A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ági Kép
Nagyon szép a pocakod! Gratula!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép

Voltunk 4D-n, de még a 15. héten. Azóta nem. Nem is megyünk már.

Kép

Kép
pkagi

Ági
Bisztos szuper volt látni 4D-ben a picikéd!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Noémi
Ebben a ciklusban 2 vérvétel, 1 UH és kiskatonavizsgálat lesz Kép Ha megvan minden eredmény, lecsüccs a dokibácsival, és megdumcsi a továbbiakat Kép Ez kb. 3 hét múlva lesz esedékes Kép ÉS már gondolhatod mennyire nagyon rettenetesen várom! Kép
Én is sokat gondolok rád, néha benézek ide hogy mizujs, de nem bírom követni Kép
Apropó, neked nem kellett volna eljönnöd a talinkra? Kép

Tündi
Vendég

SzilvaKép

A long protokoll ugye úgy van, hogy a 21. naptól egy hét előkészítő szakasz, aztán megjön a menszi, és onnantól még két hét szuri? Szóval kb. 3 hét szurizás után van a beültetés?

Sz. azt mondta, hogy ha most megjön, a 14 és 21 nap között menjek egy UH-ra, hogy a cisztám nem telítődött-e újra (akkor dobok egy hátast!!!), már vinnem kell a pénzt is, mert megkapom a recepteket. Az is jó, ha a 21. napon megyek, és akkor legalább az 1. szurit beadják a nővérek.

A menszit mára várom, már tegnap óta érzem a hasam, jó lenne, ha már megjönne. És ha ma mondjuk este jön meg, akkor is ez az első nap ugye?
mary78

Ági Kép Babcsi Kép nem is láttátok, hogy a kedden éjfélkor küldtem üzenetet? Megoldottam gyorsan, hogy otthon is tudjak netezni, de mivel a párom notebookját tudom csak használni, valószínüleg esténként jelentkezem majd be. De mindenképp jövök.

Szilva kismami Kép nagyon várjuk ám a fotót holnap! KépKépKépKépKépKép szerintem előbb lesz ott a HCG csík, mint a kontrollcsík, úgy készülj KépKép

Tündi Kép akkor novemberben már nagy akció lesz!
De jó, elhiszem, hogy várod már nagyon, drukkolok, hogy a "dokival lecsüccs" eredményes legyen. Mi is kb 3 hét múlva kezdjük az inszemet.
A talira nem tudtam jönni, lebetegedtünk a párommal, már kértem elnézést miatta, biztosan nem olvastad. Én még mindig nem vagyok 100-as.

Ági Kép mekkora a pocid már! Gratula a 28. héthez! Hogy megy az idő! Mindjárt küldöd a fotókat is majd a piciről, ugye? Azért remélem kihúzzátok a 38. hétig. Jó lenne a babának.
Vendég

Mary Kép
Igen, a 21. naptól kellett magam Decapeptyllel szurnom magam egészen a leszívásig. Aztán a mensi utáni 7.naptól kezdőtött a stimuláció újabb két szurival (Puregon, Menopur) a leszívásig.
Ne ijedj meg a szuriktól, szerintem simán be lehet őket adni, és valóban a nővérkék tök jól megmutatják a beadásukat!
Különben 140.e Ft volt az összes gyógyszer.
Sz ügynök úgy számolja, hogy ha este 6 után jön meg, akkor az már a következő napnak számít.
Sok sikert!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Szilva
Hatalmas gratula neked!!! Kép Isteni!!!Kép
Wish
Szurkolok a pocaklakóidnak!!! Próbáld meg kellemesen eltölteni az elkövetkezendő kb 12 napot, hogy gyorsan teljenek!
Mary78
Igen, az az első nap.
Saci
Megy a drukk a dupla inszemhez!

Rólam annyit, hogy most vagyok a 13. cn. Kép
Pg páfrányos, az lh pozitív volt reggel, a hőm még lent van...de ha nem csalódom:holnap már jó magas lesz! A hüvelyváladékon már tegnapelőtt láttam, hogy nyúlik mint a rágó! Biztos ami biztos, már tegnap és tegnapelőtt is úgy voltunk együtt a párommal, hogy utána 1-2 perc gyeryta, aztán meg szunya. Nem engedtem ki a kiskatonákat! Kép Tehát valószínűleg ma van a pé--m vagy legeslegkésőbb holnap lesz. Hát rajtunk nem múlik ez a ciklus, legfeljebb a természeten.

Megy a drukk a többieknek is persze!!! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Sziasztok lányok!
Páran talán emlékeztek még rám, annak ellenére, hogy régóta nem írtam ide!

Most is csak azért jöttem, hogy bíztassalak titeket, mert mindig van remény és olyankor is bekopogtathat a gólya, amikor látszólag minden remény elszállt.

Mi lonbikosok vagyunk és egy stimulált, valamint két fagyasztott embriós sikertelen transzfer után, a második stimulált próbálkozásra két Pici Manó költözött a pocakomba.
Igaz eléggé meggyötörtek, mert hiperstimulált lettem és ezért két hétig kórházban voltam, de most a 13. héten azt mondom, hogy megéri a fáradtságot, fájdalmat és mindent, amibe kerül!!!!
Puszi nektek és drukkolok, de csak a háttérből!
Stella
13+0

Kép
stella9

NoéKép
Tényleg! Igazad van, már emlékszem!

Kriszta
Ez biztos pé, és az akciót is jókorra időzítettétek!Kép Biztos siker!!!! Nagyon drukkolok!
Sajna az én ciklusom nem volt ennyire egyértelmű még akkor sem ha a 12.cn.-on az UH-n volt két nagy 17mm-es tüszőm és a 14.cn.-on baromira fájt a hasam is. De a hőm nem volt lent és nem volt pozitív LH tesztem sem csak a pg volt bazira páfrányos. Hát meglátjuk.

Mary
Ahogy Szilcsibe mondta volt "szúrt mint állat"!Kép
De meglettek az eredményei!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Végre egy hét után megint olvashatlak benneteket. Először nem akartam visszaolvasni, mert nagyon sok idő, de milyen jól tettem, hogy nem hagytam ki.

SzilvaKép
Tudom, hogy már mindenki gratulált és már talán unod is, de én is minden jót kívánok és úgy örülök. Visszaolvasás közben a hasmenéses tűneteknél én már gondoltam, hogy baba lehet ott, mert az egyik ismerősömnél is ugyanez volt. (Csak ő nem akart terhes lenni.)
Szerintem is csinálj tesztet.
Én ma éjszaka álmomban teszteltem egy pozitívat, de ez csak álom fog maradni, mert már barnázok. És már három napja görcsöl a hasam, pedig csak hétfő körül fog megjönni.
Kész lett a második vérvételem és valaki segítsen, ha ért hozzá, mert olyan mértékegységben van meg, amit nem tudok összehasonlítani.
Prolactin: 421,5 mU/l (ref. 127,0-637,0)
FSH: 2,490 IU/l
LH: 0,925 IU/l
Östradiol: 436,0 pmol/l
Progesteron: 43,42 nmol/l

Főleg a progeszteron érdekelne, mert arra gyanakodok a barnázás miatt.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Drága vagy, és köszi a gratulát! Ezt nem lehet megunni. Érdekes, más is mondta a topicban a hasgörcseimnél, hogy biztos a baba, de nem is gondoltam erre, mert azt gondoltam, hogy egész más érzés lesz!
Nagyon sajnálom a tüneteidet Kép
Sajna az elemzéshez nem értek.

Kép
Kép
szilva069

Stella Kép
Melyik topicban vagy megtalálható?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Kaális, Dévais (Szülészetek, kórházak alatt) és itt a szomszédban, a babás topicban (meg még itt-ott).

Kép
stella9

Noémi
Hát remélem hogy novemberben már valami normális kezelést kapok és végre úgy fogom érezni hoyg lesz remény teherbe esni Kép
Nektek inszemhez nagy drukk ám! Kép
Talit nem azért említettem ám, csak jó lett volna megismerni téged Kép Talán lesz még rá alkalom Kép jobbulást kívánok nektek! Inszemig meggyógyulni nekem! Kép

Iza
Nem tudom jó-e a progid, mikor mész a "P" ügynökhöz (ahogy itt a casjok mondják Kép) megbeszélni vele?

Tündi
Vendég

Krisz Kép kosziiii !! AZ idozites jol hangzik nalatok--remelem celba is ernek akiknek kell Kép

Agi Kép mekkora a pocakod ! nagyon jooo ! - de nem csak most lettel terhes? hogy ment el igy az ido? hanyadik heten derult ki neked, hogy terhes vagy?

Noi Kép koszi nektek is,,meg barkinek aki szorit,,most latom, hogy meg mennyi van,,nem tudom visszaolvasni, ki fognak rugni...
Rendesek a munkahelyen, de lassan kezd betelni a pohar.

Szoval megvolt a 3.b Kép inszem is,,nagyon nagyon pozitivan alltam/ allok hozza, ahogy mondtatok !!! Kép
kaptam utrogestant + duphastont

wish,tunde,,Kép hogy alltok?
majd olvasok, nem tudom, hogy miokr tudok jonni
puszi saci
saci

SzilvaKép

Köszi. Nekem azt mondta Sz., hogy kb. 160 ezret vigyünk. Már 2 napja érzem a hasam, de még mindig nem jött meg. Nagyon remélem, hogy éjjel beköszönt. Lányok én most átveszek minden menszit, küldhetitek!

TizaKép
Jó, hogy visszajöttél, mert itt beindul a babaeső, nehogy kimaradj!

BabcsiKép
Hát akkor én is szúrok mint állat, ha ilyen szép eredményei lesznekKép Ezen nem fog múlni!

TündeKép
Holnapra nagy-nagy drukk neked! Csak vigyázz a kiskatonákra útközben, nem ám elhagyod őket!KépKépKép

KriszKép
Akkor ma is kapd el a párodat!
Most babaszezon vanKép

SaciKép
Remélem megvolt a nagy találka!
mary78

Stella Kép
Majd megkereslek, ha már többet tudok magamról!

Kép
Kép
szilva069

TündiKép
Még nem jelentkeztem be, mert annyi dolgom volt. Majd holnap felhívom a rendelőt. Örülök, hogy megjött a menzid, végre kezdhetitek, ahogy már vártad.

Kép
Kép
tiza

Tunde Kép az oriasi,,az a 2 tuszo,,- nekem csak az egyik volt 26 mm tegnap,, a masik lemaradt a novesben...Kép
sok sok sikert az inszemhez..!! es csak pozitivan !! Kép
en nekem is ez lett eloirva...Kép

wish Kép te mar irtal, csak en nem latom?

szilva Kép mikor tudod meg, hogy mennyi van ott? lehet, hogy te is isrtad mar? akkor bocs...
saci

Sac Kép
Jövőhét csütörtökön Kép
Wish 4 petikét kapott vissza Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Iza
Nekem úgy tűnik, hogy jók a leletek. Melyik cn.-on vették le. Gondolom a második felében a ciklusnak mert a progi ott magasabb ugyi. Az én papírkámon a határérték progira 0,01-50,56 nmol/l, a prolaktin 25,2-628,5 mU/l. Atöbbi is jónak tűnik és az LH - FSH arány is jónak tűnik. Wish azért biztosabbat tudna neked mondani, csak hát ugyi tudjuk, hogy éppen pihizik a babucikkal.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Saccoljak neked mondjuk jó magas HCG szintet a jövő hét péntekre?

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Ez szuper!!! Még küldök megtermékenyítő energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

TüncsiKép
Holnap a nagy nap!!!

Kép

KépKép
babcsi

SzlcsibeKép
Légyszííííííííí!!!! Az nagyon jó lenne!!!!!Kép De azért ne 350-et...hihihihi..az csak neked lehetKép

Kép

KépKép
babcsi

Na megyek a suliba, este már nem biztos, hogy tudok jönni!!!

Tüncsi!!
Mindent bele holnap!!!! KépKépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Kicsit visszaolvatam és gratulálok!!!
Transzfer után hányadik napon volt 350-es a hcg-d?
Bár ebből sajna még nem lehet a babók számára következtetni. Nekem a tr. utáni 12. napon volt 420, és ezt két kis Manó volt képes produkálni.

Gratula és várom a fejleményeket!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
A transzfer utáni 14. napon. Szerinted lehetnek ikrek? Mikor fogják őket látni, hogy hányan vannak? (A jövőhéten megyek UH-ra)

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép
Köszi az infót. Természetesen ez már a ciklus második felében volt, a 22. napon 7-8 nappal a tüszőrepi után. A 4. napon 0,9 volt a progi szintem. A te referencia értékedből úgy tűnik, hogy nem alacsony a 22. napi és találtam egy orvos válaszolt, ahol a 40,7-et normálnak találták, de akkor mi a fene mindig ez a barnázás?
És már három-négy napja iszonyúan görcsöl a hasam, majd szét akar repedni, a mensim meg még messze van. Soha nem szokott egy héttel előtte görcsölni, mindig csak 1 nappal előtte v. már aznap. Lehet, hogy valami fertőzésem van csak nincs más tűnet?

Kép
Kép
tiza

Stella Kép
hülyeséget írtam, a transzfer utáni 11. napon!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
szerintem tutira több baba.
Nekem nát a 4. hétem látszott ez a két kis pötty, de csak az 5. héten vált biztossá, hogy csak ők vannak és nincs több.
Szóval az 5. hét a tuti!
Drukkolok! És nyugi, 98%-hogy ikrek!
Stella

Kép
stella9

SzilvaKép
Gratulálok a sikeres lombikhoz!KépKép Nekem a transzfer utáni 11. napon volt 264 a HCG-m a két kis pörccel. Már az első UH-n látszott a két petezsák.
Szerintem tuti ikreid lesznek. Találkozunk majd az ikres fórumokon.KépKép Vigyázz magatokra!

Mindenkinek nagyon szorítok!
A ma egy éves Oli és Samu anyukája Cat

Cat
Kép
cateye

Stella Kép Cat Kép
Köszi a gratulákat, aranyosak vagytok!
Akkor talán a jövőhéten már többet fogok tudni.
Ha ikresedem, megyek hozzátok is! Puszi
Cat Kép A babucikat öleld meg helyettem is Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Stella kismamiKép úgy örülök, hogy visszajöttél!
Nagyon jó hallani felőled, szívből gratulálok a két babához! Olvastalak más topikokban, nagyon megérdemeltétek már ezt az áldást. Emlékszem, együtt csatlakoztunk ebbe a topikba KépKépKépKépKép
Kellemes pocaknövesztést neked!

Tiza Kép épp jókor jöttél vissza, mert téged is elkap a zebracsorda, az tutkó! Kép

Saci Kép küldök még egy kis drukkot nektek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Cat KépKépKépKépKépKép
de jó, hogy benéztél ide is!
Boldog Születésnapot a két gyönyörűségnek!

A csajok egyre nagyobb veszélyben vannak KépKépKépKépKépKép
Vendég

sziasztok!

Nem jött meg rendesen aztán nem is mentem rögtön orvoshoz. vasárnap elkezdtem barnázgatni... kedden mentem orvoshoz és írt nekem clotyt. azt fogom szedni ahogy az orvos mondta. Ez a 3. hónapom, hogy nincs pé -em! meg is nézett UH val.

Kép
lara26

Lara Kép nehogy kétségbe ess kérlek!
Normalizálódni fog minden. Jó szakorvoshoz jársz?
A hormonleleteid rendben vannak?
Csak bíztatásként szeretnék reményt adni, hogy igenis vannak csodák, Kisegérnek Kép pozitív tesztje lett, úgy hogy a 15. cn-on cisztája volt, és nem találtak érő tüszőt nála. PCO szindrómája van, már hónapok óta orvos kezelte.
Kérlek gyere gyakrabban!
Mesélj még, mi történt?
Vendég

Szilva!Kép

Gratulálok én is!!!!KépKépKépKép

Annyira örülök, amikor ebben a topikban sikerélmény van!!!!KépKépKép
Nagyon klassz, hogy így pörög megint ez a topik, és remélem nagyon gyorsan mindannyiótoknak baba(k) költözik a pocijába!KépKép

Zitus és Boti babaKép
28+6

Kép
Kép
zituska28

Szilcsibe
Na te kismami, élvezed, mi?Kép Követlek ám! Holnap viszem a gyerekek felét, a másik felük már tart kifelé a tüszőimbőlKép

Babcsibe
Aztán nehogy agyontanuld magadKép Csináltam egy LH tesztet az imént, és pozitív lett. Úgy látszik hatott a szuriKép

Mary
Nagyon fogok rájuk vigyázniKép Mint a szemem fényéreKép

Ági
Ez aztán a formás pocóKép Nekem is kell ilyenKép Nem biztos, hogy a görcsölgetés rosszat jelent. Én is egy héttel előre meg szoktam érezni a menzit.

Saci
Szerintem is szép nagyok, de a doki(a helyettes) szerint határesetek. Mindenesetre a szurit megkaptam, az előbb pozitív lett az LH tesztem, úgyhogy sínen vagyokKép Úgyhogy 1 nap különbséggel szülünk. Megbeszéltük?Kép

Lara
Ne aggódj. Az unokatesómat sem bíztatták sok jóval, ráadásul neki tök hosszú ciklusai voltak. Peteérése sem volt, aztán már terhes, úgy, hogy nem is számított rá. Szóval, fel a fejjel!!

Tiza
Végre újra vagy. Pont tegnap gondolkodtam, mi lehet veled.
gtünde

Jinyyyyyyyyyy, merre vagy, mi van???!!??
gtünde

Egy vicc:
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL

Szombat este
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót
a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam,
hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott
semmit. Csak nem alakult a beszélgetés, egész idö alatt csendben ült.
Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egyik csendesebb sarkába, de ez sem
segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta, semmi
különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt
válaszolta: nem, nem kell nyugtalankodnom.
Hazafelé útközbenn mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s
vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért
nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idö
alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV
elött, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze... Végülis felmentem
lefeküdni. Kis idö múlva követett. Nagy csodálkozásomra válaszolt a
szeretetemre, a símogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy
távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már
alszik. Álomba sírtam magam. Nem tudom mit csináljak. Most már egészen
biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL

Szombat
A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk.
gtünde

Saci Kép
Nekem az inszem utáni 10. napon volt vérvételem, amiből kiderült, hogy terhes vagyok.

Kép

Kép
pkagi

Lara
Nekem a kolléganóm vár most ikreket mivel a gyógyszer abbahagyása után hónapokig nem jött meg neki. Adtak neki clostyt...aztán azért nem jött meg neki mert már terhes is lett!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Tünde
Nem semmi! KépKépKépKép

Kép
vizkriszisback

NoémiKép,SzilvaKép
Köszönjük szépen a fiúk nevében.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Tunde Kép en benne vagyok az 1 nap kulonbsegben...Kép jo fej vagy !!
a viccen oriasi rohogtem,,olyan tipikus,,mar bocsanat....
nem tudom mit szol Karcsi Kép ehhez ....hohohoh

Agi Kép remelem nekem is kiderul vmi tesztbol,,bar nekem a vervetelt nem ajanlottak fel..

Cat Kép boldog szulinapot a fiuknak ! meg neked is, hogy 1 eve szultel !!

Babcsi , Noe Kép kosziiii ...

Mary Kép remelem megvolt a talalka

Szilva Kép mekkora izgulas megy itt. Biztos hogy ikrek,,de hany? te mire tippelsz ? es a parod?

Saci
saci

Saci
Neked kell menned vérvételre? Nekem ilyet se mondtakKép Anno még azt mondta a dokim, hogy ha 10 napja nem jön meg, akkor menjek vissza. De akkor lehet, hogy tesztelek itthon egyet. Szerinted?
gtünde

Kriszta
Amit délután írtál, azok alapján nagyon nagy az esély. Csak így tovább!Kép
gtünde

Kandika

Én bunkó meg el is felejtek neked üzenni. Szégyelljem magam! Szóval sziamia! Megkaptam a leveled, egész jópofa a "bemutató"Kép Veled mi van mostanság. Ritkán vagy. Nehogy agyondolgozd magad!
gtünde

Lányok, hol vagytok??
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: