Most járok itt először, nem is vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok, igazából csak ki akarom írni magamból a dolgokat, remélem nem zavarlak Benneteket. Itt már ahogy olvastam mindenki elég profi babavárásban...
27 éves vagyok, 8 éve élek együtt a párommal. Minden rendben ment, míg el nem kezdtük a "babaprojektet". Fél év sikertelenség után mentem nődokihoz, elkezdett kivizsgálni, kiderült hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostylbegit-et, attól lett, sokszor 2 is, még vicceltünk is, hogy ikreink lesznek. Aztán a baba csak nem jött, csináltak petevezeték-festést, az jó lett, aztán laparoscopiát, kiderült hogy endometriózisom van, kivették a bal oldali petevezetéket, így máris 50%-ra esett a teherbeesés esélye.
Mivel ezek után már nem találtak semmi okot arra, hogy miért nem vagyok terhes, nagy nehezen rá tudtam venni a páromat, hogy ő is menjen el orvoshoz. És ekkor jött a rossz hír: alig találtak nála néhány kóbor spermiumot, az is elég rosszul mozog, úgyhogy lombikra küldtek minket. A férjem viszont hallani sem akar róla, nem hajlandó végigcsinálni. Szerinte ha spontán lesz gyerek jöhet, de egyébként nem. Gyógyszert sem szed, többször nem hajlandó vizsgálatra sem menni. Azt mondja, hogy nagyon sokan élnek gyerek nélkül, mi boldogok voltunk eddig is, stb. Ez mind igaz, de nekem gyerek kell!!! Örökbefogadásról hallani sem akar, anyósomék is közölték, hogy ide ne merjünk hozni "valami fattyút". Sokat gondolkoztam a dolgon, de én szeretem a férjem, nem hagyom el, inkább azon vagyok ezerrel, hogy valahogy mégis sikerüljön egy terhesség. Szerintetek mennyi az esélye így spontán? Volt már valaki hasonló cipőben? A nőgyógyászom nem írja fel többet a gyógyszert sem, szerinte nincs értelme szedni, csak mérgezem magam a hormonokkal. Így aztán UH-ra sem járok, nem tudom mikor van peteérésem, pedig akkor kellene együtt lenni
Ti hol szoktatok hőmérőzni? A dokim azt mondta, hüvelyben mérjem. Szerintetek is? Mindig ugyanabban az időpontban kell?
Bocs a sok hülye kérdésért
Mindenkinek sok sikert, remélem hamar kopog majd a gólya!
Gréti

Vigyázz nagyon magadsra! küldök pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++