A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi Kép akkor jol nottek a tuszok...de gondolom a szuritol meg fognak,,CSak ugyesen es derusen Kép

Hello Betti nalunk..Kép hany evesek vagytok? meg semmilyen vizsgalat nem volt? mondjuk ha csak januar ota probalkoztok,es nem vagytok nagyon besozva,,akkor erdemes meg csak spntan probalkozni,,es nem stresszelni

Jiny Kép a wish leirta mar jol fentebb.
wish Kép mindig "ellopod" a jo gondolatokat Kép Kép ill. eleve jokat irsz. szoval en mar nem is ragozom tovabb. Jiny - veled vagyunk,,barmi is legyen.......

Babcsi Kép remeljuk a gyerektol van mar hanyingered,,de sajnos a front meg tudja hulyiteni az embereket. nekem legalabbis egesz heten fajdogal a fejem,,es kovalygok neha...de sosem lehet tudni++++++++
saci

Saci azt azért nem mondanám 2 nap alatt 2 mm-t,még ma kapok növelőt és majd holnap doki elmondja hogy elége az inszemhez vagy se.

Wish azért azzal a hármas ikrekkel várjunk mégKép, de kettőt szívesen vennék.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok segítsetek, elmentem pisilni és olyan ragadós nyúlos folyással találkoztam ,ez akkor szokott lenni nálam ha megkaptam a tüszőrepesztő inekciót, most akor mi van. Bocsi a nyers fordításért.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci
Köszi a bíztatást. Nem kell mondanom, hogy az ember ilyenkor minden jelt annak vélKépKép Lehet, hogy semmi, lehet, hogy valamiKépKép

Barbi
a ny.h.-ád tényleg jól hagzik, mindent bele!Kép

Jiny
küldök egy kis jókedvetKépKépKépKép

Üdv.Betti és Mofly

Mofly
az ov. teszt szerintem jó, nekem mutatta rendesen a 10-11 cn-on., hőmérőzéssel együtt csináltam és úgy tűnt egybeesik.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Zbarbi,

Ez olyan tünet, mint amikor megreped a tüssző, nekem akkor szokott ilyen lenni. Szerintem ma otthon kapd el este a párodat egy kis gyengédségre Kép Igy legalább nem fog elveszni ez a hónap, ha esetleg beelőzte a szervezeted az inszemet. De az is lehet, hogy ez csak annak a szuri mellékhatása, amit beadtál magadnak.

Mofly,

Nekem is vékony a nyálkahártyám, de én 2 napja vettem baby aszpirint és azt szedem, Wish tanácsolta nekem + iszom sok vizet és eszem sok joghurtot. Nem hiszem hogy pár szem aszpirin sokat ártana, de lehet hogy használ, akkor meg megérte szedni.
Pénteken okosabb leszek, mert az inszem előtt megkérdezem a dokit erről.

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi, csak az a baj hogy még csak most fogom be adni a szurit, próbáltam hívni a dokit nem tudtam vele beszélni, elméletileg 15 mm-es nem tud megrepedni az asszistens szerint, de akkor mi ez a folyás, most egy kicsit belezavarodtam ebbe az egészbe.
Tudjátok mit elkapom ma a páromat hátha ügyesek leszünk.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lenne egy kérdésem. Én ma adtam be magamnak a tüsszőrepesztő szurit. És ma estére masszirozásra be vagyok jelentkezve,már 2 hete bejelentkeztem, nagyon fáj a hátam. Szerintetek menjek el, nem ártok vele?

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi biztos nem ártasz vele, én hetente egyszer járok talp masszirozásra csak segít, szerintem.
Noémiről még mindig semmi hír?!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Fruzsi Kép a masszazs max elosegiti a tuszorep.t, ha pl par hetes terhes lennal, akkor nem ajanljak...marmint a derekon. nyakat, talpat mindig lehet massziroztatni.

Szia Mofly Kép en mar hallottam a bebi aszpirin aldasos hatasarol dokitol is,,nemcsak a wish mondja. De amugy alt. a meddosegi kezeles gyerekcipoben jar,,es sok mindennel kiserleteznek. ez van...
saci

Mofly én első lombikos "voltam". Nekem a doki mondta hogy kezdjem el szedni az aspirin protectet a punkció után.

Babcsi utolért az elküldött jókedv. Szerintem nekiállok takarítani. Egy ideje már nem nagyon lehetett... Kép

KépKép
jiny

Köszönöm a válaszokat.

Fruzsina,
kiváncsi leszek mit mond a doki. Drukkolok a szombati inszemhez.
Mi még spontán bróbálkozunk, de most már szeptemberre bejelentkeztem a BMC-be. Biztos ami biztos...
Szerintem ha nem érzed rosszul magad nyugodtan elmehetsz masszázsra. Legalább relaxálsz egy kicsit. Csak szólj a masszörnek, ök tudják hogy mikor nem szabad.

Kép
mofly

Azt hiszem itt a vége... elkezdtem rendesen vérezni. Akárki akármit is mond itt már biztos nincs baba érzem... Kép

KépKép
jiny

Köszönöm a bíztatástKép Most léptem a 28.ik évembe, párom 29. Ti mióta próbálkoztok, mennyi idő után csinálják ezeket a beavatkozásokat? PG53-ról tudtok vmit mondani?
Betti
behorvath

Jiny

Annyira sajnálom, pedig annyira bíztató volt minden.Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Betti

Itt sokat beszélgettünk róla meg arról, hogy működik-e. Szerintem igen, mert nekem az ov. környékén teljesen páfrányos volt, de volt olyan is aki azt írta, hogy a 7 éves kisfiának is bepáfrányosodik.Kép (nem szabad sósat enni, vizet inni stb. előtte) Én a helyedben maradnék az LH teszt mellett(vizeletből kimutatható), az tényleg jó.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Köszönöm. Be is szerzem majd a gyógyszertárban.

Betti
behorvath

Sziasztok lányok!
Ismét jelentkezem innen a távolból. Csak azért vagyok háttérbe...mert most nemigen próbálkozunk még direktbe. ( Azért adunk esélyt a véletlennek...mert csak a ciklus 13-18 napjáig védekezünk.)
Amiért most írok...mert olvastam, hogy a gynevakról írtatok. Én kazincbarcikai vagyok...s ez a gyógyszer is innen ered. Biztos forrásból tudom, hogy most épp azért nem lehet kapni mert az Eu-s szigorú szabályok miatt újra bevizsgálás alatt van. Reméljük nemsokára ismét kapható lesz. Én csak jókat tudok róla mondani.
Más: én hétfőn megyek el nőgyógyihoz mert a 13. napon furcsán szurkált a jobb oldalon(pedig a baloldalon volt most peteérésem) és barnáztam. Be is paráztam rögtön, hogy mi ez. Remélem nem endo. Lehet, hogy csak a sok hasprés...kb 2 hónap kihagyás után csináltam több százat. Mindenesetre már bejelentkeztem a dokihoz, akkor megyek is. Lehet, hogy csak elkelne már nekem az a lapar...de csak húzom halasztom. :/ Majd meglátjuk mit mond.
Szorítok továbbra is mindenkinek!
Pusz:Kriszta

Kép
vizkriszisback

Sziasztok lányok!

Úgy tűnik, most egyszerre írunk mi barcikaiak, ugye Krisz.
Régen jártam erre, mert mostanában nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Túl vagyunk az első lomikon, és sajnos nem sikerült, a porgi szintem a béka s... alatt volt, így a picuroknak esélyük sem volt.

Wish!
Szeretnélek megkérni, hogy inkább vegyél ki a tábliból, nem szeretném ott rondítani a statisztikát. Veled mi újság? Mikor lesz a köv. alkalom?

Drukkolok nektek lányok, igazán megérdemlitek a kisbabókat, remélem hamarosan mindannyiótok álma valóra, válik.

Nina
nina79

Segítsetek! Be lehet szájon át venni az utro hüvelykapszula változatát???

KépKép
jiny

Nina Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép Sajnálom, ogy nem skerült a lombikotok Kép. Tudom milyen egy rohadt érzés Kép
Drukkolok a másodikhoz, mikor kezdtek majd?
Nekem szept-októberben lesz a harmadik. Nem tudom lehet még jobban rákoncentrálni, de megpróbálom Kép
Kiveszlek a táblából, ha ezt, bár nincs statisztikánk, így nem is rondíthatod Kép

Jiny Kép
Nagyon sajnálom, hogy neked sem sikerült. Kép
Majd lesz valahogy, mondjuk a második sikerül Kép
Az utrót be lehet venni szájon át is, csak úgy kevesebb szívódik fel belőle.

Csak hogy lásstok másképp is tud ez menni: az unokatesómnak három hónapja volt az esküvője és most 12 hetes terhes. Jól sikerült nászút volt Kép

Holnap majd teszek fel táblát, csak már nincs erőm kicsomagolni a laptopot és azon vannak a fájlok.

wish

Szép jó reggelt mindenkinek!
Mennyire biztos egy Hsg vizsgálat eredménye? Elvileg el van záródva mind a két oldali petevezetékem. De meg szeretnénk próbálni a spontán babót. Van értelme? Vagy ne is foglalkozzak az időzítéssel meg LH teszttel?

Noémiről tud valaki valamit?

Wish tegnap megint megjött rendesen, szóval cn 2, a táblához. Második lombik talán decemberben. Kép

KépKép
jiny

Nina Kép reg nem hallottunk rolad....nagyon sajnalom, hogy igy alakult,,de ne menj el tolunk,,csak ha tenyleg nagyon besokaltal. bar akkor is , barmikor visszanezhetsz !!!Kép Kép

Wish Kép hat, az unokatesod! en el sem hiszem, hogy emberek szextol terhesek birnak lenni Kép . bar ne felejtsuk el, hogy mi tartozunk a 10 - 15 % ba,es a maradeknak semmi baja - ilyen teren. De abban meg hiszek, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje,es hogy nem veletlen, hogy neekunk ezzel kell "kuzdenunk".......

Jiny Kép en nem szeretnek hulyeseget irni,,de azt hiszem igy nem tul jok az eselyek. bar hallottam arrol, hogy van arra mod, hogy a petevezetekeket atjarhatova tegyek...sotmar olyanrol is, hogy ez "magatol" --> ill. kineziologia segitsegevel megtortent. Mert ilyenkor a blokkokat kell felszabaditani a testedben.

VizkrisztKép koszi amit a gunevac rol irtal,,mert mindenki errol kerdez. en akkor meg ugy latszik, hogy utolso pillanatban adattam be magamnak, ->bar sajnos semmi nem tortent azota.Kép

jojjetek lanyok vmi jo hirrel.! babasok irjatok, mert nem latom a remenyt, hogy no hogyan eshet teherbe. segitsegggggggg !!!!!!

saci
saci

Jiny Kép
Sajnálom, hogy nem jött össze...

Szerintem elzáródott p.vezetékkel nagyon kevés az esélye a spontán terhességnek. Nekem az egyik van elzáródva, és mikor éppen a rossz oldalon volt a tüsző az egyik inszemnél, akkor azt mondta a doki, hogy a másik p.vezetőbe valahogy átvándorolhat a tüsző. Persze nem tette...
Mondjuk én azt nem értem, hogyha valakinek el van záródva, az már végleges? és csak orvosilag lehet rajta változtatni? Engem is nagyon érdekel ez a dolog.

Kép
Kép
szilva069

Saci én csak azt nem értem, hogy egyesek miért kapják a sokszoros keresztet másoknak meg elenyésző problémáik vannak. Nekünk a szokásosnál is több jutott a férjemmel. Rákos volt a drágám túl rengeteg kemoterápián, őssejt transzplantáción. Egy éve pont ilyenkor azért voltam kétségbeesve hogy egyáltalán életben fog e maradni, mert a kezelések ellenére kiújult a daganat. Most meg azért vagyok kétségbeesve mert lehet hogy sosem lesz saját babánk. Kép
De ő legalább itt van nekem, és azt mondta hogy nekünk valamiért mindenből a második sikerül. Most eléggé kibuktam és mondtam neki hogy abbahagyjuk én ezt nem csinálom tovább. Erre azt mondta, hogy mi lett volna ha ő is feladja... Így a kedvéért kezdem majd előlről... Kép
Hogy van az hogy valakire csak ránéz a férje és terhes lesz???

KépKép
jiny

Hát... azért lehet próbálkozunk hátha csoda történik... Kép Milyen ovulációs tesztet ajánlotok? Muszáj hőmérőzni is vagy elég a teszt? Ha igen jó a fülhőmérő is?

KépKép
jiny

Saci
Én lassan már el sem tudom képzelni magamról, hogy gyermekem lesz. Egyfolytában benne van a tudatomban, hogy baba, +,hogy nagyon szeretném, és megtennék érte bármit, de nem látom a végén a gyereket.
Tegnapelőtt a főnököm - akinek 2 hónapos a 3. gyereke - azt ecsetelte nekem, hogy szerinte én nem is akarok igazán gyereket, mert félek, hogy meghízok, elromlik az alakom + a szoptatástól a mellem. Hát ez nagyon szarul esett, hiszen szinte minden gondolatom már e körül forog.

Kép
Kép
szilva069

Szilva az ilyenekkel ne foglalkozz. Annak akinek már van gyereke és símán összejött el se tudja képzelni hogy milyen ha ez nem így megy. Ezek szerint nagyon jól tartod magad mások előtt!Kép Lesz ott még baba, csak megvárja a megfelelő pillanatot! Kép

KépKép
jiny

Jiny Kép
Aranyos vagy. A lelkem mélyén én is tudom.
Miért pont nekem, nekünk ne sikerülne...
Csak néha nagyon nehéz hinni benne.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, és nincsenek jó hírek. SAjnos a tüszőm nemhoyg nőtt és megrepedt volna, hanem kisebb lett, és a nyálkahártyám is csak 1 mm-t nőtt Kép Ezek szerint nem 100-as a peteérésem. Jövő kedden megyek a dokimhoz, és vérvételes papír nélkül el sem jövök, hátha megint csak a prolaktinom a felelős.
Hát egész másra számítottam, tök ideg vagyok most Kép Persze ez legyen a legnagyobb bajunk, ha más nem lesz akkro nem kell aggódnom Kép

Tündi
Vendég

Lányok Kép
Mindenkinek sikerülni fog!
Ezt írjátok fel nagy betükkel a lelketekbe Kép

Wish

wish

Kép
Kép

Emiről vagy Miliről tud valaki valamit?

wish

Lányok nem szeretek olvasni ennyi rosszat.

Jiny, én úgy tudom ha mind két petevezeték el van zárodva akkor spontán nem sikerülhet csak lombikkal. Igaza van a párodnak Õ érte igenis tovább kell menni, tudom nehéz vele szembe nézni de tudjuk hogy mi a cél és azért mindent megteszünk!!!!!!! Fel a fejjel!!

Tündi, a vérvételt tényleg ki kéne harcolnod , lehet hogy sok mindenre fény derülne.És már ez biztos hogy nem fog megrepedni?

Szilvi,a fönököd tehetne eyg szívességet.....
Hát nem tudom hogy egy elzárodott petevezetővel mi a teendő.

Mindenkinek sikerüni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok lányok!
Háttérből olvasgattam napok óta...de jöttem erősíteni!Nekem se lenne Nati ha azt nézem,hogy hűha elment az első babám,-hűha a második....minek tovább próbálkozni....pedig Én terhes is voltam 4x,és vetélni nem egy leányálom...na mindegy.92-től csak vetéltem és csak annyit mondtak(a nem meddőségis dokik)habituális vetélő...ez van,ja és PCO-s...Nem adtam fel...és 98.novemberben megszületett a fiam...nem nagyon hittem el-még amikor a kezemben volt.Furcsa volt a szitu,hogy van gyerekem???!!!de van-hinni kell benne és lesz!
NEM SZABAD FELADNI!
-és az olyan nők akiknek csak úgy lesz gyerekük,ha rájuk néz egy pasi...na van olyan barátnőm 2is és Õk teljessen máshogy fogják fel az anyaságot.Szóval,fiam vasárnap ott volt a Real meccsen,bekisért egy magyar focistát.Tudjátok mit jelentett ez Nekem és férjemnek...a mi fiúnk,akiért majd 7-évet küzdöttünk!-és látta több ezer ember ÕT!-csak a rokonok tudták,hogy szerepelni fog a Tv-ben....és aznap este még az ovónénije is felhívott,hogy látta szlovákiában,és olyan barátok is-akiket rég elveszettnek hittünk.....és ha anno feladom...lehet egyszer sem csöng a férjem vagy Én telefonom...
bocsika,hogy hosszú lett!
puszilok mindenkit-szorítok Nektek!:ANDI
kandi72
Budapest III. kerület

huuu, Jiny - ezek kemeny dolgok,,de mekkora jofej a ferjed, hogy ezt mondja, amit...Es igaza van !!! latod,,o sem adta fel,,pedig azert az nagyobb kuzdelem lehetett. szoval elore,,es szedd ossze magad Kép Kép (ezt nem mergesen, csak batoritva mondom..)
sokan arra eskusznek, hogy a huvelyben merjek a hot. de nekem meg a Czeizel is azt mondta, hogy eleg a szajban,,de viszont akkor mindig ott ! szoval mindegy,,de akkor mindig ugyanott. es nagyon komolyan ne vedd az adatokat. Lh teszt,,a rossmann ban is lehet kapni,,draga Wish mindig leirja a nevet,, - azt hiszem Babymark.
mikor mesz vissza a dokihoz? mi a kov. lepes?

Szilva Kép a fonokod menjen a fenebe,,(bocs) Kép de tenyleg. Ezek nagyon tudnak fajni. !!!! en mar terapiara, kineziologushoz, intimtornara, meditalasra, jogara, masszazsra jartam, probalok tok pozitiv lenni es megsem megy. Van hogy nem tehetunk tobbet, de hogy vki azt mondja, hogy ezt te nem is akarod?? meg hogy a tudatalatti bla bla...SZILVA - Fog menni !!!! Kép Kép

Tundi Kép a rosszban a jo hir, hogy akkor valoszinuleg megvan az ok,,es igy van mit orvosolni. Szoval rendben lesz minden !!

Wish Kép ja,,igazad van,,maskepp nem fog menni, csak pozitivan !!!
saci

koszi Andi,,majdnem elbogtem magam !! haat kellenek ezek a megerositesek !! Kép Kép
fantasztikus hogy nem adtad fel !! Kép
irjal tobbet nekunk,,mert latod, most nem igen vagyunk a toppon.....

puszi:saci
saci

Jiny
Barátnőm egyik petevezetéke el van zárodva...és abban termelődött csak 1 tüsző-na doki mondta,megcsinálja az inszemet,de semmi esély,ill.átmehet a másik oldalra,de ez csak 1%.Ne vesszen kárba a hónapos hormonkúra-na és otthon rádolgoztak.-azonnal terhes lett.Második babája,nem sikerült 3inszemre se,majd a következő hormonmentes hónapban-Uh,minden nálkül...lett egy spontán babája.
Mai napig Nekem hálás,mert Én vittem el a dokimhoz...holott,ezt az Õ szervezete produkálta és nem is a doki!
<font color="ff0000">Hinni kell és bízni!CSodák pedig vannak!
Andi</font>
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Itt vagyok, otthon voltam a héten betegállományban, mára iszonyúan fáj a derekam még mindig. Fogalmam sincs mitől, remélem nem valami gyulladás ami kisugárzik, megmozdulni is alig bírok. A hasam is görcsöl rendesen. Ma dél körül lesz az inszem, reggel voltunk már benn, most várakozunk Kép. Szerdán volt egy 20 mm-es tüsző (hétfőn 17 mm volt), a mnyh 10-ről 14 mm-re nőtt hétfőhöz képest. Drukkokat kérhetünk KépKépKépKépKép ?

Barbi Kép remélem sokat segít az orgalutran neked is, még szépen nőhetnek azok a tüszők!!! Küldök sok-sok tüszőnövelő sugit neked!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én hétfőtől kaptam 3 szurit belőle. Szerda este kaptam két Decapeptlyt (azt hiszem ez a tüszőrepesztő) és ma lesz az inszem. Az Orgalutrant azért adta nekem is, hogy ettől sokkal jobb minőségű tüszők érnek. Úgyhogy Wishnek igaza lesz veled kapcsolatban, remélem! Kép

Fruzsi Kép nagyon drukkolok neked holnapra! Milyen jó lenne, ha egyszerre lennénk kismamik megint Barbival együtt!!! KépKépKépKépKép

Szilva Kép nagyon drukkolok neked! Mindenem keresztben!!! Pihenj sokat!

Tündi Kép hátha veletek is az történik, mint Unique-kal. Sajna most nem tudok írni a másik topikba, de puszilok mindenkit!

Jiny Kép nem tudom a szerdai vérvétel óta van-e valamilyen új fejlemény, sokat drukkoltam neked!! Hátha mégis lesz ott valaki!

Nem tudtam végigolvasni, csak átfutottam az elmúlt néhány napot.

Szorítsatok kérlek, olyan rossz érzésem van emiatt a derékfájás miatt, ráadásul szerintem valami vacakot összeszedtem a szerdai UH-n, fura darabos folyásom van, olyan túró szerű. Nem is értem. Görcsöl a hasam, és iszonyúan fáj a derekam. Nem akarok panaszkodni, csak... nem tudom ez mi lehet. Az inszem előtt megkérdezem K. ügynököt Kép.

Még próbálok jelentkezni.

Puszik
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Nagyon negatívan indul ez a nap! Lányok!!!

Jiny

Ezt egy másik oldalon találtam,neked és persze a többieknek is:
"Itt idegen vagyok mégis ide is tartozom egy kicsit. Januárban volt rtg-es átjárhatóságim. Egy petevezetékem van azt vizsgálták. A másikat már korábban kivették, mert cisztám volt laparral megállapították hogy a vezeték is elzáródott. . .
A maradék vezetékemben is letapadás volt és a kontrasztanyaggal feszítették szét , hogy átjárható legyen. Másnaptól akcióztunk, és z utolsó mensim februárban jött meg. Most 34 hetes babás vagyok."

Műtéti eljárásra nem gondoltál? Modern műtéti eljárásokkal megnyitható az
elzáródott petevezeték.

Más: A fertilityfriend oldalon vezetem a görbémet és képzeljétek ott azt írják, hogy a fogékony napok a ov. + az azt megelőző három nap, mit szóltok ehhez? Nekem új!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Szia Noémi, de jó hallani felőled, nagyon drukkolok neked, én is megyek ma uh. 13 körül. Remélem tényleg nem szedtél össze semmi fertőzést az most nem lenne jó, nagyon jók az eredményeid, ennek most sikerülnie kell.Én még csak egyet kaptam tegnap, tudod attól félek hogy a hétvége miatt lecsúszunk róla.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi

Szorítok neked, nagyon szép eredményeid vannak!!!! KépKépKépKép Remélem a görcsök nem jelentenek semmi rosszat!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny
Amikor az ember szembesül azzal, hogy mások nagyobb megpróbáltatáson mennek keresztül, az kicsit helyre teszi. Csak jókat kívánok nektek!

Andi
Ez a csodák kategóriába tartozik.
A többségnek nincs ilyen szerencséje még 1x sem, nemhogy 2x!

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Örülök, hogy végre jelentkeztél, már aggódtunk érted. Az a tüsző nagyon reményteljes!
Nagyon szurkolok érted!

Kép
Kép
szilva069

Lányok,

Egy nagyon buta kérdésKép: Mikor UH-n voltam azmondta a doki, hogy nem lát kiemelkedő nagyságú tüszőket. Azonban én a pé-m után 2 nappal voltam. Ugye akkor már nem is láthatta azt ami megrepedt, vagyis nem tudhatom mekkora volt a domináns tüsző?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Szilva!
Nem muszály elhinned!
Én a valóságot írtam,nem a szomszéd néni mesélte...annak meg a szomszéd bácsi!Õ a barátnőm,akiről írtam!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi Kép
A tüszők méretét szerintem sem lehet már ilyenkor megállapítani, de azt látnia kell, hogy megrepedt. Nekem inszem. előtt szokták nézni, és akkor mindig tudta a doki, h. megrepedt, csak azt nem, hogy mikor!

Kép
Kép
szilva069

Andi Kép
Nem azt írtam, hogy nem hiszem el, hanem csak azt akartam ezzel kifejezni, hogy ritka ez a fajta csoda, és csak néhány embernek adatik meg, sajnos a többségnek aki hasonló problémával kűzd, nem.

Kép
Kép
szilva069

Szilva,

Köszi. Nekem a doki nem mondott mást csak amit írtam meg, hogy a mnyh. szép vastag és következik a progi periódus. Kérdeztem, hogy lehet-e látni a petevezetékben a folyamatot, mondta, hogy nem mert ici-pici a psejt de nem mondta, hogy látott-e tüszőrepedést. Ebből te mit tudsz leszűrni?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Noémi végre jelentkeztél!! Szorítok az inszemhez. Remélem nincs semmi komoly a hátfájás miatt. A szerdai vérvétel óta új fejlemény, hogy vérzek. És lemondtam erről a babóról. Kép

Kandi köszi a bíztatást. Te is megküzdöttél ám. Jöhetnél sűrűbben, hiányoltalak a héten!
Nem adom fel, azért megpróbáljuk a spontán babót most! Kép

Barbi, Babcsi, Szilva köszi!

Saci a köv. lépés hogy minden ellenére hétfőn tesztet kell csinálnom és addig is szedni a gyógyikat. Felhívni a Kaálit, ismét elmondani hogy nincs baba. Majd három hónap múlva telcsizni időpontért. Kép

KépKép
jiny

Noe Kép itt a drukkkk +Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép

es remelem rendben lesz a hatad - az iszonyu erzes, de csak pihenessel, masszazzal lehet kimoccantani. kell tudni, hogy nem lumbago-e ,mert arra ms kell. vmilyen hatfajasnak a hideg teszjot,,es a meleg furdo direkt rossz - es forditva ! vigyazz magadra
fertozesre nekem csodat tett parszor az elofloras kefir/joghurtban valo ules. ! szo szeint. egy tiszta mosdotalba beleontod es beleulsz. gyakori pamut bugyivaltas...es felejtsd el a tampont orokre !!

Akndi Kép jo ilyen alom-tortenetet hallani, de ertem mit mondd a Szilva. nekunk nem szabad ezekbe nagyon kapaszkodni,,hanem menni menni kell, (doki, gyogyszer, lelki segitseg, minden !!)
- mert akkor evek szaladhatnak el, hogy varjuk A Csodat. Az ha kell, ugyis jon.

Babcsi Kép igen,,a tuszorepedes elotti par nap a termekeny. bar sok nonel ez siman eshet a menstruacio ele, utanra vagy es ala. Ezert (is)van a sok "becsuszott" gyerek. Ezert hiszek vagy a nagyon gyakori szex ben,(egeszsegeseknel) vagy a lombikban. Az inszemnel akkora lutri, hogy azt eltalaljak. persze uh val lehet majdbnem biztosra menni.

Barbi Kép drukk ++++++++ Kép Kép
saci

Jiny

Ha veszel LH tesztet én a Corax-ot vettem a DM-ben és nekem szépen kimutatta. Az előbb már írtam, hogy a fertilityfriend azt írja, hogy az ideális napok a pé előtti három nap és a pé napja. Én ezt mondjuk nem értem mert eddig úgy tudtam, hogy a pé és az az utáni 4-5 nap. Szóval ha még nincs baba, ami ugyi még nem biztos!!! akkor szerintem már a 8-9. napon kezd el csinálni a tesztet. 5 db van benne (ebben a hónapban kettőt is vettemKép).

Nektek mi a véleményetek a pé. előtti napok esélyeségéről?

babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: