A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Okr
Nem értem...ez az első 8 napnak tűnik nekem.

Gliling
Ha nincs LH teszted, akkor csak a peteérés után jön rász, hogy megvolt. Akkor megy fel a hő.
Sztem mindenképp előtte jó akciózni,hisz a spermák tovább életképesek mint a spermiumok. De szigorú gyertyát és fekvést ajánlok neked, ha a kiskatonák nincsenek toppon!

Kép
vizkriszisback

Igen,ez az első 8 nap!
Mivel már február óta méregetek,látom már most,hogy nem jó!!!!!Kép
Alaphőm 36C körüli,tehát túl magas most,és sztem nem jó,hogy ilyen kupolás.

KépKép

KépKép
okr

Tündi
Drukkolunk neked mára!

Giling
LH-tesztet nem csináltál? Nekem pl. a leesés utáni napon szokott pozitív lenni. Ma még nem vagy lekésve.

Okr
Mikor szokott pé-d lenni? Ilyen korán?

Úgy látszik van valami ebben a hónapban, mert nekem is szokatlan a hőgörbém. Pé. után nem ugrott fel a hőm ahogy szokott, most meg 30. napon amikor már meg kellett volna jönnie visszaugrott 37-re! Nagyon furcsa. De közben már érzékelek némi rózsaszínezést.

Babcsi
Jó építkezést! Azért a nagy rohanásban remélem legalább a hődet méred?! Kép

Kép
mofly

Szilva, nagyon sokat gondolok rátok. KitartásKép

Noémi mos két tüsződ lesz, Kép

Kezd elmúlni a mensi hála az égnek.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Csajok!Kép

SzilvanyuKép
Én is sokat gondolok rád! No meg Karcsi is!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TüncsibeKép
Neked is megy a drukk ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok,

Ma vagyok a 30 cn.-on és megint negativ lett a tesztem. Úgy látszik ez az inszem sem sikerült. El vagyok keseredve. Ma már nem is szedtem be a progi gyógyszert, jöjjön meg a menszeszem ha akar. Kép Nem kinozom magam vele tovább, érzem hogy fáj a hasam meg akar jönni. Nem táplálok hiú reményeket ilyenkor már megmutatná a teszt ha lenne valami.

Sajnos nem túl sikeres ez a hónap senkinek.

Szilva,

Nagyon izgulok érted, remélem minden rendben lesz. Gyere hamar a jó hirekkel.

Fruzsina

fruzsina32

Nyugodj meg FruzsiKép

Ha most így alakult, jön a következőKép
Ennek a hónapnak messze nincs vége, csak most kezdödik!!!! Fel a fejjel!!!!

manda

Szisztok Lányok!

Mára kiderült, hogy sajnos mindkét magzat elhalt, pedig már betöltöttem a 8. hetet.
Hétfőn fogják befejezni Kép

Kép
Kép
szilva069

Sajnálom SzilvaKép
Doki nem mondott mást? Mit fejeznek be hétfön?

manda

Bocs SzilvaKép
Lehet, hogy hülyeségeket kérdeztem?!
Nem akartalak megbántani!Kép
Ne haragudj!!!

manda

Szilva
Nagyon sajnálom. Duplán nehéz a sorsod sajnos: nem elég, hogy nehezen jött össze a babó...de még angyalkák is lettek. Ez a baj ezzel a gyerekvállalással: ha egyszer beindul a project, sose lesz nyugtunk...mindig izgulnunk kell vmiért. Kívánom, hogy soha többet ne kelljen átélned ilyen szörnyűséget...remélem mi itt csajok tudunk neked segíteni feldolgozni, vagy a párod, szeretteid, barátaid megtudnak majd vigasztalni.
ui:Használtál duphastont vagy ilyesmit?

Kép
vizkriszisback

Fruzsi
Sajnálom. Hányadik inszem volt ez és miért is inszemeztek?

Kép
vizkriszisback

Ó, SzilvaKép
Pedig annyira bíztam (bíztunk) benne, hogy csak valami tévedés lehet. Borzasztóan sajnálom. Most neked a legrosszabb, mert Te már beleélhetted magad a terhességbe. Vígasztaljon, hogy ez még csak az első lombik volt. Sokaknak csak többszöri próbálkozás után sikerül. Ne add fel és légy erős. Mi veled érzünk.

Kép
Kép
tiza

Manda
Egészségügyi kaparás, mintha abortusz lenne.
Még kimondani is szörnyű!

Kép
Kép
szilva069

Jaj, nagyon-nagyon sajnálom!Kép
Remélem nem haragszol rám?

manda

Tiza Kép
Nem fogom feladni az biztos, és tudom,hogy lassan jobb lesz a lelkem is.

Kép
Kép
szilva069

SzilvanyuKépKép
Nagyon-nagyon sajnálomKép Tudom, most nagyon magad alatt lehetsz. Szorítok, hogy hétfőn minden rendben menjen és hogy minél hamarabb rendbejöjj lelkileg. Sok puszi és ölelés!

Lányok megjöttemKép
Megvolt az inszem. Rákérdeztem a 30 mm-esre, azt mondta a doki, hogy az nemhogy rossz, hanem nagyon jó. Megdícsérte a méhszájamat is, mert nyitott volt. Gondolom, ez jót jelent. Este még meg kell szeretgetnünk egymást. Mondta, hogy jó lenne, ha már teherbe esnék és kérdezte, hogy nem unom-e már az odajárkálást. De csak viccből, nem bunkóságbólKép Mondtam, hogy dehogynem unom.
Kaptam utro-t is, úgyhogy következik a 2 hét várakozás és reménykedés. Utána meg, ahogy VKrisz is írta az izgulás, hogy megmaradjon. A 12. hét után meg hogy egészséges legyen. Majd akkor fogunk végleg megnyugodni, ha megszületnek a babánik és egészségesek lesznek.
Most megyek pihizni, mindenkinek szép napot!
gtünde

Manda Kép
Dehogy haragszom Kép
Én sem tudtam még reggel, hogy ilyenkor hogyan tovább, csak reménykedtem benne, hogy nem ez vár rám Kép
Sz. ügynök nagyon jó fej volt, próbált vígasztalni, hogy nyugodjak meg, lesz nekem még babám, mert olyan jól beindult ez a terhesség is.
Képzeld, a biológusnő is tök rendes volt, látta, hogy sírok a folyosón és bevitt a szobájába és ő is próbált lelket önteni belém. Nagyon jól esett, hogy ilyen humánusak és kedvesek voltak.
A hétfő még tudom, nagyon kemény nap lesz Kép

Sokat gondolok rád, hogy sikerüljön megtapadniuk a babóknak! Kérdetzem a biológusnőtől, hogy a fagyibabák milyen eséllyel indulnak: Azt mondta, hogy csak 3 %-kal kevesebb az esélyük. Nagyon drukkolok neked!

Találkoztam Noémivel Kép Kedden lesz az inszeme, azt sajnos nem tudom hágy és milyen méretű tüszőcskéi vannak! Drukk neki is!

Kép
Kép
szilva069

Tündi
Ha egészségesen megszületnek...akkor kezdhetünk csak igazán aggódni!!! Kép Egy életen át. Kép

Kép
vizkriszisback

Köszi SzilvaKép
Ahogy olvastam a soraidat, el is pityeregtem magam!!!!
Köszi a drukkot!
Neked is vannak fagyibabáid?

Hajrá TündiKép Jó pihenést!

Hajrá NoémiKép

manda

SzilvaKép
Szorítok hétföre, veled leszünk lélekben!!!!!!

manda

SzilvanyuKép
Nagyon nagyon sajnálom, olyan nagyon drukkoltunk, de tényleg ne add fel!!!Kép Tuti sikerülni fog legközelebb, hiszen ez is beindul, és legközelebb minden szépen fog alalkulni!!!

Azt még nem tudta megmondani, hogy mikor lehet a következő?
Kitartás!!!
pbj12

Manda Kép Judit Kép
Most sajna (és ez a legrosszabb a dologban) 3 hónap szünet, és utána ha jók lesznek az eredményeim visszakapom a fagyibabákat!
Nekünk is egy 2-es és egy 3-as szalma van lefagyasztva.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Örülök, hogy nem adod fel, pedig tudom most nagyon rossz neked. A hétfőt valahogy túléled, aztán majd egyre jobb lesz. És mi mindig itt leszünk, hogy megvígasztaljunk. Jó, hogy a kórházban ilyen rendesek voltak.

TündeKép
Hajrá, hajrá. Pihengess ma, aztán este húzzatok bele. Gratulálok a tüsződhöz. Nekem ebben a ciklusban a 12. nap volt 17mm, de azt már jónak mondták és végül a 15. napon volt pém. Nem tudom addigra mekkora lehetett, de nagyon feszített az biztos. Sajna terhes nem lettem, mert már nagyon fáj a hasam és a hőm is csak 37. Tegnap meg tegnap előtt 37.2 volt. Ami furi, de nagyon örülök neki az az, hogy még mindig nem barnázok, pedig már a 22. napon el szoktam kezdeni. (Ma a 27-en vagyok.)

MandaKép
Hogy érzed magad? Pihizel?

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Akkor nincs semmi veszve, a fagyikból lesz babó. Tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Picit pihizel és utána lombik!!!

Köszi Tiza az érdeklődést!
Jól vagyok, fekszem, pihizek, Karcsi sajna dolgozik. Egy kicsit izgulok a péntek miatt, de majd meglátjuk.

manda

Manda Kép
Tudom, hogy lesz egyszer babó, csak megint annyit kell várni.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Tudom, nehéz és könnyen beszélek, nekem se biztos sajna, hogy most sikerül

manda

Manda Kép
Dehogy beszélsz könnyen.
Különben valahogy éreztem, hogy nincs rendben valami, mert kb. másfél hete már nem érzem azokat az intenzív terhességi jeleket magamon. Kérdeztétek is, hogy hogy vagyok, és valahogy az volt az érzésem, hogy túl jól. Hát, igazam is lett...

Kép
Kép
szilva069

Nagyon sajnálom, kár, hogy egy anya megérez ilyeneketKép

manda

Most honnan írsz? Csak nem a mhelyedről?

manda

Manda Kép
De igen, dolgozom. Hülye vagyok mi?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem vagy hülye, de most pihizhetnél.
Azt remélem tudod, hogy a köv.-nél szigorú táppénz!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda Kép
Elengedtek haza, úgyhogy megyek is!
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Szia! Pihizz sokat!!!!

manda

Tiza
A 17. mm nagyon jóKép A 30 mm-esnél féltem, hogy ciszta, azért is kérdeztem rá a dokira. De most megnyugodtam. Viszont ha még nem menzizel, akkor az tök jóKép Szorítok, hogy baba legyen, és akkor megúszod a műtétetKép

Szilva
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy már jobban vagy, aminek irtóra örülökKép Mandának igaza van, legközelebb tessék táppénzre menni és pihenni.
Tudom, hogy a 3 hónap nagyon soknak tűnik, de hamar el fog telni és új remények elé nézhetsz!
Pihenj sokat a hétvégén, és sok erőt kívánok neked hétfőre!
Puszi
gtünde

Szilcsibe Kép Kép Kép
Ha nem a munkahelyen lennék, sírnék én is. Ez igazságtalanság. De kitartás, legyél gyorsan túl a hétfőn, aztán jöhet újra a várakozás és a bizakodás, egyszer muszáj sikerülnie!

Tüncsibe Kép
Drukkolok neked nagyon - pihi estig, aztán mindent bele :0 aztán megint sok pihi és nyugi - és tényleg elég uncsi lehet már állandóan a doki bácsihoz járni Kép úgyhogy elég legyen, itt a vége!

Nagyon sokáig nem írtam most - mert úgy éreztem, nincs mit, de olvastalak benneteket és drukkoltam a háttérből, remélem, lesz eredménye is legalább néhányatoknál Kép

Manda - küldök egy tonnányi babatapit ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pihizz sokat és Karcsi vigyázzon rád meg a fagyibabátokra! Mikor is tudtok többet? Jövő héten?

Fruzsi Kép
sajnálom... de próbálj meg inkább előre nézni. gyorsan elmúlik az a mensi, aztán ott az új lehetőség. egyszer csak kell sikerülnie.

A párom tegnap találkozott egy általános iskolás osztálytársával, aki elmesélte, hogy nekik a feleségével (most 36 évesek) 3 évi sikertelen próbálkozás után jött össze spontán. Tehát vannak még csodák Kép

Megyek haza lassan én is, elég volt a szombati munkanapból. Néha (illetve gyakran) benézek majd és igyekszem írni is...
gmarta

Na megyek tovább pihizni, csak bekukkantottamKép
gtünde

Szilva
Nagyon sajnálom!!!!!KépKépKép
Küldök egy ölelést
((((((((((((((((((SZILVA))))))))))))))))))))))))
A hétfő még biztosan megvisel majd,de próbálj a következő hónapokra gondolni.
Feltöltődsz energiával,és sikerülni fog!!!!!
Kép

GTündi
Este még húzzatok bele!!!!!KépKépKép

Fruzsina
Kép

Manda
Pihizzél sokat,növeszd meg a picurokat!
Mikor kell menned dokihoz?Esetleg vérvételre?

KépKép

KépKép
okr

Márta, KrisztaKép
11-én, pénteken megyek vérvételre.

TüncsibeKép
Pihizz sokat és este mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Szilva!
Úgy látom, már hazamentél, de leírom.
Nagyon sajnálom, ami történt!
Írtam már korábban veled egyidős ismerősömről, aki 10 évi sok-sok próbálkozás, orvosi beavatkozás után, most természetes úton teherbe esett. És jól van!
Mielőbbi felépülést kívánok!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szilva Kép a szivem szakad meg ! Kép Kép nagyon nagyon sajnalom. de a rosszban a jo, hogy aki mar 1 x terhes volt,,annak konnyebben megy megegyszer. es jo hallani, hogy Sz. ugynok +biologus ilyen kedves volt - gondolom ez nekik is kudarc. bocs,,de hetfon miert kell menned? mi az hogy "befejezni"? en hulye vagyok...

Tundi :Kép orulok, hogy jolment. kellenek a jo hirek ! oriasi a tuszod, szep nagy baba lesz belole !!! KépKép +++++++

Krisz ;) remelem igazad lesz..(eselytelenek nyugalmaval...- ez tetszett...)

FRuzsi Kép nagyonnnn sajnalom ! szerencsere van kov. honap is,,ha egy kicsit vigasztal en is dec. ben megyek inszemre.

Manda Kép hogy vagy? karcsi kenyeztet? biztos,,ahogy ismerjuk ot...
saci

Szia SaciKép
Én jól vagyok. Karcsi ma dolgozott és nemsokára hazaér. Kiszolgál mindenben, imádnivalóKép

manda

Szilva
veled érzek mivel én is át estem már ezen lehet már írtam csak nem neked.mikor a16 héten mentem az afp re és megjött az eredmény hogy rossz tudtam valami nagy baj van.mindenki vígasztalt hogy újra leveszik a vért és lehet elcserélték de én éreztem hogy nagy a baj.azt hittem valami rendellenessége lesz a babának.és az uh on kiderül.de azt hittem leesek az ágyról mert közölte a doki nem is él már a gyerekem.azt hittem belehalok.még most is könnybelábad a szemem.pedig már 3 éve,és van már gyerekem 13 éves,csak az előző házasságomból.rá egy évre terhes lettem és 6 hetesen közölte a doki hogy nincs azívhang,és majd 2 hét múlva megnézi.az a két hét maga a pokol volt.és nem lett szívhang,engem is hétfőre berendeltek 8 hetes voltam.de szombaton otthon elvetéltem és bekellett mennem mert kikell tisztítani.azóta most próbálkozunk.remélem összejön.engem nagyon megviselt de most jól vagyok és csak azért írtam le neked hogy érezd nem vagy egyedűl.te is rendbe jössz.remélem nem zaklattalak fel.jobbulást,és minden jót kívánok neked.
GILI
gilingalang

Szilva!

Sajnálom ami veled történt.

Kép
lara26

sehol senki?????
gilingalang

SzilcsibeKép
El sem tudom mondani mennyire sajnálomKép Annyira reménykedtünk, hogy ez nem lehet így! Veled leszünk hétfőn és utána is! Nagyon sokat kell pihenned a következő lombiknál és nem szabad majd dolgozni csak magatokkal törődni!!! Egyébként a dokinak igaza van és a következő babukák már biztos a pocidban is maradnak és egészségesen megszületnek!!!! Nagyon izgulok érted!!!

TüncsikeKép
Tessék most sokat pihenni! Nagyon szupi esélyekkel indulsz!!! Szuper minden tényező!!! Annyira drukkolok!!! Mindent bele este!!!!!

MoflyKép
Akkor lehet, hogy van ott valaki?Kép de jó lenne!!!! tesztet nem csinálsz?

OkrKép
Nincs ezzel a görbével semmi baj. A menzi alatt felmegy az normális aztán lemegy és megint fel. Ha egy-két fokot ugrál az nem baj és majd pé-előtt le fog esni és aztán megint fel. Szerintem ne aggódj!! Egyébként nekem is hasonlóképpen működik a görbém.

MandaKép
Hogy vagytok? Van már valami jel?Kép

GilingKép
Nem is tudtam, hogy veled ilyen történt! Annyira sajnálom! Mindenkit meg tud viselni rendesen az álteKép

FruzsiKép
Azért amíg piri nem jön addig ne add fel!!!! küldök pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Velem minden rendben. Ma is egész nap rohagáltam és a ház ügyeit intéztem meg még minden mást amit kellet. persze tanulni még alig volt időm. Sajna nem tudok mindig rendesen visszaolvasni, de azért próbálom követni az eseményeket. Ma vagyok a 13.cn.-on és ugyan a pg nem páfrányos de a cervix már nyúlik. Az LH tesztem is negatív. Képzeljétek tesztelni is alig van időm és ez engem nagyon frusztrálKéphihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Akkor hajrá!!!!Akció ezerrel!!!!!!!!Kép
Én a Bromotól majd el alszom!!Állva is tudnék szundizni.

KépKép

KépKép
okr

Jó éjt lányok,
szótlan vagyokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Mára egyedül maradtam, de remélem jól pihentek!

Szilva, nagyon sajnálom. Nem találok szavakatKép

Kép
Kép
Kép
amica

SZILVA,nagyon sok erőt és kitartást kívánok most neked.Probálj Csak előre nézni és pozítívan gondolkozni!!
Puszi
Ella2
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: