Na jól van, már olvasni sem tudok
Szóval melyik Tesco mellett?? Nekem is az utolsó helyen a meló áll. Ha tehetném, biztos nem dolgoznék. Max. olyasmit, amit igazán szeretnék.
Na megyek, ránézek a virslikre, megfőttek-e már

2005.11.15 18:52
de mar legalabb 2 gyereked van. 24 evesen mar terhes voltal ?? maria !!
udv itt. orulok, hogy jobb itt a hangulat. Mi (vagyis beszelek az en nevemben) ugy vagyok vele,,ha ki lennek bolruva akkor sem lenne gyerekem csak ugy,,szoval akkor minek legyen rossz kedvem?
sajnalom !! de az endomentrozis kicsit olyan mint a kandida, mindenkire ramondjak. nekem is azt mondtak a mutet utan, azota pedig a 3. doki sem talalja...a fel petevezeto meg nem olyan veszes,,nem? millioan estek mar ugy teherbe..Jobbulast. Amugy hogy voltal a mutet utan? hany napot voltal korhazban?
rosszabb lett a torkod? hol irtad, hogy megbetegedtel? mar csak a jobbulasokat lattam. Hat akkor jobbulast es sok citromot kivanok 
mikor tesztelhetsz? Es te Tundi
? es Babcsi
?
megiscsak megmondtad a ferjednek? es unnepeltek???? 2005.11.15 19:31
2005.11.15 19:44
Mizujs? Rég néztél be. Mesélj! 2005.11.15 20:35

2005.11.15 21:12

Majd jövő héten, vegyünk példát Amicáról ő is húzta halasztotta aztán nem pocaklakós lett!!! Lehet, hogy így kell csinálni
Köszi, hogy izgulsz értünk! Veled mi a helyzet? gyere többet amikor tudsz!

2005.11.15 21:21
babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,
2005.11.15 21:22
. Úgy látom a "nagyok" megnőttek a szemében egy nap alatt, velük is és velem is nagyon kedves volt ma az én férjem! Még nem mondhatom neki, hogy majd jöjjön be velem
, időt hagyok magunknak, hogy örüljünk és elfogadja az újabb rajongóját!