A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Most járok itt először, nem is vagyok benne biztos, hogy jó helyre írok, igazából csak ki akarom írni magamból a dolgokat, remélem nem zavarlak Benneteket. Itt már ahogy olvastam mindenki elég profi babavárásban...
27 éves vagyok, 8 éve élek együtt a párommal. Minden rendben ment, míg el nem kezdtük a "babaprojektet". Fél év sikertelenség után mentem nődokihoz, elkezdett kivizsgálni, kiderült hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostylbegit-et, attól lett, sokszor 2 is, még vicceltünk is, hogy ikreink lesznek. Aztán a baba csak nem jött, csináltak petevezeték-festést, az jó lett, aztán laparoscopiát, kiderült hogy endometriózisom van, kivették a bal oldali petevezetéket, így máris 50%-ra esett a teherbeesés esélye. Kép Mivel ezek után már nem találtak semmi okot arra, hogy miért nem vagyok terhes, nagy nehezen rá tudtam venni a páromat, hogy ő is menjen el orvoshoz. És ekkor jött a rossz hír: alig találtak nála néhány kóbor spermiumot, az is elég rosszul mozog, úgyhogy lombikra küldtek minket. A férjem viszont hallani sem akar róla, nem hajlandó végigcsinálni. Szerinte ha spontán lesz gyerek jöhet, de egyébként nem. Gyógyszert sem szed, többször nem hajlandó vizsgálatra sem menni. Azt mondja, hogy nagyon sokan élnek gyerek nélkül, mi boldogok voltunk eddig is, stb. Ez mind igaz, de nekem gyerek kell!!! Örökbefogadásról hallani sem akar, anyósomék is közölték, hogy ide ne merjünk hozni "valami fattyút". Sokat gondolkoztam a dolgon, de én szeretem a férjem, nem hagyom el, inkább azon vagyok ezerrel, hogy valahogy mégis sikerüljön egy terhesség. Szerintetek mennyi az esélye így spontán? Volt már valaki hasonló cipőben? A nőgyógyászom nem írja fel többet a gyógyszert sem, szerinte nincs értelme szedni, csak mérgezem magam a hormonokkal. Így aztán UH-ra sem járok, nem tudom mikor van peteérésem, pedig akkor kellene együtt lenniKép
Ti hol szoktatok hőmérőzni? A dokim azt mondta, hüvelyben mérjem. Szerintetek is? Mindig ugyanabban az időpontban kell?
Bocs a sok hülye kérdésértKép
Mindenkinek sok sikert, remélem hamar kopog majd a gólya!

Gréti
rózsa27

jó reggelt!!!
nemtudtam este benézni mert mindig ül valaki a gép elött.nekem ma már csak 36,8 a 25cn.hát egyértelmű.Képna mindegy de kiváncsi vagyok rátok mi a helyzet BABCSIKA TÜNDIKE WISH MEG MINDENKI.
kedves GRÉTI.
Had írjak neked elsőként.isten hozott nálunk.itt mindenki segítőkész ha van kérdésed.ami engem zavar hogy a párod így áll hozzá pedig ha szeret és ez neked fontos akkor melletted kell állnia.felvilágosítanám hogy amit neki kell dokihoz mennie az kutyafüle ahoz amit egy nőnek kikell bírnia.ha ennyit nem tesz meg én leharapnám a fejét az enyémnek.gondolom volt téma a gyerek vállalás köztetek és nem most jött ez hirtelen.na már most ha téma volt akkor ő is akart.akkor most attól rettent meg hogy beavatkozással megy csak a dolog?és esetleg nemtartja férfiasnak ezt?tudod hány ilyet hallottam.van egy barátnőm ,férjhez ment akartak gyereket,és probálkoztak de nemjött.egy bulin piásan beszól a férje hogy ha nem tud gyereket szülni neki elválik.ezt a lány nemhallotta mert kapott volna a férje rendesen.erre most csak elment a psi sperma vizsgálatra és kiderült hogy benne van a hiba,most legszívesebben belerúgnék.ezt csak azért írom hogy lásd azt hiszik ők tökéletesek és mikor kiderül hogy hibásak azt nem merik elismerni mintha ciki lenne.na ezt kéne vele megbeszélned egy nyugodt este hogy neérezze magát ezért selejtessnek és lehet babátok csak még egyszer kétszer elkell mennie és mi az a te kivizsgálásodhoz képest.ami néha még fájdalommal jár.én azt mondom nehagyd magad,ha te szereted őt ő is szeressen annyira hogy ezt megtegye értetek,az anyósnak meg nálam csend.mi köze hozzá.nagyon drukkolok és ne hagyd magad anyának lenni a világ legcsodálatosabb érzése.és ez örökké tart mig egy szerelem el is szállhat.a gyerek az örök.azért merem írni mert van egy 13 é lányom imádom és elváltam az apjától mert nem jöttünk ki.mindig a saját akaratát akarta érvényesíteni aztán 8 év után rájöttem nekem is van és ha nemérti meg akkor hello.nem bántam meg mert van egy olyan édes megértő párom akive lassan 11 éve együtt vagyunk és nem jön össze a baba mert kettő elment már.és nála is gond van a spermával.úgy mint nálatok ezt gyógyszerrel lehet kezelni nem ciki nem kell a homlokára írni.érted????és mindent megteszünk együtt hogy lehessen babánk mert nem adom fel.és te se!!!!!nagyon drukkolok és írj nyugodtan.GILIKép
gilingalang

Sziasztok Lányok!

Kedves Noémi!Kép
Örülök, hogy hallattál magadról. Köszi a drukkokat, küldöm viszont+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Nagyon édes ez a pici baba!!!!
Hasonló szépet mindnyájunknak, neked is!!!!Kép
Hétfőn UH, már alig várom, hogy mit mond Sz.ügynök! Remélem lesz transzfer a héten!

GrétiKép
Üdv. közöttünk!
Hallgass Gilingre! A férfiaknak nem nagy procedura ez a vizsgálat, csak egy kis vérvétel és egy kis spermavizsgálat, ami abból áll, hogy produkálnia kell kiskatonákat, de ha egyedül nem megy neki, te bemehetsz segíteni.
Az én kedves férjem hála Istennek maximálisan segít, ritka jó a hozzáállása az egész dologhoz.
Meg kellenne ezt még egyszer beszélned a pároddal. Kicsi esélyét látom, hogy a tüneteitek után természetes uton legyen babátok. De hát vannak még csodák!!!Kép
Ne kenődj el azért, amit írtam, de próbálj beszélj a pároddal!!!!
Sok-sok sikert kívánok Nektek!!!Kép
Ha van kérdés, itt a topicban biztos kapsz rá választ!!!

Manda

manda

Jó reggelt mindenkinek!

Noémi úgy örülök hogy jeletkeztélKép,nemsokára te is fürdetni fogod a kisbabádatKép, írásod megint teli van pozítiv hozzá állásal, ez nagyon jó így tovább!Remélem kívánságaid teljesülni fognak hammarosan.

Babcsi, Saci, Wish várunk titeket a hírekkel és hőmérsékletekkel( BabcsiKép

Nekem reggel a hőm 37,1 volt, , sokkal jobb már a kedvem kezdem szebbnek látni a világot.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

KrisztaKép
Úgy látom egy kissé ki vagy merülve!!! Tessék többet pihenni! Nagyon helyes, aludd ki magad és szebnek látod a világot!!! Nem szabad túlhajszolni magad mert a babák nyugodt mamát akarnak!!Kép Vigyázz nagyon magadsra! küldök pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és köszi a drukkot!!Kép

NoéKép
Nagyon édes pici baba és neked is hamarosan ilyen lesz!!!!! Biztos!!!!
Szerintem a Babanyu is lehetne....höhöhöhöKép

Kandika, AmicaKép
Szióka

SaciKép
Mi a helyzet?

GilingKép
Az még visszaugorhat! Érzel is valami menzi félét vagy csak a hőd?

GrétiKép
Üdv. köztünk... Itt biztos megértést és segítséget találsz!! Csak csatlakozni tudok Gilinghez, azt hiszem mindent leírt amit én ig gondolok! Biztos meg fog oldódni a problémád, bár úgy látom nem kevés erőfeszítésbe fog kerülni!! De majd szépen rábeszéled a párod, mert most elveszítette az önbizalmát! Hidd el a férfiakat az, hogy esetleg orvosilag meddők lehetnek még rosszabbul tudja érinteni mint egy nőt!! De egy babához elegendő egyetlen egy spema és ha rá tudod beszélni a lombikra biztos lesz babátok!!! Lehet, hogy ha másképp nem megy akkor a külvilág felé azt mondanám,(bár senkinek semmi köze hozzá, dehát mégis tudjuk, hogy ez sajna nem így működik) hogy velem van csak baj és így ő nem "égne" mások előtt de engem meg nem érdekelne ha ez az ára a babának!

Csajok, szerintetek ez hülyeség lenne? Úgy szeretnék valami jó tanácsot adni! Nagyon drukkölok neked!!!!

TüncsikeKép
Hírek?

SzilcsibeKép
Hogy vagytok?

Mai hőm: 37, reggel volt hányinger. nemsokára hívom a dokit.

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
BabcsiKép
GilingKép
Sziasztok!!!
BabcsiKép
Tök jót írtál! Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

manda

BarbiKép
Ez szuper hő!!!!! Úgy örülök neked!!!!

Csajok
Én most hívtam a dokit. Hát, a leletek (vér, pisi) szerint nincs babaKép Nem értem mert 33. cn.on 37-es a hőm. Ez érdekes. A hormontükör eredménye nincs még meg, hátha az majd mutat valamit. Du. 6-ra megyek UH-ra, majdcsak kiderül, hogy mi a manó.

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Sajna úgy tűnik, hogy a tünetek ellenére semmi jó hírKép hát ez van.

Nektek ezerrel megy a drukk!!! Már nagyon közel vagytok a babucikhoz!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi sajnálomKép, remélem a délutáni UH-nál többet megtudsz hogy mi a helyzet!
Ez a hőmérőzés bevissz mindenkit szerintem egykicsit az erdőbe,én is csak kíváncsiságból mértem meg, hogy már rég túl vagyok a pé és még mindig magassan van a hőm.

Elmúlt a barnázás csak tegnap volt,ma meg semmi nem értem!Egy napig nem jó a hormon utána meg helyre áll?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi szurkolok nekem fájdogált a hasam meg a cicim mensisen.hát esik a hőm de megfog jönni érzem.majd jöv.hónap.tegnap elkezdte a párom a MACA kapszulát ha megjőn én is szedem .hátha számít.na megyek melozni majd be nézek.
gilingalang

Manda tök jó lenne ha meglenne a jövő héten a transzferKép, remélem "Sz" ügynök aranykeze szerencsét hoz neked!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi,GilingKép
KösziKép Hát én sem értem. Bár én még mindig csak arra tudok gondolni, hogy később volt pé-m és akkor még van min. 2 napom a menziig. A cicim már fáj és a hasam is tegnap olyan menzis volt. De az UH-n már csak lát valamit meg remélem du-ra meglesz a hormoeredmény is.

GilingKép
A jövő hónapra fel!!! Egyik hónapban össze kell jönnie, igaz?!Kép

BarbiKép
A hőmérőzés jó mert amíg fent van a hőd addig bármi lehet. Szóval csak mérd tovább én is azt teszem, és meglátjuk. Viszonytási alapnak biztos jó.Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Úgy sajnálom!Kép Köszi a drukkot! Neked megy az energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

BarbiKép
Remélem Sz.ügynök aranykeze aranyat ért!!!Kép
De úgy, de úgy, de úgy várom a hétfőt! Már alíg bírok magammal!!!!

manda

Gréti Kép
Üdv. köztünk!
Úgy érzem nagyon nehéz helyzetben vagy Kép
A lombikot nem lehet ráerőszakolni a párodra. Ezt neki is akarnia kell. A lombik-program mindkét félnek nagy megpróbáltatás mind fizikailag mind lelkileg. Végig az előkészítő szakasz, majd pedig a várakozás, és az estleges kudarc, és annak feldolgozása.
Ezt nem lehet egyedül végigcsinálni. Próbálj meg egy kis időt adni a kedvesednek, és szépen lassan valamilyen praktikával rávezetni a helyes útra úgy, hogy Õ is akarja mindenáron a gyermeket.
Kívánok neked kitartást a célod eléréséhez, és maradj a topic-ban, itt nagyon sok segítséget és együttérzést kaphatsz tőlünk!

Kép
Kép
szilva069

Kedves Saci!

Neked hol és mikor csinálták a laparoszkópiás műtétet? Én éppen előtte állok és eléggé megijesztett a 1,5 órás altatás. Kérlek ha van időd írd meg mire számíthatok. A privát címem
mylady67@freemail.hu

Köszönöm
jennifer

Szilvanyu!Kép
Szia! Hogy vagy/vagytok????
Olyan jót írtál a Grétinek, nagyon tetszett!!!

manda

Babcsi Kép
X akták vagy számomra! Ha nincs baba, akkor miért van még mindig az egekben a hőd? Jó lenne, ha a vérből más eredményt tudnának meg! Még mindig nincs veszve minden!

Noémi Kép
Jó, hogy tudtál jelentkezni este!
Jó, hogy nem sokára kezdhetitek az inszemet! Én persze dolgozom, de azért valamikor összefuthatnánk mondjuk a BMC-ben! Ha a mostani UH-on rendben lesz minden, akkor szeretném neked átadni a maradék Puregonomat! Ugye nem utasítod vissza!

Tüncsike Kép
Mi újság nálad?

Kép
Kép
szilva069

segitseg ! nincs idom visszaolvasni...

roviden : nem jott meg meg, de vki irta, hogy az utro keslelteti a mensit..remelem nem azert.
elmegyek majd tesztet venni vmikor, ill. bemegyek a dokihoz ha tudok

babcsiii: gyere a hirrel, ma kapod meg a dokitol,,ugye?
saci

SzlcsibeKép
A véreredmény is negatív lett. Ezt nem értem már én sem. Bár még mindig jövök a pé-m később volt szöveggel. Du. az UH és a hormontükör meg csak mutat valamit.

SaciKép
Ha jól emlékszem a hőt emeli csak meg. Vagy most már belezavarodtam a menzit is késlelteti? Szerintem dobj egy tesztet, bár lehet, hogy meg még nem mutatja. Drkkolok nagyon!!!

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép
Köszi. Nagyon jól vagyok! Éppen a reggeli tejcsimet szürcsölgetem, és persze a b.neten lógok. Olyan nehezen megy a munka... És az még nehezebb, hogy álcáznom kell a semmittevést Kép
Én biztos nem tudtam volna végigcsinálni ezt az 1 évet, ha nem áll mellettem a férjem, és ha nem találom meg ezt a topicot!

Kép
Kép
szilva069

SzilvanyuKép

Én is így vagyok ezzel. Ha nincs a Karcsi határtalan nyugalma és segítsége, akkor már biztos a béka feneke alatt lennék. Igaz csak egy sikertelen lombik után vagyok és remélem több nem lesz, de ez az egy is ki tudja az embert borítani. Nagyon jó ez a topic!!!Kép
Jó a hasonló gondokkal küszködökkel megosztani a problémát!!! Úgy is csak ti értitek meg, hogy min megy át az ember lánya, fia ilyenkor! Aki nincs benne az nem tudja felfogni sem!!!

manda

Babcsibe Kép
Nem úgy volt, hogy reggel még nem lesz véreredmény? Na mindegy mondjuk! Hát ez genyóság a természettől Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia Saci!Kép

Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda Kép
Egyetértek veled. Olyan kíváncsi vagyok, hogy mikor kapod vissza a fagyibabákat, és arra is, hogy mi ilyenkor a protokoll. Írd ám meg részletesen!!!!
Karcsi megunt minket? Már nem írogat nekünk!

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt!

Noé
Irtó aranyos ez a babuciKép Főleg a másodikon, ahol csücsörit. ZabálnivalóKép

Babcsibe
Hát ez nem túl jó hír.Kép Azért várjuk ki az UH eredményt.
A hőm megint 36,9 lett. Piri még nem érkezett meg, de néha érzem a hasamon, hogy már jönne.

Gréti
Üdv! Nem akarom a lányokat ismételni, én is ugyanazt gondolom, mint ők. Remélem, hamarosan jobb hírekkel jössz!

Manda
Hétfőre küldök egy jó adag drukkot:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++ Minden rendben lesz, ez a hónap a lombikosokéKép

Szilvanyu, Barbi (vagy már Barbamama?Kép)
Sziasztok!
gtünde

SzilcsibeKép
Igen, úgy volt, de aztán ezek szerint a bhcg-t megcsinálták. Caska hormontükör nincs még meg. Most egy kicsit le vagyok törve, de várom, hogy mi lesz az UH-n és a hormonokkal.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányokKép
Ma nem nagyon lesz időm netezni, utána pedig csak kedden leszek, mert elutazunk egy kicsit Szegedre meg Békéscsabára (kolbifesztivál, pálinkafesztivál).
Tegnap beszéltem a férjemmel a laparról és nagyon le akar beszélni róla. Szegény nem nagyon ért a dolgokhoz és azt mondta, hogy miért nem csináltatunk mindjárt inszemet. Hiába mondtam, hogy az csak akkor működik, ha nincsenek elzáródva a petevezetők. Nem akarja, hogy szenvedjek. Egyfolytában azt mondogatta, hogy úgy sajnál.
Holnap megyek 12. napi UH-ra. Szorítsatok, hogy szép kis tüszők, meg vastag nyálkahártya legyen, mert különben a hétvégi kikapcs. lehet, hogy szomorúra sikerül.

Kép
Kép
tiza

SzilvanyuKép

Megírok ám mindent! Hát persze, én is úgy gondoltam!
Kedves férjem nem unta meg a topicot, hanem egyrész (gondolom?!)ugye itt vagyok én (bár én nem tudok olyan vicceseket írni, mint ő), másrészt sok a munkája, meghát írni is kéne már végre azt a szakdolit.
De majd szólok neki, hogy hiányoltátok!!!
Már írtam is neki sms-t!!!Kép

manda

Babcsibe Kép
Megértelek Kép Nem is tudok mit írni, te is tudod, hogy nagyon nagyon sajnálom... Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia Tiza!!!Kép

Megy a drukk neked is ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++

TüncsibeKép
Hol vagy? Mi van veled?

manda

TüncsikeKép
Jó reggeltKép Hát igen, nem túl jó hír, de lesz majd jobb is remélem!Kép A doki is mondta, hogy azért várjuk ki az UH-t. De szerinte nincs babuci. A bhcg-nek már ki kellett volna mutatnia ha a vizeletnek nem is, igaz?
Érdekes ez a pocifájdogállás, néha van, néha nincs. Vagy mindig így volt csak most figyeljük jobban?

Kép

KépKép
babcsi

Tiza Kép
Magyarázd meg, mert én ezt nem értem. Miért kell rögtön lapart csinálni? Miért nem HSG-re mégy? Abból egyszerűbben kiderül, hogy van-e elzáródás a p.vezetékben?

Kép
Kép
szilva069

BabcsibeKép
Küldöm szívmelengetőket és vigasztalókat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tudom könnyű írni, de NE SZOMORKODJ!!! JÓ?!

manda

TüncsibeKép

Úgy megindult a levelezés, hogy nem vettem észre, már írtál. Sorry!Kép
Igen ez a hónap a miénk, bár nekem mire kiderül az eredmény már nov.lesz.
Az is a miénk lesz!!!!

manda

Tünde, olyan jót nevettem a megszólítás, tetszikKép, bárcsak igazad lenne, de kétlem, köszönöm

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Ha valóban a szakdoliját írja, akkor kap tőlem felmentést, csak aztán tényleg haladjon vele!
Tényleg, hányadik cn-on vagy ma?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Én sem értem, de a lapparral egy csomó más rendellenességet is megtalálnak és akár rögtön helyre is tudják hozni. Gondolom ezért.

SaciKép
Ha Jennifernek leírod a dolgokat, elküldhetnéd nekem is ugyanazt a szöveget.
Köszi

Kép
Kép
tiza

Tiza
Ez nem olyan nagy beavatkozés és tényleg lehet, hogy ezen múlik a sikeresség. A hétvégén beszéld át vele a dolgokat, próbáld meggyőzni.
Szorítok a holnapi UH-ra és kellemes és sikeres hétvégét kívánok!Kép
gtünde

CsajokKép
A kolleganőim lehurrogtak, amikor meséltem nekik a netről.
De nekem olyan jó, hogy veletek beszélhetek, úgy fel tud dobni, jó tőle a hangulatom!!!Kép
JÓ, HOGY ITT VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem egyszer, majd személyesen is tudunk találkozni!!!!!!!!!!!!!!!Kép

manda

SzilvanyuKép
Ma a 9.cn van. Átadom a Karcsinak a felmentésedet!!!

manda

MandaKép
Nagyon ari vagyKép Köszi a vígasztalás, máris jobbKép

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
nagyon drukkolok az UH-ra. Szegény párocskád, hogy aggódik! De aranyos! dehát ami szükséges az szüksége! Az enyém is ilyen aggódós ám!

Kép

KépKép
babcsi

Manda
Ne is foglalkozz velük, nincsenek a mi helyzetünkben, ezért nem tudják értékelni az ilyen dolgokat. Igenis jó, hogy van ez a topik, meg vagytok ti is! Sok erőt és kitartást ad az embernek!
A találkozással egyetértek.
gtünde

Tiza Kép
Értem...
Én is szívesen mennék a kolbi és pályinka fesztre! Mindegyiket szeretem Kép Szép idő kívánok nektek!

Kép
Kép
szilva069

Elképzelem, hogy amikor találkozunk, mindenki hozza a leleteit, hőgörbéit, Babcsibe meg az elhasznált tesztjeit. Elemezzük egymás eredményeit és tesztelünk egy jótKép
gtünde

De ez csak vicc volt. Az igazi az lenne, ha mindenki tudná hozni a babójáról az UH-s képeket és azt mutogatnánk egymásnakKép
gtünde

Hát rendezzünk majd egy talcsit!!!Kép
Gondolom majd BP-en kellenne!!!!
Címe: "ma megint megjött" topic "lakói"Kép

manda

Tünde Kép
Sajnálom, hogy így alakult nálad. Jó,hogy nem vagy nagyon elszomorodva.

Noémi Kép
Jó, hogy jelentkeztél. Már sokkal jobb a hangulatod, mint volt.

Babcsi Kép
Ne szomorkodj! Majd legközelebb sikerül.

Tiza Kép
Reméljük duplán sikeres hétvégétek lesz!

Kép
mofly

Ezt találtam még az utroról:
Mivel a vérzést a hormonok csökkenése váltja ki, ha ezt (pl. az Utrogestannal) pótolja, addig nem jön meg, amíg használja. Számoljon csak utána: annyi nappal későbbi a ciklusa, ahány nappal tovább használta az Utrogestant.
Egyébként nem a vérzés a fontos. Az Utrogestant inseminatio után "korlátlanul" lehet adni (jóval magasabb adagok is előfordulhatnak!), de a megfogant terhességet egy teljesen más anyag, a terhességi hormon (HCG) jelzi. Ha ez pozitív, adni kellhet tovább is az Utrogestant vagy hasonló
szert, ha negatív, nem volt megtermékenyülés. A modern tesztek 20 nappal a fogamzás után pozitívvá válnak.
A terhesség tényét azonban CSAK az ultrahang képes hitelt érdemlően bizonyítani.
gtünde

Manda Kép
Ahogy Tüncsi írta, Õk aztán nem tudják mi ez a probléma, és milyen nehéz vele megkűzdeni, úgyhogy biztos nem értik meg, hogy mit jelent nekünk ez a topic, illetve mit jelentünk egymásnak. Támaszt, és megértést!
Én is benne vagyok egy taliban!

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: