A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci,

Ez nekem olyan furi, (látszik, hogy nem vagyok valami nagy biológus) mert a pé. előtt nincs mit megtermékenyíteni, nem? igaz, hogy a kiskatonák akár 5 napig életképesek, ez az oka? Vagy más? A dokim nekem a 10. napra mondja mindig, hogy gyerünk! Lehet, hogy úgy számolja, hogy a középidőben van pé.! (nekem 10. napon volt a teszt szerint) Szóval kezdek összezavarodni, még jó, hogy előtte is volt akcióKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Noémi,

Nem lehet, hogy egy ideg becsípődött. Vagy inkább a 20 mm tüsződ mára akkora mint egy bálna és az ingerel?KépKép és az sugárzik ki a derekadba?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
A kiskatonák 24-72 óráig élnek a petesejt viszont csak 12-24. Ezért elötte három nap és aznap van esély.

wish

WishKép

Köszi.Kép Most már kezdek képben lenni. Az LH teszt úgy írja, hogy az első + eredménytől számított 22-44 órán belül van a pé. Nekem a 10. napra lett pozitív, a 11. napon nagyon erős volt, szóval valószínű, hogy akkor a 11. napon volt a pém.? a hőm a 10.-en volt a legalacsonyabb. Bocsi, Wish, hogy ennyit kérdezek, de szeretném egyszer és mindenkorra megtanulni és megérteni a működési mechanizmust.KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny!
Köszi,hogy hiányoltál!KépNyaralni voltam,de írtam is...na meg szerdán már nagytakarítást kezdtük a bölcsiben,mert hétfőn vége a jólétnek....nyitunk!Kép
Saci!
Én tudom már mai fejjel,hogy nem szabad várni,mert telik az idő...évekbe telt,mire beláttam,csak szakorvos tud rajtam segíteni,ha anno 92-ben már oda megyek...lehet,hogy másképpen alakul az életem!-mai fejjel nem várnék,2-3-4 vetélésnyi időt!Tuti!De Ti mind jó helyen vagytok...pici idő és célba értek!Szoritok Nektek!-de minden hajszálba úgy kell kapaszkodni,mintha hajókötél lenne...Kép
kandi72
Budapest III. kerület

A petesejt élettartama rövid, mindössze kb. 24 óra. Ha ez alatt nem termékenyül meg, akkor elhal, felszívódik vagy kilökődik. Az ondósejtek a női szervezetbe jutva kb. 3-5 napig maradnak életképesek.
Ovuláció előtti kb. kéthetes időszakban az alaphőmérséklet pár tized fokkal 37 şC alatt, ezt követően pedig ugyancsak néhány tized fokkal 37 şC fok felett van.peteéréskor az alaphőmérséklet először lecsökken, majd megnő 0.3-0.5 celsius fokkal. Ehhez nagyon pontos lázmérő kell! Sajnos a testhőmérsékletet a peteérésen kívül számos más dolog is befolyásolja (pl. egy megfázás), ezért ez sem igazán pontos. Segíthet még a peteérés időpontjának becslésében, hogy a méhnyakban termelődő nyák jellege megváltozik:az amúgy sűrű, fehéres nyák helyett víztiszta, folyékony anyag termelődik. Ahhoz, hogy ezt észrevegyük, minden nap meg kellene vizgálni a nyák állapotát.
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Olvassátok el,elég érdekes!http://www.she.hu/main.php?form=cikk&id=1940
kandi72
Budapest III. kerület

KandiKép

Aranyos vagy, köszi.KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kandi

Ez a cikk nagyon poén!!! Ilyenek a pasik, sehol sem adják könnyen át az uralmat még a legkisebb sejtjeikben sem..hihihi (a legjobb a védőfal).Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

KAndi Kép akkor egyetertunk,- nekunk kuzdenunk kell, de hala istennek 2005 van es tudunk menni (sot valasztani) dokit.
a cikk erdekes....csoda a termeszet. te es az a kicsi ize??? mini majom?Kép Kép
saci

KépBenneteket!
Önző pasik...csak Õk mindig...
Saci-elvileg a világ legpicuribb majma-Tv-ben is mutogatták......szegényt egy nagyobb rovar helyett is le lehetne csapni!
Ki akar egy ilyen levélkét?:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi Kép
Nézd meg ezt az ábrát is, ez szerintem elég informatív. A lényeget meg Andi leírta Kép
http://www.oviklub.hu/betegeknek/img/hormonok.jpg

wish

kandiKép milyen edes vagy, hogy igy viditassz minket. mar mukodik is Kép Kép

saci
saci

Wish

Nagyon köszi, már el is mentettem a kedvencek közéKépKép

KandiKép
Én akarok egy olyan ki csomagot!! légyszi légyszi légyszíííí!KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Lányok nincs nagyon időm olvasni, de látom kell a megerősítés!
Õt ma délelőtt láttam, elbőgtem magam a kórházban, olyan szép volt, pedig nem is az enyém...
A kép a szülőszobán készült.
Annyi üres kiságy volt még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gynevacról köszönöm az infót, akkor talán később lesz még.Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Így csinosították. Bár az anyukája nem tudja (bocs), hogy már reklámozom is őt, de hátha a látvány is sugározza a +++++++ energiákat!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép

Köszönjük a látványt! Õ egy kis porcelánbaba, gyönyörű!!!KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!Akkor harcra fel!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi,

Nagyon drukkolok neked, jelenkezz inszem után.

Lányok,
Sajnos ez a mi sorsunk, hogy igy meg kell küzdenünk a babáért. Amikor nagyon magamalatt vagyok, akkor mindig arra gondolok, hogy legalább más szempontból egészséges vagyok. Az is sok erőt szokott adni nekem, hogy olvaslak titeket és ha kérdésem van bátran fordulhatok hozzátok. Nem nagyon szeretem zavarni a dokimat hülye kérdésekkel, tudom, hogy sok betege van nem ér rá mindig. Szóval, jó hogy vagytok.... Kép Na pesze az lenne a legjobb, ha nem is lenne ilyen topik, mert mindenkinek simán menne a dolog.

Nagyon izgulok a holnapi inszem miatt, remélem a nyálkahártyám vastagodott azóta (10 cn-on 6mm-es volt)Mivel igy nem sok esélyem lenne.

Fruzsina

fruzsina32

https://www.babanet.hu/album/albumimages/58/541.jpg .......na erről beszéltem,hogy aki sokáig küzd a gyerekért,az így eszik-telefonál,tereget stb.Na azért ma már nem,mert 28kg!-de velünk alszik(igaz 2m széles az ágyunk!),mert még éjjel is szükségünk van a közelségére!ill. arra,hogy ha felébredek-rápillantok és elhiszem,hogy VAN!-lassan 7éve!Lehet sokan elitélnek ezért....de kit érdekel-Nekünk ez jó így!
kandi72
Budapest III. kerület

KandiKép

Teljesen megértelek, én is ugyanezt tenném (majd teszem is) a babucimmal!!!KépKép Gratulálok, szép a gyermeked!Kép

És bizony, hajrá!!!!

Fruzsina
Igazad van, én is ugyanígy vagyok vele. It senkit sem idegesít ha az embernek hülye kérdései vannak (pl.nekem is), hanem mindíg kapsz rá választ és ami a legfontosabb szívesen!!!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Fruzsi

Ja igen, és persze megy a drukk az inszemhez!!!++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok
Nagyon jó az, hogy itt lehet beszélgetni, erőt meríteni egymásból és talán akinek könnyen sikerül teherbe esni az az élet másik oldalán kap valami próbatételt, vagy akár az apuka nem várja a jövevény szeretettel ami rettenetes lehet, vagy a terhesség alatt adódnak keserves pillanatok...
Nem feladni!
Jó itt együtt és Bacsbi szavaival HAJRÁ!
A.

Kép
Kép
Kép
amica

KépKépKépKépKépÁt kell törni minden akadályt!KépKépKépKépKép:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Egyre jobb képek!KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Wish
Megkérlek átirod a korom a táblában? Már 31 vagyok. Köszi szépen!Kép

Barbi
Nem tudom mi lesz vele. Napközben az is eszembe jutott, hogy ez már a megrepedt tüsző és épp esik össze sárgatestté. Szóval nem reménytelen, de a tutit majd a dokim mondja meg kedden.

Noémi
Nagyon drukkolok!! Kép

Tündi
Vendég

...és még ez is,hogy jó kedvre derítselek Benneteket!:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Lányok,

Másik hülye kérdés. A napközben mért hőmérséklet lehet valamennyire is mérvadó. Arra gondolok pl., hogy nekem pl. h-ban most mértem 37,7 volt, ami ébredéskor 36,6 és szájban 37,2 ébredéskor 36,4. Csak azért kérdem mert tegnap is ekkorát ugrott (csak kíváncsiságból mértem meg, mert úgy éreztem hőemelkedésem van).

Szóval aztén tényleg abbahagyom ezt a hőizétKépde ténylegKép
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kandi,

Én tényleg jókat röhögök! Köszi!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Azt mondják az "okosok", hogy csak a reggeli ébredési hő a mérvadó. Tehát, akkor te most beteg vagy!?
Szegény Babcsi Kép lehet, hogy ebbe a hőmérőzésbe betegedtél bele! Kép
Nem baj, ne add fel mérd csak szorgalmasan magad!
De az is lehet, hogy a jövőhónapban már el is dobhatod azt a fránya lázmérőt! Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

hahahaha...KépKépKépKépKép Ez tetszett! Akkor most ez úgy néz ki, hogy reggel felkelek teljes nyugalomban és semmi bajom, majd eszembe jut, hogy hoppá hőmérő és mindjárt le is betegszem és ez így megy már napok ótaKépKép Én azt hiszem tényleg az agyamra ment a hőmKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny

Még annyit a kérdésedre, hogy tudomásom szerint a fülben mért hő a legmegbízhatóbb!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép

Lehet, hogy hőmérő-fóbiában szenvedsz!
Remélem ezúttal nem fog +jönni, és akkor a következő ciklusban megkímélsz minket! Kép Kép Kép
Nehogy megsértődj, csak tréfából írom. Nagyon jókat vidulok rajtad!
Én 3 hónapig mértem a hőmet (hellyel-közzel).
Csináltam táblázatot, meg diagrammot. Kinyomtattam színesben. Mutatom a dokinak a BMC-ben első konzultáció alkalmával. A dokinak nagyon tetszett a csodálatos munkám, de jót röhögött.
-Kérdezi, hogy mi ez a folytonos vonal néhol. Mondom neki, hogy ott elfelejtettem mérni.
-De ezek hetek, ahol nem mérte!
Azt tanácsolta, hogy akkor inkább hagyjam ezt a hőmérőzést, nem nekem való, ebből aztán Õ semmire sem tud következtetni!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Ja és ott, ahol nem mértem, megsaccoltam a hőmet.
Na ezen is jót vidult a doki!

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi Kép en is ezt gondolom ,,amit fentebb irtal
drukkolok holnapra,,es biztos vastagodott a nyh.

Amica Kép ez a kislany,,egy tunder !!!

Kandi Kép huu,de kis helyes fiad van - latszik a huncutsag a szemeben...

Tundi Kép akkor ma van a szulinapod? Isten eltessen ! jovore mar 3 as ban unnepelhettek,- biztos !
saci

Babcsi Kép
Te, mint tudós hőmérőző.
A fülben mért hőből mire lehet következtetni?
Ráadásul szerintem veszélyes is, ha túl mélyre dugod, átszakíthatod a dobhártyát! Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva,

Már régen röhögtem ilyen jót.Kép Már vagy 5 perce hahotázok! Legjobban a saccolás tetszettKépKép
Meg a tudós hőmérőzőKép hahaha...ez nagyon jó!
A fülben mért hőt valahol olvastam, aztán lehet, hogy jó nagy baromság!

Ez az Szilva, kell a jókedv!

És én is remélem, hogy az összes hőmérőfüggő hamarosan kidobhatja a kukába!Kép

Még mindig röhögök...Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Azért is beledugtam a fülembe de az istennek nem akart megindulniKépKép és fájt isKéphöhöhö

Kép

KépKép
babcsi

lanyok, hejj, - na ez az. itt a kacaj-es moka !! Kép Kép

szerintem kezd az agyunkra menni ez a sok hulyeseg,,amit mar csak igy lehet tenyleg kibirni = rohogve .....
saci

Babcsi drága Kép
Most jövök rá, szerintem inkább
HÕMÉRÕ-FÉTIS-ed van!
Ez tudtommal gyógyíthatatlan.

Különben azt hittem, hogy a fülben mérés poén!
Ha akarod én is kipróbálom holnap reggel. Még március óta ott van az éjjeli szekrényemen, csak a port törlöm le róla néha!

Kép
Kép
szilva069

Sac Kép
Igen, azt hiszem ez már a vég!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Lehet, hogy így van, erről mintha már olvastam volna valamit egy inka történelmi könyvben.KépÕk nagy hőmérőzők voltam ám!Kép

Nehogy bedugd a füledbe (arra csak a fülbe való (nem fülbevaló)hőmérő jó, vagy hogy hívják) mert tényleg fájdalmas lehet!KépKép Vagy ha megsüketülsz a fél füledre nem vállalom a felelősséget!!!KépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Saci,

Csatlakozom, ez már tényleg az!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

A port meg nehogy letöröld, tudtommal az annál hatékonyabb!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Akkor ne dugjam a fülembe? Pedig már nagyon belelkesültem, ott még nem próbáltam, gondoltam lesz valami újdonság.
A por mire jó?

Kép
Kép
szilva069

Kis Tudósaim!

Nem a rendes hőmérőt kell a fülbe dugni! Balesetveszélyes!!!! Van speciális fülhőmérő, lehet kapni ált. patikában, meg orvosi műszerben. 7000 Ft-tól indul az ára. Kép Ez azért bájos voltKép

Nekünk csak ilyen van, mert meguntam hogy amikor egy éves volt a keresztlányom és mérni kellett a hőjét álandóan üvöltött. (sokat volt nálunk az ikertesójával együtt, hogy egy kicsit tehermentesítsük a szülőket Kép ) Így vettünk egy fülhőmérőt, 5 másodpercen belül mutat eredményt, és a gyerkőcök imádják. Kép

KépKép
jiny

Szilva

Hát, tulajdonképpen beledughatod ha már ilyen lelkes vagy!Kép Csak nem fertőztelek meg?!Kép Kérdésedre: A por megköti a hőt és nem engedi ki a füledből így biztosítja a pontos mérést!Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny

Aranyos vagy, de a látszat ellenére rájöttünk!höhöhö...KépKépKép Csak a hülyeség az agyunkra ment! Szerintem te is jókat kacarásztál, ugye?!Kép Akkor elértük a célunkat! Mindenki kacajra fel!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny, és tényleg azt olvastam, hogy az adja a legpontosabb értéket!

Szilva, ne röhögj!

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: