Viki

a vékony csík is csík, nem?
Nagyon drukkolok neked.
Először is, szeretném MINDENKINEK nagyon megköszönni a gratulációkat. Olyan kedvesek, drágák, aranyosak, figyelmesek, rendesek és szeretetreméltók vagytok számomra!!!
Képzeljétek, csak hétfőn délben mertem tesztelni, miután megittam 1,5 liter vizet. Ilyet még nem láttam, még el sem ért a teszt-ablakhoz, de a másik jel már pozitívat mutatott azonnal. Olyan furcsa volt. Itt olvasgatom a gratuláló írásaitokat és ... biztos kinevettek, majdnem én is írtam ennek a Noéminek egy gratula szócskát, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez én vagyok. Teljesen hihetetlen az egész még mindig számomra. Számolom a napokat. Olyan, mintha valaki másnak írnátok ezt a sok kedves sort, és aztán kiderül, hogy ez tényleg én vagyok ?!?! A lelkelmben még mindig a pozitív hozzáállásommal arra gondolok, hogy tovább kell menni és egyszer majd sikerülni fog. Őrült lennék? Dehát sikerült!
Köszönöm nektek!!! Nélkületek a pozitív hozzáállásomat sutyba dobhattam volna! Topiklakók, mindenkinet nagyon drukkolok, tripla a köbön drukkokkal!!!
Tündi

veled mi van? Ott elvesztettem a fonalat, hogy leesett a hőd. Van valami jel??
Ági

Viki

Nagyon szorítok nektek is!
Sac

a jónás módszert nem tudtam kitölteni, de ha megnyugat téged, akkor nyugodtan csináld meg: 1978.02.24. 23:30 Budapest
Az inszeminációval tényleg teljesen megkavarják a ciklust, nem nevezhető természetesnek csak a foganás. Minden mást mesterségesen segítenek elő. Nekem pl. most így a 10-11. napon volt a foganás, ami normális ciklusnál ugye elképzelhetetlen.
Ági

Viki

tünetek azok vannak. Így utólag nekem is voltak. A baj csak az, hogy sose tudod, hogy ez mitől van. Attól, hogy meg fog jönni, vagy attól, hogy nem

Nekem a mai napig szúrkál a hasam, olyan, mintha épp most jönne meg. Ráadásul a 3*2 utro is megteszi a hatását. Azért inkább a második

Mikor lesz eredmény nektek?
Wish

nagyon szorítok!

Pusz
Noémi
Elnézést, akit kihagytam, olvasok tovább és akkor írok még