A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Van egy gyógyszeres programunk, az ezt írja az Utroról:
Adagolás:
Szokásos dózis:
100-300 mg/nap
Részletes adagolás, megjegyzések, figyelmeztetés:
Progeszteronhiány okozta kórképek kezelésére
Oralis alkalmazás:
Progeszteronhiányban 2-3 kapszula/nap a szükséges adag.
Lutealis elégtelenségben a ciklus 17-26. napja között kell adni.
Menopausaban ösztrogénpótlás kiegészítésére, havi 12-14
napon át; két hét után adása az ösztrogénével együtt
felfüggesztendő, ilyenkor megvonásos vérzés lép fel.
Petesejtadományozásnál: napi 1 kapszula az embrió transzfer ciklus
13. és 14. napján, majd 2 kapszula/nap a ciklus 15-25. napján
egyszer vagy kétszer.
A 26. naptól terhesség esetén a napi adag egészen a max.
napi 6 kapszuláig növelhető, melyet 3 részletben kell
alkalmazni. Ezt az adagolást a terhesség 12.hetéig kell
folytatni.
In vitro fertilizáció során: napi 4-6 kapszula 2-3 részre
elosztva a HCG injekció adásának napjától a terhesség 12. hetéig.
Ha oralis alkalmazás kontraindikált vagy mellékhatást okoz,
vaginalis alkalmazás javasolt.
A szernek nincs fogamzásgátló hatása.
gtünde

Saci drágaKép
32. napon vagyok. hőm: 37.Kép Ma voltam vérvételen és vittem pisit is. A pisi eredménye asszem holnap megvan. A vérvételé az valószínüleg csak a jövő héten. Szerintem nincs ott senkiKép Ha mégis akkor elnézést kérek tőleKép Ma egész nap úgy szurkál a hasam hogy na. Olyan furin. Holnap megyek vissza a dokihoz UH-ra. Szerintem 20. volt pé-m (Szilcsibe ne röhögj!Kép) és ezért késik ennyit.

Kép

KépKép
babcsi

Helyzetjelentés: Pirike még sehol, még kishúga Rózsika sem jött megKép A hasfájásom eléggé mérséklődött, nem is mondhatom, hogy fáj, inkább csak érezgetem. Lehet, hogy az utrotól nem akar megjönni? Mindenesetre elhasználom az összeset, aztán felőlem jöhet Piri nénnyeKép
gtünde

Babcsibe
Szerintem azért lesz olyan későn meg az eredményed, mert nem helyben csinálják a vizsgálatot, hanem elküldik vhova a cuccost.Kép Nálunk a kórházban helyben van a labor és a hormonhoz levett reggeli vér eredménye délutánra ált. kész.
gtünde

Szilvanyu
Semmi tüneted nincs amúgy? Nem mesélsz itt hányingerről, fáradtságról.

Wish
Már csak két napKép De a tüneteid jól hangzanak.
gtünde

Saci Kép
Szerintem akinek nem spontán jön a babó, annak tovább kell szednie az Utro-t!

Kép
Kép
szilva069

TüncsikeKép
Ez így van, nekem a háziorvosiban vették le a vért.

Lehet, hogy még van remény, csak a teszted volt rossz? Qoupidot csináltál megint?

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsibe Kép
Tüneteim a következők:
Éjszakai pisilés 1x, vagy 2x(ami régen nem volt)
Szúrkálás a pocakomban
Cicifeszülés
Más tünet nem nagyon van, talán csak annyi, hogy az étvágyam nem a régi, de hányinger és rosszullét az elkerül.

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe
Kitaláltam neked egy jót a tesztekkel kapcsolatbanKép Vegyél többféle érzékenységűt és mindegyiket csináld meg egyszerreKép Kiváncsi lennék, melyik mit mutatnaKép
gtünde

Szilvanyu
Köszönöm az infotKép Nekem az a fura, hogy a cicim se feszül meg semmi, pedig menzi előtt is szokott fájni. Meg patti sincs még sehol.

Babcsibe
Ja, Qupido volt. A hülye, nyillal lövöldöző szárnyas fiúKép
gtünde

TündeKép
Majd biztos lesznek kérdéseim a laparral kapcsolatban. Egész nap ezen agyalok, de nem hiszem, hogy a novemberi össze fog jönni. Azt hiszem jobb, ha eltolom decemberre. Mindenesetre megbeszélem pénteken a dokival.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Állok elébeKép Van ismerősöm, aki nem maradt otthon, hanem műtét utáni vagy azutáni nap visszament dolgozni. Végül is ha nem végzel fizikai munkát, akkor nem gond. A varrat helye fájdogál kicsit, de semmiség.
gtünde

Tüncsi Kép
Az elején nekem sem feszült. Viszont pattim nincs, mióta "terhes" vagyok!
Eszméletlen, mert nekem is mindig lett 1-1 mensi előtt, most meg semmi!

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Hát egy anyuka nem is lehet pattisKép Nem serdülő lányka vagy teKép
gtünde

TündeKép
Hát fizikai munkát nem végzek, de elmondom mennyi mindennek kellene klappolni. Először is a konferenciát előző héten kellene tartani. (Nem tőlem függ.) Aztán le kell mondanom a békéltetőbeli tagságomat (az nem lenne gond, majd keresnének mást az eljáró tanácsba). Aztán hétfőre kellene esni a műtétnek, hogy pénteken kivegyék a varratot, mert szombaton irány Skócia. Ja, és akkor nem pihentem valami sokat.
Hát eléggé nehéz lenne összehozni.

Na, most elköszönök mindenkitől. Este még lehet, hogy benézek. Most elmegyek tornázni.
További szép napot nektek!

Kép
Kép
tiza

Tiza
Jó tornázást! Nézz be, ha tudsz!
gtünde

Tüncsike, SzilcsibeKép
Ez a patti dolog érdekes mert nekem is pár nappal a menzi előtt jó kis ragyák jönnek elő, most meg sehol semmi. Hátha majd holnap.höhö..

TüncsiKép
A dög kis Qupi!Kép

Szilcsibe
Ez a pociszurkálá olyan, hogy néha belenyilal úgy hogy felszisszensz.

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
Hát ez így egy kicsit húzósnak hangzik!

Jó testedzést! Cask fitten-netten!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tunde Kép te egy isten vagy ! micsoda reszletes leiras...

Babcsi Kép ugyanezt erzem en is. de en attol felek, hogy az utro , vagy a masi hatasa ez. Vagy a babanke?KépKép -inkabb az utobbi,,ugye? De neked a 32 napon 37 hovel..hmhmhmmh Elegge jo jel. De holnap megtudod ugyis az eredemenyt...

Szilva Kép koszi, igen a tunde leiraabol kideul, hogy eleg sokaig kell szedni az utrot...
Orulok, hogy nincs hanyingered. Az hogy az etvagyad mas, az azt jelenti, hogy megnott,nem? gondolom nem csokkent..

a pattanas engem is elkerul es lehet, hogy a sok gyogyszer hatasa, de jobb "minosegu" a borom, mint szokott...legalabb vmi jot is csinalnak a gyogyszerek.
saci

Puszi Csajok Kép
Én is mentem!

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Éppen ellenkezőleg, nincs olyan jó étvágyam!

Babcsi Kép
Nekem nem erősen szurkálgat!

Na, most már tényleg Szilva haza!

Kép
Kép
szilva069

Tiza - Tunde Kép akkor van olyan lapar,amit nem mely altatasban vegeznek? mert ha igen,,az tenyleg nem olyan megerolteto a szervezetnek.
En 1,5 orat voltam mely altatasban es utana 3 napot voltam korhazban es nem voltam az a huuu de furge es fitt Kép
utana 1 hetig is szinte csak fekudtem.
de remelem neked, TIza semmiseg lesz...
saci

Szilva Kép az meg a jobbik eset...

Noi Kép val mi van?
saci

SaciKép
én is a gyogyikra gyanakszom hogy ilyen üdeKép hihihi. a bőröm...

Kép

KépKép
babcsi

babcsi Kép nem kell meregdraga kremeket vennunk legalabb...(csak meregdraga gyogyszereket)
saci

SaciKép
hahaha...ez jó!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Saci
Nincs olyan lapar, ahol nem altatnak. Csak egy átfújás kisebbnek számít szerintem, mint ami neked volt.
gtünde

Ahogy elnézem, ma jó nagy forgalom volt itt a topikban. Már az ötödik oldalnál tartunkKép
gtünde

Ja, hogy nem mély altatás?! Passz. Én elég mélyen aludtamKép
gtünde

Sziasztok!
TündiBündi!Sajnálom....úgy vártam volna,hogy örülj egy kicsit!Mindenki megérdemli a csodát....legalább egyszer!Na de látom erőssen tartod magad!A francba...akkor is!Majd a karácsonyi ajándék legalább lehet majd egy Uh-os kép is keretben!!!-egy ajándék meg lesz oldva....okés?!
na pusza Andi
Babcsi Remélem legalább Te erősíted majd az ellenkezőjét a topiknak!Kép
V.KrisztaLehetsz pont a babásodás miatt ennyire fáradt,még egy hét és teszted majd bizonyítja.....remélem!
Saci! Neked is megy a drukk,hogy még vagy 9 hónapig baba börű kismami lehessél!Kép
Tiza! Nekem is mély altatásom volt és 3 luk...jobb oldalt is egy és abból 2.nap vették ki a dréncsővet...abból folyt a váladék.4.napon mehettem haza és a 7.napon vették ki a varratokat...na de tele voltam akkor is cisztával és azt is kiégették lézerrel!Varrat szedés után elég furcsa mozogni-hajolgatni-ülni sokáig...kb.:3 hónapig nem járhattam edzésekre!stb.
Na bocsi hosszú voltam...be is fogom!
pusza mindenkinek!
kandi72
Budapest III. kerület

Hahóóóóóóóóóó
Sehol senki?Kép
kandi72
Budapest III. kerület

AndiKép
Én most benéztem. Eddig nem volt időm, és most is sietek, mert a férjem mindjárt itthon lesz.
Hát ezzel elkeserítettél, hogy nem járhattál 3 hónapig edzésre. Én ezt el sem tudom képzelni. Egyszer 1,5 hónapot kihagytam, mert volt egy részleges térdszalag szakadásom egy kis porcsérüléssel párosítva, de már ennyi idő után is olyan volt újra kezdenem, mintha sose jártam volna előtte.
Inkább mindenképpen elhalasztom decemberre. Az egy nyugis hónap és pihenhetek is utána. Meg hát az is lehet, hogy addig valami csodával összejön.
Na, megjött a férjem. Dobbantok.
Szia

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép

Hehe, én is fehérvári vagyok Kép A Józsefbe jártam Kép

Hányinger elmúlt, de a fejfájás mág megvan. Délben már annyira fájt, hogy felhívtam a dokimat, hogy mit vehetek be, aztán egész délután aludtam. Most megyek és folytatom Kép

wish

Wish
Ez a mai nap olyan fejfájós volt. Én arra ébredtem, hogy fáj a fejem, aztán napközben Mandának is megfájdult a feje.
Mit ajánlott fejfájás ellen?
Szép álmokat!

Kandi
Csak bekukkantottam. Legyen igazad a karácsonyi ajándékkal kapcsolatbanKép
gtünde

Na, a végén kiderül, hogy mindenki fehérvári, csak én nem.Kép
gtünde

TüncsibeKép
Ne kenődj el, lehet, hogy neked is van rejtett fehérvári rokonaid valahol.Kép

manda

Na úgy látom sehol senki!Kép

manda

Jó estét!
Hát tényleg termékeny volt ez a nap! Kép Bárcsak nem csak a nap lenne az, hanem a ciklusaink is. Kép
Wish
Mikor lesz már eredmény?
Tündi,Babcsi, Saci
Megy a drukk mindannyiótoknak!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Jó éjt!
ui.
Képzeljétek...ma az óráim után...amikor írtam is...úgy 3 körül...tökre depis lettem...nem volt kedvem dolgozni tovább...de hát mennem kellett...hát elindultam. De mivel csúcsforgalom volt...nem bírtam kiállni a parkolóból...10 percig próbálkoztam...aztán sírva fakadtam. Kép Szóval otthagytam a kocsit és elmentem a tanfolyamra...csak öt perc a sulimtól gyalog. Gondolhatjátok jól néztem ki vörös szemekkel. Nem szóltak semmit a tanítványaim (felnőttek)...de gondolom észrevették, hogy vmi nem stimmel. Aztán összeszedtem magam...leadtam az anyagot és húztunk haza. Itthon vettem egy sós meleg fürdőt. Holnap 4 órám lesz suliban...minden mást lemondtam...maratoni alvást rendezek délután.Kép Na meg ha ezt befejezem...megyek is aludni...talán így alhatok 8 és fél órát ma.
Jó éjt! Jelentkezzetek holnap minél hamarabb az eredményekkel!!!

Kép
vizkriszisback

KrisztaKép
Vigyázz Magadra! Ne hajszold túl magad! Küldök pozitív energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Úgy látom ennyi mára!

Jó éjt mindenkinek!
Sok-sok drukk, babatapasztó, fájdalomcsillapító és energiahegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda

manda

Krisz Kép jajj, ez nem lehetett jo, de a tanitvagyok is tudjak, hogy ez elofordul..kitartas, es probalj pihenni..

Wish Kép hogy van a fejed azota? remelem jobban , szornyu a fejfajas! de legalabb nem jott meg....

Manda Kép itt vagyok en is,,de mar megyek aludni, hulla faradt vagyok..

Kandi Kép koszi a drukkot

Tunde Kép jo ejt...

saci
saci

Sziasztok!

Megvagyok, képtelen vagyok visszaolvasni Kép
Most is mennem kell, de felteszek nektek egy ma délután készült képet gyönyörű keresztfiamról, aki szombaton lesz 6 hetes.
Mindenkinek ilyen gyönyörűséget kívánok.
Magamnak is KépKép
Egész nap babáztam, fel vagyok töltve Kép

Puszika
Noémi
Kép
Vendég

Noi Kép - micsoda kisfiu ! nekem is...leccciiii KépKép

jo ejt: saci
saci

Lányok, nem bírtam ki, végigfutottam a mai napot. NAGYON hiányoztok, olyan rossz, hogy alig tudok jönni. Mintha már nem is lennék 100%ban itt, pedig nap mint nap eszemben vagytok!!!!!

Szilva Kép csak annyit szeretnék mondani, hogy sokat gondolj a pockodra, hogy jó erősen kapaszkodjon, és csak vegye el tőled amire szüksége van, hogy az UH-on szép kis formája legyen már. Az első néhány hétben természetes az aggódás, de imádkozom érted, hogy semmi baj ne történjen. Ez a baba már nagyon régen arra várt, hogy beköltözzön a pocakodba, úgyhogy csak 3 kiló felett fog kibújni. OK?? Kép
Ha táppénzre mentél végre Kép akkor meghívhatlak egy koffeinmentes teára vagy kávéra??? KépKépKépKépKép

Wish Kép nagy örömmel olvasom, hogy mensi sehol és rosszul vagy néha. Kicsit. Kép
Ez nagyon jó jel! Drukkolok továbbra is hogy hétvégén egy nagy kövér zebrával találkozz!!!
Annyira hiszem, hogy ez most sikerült! Kép Akár hármasban is mehetünk kávézni szilvával, hátha ragad rám egy kis hcg Kép.

Sacko Kép nagyon várom az eredményt! Drukkolok nagyon! Micsoda kismami eső lesz! Kép

Babcsika Kép csak azt nem tudom, hogy hogyan hívjalak majd innentől BabcsianyuKép? A hőd nagyon bíztató. Ha nem tudnám, hogy mennyire szorgalmasan méred, azt mondanám magamban, hogy nem számít. De ez azért nagyon bíztató!!!!

Tündi Kép nagyon sajnálom. De amig nem jön meg, bármi lehet ám!

Barbi Kép Ha ott baba akar megszületni, akkor a 9 mm nem fogja őt gátolni ám! A petevezetőben még 2 mm sincs, te tudod a legjobban, sajnos. Úgyhogy az orvos mondhat amit csak akar. Remélem megszeretgettétek egymást apával, jó lenne, ha nem kéne soha többet visszamenned a BMC-be Kép
Elképesztően drukkolok neked!

Jaj, nagyon bepörögtek az események, mindenkinek szurkolni lehet, küldök még drukkokat!
Manda Kép nektek Karcsival extrán a transzferre.

Kandika Kép veled mizújs?

Fruzsiról Kép Jinyről Kép tud valaki valamit?

Már csak kb. 10 nap és mi is befejezzük az inszemeket az ötödikkel Kép, ha odafenn a kisangyal már meggondolta magát. Mi egyre jobban várjuk.

Képzeljétek, lehet hogy írtam, voltam kineziológusnál. Hát, egyszer szóban elmesélem. Egy élmény volt. Remélem hamar lesz pocaklakónk is, már szóltam neki, hogy jöhet nyugodtan, minden ok idelenn Kép.

Remélem nem hagytam ki senkit.
Még olvasok Kép Bár ezt nem lehet győzni. Lassan olyan pörgés lesz itt, vagy gyorsabb, mint a babaprojekteseknél. Kép
Vendég

Saci Kép küldök neked mégegyet Kép

Kép

Jó éjszakát Kép
Vendég

KépKépKépSzia Noi!KépKépKép
Hidd el,itt mindenki hiányol....de tudják,hogy nincs folyamatos neted!Kép
Drukkolok,hogy az a bébi Rádtaláljon már végre...mivel minden oké odalent!Kép
Velem semmi extra sincs,ma vagyok a 30.napon...még várat magára a piroska vagy 30 napot...remélem nem többet,ettől a gyogyitól ...már fogytam 2kg is....na ez nem sok,de elötte ill. jó pár éve nem sikerül a folytonos hormonkezelésektől!Szóval semmi más....ezért is esek be csak néha ide...na jó a munkahelyem is elég gáz...Holnap is 6-16ig vagyok,13gyerekkel egyedül...ha a kolléganőm kimegy pisilni stb.,akkor meg 25-elKépKépKép Csak ebben az a bibi,hogy egyik sem az enyim!Kép-bár az soha sem lenne itt!Kép
Na eldugulok,mert 5-kor ébreszt a szomszéd kakasa!
na pusza,pihenj sokat....töltödj jól fel!
KépJó éjtKép:AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

KépKépKépKép....édes ez a baba!!!!!!KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

7hónaposKép 3évesKép
6 és fél évesKép
KépKépKépMúlik az idő ha már megszületik a gyerek!!!!KépKépKép
Na lépekL !
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép egyre jobbak a ciklusaid. A fogyáshoz külön gratula. Szépen lassan a baba is jönni fog.
Szóltam az angyaloknak, hogy küldjenek mégegy csodát neked, mert nagyon szereted a babákat. Különben nem dolgoznál a bölcsiben és nem ennyit.
Elismerésem érte.

Jó éjt neked is!
Vendég

Hát igen ...Kép remélem hamarosan én is küldhetek ilyen képeket, és nem kell kölcsönkérni a tesóméktól Kép
De azért nem haragszanak, ma életemben először fürdettem babát. Ezt a gyönyörű babát. Megbabonázott. Nem is tudom, mi lenne ha a miénk lenne, egész nap gyönyörködnék benne és csípkedném magam, hogy nem álom-e. Kép

Na, most már én is megyek, mert a párom már alszik.
Jó éjt!
Vendég

Jó éjt Noémi!
Végszóra beestemKép

Babára vágyók sziasztok!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: