A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Iza Kép
Jók az értékeid.
Az LH közel azonos kell legyen, mit az FSH a cilkus lején. Nem baj, hogy nagyobb, mint a referenciaérték, mert ez folyamatosan növekszik és az LH csúcs után van a tüszőrepi. Szóval ennyi eltérés belefér.
A progeszteronod is jó, annak nem szabad magasnak lenni a ciklus elején.
Az östradiol isjó, annak tüszőrepi elött kell 300-400 körül lennie.

wish

Sziasztok!
Köszi!
Túl vagyok a szuper röntgenen, jövő szerdán folytatódik a móka, de kicsit megnyugodtam, attól nem lesz gyorsabb és jobb a dolog ha rágom a kefétKép

Wish, gondoltam tegnap este még megnézlek mi volt a dokinál de elaludtam. Ügyes kényeztető légy, apát, magadat!!!!!!!!!!!!!!!!

Babcsi, Saci szió!!!!!

Emma, talán az öreg doki profi is és hajrá!!!!!!!!!!!!!!

Szilva++++++++++++++++++

Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Helyes, ne rágd magad!Kép

SzilcsibeKép
Megy a millió drukk és sokat gondolunk rád:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Iza
Megnézegettem az eredményeimet, hogy össze tudjam hasonlítani a tieiddel de addigra már Wish leírta amit tudnod kell (hála istennek mert én nem tudom, hogy mikor mennyinek kellene lennie csak a határértékek vannak meg)Kép

Kép

KépKép
babcsi

Wish

Úgy látom nagyon profi vagy ilyen értékek terén. Nekem 7.cn napon vettek vért és ha jol tudom az LH miatt. Szerinted mit néznek belole. Mennyinek kellene lenni ilyenkor?

Szilva
Egész reggeltol te jársz a fejemben. Állandoan rád gondolok és nagyon drukkolok. Majd ha lesz lehetoséged rá írd meg mi volt.
mili

MiliKép
Cak az LH-ból nem sok mindent lehet nézni. Max annyit hogy nött-e a 3. naphoz képest. Szerintem biztos néztek mást is. Majd ha megkapod az eredményeket okosabbak leszünk.
Most jut eszembe, hogy lehet azért nézték, hogy kell-e orgalutránt adjanak, mert az arra jó, hogy lenyomja az LH szintetedet, ezzel késleltetve a tüszőrepedést, ami ugye lombiknál nem éppen kívánatos dolog Kép

wish

Köszi WishKép
Egy üzit már írtam, de elszállt. Most már várom a következő vérvétel eredményét. Vagy jövő péntek, v. utána hétfő. Még az izgalmas lehet, különösen a progi szint.
Ma megyek a párommal (és remélem nem egyedül) andrológiai vizsgálatra. Drukkoljatok. Jobban örülnék, ha a férjemmel minden rendben lenne. Nem hiszem, hogy egyelőre rá tudnám venni mindenféle kellemetlenségre. Õ még nem jutott el odáig.

MiliKép
Én annyit tudok, hogy a 3. nap körül 7 alatt kell, hogy legyen az LH, ez folyamatosan növekszik és ovulációkor 20-nál több a jó, utána leesik az érték. Gondolom valahol a kettő között kellene lenni, de ez függ a ciklusodtól. Szerintem ezt az értéket viszonyítani kell, önmagában nem mond semmit. Akár a 7. napon is lehet pé-d.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok,
Annyira aranyosak vagytok!!!!Kép
Igen, nekem is megfordult a fejemben, hátha az öreg doki csodát tesz. Sajnos ma már dolgozom, de tegnap szigorúan csak heverésztem, és nagyon jól esett.

Kép
Kép
emma1976

Wish
Húha, te tényleg nagyon jártas vagy ezekben a dolgokban. Igazad lehet, lehet hogy a doki az szerint adagolja az orgalutrant. Majd ha lesz eredmény/holnap reggel megyek/ akkor megírom. Koszi a segítséget addig is.
mili

wish Kép igen, mi is kezdjuk lassan. jovo heten megyek uh-ra, aztan kb okt 5 re szamitom a "lovest" (inszem). remelem nem 6.ra fog esni,m ert az munkaszunet,,nem?

NoiKép hogy vagy?

Szilva Kép akkor ma van a nagy nap? Mili nagyon fejben tartotta ...
irjal majd utana.

saci
saci

Saci Kép
És melyik műintézményben csináltatod végül az inszemet? Szabolcs utca?
Kb akkor lesz nekem a transzfer, mint neked a "lövés" Kép

wish

Wish
Hogyan számodozol? Nekem ma van 8.cn nap és 7. stimu nap. Szerinted nekem mikor lesz pció és transzfer?
mili

Wish
En eddig úgy gondoltam hogy 14cn napon van a punkcio. De ahogy olvasgattam tobbnyire a 12.cn napon van. Szerinted én is erre számíthatok. Neked hogy volt ill. lesz?
mili

Mili Kép
Nekem az elsőnél a 14., a másodiknál a 15. ciklusnapon volt a punkció. Szerintem most is a 15. ciklusnapon lesz (az hétfő, október harmadika). És rá 2-3 napra lesz a transzfer.

wish

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, alig tudok jönni, ne haragudjatok. Sokat gondolok rátok, de nem tudok írni.
Nem mentem betegállományba, egyeztettem a főnökömmel. Lehet, hogy nem vagyok normális?
Na mindegy. Csak azért jöttem, hogy sok-sok drukkot küldjek
Barbinak KépKépKépKépKépKép
Emmának KépKépKépKépKépKép
Szilcsibének KépKépKépKépKépKép
Millinek KépKépKépKépKépKép
Wishnek KépKépKépKépKépKép

Kép Kép Kép
Vendég

Szia Noémi,
Tegnap én is arra jutottam, hogy csak nyáron buli hetekig otthon lenni, ősszel kicsit lehangoló. Szóval én is elnapoltam az otthon maradást.
Meg rájöttem, ha - ne adj Isten - lombikig jutunk, akkor nagyon kell a pénz. Megírnátok nekem, hogy nagyjából mennyi? Hallottam, már 150 és 300 ezer közötti számokat. Ez reális? Köszi!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, alig tudok jönni, ne haragudjatok. Sokat gondolok rátok, de nem tudok írni.
Nem mentem betegállományba, egyeztettem a főnökömmel. Lehet, hogy nem vagyok normális?
Na mindegy. Csak azért jöttem, hogy sok-sok drukkot küldjek
Barbinak KépKépKépKépKép Kép
Emmának KépKépKépKépKépKép
Szilcsibének KépKépKépKépKépKép
Millinek KépKépKépKépKépKép
Wishnek KépKépKépKépKépKép

KépKépKép
Vendég

Na, úgy látszik az előbb elküldte.
De most legalább a képek is látszanak Kép
Vendég

Wish Kép ja,,Szabolcs utca. Akkor egyutt izgulhatunk utana 2 hetig. Bar en mar kitalaltam, hogy nagyon "el leszek foglalva" abban az idoben Kép Kép

noi Kép gondolom jo okod volt, hogy igy donts !
majd nezz be neha, neha ...

emma Kép intezmenytol fugg az ar+ attol, hogy mennyi gyogyszert kell enned. Igy nagyon eltero lehet. de kb realis amit irtal. 100 ezer alatt tuti, hogy nincs, es 300 e folott sem.
www.meddoseg.lap.hu -n talalsz sok infot, bar arat nem irnak. Azt telefonon is lehet. Ha profi dokit szeretnel (volt kaalis) es ahol EGY PERCET sem kell varni es nincs senki a varoban.--> megadhatom a szamat privatban. Viszont o nem olcso.
saci

Emma Kép a www.lombikbaba.com oldalon vannak gyógyszerárak.
Szerintem majd csak akkor nézd meg, ha szükség lesz rá. Mert valószínüleg nem lesz rá szükségetek! KépKépKépKépKépKép
Vendég

Saci Kép nagyon határozatlan vagyok ebben a témában. Az én hátamon fát is lehet vágni. De legalább a lelkiismeretem tiszta. Holnap beszámolok, hogy mit szólt a párom Kép.
Fontos, hogy ne rossz szájízzel menjek el innen, az külön stresszelne.
Vendég

noi Kép ember meg nem is tudja? o azt szeretne, ha mennel? de vegulis gondolom neki az szamit, hogy Te legy boldog...
csak ugyesen !! Kép Kép
saci

Saci Kép most hívtam fel. Tényleg az számít neki is, hogy itt minden ok legyen, mert akkor minden sokkal egyszerűbb. Nem kell sunyítani, stresszelni még emiatt is. Egy gyémánt a férjem. KépKépKépKép
Egy hónap meg nem a világ, ha már 3 éve várunk KépKépKépKép
Vendég

Tényleg Kép neked megvolt a HSG végül?
Ne haragudj, képtelen vagyok visszaolvasni.

Puszi
Vendég

noi Kép a jo ferj nagy kincs, Kép !!!
magyaran meg 1 honapot dolgozol es utana mesz tappenzre? jol ertem?
semmi baj, volt hsg, es minden rendben volt. Kaptam vmi lorugas antibiotikumot, 3 dobozt kellett volna kivaltanom, de vegul nem vettem be (opps)- remelem ep borrel meguszom...kicsit hulye vagyok neha Kép Kép

saci
saci

Saci Kép Örülök, hogy a HSG-n minden rendben volt. Akkor folytatjátok az inszemet? Októberben? Nem baj az, ha nem szedsz be egy hadseregnek elég antibiotikumot. Pláne, ha semmi tüneted nincs az inszem óta. Nem is értem, hogy gondolják. 1 hónap kell a szervezetnek, hogy kitisztuljon az antibiotikum után.
Igen, nekünk kb még egy-két hónap. De nagyon gondolkodom még mindig, mert ez azt jelenti, hogy novemberben lenne az 5. inszem, nem októberben. És semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy otthon legyek és pihenjek. Fura.
Na, most lépek haza. Holnap jövök.
Vendég

Bocs, HSG óta. Elírtam az inszemet. KépKépKép
Égi jel Kép
Vendég

Sziasztok!
Nincs semmi változás még.
De voltunk az Optimális Családtervezésnél. Mennem kell tüdőszűrésre és ott megnézik fenyeget-e a cseppszív dolog. Vesznek majd vért meg kenetet a fertőző betegségek miatt. A páromnak pedig hétfőn lesz a spermavizsgálata.
Kellemes estét!
Sziasztok: Kriszta

Kép
vizkriszisback

Noi Kép ha csak a pihenesre gondolsz ! akkor az nem veletlenul van ! az kell neked...
kb okt 5 re fog esni az inszem nekunk. Egy idoben a Wish lombikjaval. Dupla izgalom --> dupla gyerekKép

Krisz Kép mi az a cseppsziv?
Drukkolok a sp.vizsgalatra. Egyen elotte sok C vitamint + Cinket + ging-zeng ampullat (marmint ami benne van)= csodat muvelnek.
saci

Tündi-Bündi!
Hát megjött....a virágmagocska....de sajnálom,hogy nem írtál egy sort se NekemKép !...de lényeg,hogy itt a leendő esti illatom!Mivel hálálhatnám meg Neked????Kép
Na és mi jött még meg ma????már megint....62.napon,na hozzásegített egy kis stressz,hogy ma végre Piroska,ne csak az anyosom személyében legyen jelen!
Szóval hat a gyógyszer,remélem rövidülnek majd a ciklusok is KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Krisz
Tényleg mi az a cseppszív?

Kandi
Akkor nem értem mitol volt neked halvány második csíkod?!

Szilva
Már úgy várlak hogy gyere és mesélj....gondolom holnap már tudni fogjátok hogy hányan termékenyultek meg. Szorítok nekik hogy ugyesek legyenek.Kép

Holnap délelott megyek dokihoz de azért délután benézek.
mili

Kandi Kép
Még valaki rajtam kívül, aki örül amensienek Kép

Lányok elmentünk a gyógyszertárba a szurikért és majnem rosszul lettem. Hatvanezer forint volt a kis szeretetcsomag. Eddig az első kör megvolt mindig 48-ból, de megszüntették az egyik szurit, amit kapni szoktam és természetesn az új szuri, amit helyette gyártanak drágább. Na mindegy sokba van már így is ez a drága gyermek, csak kapaszkodjon már végre meg, különben még macira sem lesz pénzünk. Kénytelenek leszünk azt odaadni neki, amit én kaptam az apjától ;)

wish

MiliÁtszivárgott,GraviHcg teszt volt és ezek szerint nagyon rossz!
Wish!Nekem nagyon ritkán jön meg,és azért örülök,mert jobb mint a bizonytalanság...ezer teszt hátha stb.
Sajnálom,hogy nem volt semmi szurim,hogy segítsek...Kép
KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

KépKépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi-Bündi!Mostanában korán fekszel?Magamban beszélgetek,úgy mint régen Te és Babcsi!
Na megyek fürdeni Jó éjt Mindenkinek!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

http://www.babyexpress.hu/
-az elöbbi babaszoba képek innen voltak,ha érdekel valakit!
kandi72
Budapest III. kerület

Saci,Milli
Én is csak most hallottam a cseppszívről. Nem tudom pontosan mi az de a tüdőszűrés keretén belül csinálják. Az a lényege, hogy kiderítsék várhatóan megteheli-e a szíved egy vagy több Kép baba kihordása. Mert pl ha vki spontán terhes és úgy a 7. hónaptól teljesen legyengül...alig bírja a terhességet fizikailag,megijednek. De ha ezt a jelenséget (mármint, hogy gondolom pici-e a szíved) előre tudják, akkor erre kímélő életmóddal fel lehet készülni.

Wish
Olyan érdekes, hogy azt mondják az első öt lombikot az állam támogatja. Mi lenne ha nem tenné??? Kifizethetnék a gyógyszereket is. Megy a drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
Kandi
Rövidül a ciklusod? Az enyém meg hosszabbodhatna! Össze kellene beszélnünk. Kép

Jó éjt!
ui.reggel beköszönök, hogy mizu
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Krisz Kép es erre a vizsgalatra miert kell menned ? eleve nem olyan jo a szived? vagy a nogyogyaszod ajanlotta a vizsgalatot?
es ha veletlenul "cseppszived" van, akkor vegig fekudnod kell?
Nagyon erdekel...szio sac

szia Kandi Kép meggyogyult a labad?
saci

Sziasztok!
Jöttem elköszönni, megint csak ilyen "nem emberi" időben.
Saci, Wish már félig ott is a baba, a másik fele apánál, reméljük "összejönnek"!!!!!!!!!!!Kép
BAbcsi, Kandi, Tünde, Vizkrisz...szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép ez aranyos volt ! kosziii
Wish - mit szolsz ehhez? latod, mar felig megvan a babank ! Kép

jo ejt nektek is!
Amica - fogfajasmentes almot ...
saci

Saci
Ezt mindenkinek megcsinálják a Családtervezési program keretén belül. Reméljük az én szívem jó nagy!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Kandi Kép
Tudom, hogy emiatt örülsz a mensinek, de egy zebrás tesztnek azért jobban örülnél Kép
Nem baj, hogy nincs olyan gyógyid ami nekem kellett volna, be vannak tervezve a költségek, csak meglepődtem a gyógyszertárban. Még jó, hogy nem készpénzt vittem, hanem kártyával fizettem Kép Biztos nem vittem volna többet mint 50e ft Kép

Kriszti Kép
A te szíved hatalmas, mert jó ember vagy. Én ezt röntgen nélkül is megmondom.

Szilva nem jelentkezett, és Barbi sem, remélem minden ok, és már mind a kettőjüknél megtörtént a nagy randi. Szilvánál in vitro, Barbinál in vivo Kép

wish

Wish
Köszike! Kép
A mai hőm 36,8. Ma lesz az én napom.
Sajnos egész estig dolgozom...majd este jövök.
Have a nice day! Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Jó rég nem jelentkeztem. Közben nálam is lettek hormon-eredmények - kicsit mások mint Tizánál, gondolom azért, mert nálam 14. napon volt. Wish és a többi "szakértő", szerintetek rendben vannak ezek az értékek:
Ösztradiol 258 pmol/l
FSH 11,1 IU/l
LH 13,9 IU/L
Progeszteron 5,9 nmol/l
Prolactin 456 mIU/l (ehhez van ref.érték - aszerint jó)
TSH 1,831 mIU/l (állítólag ez is ok)
T3 2,04 pg/ml (és ez is talán jó)
T4 9,44 pmol/l (talán ez is)
tesztoszteron: 1,7 nmol/l (talán ez is rendben)
Köszi előre is a segítséget!
És úgy drukkolok mindenkinek, aki éppen vmilyen esemény előtt áll! És irigykedek, hogy bár már mi is ott tartanánk Kép
Szép napot mindenkinek!
gmarta

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap rendetelenkedett a Babanet, pedig pont ráértem volna. Ma nem fogok, sajnos.
A tegnapi nap megtörtént a nagy nap, a férjem andrológiai vizsgálata. Végül egyedül mentem, de egyáltalán nem volt gond, egy nőgyógyász csinálta.
Szegény férjem mikor hazaértem munkából már otthon várt, iszonyú stresszben és nemhogy nem akart velem eljönni, de anyagot sem akart produkálni. Már egész megsajnáltam, fél órát kellett dédelgetnem a lelkét mire bevallotta, hogy még szexfilmet is hozott haza. Hát a filmet 5 percig néztük aztán nagyon nagyot röhögtünk rajta, anélkül is szépen ment a dolog.
Az eredmény pedig nagyon jó lett. 60 millió a spermaszám, mozgékonyak és egészségesek a kis spermácskák.
Hát érdekes ez a férfi ego. A férjem kis nyusziból tenyész csődörré változott. Már iszonyúan büszke magára, előtte meg állította, hogy biztos vele van a gond.
Én is nagyon örülök. Inkább nálam legyen probléma, ha van.
A doki megnézte a hormon eredményemet, szerinte az is teljesen rendben van. Most várom a 19. napi vérvételt meg a többi vizsgálatot (nem tudom mi lesz még gondolom egy HSG biztos) és lassan belehúzunk, mert közeleg a pé.

Kép
Kép
tiza

Iza
Gratulálok a remek eredményhez! Ilyenek a pasik, először félnek aztán meg egész felbátorodnak a büszkeségtől Kép
Mi holnap megyünk...

Iza, Tünde
Tudtátok hoyg Pécsen is van 4D UH? Tök jó, nem? Kép Igaz 15 ezer, de ha Pestre kéne felmenni ezért úgy sem lenne olcsóbb.

Tündi
Vendég

TündiKép
Én tudtam, mert a sógörnőm nemrég szült és ők voltak, de nem ájultak el tőle.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok Kép
Tegnap meg volt a punkció. 8 tüszőt sikerült nyerni. Ma 10 után kell telefonálnom, hogy hány termékenyült meg! Nagyon izgulok!
Majd jövök a hírrel!

Mili Kép
Jól esik, hogy gondoltál rám. Nekem a punkció a 10. stimu napon volt. Az előző UH-on 15 tüszőt láttak, és abból sikerült ezt 8-at nyerni.
Én is drukkolok neked, kíváncsian várom, hogy mikor lesz a punkciód.

Ötye Barátnőim Kép Babcsi Kép Tünde Kép
Nektek is külön köszi a drukkokat! Olyan jól esik, hogy ennyit gondoltatok rám!

Noémi Kép
Ezek szerint adsz még magadnak 1 hónap munkában töltött időt! Remélem azt követően meg lesz a várt "eredmény" Kép

Wish Kép
Drukkolok, hogy minél több szép nagy tüszőcskéd legyen!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!

Már harmadszorra száll el az üzenetem, ezt most gyorsan elküldöm.

Mindenkinek megy a drukk!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Már a 35.cn-on vagyok és még mindig semmi jele a mensinek, bár egy kicsit már fájdogál a hasam. Szerintetek mikor csináljak tesztet? Bár én úgy gondolom ha babó lenne akkor biztos érezném hogy valami más.

Szilva hogy vagy???

Mindenkinek küldök energiát akinek szüksége van rá!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
jiny

Saci, WishKép

Nagyon várom az örömhírt!!!Kép

AmicaKép
Hogy van a fogacskád?

Iza
Látod milyenek a fiúk?!Kép Mindegyik ilyen ám!!!Kép

Tünde, Kandi, Kriszta
Szióka

SzilcsibeKép