Babszi: ez olyan klassz! Mi is megünneplünk "minden havi házassági évfordulót "

Bár már volt egyéves is épp e hónapban, de már nagyon várjuk a 13. havi évfordulót is:lol:

Énférjem is csúcs, a nagy sikerre való tekintettel havonta többször is megkéri újra a kezemet, hol virággal, hol térdenállva, hol a leghülyébb helyzetekben....én meg mindig igent mondok

...ja, és már sokkal jobban megy neki, mint az eredetei, ahol össze-vissza habogott, én meg csak azt ismételgettem: " de most akkor mi a kérdés?" tök zavarban voltunk mindketten, sosem felejtem el. Á, be szép is ez!
Csiribébi tegnap felfedezte a kezeit, hosszú perceken keresztül elmélyülten tanulmányozta, fogta egyiket a másikkal és szemlélődött...ott feküdtem mellette, levegőt sem mertem venni, csak arra gondoltam, milyen kár, hogy messze a gép, fel kéne venni apának...aztán egyszer csak felemelte a tekintetét, rámnézett, és egy hatalmasat mosolygott, na, ezt nem fogom elfelejteni, mintha tudta volna, mennyire vártam már ezt a pillanatot... Azóta nagy sláger a keze....és azóta nem alszik. Tegnap du. 5-től éjfélig fent volt, egész éjjel csak felületesen aludt, 2-3 óránként kelt fel szopizni, most meg reggel 8 tól megint folyamatosan foglakoztat, nem értem, én már alig élek...most épp az ágyában szenvedőzik, mindenképp mászni akar, de nagyon nem megy ez neki, vagy hátul bír térdre állni, agy elől támasztja meg magát, de csak küzd és küzd, egyszerűen hihetetlen, hiába magyarázom, erre a mutatványra bőven ráér még....Na, el sem hiszem, úgy tűnik, végre kimerült és elaludt..
Gabi, mi volt túlélted?