A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Katka
Na jól van, már olvasni sem tudokKép Szóval melyik Tesco mellett??
Nekem is az utolsó helyen a meló áll. Ha tehetném, biztos nem dolgoznék. Max. olyasmit, amit igazán szeretnék.
Na megyek, ránézek a virslikre, megfőttek-e márKép
gtünde

Ja, el is felejtettem mondani, hogy nagyon szép pár vagytokKép
gtünde

Marcal I-en van egy kis Tesco a Lajta u-on, s mellette van egy garázs-virágbolt (Frézia). Ott dolgozgatom. Az ottani csajó fia most elsős, így közben helyettesíteni kell.
Virsli? Nem futnál fel vele Győrbe?Egy kis mustárt és kenyércsücsit kérnék hozzáKép
Jó étvágyat!
katka30

gyagya Kép de mar legalabb 2 gyereked van. 24 evesen mar terhes voltal ?? maria !! Kép

Julcsi Kép udv itt. orulok, hogy jobb itt a hangulat. Mi (vagyis beszelek az en nevemben) ugy vagyok vele,,ha ki lennek bolruva akkor sem lenne gyerekem csak ugy,,szoval akkor minek legyen rossz kedvem? Kép

Tunde30 Kép sajnalom !! de az endomentrozis kicsit olyan mint a kandida, mindenkire ramondjak. nekem is azt mondtak a mutet utan, azota pedig a 3. doki sem talalja...a fel petevezeto meg nem olyan veszes,,nem? millioan estek mar ugy teherbe..Jobbulast. Amugy hogy voltal a mutet utan? hany napot voltal korhazban?

Wish Kép rosszabb lett a torkod? hol irtad, hogy megbetegedtel? mar csak a jobbulasokat lattam. Hat akkor jobbulast es sok citromot kivanok KépKép

Noi Kép mikor tesztelhetsz? Es te Tundi Kép ? es Babcsi Kép ?

Amica Kép megiscsak megmondtad a ferjednek? es unnepeltek????

Sacko
saci

Katak Kép szia itt. Kicsi a vilag,,,ahogy latom,, !! De jo ! Kép
saci

Katka Kép - katak helyett.
hihihi
bocs, en nagy eliros vagyok. Majd meglatod.
vagyis mar latod is ....
saci

Szia Saci! Igen! Itt is ott is, de még amott nemKép
Olyan mosolygós vagyok, pedig kora délután még könnyeztem a negatív teszt miatt. Itt tényleg gyógyul az emberKép
Gyugyi! Vagy igen vastag az a virsli vagy igen hosszú....Kép Kép
Vagy csak meleg?
katka30

Saci
'stét!Kép Vettem tesztet, ez igaz, de nem tesztelek, csak ha pozitív lesz a véremKép Remélem, kibírom addig. De lehet, hogy nemKép

Katka
Hoppá! Sajna, már megettemKép De te biztosan finomabbat eszel. Ez ilyen szalmaözvegy kaja, mert még anyukám sincs itthon; ő mindig főz este.
gtünde

Na de KatkaKép
Én is azért szeretek itt lenni, mert mindig hülyéskedik valaki, könnyebb túltenni magamat így a sikertelenségeken.
gtünde

Kép
katka30

Saci
Habár lehet, hogy most is megcsinálhatnám, mert elfelejtettem mondani, hogy pozitív tesztet vettemKép
gtünde

Sziasztok!

Amica!

Hát ez egy hamisítatlan eredménye a nagy "munkának"!

Gratulálok!
Vigyázz magatokra!

Kép
lara26

Ez tecccccccccccccikKép) Saci!
Nekem is vegyél egy olyat légyszi, mert én rosszat húztam. NEM NYERT-et mutatottKép
Pedig több, mint egy hete úgy érzem, hogy megjön a menzesz, és mégsem. Szórakozik velem?
katka30

Szia Tündi!

Légyszi vegyél nekem is olyan tesztet!

Kép
lara26

Itten vagyok.
Segítsen valaki! Végigbogarásztam már mindent, képtelen vagyok kicsinyíteni. Hozzáteszem én síkhülye vagyok a géphez, mindent magam tanultam amit tudok. Női logika + józan paraszti ész. De ez most kevés. Megcsüngtem.
A képeket a dokumantumok közül kéne eljuttatni hozzátok.
előre is köszi
Vendég

Start menü-Kellékek-Paint-ebbe megnyitod a képet és a nézet menünél van olyan, hogy nyújtás, ott pl.50%-ot beírsz, s úgy mented el.
OK?
katka30

Milyen virsli?
Lemaradtam egy kicsit.
Szerintem inkább vastag legyen, mint hosszú. Mármint a virsliKép
Vendég

Na mi van az Msn-ed nukuzik?
Tiltakozni szeretnék!!!!!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Gyugyi! Előbbieket Neked írtam. Sikerült kicsinyíteni a fotókat?
katka30

Jaj csajók! Nézem a Jóban Rosszbant, épp egy méhen kívüli terhes nőci van benn. BRRRRRRRRRRR. A hideg is kirázott!
katka30

Hoppá, hirtelen megváltozott a diagnózis. Nem terhesség, daganatKép((
katka30

próbálomKép

bingó!
Õ a fiam.
Most keresem a lányom képét
Vendég

Lara
OksiKép Mizujs? Rég néztél be. Mesélj!

Kandika
Most anyukámnál vagyok, de majd lehet, hogy belépek. Csak most megyek fürcsizni.

Gyugyi
Milyen képnézegetőd van? Ha angol nyelvű, akkor keress egy olyan menüpontot, hogy Resize és ott át tudod méretezni. 600x600-nál nem lehet nagyobb a kép, mert akkor nem tudod feltölteni.
gtünde

Kép
Vendég

Köszi Tüncsi
Megbírkóztunk vele.
Apa üzeni: "Ilyet tudok!"
Csak már csinálna még egyet, csak kicsibe.
Vendég

Gyugyi!
Gratula!!! Szép gyerekeid vannak!!!
katka30

Most már nem iszok cicka teát, mert tegnap leesett a hőm és 37- ről 36.5-re ma pedig 36.8-at mértem. Remélem holnap is fent lesz illetve fgeljebb megy és tartósan ott is marad. Mert ha nem akkor le fog esni.Kép

Kép
lara26

Megyek fürcsizni, vacsizni.
Holnap benézek ám ha időm engedi.

sziasztok !

Kép
lara26

Lara
Ez igaz, ha nem marad ott, akkor valószínűleg leesikKép Most pé-t vársz?

Gyugyi
Mekkora nagy gyerekeid vannak!! A lányod az idősebb, ugye? Már nem emlékszem, mit írtál.
Nem kell még a fiúkat elkergetni?Kép
gtünde

Lara
Ne már, ilyen hamar elmészKép
gtünde

Szia Lányok!

Jó volt Veletek! Holnap találkozunk?
Megyek fürdeni!Kép
katka30

Gyugyi
Most néztem vissza, hogy még csak 11,5 éves a lányod. Hát én simán 13-nak néztem.Kép
gtünde

Tüncsi
igen, a lányom az idősebb. A fiúkat egyenlőre utálja.

Lara biztos pé-t vár, és elmegy, hogy elmehessen.
Mindent bele!!!!Kép

Babcsi, merre vagy ma este?
Vendég

Szia Katka, jó pancsizást!
Holnap találkozunk.
Vendég

GyugyiKép
Szerintem Babcsibe suliban van, vagy nem engedik a géphezKép
Vagy titokban tesztelKép

Katka
Örülök, hogy benéztél hozzánk! Viszlát holnap!
gtünde

AmicaKép
Sok-sok gratula a kis pocaklakódhozKép
Vendég

Na lépek! Mindenkinek jóéjt és szép csíkos álmokat!Kép
gtünde

Üdvözlöm az újakat!
Tündi-B
Na akkor itt leírom!KépKépKép
Ha terhes vagy,nem az a 3nap dönt!Azon a 3 napon csak nő a Hcg-d,és ezt amúgy is kimutatják a vérből!Ha tesztet vennél,akkor ha nem Qupi akkor 20 felett már + lenne,és a vérből meg még jobb az eredmény!.....de ez csak [size=-2]az Én véleményem....[/size]bocsika!
...érted?De ne utálj!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

hahóóóóóóóóóóóóóó
kandi72
Budapest III. kerület

éjt, Tüncsi! Ne csak az álmod legyen csíkosKép
Vendég

..........[size=-2]na olvasd el ,ezt még.....[/size]
kandi72
Budapest III. kerület

.......[size=-2]na látom,már nem látod...na sebaj,holnap majd elolvasod Tündi-B[/size]
További jó trécsit itt!
Megyek tisztulni,reggel korán kukuri van...
Kép
Amica-nak még ez is:Kép
jó éjt:Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Most értem haza matekról! és mit látok!!!!!!!!!! AMICAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! !!!!!!! Ugye mondtam, hogy teztelni jó!!!!!!!!!!!!!!!!! MIcsoda vadi erős csíkod van!!!!!!!!!!! El sem tudom mondani annyira örülök!!!!!!!! KépKépKépKép

Induljon a novemberi-decemberi zebraeső!!!!!!!

GyugyiKép
Micsoda gyönyörű gyerekeid vannak!!! Nem csodálom, hogy szeretnél még ebből a sorozatból!!!Kép

Katka, AncsaKép
Üdv. ittKép

LaraKép
hahahaha..ez jó!!! hát igen ha nem marad fent akkor valószíbű, hogy leesik!KépKépKép

SaciKép
Most szerintem Amica fog kiskáddak a hátán rohangálni!! Szerinted lesz ideje pockot is mosni néha-néha?Kép

TüncsikeKép
Ma volt az első különórám matekból és képzeld értettem!!! Tezstelni...hmmm...nem is tudom!Kép Majd jövő héten, vegyünk példát Amicáról ő is húzta halasztotta aztán nem pocaklakós lett!!! Lehet, hogy így kell csinálniKép

KandikaKép
Szióka!Kép

MárcsibeKép
Szióka! Jó felőled hallani!Kép Köszi, hogy izgulsz értünk! Veled mi a helyzet? gyere többet amikor tudsz!Kép

Mofly, Judit, Wish és mindenki!!!
SziókaKép

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe,
küldöm még pirikét:pirikemenjszilcsibéhez,pirikemenjszilcsibéhez,pirikemenjszilcsibéhez,pir ikemenjszilcsibéhez,pirikemenjszilcsibéhez,pirikemenjszilcsibéhez,pirikemenjszil csibéhez,pirikemenjszilcsibéhez,pirikemenjszilcsibéhez,Kép

MandaKép
SziókaKép

BarbiKép
mennek még babatapikKép babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,Kép

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Ezt te megsaccoltad volta Amicanak?Kép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Újra bagoly üzemmódban, bár ha elkezdődik majd az álomkór...Kép

A férjemnek már reggel elmondtam. Most csendben vagyunk és mosolygunk egymásraKép. Úgy látom a "nagyok" megnőttek a szemében egy nap alatt, velük is és velem is nagyon kedves volt ma az én férjem! Még nem mondhatom neki, hogy majd jöjjön be velemKép, időt hagyok magunknak, hogy örüljünk és elfogadja az újabb rajongóját!

Köszönöm mindenkinel, hogy velem örül, szívemből kívánom, hogy mihamarabb társak legyetek az örömünkben. Mandának átküldtem a pirimet, átment, Szilcsinek is, remélem nem szedi sokáig a virágokat az erdőben!! Tüncsi, én medilabot vettem, a dupla kiszerelést, mert talán ez a legolcsóbb. De ez most nyerő széria! Babcsinak is üzenem!
Kandi, nagyon jól esett!

Elköszönök, holnap jövök!

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi, szióka!
Egyszerre írtunk. Képzeld holnapra jön a bébicsősz míg én pockokat mosok!!!!!!!!!!! Megkértem segítsen míg nagytakarításba kezdek. Ez komoly, de nem fogom azért túlzásba vinni a létrázást!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Babcsi!
Hiányoltalak
Vendég

AmicaKép
Nehogy emelgess ám nekem!!!!!! csak úgy immel ámmal mosd a pockotKép

GyugyiKép
Ari vagyKép annyira szépek, de most komolyan, a gyerkőceid, hogy csak na!!! Látod, Amica már triplázott, most rajtad a sor!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Köszi a dicséretet, dagad a mellem.
Bár a pocakom dagadna már.Belehúzunk ebben a hónapbanKép

Amica
Ez annyira tök jóKép
Vigyázz magadra!

Kérdés:Mit tesznek az emberrel az andrológiai vizsgálaton?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: