Adri

Gool.. No comment csak boldogsag. Asszem, teljesen normalis reakcio reszedrol az aggodas, mindig az elozo sikertelen terhesseg befejezo akkordjaig aggodik az ember, de amint atlepted a /buvos hatart/, mar konnyebb lesz. Es sikerulni fog, mi minden nagyon kellemes -hanyasokkal, emelygessel, kis etvagytalansaggal- tarkitott kismamasagot kivanunk neked. Amikor rosszul erzed magad, gondolj arra, amit anno nekem is mondott a nogyogyim: A magzat jelentkezik a rosszulletek alkalmaval, s csak azt akarja tudatni veled, hogy nagyon jol van, el- es fejlodik, hamarosan jon... ugyhogy keszulj fel es
Eva! Ez a baratnos dolog nalam is bejott... Egyszerre lettunk terhesek anno a legeslegjobb baratnommel, az enyem 14 het utan elhalt, buskomorsag, letargia, mar sirni sem tudtam.. es ebben az allapotomban azt mereszelte mondani a tobbi munkatarsam elott, hogy nem nagy dolog, ha elment, hat elment, nem kene ennyire tulreagalni... S mindezt persze oriasi nagy pocakkal, problemamentes, elso sikeres probalkozas utan... Ennyit a jo baratnokrol!! Utalom, azota is. Vannak dolgok, amiket nem lehet megbocsatani. Az ilyen hulye noket el kell felejteni, bizony, jo-jo, nem kerjuk a lesajnalast, de, mint a Kriszti is irta, jol esik a tudat is, hogy melletted all valaki, aknek a vallan, ha ugy hozza a hangulat, kisirhatjuk magunkat...
Evici2, a dokid altal javasolt 3-4 honap nalam doki nelkul is igy zajlott, az elsotol szamitva a ciklusaim kozott 37, majd 25, 22, 31 napok teltek el, volt, amikor verezgettem, fajt nagyon!? a hasam, stb..Ki erti, igy utolag, mi lehetett odabenn.. Nem is akarom mar tudni, enelkul is fantazialok eleget. Lenyeg, azutan kovetkezo menseseim mar napra pontosan felvettek a 28-28-28 napos ciklusokat.. Gyujtsd az erodet, aztan szeptembertol hajra!
Kriszti! Imadom a
Hot-Dog
odat.. Pucur, a homerozesrol Erazmusz nagyon jol ertheto tanacsot adott a masik topicban, asszem, szombat este irta.. Amikor a hod hirtelen leesik a kb. 10-16. nap kornyeken, akkor fog kilokodni az erett petesejt es aznap ill. masnap kell akciozni, hogy a parod magjai eltalaljak feluton....
Pussz nektek, ennyi telt mara, ez nem az en napom, s nem tudok tobbet irni...
Lella

jmedv.jpg