOK KUDARCOT!!!
mary78

TüncsibeKép
Ez nagyon jó lesz! És ilyenkor hol alusztok?
Mennék én is Bécsbe, de most a lombik miatt nem tudunk. SajnaKép

manda

Manda
Győrben alszunk az albérletben, onnan kb. 1 órányira van Bécs. Amikor innen Pécsről mentünk, akkor meg a barátnőmnél aludtunk Zalában.
Asszem azért a lombik fontosabb, mint Bécs, nem?Kép

Mary
Ezért is akarom én most kicsit abbahagyni. Az meg külön "jó", hogy csak hétvégeken találkozunk, mert így tervezni sem lehet. Nem veszek LH tesztet, nem hőmérőzök, nem szedem a clostit. Most pihi lesz.
gtünde

TündeKép
Egyetértek veled, mert igenis ha betelik a pohár, abba kell hagyni egy kicsit! Sztem jó döntés.
És a karácsony környéke a legjobb idő a szünetre! Jó vásárlást!
mary78

Na lassan elhúzok hazafelé pihizni. Nem tudom, ma még benézek-e, de val.szeg nem bírom megállni.Kép

Na cső
gtünde

Köszi MaryKép
Ahogy olvastam a soraidat, még a könnyem is kicsordult, pontosan jól leírtad az érzéseimet!
Olyan szar, hogy nekünk küzdeni kell, hogy legyen családunk más meg ha van eldobja vagy még rosszabbat tesz vele (ma is olvastam egy anyáról, hogy mit művelt a 3 éves kisfiával), nem írom le, de ugyanazt tenném én is vele, amit ő tett a kisfiával.

manda

Lányok itt mensi lesz, nagyon görcsöl a hasamKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Mástól is lehet a görcs, nem?

manda

Manda, hát nem tudomKép Eddig nekem csak a mensinél vagy amikor méhen kivűli terhességem volt akkor görcsölt.Szerinted mi lehet még?
Éles szúrkálások, hirtelen nyílal bele.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Hát bízzunk benne, hogy bébi!Kép

manda

Barbi Kép
Az még nagyon korai lenne! Nem lehet!

Manda Kép Tüncsi Kép Mary Kép
A témához: Én már nagyon megbántam, hogy csak az utóbbi 2 évben kezdtem el foglalkozni a baba-témával. Nálunk a gyermekvállalás feltétele csak 2 éve adott. A férjemet is csak 30 éves koromban ismertem meg. Elkezdődött az ismerkedés, aztán nekivágtunk a telekvásárlásnak, építkezésnek. Azóta eltelt 6 év. Az utóbbi 2 évben próbáltuk összehozni a babát, de álmomban sem gondoltam, hogy ilyen nehéz és viszontagságos út áll még elöttünk. Ha ezt tudom korábban, mindent máshogy csináltam volna, de sajnos ezen már nem tudok változtatni. Várom minden hónapban a csodát, de elmarad, aztán úgy tűnik mégis megtörténik a csoda: Nekem is lehet gyerekem, de csak 5 hét boldogság adatott meg. 36 éves vagyok, remélem kapok még egyetlen ici-pici esélyt az élettől!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Lehet, hogy még páran emlékeztek rám. 2005.11.11-én 9.35-kor megszületett Eszter, 3090g és 50cm.

Mindenkinek drukkolok továbbra is!!!

Szilvi
szilvi26

SzilviKép
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!

manda

SzilvaKép
Biztos lesz babód!!!

A sajátomban már nem vagyok annyira biztosKép

manda

Manda Kép
Ahogy nekem lehet, úgy neked is!

Kép
Kép
szilva069

Szilvi Kép
Én emlékszem rád!
Gratulálok a picilányhoz!

Kép
Kép
szilva069

SzilviKép
Tiszta szívemből gratulálok neked és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

SzilvaKép
Amikor én is ilyen depis vagyok, arra szoktam gondolni, hogy ha mondjuk egy év együttlét után terhes maradtam volna, akkor most lenne egy 4 éves gyerekünk, viszont nem tudnám biztosan azt, hogy a párom azért maradt, azért van velem, mert tényleg engem akar igazán, és nem azért, mert egy év után közöltem vele, hogy terhes vagyok és hát annyi felelősség meg van benne, hogy bevállalt volna. Így jobb, hogy ő maga jött rá, hogy akar gyereket, én vagyok az első nő, akivel akar, pedig volt már nős is. Ez olyan jó érzés, hogy tudom hogy végig csinálja velem. Viszont ebben a hosszú várakozásban meg az a baj, hogy sok idő van agyalni, és ilyenkor jutnak eszébe olyanok, hogy fél a felelősségtől. Tudom, hogy ha 2 éve összejött volna (ugye már akkor is egy éve próbálkoztunk volna), ilyenek eszébe sem jutottak volna. És attól is félek, hogy ő a kudarcokat nehezebben fogja megélni.
DE NEM LESZ ILYEN, MERT A JÉZUSKA MAJD MEGHOZZA A VÁRVA VÁRT AJÁNDÉKOT!
mary78

Lányok itt mindenkinek egyszer lesz majd babája csak ezek a hullámvölgyeket kéne túlélni és pozítivabban gondolkodni.

Szilva, Manda legyen igazatok, köszönöm Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Amica és Babcsi
Köszönöm szépen a biztatást! Hát számításaim szerint ha minden jól alakul akkor kb. 12 napos terhes vagyok. tudom hogy nagyon hülyén hangzik de már nagyon szeretnénk ha ez a baba tényleg itt lenne, és már végre meg is maradna. Ma vettem egy tesztet, de még nem tudom, hogy mikor fogom megcsinálni. Elvileg már a három napos terhességet is kimutatja. Egy kicsit tartok tőle! De majd talán a hétvégén kipróbálom és majd elválik, hogy mi lesz!
Még egyszer köszi!
Veletek mi a helyzet?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mary Drága Kép
Jók ezek a magyarázatok! Így tényleg könnyebb elviselni a kudarcot! Kívánom, hogy babát találjatok az idei karácsonyfa alatt!

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Én ma nem depiztem, inkább jót nevettem a sors furcsaságain. Anyukám mesélte ma, hogy találkozott életem első ártatlan szerelmével (hét évesek voltunkKép) és a srácnak 14(!) éves lánya van, én meg itt vagyok gyerek nélkül. Ezek szerint, ha kitartok mellette jóban-rosszban... Kép Az is vicces, hogy ennek a srácnak és a páromnak azonos a vezetékneve Kép
De most ezek valahogy vidám dolognak tünnek és igenis mindenkinek lesz babája, ezt biztosan tudom Kép

BarbiKép
Küld hozzám nyugodtan azokat a görcsöket pirikével együtt, nekem már négy napja görcsölget és két napja barnázgatok, de nem bír megjönni.
És mivel gonoszkodós kedvemben vagyok, azt kívánom, hogy a jó tett helyébe cserébe legyél hányós egész karácsony és szilveszter alatt és a legnagyobb nyári melegben jó nagy pocakod legyen Kép

wish

Wish ha bejönne a jóslatod, akkor ez lesz életem legfogyókurásabb karácsonya és szilvesztereKép, de a legboldogabb, bárcsak mindenki ennyire lenne gonosz!
A mákos beiglire se fog tudni ránézni?Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
A mákosbejglit kifejezetten a rosszullétek ellen találták ki Kép

wish

Képzeljétek a "babaproject előtt állók ide" topicban lehet, hogy nemsokára zebrás lesz.
Kati76Kép Gratula!!!

manda

Sziasztok Csajszik!Kép
Tegnap próbáltam írni de vmi bibi volt a rendszerrel.
Ne legyen már mindenkinek ilyen rossz kedveKép,csak ennyit tudok írni, nem tudom milyen mikor ennyi idő után sincs baba,de itt a karácsony a nagy készülődések hónapja,próbáljatok erre koncetrálni,és titokban a jézuska meg hozza a gyerkőcöt.Kívánom ezt mindenkinek és sok energiát és jókedvet küldök!!!!!
GilingKépHalkan én is gratulálok.

Tegnap estére teljesen levett vmi nyavaja a lábamról,fáj a torkom meg iszonyat hányingerem van,csak sajna nem a babátólKép
Holnapra meg lesz a horm. eredményem is,hát reméljük e legjobbakat.
Pussz
Vendég

EllaKép
Gyógyulj meg gyorsan, jobbulást neked!!!
Persze igazad van, jön a karácsony és örülj inkább, mint depizzünk, majd megpróbálok.

Egy fő depis Manda

manda

Lányok!
MosolygásKép Kép
Mindenkinek lesz babája, ha nem most, akkor a következő hónapban vagy azután. DE LESZ.

Kismamik, jól vagytok?
Én 35 kilót híztam annak idejénKép
Vendég

Szia Gyugyi
Mi újság?
35kg????Komoly???Kép
Vendég

Ella
Komoly. A régi szoknyámat 1, azaz egy combomon nem tudtam begombolniKép
De szülés után fél év alatt visszamentem 50 kg-ra. Csak azt bánom, hogy nem engedtem magam lefényképezni.
most kénytelen leszek megint teherbe esni, hogy készülhessen rólam "bálnafotó"Kép
Vendég

Hajrá "bálnafotót" akarok látni!!!Kép

Én most is az vagyokKép
Vendég

Ella
Úgy legyen! Én nem zebrásodni, hanem bálnásodni fogok.Kép

Katka
Merre vagy?
Dolgozol már?
Vendég

kicsit lepihizek mert leesik a fejem+nézem a barátok köztöt,aztán még visszanézek.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom emlékszik-e rám itt még valaki, ugyanis most lesz egy éve, hogy először csatlakoztam a kis csapathoz. Egy darabig nem tudtam jönni, és most már bizonyos okokból kifolyólag másik itteni topikba írogattam. De most egy fantasztikus dolog történt velem, és mivel egy számomra nagyon kedves lány megkért megosztom veletek a történetem

2004.09 hótól próbálkozunk a párommal. Novembertől írogattam és kértem segítséget-e kis csapattól. Januárban sikerült kiharcolnom egy pár alapvizsgálatot, és kiderült a páromnak alacsony a spermaszáma, és nem igazán fürgék a fiúk. Így aztán a miskolci andrológián kötöttünk ki, ahol három hónapos kúra után sem javult a helyzet. Persze én azért közben lelkesen hőmérőztem, ittam a csodateákat, sajnos eredmény nélkül. Végül közölték ebből lombik lesz. Irány a Kaáli, felírtak egy vagon vizsgálatot, mire mind megcsináltuk nyár közepe lett. Innen Debrecenbe mentünk, ahol is megcsinálták nekünk az első lombikot augusztus elején. Nem sikerült, teljesen kiborultam, nagyon bíztam benne, csak sírni tudtam napokon keresztül. De fel kellett állni és tovább kellett menni. A kötelező három hónap alatt gynevac injekció kúrát iktattunk be mind a ketten. Aztán november 09-én Debrecen, elkezdtem a hosszú protokolt, vagyis 11. 11-től szúrtam magam decával felet egy nap tegnapig. Ugyan is a menzim nem jött meg, hiába vártam, ezért tegnap vettem egy tesztet és reggel megcsináltam. Pozitív lett. El sem akartam hinni, mintha nem is velem történt volna. Ezért még melegében felhívtam Debrecent és Miskolcot, kis egyeztetés után kilenc körül bementünk Miskolcra ( a szakadó hóban) és csináltattunk egy Hcg vérvételt. 4430 lett. A doki rögtön mondta, hogy egy ekkora babát már tuti lehet látni, sőt lehet, hogy ketten vannak. Így melegében csinált egy uht is. És igen ott volt, egy petezsák. A méhem közepén, pont jó helyen. Még most sem tudom felfogni, hogy ez igaz, tényleg terhes vagyok. Az egészen fejbe vágott, amikor közölte ön 5 hetes terhes. Aztán a következő para a deca hatása, de erre meg azt mondta, hogy ne aggódjak ez semmilyen hatással nem lehet a babóra. Kaptam fotót is, most nézegetem és próbálok magamhoz térni.

Bocsi, ha túl hosszú lettem.

Lányok bízzatok, higgyetek a csodákban, mert vannak.

További szép napot!

Nina
nina79

Nina
Sok boldogságot, köszi a bíztatást.
Vigyázz magatokra!Kép
Vendég

Szia Nina!Kép
Én emlékszem rád!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok! Találkozunk még!!!!(Én egy hete teszetltem kétcsíkost.)

Szomorkodók, ugye már nem búsultok!Kép

Gyugyi, én kettővel nem híztam összesen ennyit, de szupi, hogy lement rólad. Képzeld ha bálnamama maradtál volnaKép!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsiKép
Jobban vagy? Nyomi kosaras? Remélem útközben megitta a borocskát és nem akar mégse hozzád menni!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Az első mázsáláskor már 10 kg plussz volt rajtam!
Borzalmas nehéz volt a végén cipelni. Levegőt is alig kaptam. A másodikkal "csak" 26 kilót híztamKép
A harmadikkal akkor 15-öt fogok? De vállalnám megint a 36 is, csak jönne már...

Hány évesek a gyerekeid?
Vendég

Elköszönök!JÓ éjszakát!
Szép álmokat!
Vendég

Szia Gyugyi, már éppen mennék, csak benéztem mégKép

Márton októberben volt 4éves, Janka júliusban 2.
A többiek már sokszor látták őket, de neked is megmutatom!

Lassan megyek fürdeni, nagyon fáradt vagyok, még készülnöm kell a holnapra is, kéthetente egy délelőttöt tanítok.
Üdv! Azért a csökkenő tendencia jó, a 15kg jó lesz!Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Csajok!

Csak egy gyors bekukkKép Látom kissé depis a hangulatKép nem szabad!!! Fel a fejjel! Mindenkinek lesz szép babucija és kész!!!

Most megyek pihizni, holnap jövökKép Mindenkinek jócakát és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: