A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Babcsi:
42.cn-n vagyok ma.Hőm:36,9C. A fertility sem tudja megmutatni,mikor ovuláltam,úgyhogy passz,mennyi nap telt el azóta.Kiír vagy 10 lehetséges dátumot.Napok óta ezen röhögök.

Volt ma vérvétel,menotest,majd meglátjuk mit mutat.

Mindenkinek gyors babásodást kívánok!!!!!

KépKép

KépKép
okr

babcsi Kép meleg furdotol es felulesektol meg fog jonni...ha kell segitseg. ! ill a sex is nekem meg szokta hozni..Kép

IZa Kép nagyon jol haladsz ! csak igy tovabb

Okr Kép mikor van meg a vervetel eredmenye?

Tunde Kép gyanus vagy te nekem...Kép lesz ott baba !!!!! remelem egyutt szulunk Kép

Barbi Kép sajnos en sem ertem, hogy miert magas a hod...

Galang Kép drukkolok, hogy ne jojjon meg !! ++++

Wish Kép mindenki nagyon drukkol !!! Latod? ennyi poztiv energia reg ropkodott itt....+++++ kitartas !

Saci
saci

Sziasztok!
Nagyon szorítok mindenikiért olyan rossz h ogy nincs időm mindenkit végigolvasni!
Voltam hormonvizsgálaton minden ok a menzi 5. napján vették le!
Tudtok erről vmit, h mi a jalentősége?
A hőm viszont gáz nem megy fel /felrakom mald , de 36.3 majdnem mindig/vettünk egy másik hőmérőt is és jövő hónapban hüvelyben fogom mérni!
Idáig a számban mértem ! Ti?
Sok puszi es drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++Testpozitív,Testpozitív,Testpozitív,Testpozitív,Testpozitív,Testpo zitív,TestpozitívTestpozitívTestpozitívTestpozitívTestpozitívTestpozitívTestpozi tívTestpozitívTestpozitív
hukmuk

Hukmuk Kép orulok, hogy jo lett az eredemenyed.
mindegy hol mered a hot (meg a Czeizel is azt mondta), csak az a lenyeg, hogy mindig ugyanott legyen. + ugyanabban az idoben fekudni -kelni , nem inni, stb..Es meg igy sem szentiras a homerozes.
De kerdezd Babcsit, nalunk O a hozes szakertoje Kép
saci

Wish,
sajnálom. KépKépKép
potter_76

Wish
Az lehetetlen! Még várjunk.

Babcsi
Megnyugodtam, ma már megint 36,8 a hőm. Kép
Tulajdonképpen miért szeded a gyógyszert? Neked idáig is volt pé-d, nem?

Kép
mofly

Noémi Kép
Részemről szervezheted a "ma megint megjött"-esek találkozóját! Én szívesen részt vennék, csak ne tegyük ki magunkra a táblácskát!!
És, igen ez a szerencse Puri, ott didereg a hűtőben, várja, hogy végre felhasználd Kép

Ötyék Kép Kép
Semmi hír Piriről? Babcsi jól elküldte a pi...-ába. (Mondjuk oda megy a szemét!)

Kép
Kép
szilva069

OkrKép
Nem raknád fel a görbét, akkor megszakértjük. Én is ott vezetem: allj rá a képen a mail küldésre, és küldd el magadnak. Aztán mentsd el ugyanabban a fileformátumban amiben küldte. Aztán töltsd fel itt a melléklet feltöltésnél. Persze csak ha szeretnédKép

SaciKép
Köszi a tippet, de már fáj a pocim szerintem érkezőben van.

MoflyKép
Na látod!Kép Nem sajnos, pl. múlt hónapban nem volt pé-m. azért is jött meg 20. napra. Azért szedem a clostyt.
A bromót a magas prolactinomra. A duphastont meg mert múlt hónapban elég sokáig barnáztam még a menzi után. Szóval ez a hónap úgy tűnik pé ügyben okés voltKép

HukmukKép
Szerintem hüvelyben mérd mert a szájban mért hő nem mutat pontos eredményt. Elég egy levegővétel és máris nem jó.

BarbiKép
Nem tudnád te is felrakni a görbédet. Több szem többet látKép

TüncsikeKép
Azért várjuk ki a végét. Magas a hőd! A pocid sem fáj, igaz?

SzilcsibeKép
Hogy vagytokKép UH? Nagyon várom a képet! Ugye kérsz majd?

WishKép
Merre vagy? Szegénykém, biztos nagyon el vagy kenődve!! Nem hiszem, hogy most fel tudunk vidítani, de azért jó lenne ha még egy kicsit bíznál!!!

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Úgy elküldtem a f..ba, hogy megijedt és elbújt az erdőben, pedig nekem most pont kéne. Na, jól megsértődöttKép Már kezdeném az új hónapotKép

Kép

KépKép
babcsi

OkrKép
Ja és nagyon drukkolok a vérvétel eredményéhez!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, tudom most haragudni fogsz, de nem vezetek táblát csak egy lapra írom hogy hányadik napon vagyok és mellé a hőmérsékletett.Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Irgum-burgum...hihihihiKép Most aztán nagyon haragszom..Kép Na mindegy, akkor írd le az e havi hődet egy excel táblába és úgy rakd fel. Vagy csak írd ide egymás alá. Az is jó!höhöhö...látod úgysem úszod meg

Kép

KépKép
babcsi

Itt van a kis hamis:
Kép

KépKép

KépKép
okr

OkrKép
Nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy a 22-ről 23-án virradóra volt pé-d. Látom, hogy volt egy nap pecsételés is pont akkor. Ez is a pé-nek a jele. LH tesztet nem csináltál? Mindenesetre ha 22-én volt pé-d akkor ez elég jól hangzik, mert meg kellet volna jönnie úgy kb. a 36.-37. cn.-on. Az erős váladék is azt jelzi, hogy lehet ott valaki!! Nagyon drukkolok, ez egy szuper görbe!! Remélem igazam leszKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi szerintem megúszomKép, ugyanis csak 3 napja mérem , ma vagyok a 16 napom mindennap reggel 37,1 , pém valószinű 10-11 napon lehetett, mert még a 9 napon volt tüszőm 16 mm . de hétfőn mikor már mentem nem volt(12 nap).Jövő hónap vezetem neked jó.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

No jó,de a teszt miért negatív?(2 is)
A fertility is a 22-23.napot mutatta,de mikor beírtam a neg.teszt eredményt megbolondult a program.

KépKép

KépKép
okr

OkrKép
Fogadjunk hogy a fertility odarakta neked még úgy 14-re is a pé-t. Az a bibi, hogy ott nem írtad a cervixet és ezért rakosgatja neked ide-oda a pé-det.Kép De szerintem a 22.cn. a tuti. Mert neked lépcsőzetesen emelkedő görbéd van, nekem úgy tűnik.

Kép

KépKép
babcsi

OkrKép
Van akinek csak 2 hét után mutatja a teszt. Attól függ mennyi hcg-t termelsz. A vérből bizti ki fogják mutatni a tutitKép

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Akkor jó, volt pé-d és kész. A 37.1 az szuper jó hő!!! Lehet, hogy a köv. hónaban már nem is kell mérnedKép

Kép

KépKép
babcsi

OkrKép Amikor beírtad a negatív tesztet átrakta a 31. nap környékére a pé-d?

Kép

KépKép
babcsi

OkrKép A lökött, abból indul ki, hogy a tesztnek igenis ki kell mutatnia már egy két nap után a terhességet, de azért ez nem egészen így működik. Ezért mivel a progi szakasz kb. 14-15 nap, nem tudja mit kezdjen ezzel az infoval. Hagyatkozzunk a vértesztreKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsikám
Látom, jól elbeszélgetsz ittKép
gtünde

A vérből itt nem néznek HCG-t ,csak hormonokat.A vizeletből néznek vmi ellenanyagot,vagy mit.(Menoteszt)
Persze ha a progi magas,az is jelent vmit.Még meg van,amit a lánykámnál vettek,majd összehasonlítom.

KépKép

KépKép
okr

Ma este vagy holnap én is felarkom a görbémet, elemezheted azt isKép
gtünde

Sziasztok Csajok!Kép
Hogyan lehet ilyen görbéhez jutni? Jó, azon kívül, hogy mérni kellenne a hőt?

manda

Babcsi
Ezen napokat írja lehetséges ovulációnak:6,7,8,12,13,14,15,....mai napig bezárólag.Kár,hogy nem lehet ide bemásolni a kalendáriumot.Haláli!!!!

Manda
www.FertiliyFriend.com

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
régen irogattam ide, mostanában is néha beleolvasok.
Lenne egy kérdésem. Elhatároztuk a párommal, hogy megcsináljuk a Gynevac injekció kúrát.
Viszont nem lehet kapni.
Sikerült mostanában beszereznetek? Hol?

Köszi mindenki segítségét.
plussz

OkrKép 6,7,8,12,13???????? Ez hülye???? A 14. még értem de a többi tiszta hülyeség!!!
Jó lett volna egy bhcg mert igazán az mondaná meg a tutit. A vizeletből mért az majdnem olyan szerintem mintha csinálnál egy quopidót.
A progi meg a ciklus második felében magas mivel ez a progi szakasz, persze ha túl magas az nem jó. Majd meglátjuk! Én reménykedem, hogy baba van a dologban!!Kép

TüncsikeKép
Igen, már hiányzott ez a monológ!!Kép
Várom a görbédet, hogy elemezhessek!!Kép

MandaKép
Ha vezeted nézd a cervix váladékot is az sokat számít, mert az is elsődleges termékenységi jel. Ha sok és nyúlós az a jó akkor lehet pé. és te is csinálj OPK-t (LH tesztet)Képhihihi...

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép

Világosíts fel, légyszi, mia az az OPK és LH teszt?
Nem vagyok ezekben otthon!Kép

manda

MandaKép
Az LH teszt (a fertilitiben OPK-ként találod a tesztek alatt)a vizeletből mutatja ki a peteérést kb 24 órával a pé-előtt. A szervezetben ilyenkor megnövekszik a lutenizáló hormon mennyisége(LH) és az LH csúcs váltja ki a pé-t és a progitermelődést. Ennek hőtermelő hartása van azért magasabb a progi szakaszban a hőd. Ellentétben az ösztrőgénnel ami az LH csúcsot váltja ki és hőcsökkentő hatása van és a ciklus első felében növekszik.

Csajok, nem röhögünkKép!

Kép

KépKép
babcsi

Ja és ezért csökken le a hőd közvetlen a pé előtt mert akkor van az ösztrogén csúcsKép

Remélem nem kuszáltalak összeKép

Kép

KépKép
babcsi

az LH csúcs előtt van az ösztrögén csúcsKép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Már megint magamban beszégetekKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi!!!! Én nem röhögtem, ha csak engem nem röhögött ki valaki!!Kép

OkrKép
Köszi, még annyit megírnál, mit kell kiválasztani(nem tudok angolul)

manda

SziasztokKép
Köszönm a vígasztalásokat, ez van sajnos, nincs garancia, hogy sikerül. Bár nagyon jó lett volna.
A teszt biztos jó volt, mert mostanra (3 óra múlva) szépen átszivárgott a kontrollcsík és halványan látszik, hogy hol kellett volna lenni a második csíkocskának.
Nálunk nicsn vérvétel, majd jövő héten megyek UH-ra, ahol megnézi a dokim oóhogy mi van. Kétesélyes a dolog, vagy semmi, vagy van egy kis sárgatest, ami azt mutatná hogy beindult valami, csak nem maradt meg. Remélem ez utóbbi van, mert az legalább egypicit bíztató lenne, és végülis, az hogy most nem kezdtem el pecsételni félig jó jel.
Na ez van, majd legközelebb, végül is a statisztikának ennek az oldalán is kell lennie valakinek.

Puszi

wish

Babcsi Kép
Atya világ, mennyi gyógyszert kell szedned!
Drukkolok neked jövő hónapra. Már csak két hónapunk maradt idénből! Nekem novemberben lesz a névnapom. Remélem addigra kapok egy "jó kis ajándékot". Vagy legalább karácsonyra...

Kép
mofly

Drága WishKép
Még bízom benne, hátha a doki lát valamit azon a fránya UH-n!
Várom az eredményeket!!!

Üdv. Manda (aki szintén Andi)

manda

Babcsi
Kész szakértő vagy! Kép Én nem tudnám ilyen szépen leírni.

Kép
mofly

Manda
Joint now jobb oldalon,majd regisztrálsz .Becenév,és email cím kell hozzá.Kapsz emailben egy jelszót,azzal tudsz belépni a my chart-ba.Akkor már csak kiválasztod a mensi első napját,és pötyögtetsz(nem vesszővel,ponttal pl.36.4)
Ennyi!Be lehet még írni ,milyen a méhnyaknyák,mikor voltál együtt a pároddal,tesztek eredményét.

Wish
Nekem 3 óra múltán is negatív volt a teszt.A helyedben még nem szomorkodnék.

KépKép

KépKép
okr

Babcsi szia Kép

Másik topikba szoktam írogatni, de leírnám a tényállást velem kapcsolatban és kíváncsi vagyok, ehhez mit szólsz Kép
Ciklushosszam:24-26 nap
Utsó menszi: okt.11.
Tehát ma a 11. cn.
Szerdán este LH teszt negatív volt. Tegnap cervix, víz mint Monyónak. Erre ma reggel LH teszt megint, hát negatív. Hőt nem mérek, akció kedden és csütörtökön volt. Na ez most mi? Az LH teszt, ha jól tudom 24 órán belüli pé-t mutat ki, akkor szerdán este miért volt negatív? Vagy ma reggel?
Nem értem...
Köszi,
R.
reva

Wish Kép
Nagyon erős csajszi vagy! Nagyon nehéz lehet, most neked, de örülök, hogy a jövőbe tekintessz! Sajnos semmi okosat nem tudok írni, csak annyit, hogy veled vagyunk!

Kép
Kép
szilva069

KrisztaKép
Nagyon köszönöm a segítséget, bocs, hogy ilyen hüle vagyok, de abszolut nem értek hozzá!

Üdv. Manda

manda

Babcsi Kép
Te érted miket írsz? Mert én már rég elvesztettem a fonalat!
Légyszi írj nekem valami olyat, amit még én is megértek!

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe
Íme a görbém:
Kép
gtünde

Wish
Csak azt tudom én is mondani, mint Szilva. Én is teljes szívemmel veled vagyok és még azért reménykedem, hogy az UH-n mégis látnak valami jót!
gtünde

Babcsi Kép
Nem akarsz szakrendelést nyitni?

Jiny Kép
Jó, hogy újra jelentkeztél. Nem felejtettünk ám el! Kép Csúnya lehetett az a fránya ételmérgezés! Örülök, hogy kezditek végre a lombikot. Nem leszel ám egyedül, vannak a topicban ketten is, akikkel együtt kezditek! Sok sikert, és gyere gyakrabban!

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Szióka! Mizujs? Várom már a keddi UH eredményed, remélem, látnak még egy második petezsákot isKép
Hát igen, Babcsibe ma nagyon elemében vanKép Elemezget ezerrel. Szerintem ez a tesztelvonási tünet nálaKép
gtünde

Babcsibe új jelszava: Nem tesztelhetek? Elemezgetek!
gtünde

Tüncsibe Kép
Én is nagyon kíváncsi vagyok a keddi UH-ra. Valaki azt mondta, hogy már szívhangot is fogunk hallani. Izgi Kép
Babcsinak jól indul a hétvége, kiélheti magát, annyi páciense van. Láttad, már a másik topicból is szerzett magának rajongót Kép

Kép
Kép
szilva069

MandaKép
KösziKép Akkor hátha hasznosakat mondtam nekedKép
A kell majd még segítség a görbevezetésnél csak szólj, bár látom Okr megadta a kezdő lépéseketKép

MoflyKép
KöszikeKép Művelem magam, bár már lenne eredméyne isKép De legalább addig is újakat tanulokKép

SzilcsibeKép
Képzeld, magam is csodálkozom d eértem? Mit nem értesz drága, kérdezz cask és máris repül a válasz!Kép

TüncsiekKép
Hát, ezen a görbén egyértelműen látszik amit úgyis tudom. Ez egy mintagörbeKép Nagyon drukkolok!!! Pirike ment tüncsitől jó messzire és hagyd őt békén vagy velünk gyűlik meg a bajod!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: