A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Örülök hogy talaltam egy magyar oldalt is ami a lombikbebivel foglalkozik. En is egy programban vagyok mar 2.szor. Most eppen varunk. Hetfön lesz a terhessegi teszt. 12-en kaptam egy 8 megy egy 16 reszre osztodott embriot vissza. Itt nemetben 35 alatt csak 2 ültetnek vissza. Mit is mondjak. Felek egy ujabb negativtol nagyon de azert nem fogóm feladni. Nalung rossz a ferjem spermaminösege. Igy nem IVF hanem ICSI a kezelesünk. Szilva nagyon drukkolok hogy szep embriokat kapjal vissza. Az enyemek igen szepek voltak jo lenne ha legalabb egy megmaradna!
Örülnek ha valaszolnatok!

Sok puszi Münchenböl Eszter
eszter78

Sziasztok Csajok

Csak bekukk lefekvés előtt, egész nap rohangáltam.

Jiny
nagyon drukkolok holnapraKép!!!!!

Tünde
Nagyon klassz lesz a házatok ha elkészül, az, hogy van már telek az szupi.Kép
Holnap kezdem a clostyt, és jövő héten meglátjukKép
Holnap reggel megyek a házhoz intézkedniKép Majd du. próbálok jönni.

Mindenkinek jóéccakát

Kép

KépKép
babcsi

Eszter
Udv itt. En is "kulfoldi" vagyok. Nálunk fogalmam sincs mennyit raknak vissza. Remélem sikerul neked. Elláthatnál egy-két jo tanáccsal. En szombaton megyek petesejt leszívásra. Te meddig fekudtél a transzfer után? Mennyi sejtet nyertek? Mindig is kint laktál vagy miota vagy kint?
mili

Eszter

Hányadik napra kaptad vissza az embriokat? Milyen arányban termékenyultek meg?
mili

Szia Eszter!
Hétfő már nincs messze!!!!!!!!!!! Drukkolunk nagyon. Este kevesebben szoktunk írni, de üdv a többiek nevében is és itt azt szoktuk kívánni: "ne maradj sokáig!!!!!!!!!!!!!!"

Kép
Kép
Kép
amica

Tünde Kép
Ha Pesten járnátok az Üllői út körút kereszteződésétől nem messze van egy gyöngy bolt, ott elég jók vannak, nem csak sima gyöngyök, hanem mintásak is.

EszterKép
Üdv itt. Drukkolok nektek Kép Két bébike is elég ha megkapszkodnak Kép

wish

Sziasztok!

Megann vagyok, talán egy páran még emlékeztek rám(Wish biztosan), innen idultam tavaly ősszel!

Értesitelek titeket, hogy szept 14-én este 9 óra 50 perckor megszületett Léna lányom 3050 grammal és 53 cm-rel egészségben, boldogságban....

Kivánom hogy mindenkinek ilyen boldogságban legyen része, és mihamarabb babásodjatok, zebrásodjatok....

Próbáltam nyomon követni az eseményeket, legtöbbször tábliból....mindenkinek drukkolok...

Wish!
NEKED KÜLÖN DRUKKOLOK, NAGYON NAGYON NAGYONKépKépKép

Léna baba
Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Mehann Kép gyonyoruuuu! Kép

Szia Eszter Kép udv nalunk !
mili Kép te honnan jossz? ne mis tudtam...

sacko
saci

Megann! Tündéri a kislányod! Gratulálok!

Eszter üdv köztünk! Kép

KépKép
jiny

Megann Kép
Úgy örülök a kislányodnak Kép Gyönyörű és olyan a tekintete, mintha idősebb lenne. Biztos, hogy nagyon sok örömötök lesz egymásban. Kép

LénaKép
Legyél nagyon boldog, egész életedben! Kép

TündiKép
Nézd csak, mit találtam:
http://www.delga.hu/extra.htm
http://gyongy.lap.hu/

wish

Sackó Kép
Mit érzek? Optimista vagyok, sikerülnie kell.
Fizikailag pedig annyit, hogy szúr a jobb oldali p.fészkem.

Tünde Kép
Hát egy ilyen jellegű babakocsival szívesen kiegyeznék! Asszem te kérdezted, hogy mikor kapom vissza őket: Hát holnap már az enyémek lesznek teljesen! Ja, és 3-at kaphatok, és kértem is a 3-at.

Mili Kép
Küldöm a tüszőnövelő energiákat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Szombaton pedig szurkolok érted, hogy sikerüljön az összes tüszőcskét megnyerni! Gondolom kedden fogod visszakapni őket! Vasárnap azért fogok szurkolni, hogy mind megtermékenyüljön!
Ma vagyok utoljára, úgyhogy sajna nem fogom tudni - csak szerdán - ,hogy mi van veled, de ígérem küldöm az energiákat! Kép Kép

Eszter Kép
Üdv a topicban Kép Szeretettel látunk!
Köszi a drukkokat, mandínerből küldöm neked őket vissza! Képzeld a Bátyám is Münchenben él! Nagyon szeretem a várost (csak az esőt nem)!
Hétfőre egy kalappal kívánok neked! Jelentkezz légyszi!

Megann Kép
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz! Kép Kép
Én emlékszem rád, éppen akkor jöttem a topicba, amikor kiderült, hogy babás vagy!
Még1szer óriási gratula, nagyon boldog lehetsz!

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Úgy tervezem, hogy 4 napig otthon maradok a transzfer után. Mit javasolsz? Feküdjem végig?
Utána sajna dolgoznom kell, de irodai munkát végzek, úgyhogy nem fogom megeröltetni magam!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Transzfer napján inkább feküdj, de utánna nem kell szigorúan feküdni, csak pihizni, ahogy jólesik.
Nem tudom, hogy mivel jársz dolgozni, de a busz és a villamos elég gáz, az én dokim az autózásra is azt mondta, hogy jobb hanyagolni.
Ne hajolgass, ne emelj nehezet ne cipekedj.
Nem tudsz otthon maradni még 1-2 napot? Transzfer után 4-5 nap a beágyazódás, azt azért jobb lenne ha otthon töltnéd.
Megjegyzem én két hétig nem tudtam fél-egy óránál tovább ülni, mert akkor nagyon fájt a petefészkem.(kis hipersrimu Kép)

wish

Sziasztok Lányok,

Tegnap probáltam jeletkezni de az a fránya net nem engedte.
Kedden meg volt az inszem, de sajnos már most tudom hogy nem sikerült. Kedden éjjel elkezdtem barnázni ami tegnap délelőttig tartott, ) 1 napig). Korán reggel hivtam K ügynököt és annyit mondott hogy reménykedjünk és kinyomott. Tehetetlenségembe sírtam, miért nem lehet valamit mondani( pl: fertőzés, gyulladás, hormon probléma, vagy csak megsérűlt a hüvelyfala a kacsátol) bármit mondott volna még az is jobb lett volna. Na mindegy én ennél többet már nem tudok tenni.Azért köszönöm hogy gondoltatok rám.
Szilvi nem láttalak? Örülök hogy minden sikerültKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Eszter! Jó, hogy ide találtál hozzánk. Én is csak 2 hete irogatok ide, de nagyon jó, biztos neked is segíteni fog!Kép
Csajok képzeljétek, 2 kolléganőm is terhes, és mindkettő nevetve meséli, hogy rögtön az első hónapban összejött nekik... Hát ilyenkor tényleg teljesen kriplinek érzem magam és az önbecsülésem a béke segge alatt...Kép(

Kép
Kép
emma1976

Barbi Kép pedig tenyleg meg remenykedhetsz !!

Szilva Kép 3 db ! nagyon joooo - es ahhoz mit szolsz, hogy fiu vagy lany? ok latjak , nem ? csak nem mondjak meg...A kromoszomakat mikroszkoppal ki lehet venni , nem? vagy hulye vagyok?
akkor hogy van az, hogy vki betegseg miatt csak fiut vagy lanyt "ker" ?

wish Kép ilyenkor mas a beagyazodas mint normal esetben? mert akkor sem fekszik az ember...vagy a lombiknal a sok hormon legyengit? te mit fogsz tenni?
saci

Barbi Drága
Ne keseredj el! Én is szoktam inszem után egy picit barnázgatni. Talán nem olyan nagy baj!
Nem láttalak én sem. Kedden annyira kevesen voltak, hogy egyből mentünk a kórterembe, és olyan gyors volt minden, mint még soha!
Drukkolok neked!

Wish Kép
Köszi a jótanácsot, azt hiszem megfogadom, csak meg lesznek nélkülem még 2 napig!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

SzilvaKép
Drukkoltam Neked ezerrel, örülök hogy ilyen jól sikerült, ez a 100%-os megtermékenyülési arány szuper!!! Már csak a megtapadási aránynak kell ilyen jónak lennieKépKépKép

MegannKép
Csodaszép a lánykád, én is ilyet akarokKépKépKép

BarbiKép
Még ne kenődj el, szerintem. Ettől még sikerülhetett!!!Kép

Én tegnap voltam a BMC-ben. Hétfőn páromnak lesz még egy spermavizsgálat, és annak az eredményétől függ, hogy inszem vagy lombik. De azt mondta a doki, ha inszem, akkor a 6-ot semmiképpen sem csináljuk végig, max. 3-at. Olyan rossz így nekiindulni, hogy látom a dokin, hogy szerinte sem fog sikerülni az inszem. Mert én sem hiszek benne.Kép
Ha meg lombik lesz, akkor long protokoll. Ezt nem értem, hogy miért? Sz. azt mondta, hogy azért, mert még fiatal vagyok és mert hogy jó minden más eredményem, és hogy ebben nagyobb a mozgásterük. Én meg azt gondolom, hogy így több hormont kapok, nem?
WishKép vagy Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi a különbség a short meg a long között? A doki olyan rohanós meg szűkszavú volt, most nem volt szimpiKép
mary78

Saci Kép
A beágyazódás nem más, nem is kell feküdni, csak lightosan kell élni Kép
A dokim szerint mindent lehet csinálni, amit elötte kivéve amiket Szilvának is írtam.
Régen azt mondták, hogy feküdni kell, de ettől egyáltalán nem sikerül jobban vagy kevésbé jobban, szóval kb mindegy.

Nekem azért esett jobban többet feküdni a másodiknál, mert a hiperstimu miatt nagyon megnőttek a petefészkeim és ülve valahogy nem fértek el és olyankor nagyon szúrtak. Fekve is fájt, de sokkal kevésbé. Szóval feküdtem és olvastam Kép
Ja, és az is van, hogy a gyógyiktól én elég álmos voltam és sokat aludtam napközben is. Azt is fekve persze. Az elsőnél kb a nap 30-40%-át töltöttem fekve, a másodiknál 60-70-et.

wish

Sackó Kép
Ez tök jó kérdés! Ha lesz alkalmam megkérdezem tőlük! Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia Emma1976
Meg tudlak érteni én is kiakadok az ilyesmin.
Egyébként szerintem 90% ban nem mondanak igazat, az tuti.
Nem vagyunk kriplik, bár néha nekem is bekattan az agyam.
Alapvetően hiszek abban, h mindennek oka van amiért történik.......
Néha azért kételkedem...........
Szedsz Elevitet?
Puszka
No para
hukmuk

Szilvi tényleg nagyon kevessen voltak csak két inszemes volt az nap az egyik Én voltam. Drukkolok neked ezerrel, hogy sikerüljön.

Arnyosak vagytok nagyon hogy biztattok, lehet hogy csak én fújjom fel a dolgot és ne kéne elkenődni,de nagyon nehéz.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Drága Jeny,Babcsi,Wish,Tündi 30!
Nagyon köszi a bíztató szavakat ma még semmi, reggel megint hányingerem volt, de picit furi a hasam!
Ma van a 30.nap Szept 30 előtt nem csinálok testet akkor lesz a szülinapom, és az égiek hátha gondolnak majd rám. Hőmet nem mértem nem is tudom terhesség alatt milyen ?!Csak azért csinálzunk testet, mert nagyon csehül voltam.Nagyon bízom én is, de kicsi a remény.
Szorítsatok,h ne jöjjön mikulás, ha meg nincs baba, akkor ne kínozzon soká.
köszi
hukmuk

Megann
Gratula a gyonyoru babocához.
Sok boldogságot és foleg egészséget kívánok.

Szilva
Végre itt vagy. Mégegyszer gratula. Hogy voltál tegnap a pcio után? Ha minden jol megy akkor hétfon max kedden fogom visszakapni.Mit mondnak a dokid hogy kell viselkedni a transzfer után?

Saci
Tényleg van olyan lehetoség hogy kiderítik az embrio nemét. De ezt csak komoly okokbol szokták pl. oroklodési bajok stb.

Mary
En úgy tudom hogy a sort protokol alatt rovidebb a stimu. Tehát menzi után kezdik és abban a ciklusban van a punkcio és a transzfer is. A long az pedig valahogy hamarabb kezdodik, de ezt én sem ismerem.

Barbi
Ne szomorkodj, semmi sincs veszve, bizakodj. Tényleg a kacsátol is megsérulhet valami vagy ilyesmi. Nem kell hogy rosszat jelentsen. De igazat mondva a doki elég hulyén viselkedett.
mili

Mili Kép
Még nem kérdeztem a dokit a transzfer utáni dolgokról, de Wish mindent elmondott. Gondolom a doki sem fog mást mondani. Pihizek 5 napig, utána light-os meló, és semmi stressz!

Mary Kép
Köszi a drukkot. Nekem long protokol volt. Azt nem tudom, hogy több hormont kaptam e, mint a short-nál, de nekem Sz. ügynök úgy magyarázta a különdbséget, hogy a long-nál általában több p.sejt képződik, míg a shortnálde a short-os p.sejtek kicsit strapabíróbbak.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép olyan rossz, hogy tegnap nem tudtam jönni, nagyon örülök, hogy mind a 8 megtermékenyült. Talán még fagyibabátok is lesz, bár biztosan nem lesz rá szükség!

Küldök még sejtosztódó energiákat a babáknak Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép szerintem sincs veszve semmi. A legkilátástalanabb hónapok sokszor csodával végződnek. Neked is küldök babatapasztókat KépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mary Kép a www.lombikbaba.com oldalon el tudod olvasni a short és long protokoll közötti különbséget.
Azért legalább te higgy az inszemekben, mert ha te se hiszel, akkor aztán pocsékolás az egész. Nekünk is ezt mondták a BMC-ben az első konzultáció után, de mivel a 2. sikerült, ezért most K. azt mondta, hogy csináljuk még végig a maradék két lehetőséget. KépKépKép

Mili Kép neked is nagyon drukkolok!
Küldök tüszőnövelő és érlelő energiát neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emma Kép a testvéreméknek 23 évesen az első próbálkozós hónapban (ami hébe hóba volt) elsőre sikerült, most egy gyönyörű kisfiuk van, már 12 napos Kép

Megann Kép gyönyörű Léna-baba, gratulálok hozzá!
A terhesség alatti idegeskedések után tényleg kijárt neked a szép szülés. Ha van pár perced a baba mellett, szívesen látnánk még... KépKépKépKépKép

Eszter Kép reméljük tényleg nem maradsz soká. Mondjuk úgy még néhány napot, amig a teszted pozitívat mutat. Aztán meg a zebrások táborában segíthetnél még az itt maradottaknak KépKépKépKépKép
küldök babatapasztókat neked!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok Kép mégis elhúzok betegállományba. Végül is ki a fontos, én, vagy a munkahelyem?
A részletekről később, még most fogok beszélni a főnökömmel. Drukkoljatok plíz!!!
Vendég

SzilvaKép

Köszi. És ezek az injekciózások hogyan mennek? Naponta egy, vagy több szuri? És én be fogom tudni adni magamnak? És hova kell adni?
mary78

Jiny Kép ha van ott valaki, azt már látni fogják
Nagyon drukkolok!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emma Kép csak azt akartam mondani, hogy nagyon rossz érzés, de próbálj meg nem erre gondolni. Végül is nem verseny a babakérdés, nem az számít, hogy kinek milyen gyorsan jött össze, hanem, hogy egészséges és nyugalomba és szeretetbe szülessen majd.

Babcsi Kép Tünde Kép merre vagytok?
Vendég

Mili Kép
Nem válaszoltam az egyik kérdésedre!
Jól éreztem magam punkció után. Kicsit szúrkált a jobb oldalam, azóta is, de nem vészes

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép először én is leizzadtam 5x, de a második, harmadik után már nem is a szurira gondolsz, hanem az eredményre. Van, amit te is be tudsz adni (általában ez jellemző), van amit másnak kell beadnia, ilyenkor a bátor férjek szokták csinálni, vagy ügyeleten a nővérek, illetve a BMC-ben is megcsinálják. Mi volt egy időszak, amikor még nem házi használatú injekciók voltak, hogy a napi szurit mindig az ügyeleten adattuk be. Nagyon rendik voltak ott is. Remélem megnyugtattalak.
Vendég

NoémiKép
Teljesen igazad van, csak nap mint nap szembe ülni egy pocakossal az teljesen más... Ilyenkor hogy lehet a "ne mindig arra koncentrálj" felszólításnak eleget tenni???
JinyKép
Nagyon várom a híreket rólad!!!!

Kép
Kép
emma1976

Mary Kép a tüszőnövelésére kapott injekciókat a bőr alá vagy a zsírszövetbe kell adni, ha bőr alá, akkor a hasfalba, ha zsírszövet, akkor hasfal vagy popó is jó. A tüszőrepesztőt lehet hasfalba bőr alá, meg izomba is (farizom) adni, attól függ, milyet ad az orvos.
Vendég

NoémiKép
Köszi, el is olvasom mindjárt. Megnyugtattál, végül is ha 10% esély van rá, hogy sikerül az inszem, az is esély! Így fogom fel! Meg kell próbálni ezt is, hátha...
mary78

Mary Kép
Ne izgulj!
Az első 2 hétben napi 1 szuri volt, aztán következik a stimu időszak kb. 10-13 nap. Abban az időszakban nekem napi 3 szuri volt az adagom. Mindhármat én adtam be magamnak, ez így a legegyszerűbb (szerintem). De ha te nem tudod rászánni magad, akkor beadhatja a párod is. Szerintem egészségügyi intézménybe eljárni nagyon macerás és időigényes. Érdemes megtanulni a szurizás módját. Nekem megmutatták a BMC-ben az ápolónők. Nagyon rendesek, nem lesz ezzel gond!

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Már vártalak! Köszi a gratulát, de a java még hátra van! Én is nagyon remélem, hogy maradnak még fagyibabák!
Szurkolok, hogy normálisan fogadja a hírt a főnököd! Várlak vissza!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép NoiKép

Megnyugtattatok szuri ügyben. Meg kell tanulnom beadni magamnak, mert a páromra nem számíthatok, irtózik tőle. Muszáj, mert nem tudok ezek miatt is hiányozni a munkahelyemről, meg kell oldanom vhogy. De most jut eszembe, hogy az egyik kolléganőm szokta a főnökömnek is beadni a szurikat, ha nem megy magamnak, itt mhelyen belül meg is tudom oldani. KépKép De jó, tökre megnyugodtam.KépKépKép Köszönöm mégegyszer!!!

Még biztos lesz majd egy csomó kérdésem, de most muszáj dolgoznomKép
mary78

Szilva
Nagyon örvendetes hírekKép Akkor megint megy a drukk ezerrel!

Noi
Vagyok én, csak inkább este. Itt elég szar a net, ezért szoktam ritkán írni innen. Hogy ment a megbeszélés?

Wish
Köszi a linkeket, tök jók!Kép

Jiny
Mi volt a dokinál?

Megann
Gratula! Mintát levettem.Kép

Barbi
Én is véreztem az inszem után, igaz, hogy nekem szólt a doki, hogy fogok is, mert ki kellett fordítania a méhszájamat. Nem lehet, hogy nálad is ez lehetett?
Szerintem sincs még semmi veszve.
gtünde

Emma Kép nem lehet nem gondolni rá. Igazad van. nem is tudom, talán annyit lehet csinálni, hogy elvonatkoztatsz tőle. Nekem a mai napig komoly nehézséget tud okozni, de már nem fáj annyira, mint régen. Olyan ez, mint az edzés. Minél többet gyakorlod, annál könnyebb.
A gondolatainkon pedig sajnos csak mi tudunk változtatni. Próbálj meg örülni neki, attól te is megkönnyebbülsz. Mégha a szíved össze is szorul egy kicsit néha.
Vendég

Máris jövök a hírekkel Kép
Vendég

Kép
Kép

Lányok? Mi legyen Andi81-el. Elvileg túl van a terminuson és másik topikban sem láttam, hogy jelentkezett volna.

wish

Szilva Kép - en annyira izgulok, hogy minden jol menjen. 3 baba ! de jo lesz !

Mary Kép a long protolkoll nem arrol szol, hogy teged jobban kell stimulalni es az hosszabb ido? az nem a hotmoneredmenyeidtol fugg? vkinel meg pont arra kell vigyazni, hogy mindel kevesebb "adagot" kapjon. Vegul is mindegy, csak az eredemeny a fontos Kép

mili Kép szilva Kép szoval akkor mar latjak a baba nemet? remelnykedjunk , hogy nem 3 egynemut "valasztanak".
Mili, - te melyik orszagban elsz?

noi Kép akkor betegallomany? mikor beszelsz a fonokkel? legy nyugodt, mert az meggyozobb ! menni fog, ugyesen !...
saci

Sziasztok!
Csajok, ma nagyon magam alatt vagyok. A férjem tegnap este egyértelmű nemleges választ adott a harmadik kölyökre. Bár lehet, hogy rossz helyen, rosszkor hoztam szóba.
Szóval január óta csak várok és nő bennem a vágyakozás, és tudom, hogy nagy a felelősség, kicsi a lakás, kell a pénz, de annyira erős bennem az ösztönös vágyakozás még így kettő mellett is, hogy ugyanazt érzem amit Wish fogalmazott meg, hogy "lelki várandósság" és nem érzem indoknak és válasznak a két mellettem levő gyereknek örülni stb, közhelyesnek tűnő, mégis valahol igaz kijelentéseket.
Bár ma elvinné egy barátnőm a járókánkat és az én egyébként nagyon jó uram azt mondta erre vigye, de majd még megbeszéljük, hogy kölcsön vagy örökbe.
Talán én is türelmetlen vagyok, de úgy érzem fogy az idő, szép szakmám van, valamikor azt is szeretném rendesen csinálni, de hova teperjek ha meg szülni akarok?
Lányok kicsit kiöntöttem a szívem, de nektek szívből kívánom már hamar azt a zebrát mert tudom mennyire várjátok, mennyit teszetek érte és azt is, hogy milyen jó ha az embernek gyerekei vannak!Kép

Nem várok vígasztalást csak annyira ki kellett mondanom, remélem senkit nem bántottam meg!Kép
Ha a családban mondom valakinek tuti félreértenek.

Kép
Kép
Kép
amica

Saci
Szlovakia. De nálatok sokkal jobb a helyzet ilyen téren. Nálunk katasztrofa. Ha tb keresztul menne 11 honap a várakozási ido. Mi is várunk a sorban júliusban kellene ránk kerulni a sornak és ez most soronkívuli sajátkoltségi....
mili

Sziasztok lányok!
Van köztetek olyan, aki járt (jár) a Nyírő Gyula Kh. Meddőségi Centrumába? Örülnék, ha írna akinek van velük kapcsolatban bármi tapasztalata (akár anyagi vonzatokról, akár emberségességről, orvosok, nővérek részéről). Érdekelne, hogy mire számíthatok. Előre is köszi!
Ágimama

Amica Kép nagyon sajnalom ! teljesen megertelek ! ha ilyen eros az anyai oszton benned, annak biztos megvan az oka. A ferjed csak" az anyagiak miatt nem szeretne 3. gyereket? es te igy mit fogsz tenni? mert azert o is kell a geyrekhez...Drukkolok, hogy okosan es ne indulatbol dontsetek !

Mili Kép latod minden viszonyitas kerdese. Es te tudsz Mo.ra jarni dokihoz?

agimama Kép szia itt. engem ott mutottek laparral 2 eve a Vereczkey Attila. Allitolag nagy szaktekintely, de engem 75 ezer ft ra vagtak le, majd 3 napig ram sem nezett a mutet utan. Aztan 2 hetre ra olyan rosszul lettem, hogy a mento vitt be, es az ottani vizsgalatert 15 e.kert. Tobbet nem mentem vissza.
(a mellettem fekvo lany a korteremben: lapar szinten. Aztan "elfelejtettek" megmondani neki, hogy csak "beleneztek" es semmit sem tettek. ill, hogy nem atjarhato, es az is mas dokitol derult ki. Most a BMC ben lombikkal terhes. nov. ben szul)

Nem tudom, hogy a szamok mit mondanak, de nekem a Vereczkey nem szimpatikus. pl az elso beszelgetesen megkerdezik hogy mi a foglalkozasod.(????) minek? meg jo, hogy azt nem kerdezik meg, hogy mennyit keresel. Lehet, hogy krumpliszsakba erdmes menni , es megmondani, hogy munkanelkuli vagy. akkor talan mas a helyzet.
Viszont van ott egy idosebb, szakallas doki, ot dicserik.
hosszu voltam - es ez csak az en tapasztalatom.
sok sikert !

saci
saci

Sziasztok Csajok

Megint a házat intéztem egész nap meg bevásárlotam mert hétvégén vendégeink vannak két pici (egy éves babával) ikrek. Szóval most lesz egy babás hétvégém, már nagyon várom!

BarbiKép
Nem szabad keseregni, ahogy a csajok mondták lehet ott babuci!Kép

Tünde
Szióka! Mi a helyzet. Szépek ezek a gyöngyökKép

SzilvaKép
Nagyon sokat gondolok rád és annyira drukkolok!!! Hármas ikrek!!! igeeeeen!!! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden olyan szuperül menjen ahogy eddig!!! Küldök sok.sok babatapasztót!!! Közel a cél, mindent bele!!!!!

Amica
Ne keseredj el, mert lehet, hogy a férjed meggondolja magát és a teherbe esel ugyanúgy fog örülni mint amennyire te vágysz rá!!! És a kiságyat csak kölcsönbe adjátok!

Hukmuk, Saci, Noé ,Mary Wish, Mili és mindenki
Szióka!!Kép

MegannKép
Gratula a gyönyörű babucihoz, te már ismered azt a melengető érzést!Kép

Nekem ma mgint megvan. Tegnapra már elmúlt, erre ma megint fáj a pocim és pirizek. Hogyaza...a duphastont is bevettem tegnap mivel a doki mondta, hogy folytassam ha elmúlt a menzim. Ma nem vettem be. Ez hogy van? Most két naponta lesz menzim? Ma kezdem a clostyt is. Most már beállhatna a fránya menzim!

Kép

KépKép
babcsi

Amica
Megértelek. Igaz én még egynél sem tartok de én is hármat szeretnék. Szorítok hogy teljesuljon a vágyad.
Saci
Nem Mo-ra járok hanem hozzánk. Elméletileg lehetséges volna de nagyon koltséges és idoigényes ha Mo-ra járnák, de végso esetben megoldhato. De remélem nem lesz rá szugség és sikerulni fog most. Tehát sok drukkot kérek a hétvégéreKép
mili

Saci: köszi a választ. Én nem V-hez járok, hanem F-hez. (nem tudom, ismered-e?) A V-ről én is hallottam jót rosszat egyaránt. A F-nél mondjuk 1x voltam eddig, még nagyon az elején vagyok. De azért köszi az infót!
Ágimama

Hukmuk
Nemsokára szülinapod lesz és drukkolok a szép ajándékhoz!Kép

Eszter
Üsv. köztünk és ne maradj soká!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tünde csibeKép vagy a Tüncsibe jobban tetszik?Kép
Szilcsibe lesz az első ÖTYEbabás!Kép Múltkor már elhatároztuk magunkat, hogy követjük, szóval gyerünk ÖTYEtárs, bele kell húznunk!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: