A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Szia Ginuska!
Üdv itt!Kép
Nagyon megy a drukk az inszemhez!Kép
Mikor lesz?
Mióta próbálkoztok babával?
Szlovákiában laksz? Hol?

Kép
Kép
maminti81

2 éve probalkozunk. Kb 10-14 nap mulva lesz. De nem sok joval biztatnak. Most mennem kell. Remélem lesz még alkamĺmunk dumalni. Koszi hogy irtal. Ari vagy. pá
Vendég

Szia Ginuska!
Üdv köztünk. Írd meg mi aggszt, mitől félsz. Segítünk!

moni

Bocsi lányok hogy csak most jöttem, de sajnos nem értem rá!

Móni! Szegény Viki! Hogy neki minden összejön, úgy sajnálom! Reméljük most már több balszerencse nem ér titeket. Most egy baba pont kompenzálná a történteket! Szorítok! A hőd úgy általánosságban alacsony, de hozzád mérten akár baba is lehet! Reméljük! Megy a drukk! Ja és puszi Vikinek! Mennyi idős is Viki?
A tesztemen már csak egy vékony csík van a halvány csík helyett! Asszem elpárolgott!
Elemeztem az ábrád: Miért csökken a hőmérsékleted? Azonnal parancsolj rá hogy ez így nem jó!

Nekem ma reggel is 37.0 lett a hőm, már negyedik napja ennyi! Ez már remélem hogy jót jelent! Remélem nem csak a szervezetem járatja velem a bolondját! Ma vettem tesztet, Rapi preg (20-as erősségű), remélem zebrásat adtak!

www.clicksmilies.com Én innen szedem a smile-kat!

Szerintem a legjobb tesztek: Qupido, HCG Line. Aztán még sokan szeretik: Clear Blue és Gabriel! Nekem a Clear Blue nem jött be; nem szimpi!

A hőt három hónapig én is szájban mértem, aztán jobbnak láttam a hüvelyben, hisz az a maghőt méri, a szájban pedig a külső hődet méred! A digitális hőmérőnek én sem hiszek, szerintem nagyon pontatlan! Én a hagyományos hőmérőre esküszöm, 5 perces mérésekkel, de van aki 10 percet méri! Szerintem az 5 perc is elég!

Üdv itt köztünk Ginuska25! Ne izgulj nagyon, mert az nem tesz jót! Hogyhogy a dokik nem bíztatnak sok jóval? Na mesélj!

Asszem hosszúra sikeredtem...

KépKép
nicika

Most nincs itt senki?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Móni, a profilomban vannak címek, ott valamelyiken van tervrajz. Keresd meg. Különben olyan 80 nm körül van a ház alapterületre. Ehhez jön pince, meg a tetőtér. Úgy összességében 210 nm hasznos területünk van. a tetőtérben 3 szoba, meg egy fürdő, a szinten háló, nappali étkező-könyha, fürdő, Wc. A pincében meg garázs, kazánház, éléskamra Kép, meg egy műhely.

Nicika, annyira bíztatók a híreid.

Bea, nagyon sajnálom hogy neked is megjött. Kép Most együtt szomorkodunk.

Úgy örülök, hogy hiányoltatok.

A munkáról. Igazából még csak tanulok, de már így is folyik az agyam mire hazaérek. Ennyi sok infót. Különben a rögzítés része nem nehéz, sőt. Valószínüleg élvezni fogom, mert elég sokmindent kell csinálni, és én szeretem a változatos munkát Kép

Mire végigolvastam mindent elfelejtettem hgoy mit is akarok írni Kép. Hozom a táblát.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Miért hiányoltátok ennyire a táblát????? Tegnap is volt. Felháborítóak vagytok.

Különben tegnap este tényleg úgy zuhantam be az ágyikóba. Meg akartam nézni a Helyszínelőket, de csak a reklámig jutottam. Elnyomott az álom Kép. Most megint élvezem a pörgést, remélem így is maradok. Végre valami új kihívás.

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek el, velem ezen a héten fordult elő először (tegnap is és tegnap előtt is), hogy elaludtam éjjel a hazafelé tartó buszon! Nem tom mi lelt! Otthon meg ahogy vízszintbe helyeztem magam, azonnal elnyomott az álom. Alapból is álomszuszék vagyok, de azért nem ennyire! Kép

KépKép
nicika

Tényleg Maminti! Te mikor csinálsz tesztet? És mi van Lolitával és Katával?

KépKép
nicika

Lolitával nem tudom mi van, nagyon rég nem olvastam róla semmit.

Kata, meg nem tudom meddig nyaral, sajna pont zavaros időszakomban mondta és kiesett.

Kép

Kép
vkhajni

Móni, olyan jó fej vagyok, hogy mondtam a címeket a profilomba, és nincsenek is benne Kép.

www.tar.hu/viko2003

http://kep.tar.hu/viko2003

Kép

Kép
vkhajni

szóval a második is egy cím, csak nem akar sehogy sem belilulni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, már teljesen meghülyültem Kép, tervrajz egyiken sincs, majd alkotok valamit és akkor lesz. Csak el ne felejtsem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok! Kép

Moni sajnálom, hoyg Viki szegény egy kullancsot szedett össze, de al ényeg, hogy időben észrevetted!
Hát nem semmi, hoyg még megvan a teszted!! Tök jó!!! Szerintem is bizakodj, én nagyon szorítok Neked!!!!
NEm is lejt annyira az a hőgörbe, csak nagyon részletes és nagynak tűnik ak ülönbség.
Én egyébként Gyöngyösre járok mezőgazdasági mérnöki szakra.

Maminti pénteken éjjel indulunk Sibenik-be és jövő szombaton jövünk haza! mÁr nagyon várom!
Te nem izgulsz egy kicsit sem? Vagy valamiről lemaradtam?? A 29. napon vagy és még nem is teszteltél??? hOgy bírod???Kép

építőmérnök vagy!?!? Légyszi magyarázd el, hogy mi a kül. az építő és az építész mérnök között, már mondták, de lefelejtettem Kép

Ginuskaüdv közöttünk! Nagyon szorítok!!!!

Nicikaakkor holnap reggel tesztelsz??
Egész nap azt fogom várni, hogy megnézhessem, hogy mi lett!! SZORÍTOK!!!!!

csajok az én párom teljesen maga alatt van. Most azt mondogatja, hoyg nekünk soha nem lesz, meg ilyesmi. Próbálok bele lelket verni, de..
Asszem ez a nyaralás most jól jön!

Hajni örülök, hoyg tetszik a munka!!
Most már ne szomorkodjunk együtt, hanem bizakodjunk együtt hogy a köv. hónapban összejön. Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, jól van, most az egyszer Kép.
Vígasztalgasd a párod. Szegénykém, mi aztán tudjuk mit érez. Érdekes, az én párom soha nem mondja, pedig szerintem ő is vágyik már nagyon. Így én vígasztalni sem tudom Kép

Na, én megyek tenti, ha minden jól meg holnap reggel már hozok táblát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ha minden jól megy akkor én meg zebrát hozok holnap reggel! Kép

KépKép
nicika

Hajni jó éjt!!!

Nicika nagyon remélem!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Tényleg már zebrahiány van a topicban! Igyekszem pótolni. Aztán talán akkor jön a csorda is! Kép

Mindenkinek jó éjszakát, megyek haza, aztán szunya! Reggel meg tuti korai leszek!

KépKép
nicika

Nicika, mennyire korai? Én már nagyon várom a hírt. Remélem ide érsz vele mielőtt elmegyek.

Szóval a tábla. Ha Nicika zebrás lesz, akkor holnaptól ott lesz a neve mellett. Nem merek előre zebrázni a medve bőrére Kép.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!

Nicika!
Várom a híreket!Kép

Hajni!
A házatok belülröl is szupi lehet! Ha van tervrajz, én is szívesen megnézném, élek-halok az alaprajzokért!Kép

Beuka!
Az építészmérnök lakóházakat, irodaházakat, szóval ilyen épületeket tervez, müvész-beütéssel. Nekik nagyon nagy hangsúly van a rajzoláson.
Az építömérnökök hidakat, hangárokat, mély- és magasépítményeket tervez. (Kivéve az az ága, ahol én vagyokKép) Kisebb lakóépületet is tervezhet, de nem jellemzö.

Lányok!
Annyira zavaros ez az egész. Azért nem is írtam eddig semmit. Tökre reménykedtem, mert nekem 24-25 napra szokott megjönni. Erre a 28-on sem... Szóval, tegnap már elhatároztam, hogy veszek tesztet. De délutánra tisztára begörcsölt a hasam. És mintha meg is jött volna. Viszont ma úgy látom, hogy lehet, ez csak barnázás. De nem akarom magam hiú reményekbe ringatni...Holnap, azt hiszem, már biztos hírekkel jövök. De addig nem mondok többet erröl. És el is dugulok. Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem!

M

Kép
Kép
maminti81

Ja, és totál meg vagyok kattanva. Ma éjjel még rémálmom is volt, pedig nem jellemzö...Kép

Kép
Kép
maminti81

Azért szép napunk van!Kép
Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Azt hittem itt lesz Nicika zebrával... Kép Hogy jöjjön így utána a csorda??? Alig bírtam kivárni, hogy ne görgessek a hozzászólások végére... KépKép Erre semmi... Kép

Maminti!
Tessék már tesztelni! Tudom,hogy rossz, ha neg. lesz, voltam télen én is így, akkor jó pár napot késett, vettem, teszteltem, du. meg megjött... Kép

Nicika!
Te tuti zebrás vagy!!!! KépKép A hőd is, és az álomkórság is ezt jelenti.

Csajok, egyébként én is nagyon bízom abban, hogy zebrás leszek, ha nem jelentkezik Kata és Lolita, és Nolina sem(mostanában róluk nem nagyon olvastam), akkor Maminti után én köv., és nagyon szeretnék a zebracsorda tagja lenni! Kép Ma reggel 7-kor 36.7 volt, de úgy, hogy v.mikor fél 4 körül felkeltem wc-re mentem. Pocakom egyébként fájdogál néha, de semmit nem talált ugye múlthéten az orvosom, így megpróbálok együttélni vele. Az álomkór kerülget engem is, kb. fél 11 körül de. ittam egy gyenge kávét, de d.után muszáj volt lefeküdnöm, sajnáltam is a gyerekekt, hogy nem tudtunk azonnal lemenni az udvarra. Ha közben nem jött volna haza a párom, akkor biztos mélyen el is alszok... Kép

Beuka!
Tudom nehéz, de próbáld meg türelemre inteni a férjed, és a nyaralás biztos segít, sőt akár hármasban jöhettek haza!!! Kívánom hogy így legyen!
És a suliban hányad éves vagy? Mert az egyik unokatesóm is odajár. Nem tudom milyen szakra, Dudás Adrinak hívják.

moni

Maminti!
Bocs, hogy itthagylak, de le kell mennem segíteni összeolvasni a biziket, naplót... stb. Majd még jeletnkezem.
Kép

moni

Moni!
A szokásos év végi majré? Én csak a másik oldalról ismerem: amikor a nebuló remegve várja, mit döntöttek a tanárnénik/tanárbácsik a jegyekkel kapcsolatban...Kép

Anita!
Hát te merre jársz?

Kép
Kép
maminti81

Először is a reggeli hőm 37.1 volt! Ja és íme a teszt Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Huhuhuhúha!Kép Gratula!Kép Ez egy valódi csík!Kép

Kép
Kép
maminti81

Remélem hogy tényleg az!

KépKép
nicika

Ma reggel csináltad?
Ugye te is úgy tervezted, hogy viszel minket magaddal a zebracsordába?Kép

Kép
Kép
maminti81

Nicika!!!!Hatalmas nagy gratula!KépKépKép
Szerintem ma jönnek haza Katáék!Talán holnap ír!Kép

zsuzska80
Szombathely

Nicika! Mondtam, hogy a halvány csík is csík. Ez meg már sokkal erősebb! KépKép Nagyon örülök, bár én majdnem biztos voltam benne eddig is! Többi tábla tetején lévő leányzó! Tessék követni a éldát, múlt hónapban is egymás után lett 3 zebránk! Kép
Tessék mesélni, mit szólt a párod, hogyan történt a teszt.. stb..?

Nolina, örülök Neked is, ezek jó hírek. Biztos nem lesz szükséged a műtétre, jó ötlet volt ez a 4d!

Velem csak annyi hír, hogy nagyon kivagyok a brómótól, tegnap este fejgörcsöm és hányingerem volt, csak fetrengtem itt egész este. Szegény párom nagyon kivolt és mondogatta, hogy ezek után biztos nagyon szép lesz a mi babánk!

Beuka Kép Viszont, ha Te vígasztalod a férjed neked muszáj összeszedni magad és ez is segít. Sokan jöttek haza a nyaralásból egy potyautassal.. Kép

Én ma már itthon vagyok tanulmányin, de valami hülyeség miatt a főnököm kitalálta, hogy menjek be egy órára. Ami nem egy tragédia, de nekem az egy óra az utazással majdnem három. Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Maminti Te mikor tesztelsz??
Lolita veled mi ujság?Kép

zsuzska80
Szombathely

Igen, ma reggel csináltam, 6-kor! Ez három perces teszt és már akkor láttam a csíkocskát! Aztán 10 percen belül még sötétebb lett a vonal! Azóta is ott van! Kép A Párom nem igazán örült! Inkább nagyon megijedt! Vártam mikor ébred fel, aztán mikor ébredezett kijelentettem: "Terhes vagyok!" Felpattantak a szemei és láttam rajta a rémületet. Egyszerre jöttek a gondok hogy mi lesz ha neki nem lesz állása, meg hogy a szülei ki fogják nyírni...

KépKép
nicika

A zebracsordát meg már láttam, nem is voltak olyan messze! Maminti a tiedet is láttam! Tessék már magadhoz édesgetni! Mikor tesztelsz?

KépKép
nicika

Jó lenne ha egy idős terhesek lennénk Maminti! Úgyhogy mindent bele!

KépKép
nicika

Azt hiszem, ma este. Még meg kell venni a tesztet. Milyet vegyek?

Nicika!
Én is szeretném! Rajtam nem múlik!Kép
Miért nyírják ki a szülei a párodat? A munkahely-gondot megértem, de addig még van 8 hónap! Mondjuk, mi is csak akkor kezdtünk bele a próbálkozásba, amikor már páromnak biztos volt munkahelye... De szerintem aggódni nem kell emiatt! Minden megoldódik!Kép

Kép
Kép
maminti81

Nicika!
Egy kérdés! Írtad, hogy volt barnázásod. Akkor görcsölt is a hasad, vagy nem éreztél semmit? Mert nekem folyamatosan görcsöl...

Zsuzska!
Régen jelentkeztél! Mi van veled?

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Az nem is igazán barnázás volt, hanem inkább ilyen sárgásbarna bigyó! De csak aznap délelőtt volt és csak két csepp! Amit éreztem az puffadás volt, minta meg akarna jönni a mensim. De görcs az nem volt, csak előtte még 3 napig hasfájás!

KépKép
nicika

Velem semmi extra, jövő héten nem kéne megjönnie.Nm tudom mi lesz, szerintem semmi mert alig voltunk együtt!Kép
Szorítok Neked hogy sikerüljön!

Nicika! szerintem biztos örült csak egy kicsit hirtelen megijedt!De ugrik majd a nyakadba!Kép

Maminti! Szerintem egy állás soha nem boztos...sajnos...Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Talán pont összejött!Kép
Tényleg sosem biztos egy állásKép De az már jelent valamit, ha aláírt egy szerzödést, nem? Nagyon remélem!Kép

Kép
Kép
maminti81

Na berakom a hőgörbémet hogy elemezgessétek! Kép

Kép

KépKép
nicika

Az én párom eddig tanult, nem rég végzett a diplomával! Most pedig egy galériában festeget, de szerődés nincs. Szóval nem biztos az állás. Most akar egyébként vállalkozást indítani!

KépKép
nicika

Nicika!
Ezen nincs mit elemezni!Kép Eredmény:Kép
Milyen vállalkozást? Mint festö? A képei nagyon jópofák! Mit tanult?

Kép
Kép
maminti81

Na, most már tényleg megjött...Kép
Ennyit a szép álomról...
Majd jövö hónapban! Ugye???

Kép
Kép
maminti81

Ha egy szerződés van az egy biztos pont.De mindkét fél indoklás nélkül felbonthatja...Kép
Én egy kül. ker.ügyintéző vagyok,előttem volt két leány,akik most jönnek majd vissza szülési szab-ról, és nem tudom mi lesz velem.de ők még vámosok voltak.Szóval nem tudom mi lesz velem...
Jövő márc-ig maradhatok...

zsuzska80
Szombathely

Maminti!
Neked most megjött??????Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok lányok!

Andi vagyok, még új felhasználó.
Nicika ne haragudj, hogy így ismeretlenül írok, de nagyon-nagyon gratulálok a + teszthez. Folyamatosan figyeltem a fejleményeket. Minden nap olvasom a topikokat, de eddig még kevés hozzászólásom volt, azt is a kettővel fentebbi topikba írtam.
De úgy döntöttem átjövök ide, itt sokkal jobbak az "eredmények", hátha rám is rámragad egy-két zebra.

Andi
bahika

Zsuzska!
IgenKép Ebédelni sem tudtam, itt fetrengek bent a munkahelyenKép

Bahika!
Szia! Jó helyre jöttél!Kép Üdv!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!Ne légy elkeseredve!Szerintejm még semmi okod nincs rá!
Mindenki drukkol nektek!
Uj hónap uj remények!

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: