A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi,

Sajnálom, sajnos tudom milyen érzés,ha van kedved beszélgetni vagy hogy valaki meghallgason mint kívűl álló szóljál szívesen megadom a privát számomat és eamil címemet.Én még inekciót kapok és ha nem segít akkor lesz nálunk is műtét.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MiliKép
Ne törj, le nagyon kérlek Kép
Szerintem most jó lenne, ha megcsinánák az inszemet, ha már egyszer kaptad rá szurrikat megminden (hátha, tudod a csodák). Aztán jöhet a lombik. Ne legyél szomorú miatta. Az is csak egy út, amit végig lehet, végig kell járni. Nem mondom, hogy könnyű rajta a járás, sőt nekem most éppen elég nehéz Kép, de legalább van út Kép

wish

Wish
Koszi a biztatást. Tudom, hogy úgy van ahogy mondod de kissé szomorú vagyok. Szerinted mennyit képes noni a méhnyálkahártya két nap alatt 2 merional mellett? Es a tuszo?

Agi
Nem tudom még lesz e inszem de én akarnám. Csak nem tudom meg lesznek e a feltételeim ami nélkul nem nagyon érdemes. Agi ha tudnál segiteni az elobb feltett kérdésemre/méhnyálkahárty és a tuszovel kapcs./ akkor írj.
Neked lassan már letelik a 14 nap. Nagyon szorítok hogy sikeruljon.
mili

Mili!

Remélem Ági helyett én is jó leszek segitségnek.. .)

Szóval próbálj meg joghurtot, kefirt enni, és sok sok szénsavmentes ásványvizet. A 7 mmes nyálkahártya az már jó, a tüsző hát az lehetne nagyobb, legalább 18 mm. De ez a 12. napon,hogy csak 16, ez azért nem rossz. Még úgyis kapsz Merionalt, az azért még segithet.

Régebbi topicban, megtalálodKéplombikbébi-akupunktúra) van a Forgách utcánál (azt hiszem) egy kinai akupunktúrás pasi (?) szerintem menj el hozzá. Ő profi, de csak a kinai!!! Vannak akiknek sikerült a kezelései után. Van még 3 napod érlelni!!! Kép

Katie
katie

Noémi
Nagyon sajnálomKép

Ági, OlikKép
Mennek a babatapasztók!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

A. Kép
Vendég

Lányok!

Szomorúan hallok minden rossz hírt és mikor jót olvasok én is elkezdek reménykedni. Új vagyok itt, de gyakran olvasgatom a leveleiteket, hogy okosodjak. Én is elkezdtem járni a Dévai intézetbe, de közben eljutottam egy pszichológushoz is. Ő kivesézte a lelkemet és "kitalálta" hogy a lelkem mélyén félek a gyerek vállalástól. (Másfél éve próbálkozunk!) Az egyhónapos terápia alatt "felkészültem" lelkileg és minden rossz gondolatot kiűztem a fejemből. Eddig nem jött meg, de már fáj a hasam. Teljesen kész vagyok. Megyek vissza a klinikára és inkább azt folytatom, de úgy érzem lelkileg kezdek kikészülni. Fél éjszaka csak sírok.

Emi
emi31

Emi

Ne keseregj, hiszen még csak most kerültél (Dévai)a szaksegítséghez. Dévaiék mit mondtak? Minden rendben van veletek? Vagy milyen vizsgálataitok vannak meg? Vagyunk itt néhányan akik ugyanabban a cipőben járunk mint te. Én is éppen mélyrepülésben vagyok, ma jött meg.
Szerintem inkább koncentrálj a jövőre, legyél bizakodó, állítólag sokat számít a leendő babócának is.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Zozo, MatchiKép
Hááát ez őrület. Csak hüledezek mik vannak.Borzasztó.

Egy ismerősömnek 2-szer ment el a babája, mire az orvosa rájött, hogy a házban élő macska lehet a ludas. Mikor kivágták (mármint a macskát) az ötödik terhességével minden rendben volt.
Vendég

Bocs harmadikat akartam írni.Kép

Szilva
Nekem is most jött meg pénteken. Átérzem a szomorúságodat. DE remélem a jövő hónap a mienk lesz, vagy az utána...Kép
Vendég

Alina

Ti természetes úton próbálkoztok?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Kösz az együtt érzést. Ilyenkor szinte az is jó, ha valaki megsimizi a fejed. Persze a férjem is nagyon kedves csak Ő nem tudja ezt teljesen átérezni. A klinikán egyébként biztattak. Az első hormon vizsgálatokon túl vagyok, a héten lesz átjárhatósági vizsgálat, aztán ha az rendben van lehet inszem. Igazából kicsit aggaszt a rengeteg injekció amit itt olvastam, de már most teljesen el vagyok mindenre szánva.
Emi
emi31

Emi Kép

Fel a fejjel, Dévainál nagyon jó kezekben vagy Kép
Párodnál minden rendben?
Inszemhez nem biztos, hogy adnak injekciót, bár nem tudom Dévai, hogy csinálja az inszemet.
Egyébként annyira jók ezek szurik, olyan vékonyak a tűk, hogy meg se lehet érezni, amikor beadják. Tényleg! Én is nagyon féltem tőle, de semmiség volt.

Nézz be ide, ha gondolod: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/11990.html?1108145549

wish

Ez a macska dolog nagyon aggaszt. Nekünk is van 2 macskánk. Ez lehet oka annak, hogy nem jön össze a gyerek vagy csak egyéb problémákat okozhat? Olvastam az előző levelekből minden félét csak az nem teljesen világos, hogy lehet hogy már eleve gátat okoz a fogamzásnál?
emi31

Igen. Nálunk nincs semmi probléma, minden leletünk tökéletes volt/van. Úgyhogy még "kisiparos" vagyok a témában, de azért ugyanúgy megviselt, amikor megjött 5 nap késés után.
Vendég

Emi

Szerintem mi kb ugyanott tartunk a baba-projectben. Én a jövőhét szerdán megyek HSG-re, a többi szükséges vizsgálatokon már túl vagyunk a férjemmel. Aztán gondolom nekem is inszem. Neked hányadik napon csinálják a HSG-t?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish!
A kikatonák kicsit kevesen vannak, egyébként rendben van minden. Még nem kérdeztem meg pontosan a részleteket injekció ügyben. A jövő héten kiderül. Rettentően türelmetlen vagyok most.
Kösz a másik címet, megnézem.
Emi
emi31

Alina

Elhiszem, ismerem az érzést... Azt nem értem, hogy egy csomó párnak - köztük nekünk is - semmi bajunk és mégsem jön össze a baba. Ez nekem magas. Ha ezt tudom, akkor már évekkel ezelőtt elkezdünk volna próbálkozni, és akkor nem kéne most 35 évesen görcsölni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva!
Bocsi én kicsit kezdő vagyok. Mi az a HSG pontosan? Az az átjárhatósági? Azt mondta az orvos akkor hívjam mikor megjött. Mivel egyenlőre még csak fájdogál a hasam nem tudok többet a részletekről.
Emi
emi31

Szilva
Nekem is a kor az egyik problámám, bár én még "csak" 31 múltam októberben. Én is kicsit elhúztam a dolgot, most meg persze gondok vannak.
Bár a hormon vizsgálaton egyenlőre nem volt gong. A sperma szám egy kicsit kevés, de nem annyira hogy aggasztó legyen. Persze most nem tudom a pontos számot. Az összes ismerősömnek már gyereke született mióta mi próbálkozunk, nekünk meg semmi. Ezt a legnehezebb elviselni.
Emi
emi31

Emi

Igen a HSG az a petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Nekem ma jött meg, és azt mondták, hogy a 10. napon csinálják. Kíváncsi vagyok, melyikünk esik rajta túl hamarabb, majd vitassuk meg az "élményeket" OK?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Ok. Neked melyik fajta lesz? Nekem 3 féléből lehetett választani. Egy altatásos, egy röntgenes és a legkevésbé veszélyes aminél kis lufi szerűségeket fújnak fel. Én ezt választottam, de ezért fizetni kell.
emi31

Emi

Pontosan nem tudom, de tényleg, holnap meg is kérdezem. Szerintem olyan lesz, hogy kontrasztanyagot fecskendeznek a petevezetékbe, és a k.anyag útját UH-gal követik. Szerintem...
Különben meg a rossz kedvvel kapcsolatban: Amikor nagyon magam alatt vagyok, akkor mindig arra szoktam gondolni, hogy azért lehetnék sokkal szerencsétlenebb is, hiszen vannak nálam sokkal nehezebb helyzetben lévő emberek, betegség, meg ilyenek. Ez szokott kicsit segíteni.
Szilva

Kép
Kép
szilva069

Lányok!

Megjöttünk a 4D-s mozizásról is!
Nagyon kedves volt a nőci aki csinálta, elmondtam neki hogy van egy kétértelmű toxo leletem, ő meg szépen elmondta és elmutogatta hogy hogy és mint lehet ezeket kiszúrni uh-n!
Tényleg nagyon kedves volt.
Azt mondta nálam mindent a legnagyobb rendben talált!
(és megerősítette hogy kislányKép)

Megtudtam még azt is, hogy a fertőzés látszik még a méhlepényen is, mert alapjáraton az "sima". Toxos vagy egyéb fertőzés esetén "felhabosodik" mint a tejszínhab!
Mondta a nőci, hogy rengeteg ilyen esettel találkozott, ilyenkor ők szólnak az anyukának, hogy kell egy ilyen vizsgálat!
Ahogy kivettem a szavaiból sokkal általánosabb betegség ez, mint ahogy azt a ro...dt statisztikák mutatják(úúúúúúúúútálom a statisztikákatKép mindent eltorzítanak) és egyáltalán nem kell a nőci szerint elvetetésen gondolkodni, sokkal inkább gyógyszerezni kell.
Mondott viszont olyan vírust aminél tényleg felvetődik ennek a lehetősége valami CVS vagy mi...(agykárosodással jár)
Bevallom nem hallottam még erről, és beszéltünk még a HPV-ről is, ami szintén nem túl jó.
Mondta hogy lehet szűrni, és valahol ez alap(valami Toro...vizsgálatnak hívják), de nekem a nemi betegségek szűrésére a Wasserman-t(több betegség kezdőbetűjéből alkottott szó) csinálták, ami negatív lett.
Úgyhogy már nem is merek több szűrővizsgálatot kérni, mert megőrülök én is meg a család is.

Emi!
A macsek önmagában nem probléma szerintem, de mindenképp a következő vérvételeden kérj egy teljes(IgM, IgG, IgA, KKR érték) toxoplazma vizsgálatot, hogy ha már babás vagy legalább ne kelljen azont keresztül menned mint nekemKépÉs semmi képpen ne érd be csak az IgG vel, mert az önmagában semmit sem ér!

És ezt ajánlom másoknak is!!

Remélem hogy titeket még nem kergettelek őrületbe a nyomozásaimmalKép

Zitus!
Te hogy állsz szűrővizsgálat ügyben!
Nagyon vigyázz magadra, nagyon drukkolok a sikeres folytatásért...

Megann

Kép

Kép
megann

Szilva
Az UH-s módszert nekem röntgenes változatban mondta a doki, és hozzá tette, hogy ez kb. középkori módszer, mivel a petesejteket röntgenezni gáz. Az altatásosnál az altatás tényét tartotta veszélyesnek, ill. ezt komolyabb "műtétként" emlegette. Tulajdonképpen rám bízta a döntést, de mindegyikhez mondott valami negatívumot. A harmadikra azt mondta kicsit kellemetlen és a TB nem támogatja.Én ezt választottam. Kis lufi szerűségeket fújnak fel. Ha megy a levegő akkor átjárható, ha nem akkor nem.
emi31

Megann

Köszi a tanácsot. Én nagyon örülök minden info-nak, úgyhogy nem bánok semmiféle nyomozást. A héten mennem kell belgyógyászatra eredményekért, úgyhogy megkérdezem lehet-e ilyet is ott csinálatatni.
Emi
emi31

Emi
Köszi az infot, holnap majd rákérdezek, még, de nekem nem kell érte fizetnem, úgyhogy gondolom az UH-os megoldás lesz!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

NoémiKép
Milyen kegyetlen a sorsKép Borzasztóan sajnálom én is, ami történt. Nagyon jól tudom, hogy a szavakkal nem igen lehet visszacsinálni a történteket, de remélem hogy egy picit segíthetek Neked ( Nektek) túllenni ezen a dolgon. Biztosan nagyon fáj, de gondolj a jövőre! Körülöttem is több olyan barátom, kollégám van, akik már remélni sem mertek, hogy babájuk lesz (az egyik pár már örökbe is fogadott egy babát és rá 1 évre megszületett a sajátjukKép, másik párnál 7 (!) vetélés és 1 halvaszületett babája volt - most 2 gyönyörű babájuk van ( egymás után), a harmadik párnak a férj here rákban szenvedett, de most jól van. Elvileg nem lehetett gyerekük - de most 7-ik hónapban van a kismamaKép
Azért meséltem el most ezeket, mert nekünk mindenképen lesz babánk - mindenkinek! A lehetetlen ma már ritka!!!
Nagyon kérlek fel a fejjelKép
Vendég

Megann!Kép

Örülök, hogy mindent rendben találtak, és végre megnyugodhatsz egy kicsit!Kép
Én mindenképp szeretném ezt a vizsgálatot megcsináltatni! Úgy hallottam, hogy újabban már nem szűrik automatikusan, hanem kérni kell.Kép De van erre optimális időpont? Hogy mikor kell ezt megcsináltatni??

Z.

már megint alig engedett be ez a hülye babanet...Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok.
Még mindig teljesen be vagyok havazódva.

MiliKép
Én nem vetném el azt az inszem dolgot. Nekem a 13. napon 16mm alatt volt a tüszőm, a 15.napra 20mm és csak a 18. nap repedt meg. Nekem akkor volt az inszem. Szerintem mindenki másként működik, lehet, hogy nálad később van repi és múltkor pont ezért nem sikerült az inszem, mert túl hamar volt.
Nagyon szimpi egyébként a dokid, már úgy értem a másik után. Te is látod ugye a külömbséget.
Katienek igaza van sok joghurt, kefír és szénsavmentes víz segíti a méhnyálkahártya vastagításában.Kép

NoémiKép
Vérzik a szívem miattatok.Kép
Kérlek próbálj felállni és folytatni. Tudom ilyenkor van egy kis kényszerpihi, de utána gyerünk rövid az élet. Kérlek......

Nekem lányok csütörtökön lesz eredmény.
Érezni? Tudjátok az ember ennyi idő után már nem magyaráz be magának semmit. Bizakodom, de majd meglátjuk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Drukkolok Kép

wish

Sziasztok!

Noémi!
KépKépKépKépKépKépKépKép
De lesz Nektek még babátok! Fiatal vagy! Gondolj bele, jobb ez így, mint, ha később esetleg kiderül, hogy a baba beteg, vagy egyáltalán nem derül ki, és megszülöd! Most pihizz, kapcsolj ki, kis kényeztetés, sport, napozás, feltöltődés, aztán nosza rajta, folyt. köv....

Ági!
Kezem-lábam görcsben, annyira szorítok ÉRTED!

Zituska!
Téged sem hagylak ki! Ennyi várakozás után...

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Noémi, drága, annyira örültem, amikor kiderült babás vagy. Az élet kegyetlen és igazségtalan. Nagyon sajnálom.Kép

Nina
nina79

Noémi sajnálom!
Zita!
nem lesz gond, csak ne hagyd magad lerázni mint én ha nem kapod meg az eredményt, hogy biztos jó, nekem a Vasasban azt mondták mikor kerestem h. a védőnőmnél van, nála nem volt.akkor ismét a Vasasban kerestem, de hiába.
Holnap mész dokihoz?
Vendég

Agi
én szeretném az inszemet és remélem a doki is beleegyezik. Neked a 13. napon milyen volt a méhnyálkahártyád? Tényleg van kulonbség dokiban. Csak azt nem értem múltkor spontán pé-m volt a jobboldali, most meg bal oldalon 5 merional után nem volt se tobb és csak 16mm. Hogy lehet ez? Arra számítottam hogy így tobb tuszo fog érni.
De reménykedem hogy két nap alatt még nohet.

Beszereztem a kefírt amit utálok de lenyomom valahogy és igyekszem betartani a tobbi dolgot is amit ajánlottatok.
mili

Zozo!Kép

Nagyon oda fogok figyelni, az tuti!!Még nem tudom, hogy megy ez az egész, a doki fog küldeni ilyen vizsgálatra?
Igen, holnap megyek dokihoz, este 6-ra!
Sokat még nem fogok megtudni, de legalább egy Uh időpontot igen, amit nagyon várok!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

A vizsgálatra nincs optimális időpont!
MINNÉL HAMARABB!!!!!!
LEHETŐLEG MÁR TEGNAPRA!
Azért mondom ezt, mert a lelet is 1hét-10 nap mire elkészülKép és jobb ha minnél hamarabb tudod, hogy kell e fokozottan vigyáznod (cicákkal, állatokkal, főzéssel, kertészkedéssel), vagy már nyugodtan lehetsz akár kannibál is, mert ugyse lehetsz már mégegyszer toxos!

Jó babavárást neked!

Kép

Kép
megann

Ja és Zituska!
Igen a vizsgálat csak néhol rutinszerű, a legtöbb helyen külön kérni kell, ha megkérdezik miért aggódsz, mondd azt hogy rengeteg állat van a családban, főleg cicák...

Kép

Kép
megann

Köszi Megann!Kép

Tényleg vannak állataink, igaz nem cicák, hanem kutyák, és hörcsög...
Csak a hörcsög van nálunk, a kutyák anyósoméknál, ill. anyuméknál.
Macskái csak a szomszéd néninek vannak, de mindíg lepisilik a bejárati ajtót, azt meg ugye le kell takarítani...Kép

Z

Kép
Kép
zituska28

Na, itt vagyok. 150 olvasatlan email várt ma benn és még 70 a főnököméből. Meg egy csomó munka. Nem unatkoztam ma. Sajnos még mindig nem tudtam mindent visszaolvasni, de következtetek nagyjából Kép

Zituska Kép Hát neked óriási gratula a zebrához. Szívből örülök nektek! Vigyázz magadra!

Megann Kép olvastalak máshol is, remélem, hogy nem lesz gond a babátokkal. Nekem két hete csinálták a vizsgálatot vérből, jövő hétre lesz meg az eredménye. Nézd meg a várandósság topik alatt a toxoplazma topikot, mert a védettségnek is több fajtája van, ha frissen vagy fertőzve, akkor is még néznek valamit. Persze csak akkor, ha az orvos nem tájékoztatott széleskörűen, mert ott sok rémtörténet is van, az meg nem kell most neked.

Nagyon köszönöm a soraitokat, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett jól. Tényleg. Egy rémálom volt a szombat, de fel kell épülni. A legrosszabb az volt, hogy kiszolgáltatott vagy és semmit, de semmit nem tudsz csinálni. Különben olyan furcsa, mert ha jobban belegondolok, talán magam jobban sajnáltam, mint a babát, mert a baba valószínüleg nem volt életképes, ezért halt el. Ez bármitől lehetett, sosem fogom megtudni. Csak szar érzés. Még fél év, aztán ki tudja mikor jön megint. Sebaj, megyünk tovább, ugye? Most legalább tudom, hogy fél évig biztosan nem eshetek teherbe, tehát nyugodtan fogyókúrázhatok, mozoghatok, úszkálhatok meg minden Kép
Fizikailag és testileg nagyon gyorsan rendbejöttem, mára a vérzésem is elmúlt. Hihetetlen. A lelkiekre meg rágyúrok még, a hétvégén elutazunk egy kicsit wellnesselni. Kép
A legrosszabb dolgok között olyan szokások vannak, amiket a baba miatt alakítottam ki és most már nincs rájuk oly nagy szükség. Pl, hogy ihatok kávét, ehetek primer zöldséget, gyümölcsöt, hozzányúlhatok nyers húshoz, futhatok a busz után, ihatok alkoholt és ilyenek. Na mindegy. Ne haragudjatok a novelláért. Kiírtam, lezárom. Ha bárkinek tudok segíteni, szóljatok.

Új hónap, új remények...

Pusz

Noémi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Ma voltam UH-n és nagyon jók lettek a leleteim!!! 10.napon vagyok és 8mm a méhnyálkahártya, jobb oldalon van 2x20mm és bal oldalon is 2x20mm. Szerdán lesz az inszem.
A dokim azt mondta ma este 9-kor adjam be a tüszőrepesztőt. De én holnap reggel akarom (5 órakor). Szerintetek????
A múlthónapban is szerdán este 9-kor kaptam, az inszem pedig pénteken 13 órakor volt. Ilyenkor már nem csinálnak UH-t.

Mili
Bocs, hogy nem válaszoltam, de én csak a munkahelyen tudok netezni. A párom eredményeit nem tudom fejből, csak azt hogy nála minden rendben van. Az első inszemkor nagyon meg is dicsérték. Ha még mindig érdekel akkor holnapra megnézem.

Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Noémi!

Én nem találok szavakat... Iszonyatosan drukkoltam Neked.
De fantasztikus lány vagy, és fél év múlva már egy egészséges baba fog csücsülni a pocidban.

Zita!
Akkor holnap este gyere a hírekkel, hogy mit mondott a doktor bácsi!
Szorítok!
A pocid görcsölget még? Milyen tüneteket érzel és mikortól?

Bogi
bogi1975

Szia Bogi!Kép

Olyan régen voltál már itt!!! Mi van Veled????

Már nagyon várom, hogy holnap este menjek a dokihoz!
A hasam görcsölget még mindíg, de szedem a MagneB6-ot, így talán jobb egy kicsit.
Más tünetem egyáltalán nincs, talán az, hogy állandóan ásítozok, de azt máskor is szoktam!Kép
Ez a fránya gomba nem akar múlni, még mindíg eléggé viszketekKép - ez aggaszt picit.

Z.

Kép
Kép
zituska28

Petra!

Szerintem a ma estét válaszd. Nekem múlt pénteken volt ( a 3. ) inszemem és szerda este 9 kor kaptam Choragont és pénteken 1/2 12 körül volt az inszemem ( ellenőrzött a doki a 4 tüszőből 1 olyan 1 órája repedt meg akkor, a többi pedig inszem utáni órákban repedhetett meg ). Szóval menj el este az ügyeletre beadatni szerintem, ki van ez számolva.
Sok sikert!!! Magamért is izgulok kicsit mert már nagyon várnánk, hogy sikerüljön ( velünk nincs semmi szervi, hormon probléma, átjárhatóak a petevezetékeim, normális a ciklusom, férjem fickócskái is tökéletesek.....)

Andi
baba74

Zita!

Hát én azért tűntem el az utóbbi időben, mert megpróbáltam egy picit az utolsó inszem előtt hanyagolni a témát. Úgy éreztem, már minden gondolatom a babaprojekt körül forog, inkább megpróbáltam lekötni magam egyéb dolgokkal. Vasárnap reggel a jó hírre aztán csak nem tudtam nem reagálni.
Szóval megvolt a harmadik inszem, előtte kb. 3 órával megrepedt mind a négy szép nagy tüszikém, az UH-n már csak a folyadék látszott. Várok és bizakodom.

Petra!
Gratulálok a tüszőidhez! Szerintem is adasd be még ma a Choragont. Nálam is úgy volt, hogy szerdán délután kettőkor adták be, pénteken reggel fél 9 körül repedtek meg.Egyáltalán nem biztos az, hogy pont 36 óra múlva reped meg.

Bogi
bogi1975

Andi,
Köszi a tanácsot! Én egyébként nem Choragont kapok hanem 2db Pregnyl 5000(ha jól emlékszem a nevére)A mi leleteinkel is minden rendben van kivéve, hogy még nem vagyok / voltam terhes.
Nektek is sok sikert!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Bogi!Kép

Nagyon-nagyon szorítok Neked!!!!KépKépKépKépKép
Melyik nap volt az inszem?

PetriKép

Természetesen neked is szorítok!!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Szia Pkagi!
Mi természetes úton próbálkozunk.
kata26

Zita!
Köszi.Az inszem ápr. 7-én és 8-án volt.

Bogi.
bogi1975

Noémi,

Most olvasom mi történt, nagyon szomorú vagyok a történtek miatt.Borzasztóan eggyütérzek veled. Tudom, hogy nehéz, de szedd össze magad, lesz még egészséges babád.
Én most 7 hetes terhes vagyok, a 6. héten voltam UH-on, akkor minden rendben volt. Az orvosom tanácsolta, hogy 8. héten is menjek el egy Uh-ra, mert nagy a veszélye a magzati elhalásnak. Azóta minden nap csak attól rettegek, hogy baja lesz a magzatomnak. Szeretném megkérdezni, hogy éreztél-e valamit, folytatódtak-e a terhességi tüneteid (émelygés, hányinger stb..)és minden tökéletesnek tünt kívűlről? Vagy voltak valami jelei, fájt a hasad?

Fruszina

fruzsina32

ZITUS!!!!
HAT ITT IS ORIASI GRATULA NEKED, ORULET!!!!!
ANNYIRA ORULOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!

Szoval a gomba meg az aloe vera. Semmikeppen ne kenjel canestent meg ilyen marhasagot. First tamponra frocskolve jo boven, hogy tocsogjon felnyomva, naponta tobbszor cserelve!!!!
Aztan vegyel meg zold kremet, meg kek kremet, vegyisd ossze oket, tedd be melyhutobe hogy olyan kis kup formara faggyjon, es dugd fel!!!!
Par nap es elmulik!!!!

Ugye tudsz szerezni ilyen kremeket magadnak? Ha nem, akkor menj be a raktarba Szegeden, es barki aki ott van, boldogan megveszi a nevere, es bemesz vele, kifizeted, megmondod emergency es nem vagy regisztralva, ok????? Csinald meg legyszi minel hamarabb, es bocs, hogy csak most jottem a valasszal segiteni...

Milli!

En csak aloes vitaminokat szedtem, elevitet, csak akkor amikor meg nem ismertem az aloekat, tobb, mint 1 eve... Azota folytatom, kicsit masokat eszem most, mint a felkeszules idoszakaban, de italt iszom, meg royal jellyt is eszem, mert jo a baba idegrendszerere.
A berry is nagyon jo, meregtelenit, eltavolitja a szervezetbol azokat az anyagokat, amik nem kellenek oda (sok mereganyag a tartositoszerekbol, vegyszerekbol, szinezekekbol), es taplalja a szervezetet, energiat ad. A royal jelly meg jo a stresszes melora, idegi dolgokra, sejtregenaralo, megujito hatasa van, ezert jo a bebire, fiatalito hatasa van.
Remelem tudtam segiteni.

Noemi!

Nagyon sajnalom itt is, es tenyleg klassz csaj vagy, hogy fel is epultel a mutetbol. Komolyan nagyon drukkolok neked. Tudod en is elvesztetem egy babat majusban, de azota nekem is van uj, meglasd neked is jonni fog hamar!!!!!!

Fruzsi!

En is folyton ezen dilemmazok, hogy jol van-e odabent a baba, de en szerencsere annyira rosszul vagyok, hogy ugy dontottem hogy jol van. Termeszetesen ez nem azt jelenti, ha te nem hanysz egesz nap, akkor baj van!!!! Nagyon sok lany meg se erzi, tenyleg nem erez semmit!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: