2005.10.19 14:17
2005.10.19 14:19
Ma voltam vérvételen és vittem pisit is. A pisi eredménye asszem holnap megvan. A vérvételé az valószínüleg csak a jövő héten. Szerintem nincs ott senki
Ha mégis akkor elnézést kérek tőle
Ma egész nap úgy szurkál a hasam hogy na. Olyan furin. Holnap megyek vissza a dokihoz UH-ra. Szerintem 20. volt pé-m (Szilcsibe ne röhögj!
) és ezért késik ennyit.2005.10.19 14:48
2005.10.19 14:56
te egy isten vagy ! micsoda reszletes leiras...
ugyanezt erzem en is. de en attol felek, hogy az utro , vagy a masi hatasa ez. Vagy a babanke?
-inkabb az utobbi,,ugye? De neked a 32 napon 37 hovel..hmhmhmmh Elegge jo jel. De holnap megtudod ugyis az eredemenyt...
koszi, igen a tunde leiraabol kideul, hogy eleg sokaig kell szedni az utrot... 2005.10.19 15:01
akkor van olyan lapar,amit nem mely altatasban vegeznek? mert ha igen,,az tenyleg nem olyan megerolteto a szervezetnek.
2005.10.19 16:59
2005.10.19 18:44
2005.10.19 19:21
A Józsefbe jártam

2005.10.19 20:00
Bárcsak nem csak a nap lenne az, hanem a ciklusaink is.
Szóval otthagytam a kocsit és elmentem a tanfolyamra...csak öt perc a sulimtól gyalog. Gondolhatjátok jól néztem ki vörös szemekkel. Nem szóltak semmit a tanítványaim (felnőttek)...de gondolom észrevették, hogy vmi nem stimmel. Aztán összeszedtem magam...leadtam az anyagot és húztunk haza. Itthon vettem egy sós meleg fürdőt. Holnap 4 órám lesz suliban...minden mást lemondtam...maratoni alvást rendezek délután.
Na meg ha ezt befejezem...megyek is aludni...talán így alhatok 8 és fél órát ma. 2005.10.19 20:11
2005.10.19 20:32
jajj, ez nem lehetett jo, de a tanitvagyok is tudjak, hogy ez elofordul..kitartas, es probalj pihenni..
hogy van a fejed azota? remelem jobban , szornyu a fejfajas! de legalabb nem jott meg....
itt vagyok en is,,de mar megyek aludni, hulla faradt vagyok..
koszi a drukkot
jo ejt... 2005.10.19 21:11
csak annyit szeretnék mondani, hogy sokat gondolj a pockodra, hogy jó erősen kapaszkodjon, és csak vegye el tőled amire szüksége van, hogy az UH-on szép kis formája legyen már. Az első néhány hétben természetes az aggódás, de imádkozom érted, hogy semmi baj ne történjen. Ez a baba már nagyon régen arra várt, hogy beköltözzön a pocakodba, úgyhogy csak 3 kiló felett fog kibújni. OK??
akkor meghívhatlak egy koffeinmentes teára vagy kávéra??? 

nagy örömmel olvasom, hogy mensi sehol és rosszul vagy néha. Kicsit.
Akár hármasban is mehetünk kávézni szilvával, hátha ragad rám egy kis hcg
.
nagyon várom az eredményt! Drukkolok nagyon! Micsoda kismami eső lesz!
csak azt nem tudom, hogy hogyan hívjalak majd innentől Babcsianyu
? A hőd nagyon bíztató. Ha nem tudnám, hogy mennyire szorgalmasan méred, azt mondanám magamban, hogy nem számít. De ez azért nagyon bíztató!!!!
nagyon sajnálom. De amig nem jön meg, bármi lehet ám!
Ha ott baba akar megszületni, akkor a 9 mm nem fogja őt gátolni ám! A petevezetőben még 2 mm sincs, te tudod a legjobban, sajnos. Úgyhogy az orvos mondhat amit csak akar. Remélem megszeretgettétek egymást apával, jó lenne, ha nem kéne soha többet visszamenned a BMC-be
nektek Karcsival extrán a transzferre.
veled mizújs?
Jinyről
tud valaki valamit?
, ha odafenn a kisangyal már meggondolta magát. Mi egyre jobban várjuk.
.
Bár ezt nem lehet győzni. Lassan olyan pörgés lesz itt, vagy gyorsabb, mint a babaprojekteseknél. 
2005.10.19 21:25

Szia Noi!

Csak ebben az a bibi,hogy egyik sem az enyim!
-bár az soha sem lenne itt!
Jó éjt
:Andi
2005.10.19 21:38
remélem hamarosan én is küldhetek ilyen képeket, és nem kell kölcsönkérni a tesóméktól