A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsi, nincs valami jó film?
Egyedül vagyok, teljesen kifáradtam már hetek óta nem tévéztem, most jólesne megnézni valamitKép

De lehet, hogy inkább a kádat választom és szundikálok hamarosan.

Akkor hétfőn ügyes legyél! Azt hittem ma vagy az utolsó cn-on.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Elvileg hétfő az utolsó cn. Nem tudom, van-e valami jó a tvben.
Na jóéjt! Fürcsizz, az jobbKép
gtünde

Sziasztok!Szép estét!
Minden okés Nállam!
Fiamat visszük öszölni 1 hétre Anyukámékhoz....unatkozni fogok jövő héten.....sokat jövök majd hozzátok!
Én is akarok tesztelni!Kép
Na majd dec. 1.-én ha nem jön meg,de csak a "filing" miatt!
Amica Pihenj egy kicsit ....Rád fér!
Na jó éjt!
Kép
Én is mehetek talizni?
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Jó estét!
Látom mindenki elment már.Kép
Péntek estére lányok,ilyen fiúkat kívánok nektek:
Kép

Kandika
Húha,őszölés!Miből gondolom vajon,hogy nem NEt-ezni fogsz sokat,hanem.......KépKépKép

Nekem is december 1-én kell megjöjjön.(elméletileg)
Remélem nem várakozik karácsonyig alattomosan,hiú ábrándokat lebegtetve,és rohan le szent este.Mert akkor nagyon dühös lennék ám!
Na puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Szilva
Most látom szülinapod van ma!!!!
KépKép
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Hát akkor mit fogok???? KépKépKép...dolgozni!Kép?Kép
Na pusza
jó éjszakát mindenkinek!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika!
Olyan babagyártós dologra gondoltam,amit velünk itt nem tudsz.KépPersze komoly munka az.......KépKép
Jó éjt neked is!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Lányok!
Korai vagyok. Párocskám ment dolgozni, én meg mivel megcsináltam a szokásos reggeli hőt, s az eredmény letaglózott, nem bírok visszafeküdniKép 36.6 Kép Kép Most már tuti, hogy nincs babucimKép Gondolom holnapra megjön piroska a farkasordító görcsökkel együtt...
katka30

szia katka
remélem nem búslakodsz mert itt a köv hónap és van új remény tudod.én ha hétfőn tesztelek és + akkor elmondhatom hogy a kineziológusomnak köszönhetem.és tudok olyat akiknek már sikerült így.ebben nagyon tud segíteni.nagyon úgy érzem hogy baba van a pociban,tegnap fürdésnél már a párom is mondta h a cicim más,nagyobb lett a bimbóudvar és tényleg ez nem mensis .igaz várok a tesztel mert erős csíkot akarok látni,de ha ez nekem bejön gondolkodjatok el rajta hátha segíthet nektek is.annyira örülnék.és még valami ,mégha valakinek lonbikja is lesz ahoz hogy ott bent megmaradjon én ezt nagyon ajánlom.mert lelkileg te ti tudtok magatoknak segíteni.és a kineziologia erről szól megtanulni saját magad rendbe tenni.
sziasztok
gilingalang

Gilinggalang!Köszönöm a biztatást!Ha én így érzem magam, holott tök normál nálunk minden, akkor mit érezhetnek azok, akik végigjártak már mindent, nem jók a hormonjaik, esetleg endijük van stb. Hihetetlen micsoda akaraterejük van, felnézek rájuk!!!Nálunk állítólag az a legnagyobb baj, hogy betegesen akarom ezt a picurt (mondjuk ki nem, ugye?)és olyan hormonokat szabadítok fel ezzel, hogy ez gátolja a fogantatást. Nem tudom. De én lombikozni nem szeretnék egyenlőre. Ha azt mondanák, hogy nincs más esélyem, akkor persze elmennék, de addig nem! Ha megjön az elkövetkező napokban, akkor jövőhéten kezdem a köv. clostikúrát, s majd meglátjuk. Ezt az évet erre szántuk, januártól más felé kell nézzünk, ha nem segít.
katka30

Neked (is) nagyon drukkolok, remélem igaza van a párodnak, márpedig miért ne lenne igaza? Hisz ki ismerné a tested, ha nem Õ. Mi hajlamossak vagyunk arra, hogy beképzeljünk esetleg ezt-azt, de ők tisztábban látnak és éreznek ilyenkor.SzerintemKép
Pontosan mi történik a kineziológián?
katka30

Giling Kép en nagyon orulok, ha neked bejon a kinezilologia es igazuk is lesz , hogy ebben a honapban leszel terhes.
1,5eve en is jartam es rengeteget segitett, egy csomo mindent rendbetett az agyamban / eletemben. A gyerek-temat is persze vegigjartuk, de arra mindig az jott ki, hogy en ezen nem gorcsolok (90 % ban igy is van) es hogy majd megoldodik.
na mar most : en attol felek, hogy a kinezilolgus latta, hogy ez nem fog osszejonni, csak nem merte megmondani..Mert egy ido utan vege lett a kezelessorozatnak, es pont. Hosszu lettem bocs, csak temaba vag..Mikor tesztelsz ?

Katka Kép - KépKép

Tundi Kép ma tesztelsz ? nagyon szoritok, hogy zebras legyen !! +++++++++++
saci

Babcsi )
PKG - KépKép es ezt ki talalta ki ? nagyon vicces, foleg ha te talaltad ki.
mikor tesztelsz ???
saci

SACI
tudod ez olyan mint van jó orvos meg rossz és nem attól rossz mert hülye a szakmájához hanem mert nem lelkiismeretes.én a természet gyógyászokra is értem.van jó kineziologus és van másik aki átesik a ló túloldalára és a pénz hajtja.az enyém nagyon sokat segített és nem csak nekem hanem már sok ismerösömnek.én hiszek benne.és ha nálad szervi ok nincs akkor tud segíteni.valami más lehet itt a gond.te magad is mondod hogy 90 % ban nem stresszesz rajta.lehet az a 10 a baj.ez komoly.mig nekem is sikerült megamból kitörölni a félelmeket de ott volt 10 20 % addig azt mondta nem leszek terhes ,és én jártam hozzá rendületlenül és itthon is végeztem a gyakorlatokat és egyszer csak azt mondta kész vagyok rá.én hiszek benne.és most már magamban.és ez a lényeg
gilingalang

TüncsikeKép
Akkor holnap?Kép Jajj, nagyon drukkolok!!! küldöm az energiát: pozitívtesztenergiaTüncsinek,pozitívtesztenergiaTüncsinek,pozitívtesztenergiaTün csinek,pozitívtesztenergiaTüncsinek,pozitívtesztenergiaTüncsinek,pozitívtesztene rgiaTüncsinek,pozitívtesztenergiaTüncsinek,pozitívtesztenergiaTüncsinek,pozitívt esztenergiaTüncsinek,Kép
Nekem legkorábban csütörtökön nem kéne megjönnie, szóval addig most mát tényleg meg kéne álljam a tesztelést.Kép

AmicaKép
Hogy vagytok? Hogy van a kicsi pocaklakó babuci?Kép Ott lapul a Mamija hasában.Kép Elfáradtál mi, annyit mostad a pockot!? Habfürdő, illatos gyertya ilyenkor kellemesen ellazít!Kép

KandikaKép
Egy hetes pihi!! Ha ilyen idő marad mint most az klassz őszölés lesz a kicsi fiadnak!Kép

KrisztaKép
SziókaKép

KatkaKép
Honap nem kéne megjönnie? Azért amíg nincs itt pirike addíg még van remény!

GilingKép
Nagyon drukkolok a hétfői teszthez!!!!!!

SaciKép
Igen, ezt én találtam ki még Szilcsibének mert nagyon maga alatt volt most, tudod!

Tesztelni, szerintem csütörtök felé fogok, mert legkorábban akkor kéne nem meg jönnie de max. szombaton. Hát majd meglátjukKép

Kép

KépKép
babcsi

KATKA
ezt nehéz megfogalmaznom de megpróbálom.
a kineziológia a lélekkel foglalkozik.egész az anyaméhig vissza tudjáj nézni hogy mikor hány évesen ért stressz.azt hogy milyen stressz azt is meg tudják mondani átfogóan.ezeket a testünk izomzata elraktározza,és a kineziológus letudja hivni a kezedet fogva és az izom válaszol ez így most hihetetlen de így van.végül is a logikája hogy fogja a kezed kérdezi a te tudatalattidat hogy mondjuk 5 éves korodban éltél e meg streszt és az izmod megfeszül vagy nem.mert az emlékszik ha te nem is,így müködik a vizsgálat.nekem bejött minden.évről évre.ha ez meg van megkérdezi melyiket akarod leghamarabb kezelni .nekem ez a gyerek téma volt.megtanít ellazulni és bizonyos feladatokkal ebben az állapotban kitörölni ezeket a rossz gondolatokat.elengedni hogy neokozzon tovább gondot.ez történhet gyorsan és több fokozatban attól függ mennyire visel meg egy egy dolog.menyire nehezen szabadulsz tőle,nekem a vetéléseim okoztak sok gondot mert féltem a következőtől.ezért sokat kellett ezzel foglalkoznom.használ azt tudom.más is észre vette rajtam , megváltoztam.nyugodtabb kiegyensúlyozottabb lettem nemhúzom fel magam dolgokon ha már ebben segít már jó.ilyen helyre vágyik egy baba,hát ha többet akarsz erről olvasni üsd be h kineziológia egy csomo oldal van érdemes olvasd el.mikre jó még a meddőségen kivűl.
gilingalang

Babcsi!Kép
17.-én kellett volna megjönnie. Nem tudom mennyire lehet a hőre adni. Ha 100%-os, akkor sajnos ez az esés a menzesz előjele lehetKép Kép
katka30

köszi babcsi ma megveszem a tesztet remélem meg állom hétfőigKépKépKép
gilingalang

Giling!Még a hideg is kirázott... Ez nagyon érdekes. Ez olyan, mint a hipnózis.Mindenképp utánajárok!Kép Köszönöm a bevezetéstKép
katka30

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem nem marad el a beígért zebraeső!

Lányok, szétröhögtem az agyamat ma reggel. ezt látnotok kellett volna!! Felvettem videóra is az erkélyről. Szóval: Nem indult be az autónk. A férjecském és a bátyja küzdöttek vele. Képzeljetek el e gy batár nagy ford mondeo kombit, amit két legény próbál kiszerencsétlenkedni a parkoló autók közülKép
Ja, és persz nem rakták üresbe!!!
Azután be akarták bikázni, de a sógorom csak az egyik drótot vette elő. A párom le is "sziklázta" rögtön. Azután meg szétesett az az izé!! Azt el is felejtettem, hogy nem tudták kinyitni a motorháztetőt. végül kiderült, hogy benzin nincs az autóban. Szóval, kész vagyokKépKép

Remélem jobb kedvetek lett nektek is!
Vendég

Gyugyi!Kép Ez nagyon jó volt!Fogjuk rá, hogy korán volt még nekik isKép
Te mit szólsz a hőleesésemhez? Szerinted is biztos, hogy nincs babuci?
katka30

gyugyi
KépKépKép
gilingalang

kata ha érdekel szólj csak jó helyre menj
gilingalang

GyugyiKép
hahahahahaKépKépKép..ez jó...jót röhögtem rajta....Mindig az élet hozza a legviccesebb szitukat!Kép

KatkaKép
Tegnap mennyi volt a hőd? Folyamatosan csökken? Mert lehet az előjele is a menzinek de lehet, hogy holnapra feljebb megy! Azért én még drukkolok!!!

GilingKép

Helyes!! Próbálj meg önuralmat gyakorolni!!Kép Mondom én a főtesztelőnő!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Katka
Mikor Andi baba a pocakomban volt már, a 26. napon leesett a hőm 37.0-ról 36.6-ra, majd másnap újra felment 37.0-ra. És ott is maradt: 37.1,, 36.9, 37.0, 36.9. Tovább nem mértem, hiszen már zebrám voltKép
Várd meg a holnapot, hátha meggondolja magátKép
Vendég

Hát lányok kíváncsian várom a holnap reggeli hőmet. Babcsi! eddig úgy volt, hogy tüszőrepedés után 36.8 , majd 5 napig 36.9, majd 3 napig 36.8, s ma meg 36.6.
Gyugyi! Milyen volt a színház? Mi is voltunk 1hónapja!
katka30

Jó volt, tetszett. A Vöröslámpás házat néztük meg.

Hogy kell fényképezőgépről képet feltenni a társalgóba?
Vendég

Gondolom úgy, hogy felmásolod a dokumentumok/képek mappába a fotót, és onnan meg ugyanúgy, mint a többit.
katka30

Gugyi, KatkaKép

Ahol vezetem a hőmet ott szoktam olvasgatni a különböző magyarázotokat. Azt írja, hogy van egy un. beágyazódási hőleesés a progeszteron szakaszban úgy kb. a 7.10. napon (ugyi mivel annyi idő kell a beágyazódáshoz kb.)mivel egyrész itt van egy második ösztrogén csúcs másrész a progitermelés elkezd csökkeni és a hő lemegy de mivel megtörténik a beágyazódás (azaz teherbe esés)ezért az újból fokozódik a termelés és a hő ennek hatására megint megemelkedik.

Nekem pl. 37.1 volt a hőm előtte végig 37 ma csak 36.9. 27.cn-on vagyok és van még 5-7 napom a nem várható menziig. Meglátjuk.

KatkaKép
Amíg nem jön meg van reményKép

Kép

KépKép
babcsi

Te hol vezeted? Magyar oldal?
katka30

Nem működik a melléklet feltöltése!!
Vendég

Én vagyok a balfék, már rájöttemKép
Vendég

Így toltákKépKépKép
Vendég

Gyugyi! A gépen már rajt van a fotó? Ha gondolod küld át nekem e-mail-en, s én felteszem Neked ide.
Kép
katka30

Kép Kép Kép
Hát ez nagyon jó!
Kép Kép Kép
Látod nem vagy Te balfék!Túl gyorsan akartad feltenni, Te kis türelmetlen, azért nem sikerültKép
katka30

Magadról nem akarsz feltenni egy fotót?
katka30

Kép

Ez az apaKépKép
Vendég

Kép

Én vagyok aki fekszik és töltik bele a szesztKép
Vendég

Hát ez haláli!Kép Csak sajna belőled nem sok látszikKép
Látom a párodnak mindegy milyen testhelyzetben van, így is úgy is el tud aludniKép
katka30

Ez Így van, apa állva is tud aludni.
Keretem képet magamról, de nem találtam. Mindig én fényképezek. Amin meg rajta vagyok, az mind ilyen kompromitálóKépKép
Vendég

Azért mondd meg neki, hogy állva Kép inkább mást csináljonKép Kép
katka30

Kép
katka30

Kép

Ez tavaly készült a sítáborban még hagyományos géppel. Újabbat nem találtamKép
Jobb is, mert azóta híztam 7 kilótKépKép
Vendég

Sziasztok Csajok!!!
Kellemes hétvégét nektek! Látom beindult az írás. Én majd időnként benézek, megy a szokásos hétvégei takarítás, mosás, főzés.

GyugyiKép
Jót nevettem a reggeli autóinditáson!!!Kép Mi is járunk színházba már 8 éve a Karcsival, nem vagyok hajlandó legalább erről lemondani. Bár itt Fehérváron kicsit kevesebb a jegy 7500,- Ft-fő ez 5 előadást foglal magába.
Nálatok hány van egy évadban?

Mand

manda

Na, ebből se látszik semmi!
Vendég

Manda
7 előadás meg egy balett.

Jó hogy szólsz, kéne valami ebédet főznöm a családnak. Lehet, hogy ma zsíroskenyér lesz?Kép
Vendég

KatkaKép
Én a www.fertilityfriend.com -on vezetem.

GyugyiKép
Jók a képek!Kép Haláli az autós produkció!!hihihiKép

MandaKép
SziókaKép

Kép

KépKép
babcsi

Kitúrt a sógoromKép
Majd jövök
Vendég

SZiasztokKép
A gyerektelen lét előnyei: nemrég keltünk Kép
Most mindjárt megyünk vásárolni, de elötte benéztem.

SackóKép
Nyugi, a kineziológus semmit nem láthatott a jövődben a babával kapcsolatban (max ha sztrológus is), mert a kineziológia a csak a múlban dolgozik és maximum jövőprogresziót szoktunk csinálnai, ha valakinek olyan megerősítés kell, de az nem jövőbelátás, hanem inkább olyan mint az agykontrollban, amikor elképzeled magad a jövőben úgy ahogy majd látni szeretnéd.
Egyébként mint (már egy ideje nem annyira gyakorló) kineziológus, mindenkit biztatnék, hogy menjen el, mert ténylegsokat tud segíteni. Bár mint az az én esetemből is látható, nem mindenható. Merthogy mi mind a ketten a párommal végeztünk kinez tanfolyamokat és csináltunk is nekem a babára-lombikra oldást (így hívják a kezelést), de eddig sajna nem sok sikerrel. De azért remélem ami késik nem múlik Kép

wish

babcsi baba
amit az elöbb írtál a beágyazódási hő leesésről mit szólsz hogy panaszkodtam milyen alacsony a hőm és 3 napja 36,9 ma is és ha van baba akkor pontosan 3 napja ágyazódhatott be ezért emelkedik most a hőm jujjjjjj
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: