A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noé
Teljesen meg tudlak érteni. A sok várakozás és a múlt történései lelkileg teljesen megkeserítettek amit nagyon nehezen tudsz feloldani. Ez akkor fog feloldódni mikor majd pocaklakó tulajdonos leszel, hiszen a látványa az ő boldogságuknak eléd vetíti a te jelenlegi boldogtalanságodat. De nem szabad megkeseredni, nem szabad mert az főként neked rossz. Az, hogy a környezeted ezt nehezen érti meg érthető hioszen ők nem élték át mindazt amit te, de ezért ne haragudj rájuk, az emberek ilyenek és olyanok. Még anyukádra sem szabad haragudni, hanem mindent őszintén mondj el neki, azt, hogy várod a babát de még mindig sok benned a fájdalom és ezért nehezen viseled mások boldogságát e téren. Meg fog oldódni, ne aggódj. Addig is foglalkozz magatokkal.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Én is kicsit kiborulósban vagyok, az előbb mosogatás közben csak úgy snassz elbőgtem magam, de Noémi, ne tartsd vissza. Sírj ha jólesik és ne törődj még a családdal sem, nem ők vannak a te bőrödben. Biztosan a pszichodoki is azt tanácsolja, hogy ne foglalkozz most velük, gondolnak amit gondolnak rólad...

Szilva, igen így volt, kevesebbet kaptam mint amennyit ígértek, kész helyzet elé állítottak és a férfi kolléga pedig ugyanezért persze többet. Nagyon bántott a dolog. Nekem iparművész diplomám van és szaktantárgyat oktattam és nem hiszem, hogy kevesebb lennék mint más.

Kandi, yeti lettél?!, a boldog yetikbe szívesen költöznek babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Babcsi! Ma már gáz volt az ovi, nem tudom mi vár délben rám!

Kép
Kép
Kép
amica

Noi Kép
A pszihológus biztos fog segíteni. Én ilyenkor azt csinálom, amikor úgy érzem nem hallgatnak meg és nem értik mit mondok, hogy leülök és írok a dologról egy szép levelet. Aztán azt eljutattom annak akinek szánom. Ennek több haszna is van szerintem. A levelet végig fogja olvasni, akkor is, ha engem nem hallgatna végig. Mivel az olvasás több odafigyelést igényel, mint meghallgatni valakit ő is jobban odafigyel. Írás közben ha zaklatott leszek, akkor abbahagyom, amíg nem nyugszom meg de nem borulok ki és nem kezdek el sírni vagy kiabálni az előtt, akinek el akartam mondani mi nyomja a lelkemet.
Egyébként meg, a nem bírom látni a terhes nőket időszakon túl kell esni. Az emberek ilyenkor azt hiszik, hogy nem szeretjük a terheseket, utáljuk őket, pedig csak arról van szó, hogy nagyon tud fájni, hogy nekünk nem sikerül, és egy terhes nő közelében lenni olyan, mintha folyamatosan az arcodba üvöltenék, hogy látod, EZ nincs meg neked és nem is tudod mikor lesz. De aki nem ment keresztül azokon a dolgoon, amiken mi, nem érti ezt meg.
Nekem is azt mondta az Anyum, amikor bizonytalan volt, hogy mikor tudjuk kezdeni a lombikot, hogy ha már 33 éve vártam pár hónap igazán nem számít. És nem értette meg, hogy de igenis számít.
Mert szerintem nem akkortól várandós valaki, anikor + lesz tesztje, hanem akkortól amikor a lelkében rákészül, hogy babája lesz és szívvel lélekkel kűzd érte. Persze nem fizikai, hanem lelki várandósság ez, de éppen olyan, sőt esetünkben az elnyúló fizikai beteljesedés miatt talán még nehezebb is, mint amikor a 9 hónap vége felé várja valaki, hogy végre megszülessen a gyermeke. Mi még az út elején vagyunk és azt várjuk, hogy beköltözzön a babánk, de tudjuk milyen hosszú ez az út. A fizikai várrandósság egyzserű eset, mert baba még nem maradt benn és 38-41 hét körül megszületik, de lelki várranadóság végére nincs garancia. Éppúgy lehet egy hónap mint öt év. És minél áltünk meg ebből az időből annál nehezebb kivárni.

wish

Noémi
Nagyon ismerős ez az érzés nekem is. De én úgy vagyok vele, ha nem jön össze az egyik hónapban összejön a másikban. Ezt javaslom neked is, hogy légy optimista, fel a fejjel! Bár néha ez igen nehéz de ne aggódj, nekünk is fog ám gömbölyödni a pocakunk, csak idő kérdése. Nehogy már mi legyünk az a 2%!
Amúgy nálad mi a baj, hogy nehézkesen megy?
marika79

Amica
Ne izgulj, meg fogja szeretni és akkor majd el sem tudod ráncigálni a barátai mellől.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép szívemből beszéltél. Köszönöm szépen. 2x mentem ki bőgni, míg elolvastam a hozzászólásokat. Én az a típus vagyok, aki hallgat. Sokáig. Aztán az egyik pillanatban egy bagatell dolog miatt kiborul. Tudom, hogy nem jó, április után ezért mentem el a pszichodokihoz, nehogy má' Kép Kép ezen múljon. Hát, múlik, úgy látom.

Babcsi Kép anyukámmal sajnos soha sem tudtam megbeszélni semmit. A párom sokat segít, de nem akarom nyomasztani ezzel. Túl leszek rajta, ráadásul tegnap megváltam 30 centitől a hajamból, újjászületek. Csak még nem teljesen. Kép

Marika Kép semmi különöset nem találtak nálunk. Kicsit magas a prolaktin és inszeminációra még alkalmas a kiskatonaszám.

Amica Kép remélem minden rendben lesz az oviban délben. Próbálj meg úgy odamenni. Hátha átadsz egy kicsit lélekben a picinek.
Vendég

Wish Kép
Nagyon szép és igaz gondolatokat írtál. Engem is megríkattál. Kép

Noémi Kép
Tudom min mész keresztül. Mostanában én is gyakran szembesülök ezzel a problémával. Az egészben az a legnehezebb, hogy muszály mutatni: örülsz mások boldogságának, mégha belül csak keserűséget és méginkább elkeseredést érzel. Nehéz ezen felülemelkedni (szerintem nem is lehet), de muszály felvértezni magunkat! De ezt te is ugyanolyan jól tudod mint mi, csak most magad alatt vagy! Szeretném ha tudnád, hogy én is ilyeneket érzek, de úgysem tehetünk mást, mint együtt örülni annak, hogy nekik sikerült - mégha ez fáj is belül nagyon...
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Andi Kép
Szép puffatag a lábad Kép
Ezek szerint ez 3 napja sokkal csúnyább volt? Akkor nem csoda, hogy lábra sem tudsz állni.
Külödök gyulladás elleni energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
babásodásit is küldjek?

Amica Kép
Sajna ilyen világot élünk, és még az ember boldog lehet, hogy kapott v.mi munkát...
Megkérdezted, hogy neked miért csak ennyi jár?
Bár tudom, hogy ez nem könnyű, lehet, hogy legközelebb akkor nem hívnak segíteni!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Wish, gyönyörűen fogalmaztad meg azt, amint valamennyien érzünk. És ha a jó oldalát próbáljuk nézni: mivel tovább és sokkal-sokkal jobban várjuk a babáinkat azoknál, akiknek "csak úgy összejön", biztosan sokkal-de sokkal többet is fognak nekünk jelenteni, ha egyszer megszületnek - bennük látjuk majd hónapokig-évekig tartó küzdelmünket és boldogok leszünk, mert ők lesznek a bizonyítékok rá, hogy megérte.

Nekem volt olyan időszakom is, amikor pl. bevásárlóközpontokba utáltam bemenni, mert csak azt láttam, hogy mindenfelé boldog, kisgyerekes családok sétálgatnak, én meg ott vagy egyszál magamban és még csak esélyt sem láttam rá, hogy egyszer én is olyan legyek, mint ők.

Tiza, Marika és a többiek - azt hiszem, az együttlétek tényleg csak úgy mennek, ha valahogy spontánná tesszük őket. Nálunk is számtalanszor előfordult, hogy pontosan az esélyes napokon nem ment - az esélyteleneken persze minden a legnagyobb rendben volt, én pedig jól stresszeltem magam, hogy még arra sem vagyunk képesek, hogy jó időben... Mostanában valahogy rendeződtek a dolgok - nem szólok, hogy "itt az idő", inkább spontán alakul.
gmarta

Kép
Kép

wish

Babcsi
Várjuk délután az eredményt. Most tényleg furcsán alakulsz. Pedig idáig tudtad követni.

Kandi
Gyógyulást kívánok! Hihetetlen hogy még mindig dagad a lábad! Nagyon kellemetlen lehet. Küldök mosolyokat,hogy felvidítson. KépKépKépKépKépKépKépKép

Krisz
Hát igen, füllentettem volna egy kicsit. De a tényállást nem tudtam odébb tenni. Kép

Szilva
Akkor nálam vajon miért csak 34 évesen akarnak vizsgálatokat kezdeni? Kezdeni! És akkor még hol vagyunk a sikertől?!!

Kép
mofly

Sziasztok!
Már itthon szunyálnak, bátor voltam az oviban, Márton kissé pityergősen fogadott, itthon bőgött, leves előtt bevágta az ovis reggelit, ugyanis semmit sem evett egész nap!

Már a fogam is jobb kicsit, a munkahelyi kiszúráson is kezdem magam túltenni. 26. cn-on vagyok és egész nap tudnék aludni... de lehet, hogy csak egyszerűen rettenetsen kimerült vagyok.
Üdv!

Noémi,
legutóbb a családban én álltam a másik oldalon. Alig mertem elmondani a sógornőmnek aki akkor volt a második vetélés után, hogy gyerekünk lesz. De hát titkolni sem lehet, még rosszabb, ha mástól tudja meg így hát elmondtuk. Igaz hónapokig távolságtartóbb volt a viszonyunk, de mire megszültem kicsit jobb lett. Most már el is vitték nyaralni pár napra a nagyot, de tudom, hogy nekik nagyon nehéz. Már több mint 10 éve várnak és 40-en is túl vannak. Annakidején nem mentek bele a hormonkezeléses dolgokba és elszaladtak az évek.
Hagyd, hogy itt a társak összekanalazzanak és kívánom, hogy már ne kelljen sokat várnotok!

Valamikor Saci mondta, hogy de jó, hogy nem 30évvel ezelőtt vagyunk és tudják orvosolni a dolgainkat!

Kép
Kép
Kép
amica

Noémi
Azt hiszem mindannyian érzünk hasonló dolgokat. Én is úgy érzem amerre csak nézek, mindenhol terhes nőket látok. Ha mentem a kórházba, ott is. Nekem is áprilisban volt a vetélésem. Jöttem ki műtétről, a kismamik meg álltak sorba uh-ra. Nem volt kellemes. Nem véletlenül vannak a meddőségi központok elkülönített helyen. Az ismerőseim sorba lettek terhesek. Nem volt könnyű. Majd' sírva fakadtam, amikor meghallottam. De utána örülök neki, hogy legalább nekik sikerült. Mások bajától én sem leszek boldogabb. Tudom, hogy te se. Ezen túl kell tenni magunkat. Együtt kell örülnünk velük. Képzeld magad fordítva. Ha te leszel pocakos, és boldog, de senki nem örül veled, az szörnyű érzés lenne. Szerintem a tesódnak nagyon jól esne, ha látná,hogy mellettük vagy és örülsz a boldogságuknak. Nem szabad megkeseredni. Õk is melletted lesznek, amikor majd te szülsz. Hátha a baba látványa boldogsághormonokat szabadít fel benned és neked is rögtön összejön. Kép

Kép
mofly

Mofly Kép
Na most nem vagyok képben, nálatok mi a helyzet?

Kép
Kép
szilva069

Wish, felvennél engem is a táblázatba? 2004. augusztus óta próbálkozunk, 17. cn vagyok, 26 napos, rendszeres a ciklusom, Bp. - és 36 éves vagyok, és az elején járunk az egésznek (az első vizsgálatoknál) köszi
gmarta

Andi!

Szörnyen érezheted magad azzal a csípéssel.
Én kb. 1 évvel ezelőtt kártam így mint te. Engem a munkahelyen csípett meg egy mérges dari. De én mentem dolgozni bedagadt lábbal. Pont akkor kezdtem el a városi vezetést. Frankó volt. Nem tudtam menni. Miután leapadt akkor mondták a kollégák, hogy ezzel elmehettem volna tp- re. Ki a fene gondolta volna. Na mindegy. Remélem most már hamar rendbejössz te is.

Kép
lara26

Babcsibe Kép
Sajna nem tudom megvárni az eredményedet, mert dolgom van! Holnap pedig csak később tudok jönni, mert megyek a BMC-be! Remélem jó hírekkel fogsz várni!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok,

Most jöttem vissza a dokitól és képzeljétek elfelejtették megcsinálni a terhességi tesztet mert elnézték, hogy be van jelölve és kiöntötték a második üvegcse tartalmát. Hát ezt nem hiszem el. A többi leletem egyébként teljesen jó. Holnap mehetek vissza egy újabb adaggal és hérfőre lesz csak meg. Azért elnézést kértek. Jó mi?

Kép

KépKép
babcsi

BARBI KépKépKépKépKépKép
MIZÚJS LETT?????

Nagyon várlak!

Puszi!
Vendég

Babcsi Kép te nem tudnál tesztelni otthon? Azért vigyél holnap is, de ha ők ki tudják mutatni, akkor már elvileg te is. Drukkolok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Babcsi!

Azt hiszem én tesztelnék a helyedben.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Sziasztok,
Új vagyok itt, de sajnos közös az sorsunk, mi is küzdünk a babáért. Nálunk a kiskatonák fejhibásak, és lassúak, így ICSIzünk, eddig sikertelenül.
Tud valaki olyan "betegségről", ami genetikai jellegű és a megtapadást akadályozza? Milli, neked mondott ilyesmit az orvos?
Üdv mindenkinek és nagyon szorítok nektek!!!
didot

Sziasztok!
Barbi-Babcsi miattatok is jöttem,de buta maradok...Kép
Na szóval a sok fekvés ugy néz ki bejött,na meg persze a Rám gondolásotok!Babcsi-Noi-Amica-Szilva-Mofly-Lara stb.Kép
Lara ngem másodszorra csípett meg,múlthét hétfőn is egy,még az is látszik és felvesznek táppénzre,mert amúgy meg nem akartak a kórházból haza engedni.Csak saját felelőségemre jöhettem haza,és akármi van,be kell feküdnöm...-de egyre jobban vagyok!
Sajna nem baba miatt nem jön meg nállam,hanem,mert rosszul vagyok összerakva.Kép
Mi van csajok?-elmarad a hőmérőzés?
kandi72
Budapest III. kerület

Jaj az a kis tesztablak nem az Én eredményemet mutatja...csak rossz helyre szurtam be!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi!
Én már jobban izgulok mint te. Szerintem is csinálhatnál egy tesztet. Hétfő még nagyon messze van. És lehet, hogy a babuci már a pocidban van és várja, hogy "felfedezd". Nagyon szorítok neked!!!!!!!!

Ma nagyon rossz élményem volt: Találkoztam az egyik ismerősömmel, aki ismét terhes (4-edszer). Ez nem is lenne baj ha az előző 3 nem az intézetbe lenne. Nem tudom, hogy csinálja, amikor az egyik cigi után gyújtja a másikat, el van hízva, tehát nem él túl egészséges életet. Persze sötét bőrű.(nem vagyok fajgyűlölő, de ez olyan tipikus. Náluk nem sokan járnak medd. központba. Ha már rájuk néznek terhesek maradnak)Bocsánat, ha mégis megbántottam valakit!
Nem tudom mi van velem..
marika79

Sziasztok lányok Kép
Nagyon eltűntem, de ennek az oka az volt, hogy a párom lebetegedett és ápolgattam. Ment neki a hasa, lázas volt és a torka is fájt. Úgy néz ki túl van rajta.

Barbi Kép
Gyere légyszivessssssssssss.

Lányok Kép
Abban teljesen igazatok van, hogy aki ennyit várt a babára, aki annyi mindent végigcsinált sokkal jobban fogja viselni a terhességet és a gyermekáldást.
Higyjétek el én minden napot csodának érzek, hogy velem ez megtörtént. Nem érzem terhesnek a dolgokat stb...
Nem tudok azokkal a kismamákkal beszélgetni, akik állandóan nyavajognak, mert közben az jut eszembe, hogy más a fél karját odadná azért a "problémáért", ami neked van.
Lányok hinni kell. Tudom néha már elcsépelten hangzanak ezek a szavak, de kell és kész csak így megy.

Kép

Kép
pkagi

Nekem megjött a mensi előjele. Kisírdogáltam magamat. Pedig még reggel is 37,1 volt. De biztos a szénanátha csapott be, elég pocsékul érzem magam. És még a hasam is kezd fájni! Kép

Kép
mofly

Sziasztok lányok!

Megérkeztünk a nyaralásból. Szerencsére szuper idő voltKép Már vagy fél órája próbállak titeket visszaolvasni, de feladtam. Nagyon sokat írtatok. Úgyhogy, ha olyat kérdezek, amit már leírtatok, akkor bocsiKép

Babcsi

Csak nem babás vagy mégis??Kép Én holnap megyek UH-ra, tüszőnézőbeKép Majd referálok, mi volt.

Noé

Nekem is mindig erős volt a menzim, és jó darabos is. Ifjú koromban volt, hogy 7 napig is tartott. Most eléggé nehezen indul meg, görcsölök is rendesen. Aztán ha beindult, akkor nincs meseKép De tényleg, lehet, hogy ez a jóKép
gtünde

Babcsi

Én próbáltam ezt a hőmérőzést, de olyan macerás. Reggel viszont csinálok LH tesztet, hogy lássam, mi van.
gtünde

Kandi

Leveledet megkaptam. Asszem csak a jövő héten fogom küldeni a magokat, de mindenképp mennekKép
A pihi megvolt, se a melóhely nem jutott eszembe, se a babáragörcsölés nem kapott el. Szóval egész jól vagyokKép
Mi történt a lábaddal?
gtünde

Most megyek zuhizni, utána megnézem, írtatok-eKép
gtünde

Látom, az esti pangás nem változottKép
Na jóccakát mindenkinek!
gtünde

Szia Tünde, üdv itthon!
Az ember lassan már itt is itthon van!
Esténként is szoktunk lenni, csak engem ma alig akart beengedni a net talán másnál is így van.
BAbcsi, Kandi, Wish! Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
amica

Andi!

Örülök, hogy jobban vagy!

Kép
lara26

Tiza Kép amit fent kerdeztel. CSak noi fondorlattal tudod becserkeszni a parod. Kovetkezore mond neki, hogy 1-2 nappal elobb van a pe.-d. Es akkor pont jokor fogtok akciozni Kép

KAndi Kép remelem jobban van a labad !

Tunde Kép orulok, hogy jo volt a nyaralas...

Noi Kép akkor ugyes vagy a vitaminokkal...
a masik (lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni)- De ha en terhes noket latok mindig arra gondolok, hogy "szuper, jol van. ezek a gyerekek fogjak az en nyugdijamat fizetni " Kép Kép mert ha nincs utanpotlas (marpedig nincs eleg) akkor, nem lesz nekunk mar nyugdijunk. Halal komolyan. Es ezzel maris iszonyuan boldog vagyok, ha terheseket,,foleg ha kisgyerekeket latok.

Wish Kép ez nagyon tetszett" hogy nem akkor lesz vki terhes amikor + at tesztel..hanem..." Igaz!
kosz a tablat.

Babcsi Kép hat nem semmi, hogy kiontotte a doki a vizeletet Kép bena !!
Es te mikor tesztelsz?

Didot Kép hello itt. en nem tudok ilyen betegsegrol. Ellenben a hormonszintekkkel lehet "jatszani" gyogyszeresen es ugy elo lehet segiteni a megtapadast. Amugy az E vitamin is segit ebben + a vastag mehnylakahartya. 10 mm a szuper !

MArika Kép orulok, hogy nem vagy "fajgyulolo"- ahogy irtad feljebb. Ne felejtsd el, hogy a teherbeeses a legnagyobb valoszinusege az eletkorral fugg ossze. A "sotet boru" no,,allitolm hogy huszas evei elejen jar. En figyelem itt a forumon a csajokat. 25 alatt alig vannak. 25-29 kozott hamar osszejon a baba. 29- utan,,minden evvel egyre nagyobb kuzdelem. NEzd meg a Wish tablajat - senki nincs zebras 30 folott.Kép De majd lesz persze Kép Kép

Saci
tsaci

Sziasztok Csajok,

Noémi, Lara, Amica, Tünde, KandiKép Nagyon aranyosak vagytok, kösziKép

Mindenkinek
Csak most tudtam jönni. Szóval megcsináltam reggel a tesztet de teljesen negatívKép A dokimat direkt kérdeztem, hogy a laborban is hcg-t néznek-e de ő azt mondta, hogy nem. Szerintem félreértette a kérdésemet mert mi mást néznének. Na mindegy hétfőre úgyis kiderül. A dokim meg úgyis megnéz UH-n. Szerintem csak vaklárma.Kép

Tünde
Hányra mész a dokihoz? Várom a fejleményeket.
Üdv itthon. Nem hiszem hogy babuci van a dologban, az LH tesztemen még mindig halvány csík (11.cn) a hőm folyamatosan 36.7-36.9 között. A vérezgetés viszont hála istennek elmúlt (valószínüleg a duphaston miatt).

SaciKép sajna az áletkor dologban igazad van. De hár sajna ezt mind tudjuk.

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Azért írj te kis világcsavargó többet, hogy milyen volt az út.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép delutanra mindenki meg fogja irni neked, hogy x.y. is csak az 50 cn ra lett terhes. De igy is van , szoval ott az a Remeny meg !! Kép
tablaban miert nem vagy benne? Egyetlen Wish unk, biztos beletesz.
Hanyadik cn is vagy?
tsaci

Sziasztok Lányok,

Igazam lett nem sikerült, 4 órát vártam az erdményre ami idegörlő volt, de ez van. Új hónap , új lehetőség, új stimuláció.
Noémi ,wish olyan szépen leírta a lényeget, úgy szeretnék neked segíteni. Nekem tudod mi vált be, egy héten egyszer járok talpmasszásra ott kibeszélhettem a gondjaimat, figyel a lelkemre és közbe segít a masszásal teherbe esni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok még egy érdekes dolog, legalábbis nekem. Beszéltem tegnap a dokival nem hagytam magam lerázni, meséltem neki a tüneteket több napon keresztül mit éreztem és hogy ez lehet-e pszychésen,erre a válasz igen volt , de az is lehet hogy megtermékenyült a petesejt és beágyazás is megkezdődőtt de valamiért leválhatott. Rendes volt nagyon, megbeszéltük hogy ez lesz az utolsó inszem, mert sikerülni fog !!!!!!!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babi Kép Kép de kaaaar Kép Kép
nekem is azt hiszem ez a gondom, hogy nem tud beagyazodni. De a prog. szint beallitasaval azt hiszem lehet segiteni.
hol van ez a talpmasszazs? nagyon jol hagzik.
ha pesten, akkor legyszi ird meg a sacixx@hotmail.com ra . koszike.
tsaci

barbi : a kar utan nem akartam ilyet --> Kép
hanem ---> Kép Kép ilyet.
erted, ugye?
tsaci

Saci

Köszi, aranyos vagy és igazad van.. Reménykedni lehet bár nem hiszem mert nem igazán érzek semmit, meg az LH csíkom is erősödik meg ilyenek.
De nem nem fogok keseregni azért sem Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Barbi!
Nagyon sajnálom.

Sajna ma reggel nekem is megjött. Pedig annyira bíztam benne, hogy nem fog, semmi előjele nem volt. Mindig becsap!!! Úgy néz ki nem úszom meg én sem a lombikot!
Na de se baj, ma már hívom is a BMC-t és bejelentkezek Sz. ügynökhöz.
mary78

Babcsi Kép te vagy a sztar ! Kép Kép
tsaci

Mary Kép akkor neked is itt egy vigasztalo mega,giga energia ++++++++++++++++ Kép Kép
tsaci

Saci!

Köszönöm-köszönöm! Rám is fér, mert hiába fogadtam meg, hogy nem fogok elkeseredni, de azért egy picit magam alatt vagyok. És a hasam is kezd görcsölni...
mary78

Barbi

Nagyon sajnálomKép Fel a fejjel, és sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!küldök sok-sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Marika
Sajnálom, hogy megjött.Kép Nem küldtünk neked piroska űző farkast látod! de majd most, sikerülni fog. Helyes, hívjad a BMC-t és előre harcra fel!!!!!!!!!küldöm neked is a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

SaciKépÉdi vagyKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

TündeKép
Örülök, hogy épségben megérkeztél. Már hiányoztak a hozzászólásaid, amivel megnevettetsz minket.

MártiKép
Köszi a tippet (párunk csőbehúzására), én is valami ilyesmire gondoltam, de mintha megérezné rajtam, hiába nem említek egy szót sem a pé-ről.

Visszaolvastam a szívhez szóló hozzászólásokat. Nagyon meghatóak voltak.
Egyébként én is úgy érzem, mintha egyre több terhes nő lenne az utcán és ilyenkor mindig elkeseredek, hogy nekik miért, nekem miért nem.
Már biztos, hogy nem vagyok terhes, mert tegnap is volt egy-két csepp barnám. Vasárnap v. hétfőn meg fog jönni. Ebben tuti biztos vagyok. Az Elevitet utálom, mint a bűnt, úgyhogy mától be is fejeztem (eddig sem segített). Talán az E-vitamint még szedem tovább.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt mindenkinek!

Babcsi, Zbarbi, Mary szomorúan olvastam a negatív híreket. A következő hónapban biztosan sikerülni fog. ++++++++++++++ * 100000000 ennyi pozítív energiát küldök nektek!

Nekem még nem jött meg, de nem merek mégegyszer tesztelni, mert nagyon félek, hogy csak egy csík fog ismét megjelenni. Inkább várok még egy hetet. A hőm 37,1, kis cicifeszülés van, meg reggelente érzek olyan megjövös hasfájást. Amúgy semmi más tünetem nincs. Lányok ugye van esélyem? Ugye nem csak hormonbibi van?
marika79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: