A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilvaKépKép
Nagyon jó kis csapat a Tiétek!
Szerintem oda írogass, ahova leginkább húz a szíved.

Pár sorral lejjebb van egy "Beültetés előtti és utáni érzések" nevű topik. Ott már hármnak vagyunk ikresek és szerintem nagyon jó kis csapat jött össze és követhető a beszélgetés, mert viszonyleg kevesen vagyunk!
Idővel majd én is szeretnék bejelentkezni a Gyereknevelés/Ikrek topikba, de még olyan kezdőnek érzem magam. Nehéz elhinni, hogy sikerült és pláne duplán!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Csajok!Kép

Úgy látom nálunk is pangás van. Tegnap este nehezen jött be a topic, de leírtam nektek, hogy egyszerűbb bejutni.

Remélem Mindenki jól van!!!Kép
Küldök babatapasztót és babanövesztőt, sok-sok drukkot, pozitív energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majd azért jelentkezzetek!!!!
Munkahelyen megint van internet, úgyhogy napközben is tudok írni!!!
Dolgozni úgy sincs nagy kedvem, de azért muszáj!!!
Ki kell adnom a munkát a kolleganőimnek, úgyhogy holnap osztás lesz!!! Hát igen sajna, ha vki kisfönök!!!Kép

Manda

manda

Stella Kép
Neked is lombikos babáid vannak?
Szoktam beleolvasgatni a beültetés elötti... topicba, majd megkereslek benneteket!
Csodálatos érzés, nagyon boldog vagyok, hogy így sikerült!

Manda Kép
Végre, végre meg van a beültetés időpontja! Nagyon örülök nektek! Akkor a 2-es szalma lesz felmelegítve? Sokat fogok rád gondolni hétfőn!
Sikerülnie kell!!!!!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Végre valaki jelentkezett. Olyan üres a topic!
Mindenki dolgozik ezerrel?!
Nem tudom melyik szalmát fogják felmelegíteni, majd a biológus csajszi eldönti (Adrienn), a doki szerint a 2-eset.
Igen úgy érzem, sikerülni fog. Remélem nem csalatkozom! De akkor lesz még egy lehetőség!!!

Jól vagytok?! Ne dolgozd ám túl magad!!! Vigyázz magatokra!!!

manda

Manda Kép
Érdekes lesz ez a hétfő. Akkor fogják kiolvasztani őket? Nagyon drukkolok!

Wish Kép
A párodnál nem is próbálkoztak gyógyszerezéssel? Semmi nem használt? Még az a jó benne, hogy fel lehet használni. Jó, hogy így kitartotok egymás mellett.

Barbi Kép
Nem lehet,hogy inkább pont a progeszteron miatt fáj az ember melle? 20. naptól kezdve nekem is mindig fáj. Ez normális. A hőd is jó. 22. napon még akármi is lehet ebből.

Kép
mofly

Én is írtam és senki nem válaszol ráKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKépKép
Igen, a mi Manóink is lombikosak Kép!
ICSI babák a lelkeim!

MandaKép
Látom fagyibabás akció előtt állsz. Drukkolok nagyon!!!
Stella

Kép
stella9

Manda Kép
Nagyon aktív vagy! Látszik, hogy tiszta izgatott vagy. Kép

Kép
mofly

Mofly de az nem normális hogy már több mint egy hete barnázokKép
Megmondom őszintén attól félek hogy belevágunk az utolsó inszembe és ezért nem sikerül mert valami nem jó a hormonszintemmel.Ez ennyire nem fontos hogy nem foglalkoznak vele.Én reagálom túl a dolgot?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Bocsi, persze te írtál, csak én nem tudtam hozzászólni a témához! SorryKép

MoflyKép
Köszi a drukkot, várom majd hétfőn is!!!Kép
Azt hiszem hétfőn olvasztják ki őket, még nem volt ilyen fagyibabás transzferünk, ez lesz az első és az utolsó is remélem!!!!
Igen elég aktív vagyok, lassanként azért dolgozik is, de nagyon be vagyok sózva! Nehéz lesz kibírni ezt a hétvégét, majd talán a takarítás csökkenti az érzetet!

StellaKép
Köszi a drukkot, nagyon rám fér!!!

manda

BarbiKép
Nyugi, te most kihez is jársz? K. vagy Sz. vagy Z.ügynökhöz? Bocsi, de nem emlékszem rá?
Beszéljetek majd azért még egyszer az inszem előtt!

manda

Én meg jól elhatéroztam magam..!!! jövő pénteken elmegyek még a dokimhoz, és megmondom neki , hogy ha sajna most se jön össze akkor áthúzok egy olyan csodaközpontbaKép
pbj12

Manda K és Sz ügynökhöz, de Sz ügynöknél csak 2x szer voltam.Beszélni fogok velük de mindig azt mondják hogy ne izguljak tudják hogy mi csinálnak.Én nem kukacoskodom mindig azt csinálom amit mondanak,de akkor se tetszik ez a barnázás, lehetett volna egy nyugis hónap erre folyton ezen idegesitem magam mikor elmegyek a mosdóba.
Drukkolok ám neked én is hétfőre Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Pbj12Kép
Szia!
Jól teszed! Nem szabad hallogatni és várni!
Ha én is tudtam volna, hogy másképp nem lehet baba, akkor a fenét se szedtem volna fogigátlót és már 1 évvel korábban mentünk volna a BMC-be!
De biztos így akarták az égiek!!!

manda

Manda Kép
Nem csodálom, hogy izgatott vagy!

Barbi Kép
Mikor csináltak hormonvizsgálatot? Egyáltalán volt? Ha csak a progid alacsony amiatt nem kell aggódnod, kapsz rá gyógyszert.

Kép
mofly

BarbiKép
Köszi a drukkot!
Elhiszem, hogy ideges vagy, én is az lennék a helyedben!
Várj még egy kicsit! Mióta is barnázol?

manda

Már középidő től(15 naptól), már több mint egy évevolna hormonvizsgálat mielőtt elkezdődőtt volna minden azóta nem, akkor mondta hogy alacsony semmit nem szedek rá, csak ha inszem van akkor kapok ultogestrant kúpot!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MandaKép
köszi a bíztatást, szerintem is jó döntésKép Nagyon szorítok hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pbj12

Pbj12Kép
Köszi a drukkot!Kép

manda

Barbi, ez tényleg nem hangzik olyan jól. De a teherbeesést nem befolyásolja. Valóban inszem után kell használni az utrót, h megakadályozza a vetélést.

Kép
mofly

BarbiKép
Nem tudsz kierőszakolni egy hormonvizsgálatot?
Azért ez tényleg nem normális.
És mi van ha a szép kis tüsződből baba lett és most progipótlás kellene...

MandaKép
Ne izgulj, minden rendben lesz Kép

wish

Wish!Kép
Köszi, megpróbálom, de nagyon nehezen megy!!!

manda

Barbi Kép
A BMC-ben nem említetted, hogy milyen problémád van? Nem értem én sem, hogy miért nem foglalkoznak vele!? Szerintem akkor is vissza kéne menni, mert én is úgy gondolom, hogy ez nem normális.

Stella Kép
Te hogy viseled a "terhességet"? És hol tartassz időben?
Nálam egyenlőre nem sok kellemetlenséget okoz. Néha úgy érzem túl jól is vagyok Kép

Képzeljétek, tegnap voltam a Szemklinikán - mivel másfél éve volt egy látásjavító lézeres szemműtétem - kontrollon.
Megint megerősítették, hogy olyan a retinám, mint a pókháló, és bármikor leszakadhat, úgyhogy a császáros szülést javasolják mindenképpen.

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Holnap reggel el kéne vágtatni egy vérvételre. Ha máshogy nem megy, a körzeti nőgyógytól nem tudsz kérni egy beutalót?

Kép
mofly

Szilva Kép
Hogy lehet ez? A műtéttől? Az jó, mert én is gondolkodom egy ilyen műtéten. Ez igazán remek! Semmit nem tudnak tenni a szemeddel?

Kép
mofly

Wish tudom hogy nem kéne biznom benne de ugyan erre gondoltam én is Hátha elég volt a 16mm tüsző és 8-9 mm nyálkahártya hónap elején. Már nem tudok hová menni 3 különböző helyen próbálkoztam minden honnan vissza dobtakKép, vérvétel drága , uh meg még semmi nem látszodna, várjuk meg a menstuációt címszóval, ha meg megjönn nincs miért idegeskedni. Van otthon kúpom kezdjem el használni hátha mégis van ott valaki.Ti mit csinálnátok? Vagy várjak még hétfőig akkor leszek a 26 napon és teszteljek.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Hát akkor császár?
Ha egyszer sikerül a babó, nekem is kinéz egy császáros szülés. Kontaktlencsét viselek ami -5,75 (szemüvegnél ez 6-6,15).

manda

BarbiKép
Ha van otthon kúpod szerintem kezd el használni.
Aztán majd hétfőn-szerdán tesztelsz és ha negatív akkor abbahagyod. Ha meg pozitív akkor már elmehetsz vele a dokihoz és akkor már nem hajthat el.

SzilvaKép
Engem is érdekel a lézeres műtét. Lehet pont most lenne itt az ideje? Mennyire volt gáz?

Engem meg elengedtek fizetésnélkülire. Hurrá! Kép

wish

Mofly Kép
Dehogy, nem a műtéttől van. Ilyen selejtesen születtem minden tekintetben...
A műtét tök jól sikerült, azóta nem kell se kontaktlencse se szemüveg! Ezt a gondot nálam éppen a szemklinikán vették észre szemfenékvizsgálatkor. Jó is, hogy kiderült, mert jobban kell vigyáznom magmra. Nem szabad nehezet emelgetni, meg fejenállni stb.
Szóval a műtétet csak javasolni tudom. Szuper látni a falevelek kontúrját látni Kép
Egyébként meg a retinával sajna nem tudnak semmit csinálni, mert olyan vékony és pókhálós. Azt mondja mindig a szemész, hogy a Szentlélek tartja!

Barbi Kép
Végülis miért nem kúpolnád magad?! Attól semmi bajod nem lehet!!!

Manda Kép
Hát neked sincsenek jó esélyed a hagyományos szülést illetően. Én is soknak tartom a dioptriát. Ráadásul állítólag éppen a minuszos embereknek vékonyodik meg a retinájuk. Állítólag domborúbb a szemük és jobban kinyúlik a retina!
De gondolom téged sem zavar túlságosan Kép Az a fő, hogy egyszer (mihamarabb) szüljünk!!!!

Kép
Kép
szilva069

WishKép

Hurrá fizetésnélküli, legalább pihensz és regenerálódsz egy kicsit!

manda

SzilvaKép
Majd én is szeretném megműtetni a szememet, de itthon a doki néni azt javasolta várjak szülésig.
Utána ha lehet megpróbálom, úgy tudom lehet havi törlesztéssel is intézni.
Jó lenne szeműveg és kontaktlencse nélkül látni!Kép

manda

Wish Kép
Szerintem jót fog tenni neked a pihizés. Próbáld meg kikapcsolni az agyad, és csak jó dolgokkal foglalkozz!
A szemműtéttel kapcsolatban:
Nagyon jó dolognak tartom. Nekem bejött. Tök jó, hogy nem kell vacakolnom a kontaktlencsével, meg a szemüveggel. Tudok TV-t nézni és tök jól látok.

Sajna a nem jó hír az az, hogy a műtét után fél évig nem lehet baba, mert a szemcsepp, amit csepegtetni kell, olyan anyagokat tartalmaz, ami árt a babának.
De azért azt mondták nekem, amikor csinálták - mert mi akkor már javában próbálkoztunk - , hogy ha mégis baba lenne, akkor fokozatosan hamarabb le kell állni a szemcseppel, de akkor lehet, hogy nem lesz 100 %-os a javulás.
Azt azért tudni kell, hogy a műtét utáni 3 nap pokol Kép DE MEGÉRI (Szerintem olcsóbb is, mint lencsézni és szemüvegezni!)

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Én is részletekben fizettem ki!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Biztos, hogy olcsóbb, mert ha veszem azt hogy 3 havonta 15-20 ezer Ft a lencse, akkor egy ilyen műtét pár év alatt megtérül!

manda

Jaj Csajok!Kép

Bocsi, lehet, hogy egész hétfőig majd ezt olvashatjátok tőlem, de annyira NEM BÍROK MAGAMMAL!!!!

manda

Manda Kép
Úgy örülök, hogy ilyen feldobott vagy Kép
És úgy szeretném hogy sikerüljön!!!!!
Karcsi is izgatott?
Nem megy a munka ugyi? Holnap dolgozom még?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Akkor megnyugodtam. Hát igen, ezt csak az tudja értékelni, milyen nagyszerű a tiszta látás, aki nem lát rendesen. Az enyém mondjuk "csak" -1.75-ös.

Wish Kép
Szerintem szülés előtt már ne fogj bele. Túl megerőltető lenne a szemnek.

Barbi Kép
Szerintem is tesztelésig használd a kúpot. Bajod nem lesz tőle, és biztos ami biztos..

Kép
mofly

SzilvaKép
Köszi!
Dolgozom még a héten, ímigy-amúgy!!! Kiadom a munkát! Aztán hétfőn gyerünk!!!
Karcsi izgatott-e? Nem tudom. Õ elég nyugodt fajta. Vagy csak jól leplezi.

manda

SzilvaKép
Akkor most skippeljük ezt a szemműtét projektet. Nem várok fél évet emiatt. Jól elvagyok a szemüvegemmel, már hat éves korom óta hordok Kép

MandaKép
Hogy a fenébe ne lennél izgatott. Én is az lennék, nagyon drukkolok nektek Kép

wish

WishKép

Nagyon köszi a drukkot!!!
Én is kb. hat éves korom óta hordok szemüveget, illetve 11.éve pedig kontaktlencsét.
Látod, ebben is hasonlítunk?!Kép

manda

Manda Kép Wish Kép Mofly Kép
Szerintem sem ez a legalkalmasabb időpont a szemműtétre! Inkább TERHESEDJETEK Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvanyuKép
Vettük, értettük, terhesedünk!!!Kép

manda

Sziasztok Csajok!

MoflyKép
Nekem az egyik ismerősöm szintén megcsináltatta a szemműtétet és szupi jól lát! Õ is mondta, hogy majd be ....ált az első pár napbanKép

Nekem a dokim lassan már két hetente csinál bakterológiai vizsgálatot kenetből, szóval azt a tesztet nem kell beszereznem, bár...hihihihi...szemeztem vele és is a DM-ben..Kép

MandaKép
Hajrá-hajrá!!! Nagyon izgi!!! Nagyon drukkolunk!!!

SzilcsibeKép
Puszi a kiscsibéknek!! Hogy vagytok?

Ma megint suli nemsokára...számvitel, Környezetgazdaságtan...Szilcsibe, most tanulunk könyvelniKép mérleget készíteni és egyéb nyalánkságokKép

TüncsikeKép
Én holnap kezdem a clostyt, és hamarosan már LH tsztelhetek!Kép tessék mérni a hődet!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Tanulj szépen!!! Milyen suliba is jársz? Mondd el mégegyszer a szitaaugyuaknak Kép
Én most bérszámfejtek a dolgozóinknak!
Mink szuperul vagyunk. Tök jó, hogy semmi bajom, legalábbis egyelőre!

Kép
Kép
szilva069

Szia Babcsibe!Kép
Már hiányoltalak? Merre jártál? Tényleg milyen suliba jársz?

Csajok!
Egy kérdés:
fájt valamelyikötöknek a beültetés? Nekem sajna volt egy kicsi szúrás, ami fájt, valószinű, hogy a hátrahajló méhszájtól lehet.

manda

Manda Kép
Nekem egyáltalán nem fájt. Elötte volt 3 inszemem, de azt sem éreztem soha.
Elötte mindig megkérdezte a doki, hogy milyen a méhem, nem hátrahajló-e?!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Tőlem nem kérdeztek semmit, talán akkor másképp csinálják?

manda

Szlcsibe, MandaKép

A Budapesti Gazdasági Főiskola Idegenforgalmi és Szálloda szak, a diplomámban (hahaha...ha egyszer meglesz úgy majd 4 év múlva)majd közgazdász leszek ezen a szakon. Szóval még sok van hátra és harcos lesz...főleg a matekot kéne erősíteni...mert olyanokat tanulunk ami nekem bíz néha kínaiul van. Na de mindegy nem adom fel, majd csak lesz valahogyKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Ez az nem feladni!!! Okosodj, tanulj sokat!!!
Én mindenkit arra biztatok, ha tud, tanuljon tovább!!!!

manda

Babcsi Kép
Hát nem lehet egyszerű! Kitartást hozzá!

Manda Kép
Neked hátrahajló?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: