A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok Kép

Olik Kép
Szurkolok Kép

Noémi Kép
Olyan jó olvasni a pozitív gondolataidat. Kép

Barbi Kép
Örülök, hogy jót tett a pihenés neked. A legjobb gyógyír az idő.

MóniKép
Ez bizony babó. Kép

Wish Kép
Te is kezded ugye újból a stimut mostanság?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok
Bocs, de csak tegnap sikerült elöször üzenetet küldenem és elfelejtettem még köszönni is neketek. Csak röviden irtam le az esetemet, én 34 éves vagyok és mint mondtam még nem voltam terhes. Nálunk minden rendben volt, kivéve, hogy volt a méhemben egy jóindulatú de azt kivették. Én kaptam gyógyszert is(Closthy)aztán minden másnap 2 ampulla Merionált és 11-ik nap tüszőrepesztőt. 13-ik nap csinálták az inszemet.Olvastam, hogy valaki irta, hogy egymás utáni nap kétszer csinálták, az elég tuti lehet. Nekem csak egyszer, de modta a doki, hogy jó lenne még az elkövetkező 3 napban házilag is. Na ebből a 3 napból egy jött össze.Nekem jövő héten kell menni vérvételre (2 hétre rá)de én jelenleg semmit sem érzek, normális ez?
Köszönöm a biztatásokat. Köszi, köszi. Mindenkinek sok sok sikert.
berci

KépKépKépKépKép DODO HIRADO!!! KépKépKépKép:

Tud valaki valamit Dodoról???? Sehol sem látom a hozzászólásait, a 2005. téli topikba utoljára április 24-én írt. Remélem jól vannak.

Megkérdezem a többi topikot is.

Puszi
Noémi
Vendég

Berci
Teljesen normális hogy még nem érzel semmit, nem mindenki érez valamit ebben a korai stádiumban.

Fruzsi

Kikerestem hogy mit szedtem vetélés után /kizárólag homeopátiás/ megveheted a gyogyszertárban.
1, IGNATIA 30 - ismételten naponta 3-5x naponta 5 golyócska nyelv alá vagy amikor nagyon kerulget a sírás akkor lehet gyakrabban is.

2, ARNICA 5, ARNICA 9- mindegy melyik, 2x5golyócska nyelv alá naponta kb vetélés után 10 napig a vérzést hamarabb elmulasztja és hamarabb begyogyulsz.

Nekem jo volt, csak pár napig véreztem és az Ignatia is jo volt a lelkemnek.Probáld ki ha gondolod. Ártani nem árthat de sokat segíthet.
mili

Ági Kép
Majd csak júniusban lesz a következő stimu.
Most egyelőre még meg sem jött a sikertelen lombikos mensi óta.

Noémi Kép
DODO híradó: Én két hete találkoztam Dodoval, jól van ő is és a baba is. Otthon van táppénzen, reggelente rosszul van de egyébként minden rendben.

wish

Lányok!! Légyszi segítsetek!!!!!

Ma találkoztam az egyik barátnőmmel, és szóbakerült a baba téma, és elmondta, hogy ők bizony 2 éve próbálkoznak, és semmi eredmény.
Szeretnék neki segíteni, hogy hova lehet fordulni, de én nem tudok ilyen címeket.
Hallottam már a Kaáliról, de nem tudtam megmondani se a címet, se telefonszámot, meg azt sem tudom melyik hely a legjobb.
Légyszives aki tud hozzászolni, segítsen.
Pénteken találkozok vele, és jó lenne ha tudnék ( tudnánk ) segíteni Nekik.

A válaszotokat előre is köszönöm.

Alina
Vendég

OLIK!!!!!KépKép

Nem mondok most semmit, majd 1 hét múlva...KépKép
De azért gondolom...KépKépKép
...és borzasztóan drukkkolok!!!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

wish

Sziasztok! NA tegnap elmentem az orvoshoz megnézett ultrahangon, de semmit nem látott. Kérdezte hogy van-e mellfeszülés, hányinger, émelygés, de nekem semmi ilyen tünetem nincs! Ez előfordul?
Aztán elküldött vizelet vizsgálatra, ma délután lesz eredmény. Remélem pozitív lesz!!!!
fulopmonika

Fulopmonika!
Sok-sok drukk Neked délutánra!

Szebb napot Mindenkinek!
Holnap kellett volna mennem vérvételre, de ma reggel megjött. Hát ez van. Azt hittem, hogy jobban fogom viselni, de tévedtem.
Én eddig nem kaptam az inszem elött gyógyszereket. A ciklus melyik napján kell azokat kezdeni, mert még ma elmennék a dokimhoz feliratni.
Hát több sikert mindenkinek!
fjm

Fjm
Nagyon sajnálom, és sok sikert a folytatáshoz.
Hányadik inszemed volt?
Nekem ebben a ciklusban lesz az első, én a mensi utáni 2. naptól fogom magam Puregonnal szurizni!

Móni
Szorítok érted, remélem jó hírekkel térsz vissza délután!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok lányok!

Mostanában nem nagyon írogattam, mert várakoztunk a párommal, de most felgyorsultak az események. Múlt héten voltunk három gyogyis hónap után újra vizsgálaton. Sajnos kiderült, hogy a párom eredménye nem javult. Így a nőgyogyim elküldött a miskolci Kaáliba, hogy ez még jó lesz inszemre. Ott viszont kiderült, hogy ebből csak lombik lesz, azaz ICSI. Tehát most ott tartunk, hogy rohangálunk orvostól-orvosig, és csinálgatjuk azt a rengeteg vizsgálatot, amit összeírt a Kaális doki. Aztán vissza hozzá, és onnan Debrecen, de ez csak jövő hónap közepe-vége. Azt azért leírom, hogy tegnap volt egy uhm, és találtak egy 21*24 mmes tüszőt, plusz a mnyh 12mm. Remélem, minden rendben lesz és lassan mi is belevághatunk a lombikba.

Drukkolok mindenkinek, a pocakosoknak sok pihit!

Pusz
Nina
nina79

Alina

Budai Meddőségi Centrum (János Kórház)
Tel.: 458-4579, 458-4580
1125 Bp., Diósárok út 1.

Én ide járok. Itt a vizsgálatok és a beavatkozások ingyenesek, csak a gyógyszereket kell megvásárolni a patikában!
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak. Ahhoz képest, hogy ingyenes, nagyon kedvesek az orvosok és az asszisztensek is, igaz néha sokat kell várni. Ennek ellenére nagyon hamar eljutottunk az első inszemig.

Nina
Látod milyen jó, hogy elkezdtétek a kivizsgálásokat, hiszen gyakorlatilag hiába próbálkoztatot. Sok sikert kívánok az ICSI-hez!
Remélem már az első sikerrel jár!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva!
Ez volt az első inszem.Remélem a következő sikereseb lesz. Tehát akkor érdemes elmennem ma a dokihoz? Hátha ír fel valamit, mert az elsőhöz nem kaptam semmit.

Nina!
Sok sikert Nektek is!
fjm

Sziasztok lányok Kép
Megjöttem a dokitól. 6 mm-s a picim és dobogott a kicsi szíve.
A párom is bent volt és teljesen extázisba esett. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép köszi az infot Dodoról. Aggódtam, hogy mi van velük.

Alina, a BMC internetes oldala a www.lombik-baby.hu olvasd el, nagyon hasznos.

Fjm Kép ha az orvos stimuláció nélkül csinált neked inszemet, akkor szerintem a kérésedre nem fog gyógyszeresen kezelni / stimulálni. Vannak sajnos helyek, ahol nem ezt a protokollt használják inszeminációkor. Szerintem keress közben egy másik orvost, aki ezeket a beavatkozásokat komolyabban veszi. Olvasd el te is a www.lombik-baby.hu oldalt vagy szerintem a www.lombikbaba.com oldal is nagyon jó. Ha ennek megfelelően voltak vizsgálataid és eszerint történt az inszem akkor ok, különben szerintem nézz körül máshol is. Én is a BMC-be járok, de van más TB támogatott hely is. Ági Kép is ilyen helyre járt.

Ha tudok segíteni vagy van kérdésed, nyugodtan írj. Nagyon szeretnék segíteni Neked.

Puszi

Noémi
Vendég

Ági Kép ez nagyon jó hír!
Vigyázz magatokra.

Puszi
Noémi
Vendég

Fjm Kép
3. emelet ez a varázsszó. Kérlek jelentkezz be oda, mert így felesleges az egész. Ha gondolod megadom a dokim telefonszámát priviben.

Kép

Kép
pkagi

Noémi Kép
Köszönöm szépen. Te júliusban mész vissza dokihoz?

Kép

Kép
pkagi

Ági! Ez nagyon jó hír. Akkor Neked ma igazán szép napod van.
Én azt hiszem, hogy ma elmegyek a dokimhoz, beszélek vele és, ha nem jutunk közös nevezőre, akkor holnap reggel az első dolgom lesz, hogy elkérem Tőled a dokid telefonszámát és megyek a 3. emeletre.
Holnap mindenképpen jelentkezem az eredménnyel, mert nagyon számítok a véleményetekre. Előre is köszi!
Puszi Mindenkinek
fjm

Ági Kép azt hiszem.
Ha minden igaz a héten meg fog jönni (HURRÁ!!) és utána visszamegyek kontrollra a dokihoz a műtét miatt. Aztán mi - idő ide vagy oda - elkezdünk próbálkozni. A lányok a lenti topikban azt mondták, hogy a szervezet tudja mit csinál. Szóval, nem fogok teherbe esni, csak akkor ha már újból felkészült a szervezetem. És kb. júliusban visszamegyünk, vagy augusztusban. Szerintem megint csinálnak egy sor vizsgálatot meg hormonszintet is néznek majd, és priviben is elmegyek egy-két plusz vizsgálatra addig. Meg a pszichológus is ha hozzátesz valamit, akkor idén még lehet néhány inszeminációnk. Valamelyiknek sikerülnie kell. Úgy szeretném Kép. Pihenj sokat és nagyon köszönöm az aggódásod! Tényleg! És nyugodtan szólj proone-nak, hogy írjon be a táblába. Már szeretnélek ott látni! Kép

Puszika
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Hátha a végén spontán baba lesz. Kép
Igen bízni kell. A pozitív hozzáállás segít. Kép
Õszintén örülök, hogy sikerült vagy legalábbis már majdnem sikerült kimásznod a gödörből.
Én még egy kicsit szkeptikus vagyok. 2 hét múlva megyek ismét UH-ra és ma még lesz egy vérvételeredményem is. Majd csak utána merek feliratkozni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Noémi, bocs, hogy beleszólok, de a minimum három hónapot mindenképpen ki kell várni.
A barátnőmnek a 8 hónapban halva születtek az iker babái. Nekik 6 hónap várakozást írt elő a doki. A 4. hónapban teherbe esett és a 6. héten elvetélt. Az ok a doki szerint az volt, hogy a méhe még nem volt felkészülve az újabb terhességre. Ezután megint 3 hónapot kellett várnia.
Úgyhogy szerintem várd ki azt az időt, amit a doki előírt, mert sajnos a természet nem mindíg a legjobbat csinálja.

Itt is szia, Ági, Mili!

wanga

<font color="aa00aa">LányokKép
Már tegnap óta mindig ÉRZEM a has aljamat. Hol bizsereg, hol szurkál. Ez normális?
ÁgiKép
Ez szuper!Kép Vigyázz magatokra!
Olik</font>
Vendég

Lányok!

Köszönöm az infókat!KépFelírtam mindet a barinőmnek!

OlikKép
Teszteltél azóta?
Vendég

<font color="aa00aa">AlinaKép
Tegnap reggel. Volt egy halvány második csikom. Voltam dokinál is. Bővebben leírtam tegnap.
Puszi</font>
Vendég

<font color="aa00aa">AlinaKép
Tegnap reggel. Volt egy halvány második csikom. Voltam dokinál is. Bővebben leírtam tegnap.
Puszi</font>
Vendég

Ági Kép
Fantasztikus lehetett látni a kisbabádat Kép
Úgy örülök Kép

Noémi Kép
Szerintem bízd magad az érzéseidre.

Olik Kép
Nagyon drukkolok továbbra is.

wish

OlikKép

Ne haragudj...nem néztem tegnap.Kép
Háááát akkor nagyon szurkolok Neked!!! Azt lehet ugye???Kép
Vendég

Agi
Ez tényleg fantasztikus érzés lehetett.

Olik
Nagyon drukkolok neked+++++++++++++++++++++++
mili

Sziasztok!

Én (26)a véleményeteket szeretném kérni. Március óta próbálunk összehozni egy babát de valahogy nem olyan egyszerű. Használjuk a pg/53-at. Mit tennétek a helyemben: szóval a legtermékenyebb időszakban együtt voltunk a férjemmel és ennek eredményeként mégsem jött össze a baba. Sőt a ciklusom a múltkori 30 -ról 26 - ra és most pedig 24 -re csökkent. hát nem szívderítő? :-(

Kép
lara26

Kedves Lara Kép
Türelem. Ezt mi már megtanultuk. Mi itt szinte mindannyian több éve próbálkozunk.
A menstruációt befolyásolhatják lelki okok is, idegeskedés stb...
Én azt mondom most egy kicsit nyugodj meg és próbáljatok egy kicsit lazábban a babára koncentrálni.
Esetleg megpróbálhatod a hőmérős megoldást.

Kép

Kép
pkagi

Lara Kép
Elösször is kitartás és türelemKép Az hogy három hónap alatt nem jött össze a baba nem jelent semmit. Nem éredemes elkeseredni rajta.
A legtöbb orvos ha nem próbálkoztatok legalább egy éve nem is nagyon foglakozik dologgal.
Az hogy a ciklusod megváltozott, az lehet a stressztől, de egyben akár jó indok is, hogy felkeress egy nőgyógyászt aki elvégzi az elapvető vizsgálatokat és próbáld megkérni arra, hogy csináljon egy hormontükröt.
A PG53 nem mindig megbízható így érdemes lenne hőmérőznöd is mellé egy pár hónapig, hogy biztosan lásd mikor van peteérésed.
A ..."ma megint megjött"...-Hasznos linkek alatt találsz egy csomó információt, azt szerintem érdemes elolvasni.
Ha a férjed hajlandó rá, akkor érdemes elmennie egy spermaviszgálatra, ez a legegyszerübben kipipálható vizsgálat ehhez keressetek egy andrológust. Ha azzal minden rendben, akkor 3-6 hónap múlva mennék el egy meddőségi szakemberhez, hogy kivizsgáljon. De mint ítam, ha jó a nőgyógyászod, a hormontükröt akár már most is érdemes lehet megcsinálni.
A legfontosabb azonban, hogy szeressétek egymás Apával és próbáljatok meg nem görcsölni a babadolgon Kép Fiatalok vagytok, egy pár hónapja próbálkoztok még csak, szóval semmiről nem vagytok lekésve Kép

wish

Ági Kép
Majdnem egyszerre írtunk Kép
És egyet is értünk Kép

Wish

wish

Egy kis segítség a tesztelőknek!

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10 u/ml
Rapi preg corax: 20 u/ml
Rapi preg direct: 20 u/ml
Gabriel: 20 u/ml
HCG: 20 u/ml
Clear blue: 50 u/ml
Medi-lab: 20 u/ml

Ja és egy két szó a Qupido nevű tesztről:
Magyarországon a legérzékenyebb egyfokozatú terhesség-meghatározó teszt.
A nap 24 órájában elvégezhető!
A QuPIDo teszt alkalmas a terhesség legkorábbi kimutatására, hiszen a HCG jelenlétét már 10 mlU/ml koncentrációban is kimutatja.
A megtermékenyített petesejt beágyazódását követő 1. napon már biztos eredményt mutat.

Na mit szóltok?

Eddig el mindenki a Clear blue-t tartotta a legjobb tesztnek! De a fentiek alapján az a legérzéketlenebb! Akkor miért olyan drága? Talán mert jó a design-ja?

Ja és ha akartok ilyen Qupido nevű tesztet, a netről is meg lehet rendelni!

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2185

1690Ft az ára! Tehát kb. minta Clear blue!

Azért az durva hogy már 1 napos terhességet is kimutat! Eddig egyébként ez nem volt a házipatik oldalán mert én sűrűn járok arra, bár még soha nem rendeltem tőlük!

KépKép
nicika

Wish Kép beszéltél is mostanában Dodo-val??
Sehová sem ír. Remélem, hogy jól vannak.
Vendég

Noémi Kép
Nem beszéltünk mostanában. Mindjárt küldök neki SMS-t.

Nicika Kép
Ez fura, én azt olvastam hogy a Clear blue 25 u/ml-t mutat ki. Van több fajtája is, ami itthon kapható az tudtommal 25-ös.

Wish

wish

Noémi Kép
Végülis felhívtam Dodot. Nagyon örült neki, és azt üzeni, hogy nagyon aranyos vagy, hogy így aggódsz érte Kép
Jól vannak, múlt pénteken voltak UH-on, akkor 5,8 cm volt a baba Kép A rosszuléte még megvan sajnos, de változó, kicsit javulóban. Reméljük hamarosan elmúlik Kép
Az mondta, hogy be fog nézni valamikor, de csak este van otthon, és olyankor már fáradt netezni.

Wish

wish

Wish! Biztos igazad van mert én még olyan fajtát nem csináltam soha. Szombaton azzal akartam tesztelni, de így inkább valamilyen másmilyent veszek!
Szorítsatok nekem! Holnap nem kéne megjönnie!

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Ezt most Saci nevében írom!!!!!, mert nem tud belépni Kép de ezt üzeni Nektek Kép

Zitus,,bocs,,javits ki legyszi,,a 2 . cn on vagyok Kép
nem tudtam hamarabb irni

AgiKép megegyszer gratula ! Alakul ez a babasodas !

jo latni, hogy egyre tobb a zebra,,..++++++++
wish,,akkor keszulsz juniusra? mindjart itt van !! Kép

Mi van a tundivel?

Olik,,akkor neked is lehet gratulalni? szuper lenne !!

nekem is irnom kell a homet. tegnap 36 volt,,ma 36,5

Saci

wish

Szisztok!

Ági!
Irigy-irigy, DE úúúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök Nektek!!!!!!!

Lara!
Én sem tudok mást írni, mint az előttem szólók. Március óta... szinte még nem is idő... Vannak, akik 2-3 évig is próbálkoznak. Légy türelemmel egy kicsit, mi is türelmesek Kép vagyunk!

Nicika!
Nem semmi, pedig mindenki a ClearBlue-ra esküszik!

Wish!
Köszönjük a hírd Dodóról, puszi Nekik és problémamentes babavárást kívánunk!
Te most hol tartasz? Mikor nem kellene megjönni, ha spontán sikerülne?

Olik!
Mit mondjak? Inkább bölcsen hallgatok!

Lányok!
Nem tudok rákeresni arra a ciklusbeállító teára. Egy ismimnek kellene mindenféle jótanáccsal együtt: arányok, mennyiség, mettől-meddig, hogy s mint. Köszike.

Na én a héten teljesen bezavarodtam. Ha nem nézem meg valamelyik táblát, akkor hétfőre nem vártam volna... Így viszont másfél hét, mikorra nem várom KépKépKép.

Saci!
KépKépKép

Puszi Kriszta

mohácska

Juj!!!!!!!!!!
Haladó lettem megint KépKépKép, igaz, elveszett vagy 30 hozzászólásom Kép, de legalább a régi vagyok!

mohácska

Mohácska!

Ha erre gondoltál:
Tea: cickafark+palástfű+zsálya 1-1 teáskanál, naponta 2x2dl, 10 percig állni hagyni, az első menses nélküli naptól 14 napig.

Drukkolok nektek!

Pusz
Nina
nina79

Nina!
Igen, erre. Tehát nem az 1cn-től, hanem, amikortól egyáltalán nincs már vérzés?

Köszi a drukkokat, rám fér.

Puszi Kriszta

mohácska

Jó reggelt!

Timi!
Köszi, hogy kerestél. Tegnap este írtam már, de újraindult a gépünk, így elveszett minden. Aztán már nem volt erőm.
Hát velem az van, hogy járkálunk a lombik miatt egyik dokitól a másikig, közben meg színesítjük a napjainkat vérvételekkel.
Tegnap egy UH-n kiderült, hogy a méhem "el van csúszva" a jobb oldalra, tehát nem középen van.
Hallott már valaki ilyet? Lehidaltam a hírtől, bár a doki azt mondta, ez nem befolyásol semmit. Ezt akkor tudom majd fenntartások nélkül elhinni, ha kihordtam a babámat.
Timi, veled mi van? Hol tartotok?

Noémi!

Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy! Pocakos leszel te még az idén!

Olik!

Nagyon drukkolok!

Ági!
Neked meg nagyon gratulálok! Fantasztikus lehetett!

Bogi
bogi1975

<font color="aa00aa">CsajszikKép
Ma reggel 37.2 Kép
De még mindig csak drukkokat szabad küldeniKépKép
Puszi</font>
Vendég

Olik!
Akkor "csak" drukkolok, de azt nagyon! Jó?

Mohácska!
Én kb a 3-4 ciklusnaptól ittam. A lényeg, ne tegyen bele semmit (cukor, méz), borzalmas az íze, de melegen elviselhető és HAT!

Nina
nina79

Sziasztok!
Csak helyzetjelentés: nem sikerült a harmadik lombik sem. A tüszők java megrepedt, mire műtöttek. A leszívott két petesejtből egy sem termékenyült meg. Most egyelőre nem tudom, hogyan tovább.

sziasztok, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Nagyon sajnálom.KépKépKép Kérlek gyertek fel Pestre lombikolni. Itt nagyobb az esélyetek. Virágnak most sikerült az 5. lombik a Kaáliban. Ez dilettantizmus, hogy megrepednek a tüszők a punkció előtt. Nem veletek van a hiba, hanem a eljárással. Virágnak is ez volt a gond.

Persze most pihenjétek ki magatokat, és utánna újult erővel kellene próbálkozni. Nem szabad feladni!!!! Nektek még spontán is van esélyetek!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: