A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva látom hogy már írtál... A nyolc az nagyon szép eredmény!! Írj ha tudod hányan termékenyültek meg! Nagyon szorítok!!!

KépKép
jiny

Szilcsibe!!!

Ez szuper eredmény!!!!! Jajj de jó!Kép Nagyon drukkolok értük!!!! és érted!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe Kép KépKép
Nagyon drukkolok, hogy legalább 3-at visszakaphass belőlük.
Mennek az osztódássegítő energiák a sejtecskéknek! Írj, hogy mit mondtak!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iza Kép de jó, gratula a párod eredményeihez. Ez nagyon jó!

Jiny Kép veletek mizújs? Nagyon izgulok ám értetek is!
Vendég

Láttátok, hogy milyen szép babócskákat küldtem nektek lányok?

KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!
El vagyok kenődve, a sírás kerülgetett tegnap.
Olyan rosszul voltam reggel hányinger, de vmi iszonyú erős, szédülés/28nap/ azt hittem baba. Ja és reggel arra ébredtem, hasamon a kezem + a nyeremény Anita gondoltem talán egy jel h nekem ilyenre szükségem van +egy régen látott barátnőm rámnézett és azt mondta te terhes vagy!Bíztam ezekben.
Megcsináltunk egy testet dobogó szívvel, tele reményekkel, de nagatív Igaz ez egy olcsóbb teszt és a reggeli első vizeletből kellett volna és ez kb 3. volt. Tiszta viz, látszatra.Hát amíg meg nem jön semmi nem bíztos, de esény az majdnem 0.
Puszka
hukmuk

Sziasztok!
Tök jó hírem van!
8 petesejtből 8 termékenyült meg! Kép Hurrá!
Pénteken megyek beültetésre!

Kép
Kép
szilva069

Szilva nagy nagy gratula!! Addig is pihizz sokat és semmi idegeskedés!!!

Noémi velem semmi különös kezdenénk a második lombikot ha megjönne. 35.cn ma. Lehet hogy várok még hétfőig a teszteléssel.

Hukmuk nem szabad elkeseredni. Én ezért nem csinálok tesztet! Ha meg akar jönni és nincs babó akkor úgyis megjön. Teszt nélkül is.

KépKép
jiny

Jiny Kép
Köszi a jótanácsot! Nem sokára küldöm vissza hatványozottan a drukkjaidat! Kép

Babcsi Kép
Elújságoltam férjemnek a jóhírt! Megdícsértem milyen ügyes volt! Azt válaszolta: "Hála Pandorának" (Ugyanis Pandorás újságot lapozgatott előtte!)
- Még a végén én is megkedvelem Pandorát Kép

Kép
Kép
szilva069

Jiny Kép
Köszi a jótanácsot! Nem sokára küldöm vissza hatványozottan a drukkjaidat! Kép

Babcsi Kép
Elújságoltam férjemnek a jóhírt! Megdícsértem milyen ügyes volt! Azt válaszolta: "Hála Pandorának" (Ugyanis Pandorás újságot lapozgatott előtte!)
- Még a végén én is megkedvelem Pandorát Kép

Kép
Kép
szilva069

Látom 2x ment el!
Nem én vagyok a béna, bocs!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Juhéééé!!!Kép Ez igen!!! Szuper boldogság! Nagyon örülök nektek! éljen , éljen, éljen!!! Hála Pandorának!Kép

Hukmuk
Azért mert ez negatív lett még nem biztos, hogy nincs ott babuci! A jelek eléggé egyértelműek, csak türelem!!! Küldök babatapasztókat és 3 teszt eredménycsináló energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

A hődet mérted? mennyi?

Jiny, NoéKép
Szióka

Kép

KépKép
babcsi

Szilva Kép
Ez nagyon jó hír! Gratulálok! Ez most már tuti siker! Hányat kérsz vissza? Kép

Tiza Kép
Legalább túl vagytok a "nehezén". Most már legalább a párod nem stresszeli magát.

Nekem tegnap végre sikerült egy pozítiv LH-tesztet produkálnom. 11. nap. Már ennek is tudok örülni. Remélem most sikerült a megfelelő időt elkapni. Ma reggel 36,8-at mértem. Most már csak a várakozás...

Kép
mofly

Hukmuk
nem 3 hanem +teszteredmény csináló

Kép

KépKép
babcsi

Márti Kép
Jónak tűnnek az értékeid.

Szilva Kép
Nagyon jók az eredmények!!! Annyira örülök Kép Lehet, hogy még fagyibabátok is lesz Kép

HukmukKép
Nyugi, ha van baba azt sem biztos, hogy kimutatja a teszt, mert változó, hogy kinek mennyi HCG választódik ki a vizeletében. Ezért is kell reggel csinálni, mert akkor töményebb.
Várjál pár napot és ha még mindig nem jön meg, akkor csinálj egy új tesztet.
De ne keseredj el, ha ebben a hónapbannem sikerült, az csak egy új esélyt jelent a következő hónapra. Én nem is tudok itt olyan lányról akinek elöbb-utóbb ne sikerült volna.

Wish

wish

Krisz Kép hova jarsz?
masnak csina;tak mar ilyen sziv ,meg stb vizsgalatokat, mint a Krisznek? marmint meddosegi kezelesen belul..

Iza Kép az andrologia akkor jo ! szuper ! meg te is ! el ne felejtsetek pct - t csinalni. nalunk is "csak" az a gond, de aztan jol betesz.

szilva Kép ez nagyszeru ! es hanyat kersz vissza? gondolom nem 8 at ! ilyenkor ok elvileg nem latjak, hogy melyik a fiu es a lany? az mar mas kerdes, hogy "hivatalosan " nem lehet valasztani. mondjuk 1 -2 nel mindegy, de azert 3 bol egynemut? !! haaat ...!

Babcsi Kép koszi az izguliast, de az meg odebb van nekunk a Wish el.,majd okt 18-20 kozott leszunk majd kb idegbetegek Kép

Wish Kép te ,,ez mar olyan, mintha kozos geyrekunk lenne,,hahahah Kép jo mi?

noe Kép hogy s mint? nem vaalszoltal: meg 1 honapot maradsz a munkazoban vegul ? es utana tappenz? vagy nem? hulye vagyok, de nem ertem

saci
saci

Szilva
Nagyon drukkolok nektek! Sok sikert a transzferhez! Kép

Hukmuk
Szerintem sincs még semmi veszve, bízzál magadban és a babádban!
Amúgy mit kaptál nyereményként? Ha szabad kérdezni Kép

Lányok
Segítsetek nekem az andrológiai vizsgálattal kapcs! Az az igazság, hoyg mi ebben a hónapban még nem voltunk együtt a párommal (igaz ebbe volt egy menzi, a többi meg a körülmények), és nem tudom hoyg ez befolyásolhatja-e az eredményt (3 hét remeteélet). Most meg mikor már nagyon együtt akarnánk lenni, nem lehet a vizsgálat miatt, mert nem akarjuk tovább húzni. Köszike!

Tündi
Vendég

Szia Babcsi Kép

Ja, kedves hőmérőfüggő társak lenne egy kérdésem: az mit jelent hogy 36.8-9 körül van a hőm. Elvileg a mensi előtt leesik??

KépKép
jiny

Sziasztok!
Nagyon vacakol a net, de azért gyors gratula Szilvának, ez nem ötye tempóKépKépKép
Saci, BAbcsi, köszi, élek jövő szerdáig még mennem se kell fogihozKép
Este jövök!

Kép
Kép
Kép
amica

Jiny
Ha menzi előtt vagy akkor jelentheti azt, igen. Bár attól függ mennyiről esett le. Ha 0,3-0,4 fokot, akkor mindenképpen rossz hírt hozhat ez a hő.

Tündi
Vendég

Tundi Kép elotte jo par napig "tarolni" a spermat, ugy frissebb es jobb az eredmeny ! trukkok feljebb (c vitamin,Cink)

es a te hormoneredemenyeid megvannak? remelem minden ok !!
a horol mar irt a Jiny..

Amica Kép orulok, hogy jobban vagy !

saci
saci

Szilva

Ez aztán szuper!Kép Úgy örülök Neked, komolyan. Jönnek az ikrekKép Mikor mész vissza, hogy megkapd őket?Kép

Tündi

Hol van itt 4D UH? Mert én csak 3D-ről tudok az Édesanyák útján.
Szorítok nektek is, hogy minden ok legyen holnap.

Babcsi

A házunk majd akkor épül fel, ha lesz annyi pénzünk, hogy nekiállhassunk. A telek már megvan kb. 2 éve. Nem Pécsett, hanem egy 30 km-re levő faluban. Tök nyugis hely, nincs átmenő forgalom, és a telek is a falu végén van. Ja, és kb. 300 lakosa van.
Majd ha kész a ház és mindenki lebabázott, rendezünk egy jó kis bulitKép
Veled mi újság? Elkezdted a clostit? Vagy holnap kezded? Nálam Piroska még nem ütötte fel a fejét, de nagyon gyanúsan viselkedik a pocóm. De még reménykedem. Holnap leszek a 25. napon. Ki tudja?Kép

Kandi

Tök jó ez a másik oldal is. Tegnap nem voltam, mert már nem volt erőm benézni. Tudod, kedden és csütörtökön még meló után németre járok, úgyhogy mire hazaérek, nem mindig van késztetésem netezniKép Örülök, hogy megérkeztek a magok. Azért nem írtam, mert:
1. nem tudtam mit
2. úgysem tudtad volna elolvasniKép
3. e-mail-ben úgyis írtam.
Te legalább örülsz PiroskánakKép

Saci, Wish

Már drukkolok nektek is nagyon. Jó lenne jövőre egy kis babazápor, nem?Kép

Amica

Szia! Jövő héten úgy néz ki, hogy én is megkezdem a fogorvosi látogatástKép Az egyik fogamból letört, azzal kellene vmit csinálni. Lehet, hogy csak tömés lesz, de lehet, hogy korona. Király!Kép
gtünde

Hukmuk

Még ne add fel. Hányadik napon vagy? Esteleg menj el a dokihoz, hogy csináljanak UH-t + vérvételt.
Én meg júliusban jártam úgy, hogy nyaralás után (akkor volt valószínűleg pé-m + akció is volt) családi buliban voltunk. Unokatesóm kisfia - uokatesóm szerint - végig a hasamat bámulta, ami állítólag azt jelenti, hogy terhes vagyok. Merthogy szerinte a gyerekek megérzik. Erről annyit, hogy azóta sem lettem terhes. Ellenben a másik unokatesóm, aki szintén ott volt, már akkor terhes volt, amiről nem tudott. Lehet, hogy kancsal volt a baba?Kép
Ennyit a megérzésekről.
gtünde

Szia Tündi-Bündi
Na már keresgettelek....végre jöttél!Nem írtál emilkét....az más volt!-az csaka csináld magad-oldalak Képmost mi van....mit kéne látnom?Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Hukmuk!
....reggeli első pisi kell minden teszthez....hiába írják,hogy nem...azt csak azért,hogy még többet vegyél...vagyis legalább 5 órás pisi!
Sok siekrt a + teszthez!
kandi72
Budapest III. kerület

siekrt----érted ugyi?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Ja, nem is e-mailt írtam, hanem itt írtam, hogy hogyan kell a magokkal bánni, bocsiKép
Feszülget a hasam. Ez nem jóKép
gtünde

Tunde Kép ezt meg nem is hallottam, hogy a "gyerekek megerzik..", de el tudom kepzelni siman. A kov. Te leszel,,ha kancsal is az a gyerek Kép
Lehet, hogy most? mi az hogy furcsa a hasad?

koszi a drukkot, majd kb okt 5 en kell a + energia ! persze addig is turbozom magam ..
saci

Saci

Akkor gyűjtögetem addigra a pozitív energiákat, hadd kamatozzanak, és majd egyben küldöm el őketKép
Hasam: Hát úgy feszülget, meg mintha meg akarna jönni, de mégsem. Nem tudom.
gtünde

Tunde Kép az jo jel lehet,,amit irsz !
a kamatos gyujtest meg koszi Kép - jol hangzik..

tobbiek merre vagytok? mar jo a babanet !
megjavult !

Szilva Kép mit erzel?

saci
saci

Saci

Hát nem is tudom. De amíg Piroska nem jön, addig még él a reményKép Holnap leszek 25. napon, úgyhogy elvileg holnap kellene megjönnie. Olyan tanácstalan vagyokKép Meg türelmetlenKép Lenne már egy héttel később, már biztosat tudnék.

Azért a Wishnek is letétbe helyezek egy adaggal a pozitív energiákbólKép
gtünde

Szilva

Küldöm neked:
KépKép
gtünde

Wish

Hogy néha ki is tudj kapcsolódni, itt egy oldal, ahol jó gyöngyfűzős leírásokat találhatsz:
http://beadwork.about.com/library/weekly/aapatternsA-Z.htm
gtünde

Hi!
GTündi
Neked is ilyen rövidek a ciklusaid? Nekem lement a hő reggelre de még nem jött meg. Ha holnap reggelre megjön akkor 25 napos a ciklus.
Most csak ennyit. Mennem kell.
Puszi

Kép
vizkriszisback

Kriszta

Igen, újabban beállt 25 napra. De végül is ez még normális. A 21 már nem volt azKép Én nem mérek hőt. De lehet, hogy fogok, ha kell. Vettem is egy digitális lázmérőtKép
Szia!
gtünde

Tünde, Kriszta én most vagyok a 34. napon. A lombik előtt 21 napra jött meg fogigátló mellett, majd a beültetés hónapjában 28 napra. Kicsit fájogat a pocim mintha meg akarna jönni, de semmi kísérő tünet ami máskor szokott lenni. Szerintetek? Holnap megyek dokihoz a fertőzésem miatt akkor már tud nekem biztosat mondani? Mert UH még nem látja ha van baba.

KépKép
jiny

Jiny

Hát sajna én nem vagyok szakértő a dologban, de holnap úgyis mész dokihoz. Lehet, hogy azért sem látta, mert még túl kicsi. Esetleg a ciklus vége felé volt pé-d. Nem tudom.
Nekem sincs még egyéb tünet, se patti, se igazi cicifájás, se túl sok pisilés (habár ez utóbbi, mintha mégis beindult volna), se hasmenés, se rózsaszínezés. De tudom, hogy ez még nem jelent semmit.
gtünde

Bár én lennék már a 34. naponKép
gtünde

Tesztet nem csináltál?
gtünde

Az igazság az hogy nem merek. Eddig mindig csináltam amint késett egy napot. A férjem azt mondta hogy eddig annyira figyeltük a tüneteket, annyira vártuk hogy lehet az volt a baj. Most nem foglalkozunk vele, mármint nyíltan, mert hát mi másra is tudnék gondolni.... Kép

KépKép
jiny

Hát nem tudom. De már a 34. napon vagy. Én kíváncsi lennék a helyedben.
gtünde

Még a táblában is te vagy legfelülKép Ez már jelent vmit, nem?Kép
gtünde

Holnap úgyis kiderül elvileg a dokinál. Addig meg majd kibirom valahogy. Kép

KépKép
jiny

Jiny

SzorítokKép
gtünde

Köszi! Majd írok hogy mit mondott a doki. Kép Remélem jó hírekkel jövök.

KépKép
jiny

Jiny

Oksi.Kép
gtünde

Tünde Kép
Köszi a linket Kép Jó rég nem fűztem gyöngyöt, de majd ha itthon leszek lesz rá időm Kép

wish

Wish

Szívesen. Nekem van egy csomó leírás + kép elmentve, de időt még nem nagyon találtam rá. Ja, meg egy csomó gyöngyöm is vanKép
A másik mániám a decoupage, van is egy halom szalvétám isKép
gtünde

Kár, hogy nálunk nem igazán lehet különleges gyöngyöket kapni.
Pl. ilyeneket:
Kép

Esetleg te nem tudsz vmi jó kis boltot?
gtünde

Na csajszik, én megyek fürcsizni + ágyikóba tvzni.
Mindenkinek jóéjt!
A holnapi orvoshoz menőknek meg megy a drukk!
gtünde

En ma egész nap nemhogy írni nem tudtam de olvasni sem. Nem engedett a babanet a társalgóba
Wish
Megvan az eredményem. LH 1,13 E2 677,3. A doki szerint jo. Tudsz valami bovebbet mondani nekem? 7 cn napon vették le hozzá a vért.

Szilva
Már annyira kíváncsi voltam mi van veled de nem engedett a babanet egész nap olvasni. Pontosabban ebéd korul értem haza a dokitol és onnantol probálkoztam. Gratulálok és orulok a szuper hiper hírnek.

Nekem 4 petét kellene nyerniuk szombaton, mivelhogy szombat reggel lesz a punkcio. Megnovelték a mai és a holnapi szuriadagomat. Csutortok este tuszorepi.
mili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: