A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Amica!
Garatula! Kép
Lara
Hogy iszod a cickafarkot és miért?
Wish
Akkor bekerülnék a táblába. Adataim:
28év, 3 hónapja próbálkozunk, kivizsgálás alatt (előző meddő házasság miatt)25.cn
Köszi.

Tündi30
Endometriózis? Milyen komoly? Mit csináltak? Nem volt tünete? Lehet, nekem is ez van. Kép
Kandi
Szióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Kép
Üdv mindenkinek!
Krisz

Kép
vizkriszisback

GyugyiKép
Dagadthat is!!Kép
andrológián ha jól tudom apa kiskatonáit vizsgálják.

KrisztaKép
SziókaKép

Most megyek alcsizniKép
Mindenkinek jócakát és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Én is elteszem magam holnapra.
nehéz napom lesz. Nyílt órát tartunk, jönnek a szülők. nem szeretek szerepelni. Izgulok.

Jó éjszakát mindenkinek!Kép
Vendég

Amica!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szívből gratulálok! Már elkelt egy zebrásunk, babaesős nyári topik lesz ebből, már látom!
Megjegyeztem a medilabot Kép

SzilvaKép jövök, amikor csak tudok! Sokat gondolok rád! Hogy érzed magad? a nyári zebraesőbe te is beleférsz! Legfeljebb - indián nyár lesz KépKép. De lesz!!!!

Barbi Kép szerintem mindenképp jó jel, bár én nem szoktam érezni, hogy kifolyik, csak a szagát néhány óra múlva. Küldök neked babatapikat!
BabatapadjmegBarbinál! BabatapadjmegjóhelyenBarbinál! BabamegtapadszugyeBarbinál? KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Tündi Kép hétfőn HCG vérvétel? De jó lesz! Nagyon izgulok ám! A következő kismami te leszel, jó???

Babcsi Kép még tíz nap? Az már nem sok! Kép Nekem is pont annyi KépKépKépKépKépKépKép Drukk neked!

Katka Kép Gugyi Kép ez hihetetlen, hogy ilyen kicsi a világ! Reméljük hamar a babás topikban találjátok magatokat Kép

Noémi22 az albumom, teszek még fel, jöttek angyalkák is Kép

Most még megyek főzni a páromnak, később visszajövök.
Pusz
Noémi
Vendég

Szia NoémiKép
Jól emlékszem 25-én mégy a BMC-be?
Akkor találkozhatunk, mert az lesz nekem a 12.napon, elszámoltam korábban és ma jöttem rá.

GyugyiKép
Majd a férjem válaszol a kérdésedre, már túl egy páron.

manda

Gyugyi Kép Hello! Nem tesznek az emberrel semmit. Kép Mindent saját magának kell csinálni Kép Aztán a kiskatonákat "bevizsgálják" egy géppel, amely megmondja, hogy hány dandárral rendelkezik az ember és ebből mennyi a mozgó(sítható), a rendellenes, stb. Ha jól hallottam a BMC-ben 1 nap alatt megvan az eredmény. De sima kórházban is megcsinálják, ha szerzel beutalót.
Erről jut eszembe, hogy az vigasztal amikor le vagyok törve, hogy egyszer az életben én is voltam a leggyorsabb és a legéletrevalóbb. Kép

Karcsi
(ha nem kielégítő Kép a válaszom, akkor kérdezz nyugodtan)
karcsi

Manda Kép igen, találkozzunk mindenképpen!
Délelőtt megyek, de nem hiszem, hogy fél 8-ra, mert útálok sorban állni. Kép Úgy 10 körül jövök szerintem. És te? UH-ra jössz?

Karcsi Kép tetszett amit írtál. A BMC-ben tényleg azonnal megvan a lelet, sőt, inszemnél 1 óra Kép, szupergyors a lelet Kép.

Tündi30 Kép sajnálom a leleted, de remélem hamar sikerül meggyógyítani, beszélj Snorkával (Sári Nóra) az inszemes topikból, ő ír doktorit a PCO-ból, meg millió cikket a www.lombikbaba.com oldalra.
Vendég

NoémiKép
Én szerintem reggel már ott leszek, mert úgy ér be vonatom. Ha szabin leszek meg tudlak várni, ha nem akkor majd még beszélünk.

Elköszönök, Jó éjt Mindenkinek!!!!

Manda

manda

Manda Kép akkor bejövök előbb szívesen. Hol laktok? Azt hittem budapestiek vagytok.

jó éjt mindenkinek!
Vendég

Vaksi vagyok, csak meg kellett volna nézni a profilodat. Sorry Kép
Vendég

jó reggelt
GYUGYI
gyönyörű gyerekeid vannak lesz bajodKépKépKép
BABCSI TÜNDI
23 cn 36,9 most kezd felmenni úrIsten csak nem azé????Képszerintetek?létezik hogy alacsonyabban megvolt a pé aztán sikerült és most megy felfelé ?
elvileg ha terhes vagyok már beágyazodott.tök kész vagyok a mai hőtől.mit mondtok ?
GILI
gilingalang

AMICA!!!!!!!!!

nagyon vigyázzz most magatokra nagyon örülök.
GILI
gilingalang

Jó reggelt CsajokKép

GiliKép
Lehet bizony!!! Jajj de izgulok érted!!!Kép Hány napra is kéne nem megjönni?

NoéKép
Köszi a dukkot és neked is megy millió drukk és babatapi: babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,Kép remélem ennyi elég lesz!Kép számoljunk akkor együttKép

TüncsikeKép
Mai hőm 37Kép Neked? Érzések, gondolatok? Tegnap egy kissé elfáradtam, mert 8 után értem haza matekről de a jó hír Amicáról nagyon feldobott!!!! Remélem beindította a zebraesőt!

KarcsiKép
Nagyon jó amit írtál!Kép

TündiKép
Olvastam a történéseket a másik topicban. Nem semmi amit végig kellet csináljál! Látom sok erő van benned és bizony az adjon még többet, hogy tudod mit a baj és gyógyítható. Biztos, hogy lesz babád és ez a fontos!!! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

AmicaKép
Hogy van a mi újdonsült zebrásunk?Kép

SzilcsibeKép
Jó reggelt!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt Csajók!Kép

Az én hőm ma 36.8!7.-től-10.-ig 36.8 volt, majd 15.-ig 36.9, ma megint 36.8... És még két nap a 30. ciklusnapig.... Nagyon izgulok már!!!
katka30

Menszesz előtt nagyot esik vissza a hő, vagy csak fél - egész fokot????Bár olyan is van, akinél magas marad,nem?
katka30

Gili Kép
drukkolok!!! csak így tovább!

Babcsibe Kép
neked is Kép én lassan kihűlök (igaz, így is van rendjén a 10. nap környékén) - 36,2 egyébként semmi különös újság velem, várom a nov. 30-t, akkorra kaptunk időpontot a BMC-ben, aztán remélem, felgyorsulnak kicsit az események. Addig meg bízunk a csodában, hogy hátha mégis, csak így egyszerűen...

Noi Kép
küldöm én is a sok babatapit: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
gmarta

Katka,
nekem csak közvetlenül aznap szokott leesni, amikor megjön, előtte még 36,7 körül szokott lenni - de hátha nálad ez jót jelent - bízzunk benne! Kép
gmarta

Gmarta!
Köszönöm válaszodKép Két nap múlva úgyis minden kiderülKép....... vagy beborulKép
katka30

KatkaKép
Nekem ált. csak aznap esik le mikor megjön. Ez változó, van akinél folyamatosan csökken van akinél visszaesik.Kép Izgulok veled együtt!!!!!Kép

MárcsibeKép
Csodák márpedig vannak!!!!Kép Egyébként meg a nov. 30 is hamar itt van! Nagyon drukkolok!!!!

Kép

KépKép
babcsi

BABCSI
elvileg jöv.szerda a mensi napja.mert 30 naposak a ckilusaim.ma vagyok a 23cn,
GMARTA
köszi remélem az vagyok
gilingalang

Sziasztok Lányok!

Ma már a munka mezejére léptem, tegnap még dolgoztunk rajta egy kicsitKép
Örülök hogy nem voltam annyira gyagyás a kérdésemmelKép

Amica, szívből gratulálok, ilyen jó hírekre szeretek vissza jönni.

Noémi, hogy vagy?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi, Noémi
Köszönöm!

Krisz
Az endometroózisnak nem mindenkinél van tünete, nálam pl. semmi tünete nem volt. Viszont csak laparral lehet diagnosztizálni 100%-os biztonsággal. Hát ez már nagyon komoly betegség sajnos, a méhnyálkahártya szétszóródik a szervezetben, főleg a hasüregben, petefészkek, belek környékén, és letapadásokat, összenövéseket eredményez. Gyógyítható szerencsére, 3-6 hónapos kezeléssel leállítják a petefészkeim működését Kép Utána van esély a spontán babára is, de akár lombik is lehet a vége.
Neked nincs kilátásba laparoszkópia? Addig ne gondolj rá, hogy esetleg ez a bajod!

Tündi
Vendég

Kép
katka30

Sziasztok!

A hangulat azért rossz a másik topicban, mert folyamatosan mindenkinek megjön és nagyok a kiborulások. Aztán volt hétvégén vita is, amiről inkább nem írok, de ha van kedvetek olvassátok vissza. És ebb nem szeretnék belefolyni.

Saci!
Jó, hogy meg tudod őrizni a jókedvedet! Én is szeretném, de néha nagyon elkeseresek! Nem tudom, itt a legtöbb lány mióta próbálkozik, de én az én kilenc hónapomat kétségbeejtőnek tartom.

Gtünde!

Köszönöm a bókot. (Közelről már nem mutatok olyan jól Kép )
Julcsi2

Julcsi! Pedig biztosan közelről is szép vagy! Szerintem isKép
Mi 3 éve próbálkozunk!!Kép
katka30

Wish megadnám az adataimat a táblához,ha beleraknál megköszöném.
27 év, Bp. cn 17 nap, 6 inszem, eredménye dec.1, próbálkozás 2004.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Julcsi Kép
nem sokat olvasom a másik topicot, de ha gondolod, marad itt velünk. Nagy kiborulások és viták nincsenek, mindenki vár és bizakodik és örül a másik örömének - vagy vele együtt szomorkodik. Talán azért, mert mi itt már legtöbben nem néhány hónapja, hanem sokkal régebb óra próbálkozunk - és lehet, hogy ezzel türelmesebbek is lettünk kicsit.
gmarta

Jó reggelt!
Wish
1.cn. Kép

Tündi30
Ismerem a betegséget. Én azért vagyok gyanús, mert a végbelemben is vérzés tapasztalható amikor menstruálok,most is. Voltam végbéltükrözésen Kép de a szövettan nem igazolta a gyanút. Detovábbra is gyanús. Kaptam rá kúpot de nem használ. A hsg-nél 2 éve is felmerült,hogy vmi összenövésem lehet.(hülye alakot vett fel a folyadék)Most megvárom a hormoneredményeimet, meg hogy kigyógyultam-e a fertőzésből. Ezektől függ,na meg hogy lesz-e baba a ciklusban,hogy a következőben kérek-e egy lapart.
Most pco-s is vagy? Ha van kedved,írogathatsz az endometriózis.hu fórumjára is,sajnos rengetegen vannak. Én is írogattam oda néha, de mostanában nem voltam ott.
Üdv csajok!

Kép
vizkriszisback

Amica

Hatalmas gratula neked és boldog babavárást kívánok.
mili

Wish, véletlenül kihagytam 28-30 napos rendszeres a ciklus hossza, remélem nem sokáigKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

julcsi Kép mi 3 es fel eve probalkozunk, de ebbol eltelt 1,5 ev, hogy "csak" akcioztunk, es utana mentunk dokihoz. Az inszemek kozt is eltelt fel ev..szoval lazsaltunk. A tapasztalat az, hogy aki elmegy dokihoz, azt atlag 1-1,5 ev alatt terhesnek "csinaljk" (nem tudom szebben irni...). NE add fol, kitartast kivanok

Karcsi Kép milyen jo fej vagy ! Mandaval alompar lehettek. Hogy van a kedves nejed?

Tundi30 Kép meddig voltal korhazban? hogy voltal a mutet utan? most meg pihensz? vagy mar dolgozol?
a vallad nem fajt a mutet utan? (a gaztol..)

Babcsi Kép ja,,most Amica cipeli a kadat es mossa a pockot. !
remelem a kov. te + noi + tundi lesz !!!
a hod meg igy is jonak tunik...bar tegnap meg 1 tizeddel magasabb volt,,ugye? az nem szamit, remelem !

Noi Kép, Tundi Kép mikor tesztelhettek?

Wish Kép jobban vagy?? kerhetunk szepen egy tablat? ha jobban vagy...

Amica Kép gondoltam, hogy elmondtad az uradnak.. ! LAtod,hogy o is orul..De jo !! mikor mondod el a gyerekeknek?

Gyugyi Kép gyonyoruek a gyerekek ! gratualalok !

Katka Kép nagyon edes a kutyad. uszkar, ugye? hogy hivjak?

Krisz Képmeggyogyultal?

Barbi, Marta, Galang Kép sziasztok...

Saci
saci

SaciKép
Remélem! Mivel eddig sem volt tünetem,nem lehet tudni. Kenetvételre csak jövőhéten mehetek,mivel ma megjött.
Wish
Az én ciklushosszom 25-27

Kép
vizkriszisback

Krisz Kép orulok..bocs, akkor felreertettem, azt hittem hogy fertozesed volt...
szep napot ! Kép
saci

Krisz
Jaaa, már értem a gyanút. Szerintem jó lenne minél előbb túlesned a laparon, hogy tuti legyen, és kezelni lehessen mielőbb. Persze a terhességnél nincs jobb gyógymód, csak nálam ez kizárt. Jó, mi? Kép Legyek terhes hogy ne legyek endós, de hogy legyek terhes ha endós vagyok? Kép Na mindegy. PCO-s nem vagyok szerencsére, ezt kizártuk már októberben, mert tök jók voltak a hormoneredményeim. Megyek majd arra fórumra is, kellenek a tapasztalatok másoktól Kép

Saci
Csüt. mentem be a kórházba, péntek műtét, és szombat délelőtt már otthon voltam. Hétfő még pihi (de csak azé, mert vissza kellett mennem a zárójelentésért és a háziorvoshoz), tegnap óta már dolgozok. A műtét után arra ébredtem hogy nagyon fáztam, illetve nagyon erős menzis görcseim voltak. Kaptam fél litykó infúziót, biztos volt benne fájdalomcsillapító is, mert estére elmúltak a görcsök. Azóta sem fáj semmim, a vállam igen, picit fájt 2 napig, de már minden oké. A munka nem fáraszt jobban mint előtte, jól bírom, csak most sokkal több van belőle Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

AmicaKép
Hatalmas gratuláció! Tiszta váratlanul ért. Amikor visszaolvastam, az elején nem is értettem miket írsz. Nagyon irigyellek. Vigyázz magadra.

TündeKép
Köszi, hogy hiányoltál. Olvaslak benneteket minden nap, de nagyon sok a munkám és általában nem is vagyok bent az irodában. Meg mostanában a kolleganőm is itt van és tök ciki lenne, ha mindig a Babaneten látná a monitoromon.

Tündi 30Kép
Sajnálom a diagnózisodat. Csoda, hogy ilyen jól viseled. Én azt hiszem nagyon szomorú lennék. Megtennéd, hogy kicsit részletesebben elmesélnéd mi történt (e-mailben), mert jövő hónapban én is megyek laparra.

Kép
Kép
tiza

Iza
A Babaprojectes topikba írtam részletesebben a dolgokról tegnap délelőtt olyan fél 9-9 körül. tedd meg kérlek hoyg visszakeresed, és ha utána van még kérdésed, akkor írjál mélt, megdumcsizzuk, oké? Kép

Tündi
Vendég

Zebrás jó napot mindenkinek!

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni!

Kép

GTünde, Manda, Mofly! Köszönöm az üdvözleteket.
Anikó

Kép
Kép
konan

Sziasztok!
Nekem mensi napján szokott leesni 36,9-re vagy 36,8-ra. Ez mindenkinél egyéni.

JulcsiKép
Szerintem még elég fiatal vagy, én lennék ennyi idős, nem lennék annyira kétségbe esve. Tudom, hogy amikor elhatározza az ember, hogy szeretne kisbabát, akkor minden hónap egy gyötrelem. De aztán az idő múlásával tényleg kicsit türelmesebb lesz. Úgy is sikerülni fog, csak ki kell várni.

Ez a rossz hangulat biztos az idő miatt is van. Ilyen csúnya szürkeségben lehangolódik az ember.
Olvastam azt a vitát. "Érdekes." Erről csak annyit, hogy ez egy nyílvános fórum.

GyugyiKép
Jó nagy gyerekeid vannak! És szépek. Elhiszem, hogy megint babázni szeretnél.

Tündi30Kép
Kitartást kívánok neked! A műtétet már kiheverted?

Kép
mofly

Szia TizaKép
Azt hittem külföldön vagy. Akkor összekevertem valamit.

Kép
mofly

SziasztokKép
Ha ennyit írtok, mindig le fogok szokni a topikról Kép, rendes időbe telik visszaolvasni Kép
Köszönöm jobban vagyok mézes tea-strepsil-kék kendő keverékkel kúrálom magam és határozott a javulás.

Mindjárt rendet csapok a táblában és felteszem.

wish

Amica,
nagy-nagy gratula és boldog babavárást kívánok. Kép

Ági
potter_76

Sziasztok Csajok!Kép

Egy kérdés, ha valaki tud benne segíteni, progreszteron szurit kapott valaki közületek lombiknál. Azt úgy tudom Pharmafutárral kell meghozatni és nem olcsó.

Köszi a válaszokat!

Manda

manda

Sziasztok!
Kész vannak a pockok! Bele kellett húznom, mert ketyegett az óra a bébiőrnek. Pszok nagy rendetlenség volt a legfelső kettőn. Képzeljétek nincs szúnyogháló a szellőzőnkön (most lesz!!!) és azt vettem észre, hogy potyog a lekvárokra meg a kajákra a galambsz...
Begurultam és nekiláttam. Porszívóval nyomtam ki a kakát, de remélem ez a régi aszott vacak nem árt meg! NAgyon megmostam a kezemKép

Még mindig köszönöm az együttérzést velem és volt idő amikor ez a topik sem pörgött ennyire és itt sokan többet várnak és csalódnak mint talán máshol,meg szeretik az újrakezdőket isKép, de ezért is összetartunk és nagyon bíztatjuk egymást!

Saci, régen kérdezted, hogy érezték-e? Én nem. Nem tudom mikor jött össze, hiszen a középidőben mi "védekezünk"Kép
Az éjjel nagyon rosszul aludtam, de a férjem is folyton mocorgott, annyit mondott reggel, hogy most még ne tervezgessek, hagyjuk meg majd mindennek az idejét. Délben hazaszaladt ebédelni és változatlanul mosolygós! Azt mondta "rosszcsont" vagyok!

Manda és Karcsi tényleg nagyon jók vagytok együtt!!!!!!

Olyan jó lenne együt továbbmenni!
Tüncsi, mindjárt kiderül és utána sorban a többieknek!

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi a dicséretet AmicaKép
Én is úgy érzem jó párost alkotunk Karcsival!!!Kép

manda

MoflyKép
Nem kevertél össze semmit, de még csak szombaton indulok Skóciába. Most pont emiatt nagyon sok dolgom van és nagy a nyüzsi az irodában is.
A főnököm nagyon bír és ezt sokan nem szívelik, ezért nem akarom, hogy azt lássák fórumozok munkaidőben. Hát ezért nem tudok nagyon írogatni. De azért mindig elolvasom mi történik.

Kép
Kép
tiza

MoflyKép
Nem kevertél össze semmit, de még csak szombaton indulok Skóciába. Most pont emiatt nagyon sok dolgom van és nagy a nyüzsi az irodában is.
A főnököm nagyon bír és ezt sokan nem szívelik, ezért nem akarom, hogy azt lássák fórumozok munkaidőben. Hát ezért nem tudok nagyon írogatni. De azért mindig elolvasom mi történik.

Kép
Kép
tiza

MAnda, ez a lényeg!

Potter Ági, köszönöm!
Toxoplazmánál mire figyeljek?
Falun nőtem fel, voltak állatok a házkörül, kertem is volt amit gondoztam, csókolgattam kutyát macskát, mégis negatív!

Kép
Kép
Kép
amica

MAnda, ez a lényeg!

Potter Ági, köszönöm!
Toxoplazmánál mire figyeljek?
Falun nőtem fel, voltak állatok a házkörül, kertem is volt amit gondoztam, csókolgattam kutyát macskát, mégis negatív!

Kép
Kép
Kép
amica

Potter Ági,
mennyi idő alatt alakul ki egy ilyen fertőzés és mikortól mutatható ki?
Ha itt jársz és láttad köszönöm a válaszod!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Potter Ági,
mennyi idő alatt alakul ki egy ilyen fertőzés és mikortól mutatható ki?
Ha itt jársz és láttad köszönöm a válaszod!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: