Jó reggelt!
Én csendben elvéreztem. Illetve olyan furcsa, mert csak barnázok, szombat óta, de igazi vad piri sehol. Nem is görcsölök, és nagyon kis mennyiséget produkáltam csak. Úgyhogy ma reggel nagy bátran csináltam egy tesztet, de persze a nagy semmi...
Meli, csak hogy tőlem is legyen tanácsotok

: kamillateás filtert leforrázva, lehűtve a szemre, a kamillának nagyon jó gyulladáscsökkentő, és nyugtató hatása van.
Nem lehet, hogy kötőhártyagyulladása lett? Az jár ilyen tünetekkel
Gabi, nálunk apa nem bírja a paprikát, a héját nem tudja megemészteni a gyomra, de néha ő is elcsábul... Aztán persze az utóhatás sem marad el...
Nem lehet, hogy te is a héjára vagy érzékeny? Akkor a házi megoldású paprikakrém a megoldás. Én egyszer csináltam neki, forrázás és dinsztelés (vagy hogy hívják) után lehúztam a héját, és abból csináltam házilag a krémet (a neten találtam a receptet), jó lett, de iszonyú pepecs...
Én is locsoltam tegnap este, 8*fordultam a 10 literes kannával, amíg mindegyik erkélynövény jóllakott. Mostanában kétnaponta kell locsolni. És mivel annyi eszünk nem volt, hogy az erkélyre is kérjünk vízkiállást, így a konyhából hurcolom 10 literenként a vizet. Klassz...
Málna, olyat nem lehet, hogy megegyeztek apával, hogy minden hó elején automatikusan ad "háztartáspénzt"? És akkor nem kell kérni? (ami szerintem amúgy nem olyan gáz)
Anyuéknál így működik immáron 30 éve. Ja, és év elején vannak a "komoly" tárgyalások, amikor megbeszélik az inflációkövető emelést